Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

ŠKF iClinic Sereď - FC ViOn Z.Moravce-Vráble 2:0 (1:0)

Igor LehockýDátum12. 08. 2018 12:37:15TémaFutbal
63

4.kolo Fortuna ligy sa rozohralo v sobotu, 11.8.2018 ( D.Streda-Ružomberok 2:2, Senica-Podbrezová 1:1, Trnava-Michalovce 3:0) a pokračuje dnes zostávajúcimi zápasmi Žilina-Trenčín a Slovan Bratislava- Nitra od 17.30 a 19.00 hod..Sereďania si odohrali svoj zápas včera a od 19.00 hod. v príjemnom počasí na Myjave privítali ako domáci ViOn Zlaté Moravce-Vráble ktoré v predchádzajúcich troch kolách dokázali bodovať iba so Senicou ktorú porazili.

Bežala 2.minuta zápasu, hostia zahrali zlú malú domov, loptu došprintoval ako prvý Morong pred vybiehajúcim Chovanom v bráne ViOnu, odovzdal ju nabiehajúcemu Ulrichovi doľava ktorý sám pred otvorenou bránou v šestnástke si ešte položil Chovana , potiahol si loptu na stred pred päťkou a v momente zakončenia do poloprázdnej brány mu odzadu do streli vkĺzol kapitán hostí Chren a lopta letela nad bránu, obrovská šanca. V 10.minute domáci rozohrali peknú akciu, Ventúra vybojoval loptu na svojej polovici, prihral ju na Gatarića, ten ju posunul na pravé krídlo pre nabiehajúceho Richnáka ktorý v šestnástke videl Ulricha ktorého našiel presným centrom ale jeho slabé zakončenie z jednotky k pravej žrdi Chovan v pohode chytil. V 16.minute z 19m vyskúšal Chovana k pravej žrdi Morong, inak sa hral v podstate vyrovnaný duel čo do držania lopty, domáci boli nebezpeční v smere na bránu hostí ktorí sa na opačnej strane nedokázali presadiť cez kvalitnú obranu. V 25.minute prvú žltú za faul na prenikajúceho Ulricha videl z hostí Banovič a Ulrich loptu z priameho kopu z 22m poslal nad bránu. V 30.minute mohol otvoriť skóre pre domácich Morong po narážačke za obranu hostí na ľavom krídle, vybiehajúceho Chovana Morong zo 17m preloboval ale lopta letela vedľa prázdnej brány vpravo. Prvý a jediný strelecký pokus na bránu domácich sa hosťom podaril v 31.minute po centri z pravej strany keď hlavička Ewertona z 9m išla ľahko do rúk Penksu v bráne ŠKF. V 34.minute Gatarić vysunul Richnáka na pravom krídle, Richnák poslal po zemi prudkú loptu do šestnástky, Chovan ju v páde nezastavil ale Morong s Ulrichom sa nedohodli a akcia skončila bez zakončenia. V 37.minute ošetrovanie Richnáka mužstvá využili na občerstvenie a v 41.minute sa domáci už presadili. Priamy kop z pravej strany z 20m zrealizoval Hučko, jeho delovku z ľavačky Chovan vyrazil ku hranici šestnástky kde ju koníkom od zeme vrátil pred pravú žrď domáci kapitán Michalík, do lopty nabehol hlavou Djiby Ba a k pravej žrdi prekonal Chovana – 1:0. V 46. minute ešte Hučko nepresnou loptou vo vlastnej šestnástke prinútil k zákroku Michalíka i Penksu ale to bola bodka za prvým polčasom, v ktorom nástup patril domácim, hostia postupom času hru zrovnali ale nevypracovali si nič, čím by ohrozili bránu domácich, ktorí niekoľko krát z rýchlych protiútokoch mohli vyhrávať vyšším rozdielom.

Do druhého polčasu z hostí Dimitrijevića vymenil Udeh a domáci akoby prenechali aktivitu na lopte pre hostí, ktorí boli častejšie v akcii smerom ku bráne domácich a hneď v 47.minute sa ocitli vo veľkej šanci keď center z pravej strany poslal do šestnástky domácich Čögley ale nepokrytí Ewerton a Ďubek sa pred päťkou s loptou v zakončení zaplietli čo bolo veľkým šťastím pre domácich. V 50.minute žltú za faul na Ventúru videl z hostí Casado a v 56. a 57.minute prebehlo striedanie domácich aj hostí, Urgelu vymenil Duga a v ŠKF Ulricha Militosyan. Hostia sa neustále pokúšali o dobíjanie šestnástky domácich, boli aktívnejší na lopte ako domáci ale sereďania číhali na každý jeden moment rýchlej kontry. V 65.minute priamy kop hostia z 25m poslali nad bránu a v 70.minute vystriedali Casada za Šveca. V 74.minute si na ľavej strane pekne narazili loptu Morong s Militosyanom, Morong zľava už z ostrého uhla na päťke sa snažil obstreliť Chovana ale ani dorážka mu nevyšla, škoda, v tej istej minute žltú za faul videl Militosyan. V 76.minute Gatarića na svojom poste vystriedal v ŠKF Mečiar a v 78.minute zakončoval vo vnútri šestnástky hostí Richnák ale iba po zemi na Chovana. V 80.minute Richnáka vystriedal Pankarićan ktorý v 82.minute s loptou na nohe vyrazil do otvorenej obrany ViOnu až do šestnástky hostí, center z pravej strany v šestnástke efektne zakončoval z výskoku nožnicami Mečiar ale loptu netrafil naplno a tak s ňou Chovan nemal veľa práce. V 83.minute nádej hostí na priaznivý výsledok zmaril Banovič po zákroku na Militosyana na pravom krídle, videl druhú žltú a po červenej karte sa musel porúčať. Napriek tomu hostia nepoľavovali v ofenzívnej snahe lenže rýchle kontry domácich sa tým často stávali pre hostí ťažko riešiteľným problémom. V 88.minute Pankarićan narazil v šestnástke hostí loptu pre Militosyana, jeho zakončenie ešte letelo tesne nad ale v tej istej minute Pankarićan poslal do brejku po pravej strane Moronga ktorého hostia nestíhali, Morong sám ušiel až do šestnástky a jeho krížna delovka z 13m k pravej žrdi prestrelila Chovana – vymaľované, 2:0. V 91.minute postreh Chovana preveril k pravej žrdi Ventúra a v nastavení po žltej karte na obidvoch stranách sa ušlo Mečiarovi a Ďubekovi za vzájomné ataky bez lopty. V 92.minute opäť rýchlu kontru do otvorenej obrany hostí viedol Militosyan na ľavej strane, pred šestnástkou poslal na pravú stranu presnú loptu na nabiehajúceho Moronga ale ten vo vnútri šestnástky ju v šanci zle trafil v zakončení a tak sa výsledok už nemenil.

Zápas malo sledovať 496 platiacich divákov, z ktorých asi šesťdesiatka boli fanúšikovia zo Serede ktorí počas celého zápasu domácich hráčov povzbudzovali na hlavnej tribúne. Domáci sa počas celého zápasu spoliehali na rýchle brejky do obrany hostí ktorým včera chýbalo iba lepšie zakončenie, inak sa výsledok mohol podobať presne na ten z letnej prípravy v Seredi (4:0). S výnimkou pár okamihov sereďania odviedli v defenzíve opäť kvalitný výkon, vystužený veľmi nebezpečnou ofenzívou takže v súčte boli lepším tímom aj napriek snaživej a aktívnej hre hostí najmä v druhom polčase.

Tréner FC ViOn Zlaté Moravce Juraj Jarábek po zápase povedal že si myslí že Sereď vyhrala úplne zaslúžene, hlavne prvý polčas jeho hráči podali katastrofálny výkon a keby mohol striedať 7 hráčov tak by ich vystriedal, druhý polčas sme sa zlepšili, ešte mohol byť zápas zaujímavý možno keby, ale na keby sa nehrá, neviem tam si zavadzali Ďubek s Ewertonom, také šance by sa mali premieňať, sice potom sme mali optickú prevahu, kontrolovali sme hru ale zase detínske vylúčenie Banoviča a Sereď si to už potom v pohode uhrala, takže ešte raz, úplne zaslúžené víťazstvo Serede, gratulujem domácim hráčom.

Tréner ŠKF iClinic Sereď Michal Gašparík povedal, že začiatok zápasu bol v našej réžii, mali sme tam veľmi dobré strelecké príležitosti ktoré sa musia v takomto zápase 100% využiť, my sme sa sami potom dostali pod tlak, hra sa tam vyrovnala, asi do 25.minuty aj hostia tam mali nejaké náznaky ale napriek tomu polčas mal byť určite 2:0. Druhý polčas za stavu 1:0 sme si hovorili že sa trošku stiahneme, nedáme im priestor, vedeli sme že majú technických hráčov, dobré štandardky, aj napriek tomu sme im v 2.minute druhého polčasu umožnili pekný center Čögleya, nevyužili to, potom sme tam mali taký úsek hry kde sme pokazili 3-4 lopty za sebou, stratili sme stred pola ale povedali sme si že to musíme dotiahnuť do víťazného konca. Chalani dobre bránili, cez polčas som ich upozorňoval, Banoviča som trénoval, poznám ho, mal žltú kartu, povedal som musíte ísť na neho rýchlosťou, on nejaký ten faul spraví a to sa aj potvrdilo. Potom sme to už ubránili a Morong premenil tú šancu na 2:0, to už malo byť v prvom polčase takýto výsledok. Takže my sme spokojní po tom minulotýždňovom výprasku čo sme dostali od Trenčína, takže chalani to zobrali 100% vážne, pripravili sme sa na tento zápas a my sme spokojní, myslím že víťazstvo je plne zaslúžené tak ako povedal Juraj.

Zostavy -  domáci: P.Penksa -  T.Hučko, Ľ.Michalík(K), N.Gatarić(76.M.Mečiar), Ľ.Ulrich(57.V.Militosyan), A.Morong, R.Richnák(80.F.Pankarićan), J.Menich, B.O.Adekuoroye, D.Ventúra, T.D.Ba

               - hostia: A.Chovan -  P.Banovič, P.Čögley, P.D.Ewerton, J.D.Casado(70.J.Švec), M.Chren(K), Ľ.Urgela(56.D.Duga), P.Orávik, N.Dimitrijević(46.M.Ch.Udeh), T.Ďubek, B.Ľupták

ŽK: 76.V.Militosyan, 90.+M.Mečiar – 25.,83 P.Banovič, 90+.T.Ďubek

ČK: 83.P.Banovič

Góly: 41.T.D.Ba, 88.A.Morong

Strely celkom – 18 – 6

         na bránu – 9 – 1

         mimo bránu – 5 – 3

         zblokované – 4 – 2

Rohy – 3 – 4

Fauly – 14 – 12

Ofsajdy – 1 – 1

Rozhodoval: Ivan Kružliak


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign