Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Sporný a podivný 17. November 2017 !?

Juraj KuklaDátum19. 11. 2017 10:48:11Téma17. november 1989
666

Po dlhom váhaní, asi len zo zvedavosti ako väčšina, som sa predsa vybral autom, sto kilometrov  na námestie SNP v Bratislave. Tu robili „obyčajní neobyčajní , liberálni, konzervatívni „kresťania aj diabli“  okrem tých čo im nadávajú do fašistov “ spoločnú  oslavu takzvanej nežnej revolúcie o ktorej zasa iní hovoria,  že to bol dohodnutý eštebácky prevrat.  Tu som pravidelne stával v rokoch 1989 v nepohode,  zime, lebo som pevne veril, že sa jedná o skutočný prevrat k zákonnosti, spravodlivosti,  slobode, tak  ako to vtedy  drvivá väčšina ľudí cítila.

Dnes tu na tribúne stáli vedľa seba „všetky farby“ okrem SMERu. .   Dúhoví -  liberálni  SAS,  bez  čierneho trička „JBM  na rodinu... „ Sulík, Nicholsonová, vedľa  kresťanka  Jurinova  za rodinu.  Najväčší nepriatelia Hlina, už nie nevýznamný predseda vlastnej strany  Občan,  ale  významný predseda KDH a vedľa  úplne „neobyčajný občan“  Matovič, ktorý samozrejme  nemal vedľa seba zradcu Bugára. Doviedol  a propagoval  dvoch náhradníkov  „obyčajných dobrých Maďarov, nového predsedu SMK“ .......  a nad nimi hromžil a fašistoval sa  ako vždy,  bývalý dobrý eštebák Ján Budaj, teraz už akože obyčajný, nie  predseda   mikroskopickej strany Zmena zdola...  Takýto guláš mnohých ľudí zjavne  riadne miatol. No ale veď chceme,  aby sa opozícia spájala a porazila fašizmus!? Chýbal  tu  myslím Kollár a samozrejme „ zlý Kotleba“,  ktorého chcú všetci títo spoločne prevalcovať.      

Návštevnosťou som bol sklamaný, no nie až tak, lebo som to očakával. Už samotná veľmi slabá účasťhovorila jasnou rečou: „Obyčajný ľud už z vysoka kašle  na všetky  Vaše podivné  a špinavé hry, na Vás dobrých aj zlých, slintajúcich  po moci a peniazoch, už Vám neveríme, mali ste času dosť “ ! 27 rokov podvodu, nepotrestaných zlodejčín a dobrovoľného odovzdávania osudu rodín a celej spoločnosti do rúk oligarchov a kadejakých nových zvrhlých ideológií a exotických vierovyznaní privandrovalcov,  správanie svätých politikov i  prevracačov kabátov, už ľudí dokonale znechutilo!

Na tribúnu vystúpili s krásnymi rečami,  že by za nich človek život položil. Sľubovali, ako im to ukážu v r. 2020, ako SMER  prevalcujú, ako ešte len teraz práve začínajú a budú jedine slúžiť ľuďom a nikdy inak. A tu ma nevdojak napadá jedno heslo  z mladosti „zo Sovietskym zväzom na večné časy a nikdy inak“  no a  dnes  zasa naopak  „ s Nemeckom  na večné časy a nikdy inak“.

Po ich vystúpeniach akosi nezaznieval búrlivý potlesk, lebo väčšina ľudí sem prišla len zo zvedavosti a so zmiešanými pocitmi. Samozrejme, ja nehádžem všetkých do jedného vreca! Verím že niektorí z nich to myslia aj dobre, no Bohu žiaľ,  prepásli svoju dobu, viacerí sa už aj riadne skompromitovali,   ale držím im zo zvyku  palce, lebo sa to tak patrí.

Akcia na námestí  sa skončila. S podivnými pocitmi som sa presunul o kúsok vedľa,   do športovej haly na Pasienkoch,  kde  bola druhá akcia,  zišli sa tam  kresťania. Tu som ostal  stáť v nemom úžase. Do haly som sa ledva dostal. Hala natrieskaná do posledného miesta na sedenie, aj na státie,  mladými ľuďmi. Neviem ani koľko tisíc ich tam bolo a keby bola hala dvakrát tak veľká,  bolo by ich dvakrát toľko.  Hneď ma napadlo,   na námestie SNP by sa zmastili a to by bolo „iné kafe“!  

Lenže na námestie neprišli.   „Prevrat sa nekoná“,  na námestí je zasa  poloprázdno ako obyčajne. A myslím,  že viem kde je chyba. Všetci títo rôznofarebne dúhoví,  „svätí i diabolskí“,   zvádzajú boj na život a na smrť s  „hnedými“,  lebo ich všetkých predbehli s preferenciami a možno aj vládnu stranu. A títo nevzývajú ich jediného  „novodobého  Boha,  nekontrolovaného „ chebodárcu –  obchodníka s eurofondami “ ,   úniu. Rád by som  videl,   ako by námestie SNP dnes vyzeralo, keby    vedľa dúhových, čiernych, žltých,  diabolských aj svätých,   stáli  v takej istej tolerancii  ako  tu predviedli kresťania a anitikresťania a spol. aj  „hnedí“.  Myslím,  že to by bol  nátresk ....!    

   Druhá akcia skončila a ešte s podivnejšími pocitmi som odchádzal domov z Bratislavy. A tu sú nejaké fotografie z oboch akcií, názor si urobte každý sám,  lebo tu máme údajne demokraciu. Pozor škaredé komentáre  prosím vynechajte,  lebo to sa v únii nepatrí. Mohli by Vás zablokovať, zrušiť slobodu slova.  

 


Fotogaléria k článku:

666
Autor: Juraj Kukla
666
Autor: Juraj Kukla
666
Autor: Juraj Kukla

Zobraziť všetky fotografie
666
Autor: Juraj Kukla

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-11-2017 11:09:51
pre eštebáka | 24-11-2017 09:13:34 | - nazor som nezmenil.

A diskutujuci štb-ák | 19-11-2017 19:15:25 | sa skutocne myli a ma zmatok v informaciach.

Nemozem na to neupozornit, nakolko ludia ako uz spomenuty diskutujuci jednoducho verejne na konkretnu osobu napisu nezmysel a nasledne iny diskutujuci - napr. Vy to z neznalosti potvrdite.

Desiatky, stovky a za par mesiacov tisice dalsich to siri ako neodskriepitelne fakty.

Je to nebezpecne a ja sice tvrdim padni komu padni, no nech to je o cloveku informacia pravdiva.

Takze znovu - 17.november s Comajom nespajajte.
pre eštebáka | 24-11-2017 09:13:34
Ten napísal pravdu na ktorú ste v minulosti poukazovali aj Vy pán Majko. Ci zmenili ste svoj názor?
Peter | 21-11-2017 22:41:17
Milo prekvapil-Mal som o Vás inú mienku.Mám pocit,že som sa mýlil.
Juraj Kukla | 21-11-2017 16:04:37
Peter, prečo som prekvapil? Ja som \"vychodil všetky školy, školu\": Komúšov, takzvanej revolúcie,Sorošových a podobných mimovládok, kde ma za odvahu vyznamenávali, potom \"školu\" politických strán a bol som maximálne aktívny. Vyskúšal som všetko od polície až po Europský súd pre ľudské práva a na svojej koži sa presvedčil ako to funguje rsp. nefunguje ako nás klamú. 17.novebra 89 som štrngal a konal. Mám obrovské skúsenosti a konkrétne zážitky. Veľa krát som sa mýlil aj v takých neomylných \"etalóch zákonnosti ako napr. Budaj, Dzurida,Bugár ... Priznávam si to na rozdiel od iných a veľa krát som sa v ľuďoch úplne sklamal.Zistil som že skoro výlučne ide o jalové projekty, peniaze, nie o zákonnosť. Dnes nie som závislý na nikom, myslím že to mám dokonale prečítané čo sa tu deje a píšem tak, ako to cítim a aké mám skúsenosti a dôkazy.
Peter | 20-11-2017 12:39:06
Pán Kukla ma prekvapil.Toto by som čakal od zodpovedného dlhoročného politika,alebo nejakého plitologa.Ale oni sa takýmto veciam nevenujú,lebo .........Kukla to napísal zreteľne a jasno.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-11-2017 20:49:15
štb-ák | 19-11-2017 19:15:25 | - dovolim si povedat, ze mate vazne medzery v poznani faktov z minulosti. Nezavadzajte zbytocne verejnost nezmyslami. Ak mate zaujem vyjadrit sa k tymto udalostiam, nastudujte si aspon zakladne udaje z historie, mozno nasledne bude Vas prispevok prinosom pre medium ako aj obcanov.
štb-ák | 19-11-2017 19:15:25
Dúfam že riaditeľ ZŠ Fáyndlyho prizná deťom 17.november na ktorej sa zúčastnil a ktorú aj riadil.
gulak | 19-11-2017 13:02:51
Dnesna debata na STV..recnia tam. 2-ja byvali komunisti..a hlavne ten za SNS..na toho by mal uz cakat primar Choholousek a hned mu dat litrovu injekciu..tolko tuposti,falosnosti,klamstva..v priamom prenose..je vidiet,ze ten jeho mozog je cista cervena metastaza..
gulak | 19-11-2017 12:05:53
Co na to povedat..napr.sloboda slova,kde zmizlo to nezmanipulovane spravodajstvo..nie su peniaze na zdravotnictvo,skolstvo..par tyzdnov sa zdalo,ze nastava doba slusnych a mravnych ludi,lenze nove zvolene panstvo to vsetko zmietlo zo stola..vzdy,ked nastava vyrocie,tak nam tu prezentuju disidentov,chartistov,vzdy sa vyroja nejake nove clanky,kde tu neznamy pisatel pise,ako hrdinsky bojoval proti komancom,ako strhol svoje vylozky a plazil sa 3 hodiny a ine rozpravky,typu.cervena ciapocka.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign