Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Slobodu na internete obmedzia. A budú na to mať zrozumitelne pomenované dôvody.

Miloš MajkoDátum12. 05. 2019 18:55:02TémaTak to vidím ja...
200

Hlavne za posledných asi 8 rokov k tomu došlo veľa krát. Vlastne vždy, ked bol publikovaný článok svojim obsahom buď presne triafajúci do citlivého bodu niekoho konkrétneho z vedenia mesta (najmä v prípadoch týkajúcich sa prenájmu tepeľného hospodárstva mesta súkromnej firme), alebo týkajúci sa volieb či vierovyznania.

Hlavne čitateľ nemajúci s témami nič a čítajúci ako samotné články, tak obsah diskusií pod nimi musí mať ústa otvorené v nemom úžase. 

No a ešte študenti sociológie môžu čerpať informácie a doslovne si v diskusiách robiť výskum správania sa ľudí na internete.

Niektorí ľudia úplne stratili schopnosť vecne diskutovať. Iní ju postupne strácajú, lebo ísť proti kriklúňom je náročné.

Sú ľudia, ktorí nie sú schopní uniesť iný názor ako ich vlastný a každého kto ho prezentuje musia verejne (zpravidla anonymne) osočiť, zosmiešniť a vynadať mu. Samozrejme bez použitia akýchkoľvek argumentov popierajúcich jeho tvrdenia, či podporujúcich vlastné. Na to totiž nemajú. Alebo mať nechcú lebo vedia, že v diskusii by neobstáli. To, akú škodu vo verejnom priestore spôsobujú ich nezaujíma. Kritizujú médiá a vyhlasujú ich za stoku. Tú stoku, ktorú vytvorili nie médiá, ale oni samotní, lebo si z verejného priestoru urobili toalety bez dverí, bez okien a dokonca aj bez všetkých stien. Proste fekálie púšťajú stále a úplne všade.

Nech je téma akákoľvek, vždy to končí pri  útokoch na autora.

Po novom degenerácia zpravidla u anonymných jednotlivcov dosiahla  úrovne, kedy osočujú dokonca ani nie autora výroku, názoru či statusu, ale toho, kto na diskusiu názor konkrétneho podpísaného človeka prinesie. No a samozrejme médium. Zato, že názor na diskutovanie prinieslo.

Kam sme sa dostali?

Teda, do riadnych sra*iek. Totižto vývoj spoločnosti, tolerancii voči uplne všetkému (aj amorálnemu) hlavne na internete a absolútna strata sebakontroly spôsobila, že ten istý anonym, ktorý má umožnené slobodne sa v médiu vyjadrovať ku všetkému bez hanby a sebakritiky útočí na iného (aj podpísaného) autora či diskutujúceho s cieľom zamedziť mu rovnaké práva v mediálnom priestore, ako má anonym sám.

Kde skončíme?

Nuž, skončíme pri regulácii možností slobodne diskutovať (hlavne anonymne), skončíme pri výrazných obmedzeniach slobody slova pre všetkých bez rozdielu či sa vo verejnom priestore správajú zodpovedne, normálne a pravidlá dodržiavajú, alebo nie. A postupne prídeme o všetku slobodu, s ktorou sa mnohí z nás narábať nenaučili a v podstate jej bremeno neuniesli. Nie slobodu samotnú, ale individuálnu zodpovednosť, ktorá jedniná slobodu prináša, garantuje a umožňuje jej existenciu.

- - -

Nateraz sa nebudem vracať k svojim článkom, kde som verejnosť informoval o žiadostiach o vydanie stavebného povolenia na stan pre syna ktorý som mal záujem postaviť na súkromnom pozemku, či osadenie 10 ks kolíkov k rajčinám - o tom neskôr, keď to bude mať skutočne zmysel.

Nielen pri spomenutých článkoch bola diskusia povedal by som "bohatá duchom" bez záujmu diskutujúcich prečo boli žiadosti dané a čo nimi (resp. stanoviskami úradu) bolo sledované rovnako, ako pod posledným materiálom, ktorým je uverejnený status pod názvom: ""Mali sme pochovať svojich padlých, ale namiesto toho ich vykopávame a ženieme do ďalších bojov.".

Vyberám čo to z diskusie:

Slušný obcan | 11-05-2019 23:24:18 |
Smatana a tie jeho ruské statusy 😂
Na pobavenie občanov dobreee. SMATANA zas nesklamal.😂😂
Dr. Chocholušok prosím dostavtr sa za pacientom

prosím Vás | 12-05-2019 11:19:34 |
ten Smatana je tá persóna, čo veľmi, veľmi dávno chpodil s účesom Ježiša Krista v krpciach a podobných chujovinách? A vzbudzoval dojem ušlého z Pezinka ? Ak sa jedná o identnú osobu všetko jasné.

Slušný obcan | 12-05-2019 12:18:13 |
Je len dobre že ľudia ktorí nesledujú týchto treťotriednych pomýlených konšpirátorov môžu vidieť kto je zač ten Smatana ktorý pracuje spolu s Budajom. Budaj stráca už aj posledné desatinne percenta a Smatana to len urýchľuje 😁

tony | 12-05-2019 12:44:33 |
smatana zabudnuty na psychiatrii.a stale dookola tocime hrdinske gyce o zidoch v pracovnych taboroch.

seredan | 12-05-2019 15:07:39 |
SOL a aj Majko sa jasne vyprofiloval. Jeho obdiv k Smatanovi, Budajovi a podobnim stroskotancom ho zbytocne diskredituje v ociach verejnosti, ktora vie pouzivat rozum. Uz mi to tak pripada, ze p. Majko sa dal na cestu liberala,konspiratora a protiruskeho demagoga. No co uz skoda ho chalana, bol to dakedy dobry novinar. Cest jeho novinarskej pamiatke.

cubirka | 12-05-2019 16:31:50 |
S prepacenim ale *****y zostanu *****ami /Majko a spol./

- - -

Do diskusie som sa úmyselne ani raz nezamiešal. Ani jeden príspevok nebol zmazaný, aby bol výsledok čo najrelevantnejší.

Príspevkov je pod statusom viac a považujem za smutné, že ani jeden z diskutujúcich nediskutoval k téme, nik sa nezamyslel nad dôvodom napísania textu jeho autorom, jeho zdielania a následne dania na diskusiu.

Asi už ani nemusím pripomínať fakt, že autorom textu nie je Smatana ani  Majko, ale originál ruský spisovateľ  DMITRIJ GLUCHOVSKIJ. Jeho meno som skopíroval zo statusu, kde bolo veľkými písmenami napísané úmyselne. Nie, nepomohlo.  Úmyselne alebo nepozornosťou ho nespomenul ani jeden diskutujúci. Je úplne jedno prečo. Oba dôvody sú pre hodnotenie úrovne diskutujúcich tragédiou.

A zároveň pre budúcnosť slobody na internete...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Mudrlant | 18-05-2019 23:03:42
Akože ja mám niečo dokazovať najskorumpovanejšej sv*ni v tejto republike? Nestačí, že si tykal s narkobarónom Sadikim? Nestačí, že za jeho šéfovania počas mečiarovej vlády behali všetci mafiáni po slobode? To ste ľudia fakt takí sprostí, že to nevidíte? Fakt potrebujete vyjadrenie našich skvele fungujúcich súdov, že Harabin je nevinný, aby ste tomu uverili? Kde ste žili v 90. rokoch? TO nevidíte, čo sa tu deje ešte teraz, pomaly 20 rokov po tom? Veď ešte teraz sa vám smejú do očí zbohatlíci z tej doby, ktorí si medzičasom zaplatili dosť na to, aby sa mohli tváriť ako ctihodný občania a vážení a úspešní podnikatelia.. Zvlášť vy ako obyvatelia Serede máte dosť živých príkladov v meste, čo dokáže mafia, ktorú nechali naše úrady robiť si čo chce vyše 20 rokov...Keď je toto všetko podľa vás v poriadku a Harabin je pán sudca, tak prosím, niet sa o čom baviť...
anonym | 18-05-2019 07:37:46
Mudrlant má pravdu.
Pre re pre mudrlant | 17-05-2019 13:17:58
Nie,ale s dotycnym som sa stretaval osobne a nikdy taketo nazory neprejavoval
re pre Mudrlant | 17-05-2019 08:47:20
sa vyhrazas?ty smeracko zlodejsko ko.kot.lebovske lajno,co ho zastrelis ako kuciaka alebo co?
Pre mudrlant | 17-05-2019 07:27:09
Som zvedavy ci budes taky zhovorcivy aj osobne
anonym | 17-05-2019 07:00:39
Harabinov senát za komunizmu odsúdil františkána Bystríka Janíka za „podvod“. V skutočnosti je tento prípad dobre zmapovaný Ústavom pamäti národa – proces vykonštruovala ŠtB počas akcie „VÍR“ (viď Pamäť národa 2007/2, str. 30). Pre tých, čo majú spomienkový optimizmus pripomeňme, že za komunizmu sa kňazi súdili za prejav viery.
Obyvatel | 17-05-2019 06:25:46
Mudrlant no daj ako tu bacoval Harabin. Uz viacero politickych sudcov sa ho pokusalo dostat ale zatial bezuspesne lebo vsetky obvinenia voci nemu boli prehrate ale verim ze ty to das a dokazas. Tak daj nieco relevantne ked tu tak trepes
Mudrlant | 16-05-2019 22:04:40
fúha, keď som vám zobral všetky tradičné nezmysly, tak už neni čo napísať? smutné, ako vaše zmýšľanie :D smutné, ako to, že demokracia dovolí fašistom zničiť ju samotnú... smutné ako to, koľko ľudí by nedbalo voliť harabina za prezidenta, aj keď to neni tak dávno, čo tu s mečiarom bačovali a mafia si robila, čo sa jej chcelo a tooooľko, teraz už slušných a čestných podnikateľov, vtedy vyrástlo :) exotické počuť pravdu miesto konšpiračných sr*čiek? tiež smutné
pamboh | 15-05-2019 20:07:37
a potom daj ludom demokraciu a pravo volit, ked sa tu pohybuju taki exoti ako Mudrlant
Mudrlant | 15-05-2019 16:31:00
na vás, fanúšikoch kotlebu, harabina a podobných spasiteľov, mám najradšej, ako si myslíte, že viete niečo viac a že ste o krok popredu, pritom máte zaradenú spiatočku :) ešte mi porozprávaj o komerčných médiách a upratovaní v hlave, najlepšie nejaké prísne tajné infošky z hlavných správ, ktoré treba rýchlo zdjelať, kím to nesmažú ;) a aby si nestrácal čas, určite ma platí soroš a podporujem liberálov, lebo tak to máte nalajnované v hlave, vy čo ste naša rozumová šľachta a len vy viete, čo je pravda a čo je správne
123456 | 15-05-2019 06:37:49
Tak preco je moj komentar vymazany? Ukaz mi co som porusil
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-05-2019 23:02:18
123456 | 14-05-2019 22:11:16 | - Jozef by napisal, ze tupelo.
Ja dodam, ze netreba vela reklamy, staci malo somarov...
123456 | 14-05-2019 22:14:12
Pre S.L. aka mudrlant: aj ty si siritel demokracie, ale vyhadzujes tu ludom na oci a vycitas ze volili kotlebu, harabina alebo nesleduju mainstream... polutovaniahodne, doma si si poriadok ako tak spravil, urob si ho aj v hlave
123456 | 14-05-2019 22:11:16
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-05-2019 22:03:25
sopornan | 14-05-2019 17:47:37 | - ak mate zaujem autorsky clanok napisat, napiste ho a publikujte po registracii.
sopornan | 14-05-2019 17:47:37
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
havran | 14-05-2019 09:24:36
Zaujímavé,že o ,,konkrtenych,,ľuďoch z koalície máš podklady,a o prichytenom opilcovi,pretože škrieka za tzv.slušňákov nemáš.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-05-2019 15:21:54
havran | 13-05-2019 13:24:51 | - skus mi napisat, na zaklade akych podkladov mam pisat o konkrtenych ludoch?
Mudrlant | 13-05-2019 13:56:48
Najlepšie je, keď tu o PRAVDE a REALITE začnú blúzniť fanúšikovia hlavných správ, mariána kotlety alebo harabina, to je hneď jasné, ktorá bije.. Hold, duté sudy nepotopíš...
havran | 13-05-2019 13:24:51
Miloško,ale ja som myslel tvoj chýbajúci burcujúci článok proti takým osobám,čo pripité vystupujú na tribúnu a poučujú ľudí,že kto je slušný a kto je neslušný.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-05-2019 09:38:37
havran | 13-05-2019 08:56:29 | - preco takto klames Havran? Ved sa prave objavila! Ak mas dalsie relevantne informacie - nevahaj a pis!!
havran | 13-05-2019 08:56:29
Zaujímavé,že v takom akože objektívnom médiu SOL sa zázrakom neobjavila komentovaná správa,že krikľún z tribúny Stanke nadrbaný šoféroval,a zrejme aj taký nadrbaný vykrikoval na tribúnach Za slušné Slovensko.Keby to tak urobil podporovateľ Smeru alebo SNS - to by bolo článkov a odsudzovania !Ale sme v objektívnom SOL,tak tichúčko okolo toho,veď sa to za chvíľu zabudne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-05-2019 23:09:52
tony | 12-05-2019 21:53:24 | - od zalozenia media sa SOL NEZMENILO, lebo som to nedopustil.

V SOL maju priestor clanky a aj komentare bez cenzury a aj svojim clankom som len upozornil na fakt, ze diskusia a tym sloboda slova bude obmedzena zakonom.

A Vy sa cudujete, ked bez hanby, sebakontroly a respektu k inym VEREJNE RUSKEHO SPISOVATELA s prispevkom postovanym Smatanom a nasledne danym na diskusiu mnou prirovnate k Hitlerovi?

Presne tu a teraz ste dokazal, ako neskutocne mam v clanku pravdu. Zial a slovo zial zdoraznujem.

Ani po tom vsetkom napisanom a priduplovanom nechcete uznat pravo ineho jedinca na nazor. Ak ho ma, pomahate si Hitlerom.

Zle, zle a znovu zle!

- - -

Keby som sa diskusie bal, nechcel by som ju, alebo by som si chcel presadzovat vlastne nazory, postupoval by som blokovanim diskusie a - neublizilo by to SOL ale opacne, diskutovat by chodili ini ludia, ktori fakt nemusia a nechcu trpiet utokmi ludi podobnych Vam - totizto nie kazdy ma zaludok na reagovanie na obdobne prispevky ako je Vas a nie kazdy veri vo vzdelanie a napravu ludi uletenych z pisanych, ale aj nepisanych pravidiel, ktore ale slusna a normalna spolocnost respektuje aj bez sankcii.
tony | 12-05-2019 21:53:24
znova plac a narek od p.majka,co mate proti anonymom?ved zivia cele sol,mate tam kolonku registrovany menom,tak stlacte to tlacidlo konecne,tak ako ste to spravili pred cca 7 rokmi a dobre viete co nastane,budete diskutovat sam zo sebou,max. s m.sladkym.
ja ked napisem extra kriticky prispevok voci vam tak ho vymazete -komentar porusil pravidla diskusie,ale ak je tu clanok kde chytili drogoveho dilera a fetaci zacnu svoju duchaplnu diskusiu,kde kazde druhe slovo je hruby vulgarizmus,tak prispevky su tu veselo dostupne aj po mesiaci a cuduj sa svete vtedy tieto prispevky nic neporusili.
dalej sa stazujete,ze vy len preberiete clanok uverejnite na sol a nechapete preco sa vali krytika na vas?
tak sa opytam inak,ak sa niekto rozhodne zalozit online noviny a bude uverejnovat clanky,statusy od hitlera,koho budu kritizovat?hitlera,alebo toho chmula co ich uverejnuje?
p.majko sol bolo vyborne medium,nerozumiem preco ho tlacite na same dno,urcite si to po tolkych rokoch nezasluzi.vase medium,vas osud........
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-05-2019 21:43:30
Hmmm | 12-05-2019 21:18:02 | - jedina zmena v sposobe pisania u mna pocas dlhych rokov je, ze na SOL som asi po roku zacal clanky pisat s diakritikou.
Hmmm | 12-05-2019 21:18:02
Ale ale ale ako krásne odrazu píšete články, aj podnadpis dávate ;) to sú mi zmeny na sol. Inšpirácia je dobra vec
Odpoveď | 12-05-2019 20:23:24
Úsmevné :)
Vy tu napíšete svoj zosmiesnujuci monológ o Dankovi s fotkou zo zomri a teraz máte problém že ľudia dali jasne najavo čo si myslia o Smatanovi.
Človek čo povie - Agresivita proti Líbyi mi je milšia, ako úvahy o opustení východného krídla NATO.
A o jeho konspiraciach o Rusku ani nehovoriac.
Proti takým ľuďom ako Smatana treba bojovať tak ako proti fasistom.
sused | 12-05-2019 19:38:14
Seredan u mna máš palec hore.
seredan | 12-05-2019 19:30:07
pan Majko myslim ze diskutujucim stacilo vidiet meno konspiratora Smatanu a preto tie reakcie. Smatana ma image aky ma tak preto tie reakcie diskutujucich. Niet sa comu divit. Ale o tom som nechcel. Mna skorej zaujala tato vasa veta "Kritizujú médiá a vyhlasujú ich za stoku. Tú stoku, ktorú vytvorili nie médiá, ale oni samotní, lebo si z verejného priestoru urobili toalety bez dverí, bez okien a dokonca aj bez všetkých stien. Proste fekálie púšťajú stále a úplne všade." V tomto s vami nesuhlasim a tvrdim ze nie ludia vytvorili z medii stoku, ale media z ludi vytvorili stoku. Ucelove a tendencne spravy prezentovane hlavnymi mediami neukazuju PRAVDU A REALITU ale ukazuju to co si niekto objedna. Podhadzovanie nepravdivych informacii, pretacanie reality, skreslovanie skutocnosti to sa bohuzial stalo z medii. Nedovera v media je uz taka obrovska, ze ludia hladaju alternativny zdroj informacii a neveria meinstreemu. Samotny novinari mozu za to kam dospela dovera, resp. nedovera v media hlavnehu prudu. Ved staci pozriet na pocin napr. facebooku, najali "odbornikov" aby selektovali nazory a prispevky pred volbami do EU. Kto urci co je spravne a co treba blokovat, kto si dovolil prisvojit toto pravo? Demagogii je v mediach tak vela ze samotne media sa topia v klamstvach, zavadzani, ututlavani. Jasny priklad pavian Stanke. Okolo jeho jazdy pod vplyvom alkoholu zostalo dako ticho. Jasna ukazka dvojakej tvare medii. Cest vymimkam. Tolko moj postreh k mediam a stoke vytvorenej nimi samymi.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign