Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Seredcania vitali Novy rok

Miloš MajkoDátum01. 01. 2009 00:57:15TémaUdalosti v meste
Tohtorocneho vitania Noveho roku sa zucastnili stovky mladych i starsich, ktori sa bavili nielen pod niekolkymi ohnostrojmi, ale i lasermi DJPARTY Marcela Daniho. Z akcie prinasame kratku fotoreportaz. Casove posuny na Zemi umoznuju sledovanie oslav vitania noveho roku v jednotlivych pasmach postupne - od Australskeho Sydney az po zapadne pobrezie USA. Impozantne vitanie noveho roku na Times Square v New Yorku mozu obyvatelia celeho sveta sledovat cez internet na OnLine web cam: http://newyears.earthcam.com/ts/

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie
























































 Medzi obcanov prisiel aj primator mesta Vladimir Vranovic.
Popis: Medzi obcanov prisiel aj primator mesta Vladimir Vranovic.

































Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
majka | 12-01-2009 18:06:32
Vy hajzli ani neviete ako to bolo celé neviem ako by ste to spravili vy.Teraz marcel mal kvoli tomu skodu a tu skodu mu nikto nezaplati ani mesto musi to zaplatit zo svojho.Tak preco tu naneho hovorite také blbosti.
Miloš Majko | 08-01-2009 12:45:46
Na Silvestra, na vybetonovanom parkovisku pri flasiach alkoholu v rukach - nehladiac na nic ine, si zrovna vysoku uroven predstavit neviem. Nielen u nas, ale nikde.
ja | 07-01-2009 15:15:23
čo z tých výhovoriek vyplýva???Sereď je jednoducho jeden veľký bordel, na čo sa hrabú organizátori do niečoho na čo nemajú???či peniaze, či schopnosti...na výhovorky je už neskoro, každý kto tam bol si vytvoril vlastný názor na to, čo bolo sľúbené a na to, ako to tam vyzeralo...mesto sa môže hanbiť za to, ako boli zorganizované oslavy príchodu r. 2009 a novej meny...je to jednoducho HANBA mesta SEREĎ (teda tých, čo sú v jeho zastúpení)ukázali sa...akí sú "schopní"
Fero | 07-01-2009 13:17:43
myslím si, že vyhovárať sa na mráz je blbosť. Bol som tam a až taká zima , aby všetko zamrzlo, nebola. To je už iba výhovorka. Skôr by som uvítal, keby seriózne DJ priznal, že to bolo spackané a nezvládnuté a nie sa tu išiel vyhovárať na zimu. Keby bolo vonku -20 tak tomom OK, ale pri -5!!!!
milan | 07-01-2009 10:30:53
Dlho som uvazoval ci sa zapojit do tejto diskusie "na urovni", ale predsa...poviem ako som to videl ja...laserova show bola nulabodova..vyhovorky na pocasie neobstoja, dalo sa predpokladat, ze bude mrznut. Kto to platil alebo skor neplatil ma nezaujima, malo to byt pre ludi. Diskoteka? Myslite tych cca 30 podnapitych ludi skakajúcich pred podiom? Z bezpecnej vzdialenosti som pozoroval tento hlucik, ktory sa najprv snazil DJ dostat do "nalady" pokrikovanim tych istych hesiel - "podme sered, sered kde si.."a pod..Naozaj som sa pobavil, ked vypol zrazu hudbu a zacal inym tonom - "nehadzte mi to sem, lebo to balim a odchadzam..." Takze podla mna opat fiasko...ale uz si na to zvykam..proste v seredi je taka mentalita asi.. Uz len kratky postreh pre Simonku a ostatnych, ktorych sa to tyka - prosim, ked sa chcete zapojit do diskusie, skuste si to aspon po sebe skontrolovat - pravopis - vizitka... pekny den vsetkym...:)
ja | 07-01-2009 08:30:02
veľkoospevovaná laserová sou bola katastrofa...svietiť baterkou na "sokolovňu"... pán primátor ako "organizátor" sa zase ukázal, rečami dokáže prilákať naozaj veľa občanov (najmä rómov), ale to je asi všetko...na najbližšiu "akciu" mu príde menšina vo väčšinovom zastúpení...
Simona | 03-01-2009 00:01:04
Akoze...mohol byt aspon ohnostroj.A tie lasery mohlo byt viacej vidiet..nekomentujem aj tie fotky.Len sami cigani..FUJ
ZOBUDTE SA | 02-01-2009 19:59:26
Čo má spoločné Marcel Dáni z počasím? Má niekto z Vás pocit žeby Marcel Dáni naschváľ odstavil prenajatú aparatúru? Čo spravilo mesto pre túto akciu? Videli ste nejaké zastrešenie pódia proti daždu? Áno v tatrách sa organizujú podobné akcie z veľmi dobre zastrešeným pódiom. Opýtajte sa prosím p.Primátora prečo nebola táto akcia na pódiu pred kulturákom a riadne zastrešená! Je ľahké niekoho obviniť, ale pozrieť sa na to z nadhľadu, tak to nie! ZOBUDTE SA!
seredan | 02-01-2009 19:04:36
marcel dani mozes sa hanbit na cele mesto..za toto si aj pytas peniaze..ved tie laseri stoja 15tisic.mozes akurat hravat na svadbach a maturitach.keby nerobili admiralovi ohnostroj tak utekam domov hned po dvanastej...marcel dani hanbi sa..
babenky | 02-01-2009 18:29:50
tak sme sa tesili na laser sou zobrali sme aj deti a o pol jednej sme boli uz doma.este stastie ze bol ohnostroj.nabuduce nelepte plagaty ze sa chysta velka laser party.
peter lauko zoznam.sk | 02-01-2009 18:27:29
tak to bola najvedsia trapkaren co sered zazila,keby nerobi grosman ohnostroj tak nieje ani naco pozerat.hanba marcel dani...
miro | 02-01-2009 15:28:09
Ja len tolko : avizované bolo že bude show vidieť do vzdialenosti 2 km bol som asi 800m od kulturáku a mohol som si oči vyočiť a nič som nevidel, pokiaľ viem nikto tam nestál zadarmo lebo pán primátor začiatkom decembra vyhlásil že peniaze sú zohnané, keď niekto organizuje takúto akciu v zime musí rátať s tým že môžu počítače zamrznuť - zaujímavé že - inde keď sa niečo koná aj vo väčších mrazoch /napr.Tatry/ tak tam to nemrzne asi na ne dýchajú kamzíky. Ja len toľko
PARTYDJ | 02-01-2009 14:47:18
Zdravime všetkych aj prajnikov aj neprajnikov. Ako pozerame, tak sa tu kopia rozne namety na vzniknutu situaciu zo Silvestra. Tak aby sme sa k tomu vyjadrili aj my uvadzame nasledujuce stanovisko. Zbytočne hadzete kydy na mesto Sered alebo na nas. Cela situacia vznikla v dosledku nepriazniveho pocasia kedy sa stalo ze vsetky ostatne lasery, ktore sme prenajimali sa jednoducho nevedeli rozbehnut, nakolko na nich bola asi centimetrova vrstva ladu a ta bola aj na pocitacoch ktore lasery obsluhovali. Su to pristroje velmi citlive, tak nikto ani firma ktora nam ich prenajala nevedela, ze to laserove projektory nezvladnu. Nasata vlhkost jednoducho znemoznila fungovanie. Tak pre prajnikov dakujeme ze ste nas podrzali a pre neprajnikov netreba nadavat na mesto Sered alebo na nasu agenturu. Jednoducho vplyv pocasia urobil svoje. Vsetkym este raz PF´2009.
Smiech | 02-01-2009 11:04:53
SIMONKA ,,Ja som tam bola aj s celou partiou a tak skvely vecer sme uz davno nezazili"... Tak to ta potom ozaj ze leutuje aj celu tvoju partiu ked si dlho nezazila nic lepsie.. Pochopil by som to potom iba v tom pripade ze by si mala 15 rokov a este nikdy v zivote si nikde nebola lebo ta maminka pustila prvykrat von dlhsie ako do polnoci.... dalej komentar od SERED Noo strasne velke nasadenie realizacneho teamu.. A pokial viem tak by to mal dotycny vediet ci mu bude fungovat aparatura alebo nie... Ved noc predtim nebolo leto a ani 30 stupnov...
Juro | 02-01-2009 08:39:02
vážení, akcia mohla byť super, ale iba z hľadiska disco. Tá veľmi propagovaná laserová šou bola kde? Tých pár svetielok, lúčov to ako mala byť laser šou? Ak mala byť diskotéka tak stačilo iba to vyhlasovať, ale nie robiť upútavku na veľkolepú šou. Fiasko z laser šou nemôže zakryť ospavedlnenie, že chalany didžeji tam stály v mraze a zadarmo. Tomu nikto nemôže veriť. Veď s tým tam išli, vedeli aké bude počasie. Počul som ako sa hovorilo, že akú výkonnú aparatúru majú, ale pri šou to vôbec nebolo vidieť. Druhý krát je treba iba vyhlasovať konanie discotéky a nie laser šou.
Simonka | 01-01-2009 23:09:37
Ste riadne trapni cely mudry Seredania. Ja som tam bola aj s celou partiou a tak skvely vecer sme uz davno nezazili. Skvela nalada, super hudba no jednoducho spicka. Chalanom co to hrali dakujeme za super atmosferu ktoru navodili, a dufam ze este niekedy ich uvidim hrat. A vy co viete len okydavat sa dajte vypchat. Mudrujete ale vy ste pre mesto neurobili vobec nic okrem tvrdeni ze vsetko je nanic a vsetko co sa v meste robi sa hodnoti z Vasej pozicie ako megatrapas a podobne. Uboziaci
Sered | 01-01-2009 21:18:39
Moji mylí zlatý, uvedomuje si niekto že spraviť tekúto akciu si vyžaduje obrovské nasadenie realizačného teamu, najprv vynosiť všetku techniku, nastaviť, nazvučiť, urobiť programy na osvetľovaciu techniku, celé si vystáť na pri teplote -8°C... Kto z vás zaručiť že vštka technika bude pri tejto teplote a drobnom daždi fungovať 100%? Skúsil si to niekto niekedy vyskúšať, alebo len máte ústa plné rečí do vetra? Okrem toho, ako poznám mesto Sereď, celá akcia bola minimálne zaplatená, myslím že s tým budú asi všetci súhlasiť...
neviditelny | 01-01-2009 21:07:02
Cela show bola mega trapas. Tak lacne svetielka ze ledva to dosvietilo po seredsku Faru (150 metrov). DJ tam vypraaval do eteru same hluposti. Profesionalita nula bodov. Ked Dj zacne rozpravat ze jeho naj kamos je naj v Counterstriku akeho pozna tak jeho iq bod mrazu. Nedomyslena akcia ktora sa spoliehala na jednoduchy priebeh. Na buduce ohnostroj a nie amaterov pustat s laserikom.
pre daniho a jeho zenu | 03-01-2009 14:04:24
nepiste sem pod skovanima sinoninama.ste trapni.
anonym | 01-01-2009 23:13:44
Akcia bola super.a vy co hovorite ze nie mozte si to vyskusat za takych podmienok......bolo to ok..........super zabava
anonym | 01-01-2009 19:12:24
to bol silvester ubohy!!!a ta laser shov???niečo strašne!!!možete sa hambiť mesto sered!!!!!!
Smiech | 01-01-2009 17:59:41
No "pekna" akcia... Len skoda ze na fotkach je ukazana iba nasa utlacana mensina,nasi Romovia (cigani) ti sa asi najlepsie zabavali... Cim to asi bude?? Asi tím ze ich tam bolo 90%... Sa Sered zasa raz ukazala... aj so tou jej velikááánskou LASERSHOU..... ubohee strasne ubohe... nabuduce prosim aspon nelepte tie trapne plagaty... Dovi dopo...
pre party dj | 02-01-2009 19:57:22
HANBA HANBA HANBA HANBA MARCEL DANI HANBA HANBA HANBA MARCEL DANI TEDA PARTY DJ::::::::
obcan | 07-01-2009 15:39:38
marcel dani to ma byt kto???

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign