Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Slávnostné ukončenie školského roku na ZŠ Juraja Fándlyho

Jaroslav ČomajDátum30. 06. 2010 15:22:47TémaMestský úrad
Tak sme sa teda všetci dočkali. Žiaci aj učitelia majú za sebou 10 mesiacov plných práce a povinností a žiaci pred sebou dva mesiace odpočinku. Na našej škole dnes prebehlo tradičné slávnostné ukončenie školského roku s vyhodnotením školských súťaží a rozlúčkou deviatakov.Poďakovanie patrilo žiakom za vzornú reprezentáciu školy v rôznych olympiádach a súťažiach, ale i učiteľom, ktorí ich pripravovali. Veď nedávno pri oceňovaní najlepších žiakov primátorom, mali žiaci našej školy najpočetnejšie zastúpenie. V súťažiach jednotlivcov najprenikavejší úspech dosiahol Imrich Valach, ktorý na Majstrovstvách Slovenska v ľahkej atletike - vrh guľou obsadil 4. miesto. Okrem toho bol aj v družstve basketbalistov, ktorí obsadili na M SR 7. miesto,na Majstrovstvách kraja v atletike bol na 2. mieste v behu na 1.000 m a taktiež bol úspešný aj vo vedomostných olympiádach. Až piatim drusžtvám sa podarilo prebojovať na Majstrovstvá Slovenska: basketbalistky (5. miesto),basketbalisti - mladší žiaci (7.miesto),basketbalisti (7.miesto), branný viacboj "A" družstvo (7. miesto), "B" družstvo (10. miesto). V súťažiach, ktoré vyhlásila naša škola: Zber papiera, zber tetrapakov a súťaž o najlepšieho žiaka školy bolo toto poradie: Zber papiera: celkovo 23662 kg papiera Triedy - I. miesto III.B 6.096 kg - školský výlet Jednotlivci - I. miesto A.Hodúr 3702 kg - horský bicykel II.miesto M.Molnár 2195 kg - MP4 III.miesto M.Moravčíková 1769 kg - MP4 ( Ceny venovalo Združenie rodičov ) Zber tetrapakov: celkovo 663 kg Triedy - I. miesto IV.B 201 kg - torta Jednotlivci - I. miesto A.Halaxa 119 kg - vecné ceny ( Ceny venovalo mesto Sereď ) Najlepší žiak školy: I. miesto - Imrich Valach IX.B - horský bicykel II. miesto - Sabína Čižmáriková VII.B - fotoaparát III. miesto - Lucia Šušelová VI.B - mobilný telefón ( Ceny venovalo Združenie rodičov ) Vďaka patrí i p. Vladimírovi Tomčányimu za 20% zľavu na bicykle pre žiakov. Na záver zostáva už len popriať výhercom, aby si ceny užili, deviatakom, aby vykročili tou správnou nohou do ďalšej etapy života a všetkým príjemné prežitie prázdnin so svojimi najbližšími i novými priateľmi pri peknom počasí.

Fotogaléria k článku:

 Rozlúčka IX.A triedy.
Popis: Rozlúčka IX.A triedy.

 Rozlúčka IX.B triedy.
Popis: Rozlúčka IX.B triedy.

Zobraziť všetky fotografie








 Traja najlepší v zbere papiera.
Popis: Traja najlepší v zbere papiera.




 Rozlúčka IX.C triedy.
Popis: Rozlúčka IX.C triedy.
 Víťaz súťaže v zbere papiera si preberá bicykel.
Popis: Víťaz súťaže v zbere papiera si preberá bicykel.









 Na úvod hymna.
Popis: Na úvod hymna.








 Traja najlepší žiaci v školskom roku 2009/2010.
Popis: Traja najlepší žiaci v školskom roku 2009/2010.

















Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Miloš Majko | 19-08-2010 22:15:46
*yes*
Marek Olša | 18-08-2010 04:55:59
Neviem, kam to napísať ale napíšem to teda sem. Všetkým čitateľom a autorom sa ospravedlňujem, za moje hrubé správanie nielen zo 07-07-2010 01:23. Ľutujem toho, že som porušil morálnu a spoločenskú etiketu a slubujem, že sa to iž viackrát nestane. Len dodám.. prepáč mi Martin Hojer, že som bol voči tebe nepríjemný ale nechal som sa ovplyvniť zlým obdobím. :-( no a teraz ma ukamenujte
sisi | 11-07-2010 15:55:00
Po precitani celej diskusie som nadobudla silny pocit ze chlapec TRAFIL DO CIERNEHO!Stalo by to za preskumanie a vypocutie viacerich ziakov ,ci absolventov...strach sice robi svoje ale ti ziaci ak neklamu nemaju co stratit!A treba to nase skolstvo ozdravit a to by mohlo velmi pomoct!
vysokoškolák | 11-07-2010 13:50:07
Už by ste to tu mohli ukončiť...robíte z komára somára.. To nemáte čo robiť, len riešiť somariny ??? To máte také nudné životy, že jediné, čo Vás trápi, sú takéto blbosti ???? Úbohé.
pre právničku | 10-07-2010 23:05:55
Vy ste študovali právo? A kde prosím Vás, v Kambodži? Nikto nikomu nezazlieva vyjadriť svoj vlastný názor. Avšak ten názor by mal byť formulovaný tak že je právne nenapadnuteľný, ak jeho autor nechce riskovať súdne ťahanice. To by ste ako právnička mali vedieť. Ak ste nepochopila rozdiel medzi vyjadrením názoru a vyjadrením právne nenapadnuteľného názoru, tak je to u právničky dosť veľká tragédia. Na pochopenie celej situácie stačí, ak si poriadne prečítate diskusné príspevky pod týmto článkom od p. Majka. Musím uznať, že ako neprávnik chápe danú situáciu výrazne lepšie v porovnaní s vami. Uvedomte si, že ak by riaditeľ školy neprijal jeho ospravedlnenie, chlapec je odpísaný. Potom by mu nepomohli ani vaše argumenty. Ak ste niekedy čítala skutkové podstaty trestných činov, ktoré by eventuálne pripadali v tomto prípade do úvahy, nikdy by ste nenapísala perličky vo vašom príspevku 10-07-2010 20:30.
nickkol | 10-07-2010 22:14:57
by ma zaujímali tie orgie...u zamestnancov vykonávajúcich dozor...čo konkrétne tým mladý muž myslel...
pre právničku | 10-07-2010 21:46:07
Pokiaľ viem tak už bolo zverejnené, že riaditeľ ospravedlnenie prijal, to znamená, že Filipa nikto nechce ťahať na súd.
právnička | 10-07-2010 20:30:27
Neviem, prečo tu strašíte chudáka chlapca súdom a žalobami. Keby to napísal pod "nickom", tak ho tu budete vyzývať, aby sa podpísal, a keď sa podpísal, tak sa mu tu vyhrážate súdom. To zase chceme dospieť k tomu, že sa ľudia budú báť povedať svoj názor ? Za urážky na riaditeľa školy sa ospravedlnil, a to či má dôkazy alebo nie, to ukáže čas, ale zrejme nebude všetko výmysel, keď to napísal. Nevidím dôvod, prečo by si to vymýšľal, a ruku na srdce, ja by som tomu aj verila. Tiež je pravdou to, že ako asi by chlapec získal taký dôkaz, že učiteľ má vypité? Asi ťažko... Nemyslím si, že je správne ťahať chlapca na súd a vyhrážať sa mu tu tým. Filip, ak potrebuješ obhajcu, ja ťa pokojne budem obhajovať, je mi veľmi sympatické, že si sa verejne ozval a bez pseudonymu. Okrem toho, navrhovateľ musí dokazovať svoju pravdu, odporca sa len bráni, čiže ak bude navrhovateľ škola, resp. riaditeľ školy, musí on dokázať, že to tak nie je.. To tiež nebude jednoduché si myslím.
anonym | 10-07-2010 09:31:58
To čo napísal chlapec môže byť pravda. Ale ak to napísal takto verejne, musí počítať s právnymi následkami v prípade, že tieto jeho vyhlásenia nebude vedieť dokázať. Pretože ak niečo neviem dokázať hoci som o tom presvedčený, nikto mi to neuverí. A potom budem musieť znášať dôsledky toho čo som verejne napísal, pretože sa to zvrtne na ohováranie, krivé obvinenie, v lepšom prípade pôjde o delikt, ktorý rieši "len" zákon o priestupkoch. Takže ak tu niektorí obhajujete chlapca, že jeho slová môžu byť pravdivé, mal by mať v rukách dôkazy. Inak sa to obráti proti nemu. Preto je dobré rozmýšľať nad tým kto čo napíše a aké dôsledky to prinesie. Chce to viac rozvahy a nejaké to právnické minimum. Neobstoja výhovorky typu, že je ešte mladý. Trestný zákon jasne stanovuje trestnú zodpovednosť a myslím, že on už vek na to má. :-X
Robo | 10-07-2010 00:37:23
A co ked nahodou to co ten chlapec napisal je aj naozaj realita a aj na inych skolach? Je to uz davno co ma ucila slovensky jazyk ucitelka menom Bardotova alebo Bardosiova uz si to meno ani presne nepametam, ale to ani nie je podstatne, ale co je podstatne a co si velmi dobre pametam je, ze bola skoro na kazdej druhej hodine opita. Tak sa netvarme a necudujme,ze to, co ten chlapec napisal, nemoze byt aj pravda.Ved bez vetra sa ani list nepohne.
Niuska | 07-07-2010 18:10:03
chlapec napísal to čo si iní šepkajú.nerozoberqajte a nesúdte ho,prosím.
pre Johny | 07-07-2010 12:26:22
Obvinenie musí dokazovať Filip, škola sa môže obhajovať.
Johnny | 07-07-2010 12:07:01
Zaujímavá téma, ale nikto tu nepíše o tom, či je to fakt pravda čo ten človek napísal.. ?? Lebo pokiaľ áno, tak vyhrážky od p. riaditeľa budú asi málo ;-)
Marek Olša | 07-07-2010 01:23:49
same ........ sameeee ........sa tu riesia, a co, ja som nenavidel zastupkinu, lebo nas nutila do spevu a zato tu nevipisujem ........ ako 15 rocnu ..........., ze ............. :-D (Marek, zvazujte obsah svojich prispevkov. Dakujem. Majko)
Martin Hojer | 07-07-2010 08:56:11
Neviem o com tu ty teraz rozpravas, nemam 15 rokov aby som si nieco riesil cez rodicov a celkovo, ak je tu nieco, co by si mi rad vytkol, napis mi to sukromnou spravou, nebudeme tu riesit nejake off-topic veci :)
Marek Olša | 07-07-2010 08:36:06
ano hanbim sa Hojerko, je mi to strasne luto, uz to nikdy nespravim, nehovor tatovi lebo ma dobije, len mu to nehovor prosiiiiim... a ty si sa bez neho nezaobisiel lolo
Martin Hojer | 07-07-2010 08:27:35
Marek, pises, ze tu nevypisujes ...., ale predovsetkym by si sa mal za seba hanbit uz len za tie veci co si vo svojom prispevku o 01:23 napisal, myslim si, ze kazdy z nas by sa zaobisiel bez toho tvojho prispevku plneho nadavok. *loony*
abs | 07-07-2010 01:25:37
neobhajujem Filipa ani skolu.al neviem naco by bol Filipovi obhajca?napisal to na 9taka dost prezieravo asi ako niektory novinary ziadne konkretne mena ani priezviska.ano hranica tr.zodpovednosti sa od 1.1 2006 znizila z 15r na 14r.ALE,TR.ZAKON POZNA AJ INSTITUT UPUSTENIA OD POTRESTANIA,SPOCIVA V TOM,ZE SUD MOZE UPUSTIT OD POTRESTANIA,AK IDE O TR.CIN MENEJ NEBEZPECNY PRE SPOLOCNOST A PACHATEL SVOJ CIN LUTUJE (MLADISTVY).Filip sa tu vyjadril o prilepseni znamok o 2stupne ,aj to sa da zistit z klasifikacneho poriadku ak sa nahodou este nestratil,alebo neprepisal.v tomto pripade da dokazy sama skola.pozor paragraf sa kruti do obidvoch stran dnes do filipa zajtra....
scooby | 06-07-2010 23:45:29
dokazy ala povedal(a) to aj pred spoluziakmi dokazu to neobstoja, pretoze slovo ucitela>slovo ziaka. nechcem tu nikoho obhajovat ani nic a myslim ze konal velmi nerozumne a ako povedal sam na pana Č. "pod vplyvom emocii" ale nemeni to nic na fakte ze je trestnopravne zodpovedny kedze jeho vek je >15.....
pre abs | 05-07-2010 23:03:05
Vaša obhajoba Filipa, že je to ešte dieťa, ktoré vyjadrilo svoj názor je ubohá. Filip je už trestne zodpovedný a veľmi by som mu doporučoval dobrého obhájcu.
neposlusna | 05-07-2010 19:57:12
Nedá mi nezareagovať na ,poznámku,na adresu učiteľov(konkrétne p.učiteľky),ktorí akože boli prinutení zmeniť známky- o stupeň alebo dva...je to pravda..len škoda,že nebolo povedané,že ako -akým spôsobom,donútením...bola by som to aj ja vyskúšala...len nebol návod..I ked je to už za vodou-ako sa vraví,nedá sa zabudnúť...:O(((( Od p.uč.to bolo veľmi neprofesionálne,hlavne neobjektívne a ešte to aj verejne pred žiakmi povie...smutné..prajem pekné prázdniny...
abs | 05-07-2010 00:36:04
Asi tak,je na tahu.Stale dufam,ze Fandlyho skola ma dobre renome a nepokazi si ho.
Miloš Majko | 05-07-2010 00:09:24
V danej veci nase dojmy a nazory by mali byt nepodstatne. Aj v tomto pripade by mali velmi rychlo zasiahnut pravo a spravodlivost. Nechajme dalsie kroky na riaditelovi skoly.
abs | 05-07-2010 00:01:54
Je to atak do citlivych miest s tym suhlasim,ale je to "nazor" stale este dietata ktore si neuvedomuje nasledky.pojem podlozene dokazy alebo pravna rovina este mu nemusia nic hovorit.Ale ak tvrdil,ze ich ucitel poslal do p***.tak si myslim,ze ich tam bolo viacej ziakov a to uz ten pedagog bude asi tazsie vysvetlovat.
Miloš Majko | 04-07-2010 23:44:54
abs - inak porovnavat dobu z pred viacej ako 20 rokov s dobou touto - neprijatelne. Dnes su nepomerne vacsie moznosti ako riesit cokolvek a to bez poruisenia etiky ci dokonca zakona. Osobne by som nechcel mat v politike cloveka, ktory verejne obvini niekolkych ludi a nasledne sa vyjadri - citujem: "Dôkazy nepotrebujem lebo to nebudem riešiť dalej iba som si vyjadril svôj osobný názor."
Miloš Majko | 04-07-2010 23:22:27
abs - nemyslim si, ze to je postavene do roviny, ci na pripadny problem upozornit, alebo nie. Skorej - ako. Filip verejne a zavaznym sposobom atakoval instituciu a jej predstavitelov. Skolu navstevuju a budu navstevovat stovky deti a mam za to, ze riaditel skoly v zaujme zachovania dobrej povesti skoly, je povinny v danej veci konat. A preto si myslim, ze Filip bude musiet svoje verejne vyslovene obvinenia podlozit dokazmi.
fiti | 04-07-2010 23:12:35
filip *yes* *yes* *yes*
abs | 04-07-2010 23:01:58
Filipovi.Neviem ci Ti hovoria nieco mena Judr.Carnogursky ,alebo Havel,ale boli to tiez silny disidenti,ktori si tiez dovolili oponovat a poukazovat na chyby vtedajsieho socialistickeho zriadenia a teraz maju vyznamne a vysoke posty v politike.Mas moje sympatie.
abs | 04-07-2010 22:35:11
Husta téma,ale nie neznáma.Taketo praktiky pedagogov poznáme z čias cerveného socializmu.napr.Vulgárne nadávky,o alkohole na pracovisku radšej pomlčime,prizmurovanie oci nad zlymi znamkami ked sa jednalo o ziaka ktorého otecko bol vo veeelmi dôležitej funkcii bolo tiez oblubene.Ale netreba hádzat všetkych učiteľov do jedneho vreca.Ozaj pan riaditeľ dáte ruku do ohna za každého vážho kolegu?
Miloš Majko | 04-07-2010 12:42:38
Pan riaditel, mozno by bolo vhodne, s vyukou pravneho minima a ozrejmenim prav a povinnosti obcanov vyplyvajucich im z Ustavy SR a ostatnych zakonov, zacat uz na zakladnej skole. Moj nazor myslim si, ze dostatocne podporuje verim ze do buducnosti este velakrat pripominany vyrok ziaka Paulovica - "Dôkazy nepotrebujem lebo to nebudem riešiť dalej iba som si vyjadril svôj osobný názor." Filip, myslim si, ze dokazy potrebovat budete. A velmi...
anonym | 04-07-2010 12:43:35
Udáte ma ?
Jaroslav Čomaj | 04-07-2010 12:39:59
Filip, Ty si nevyjadril svoj názor, Ty si verejne obvinil - osočil zamestnancov školy a hanobil meno školy, takže tie dôkazy potrebovať budeš.
Filip Paulovič | 04-07-2010 12:27:41
Já som len urobil to čo ste spravili vy pán riaditeť. Verejne som povedal veci ktoré som povedať nemusel ako aj vy ste to nemuseli povedať a mohli ste to vyriešiť inak. Dôkazy nepotrebujem lebo to nebudem riešiť dalej iba som si vyjadril svôj osobný názor.
Jaroslav Čomaj | 04-07-2010 12:19:48
Filip, je mi nesmierne ľúto, že si takýmto spôsobom začal prázdniny. Ľúto je mi to hlavne kvôli Tebe. Mrzí ma, že s takýmito pocitmi si odišiel z našej školy. To čo si napísal nie je odvaha, ale niečo úplne iné. Odvaha by to možno bola, keby si s týmito "svinstvami" ( ako si ich Ty nazval) prišiel počas školského roku za mnou. To si bohužiaľ nespravil. Teraz to môžem považovať len za ohováranie a znevažovanie dobrého mena školy. To ospravedlnenie neprijímam, lebo v predchádzajúcom príspevku si sa vyjadril, že je to Tvoj osobný názor a Tvoje ospravedlnenie nie je teda adekvátne a je len účelové. Nemienim na tomto mieste komentovať Tvoje obvinenia na adresu zamestnancov školy. Dúfam, že máš na všetko dôkazy. Budeš ich potrebovať.
Miloš Majko | 04-07-2010 12:13:52
Pan Paulovic, urcite su ludia, ktori Vase verejne vyjadrenia obdivuju, no ja to vidim inak. Prave ste vstupili takmer do samostatneho do zivota, ktory nekonci ZS, ale jej absolvovanim iba zacal. Bude nasledovat SS, mozno internat a dalsie konfliktne situacie. Riesenie cohokolvek bez okamzitej komunikacie a az nasledne a sposobom aky ste Vy zvolili, nielen odporuje dobrym mravom, ale nie je ani v sulade so zakonom. Treba povedat, ze Vase predstavenie sa, Vas zaradilo medzi jasne inedtifikovanych diskutujucich, no nezbavuje Vas to pravnej zodpovednosti za obsah Vasich pripevkov. Za jeden z nich ste sa panovi riaditelovi ospravedlnili, no otazkou je, ci on ospravedlnenie prijme. A zaroven je otazkou to, ake kroky sa rozhodne vykonat on sam. V kazdom pripade, ja Vase konanie povazujem za mimoriadne nerozumne a nevhodne.
Filip Paulovic | 04-07-2010 11:56:20
Ospravedlnujem sa za toho dementa, uznávam to som nemusel ale za všetkým ostatným čo som tu povedal si stojím lebo je to pravda.
anonym | 04-07-2010 09:18:42
teda tu odvahu obdivujem
Filip Paulovic | 03-07-2010 22:34:32
Ešte som zabudol spomenúť že niektorý vplivní učitelia na škole vybavovali žiakom známky na vysvedčení ! Nebolo to prižmúrené oko ale prilepšenie o takmer dva stupne ! A iní žiaci si túto zlú známky mohli zaslúžiť ?
Filip Paulovic | 03-07-2010 22:27:50
Áno pán riaditeľ som to ja, Filip Paulovič bývalí žiak ZŠJ Fándlyho. Je to môj osobný názor čo si o vás myslím. Nebudem ako niektorý iný žiaci poza chrbtom machrom a nebudem iba ohovárať. Privela svinstva na škole páchalo, pokarhania žiakov sa vybavovali cez vplyvných rodičov, na to sa nepozerá nik ? A "zastupovania" sa začali riešiť až po monitore ked to bolo už viac-menej zbytočné ? Je normálne aby niektorí zamestnanci v prítomnosti žiakov hrubo a oplzlo nadávali ? Aby učiteľia posielali žiakov do p*** ? Aby si žiaci nemohli vyjadriť svoj názor na hodine ? Niektorý zamestnanci chodia do školy pod vplyvom alkoholických nápojov ? Aby zamestnanci vykonávajúci dozor robili orgie pred očami žiakov ? A najhlavnejšie že to ako sme sa lúčili, ste vôbec nemusel spomenúť verejne, konali ste pod vplyvom emócii a nervov. A ostatné triedy ku ktorým chodili pravidelne policajti a hladali tam "nejaké" predmety, čo hajlovali na hodinách, napádali učiteľov nielen slovne, čo si vlastne robili celé roky čo chceli to sa nespomene ? Zaslúžili sme si to za tie dobré výsledky monitorov a iných vecí ?
Filip Paulovic | 03-07-2010 11:34:08
Aj tak je to dement prvej triedy... *loony*
Marek Olša | 01-07-2010 00:48:59
"zlých" deviatakov može mat v paži, hlavne že už nebudu robit zle na jeho pieskovisku :) btw: dobre som sa pobavil na fotkách :D
Filip Paulovic | 30-06-2010 23:32:10
A kde su tie mudre slova pana riaditela o tom aky sme strasny ? Ci uz je vsetko v piriadku ? Uz sa zabudlo ? Zrazu ?

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign