Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF iClinic Sereď - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:1)

Igor LehockýDátum23. 02. 2019 23:25:16TémaFutbal
63

Dnes sa hralo kompletné 20. kolo Fortuna ligy a od 14.00 hod. sereďania doma privítali doterajšieho lídra súťaže, ŠK Slovan Bratislava ktorý zatiaľ v súťaži nenašiel premožiteľa. ŠKF iClinic v 9. kole v Bratislave na Pasienkoch odohral veľmi slušný zápas s konečným výsledkom 2:1 a tiež platí jedna taká istota, že každá výsledková šnúra raz skončí a tak asi každý bol v očakávaní, či sa domáci zmobilizujú a potrápia súpera ktorý bol v tomto zápase jasným favoritom.

Bežali prvé sekundy, pas doprava ku šestnástke domácich našiel Šporara, jeho presný center do šestnástky Čavrića ale hlavička zo 7m našťastie letela nad asi v 30 sekunde. V 3.minute napriahol z 27m Moha a Nwolokor v bráne ŠKF vyrážal loptu od ľavej žrde. V 14.minute to už bola prvá tutovka hostí, Šporar dostal loptu za obranu domácich vpravo od stredovej osi, Djiby Ba mu ako posledný v sklze loptu nezobral a Šporar sám proti Nwolokorovi z 8m neuspel a trafil do brankára. V 18.minute sa osmelili aj domáci, Adekuoroye sa vydal ku bráne hostí a aj napriek faulu ešte dokončil svoju akciu ale z 18m vystrelil iba nad bránu. V 19.minute si domáci hodili malú domov tesne pred Šporarom, Nwolokor jeho napádanie na päťke podcenil, pri odkope lopty mu ju Šporar ukradol a z ľavej strany z 8m druhý krát v tutovke ho nedokázal obstreliť, Nwolokor svoje zaváhanie napravil a strelu vyrazil do bezpečia. V 20.minute čistým zákrokom zobral súperovi loptu domáci kapitán Michalík, napriek tomu Ziemba neuveriteľne pískal faul a po slovnom doprovode tohto nezmyslu Michalík nakoniec videl aj žltú kartu! V 24.minute si hostia dali loptu na hranici šestnástky na jednotku, poslednú dostal za obranu stredom Šporar a do tretice sa už nezmýlil a z 13m k ľavej žrdi otvoril skóre – 0:1. V 27.minute si loptu vpravo prevzal Čavrić, prehodil si ju do šestnástky na ľavú stranu a sám zo 14m minul pravú žrď, to bolo šťastie. V 34.minute žltú z domácich videl Morong za faul a v 43.minute sa domáci prepracovali do pološance, keď na loptu do šestnástky hostí vbehol Špehar, položil si aj vybiehajúceho Greifa a vľavo v päťke od bránkovej čiary hľadal spoluhráčov ale váhal tak dlho až mu Greif loptu z nohy ukradol a bolo po šanci, ktorá bola v prvom polčase jediná. Úvod zápasu patril technickejším hosťom ktorí sa ľahko dostávali do šancí keď domáci nedokázali viac krát zastaviť bago Slovanistov, asi od 18.minuty domáci opticky zrovnali hru ktorá sa odvíjala medzi šestnástkami ale sereďania sa do zakončenia v podstate nedostali a nedokázali ohroziť bránu ŠK.

V 47.minute pred striedačkou domácich Michalík išiel v sklze do zákroku na Mohu, ten sa ostal zvíjať po zákroku na loptu, pískal sa faul, Michalík videl druhú žltú a musel ísť pod sprchy. Strkanice a neprehľadnú skrumáž pred striedačkou ukončilo rozohratie z miesta faulu a Moha po „ťažkých bolestiach“ vyskočil na nohy a veselo bez známok obmedzenia v hre pokračoval! Domáci v oslabení preskupili sily na ploche a v ďalších minútach sa zdalo že hostia akoby nemali záujem zúročiť prevahu. Paradoxne v oslabení sereďania zvýšili bojovnosť, vo väčšej pohode kontrolovali rozohrávky hostí a zastavovali jednu akciu hostí za druhou, naviac sa dostávali aj do náznakov prečíslenia v ofenzíve a tak od 63. po 73.minútu z ŠK za nedovolené zákroky videli žlté karty Šporar, Medveděv, Dražić a Bajrić keď najmä Morong im robil najväčšie problémy. V 57., 71. a v 80.minute striedali domáci aj hostia. V 83.minute sa vľavo od päťky v šestnástke hostí pekne uvoľnil cez dvoch hráčov ŠK Morong, spätnou hľadal spoluhráčov ale lopta nikoho nenašla a domáci akciu nezakončili. V tej istej minute striedali domáci aj hostia, Dražića vymenil Guzmics a v ŠKF Lačného Iván. V 84.minute Moha poslal do šance v šestnástke domácich Strelca ktorý pred tým striedal Holmana, ale z ľavej strany z 10m vystrelil nepresne. V 88.minute z ľavého krídla si potiahol loptu doprava na hranici šestnástky domácich Moha, pripravil si aj zakončenie ale jeho strelu zo 17m Nwolokor od pravej žrde vyrazil na roh. V nadstavenom čase ešte hostia vymenili Čavrića za Cmiljanića ale nič podstatné sa už na ploche nestalo.

Zápas malo sledovať 723 platiacich divákov, na hlavnej tribúne sa povzbudzovanie domácej Serede striedalo s celozápasovým povzbudzovaním fanklubu ŠK Slovan v stretnutí, v ktorom si hostia kontrolovali vývoj počas celých 90 minút, boli strelecky aktívnejší, na šance, ale v presile druhých 43 minút si paradoxne vytvorili podstatne menej šancí ako v prvom polčase a sympatickejšie vyznievala hra domácich ktorí zvýšeným pohybom a bojovnosťou nedovolili navýšiť skóre hostí. Ťažko povedať ako by sa odvíjala hra pokiaľ by sereďania druhý polčas odohrali bez vylúčeného hráča ale na to sa už história nikdy nepýta.

Tréner ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela po zápase povedal:

“Čo sa týka zápasu tak sme mali výborný vstup keď už v 30ej sekunde Čavrić mal tutovú šancu kde mohol skórovať, do 20.minuty sme mali na kopačke 4 vyložené šance kde sme mohli ten gól streliť tak isto aj zvýšiť prípadne náskok, podarilo sa nám to až po krásnej akcii stredom ihriska na jeden dotyk. Zápas to bol skôr bojovný jak kvalitnejší, naozaj tomu chýbala kvalita, my sme sa snažili prispôsobiť bojovnosti s ktorou súper na nás vybehol, paradoxne to vylúčenie ovplyvnilo zápas čo sa týka kvality pretože v druhom polčase to bola iba dá sa povedať bojovnosť, nám chýbala ľahkosť na lopte, hrali sme veľmi zložito, často krát hráčom opakujem že futbal je jednoduchá hra len je ťažké hrať jednoducho takže v tomto smere máme aj my na čom pracovať, samozrejme víťazstvo nás teší, opäť vonku neinkasovali sme gól čo je výborné čiže tá defenzíva pracovala naozaj na výbornú, mám pocit že súper ani raz nevystrelil na bránu, takže z tohto pohľadu defenzíva o.k. ale do ofenzívy potrebujeme byť efektívnejší pretože pokiaľ prídu ťažšie zápasy tak potrebujete z tých šancí ktoré sme mali streliť góly a hlavne streliť ten ukľudňujúci druhý gól pretože pokiaľ je to ešte o jeden gól tak súper ešte žije, otvorí to, ide do rizika, takže pri každej jednej štandardke neviete kde sa to odrazí ale my sme to ustáli a môžeme sa pripraviť na zápas ktorý nás čaká cez víkend“.

Tréner ŠKF iClinic Sereď Karel Stromšík povedal:

„Najprv by som chcel pogratulovať Maťovi k víťazstvu Slovana, čo sa týka nás my sme začali s veľkým rešpektom, to bolo vidieť aj na našej hre, že sme veľa kazili a tým to bola vlastne voda na mlyn Slovanu, to už Maťo povedal že Slovan si vypracoval veľmi dobré šance ktoré ale nepremenil, po tom góle ktorý sme dostali sme sa snažili tú hru ukľudniť,  vyrovnať ale bohužiaľ ten prvý polčas sme si nevytvorili nejakú šancu. Čo sa týka druhého polčasu tam nás zaskočilo to vylúčenie ktoré aby som povedal sme nečakali ale ako bolo povedané, snažili sme sa aspoň vyrovnať bojovnosťou Slovanu v tom, že sme chceli prechádzať ešte v tých desiatich do rýchlych protiútokov, ale hrať proti jedenástim Slovanu ktorý má to mužstvo naozaj kvalitné a vyvážené je veľmi ťažké.“

Zostavy -  domáci: D.S.Nwolokor -  T.Hučko, Ľ.Michalík(K), J.Menich, T.D.Ba, F.Pankarićan, B.O.Adekuoroye, D.Špehar(57.M.Mečiar), A.Morong, M.Lačný(83.A.Iván), M.Kuzma(80.Ľ.Ulrich)

             -  hostia: D.Greif -  J.De Kamps, M.Rharsalla, A.Šporar, D.Dražić(83.R.Guzmics), J.Medveděv, A.Suchotskyj, D.Holman(71.D.Strelec), V.Bozhikov(K), A.Čavrić(90.+B.Cmiljanić), K.Bajrić

ŽK: 20.,47.Ľ.Michalík, 34.A.Morong – 63.A.Šporar, 65.J.Medveděv, 73.D.Dražić, 75.K.Bajrić

ČK: 47.Ľ.Michalík ŠKF

Gól: 24.A.Šporar

Strely     celkom – 1 – 15

            na bránu – 0 – 7

           mimo bránu – 1 – 7

           zblokované – 0 – 1

Rohy – 6 – 7

Fauly – 19 – 15

Ofsajdy – 3 – 1

Rozhodoval: Peter Ziemba


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign