Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Špinavá voda 2x denne

865 Krištáľovo čistá voda made in Sereď

Nestačí, že bordel tiekol ráno, nie, v Seredi musí aj večer.Mám pocit, že história sa opakuje.Blíži sa leto, horúčavy sa stupňujú, čo bude o chvíľu?Zase budú behať cisterny po meste a z vodovodu potečie niečo čo nie je zdravotne bezpečné, ale začo veselo budeme platiť.Neviem ako v ostatných lokalitách ale na Cukrovarskej tiekla riadna brečka.Tak som veľmi zvedavý akú rozprávku z dielní ZsVs pustia radní do éteru.Na strojníka sa už asi vyhovárať nebudú, možno nejaká záhadná porucha alebo, žeby nám pred MS vo futbale napichli nejaký pivovod?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2014 02:19:33
Vodar | 12-06-2014 12:00:24 | - NITRAINVEST,dlhodoby zaujem niekoho odtial sustavne vystupovat proti komukolvek, kto sa snazi o spravodlivost v tom svinskom a voci zakaznikom nespravodlivom systeme dodavok humusu a platenia za neho... Nitra, Nitra...

... aaaaa, co tak napriklad toto?

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/169976-pozadie-firmy-nitra-invest-zostava-nejasne/

Mozno len spekulacia, no co ak? ;-)

Pre dalsich kritikov - Vazeni, len uz publikovane materialy. Jedny u nas aktivnym hlupakom a dalsie v inom mediu. To len, aby sme navzajom v diskusii zbytocne neplytvali casom. Ved uz nie sme najmladsi, nie? ;-)
Robo Horvath :( | 14-06-2014 23:06:09


https://docs.google.com/forms/d/1bnnw_cfMjn0vfPTHZ-bdv79s81MCGTBNEH6eBizGyKQ/viewform
j.r.nem | 12-06-2014 17:09:17
Ja si osobne myslim,ze najvacsou prekazkou skoro vsetkych problemov na Slovensku,je neskutocna byrokracia,korupcia a neflexibilita vo slovenskej justicii.Pretoze,skoro kazda krajina ma v USTAVE ze obcania maju narok na cistu vodu.Ked su vodari nepostihnutelni,tak sa Van mozu vysmiat.Peniazky sa sypu a investovat naco.Vsak sa nejaka vyhovorka vzdy najde.Spinava voda z kohutika a to dlhsiu dobu,to by bol podnet na peknu demonstraciu.
anonym | 12-06-2014 15:51:04
Ako si napísal, sťažuj sa v predajni kde si párky kúpil . Ale keď ich reklamuješ v odevoch tak sa nečuduj že si nepochodil. Ale treba si uľaviť.
gulak | 12-06-2014 15:48:28
Problém s vodou tu bol už za komančov,čiže je to najmenej už 30 rokov,su tu paneláky staré aj vyše 30 rokov a tak stare sú aj stupačky,rozvody-ved preto mesto predalo ľudom paneláky za tzv.zostatkovú cenu a doteraz sa ľudia zadlžovali kvôli zatepleniu,dalej sa zadlžia za výmenu stúpačiek,výťahov a pod..
pre vodára | 12-06-2014 15:21:36
Tak si choď kupiť plesnivé parky.plesnivý chlieb a pod.Zaplať za tento tovar a pokial sa budeš stažovať v predajni určite ti bude stačiť odpoveď,že dodávatelovi nefungovali mraziaky a pod.Tak prečo by obyvatelia mali platiť za nepitnú vodu.

Registrovaný Vladimír Herega Vladimír Herega | 12-06-2014 13:23:19
pre Vodar
Vymieňajú sa rúry a?????Vymeníte aj zasraté rúry v stupačkách bytov?Vymeníte umývadlá, záchody, vane, poškodené spotrebiče od toho bordelu čo nazývate vodou???Ako máme niečo riešiť s dodávateľom, keď ten nemá ani toľko chochmesu aby sa objavil na stretnutí, ktoré chceli zvolať občania, iba zalezie za zavreté dvere s vedením mesta a tvária sa, že objavili Ameriku.V inej krajine by ste už dávno stáli pred súdom!Prestaňte už láskavo s tými trapnými rečami o neznalosti problému.Otvorím kohútik tečie bordel, ale platiť musím.To je ten problém!!!!
daniel | 12-06-2014 13:22:52
Miloš ja nič,len že ti dávam palec hore!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2014 12:24:48
Vodar | 12-06-2014 12:00:24 | - uz asi 5 Vas clanok obhajujuci neobhajitelne. Stale rozmyslam, preco zrovna pracovnik firmy NITRAINVEST ma zaujem tolko krat obhajovat ako primatora, tak neopravnene zdieranie obyvatelov dodavatelom toho humusu, ktory nazyva vodou.

Ako vo vsetkom, aj v tomto na to iste je dovod. Ze by financny zaujem? ;-)

Priatelu, uprimne - je mi uplne jedno (kedze to neovlpyvnim), co z vodovodu tecie. Co mi ale jedno nieje, su prachy, ktore platim. Ked raz nie ste schopni dodat vodu v kvalite, ktoru urcuju prislusne normy, tak tomu prisposobte aj cenu!

Nuz, co dodat, sna iba tolko. Asi je nacim popytat sa, kto menovite a preco z tejto firmy systematicky siri demagogiu medzi ludi. Presne, ako ti, ktori hovoria o vyrieseni problemu vymenou casi potrubia.

Poviem to ludsky - neserte ma, lebo dokotulam bojler plny toho Vasho svinstva do kancelarie tomu, komu som za to SVINSTVO ZAPLATIL!!
Len naseriete nejaku mamicku, ktorej dieta sa poserie od toho bordelu, potom uvidite, co je od klavesnice v kurze. Ja na rozdiel od Vas mam tolko ucty aj k primatorovi a aj k Taricov a dokonca aj k Vam, ze pisem pod svojim menom. Vy ste obycajny chudak, ktory nema ani len tolko odvahy poidpisat sa pod tie zvasty, ktore s VYSKOU PLATBY ZA DODAVANY HUMUS NEMAJU NIC SPOLOCNE.
Vodar | 12-06-2014 12:00:24
Vymienajú sa rury na dialkovodnom potrubí Galanta Sered a cena výmeny je asi 5,5 mil € . Ak by tam seredsky primator nebol, rury by sa nevymienali. Vec spinavej vody je starý aspon 20 rokov, a nikto ho neriesil. Teraz napisat ze sa nic nerobi a neurobilo moze napisat len clovek co je uplne neznaly problemu a o legislative , vode a problemoch dodavky s vodou na Slovensku neprisiel nikdy do styku. Samozvaný novinarski odbornici, co vedia vyriesit vsetko pisanim , alebo od klavesnice su teraz v kurze a obycajny clovek je v pomykove. Pisat len co zle a horsie.
Tychto vseodbornikov v Seredi a v kazdom meste Slovenska. Asi by mal ist do potrubia aj s kamerou a urobil zaznam zvnutra a potom by nepisal vseobecne formulovane vety bez akehokolvek riesenia. Ale o to hlavne ide.
Cistotu vody, dodavku vody, elektriny treba riesit s dodavatelmi , ale ze niekto chce riesit reklamaciu faktury za mobil na mestskom urade alebo vodu v O2 to sa deje na Slovensku casto.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2014 10:49:24
Trochu inak | 12-06-2014 07:39:28 | - a teraz k zakladu problemu.

Mozno je vo Vasom prispevku vela pravdy. Preto:

- zakaznik neovplyvni kvalitu dodavanej vody
- zakaznik nezodpoveda za kvalitu vody a aani za rozvody
- zakaznik ma zanesene potrubie v byte, dome - jeho mejetok znehodnotil dodavatel a zakaznik to musel este aj zaplatit
- dodavatel (riaditel ZsVS Taric) systematicky ignoruje snahu obcanov o stretnutie a riesenie. Zatajuje sa a odmieta s poskodenymi obcanmi komunikovat
- dodavatel si za nekvalitny a nepouzitelny tovar stale uctuje plnu sumu ako za tovar kvalitny a bez zavad
- dodavatel za neupotrebitelny tovar nuti zakaznika platit 2x - pri odbere tovaru a aj jeho likvidacii
- primator mesta a vicepripator mesta sa verejne odmietli podpisat pod peticiu poskodenych obcanov, ktorou chcu obcania dosiahnut odskodnenie dodavatelom, na ktore maju narok
- primator nezavolal na rokovanie o rieseni problemov s vodou legalnych zastupcov obcianskej iniciativy, zatajil termin stretnutia stretnutia ako pred nimi, tak pred mediom, ktore sa problemu venuje 6 rokov
- primator pozval na stretnutie iba jedno sukromne medium, cim diskriminoval ine, co nie je pripustne
- vedenie mesta minuly rok pre obcanov vo veci odskodnenia za nekvalitnu vodu neurobilo nic, zavadzajuco v mestskom rozhlase vyhlasilo, ze voda je sice kalna, no nie je zavadna
- okresna hygienicka konala az na zaklade podaneho trestneho oznamenia obcanmi - zakazala pozivat vodu z vodovodu a tym potvrdila obavy obcanov, ze kalna voda dodavana dodavatelom nie je bezpecna - teda nie je pitna!

Dalo by sa pisat dlho a uvadzat vylucne preukazatelne fakty. Volil som a platim konkretnych ludi na svojich postoch preto, aby ma zastupovali a konali tak, aby si zasluzili svoj plat a boli hodni hlasu, ktory som im ako obcan vo volbach odovzdal.

Sumar:

- neriesime, ci je schopny dodavatel dodat kvalitnu a cistu vodu. Neriesime, preco dodava vodu spinavu.

Riesime vsak to, ze ten humus zakaznikom uctuje 2 x a to v plnej ciastke!

A riesime to, ze voleni funkcionari sa tvaria, akoby sa to obcfanov a ich prav ani nedotykalo.

Je to problem a to problem vazny. Dotyka sa tisicov obcanov - preto sa tak obcania musia aj spravat...
pre ,,trochu inak,, | 12-06-2014 10:32:12
Velmi triezvoo a rozumne napisane,presne vystihnute akom stave je vsetko na slovensku
Trochu inak | 12-06-2014 07:39:28
Táto mečiarom vymetená krajina už nemá na to aby vymenila staré rozvody privádzajúce vodu do mesta a po meste.A nie je to problém len mesta,ale aj okolitých obcí. Darmo apelujete na mesto,alebo na vodárensku spoločnosť, v Ugande nemajú žiadnu vodu,zvykajte si.Neviem čo si myslíte o krajine v ktorej žijete, v krajine ktorú ste v sérií parlamentných volieb posunuli tam kde teraz je, teraz máte prehnané nároky na kvalitu života a pritom sami si za to môžeme.

Jediné čo môžete dokázať, je zobrať 10 kvalitných právnikov, prejsť s tým cez všetky zložky a súdy, skončiť po 5 rokoch niekde v Bruseli, EU komisár potom nariadi, aktuálna vláda potom zoberie peniaze dôchdcom v celej SR lebo nikto jej už nepožičia a vymení Vám rozvody vody.Volený zástupca v tejto chvíli ani keby stanoval pred parlamentom s tým nič nenarobí. Treba vybrať všetky rozvody v meste, rozkopať každú ulicu,všetko vytrhať a spraviť na novo, v činžiakoch až po kohútik nad umyvadlom.
Jano | 12-06-2014 05:53:20
Takuto vodu by som dal piť primátorovi a jeho rodine .Aké opatrenia spravilo vedenie mesta,aby obyvatelom netiekla takáto voda?
anonym | 12-06-2014 05:38:34
Vždy som uprednostňovala vodu z vodovodu, no už dlhší čas sa táto voda jednoducho piť nedá! Nehovorím o jej sfarbení, hovorím o jej chuti. Je v nej cítiť akási chemikália, no chlór to nie je, skôr pachuť akéhosi oleja.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2014 03:44:03
Problem sa bytostne dotyka tisicok obyvatelco na to vedenie mesta? Este stale toleruje zdieranie obyvatelov? Este stale nami voleni zastupcovia nechapu, co je prioritou obyvatelov a ze kazdy normalny volic ocakava, ze sa na jeho prava nim voleny a plateny zastupca verejne postavi?
Rytmaus | 12-06-2014 02:39:21
TO je hrozné ... Jedna vec je piť vodu.... ale druha vec je v tom prať biele prádlo!!!!!!!!!!!!!!!!FUJ HNUS..aby to po tolkych rokov nevedeli napraviť .Hamba

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign