Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Sloboda prejavu buď je alebo nie je. Na verejnom zhromaždení občanov nemôže nebyť. A nebola...

Miloš MajkoDátum22. 02. 2013 13:03:38TémaINFOSLOBODA
200

Článok  publikovaný pod názvom  "Demokracia na spôsob nášho mesta?"   vyvolal u čitateľov neskutočný záujem a už niekoľko hodín po jeho uverejnení si ho prečítalo viac ako  1500 čitateľov. V slobodnej diskusii zasiahla aj tradičná úderka, ba už v prvých hodninách sa zapojil aj náš úrad. Samozrejme ako obyčajne, všetci anonymne. Škoda, bolo by zaujímave vedieť, kto v roku  2013, teda  23 rokov po  Nežnej revolúcii  žije nasledovnými názormi za demokraciu:


pozorovateľ | 20-02-2013 15:21:10 |
Myslím, že keby p. Slahučka veľmi chcel, tak by aj pochodil. Ale asi si myslí, že svet je holubník.


(v  našej nedávnej histórii sa Gustáv Husák myslím  preslávil výrokom - "hranice nie sú korzo" a nechal strieľať do ľudí... - poznámka autora)


anonym | 20-02-2013 16:22:34 |
Pripadá mi to ako zbytočne nafúknutý problém. Mesto neodmietlo prezentáciu, iba si dalo podmienku k tomu, aby prezentácia mohla prebehnúť. Ako organizátor má právo usmerňovať čo a ako bude. Stačí to iba rešpektovať. Dôvody, myslím, primátor celkom jasne vysvetlil. Cucumber time?


alebo

"Ved sám keby chcem niečo niekde prezenovať a druhá strana mi dá pokyna čo a ako urobiť aby mohlo všetko prebehnúť k mojej spokojnosti tak to tak predsa urobím. To znamená že by som v tomto prípade prišie na 14:00 a všetko pripravil."

anonym | 20-02-2013 16:36:32 |
Mimochodom netreba v tomto prípade spochybňovať demokraciu na spôsob nášho mesta. Dotyčný pán sa rozhodol, že do 14-tej nepríde, mesto sa rozhodlo, že prezentáciu mu neumožní. Výsledok 1:1. Mestu nebolo vyhovené v čase do 14.00 hod., mesto nevyhovelo občanovi. Celkom demokratické, čo poviete?


(nuž, nesúhlasím. Je to totalitný  spôsob a nie demokratické! Nerozhodlo  "mesto", pretože to som aj ja. A ja som bol za to, aby Slahučka prezentáciu vykonal. Rozhodol primátor mesta a on je nami volený predstaviteľ. To je rozdiel. Zásadný rozdiel. "Mesto" , teda primátor  má vyhovieť občanovi na takomto fóre patriacom občanom  a nie opačne! - poznámka autora)

a znovu zasiahla úderka a to hneď pod niekoľkými nickami:

anonym | 20-02-2013 17:50:15 |
ej skoda, ze diskusia na stranke mesta jasne dokazuje ze primator pise pravdu a dotknuty obyvatel mesta si z toho uplne spravil holubnik. ide to tu vazne dolu vodou ked toto je vasa kauza cislo jedna, kolko desattisicov pytate na tento bulvar od mesta tento rok ? :)

pre Miloš Majko | 20-02-2013 17:43:31 |
Bolo Slahučkovi zabránené slobodne prejaviť názor ? nemohl hovoriť do mikrofónu ? nemohol napísať ako ostatný svoj príspevok ? zase silné slová do vzduchu

pre Miloš Majko | 20-02-2013 18:04:50 |
preco by nemala obstat ? kazda akcia ma svoje technicke podmienky, to aby niekto kto chce nieco prezentovat to priniesol skor aby sa to odskusalo atd. je absolutne normalna vec ... co je pravo kazdeho priniest si USB kluc zastrcit ho do pc a prezentovat sa ? nabuduce si donesie co ? babkove divadlo ? alebo cinohru ? velmi sa snazite prekrucovat obcianske prava pre to co potrebujete, co odpoved na otazku ? kolko pytate tento rok ?

Palo | 20-02-2013 18:33:34 |
Bol som na akcii, videl som prezentáciu a počul som ako na konci prezentácie občania tlieskali. Tlieskali vedeniu mesta za to čo pre nás Sereďanov za dva roky reálne urobilo.
A vaše rozhorčenie pán Majko chápem, lebo ako majiteľ súkromného média potrebujete predovšetkým negatívne správy a tých je v tomto meste za posledné dva roky menej, tak sa musia nejaké vyfabrikovať. Čo na tom, že na stretnutí odznelo množstvo naozaj pozitívnych informácií. Vo vašom článku chýbali... Úroveň vašich "nezávislých" novín neklesá. Ona padá.


( Čo je v článku vyfabrikované? Môžem pozitívne napísať o tak závažnej a negatívnej veci, ktorá sa udiala na tak vážnom fóre? -  Prostitútky nájdete pri Milexe - poznámka autora)

obcan | 20-02-2013 19:32:19 |
jedna otazka naco pan Majko tocil celu akciu ked z nej uverejnuje iba vystupenie jedneho pana
druha otazka bol by pan Majko na akcii aj keby tam ten pan Slahucka nechcel vystupit
tretia otazka ked pan Slahucka chce volaco prezentovat preco si neurobi vlastnu prezentaciu tam by ho nik nedirigoval


(toto bolo fórum občanov, nie porada majiteľa firmy s platenými zamestnancami !! - poznámka autora)

Anonym | 20-02-2013 20:22:22 |
Asi by ste mohli p. Redaktor urobiť vlastnú prezentáciu s hviezdou p. Šlahúčkom.Názov Šlahúčkove ponosy alebo. Šlahnutí sa združujú .(obaja)
Ak viete čitať tak tam čakal na Slahučku IT pracovník, nie vedeni mesta.Ani ja by som len tak hocikomu z davu nedovolil dať klúč do môjho PC.
Chcem vidiet Majka , čo by robil , keby mu niekto nǎhodou počítač takto zavíril a prezentácia by zdochla.

objektivyta | 21-02-2013 08:05:28 |
To je to čo Vám vo Vašich novinách chýba (časté Vaše vyjadrovanie ako Vy za Vaše prachy umožňujete ostatným sa tu vyjadrovať) a pritom len využívate Vaše noviny aby ste škodil vedeniu tohto mesta. Už z viacerých Vašich vystúpení vo všetkých zverejnených témach sa podobáte rozprávkovej bytosti nazvanej „truhlík“ (všade bol, všetko videl, všetko vie). Ak ste takí dobrý ako si myslíte máte možnosť kandidovať v budúcich voľbách a ak uspejete môžete ukázať aké zázraky po Vás zostanú.


(dá sa škodiť vedeniu mesta? Máte zmysel pre humor. Poukázanie na takto nedemokratické konanie je škodením vedeniu mesta? Ak niekto má záujem o mesto - teda jeho občanov, tak toto je pre neho poučenie ! A rovnakú kontrolu by som nad sebou musel mať aj ja či ktokoľvek iný, kto by bol vo funkcii primátora či poslanca MsZ. To nie je trest, to je predsa záruka demokracie - poznámka autora)


P.Sklenárovi | 21-02-2013 09:40:20 | 193.110.186.120 | ttxa120.ttx-net.sk
Túto informáciu považujete za podávanie OBJEKTÍVNYCH A NEZÁVISLÝCH INFORMÁCIÍ o dianí v meste?
Ak máte čo i len trochu súdnosti prídete k tomu že sa jedná o vytrhnutie 1 názoru z mnohých .Objektívne len jedno:
Stačilo by zavesiť záznam zo stretnutia ale to by sa možno ľudia dozvedeli viac , počuli by aj iné názory, veci ktoré sa nehýbu , aj kritické do vlastných radov,akcie ktoré pripravilo minulé vedenie a podobne.

Ale o to nešlo a nikdy ani nejde. Bulvár potrebuje zlo, krv , havárie, kauzy.
Za každú cenu.


anonym | 22-02-2013 11:37:11 |
Myslím, že konkrétny občan mal ukázať vedeniu mesta čo chce na verejnom zhromaždení odprezentovať. To každý, kto tam bol mohol prísť s usb kľúčom, a omylom na ňom mať obrázky sexuálne ladené, alebo rozprávku "počkaj zajac", a z tohto dôvodu by obsah malo vedenie dopredu poznať. P. Majko vytrhol z obsahu celého zhromaždenia len jedno zrnko okolo ktorého sa neustále točí a rozpipláva ho.



Ide o názory občanov, ktoré tak ako aj príspevok  Simonky pod úplne iným článkom odzrkadľujú stav spoločnosti, v ktorom sa nachádza.
23 rokov života mimo totalitu sú ľudia, ktorí sú ochotní stotožniť sa s názorom, že volený funkcionár má právo vidieť dve hodiny pred  Verejným zhromaždením obyvateľov obce  príspevok, ktorý chce slobodný občan v slobodnom štáte na  SVOJOM verejnom zhromaždení verejnosti ukázať.  Ešte stále sú tu ľudia, ktorí sú schopní - síce anonymne - no verejne obhajovať stav, kedy volený funkcionár na verejnom zhromaždení obyvateľov obmedzí právo slobodne vyjadriť a odprezentovať svoj názor na verejné veci.

Zopakujem ešte raz jeden z príspevkov diskutujúcich:

pre Miloš Majko | 20-02-2013 17:43:31 |
Bolo Slahučkovi zabránené slobodne prejaviť názor ? nemohl hovoriť do mikrofónu ? nemohol napísať ako ostatný svoj príspevok ? zase silné slová do vzduchu

Nie, nie sú to slová do vzduchu. Občan, obyvateľ, daňový poplatník a volič  Slahučka chcel ukázať fotografie a tie komentovať. Aby som bol presnejší, chcel urobiť to, čo pred ním hodinu robili tí, ktorí to isté následne jemu neumožnili.  Jeho príspevok bez dokumentácie nemal zmysel a preto ho nepredniesol. Tak, ako by ani prezentácia  vedenia mesta bez premietnutej fotodokumentácie namala zmysel. Preto občan Slahučka odišiel.
A je úplne jedno, z akých dôvodov  mu to nebolo umožnené. ! Nie sú podstatné. Jediné podstatné z tohto incidentu je to, že sa v Seredi stalo niečo, čo sa v roku  2013 stať naozaj nemalo.
Je mi jasné, že v ďalšom mýtuse sa dočítame o možných vírusoch na  USB kľúči či iných nezmysloch. To však nepomôže. Záznam v kronike mesta je už vykonaný.

Spomínam si na jeden z rozhovorov z pred asi štyroch rokov, kedy som bývalej prednostke  MsÚ  pred úradom  vo vzťahu k jej názorom na obsah novín platených občanmi mesta povedal, že jej názory ako prednostky  (nie občianky)  by možno obstáli v čase, keď v jej kancelárii bol zavesený obraz  Klementa Gottwalda alebo  Gustáva Husáka.  Prečo sa históoria tak dokonale opakuje...

Prečo sa k téme vraciam. Preto, aby som zdôraznil, prečo som svoj predchádzajúci článok začal  citáciou zo zákona. Červeným som zvýraznil to naozaj dôležité. Aj tak sa niekto snaží spochybnovať fakty.

Na záver zopakujem jeden z mojich vlastných príspevkov v diskusii:

A k tej objektivite som tiez uz co to napisal. Kto vie citat cital, kto je schopny chapat, pochopil a ti ostatni - posledny pokus. Kopirujem s diskusie nizsie:

" Možno to považovať za vyvážené a objektívne informácie z verejného zhromaždenia?" - NIE, nemozno! Mate pravdu.

Tymto konkretnym clankom som totiz nechcel objektivne informovat o priebehu celeho zhromazdenia. Ucelom clanku je vylucne poukazat na vybrane konkretne fakty, ktore sa na zhromazdeni udiali a priniest o tom dokazy.A tu je objektivny a to nespochybnitelne.

Doslo k situacii, kedy som uznal, ze to je nutne.

Clanok o priebehu celeho zasadania spracovany nie je tak, ako ani video.

Takze zhrnutie, tento clanok ma za ulohu VYLUCNE UPOZORNIT NA INCIDENT, ktory sa ZIAL stal v roku 2013 na fore zakonom nazvanom Verejne zhromazdenie obyvatelov obce.
Nic menej a nic viac
.

Spochybnuje snad niekto tento fakt?


Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo Horvath :( | 19-09-2013 09:47:08
Skor by som cakal ze zmenia a vypustia tu poslednu vetu, ale to by som chcel asi moc pre obyvatelov mesta co ich platia.
Jozef | 19-09-2013 08:15:31
Návrh na uznesenie:
Mestské zastupiteľstvo v
Seredi na svojom zasadnutí dňa
19.09.2013
prerokovalo a
A/ Vypúšťa
z Rokovacieho poriadku Mestského zastupiteľstva v Seredi znenie § 9, ods. 11 písm.h):
„Ostaní účastníci sa môžu hlásiť o slovo v bode "Rôzne" pred a počas prerokovania tohto bodu. MsZ môže v prípade potreby limitovať dĺžku ich vystúpenia. O tom, komu sa slovo udelí (neudelí), rozhoduje MsZ hlasovaním.“
B/ Vkladá
do Rokovacieho poriadku Mestského zastupiteľstva v Seredi znenie § 9, ods. 11 písm.h):
„Ostatní účastníci a obyvatelia obce sa môžu hlásiť o slovo v bode "Rôzne" pred a počas prerokovania tohto bodu. Dĺžka ich vystúpenia je maximálne 3 minúty. O tom,komu sa slovo udelí (neudelí)rozhoduje MsZ hlasovaním.
Poucenie pre obe strany | 22-04-2013 09:59:03
Politici hanbu nepoznaju, zahraju sa na obet neprajnikov, ale je pravda, ze pred volbami je to asi chvilu vyrovnane. Preto je skoda, ze nehral podla ich pravidiel, lebo cenzura a obmedzovanie slobody prejavu uz su paragraf. A az ked im bude hrozit realna sankcia, vtedy si mozno uvedomia vyznam slova demokracia a zacnu nas respektovat. Zatial len stekame. Ale pozor, aj Vasa praca je velmi dolezita, pokracujte. Na zle veci treba ukazat prstom a pomenovat ich. Diky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-04-2013 09:45:36
Poucenie pre obe strany | 22-04-2013 09:35:47 | - vzdy sa snazim najst naozaj ferovo pravdu, no v tomto pripade musim zial trvat jednoznacne - POUCENIE a HANBA vylucne na strane jednej a to u vedeni mesta, ktore nedovolilo prezentaciu a teda plnohodnotne vystupenie obcanovi na riadne a v sulade so zakonom zvolanom verejnom zhromazdeni obyvatelov obce.

Neobstoji ziaden argument o skorsom prineseni podkladov. A akekolvek ospavedlnovanie zo strany vedenia mesta je nespravne a uz len vyhovaranim sa.

Vedenie mesta sa voci obcanovi zachovalo nedemokraticky a verim, ze aspon cast volicov si to plne uvedomi. Dosledky takehoto ci podobneho spravania sa volenych predstavitelov nielen samosprav, ale aj vo vyssich sferach su jasne viditelne kazdy den.
Poucenie pre obe strany | 22-04-2013 09:35:47
Skoda, ze ten kluc nedoniesol dopredu, lebo potom by sa ta cenzura uz nedala takto pekne "nazorovo" vykryt. Sikana vplyvnych ludi vzdy bude, treba vyuzit ich zbrane. Lebo potom si mozeme len takto vypisovat a v konecnom dosledku je to zase raz ich vyhra.
anonym | 07-04-2013 14:16:00
Možno.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-04-2013 14:13:34
anonym | 07-04-2013 14:11:31 | - mozno tomu nerozumiete preto, lebo odkaz nebol adresovany Vam.
anonym | 07-04-2013 14:11:31
Ak vyjde pravá identita diskutujúcich na verejnosť, tak v tom bude mať niekto prsty. Niekto škodoradostný. Prečo by akože mala tá identita vyjsť na verejnosť a aká motivácia by mala byť pre toho škodoradostného? Ak je tu umožnené písať anonymne, tak nerozumiem tej prognóze, že ak ak to raz vyjde... Tak bloknite anonymov a razom budeme vedieť kto tu čo komu píše. Hm?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-04-2013 12:47:39
Spravne | 28-03-2013 06:07:01 | - skusme si hodit kocky, kedy vide prava identita niektorych diskutujucich na verejnost a co to spravi s citatelmi a ich nazormi na demokraciu a jej vnimanie?
Varga | 28-03-2013 11:27:31
Skus napisat nieco k veci, budem rad, alebo ak nie tak ma bozaj v riť.
Spravne | 28-03-2013 06:07:01
Varga vidim ze si uz odbornik aj na mestske zachody. Si skvely. Mam ta rad.
Varga | 27-03-2013 22:22:34
Moc by ma zaujimalo z akeho dovodu je zatvorene to WC v tom novom parku? A to sa akoze este stale plati z nasich dani aj Perlovke za WC? Mam to chapat ako neschopnost,umysel,blbost alebo pomale ale dlhodobe tunelovanie peniazkov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2013 02:58:32
Aj v CZ maju podobne problemy ako u nas:

http://www.lidovky.cz/pokuty-rychle-soudy-blazek-chce-ztizit-zivot-iternetovym-diskuterum-1z1-/media.aspx?c=A121208_135904_ln-media_mpr

Dlhodobo tvrdim, ze kvoli zakomplexovanym chudakom, ktori nielen ze sa nevedia pod svoj nazor podpisat, ale nemaju ani to najelemetarnejsie pravne vedomie, dojde bud k vyraznemu pritvrdeniu legislativy a vymahatelnosti prava, alebo k vyraznemu obmedzeniu slobody na nete.
A pritom legislativu mame, len chyba vola pouzit ju. Mozno preto, lebo kazdy je niekoho kamos, ze? Jeden z nasich pripadov je po viac ako troch rokoch (NE)riesenia veci vysetrovatelom a dopisovania si s prokuraturami vsetkych stupnov, uz 3 x na Generalnej prokurature. Pomaly smatleme dopredu. Pomaly...
Ivan | 28-02-2013 22:01:46
20dkg hladkej múky, 2 vajcia, prášok do pečiva, smotana na šlahanie, všetko zamiešať a
rolingstones | 27-02-2013 00:58:56
RE: Matej Šalmík | 26-02-2013 14:56:58

No prosím zase ďaľší idiot z veľkého údolia dutých hláv bude pracovať v štátnej funckii, kde len hľadajú so sviečkammi takých idiotov .. to teda neviem pochopiť a kto to vlastne hľadá .. asi tie sviečky majú slabé knôty, však pán MŠ
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-02-2013 00:52:47
Anonym | 27-02-2013 00:18:31 | - Vas vyklad povinnosti a prav na Verejnom zhromazdeni obyvatelov obce je minimalne bolestny. Vase porovnavanie fora ktoreho sa tyka clanok a sukromnej akcie - ak to myslite vazne - len dokazuje to, co tvrdim roky. Zakladne pravne vedomie by malo byt v osnovach uz na zakladnej skole.

Ja sa s Vami hadat nebudem, nemam na to dovod. Kludne zostante vo svojich uvahach...
Anonym | 27-02-2013 00:18:31
Obidvaja aktéri by sa mali stretnúť a vydiskutovať si svoje boľačky. Tu je téma o niečom inom a to je verejné zhromaždenie občanov .Keď niekto chce neobjektívne informovať o veci je to jeho právo a sú to jeho noviny.
Veď nikto nezakazuje urobiť hocikomu podobné stretnutie s tým že tam kedykoľvek a ktokoľvek zasunie do zariadenia nejaký kľúč.
To je všetko o príprave akéhokoľvek stretnutia.
Čo bráni zorganizovať Vám p.redaktor , novinár, obyvateľ stretnutie kde si to pripravíte podľa vlastných predstáv,pozvete ľudí, funkcionárov a bude sa to riadiť jedným pravidlom a to že KAŽDÝ MÔŽE VŠETKO veď je demokracia.
Ako to dopadne?
Poučovať čo si dovolil organizátor keď bol dôsledný pri príprave, vytrhnúť z kontextu jeden názor a iba ten zverejniť,to kde takto vyučujú novinárčinu?Je rozdiel medzi novinárom a novinárom bulvárnym.
Príloha k článku | 26-02-2013 15:14:22
Pán Šalmík Vy mi pripadáte ako taký slabý odvar neschopného Goebbelsa. Vďaka Vašej rýpavosti a neskutočnému záujmu o nezaujímavý detail dokážete zahmliť oveľa dôležitejšie veci. KTO Z VÁS SI VŠIMOL PRILOŽENÝ SÚBOR ?????
Matej Šalmík | 26-02-2013 14:56:58
Vážim si názor aj anonymov v diskusii, som rád, že sa vyjadrili, ale neviem či by som mal reagovať na niekoho, koho nepoznám a očividne nepozná dotyčný/á ani mňa.

Len to zhrniem - udivuje ma, že niekto považuje moje jednanie za arogantné. Žiadam len o jednu jednoduchú vec, aby som mohol vecne pánovi Majkovi dokázať svoje tvrdenia. To je predmetom celej tejto zbytočnej diskusie. Pretože ak by to bolo pánovi Majkovi jedno, tak by ma nekomentoval a ignoroval by ma hneď od začiatku.

Týmto príspevkom by som chcel ukončiť celú diakusiu a budem vďačný aj anonymom, ktorí tu vypisujú dosť mne nepríjemné veci. A pochopím, ak mi to dá správca webu vyžrať. Lebo ak by niečo podobné písali na jeho adresu, tak sa to možno ani nedozvieme ;)

Príjemný deň všetkým.
Kamil | 26-02-2013 14:27:12
Pán Šalmík trochu pokory by Vám nezaškodilo. Ak budete mať viacej rokov, veľa životných skúseností a hlavne niečo v živote dokážete, tak pochopíte.
Ešte k tej IP adrese. Nevidím dôvod, prečo by M.M. mal niekomu zverejňovať, alebo ukazovať IP adresy. Tieto vydá len a len OČTK, ale to ste možno na akadémii ešte nebrali.
Občan | 26-02-2013 14:08:19
Presne sloboda prejavu buď je alebo nie je,
Presne ako OBJEKTÍVNE INFORMÁCIE zo stretnutia .NEMOHLI ANI NEBOLI. A PREČO ?
Lebo je to v mediálnej móde. !!!!!!
Lalia | 26-02-2013 11:31:58
Šalmíkovci v ZŠ už ste boli arogantný a taký ste aj teraz.Tvoj brat chce ešte stále kupovať akcie fejsbuku?Je to investičný guru tak ako ty policajný.Už by som sa hanbila za to čo tu predvádzate!!!!!!!Že vám mama nedohovorí.Tatko zamestnance mesta a to už bude nezávislá redakčná rada. Sa čudujem že sa s tebou niekto vôbec baví.
Jarmila | 26-02-2013 10:59:04
p.Salmik,tuto prestrleku sledujem uz dost dlho a hoci vas nepoznam,z vasich slov citim aroganciu a pohrdanie.Neviem a a ni nechcem vediet,ci je pravda na vasej strane,alebo na strane p.Majka.Len mam pocit,ze zlodej krici chytte zlodeja.Taktiez utocite a styl Vasho pisania je viac ako arogantny,nielen voci Majkovi,ale ale precitajte si,co ste adresovali p.Sklenarovi,ktory ma mimochodom oklo 70 rokov.Je to podla vas v poriadku?
Matej Šalmík | 26-02-2013 10:38:37
Na pode rady je dolezita diskusia, bez toho sa dopredu nic nepohne. Ak sa tam sttneme, hadam nebudeme sediet so zalozenymi rukami ;))

Co sa tyka urazok - nie ste konkretny, to je pravda, staci sa vsak pozriet na vas styl komunikacie. Nebudem to radsej rozoberat, lebo opat vyrukujete s nejakou teoriou...

Takze ste nasli ;) dakujem, ze ste to priznali. Mate pravdu, po tomto vysledku je dalsia diskusia uplne zbytocna
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2013 03:02:08
Matej Šalmík | 25-02-2013 23:40:58 | - takze predsa len som venoval dalsie hodiny Vasej osobe.
Vysledok je nasledovny: nenasiel som jediny prispevok, ktory by bol Vam zmazany. Takze opatovne a tentokrat dorazne musim trvat na tom, aby ste svoje tvrdenia dokazali. Ak o to neprejavite zaujem do konca februara 2013, povazujte prosim nasu verejnu komunikaciu k tejto teme nateraz za ukoncenu. Vratit sa k nej budem ochotny v momente, ked budeme mat hovorit o com. Nespamujte prosim diskusiu na SOL v tejto veci, pretoze budem nuteny poziadat administratora o razantny zasah. Respektujte autoritu, kedze k mediu nemate ziaden vlastnicky vztah.

Prosim, o vysvetlenie Vasho vyroku: "Ale jediny, kto tu uraza, ste zatial bohuzial len vy :)" - prosim konkretny pripad, rad a s pokorou sa ospravedlnim.

"Matej Šalmík | 25-02-2013 23:40:58 |
Tak ja utocim :) vase urazky v diskusiach moze tolerovat kazdy, ale ak niekto povie nieco proti vasej voli, je hned ambiciozny a sebavedomy hlupak :)"

- kedze som o Vas nikdy nepovedal ze ste hlupak, nemam dovod Vase tvrdenie ani vyvracat. Asi mate dovod takto verejne toto o sebe tvrdit.

" chcem podotknut, ze chcem od vas "live" pocut" - pan Salmik, ja som Vas do diskusie nepozyval a ani som Vas nezacal obvinovat ako Vy mna. Uz niekolko krat som Vam slusne vysvetli, aby ste sa ma nesnazili sikanovat roznymi prikazmi a to ani tam, kde sa zufalo snazite vyhovorit z obsahu Vami verejne napisanych diskusnych prispevkov. Ako som Vam uz povedal, ja nebudem Vam poskytovat nic a dokazne bremeno nesiete Vy. Ja sa iba branim a urobim tak vzdy, ked bude niekto na mna utocit krivymi obvineniami tak, ako utocite Vy. Neviem, mozno u Vas to tak chodi a je Vam to tolerovane, no ja sa prisposobovat nebudem.

Napísali ste dalej: "Prezentujete sa ako ferovy chlap, tak mi dovolte dokazat vase tvrdenia ;)" - ano, som ferovy a ubezpecujem Vas verejne, ze Vam dovolujem dokazat - dokonca Vas o to ziadam - Vase obvinenia mojej osoby. Pan Salmik, ubezpecujem Vas, ze Vam drzim palce a naozaj Vam fandim.

Myslim si, ze teraz by ste mali pochopit uplne vsetko (verim tomu). Ak nie, mozno sa najde niekto, kto Vam to bude ochotny vysvetlit jednoduchsie ci prijatelnejsim stylom komunikacie.

Nepocitajte prosim s tym, ze ja sa na redakcnej rade (za predpokladu ze do nej niekto z nas bude menovany) budem venovat osobnym veciam. Redakcna rada SN by podla mna mala mat uplne inu funkciu a to, ze Vy "ak pan Boh da" sa tesite na komunikaciu so mnou, ma naozaj mrzi. Mam za to, ze tuto funkciu mate naozaj pomylenu. Ale aj to Vam dufam ze vysvetli niekto, kto diponuje vacsim casovym fondom a stojite mu za namahu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 23:58:29
Matej Šalmík | 25-02-2013 23:40:58 | - po precitani Vasich prispevkov z mojej strany snad iba - nemam slov...

Pan Salmik, svoj cas si fakt cenim natolko, ze diskusiu s Vami povazujem za uplne plytvanie nim.
Matej Šalmík | 25-02-2013 23:40:58
Tak ja utocim :) vase urazky v diskusiach moze tolerovat kazdy, ale ak niekto povie nieco proti vasej voli, je hned ambiciozny a sebavedomy hlupak :)

Ja si nic nevysvetlujem, len chcem podotknut, ze chcem od vas "live" pocut, aky trestny cin alebo priestupok som spachal, thats all ;) a nemusi to byt zrovna na pode redakcnej rady. Rad s vami budem spolupracovat, ak pani poslanci daju, pretoze diskusia a hlavne konsenzus je dolezity. Ale jediny, kto tu uraza, ste zatial bohuzial len vy :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 23:15:54
Matej Šalmík | 25-02-2013 22:57:40 | - pan Salmik, clenstvo v redakcnej rade si vysvetlujete zial uplne inak, ako ja a ako by malo byt vnimane kazdym clenom. Chcete riesit osobne veci, veci sukromneho charakteru na pode redakcnej rady. Pan Salmik, zle a este raz zle! Vas vyklad demokracie a prava pravdepodobne zodpoveda Vasim skusenostiam, ambicioznosti a pocitu ze stale chcete mna porazit. Uz sme to tu mali pod clankom o FB od Vasho brata. Nie je to dobra cesta.

SOL Vam nic nenuti, ani nazory. Citate materialy dobrovolne, reagujete dobrovolne, utocite a obvinujete dobrovolne. A nasledne sa este svoje tvrdenia snazite zjemnit. Nema to zmysel, ja som za seba povedal k Vasej osobe vsetko, co com povedat chcel. Ostatne necham na inych.

Co sa tyka osoby pana Sklenara, mlady muz, Vy neviete co hovorite...
Matej Šalmík | 25-02-2013 22:57:40
Tak toto je už vážne sranda :) môj výklad práva? A o akom práve tu hovoríme? Konkrétny predpis? Nejaký paragraf ktorý tu vykladám?

No, pán Majko, keď už budete aj vy v tej redakčnej rade a keď pán Boh dá možno aj ja, tak sa o tom môžeme porozprávať z očí do očí :) Lebo ja neviem, aký právny predpis som porušil tým, že som vám úplne normálne a pravdivo povedal, že ste mi zmazali komentáre. Či už anonymné alebo neanonymné. A pokiaľ viem, na webe na identifikuje IP adresa ;)
Apropo, robíte z toho fakt celkom peknú vraždu ;)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 22:30:26
Matej Šalmík | 25-02-2013 22:16:28 | - pan Salmik, Vas vyklad prava je skutocne "hodny" Vasho povolania. Stale rozmyslam, ci je na nieco taketo nasa krajina odkazana.

A co sa tyka prepierania, skuste ist na zaciatok diskusie a pozrite sa do zrkadla. Z nas dvoch nie som ja ten, kto musi cokolvek dokazovat. Ja som totiz o nikom netvrdil - verejne - citujem: "Ktoré príspevky ste mi vymazal? Je ich pomerne veľa" a dalsie s tym suvisiace vyroky konkretne voci mojej osobe.
Pan Salmik, ved ja z Vas chcem urobit hrdinu! Verejne, pred vsetkymi obcanmi mesta. Len musite hovorit konkretne.

Takze, stale cakam...
Matej Šalmík | 25-02-2013 22:16:28
Pan Majko, vy nie ste sudca, ani prokurator, ani policajt aby ste odomna ziadali nejake dokazy :) Nie ste organ verejnej moci, ani verejne cinna osoba, ste sukromnik, ktoremu nemusi nikto nic dokazovat, a ked vam robi dobre to, ze ma takto na verejnosti prepiarate, ze JA klamem, tak si posluzte, nejak mi to zily netrha.
Mna len trapi to, ze nie ste chlap, ktory nereaguje na moju vyzvu uz niekolko mesiacov a nedokaze mi urobit jeden hlupy vystup z databazy. Ak si myslite, ze ma tym drzite za vlasy nad vodou, ste na omyle, je mi to uplne jedno :)len som cakal od vas iny pristup. Prezentujete sa ako ferovy chlap, tak mi dovolte dokazat vase tvrdenia ;)

Pan Sklenar, zniete ako nejake alter ego pana Majka. To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes ;) Ale presviedcat vas o tom, ze som v tom osobne nezaangazovany, ale napriek tomu som dal suhlas, je asi zbytocne, vy si aj tak pojdete svoje :)
Ivan Sklenár | 25-02-2013 21:57:14
Ach tak p. M.Š, ak som dobre pochopil,ide tu vlastne o preukázanie Vášho tvrdenia voči M.M. ktoré sa Vám akosi nedarí dokázať. Od 16.12.12 uplynulo už viac ako 2 mesiace, a Vy stále nič? To ste prosím Vy ten M.Š. kto má byť zajtra na MsZ vymenovaný do redakčnej rady SN?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 21:09:07
Ale kludne, tu je link. Precitajte diskusiu podla poradia.:

http://www.seredonline.sk/clanky/sloboda-slova-a-demokracia-v-praxi-cast-1/

Neviem sice, preco pan Salmik dostal inpulz a zacal v diskusii pokracovat pod uplne inym clankom, no mozno ma na to dovod. Tak asi je na mieste, aj zaopakovat nieco a priniest tomu aktualnost:

- - -
"Miloš Majko | 16-12-2012 20:56:53 | pre:

Matej Šalmík | 16-12-2012 18:05:19 | - nezakryvajte zbytocnymi recami vlastnu neschopnost dokazat svoje verejne tvrdenia o inych.

Pan Salmik, znovu utocite a ja od Vas necakam uz nic ine, ako oznacenie toho zmazaneho prispevku pod Vasim menom - hlavicka zostava nezmazatelne v systeme a databaze a obsah prispevku je v archive tiez.

Verejne klamete a to by od Vas obcan ocakaval, ze za nase dane ktore do Vas investujeme, budete vzorom dodrziavania zakonov v krajine. Mozno by ste sa mali poradit so starsimi a skusenejsimi. Oni to tam az tak radi nemaju...

Takych ako Vy mesacne staci zopar a zruti sa aj ten najlepsie postaveny system. A potom sa vsetci cudujeme, ze to v republike vyzera tak, ako to vyzera...

Pan Salmik, urcite sa neurazite, ked budem cakat uz len na ten Vas dokaz a inak nebudem s Vasmi stracat cas. Ale na ten dokaz pockam... Cas bezi."

Takze teda, cas bezi...
Ivan Sklenár | 25-02-2013 21:00:21
páni Matej Š. a Miloš M. môžete niekto z Vás objasniť o čo v tejto diskusii ide? O aké dôkazné bremeno koho voči komu? Prepáčte, ale nechce sa mi hľadať v histórii na túto tému. Je tam toho dosť!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 19:44:48
Matej Šalmík | 25-02-2013 19:35:02 | - pan Salmik, chapem Vase psychicke rozpolozenie, no takymto tonom sa bavte napriklad so svojou matkou, ak Vam to toleruje.
Matej Šalmík | 25-02-2013 19:35:02
Dokazne bremeno coho? Spachal som nejaky trestny cin ci iny protipravny skutok? Neblaznite ;)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2013 19:33:58
Matej Šalmík | 25-02-2013 19:29:31 | - Vy sa hlavne vo vztahu k Vasmu zamestnaniu snazte vysporiadat s dokaznym bremenom, ktore je na Vas. To Vas uz dufam naucili.
Matej Šalmík | 25-02-2013 19:29:31
Tak pán Majko zverejnite tie IP adresy, a vo všetkých príspevkoch, aj tie ktoré boli zmazané, nech vieme kto je kto :)
A ešte by ma zaujímalo, ako chcete IP adresu priradiť k menu, to vám teda držím palce. Síce sa tu prezentujete, ako všetkých držíte svojimi faktami za gule, no sám nemáte gule tie IP adresy sem dať.

Ale k veci - som zástancom priamej demokracie, no aj tá má určité pravidlá. A to, že mesto chcelo zaradiť predmetnú prezentáciu do programu a vymedziť na ňu čas, je len krok ku komunikácii s občanom.
slanina | 22-02-2013 17:10:02
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-02-2013 15:56:13
Solamyl | 22-02-2013 15:40:12 | - ono tych pozitivnych reakcii vacsinou vela nebyva. Clovek si mysli svoje a vyjadri sa vacsinou iba ten, kto ma na to padny dovod. Presne ako vo Vasom pripade. Je to na hovno, ked niekto trafi do cierneho, ze? Ako sa tomu hovori - trafena hus zagagala?

Len by raz doslo k zverejneniu tych IPcok a ich priradeniu ku konkretnym menam... To by neboli nejake uz zabudnute anonymne diskusie na SMEcku, ze?

Viete, zaujimave je, ze v negativnych reakciach nie je pod tym prvym clankom podpisany nik. Skoda. Ta druha strana ma tusim vsetky prispevky podpisane vlastnym menom. Je to asi o tom, ze su medzi nami aj ludia, ktori nemusia svoju identitu skryvat.
Solamyl | 22-02-2013 15:40:12
dufam, ze potom bude aj clanok z diskusie k clanku o diskusii k clanku ?! ciste peklo ... kedy demokrat cislo 1 v seredi a sirokom okoli prida ku kazdemu prispevku IP adresu aby aj ostatni videli v akcii jeho uderku ci pripadne alterega ?! takto mi to skor pripomina praktiky tej legendarnej organizacie, pre ktoru nerobi aj ked o neho v 89 mali zaujem ...
mám dotaz | 22-02-2013 13:53:26
Našiel som tu výroky:

Nerozhodlo "mesto", pretože to som aj ja.

"Mesto" , teda primátor má vyhovieť občanovi na takomto fóre patriacom občanom a nie opačne!

Kto je vlastne "mesto"? My všetci, Vy alebo primátor?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign