Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Smerujú diskusné príspevky na SOL k žalobám? - možno odpovedia diskutujúci...

Miloš MajkoDátum05. 12. 2011 22:52:09TémaDISKUSNÉ RELÁCIE
200 Ilustračné foto: (C) Miloš Majko

Posledné diskusné príspevky pod niektorými článkami znovu posunuli  diskusiu do roviny, v ktorej hrozia žaloby. Desiatky upozornení a dobre mienených rád z našej strany žiaľ stále ostávajú  nevyslyšané a diskutujúci si stále nechcú uvedomiť, že právo na  slobodu slova a slobodného vyjadrovania sa nemôže byť nad právom na ochranu osobnosti. Každý dotknutý človek má právo brániť sa. Stalo sa to v nedávnej minulosti už niekoľkokrát a evidentne sa tomu nevyhneme ani v budúcnosti. V našom záujme je zachovat diskusiu i  pre budúcnosť, no nie je možné ignorovať dlhodobé požiadavky autorov článkov k riešeniu problematiky sústavných anonymných útokov na  nich, resp. ich ochrany pred diskutujúcimi, ktorí si v Ústave  SR dodnes prečítali iba svoje práva, no akosi pozabudli na povinnosti. Prípadne na to, že právami disponujú aj ostatní občania.

Považujeme teda za nevyhnutné  verejne  otvoriť aj tému diskusie v SOL všeobecne. Diskusia bude opäť verejná a zúčastniť sa jej môže každý, koho táto problematika zaujíma.

 

Verejné nahrávanie diskusie sa uskutoční  v sobotu  10. decembra  2011   o  17.00 hodine v štúdiu  SOL.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Igor Lehocký | 08-12-2011 21:13:06
Máte pravdu, viem čo chcete povedať. Každý to vie, presne tak ako Vy. Vyzývať k odstráneniu problému spáchaním zločinu proti ľudskosti je ale asi pochopiteľné niekde v Afghanistane, nie na Slovensku. Teda aspoň by nemalo byť.
sopornan | 08-12-2011 20:59:28
pan Lehocky ta diskusia tam je pod uroven.ale je sa comu cudovat,ze ludom v tejto dobe praskaju nervy uz len pri zmienke o nasich spoluobcanoch?tento stat si s nimi nevie rady a my normalny ludia tuto tlupu zivime.mimochodom Vy asi platite elektriku ze?
Igor Lehocký | 08-12-2011 16:53:04
"čo teraz",pozrel som si diskusiu pod článkom o Luniku 9 a problémoch okolo toho. Napadá ma iba jedno. Také a obdobné vyjadrenia, znevažujúce určitú rasu alebo etnikum, vyzývajúce k ich fyzickej likvidácii, napĺňajú všetky formálne znaky trestných činov smerujúcich proti ľudskej rase alebo etniku. Je to slovenská vizitka "demokracie" a vizitka správcu tej konkrétnej soc. siete, inak povedané, neskutočná hanba vyspelosti mnohých Slovákov.
Takéto a obdobné vyjadrenia, ktoré zostávajú bez povšimnutia iba nahrávajú niektorým radikálom a spravidla sa potom niektoré vyhrážky aj udejú, tak ako v prípadoch mnohých, ktorí svoj vražedný alebo sebazničujúci úmysel najprv zverejnia na internete a potom ho aj naplnia. Medzi posledné prípady možno patrí Breivik, ktorý usmrtil nevinných ľudí v Nórsku.
Predpokladám, že nikto z normálne rozmýšľajúcich ľudí v Seredi by si neprial podobný charakter diskusie, ako je pod uvedeným článkom.
čo teraz | 08-12-2011 11:09:34
odporúčam si prečítať ako sa diskutuje tu :) dole pod článkom je diskusia
www.aktuality.sk/clanok/198300/na-luniku-ix-napadli-policajtov/
Daniela Matuskova | 07-12-2011 22:02:50
...moj koment bude uplne z cesty,.. ale ten chlapcek na fotografii je hroooooozne kraaaasny !!!!!!D
Igor Lehocký | 07-12-2011 21:58:39
Dom kultúry, bývalé kino Nova a miestnosť na poschodí, v pravo od schodov za Libressom, bývalá videopožičovňa.
Matej Š. | 07-12-2011 21:37:32
Tak keď to stihnem z jednej akcie tak rád zavítam, dlho sme nekecali :) kde to je to štúdio? (prepáčte za nevedomosť, ale nesledujem noviny pravidelne...)
Igor Lehocký | 07-12-2011 20:15:19
Ano, ja prídem.
Matej Š. | 07-12-2011 18:55:49
Igor, prídete aj vy?
Igor Lehocký | 07-12-2011 09:17:13
"hobby",to je v poriadku, ale kompromis neznamená zároveň to, že v SOL sa začne písať niečo, čo niekto iný chce aby sa písalo. A keby to aj niekto takto chcel, odozva v príspevkoch by bola úplne presná a reakcia ľudí na niečo také by bola jasná, na to netreba zabúdať. SOL postihuje pokiaľ možno všetko, čo ľudí zaujíma a súčasťou ich obsahu sú a aj budú, aj kritika a poukazovanie na chyby, nenormálnosti vo veciach verejných a obmedzovať konštruktívnu a oprávnenú kritiku negatív v živote mesta by normálne nebolo a som presvedčený o tom, že to nikto nechce.
hobby | 07-12-2011 08:45:49
toto ma prekvapilo, ze noviny nie su hobby projektom. Pred par mesiacmi som niekde v odpovedi cital, ze je to sukromne a financovane vyhradne Vami a Vasa iniciatva, lebo niekto peniaze napr. prepija, druhy kupuje nieco, a Vy cestujete a investujete do novin, lebo citite potebu nieco posunut dopredu...Len kym zostanete financne nezavisli od hocikoho, budete si moct aj dalej pisat "sukromne a nezavisle". Akonahle niekto prijme na projekt -hociaky, financie , su naprogramovane kompromisy.
Registrovaný Jakub Šalmík Jakub Šalmík | 06-12-2011 23:24:34
Ja chapem ze toto neni projekt robeny na kolene. Viem z vlastnej skusenosti co to vsetko obnasa a aj chapem ze nechcete zahlcovat pPC reklamou a preto ziadate o pomoc mesto. Ja to vsetko chapem. A na diskusii sa mozno zucastnim, moj cas nezalezi len odomna :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 23:10:46
Pan Salmik, chapem, co chcete povedat. Ale uz pred mozno rokom som Vam vysvetlil, ze noviny rozsahu SOL nie su hobby projektom. Samozrejme ze pocitame aj s reklamou - v 2012 ma moja firma 20 rokov a od zaciatku sa venujem reklame.
Keby mi vsak islo v prvom rade o pocet klikov, noviny by obsahovo uz davno vyzerali inak. Nemam vsak zaujem sklamat tych, ktori su pri ich tvorbe aktivni a chcem, aby sa nehanbili v nich publikovat to, co v nich publikuju.
Cele noviny su ine ako noviny ine a su robene inak. To je unikatne a chcem aby to tak zostalo. SOL su novinami tych, ktori ich tvoria. Investuju minimalne svoj cas a to si musime vazit. Nielen ja ale vsetci. Poslanci aj vedenie mesta.
Zatial niet dovodu nieco menit. Prirodzene, ze aktualnej situacii sa musi prisposobit kazdy. Preto aj v tomto pripade plati - ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva...

Radsej by som uvital Vasu ucast v diskusii, ako toto zatazovanie citatelov nasou komunikaciou.
Registrovaný Jakub Šalmík Jakub Šalmík | 06-12-2011 22:58:35
Spajat peniaze za kliky z novinami by ste urcite mali. Nie je to hanba. Na reklame sa zaraba a niektore velke firmy by sa bez reklamy neuzivili. Je to smutne ale je to tak. PPC reklama je dobrym sposobom ako zabezpecit "aspon" chod serveru (vlastna skusenost).
Reakciu na ostatne mate pan Majko v emaily.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 22:50:31
To tu nikdy nebolo. Nikdy nebola diskusia uplne blokovana a ja verim ze k tomu nikdy nedojde.

Naopak, urobim vsetko preto, aby sa tch 10 % zmenilo. Alebo oni zmenia noviny.
Je minimalne nevhodne uvazovat Vasim smerom. Pi poruseni zakona a nulovej sebareflexii jednoducho musi zasiahnut pravo. Ci sa to mne alebo inemu paci alebo nie.

A peniaze v suvislosti s klikmi spajat s novinami - tato cesta tu mohla byt uz roky. Nepovazyjem ju za tu najspravnejsiu, i ked jednu z moznych.
pre p. majka | 06-12-2011 22:24:25
Ak je 80-90% anonymnych diskutujucich normalnychtak tych 10jednoducho zmazte a nerobte tu z toho tazku kauzu na zvolavanie besied a neviem coho. Ak chce niekto diskutovat tak sa zaregistruje a ak nechce dodrziavat stanovene pravidla tak jednoducho diskutovat nebude. Ved to tu uz raz bolo, ze diskutovali jen registrovani a pod clankami nebolo takmer nic.
bud chcete robit seriozne noviny s registrovanou diskusiou (keby nahodou...) alebo tu z toho urobte pokec alebo chat hlavne ze su kliky. Su to vase prachy a ked vas bavi chodit na policiu a pod. nech sa paci :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 19:18:50
j.f. | 06-12-2011 19:10:56 | - verte, ze ti ktorych sa to tyka vedia o com je rec. Dovolim si povedat ze 80 az 90% diskutujucich aj anonymnych je korektnych. Probelm je s tou mensinou, ktora vsak vyzera byt nenapravitelna.
j.f. | 06-12-2011 19:10:56
Lezie mi na nervy tato kriminalizacia vsetkeho a kazdeho. :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 18:53:33
Skorej stale vidim - asi som naozaj posledny - moznost napriklad zakupenia si tel malej carovne brozurky so statnym znakom a precitanie si aspon zakladnych veci, ktore sa dotykaju kazdeho z nas a to denodenne.
Zodpovednost za prispevky ako v novinach tak v diskusii je individualna a tak to musi byt. Nepoznam pripad z minulosti, kedy by poskodeny - dotknuta osoba - nechcel riesit atak od konkretneho cloveka ci anonyma zmierom, teda verejnym ospravedlnenim. Nie raz, k tomuto aj doslo. Su vsak pripady, ktore nie su ochotne uznat chybu (prestrelenie, preslap) a ani len znovu anonymne sa nechcu ospravedlnit. A tu jednoducho musi nastupis vymozenie prava poskodeneho a to bud trestnopravne alebo v obcianskopravnom konani. Ale chciet od niekoho aby sa dobrovolne neopravnene nechal ostrelovat anonymnymi diskutermi - preco?

Aj v tomto plati - prever a nasledne pis.

Opatovne odporucam citatelom vypocutie si kratkej ale odbornej prednasky prof. JUDr. Jaroslava Ivora, CSc, ktory dvadsat rokov sefoval slovenskym vysetrovatelom a zaroven je spolutvorcom legislativy.
Nie v zaujme mojom ci novin, ale v zaujme kazdeho diskutujuceho.
Noviny maju s pravnym riesenim veci iba starosti a naklady. No ina moznost niekedy jednoducho nie je.

http://www.seredonline.sk/clanky/ked-sa-na-cloveka-vedro-spiny-vyleje-tazko-sa-ocisti-videorozhovor-s-profesorom-judr-jaroslavom-ivorom-csc-video-1/

Dlhu prednasku do archivu dolozime co najskorej a kratke ale dolezite vyjadrenie gen. Ivora je v lavom stlpci SOL medzi zaujimavymi videami.
efgh | 06-12-2011 17:58:22
ďajte sem povinnú registráciu na meno kto chce diskutovať a nikto nemusí behať po právnikoch polícii a prokuratúre a ešte zvolávať okrúhle stoly a besedy :-) pekný večer všetkým!
Igor Lehocký | 06-12-2011 16:40:11
Je to o mentalite národa, o vyspelosti, o zmysle pre zodpovednosť a disciplínu. Možno to bude znieť ako otrepaná fráza, ale ľudia a spoločnosť potrebujú vzory, aby ich mohli napodobňovať, kopírovať, alebo sa k tým vzorom aspoň priblížiť na podklade dosť "jednoduchej" idei: aj ja chcem byť taký, lebo mám dôkazy o tom, že sa to oplatí. Presne tak, ako v športe a to je neodškriepiteľné.
Aká je ale skutočnosť, to každý vidí a počuje v tomto našom spolku zvanom Slovensko. Ani len zákony a už vôbec nie príkladných politikov, ktorí riadia krajinu, práve naopak. Klientelizmus, korupcia sú už prezentované ako "spoločenská norma", bez ktorej ste stratení. To je inak povedané porušovanie zákonov a ich nerešpektovanie. K tomuto je učený Slovák, o tom máme nespočet príkladov a o tom svedčia aj niektoré, alebo mnohé príspevky anonymov, ktorí majú pocit, že tak konať môžu, však sloboda prejavu nemá hraníc. Omyl a zase je to celé na začiatku, sme národ nedisciplinovaní, nie sme ochotní rešpektovať zákony, lebo tí alebo mnohí, ktorí riadia krajinu presviedčajú ľudí, že sa viac "oplatí" byť podvodníkom, že sa oplatí na dosiahnutie cieľa korumpovať a cez známosti obchádzať zákon. Taká je slovenská realita a skutočnosť.
Jozef | 06-12-2011 13:42:04
j.f.:
to si pis, ze cajti budu vysetrovat ak ten dotycny bude na tom trvat.(a kor ked je to vacsi pes) Sice obcas sa to skonci "nevypatranim", ale vasinou
to koncieva na stole prokuratora.A potom uz zalezi len na "stupni zhovadenia" poskodeneho a chuti pokracovat.
Vacsinou taketo pripady trvaju roky a to sa niektorym ludom nechce.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 13:36:27
Pan Salmik, pokial ma budete akymkolvek sposobom platit, pripadne budem volenym funkcionarom, v rovine povinnej odo mna budete moct vyzadovat a zaroven ocakavat odpovede na Vase otazky. Dovtedy je akakolvek komunikacia s Vami vecom mojho rozhodnutia - dobrovolna. S Vami musim povedat, ze komunikaciu po niekolkych snad uz desiatkach prispevkov povazujem za zbytocnu.

V sobotu vsak prist mozete. Budete mat moznost verejnosti i mne vysvetlit Vase ostatne vyroky, pre ktore som nedavno podpisoval plnu moc advokatskej kancelarii.
Jakub Šalmík | 06-12-2011 13:11:59
Mozno by bolo niekedy dobre priamo odpovedat na otazky a nie vyhybat sa priamej odpovedi (nehovorim ze to orbite vzdy ale niekedy ano). Niekedy sa mi zda pan Majko ze radsej odbocite z temy a/alebo zacnete hovorit o tom ako je tazke byt novinarom a pod. Dufam ze tento prispevok nebude povazovany za osocovanie.
j.f. | 06-12-2011 12:09:53
Anonymne sa tu upozornuje na rozne preslapy, ktore aj tak nie su riesene ako by mali. Vysvetlite mi potom ako to riesi policia a ine zlozky , ktore vyzývajú obcanou, aby anonymne upozornovali na trestnu cinnost a ine veci. Ak dostanu anonym a po overeni sa zisti, ze sa nezaklada na pravde, myslite, ze policia patra po dotycnom anonymnom pisatelovi, aby ho obvinila za krive obvinenie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2011 10:43:06
V pripade neopravneneho utoku na konkretnu osobu, ma riesenie v rukach vylucne ona. Teda poskodeny. Noviny nemozu konat tak, aby bola zmarena spravodlivost. Inak povedane, admin moze zmazat nadavky, moze zmazat upnle nezmysly. Nemoze vsak to, co nasledne moze sluzit ako dokaz.

Na tuto temu sme popisali neskutocne vela clankov a nasobkami viacej diskusnych prispevkov. Zaklad je - napisat to, co nemam problem povedat dotycnemu do tvare. Ked to napise diskutujuci anonymne, musi mat dovod, preco to nechce povedat osobe do tvare. Ja to sice neschvalujem, no je to princip urcitej formy demokracie. Vyslovene neuznavam a odsudzujem konanie, kedy anonym o inom verejne tvrdi nieco, co nie je pravdou, co len pocul od ineho ci nieco, cim chce konkretnej osobe uskodit.
V principe, ak ma niekto poznatky o protipravnom konani, nie su noviny prostriedkom na riesenie.
Aj osobne skusenosti mi dokazuju, ze dovolat sa spravodlivosti je velakrat problematicke. Ked spravodlivost nefunguje ako ma, mozu nastupit media, no nie skorej ako kompetentne institucie.

Vyzyvam siroku verejnost aby sa zucastnila sobotnajsej diskusie v studiu. Noviny a diskusia je tu prave pre verejnost a my chceme aby bola zachovana.
geco | 06-12-2011 10:18:08
osocujuce prispevky treba cenzurovat a mazat a nie patrat po ip adresach a podavat trestne oznamenia...na sme.sk maju tisice prispevkov a tie nevhodne jednoducho zmazu, neverim, ze maju cas vlacit sa s diskutujucimi po policajtoch...
Jozef | 06-12-2011 08:45:30
...vies, ono ide skor o to, aby sa ten listok pohol az ked naozaj fuka. A aby ten, kto zafukal, aj sa zodpovedal.
Uz to tu bolo viackrat spominane, ze cloveka dokazes lahko pospinit. Ale to cistenie potom.
Staci byt zodpovedny za svoju "papulu" a uvedomit si, ze za pravdu nas nikto zalovat nebude. Ale za lzi a polopravdy ano.
A trestne stihanie si nikto nezela. Či?
anonym | 06-12-2011 08:33:33
Myslím, že pod rôznymi nickmi sa tu poukázalo na rôzne nešváry v našom meste, v našej spoločnosti, a keď to nebude anonymné môžete to zabaliť. Veď diskusie sú solídne a každá klebeta má určite niekde svoj základ. Bez ničoho nič nevzniká. A preto v mnohých prípadoch nejde o osočovanie ale poukázanie na pravdu, možno niekedy na polopravdu, ale ako už bolo niekde inde písané, bez vetra sa ani list nepohne.
anonym | 06-12-2011 06:29:09
ani ja si nemozem pomoct, ale je aj isotne velmi mudry, uz na tych ockach to vidiet...mnohi dospeli by si z deti mohli brat priklad
shelley | 06-12-2011 05:36:00
OOPS... Váš...
shelley | 06-12-2011 05:35:09
Nemôžem si pomôcť, je to trochu od témy, ale ten Vás chlapec je veľmi zlatý...( celý tatko ?)....lol

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign