Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF iClinic Sereď - MFK Ružomberok 0:1 (0:0)

Igor LehockýDátum07. 04. 2019 11:29:35TémaFutbal
63

Včera, v sobotu sa rozohralo 3.kolo nadstavbovej časti Fortuna ligy a Sereď v Nitre privítala Ružomberok s ktorým mala doposiaľ priaznivú bilanciu po remíze z Ružomberka a domácom víťazstve, ale hostia sa postupnými krokmi odpútali od Michaloviec a Serede a zdá sa že kráčajú v ústrety Európskej lige. Kolo hornej šestky dnes dohrá Slovan, ktorý doma privíta Michalovce.

Úvod zápasu patril hosťom ktorí kombinačne prevyšovali domácich ale pár náznakov šancí nedokázali dotiahnuť a tak asi od 10.minuty iniciatívu prevzali domáci. V 14.minute prvý strelecký pokus Hučka obrana hostí zblokovala ale hra sa presunula na polovicu hostí, ktorých sereďania zatlačili do defenzívy na dlhé minúty ale žiaľ, takmer ani jedna centrovaná lopta po prienikoch na ľavom či pravom krídle v šestnástke hostí nenachádzala hráčov ŠKF a sústredená obrana hostí v podstate veľmi ľahko zvládala a odvracala nájazdy domácich, ktorým chýbali šance na prekonanie Macíka v bráne MFK a naviac domáci na bránu súpera poriadne ani nevystrelili. V 21.minute Baez prenikal do šestnástky hostí, po jednom zo zákrokov išiel na trávnik ale hlavný rozhodca faul nepískal a myslím že správne. V 26.minute Baez pred šestnástkou hostí stratil loptu a nasledoval rýchly protiútok do otvorenej obrany domácich ale našťastie Mustedanagić z pravého krídla centrom do šestnástky domácich nenašiel spoluhráča. V 35.minute opäť po obliehaní šestnástky hostí po strate lopty nasledovala rýchla kontra až do šestnástky domácich, kde Takáč z 11m v čistej šanci minul pravú žrď iba o centimetre. O dve minúty na to mohli ísť hostia opäť do vedenia keď Andrezly poslal vynikajúcu loptu do šestnástky domácich na nabiehajúceho Mustedanagića ktorý z pravej strany z 13m iba tesne minul pravú žrď Nwolokora v bráne ŠKF. V závere polčasu sa už hralo na obidve strany, akcie sa striedali na oboch stranách ale markantný rozdiel bol v zakončení, v ktorom sa domáci absolutne nedokázali presadiť a iba vďaka vychýlenej muške hostí v zakončení nebolo rozhodnuté o zápase už v prvom polčase. Úvod zápasu patril aktívnejším hosťom, vynikajúcu prácu odvádzal v strede pola Qose ktorý svojim prehľadom rozbiehal hostí. Sereďania napriek optickej prevahe asi od 10.minuty nedokázali ohroziť bránu súpera a boli to hostia ktorí po kontrách do otvorenej obrany najmenej dva krát zahodili gólovky z kopačiek Takáča a Mustedanagića.

V 50.minute dlhý výkop Macíka Baez nedokázal ako posledný spracovať a ružomberčania sa razom na lopte ocitli v šestnástke domácich ale našťastie ani Gerec ani Takáč zblízka nezakončili. V 51.minute sa do rýchlej akcie rozbehol z domácich Morong na pravom krídle, stihol ešte poslať loptu na hranici šestnástky po zemi na nabiehajúceho Lukáčika ale jeho slabé zakončenie zo 17m nebolo pre Macíka nebezpečné. V 55.minute si hostia hodili za obranu domácich peknú loptu na Gereca do šestnástky a jeho strelecký pokus z 15m do protipohybu Nwolokora v obrannom zákroku smolne tečoval domáci kapitán Michalík a lopta okolo ľavej žrde prekĺzla do siete – 0:1. V 59.minute sa Andrezly pekne uvoľnil do šestnástky domácich z pravej strany, nabil pre Mustedanagića ale ten tesne minul ľavú žrď. O minútu na to sa v šestnástke domácich núkali k zakončeniu Gerec a Mustedanagić ale druhý menovaný z 12m poslal loptu nad bránu. V 60.minute Lačného v ŠKF striedal Pankarićan a v 62.minute hostia opäť zahrozili keď Gerec dostal loptu do šestnástky domácich za obranu ale zo 14m z pravej strany vystrelil iba nad. V 64.minute Kuzmu vymenil z domácich Špehar a jeho a Pankarićana bolo na trávniku cítiť. Domáci mali niekoľko dobrých náznakov akcií práve cez Pankarićana na ľavej strane ale neboli dotiahnuté. V 75.minute Ivána v ŠKF vystriedal Kenroy ktorý mal pár veľmi kvalitných prienikov na ľavom krídle kde vytváral šance pre spoluhráčov ale finále v hre domácich včera proste nebolo, iba Pankarićan v 79.minute nebezpečne vystrelil zo 16m tesne vedľa ľavej žrde. V 84.minute za zbytočný faul videl žltú Baez a v 91.minute aj Macík z MFK, ktorý sa štartoval nielen verbálne voči Baézovi.

Na prázdnom štadióne v Nitre si prišlo zápas pozrieť 361 platiacich divákov napriek tomu že bola sobota a relatívne dobré počasie, ale skupinka fanúšikov domáceho ŠKF iClinic dávala o sebe vedieť takmer počas celého zápasu. Pri pohľade do svojich poctivých záznamov zisťujem, že posledným strelcom gólu za Sereď v základnej časti ligy z útočníkov bol Ulrich v 17.kole v Podbrezovej, Lačný v 1.kole nadstavby v zápase so Slovanom, inak od 17.kola základnej časti ligy dávali góly za ŠKF Djiby Ba v 21.kole proti Nitre, Sus a Hučko v zápase 22.kola s Trnavou a ešte pred tým to boli zo zálohy strelcami Pankarićan a Ventúra, k tým sa pridal v 14.kole Morong v zápase proti Trenčínu. V zásade tu je badateľný problém ktorý sa ťahá s ŠKF niekoľko zápasov, v ktorých sereďania zaostávajú za súpermi čo i len v streleckých pokusoch a tu je potrebné sa zamyslieť. Jedným z najlepších hráčov včerajšieho zápasu bol Lukáčik, Pankarićan a Kenroy, vzadu si svoju poctivú prácu odvádza vždy Michalík a Djiby Ba, k ním sa pridávajú aj Menich, Sus a Hučko, dobré časti hry ukazuje Iván a aj Baez keď sa venuje hre a nie rečneniu, Morongove prednosti mužstvo prestalo využívať takmer úplne a tak sa súpermi obávaná ofenzívna sila ŠKF rozpadá do stratena. Zdá sa, že dlhodobé absencie Loduhu,Ventúru, Mečiara i Adekuoroyeho sú pre mužstvo príliš citeľné rovnako ako aj chcený odchod Gatarića. Súperi v lige veľmi ľahko zistili v čom bola sila ŠKF iClinic Sereď v jej základnej časti, na Sereď začali hrať z kompaktnej a stále zformovanej obrany a sereďania iba ťažko nachádzajú spôsoby zdolania súpera ak stratili svoju najväčšiu zbraň- rýchle brejky do otvorenej obrany a štandardky, ktoré musel niekto kvalitne kopnúť. Zostáva veriť že káder prekoná útlm formy, že sa strelecky zobudí aj keď v skupine najkvalitnejšej hornej šestky to nebude úloha ľahká.

Tréner MFK Ružomberok David Holoubek po zápase povedal:

„Hrali sme proti kvalitne organizovanému súperovi, zle sme sa k nemu dostávali, dobre chlapci bránili, my sme mali nejaké šance ktoré sme bohužiaľ nepremenili, neskôr sme dali gól až po nejakej tečovanej strele, ja si myslím že keby ta strela nebola a tá teč tak dnes gól nedáme. Myslím si že sme mali viac šancí na to aby sme ten zápas vyhrali, zvládli, takže zaslúžene sme dnes vyhrali ale určite nie som spokojný s produktivitou svojho tímu a to ma mrzí a trápi, už je to proste dlhodobejší jav našej hry. Tak ako hovorím, súper dobre bránil takže som moc rád že sme dnes zvládli ten výsledok, aspoň 1:0.“

Tréner ŠKF iClinic Sereď Karel Stromšík povedal:

„Gratulujem pánovi Holoubkovi k dnešnému víťazstvu, ja si myslím že zaslúženému, čo sa týka nás, my sme znovu nastúpili tak že prvých 10 minút sme mali až prílišný rešpekt z Ružomberka, vedeli sme že má perfektný prechod z obrany do útoku. V tom prvom polčase to bolo také vyrovnané, že sa hralo hore dole po šestnástky ale ja si myslím že ani jedno mužstvo si nevytvorilo 100% šancu, druhý polčas po tom góle sme sa snažili vyrovnať ale proti veľmi dobre organizovanej obrane Ružomberku sme sa nepresadzovali a na druhú stranu nám chýbala kvalita v zakončení pretože sme si nevytvorili ja si myslím  že za ten zápas, za tých 90 minút sme si nevytvorili vyloženú šancu. A aj keď sme vedeli že keď trochu otvoríme a budeme chcieť vyrovnať a otvoríme to takže Ružomberok mal veľmi silné protiútoky, ten prechod z obrany do útoku bol veľmi kvalitný a vytvorili si 2-3 veľmi dobré situácie.“

Zostavy -  domáci: D.S.Nwolokor -  T.Hučko, Ľ.Michalík(K), A.O.Baez, M.Kuzma(64.D.Špehar), A.Morong, J.Menich, K.Lukáčik, T.D.Ba, A.Iván(75.K.St.H.Kenroy), M.Lačný(60.F.Pankarićan)

              -  hostia: M.Macík -  D.Kružliak(K), J.Maslo, M.Kmeť(89.V.Jedinák), K.Qose, P.G.Andrezly, D.Takáč, M.Madleňák, Š.Gerec(92.M.Zsigmund), M.Čurma, Z.Mustedanagić(79.T.Kostadinov)

ŽK: 84.A.O.Baez – 91. M.Macík

Gól: 55.Š.Gerec

Strely     celkom -  7 – 15

         na bránu – 2 – 3

         mimo bránu – 3 – 8

         zblokované – 2 – 4

Rohy – 3 – 3

Fauly – 18 – 14

Ofsajdy – 4 – 1

Rozhodoval: Michal Očenáš

 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign