Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF Sereď - MŠK Fomat Martin 1:0 (0:0)

Igor LehockýDátum27. 03. 2017 00:58:32TémaFutbal
63

Odohralo sa posledné 22. kolo II.futbalovej ligy v jej základnej časti a do Serede si prišiel odohrať od 15.30 hod. svoju labutiu pieseň Martin, ktorý už dávnejšie nemohol mať ambície udržať sa v II.lige, pretože s 12. bodmi na svojom konte to nie je možné aj keď v 11.kole sa sereďania v Martine značne vytrápili a víťazstvo si odniesli až vďaka gólu na 2:3 v závere zápasu. Dnes to teda pre ŠKF bol zápas na potvrdenie úlohy jasného favorita.

Od začiatku stretnutia bolo jasné, že hostia sa sústredia na veľmi poctivú obranu a budú mať snahu z brejku niečo vymyslieť na strelenie gólu, lenže k tomu je nutné mať aj futbalovú kvalitu v jednotlivcoch. Domáca ŠKF sa pustila do dobíjania defenzívy hostí a ako to už býva v takýchto zápasoch, proti desiatim brániacim hráčom stiahnutým pred svoju šestnástku to nikdy nebýva jednoduché a tak tomu bolo bez výnimky aj dnes. Prvú poznámku o „vzruchu“ na trávniku mám zo 7.minuty, keď Koníček v bráne ŠKF po malej domov zazmätkoval a loptu odkopával z päťky do blízkeho autu pre hostí. V 21.minute v šestnástke domácich hostia zakončovali z 10m v skrumáži ale strelecký pokus bol zblokovaný a to bolo na dlhé minúty zo strany hostí všetko. V 27.minute po ľavom krídle vysokú loptu Jankto hlavou predĺžil na nabiehajúceho Krča až do šestnástky hostí, Krč našiel v šestnástke spätnou prihrávkou Jankta, ten z jednotky z 13m dobre mieril k ľavej žrdi ale strela nebola natoľko prudká aby prekvapila Pronaja v bráne MŠK. V 29.minute po rohu domácich opäť Jankto zakončoval v skrumáži z blízka ale trafil Pronaja ktorý loptu pri ľavej žrdi vyrazil na ďalší roh. V 33.minute do tretice Jankto nepresne zakončoval svoj únik po pravom krídle V 40.minute si loptu na ľavom krídle vymenili Jackuliak s kapitánom domácich Mečiarom, jeho center pred bránu hostí z jednotky zakončoval Laura ale zo 7m poslal loptu vysoko nad. V 43.minute loptu po nepriamom kope domácich od Mečiara nakoniec po odrazoch pustil po zemi vedľa pravej žrde z 8m Ventura a nakoniec ešte v 44.minute na hrote Morong v tiesni strieľal nad bránu. Prvý polčas neponúkol pre divákov pekné akcie, Mečiar veľmi aktívne zásoboval šestnástku hostí dobre zatočenými vysokými loptami ale chýbalo zakončenie, rovnako tak vtipná a prekvapujúca akcia ktorá by viedla ku gólu, dnes to nebolo ono, do zhustenej obrany hostí domáci iba ťažko nachádzali prienik, chýbali vyložené šance.

V 55.minute Loduha poslal peknú loptu na ľavé krídlo za obranu hostí, Krč najskôr váhal ale strela nakoniec po zemi zo 14m míňala ľavú žrď. Od 61. do 64.minuty prebehlo niekoľko striedaní domácich aj hostí, Jackuliaka vymenil uzdravený Richnák, Krča Bosý a z hostí Kračmera Repáň. Bol to práve Bosý ktorý si mohol otvoriť svoj strelecký účet ale v 71.minute zo 14m trafil brvno od ktorého išla lopta za bránu a o pár sekúnd na to Morong zo 16m delovkou trafil brvno, od brvna do zemi na bránkovú čiaru a hostia loptu stihli odkopnúť. Hralo sa v podstate na jednu bránu, hostia iba veľmi sporadicky dokázali preniesť hru pred šestnástku domácich, ale Koníček v bráne ŠKF si mohol dávať kávu, nemal jeden vážnejší zákrok a martinčania sa za 90.minút do priestoru jeho brány netrafili. V 76.minute najskôr Laura strieľal z 18m vysoko nad ale v 77.minute Loduha opäť vysunul na ľavom krídle za obranu hostí Moronga ktorý sám proti Pronajovi z 12m krížnou strelou k ľavej žrdi otvoril skóre keď sa lopta od žrde odrazila do siete – 1:0. V 80.minute ešte prebehli striedania domácich aj hostí a v 89.minute domáci zahrozili keď Richnák na ľavom krídle vysunul Moronga ale jeho strela zo 16m míňala ľavú žrď a to bolo na dnes všetko.

Zápas vo veternom počasí malo dnes sledovať niečo okolo 600 divákov, ktorí môžu byť spokojní iba s domácou výhrou, či ich uspokojila aj kvalita zápasu, ťažko povedať. Snaha domácich sa uprieť nedá, do plných to ale bolo ťažké a málo nápadité, vysoké lopty do šestnástky hostí takmer nikdy nenachádzali domácich, vysokí hráči MŠK ich stíhali odvracať a strelecké pokusy nemali presnosť. Škoda že sa nenašla šikovná myšlienka v hre domácich ktorá by viedla ku gólu, hráči by sa upokojili a istota na lopte by bol dobrý predpoklad na úspešné zakončenia. Základná časť v skupinách západ a východ je ukončená, Skalica, Sereď, Šamorín, Žilina B, Nitra a Pohronie sú kluby ktoré tak ako sú uvedené od čela priebežnej tabuľky si zabezpečili nadstavbovú časť, súboje s mužstvami skupiny východ a účasť v II.lige aj v ročníku 2017/2018 ktorý už nebude rozdelený na skupiny západ a východ. ŠKF Sereď po veľmi kvalitnej jesennej časti nadviazala podobnými výkonmi aj v zostávajúcich 4.kolách úvodu jarnej časti, vytýčený cieľ postupu do Top 12 podľa predsavzatia tréner s realizačným tímom splnil do bodky a druhé miesto ŠKF po odohratí základnej časti je úspech najvyšší.

Tréner hostí p.Šino po zápase povedal že po prehrách so Žilinou a Nitrou vedeli že sa musia vrátiť ku hre so zabezpečenej obrany, vedeli že Sereď má veľmi kvalitné mužstvo, je istý postupujúci, aj keď mu chýbali vykartovaní hráči a Paukner čo ich trošku povzbudilo, prvý polčas mali domáci viac z hry ale boli aj oni smerom dopredu nebezpeční, v druhom polčase sme už nedokázali odolávať súperovi a domáci zaslúžene vyhrali, pre nás je to poučenie o tom že pokiaľ budeme hrať vzadu kompaktne máme šancu niečo uhrať aj v zostávajúcich zápasoch o záchranu, súperovi pogratuloval k postupu do nadstavby, vyjadril presvedčenie že Sereď tam oprávnene patrí, verí že Sereď odohrá ešte veľmi dobré a kvalitné zápasy a bude bojovať o špicu konečnej tabuľky. Tréner Martina sa vyjadril aj ku ďalšiemu pôsobeniu mužstva v tom zmysle, že mesto Martin je už vyše roka v nútenej správe, klub nemá vlastný štadión, v prípade vybudovania infraštruktúry je možné myslieť aj na II.ligu, zatiaľ určite nie, sústredia sa na III.ligu stred.

Tréner domácich p. Süttő povedal že bez toho že by nejak podceňoval alebo dehonestoval súpera našou povinnosťou bolo dnes vyhrať, odvážnejší si mysleli že to bude ľahký zápas, ale ja som trávil nad videom z Martina najviac času čo som doposiaľ v Seredi, pripravoval som mužstvo na tento zápas, postavil som najsilnejšiu zostavu ktorá bola k dispozícii s najväčším výkričníkom, ale presne som vedel aký súper nás čaká, aký futbal sa bude hrať a ako to môže dopadnúť, keby dal súper gól v úvode bolo by to ťažšie pre nás, ťažko sa hrá keď sa musí vyhrať, ťažko sa presadzujeme, chceme hrať na tisíc prihrávok, komplikujeme si situáciu, náš futbal kombinačný nie je možný keď som vedel že bude vietor tak to už bude úplne mimo, jednoducho, kolmo dopredu sa malo hrať, s nasadením aby súper nemal ani chvíľu čas na dobrý výsledok, bohužiaľ hráči to nepochopili, trápili sme sa, vykúpil nás Morong, situácie na gól sme mali ale nepremenili sme ich, od mladých hráčov chcel iba to čo v nich vidí, keď uberú nohu s plynu sú poloviční, oni musia „vykrvácať“ v zápase a to sa dnes dajme tomu nestalo. Máme svoje problémy, mali sme karty, chýbal nám Paukner, ale sme na špici, uvidíme kam nás to vynesie ale za odohratých 22 kôl poďakoval mužstvu za fantastické výkony ktoré sme odohrali, za úspech ktorý dosiahli pre Sereď ale od zajtra už musíme tvrdo pracovať a pripravovať sa na ďalšie zápasy, vysoko si cením férovú a slušnú hru Martina. Nebol to extra pohľadný futbal dnes v tomto studenom a veternom počasí, ale náš cieľ sme splnili. Na otázku ďalšieho pôsobenia ŠKF v súťaži a cieľa v Top 12 tréner uviedol že budeme asi druhí, oplatí sa hrať až do konca súťaže, nikdy nevieme čo prinesie druhé alebo tretie miesto v súťaži, čo urobí Senica, my sme bez ťarchy, ja osobne mám za cieľ skončiť čo najvyššie, či to bude prvé alebo druhé miesto to sa uvidí, stále mám pocit že toto mužstvo ešte má na viac než doposiaľ predviedlo, na lepšom teréne určite budeme nepríjemný súper pre každého ale bodový odstup od Košíc po odrátaní bodov bude enormný ale myslím si, že v tomto ročníku bola skupina západ určite kvalitnejšia ako východná. Už najbližší zápas ukáže na čo máme, ale druhé miesto je pre nás veľké lákadlo, pre mňa osobne.

Zostavy -  domáci: L. Koníček -  M.Dubeň, M.Mečiar (K), J.Krč(64.D.Bosý), Ľ.Laura, M.Loduha, A.Kmeť, A.Morong, N.Jankto(80.D.Baša), D.Ventura, M.Jackuliak(61.R.Richnák)

              - hostia: P.Pronaj -  A.Romančík(K), P.Palenčár, T.Stašík, M.Boďa, Ľ.Gorelčík, T.Burger, J.Gríger, J.Kračmer(64.M.Repáň), M.Lanko(80.L.Turčina), T.Ďungel

Gól: 77. A.Morong

Strely     na bránu – 6 – 0

          mimo bránu – 10 – 2

          zblokované – 5 – 1

Rohy – 9 – 1

Fauly – 8 – 14

Ofsajdy – 3 – 1

Rozhodoval: Tomáš Marsal   

 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign