Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Registrovať sa oplatí

Miloš MajkoDátum01. 05. 2011 22:03:26TémaREDAKCIA
200

Ako sme predpokladali, počet menom a priezviskom registrovaných čitateľov sústavne stúpa. Teší nás to a veríme, že nastúpený trend bude pokračovať i ďalej. Novinám stúpa návštevnosť a  pred štyrmi dňami sme opäť prekročili vlastný denný rekord  unikátnych prístupov z konkrétnych počítačov a to v počte  7830 prihlásených počítačov za 24 hodín. Nemá zmysel polemizovať nad tým, koľko ľudí sa za každým počítačom skrýva  (všeobecne sa udáva počet dvaja), pre nás je dôležitý fakt, že ľudia  SOL poznajú a už ide iba o atraktivitu  publikovaného materiálu, za ktorým do novín prídu. 

V ostatnom čase sme postrehli pokusy  (v 4 prípadoch)  registrovania sa diskutujúcich pod menami, ktoré evidentne nie sú menami  a priezviskami registrovaných. Pravdepodobne ide o snahu diskutujúceho získať práva na vkladanie článkov do novín a diskutovať s navodením dojmu, že sa jedná o konkrétneho človeka. Títo čitatelia nevyplnia údaje v registrácii pravdivo a dokonca sú prípady, v ktoých jedna osoba sa snaží registrovať  aj 4 razy a to vždy s inou adresou a iným telefónnym kontaktom. K úspešnej registrácii  pod vlastným menom, teda za účelom získania plných prístupových práv v novinách  je nevyhnutné vyplniť  autentické meno a priezvisko, adresu registrovaného, platnú e-mailovú adresu a platné mobilné číslo. Upozorňujeme, že každá registrácia na najvyššie práva prebieha manuálnou autorizáciou registrovaného a teda obídenie či oklamanie  nepravdivými údajmi je ak nie  nemožné, tak určite nepravdepodobné a otázka stojí, či je rentabilné. Inak povedané, nepravdivými údajmi uvedenými do formulára registrovaný získa  maximálne úroveň  "NICK" a v prípade vydávania sa za konkrétnu osobu s úmyslom zneužiť meno dotyčného - blokáciu registrácie. 

Oznamujeme čitateľom, že po registrovaní sa plným menom a priezviskom a vyplnení kompletných a pravdivých údajov v registračnom formulári za účelom prispievania do novín vlastnou tvorbou či diskutovaním v najvyššom leveli - registrovaní menom je nevyhnutné požiadať o priradenie prístupových práv. Prípadne je možné čakať na kontaktovanie registrovaného redakciou.  Systém práva neprideľuje automaticky!

Ďakujeme a sme radi, že noviny sa pre   Vás stávajú zdrojom informácií, o ktoré máte záujem.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-05-2011 01:19:50
http://ekonomika.sme.sk/c/5914747/piano-vyhnalo-z-webu-zlych-diskuterov.html
Robo Horvath | 04-05-2011 23:51:35
Je to dobré a v pohode, netreba to moc dramatizovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2011 22:19:09
Napisal som "zia vacsina ludi je naucena hladat senzacne spravy" - netvrdil som to o Jakubovi.

Informacie urciteho typu patria vylucne do kompetencie PZ SR.
Informacie ine moze uviest vylucne hovorca HaZZ alebo velitel zasahu.
Informacie o zdravotnom stave, pripadnych zraneniach iba lekar.

To, ze niektore media este pred zacatim vysetrovania uverejnia snad aj kto je vinny a ako bude potrestany, kto mal co zranene, ako dlho sa bude liecit a dokonca ake nasledky bude mat - to je uroven a zodpovednost tych, ktori to urobia. Mozno ich trochu aj chapem - musia. Predsa len ranny naklad novin treba vypredat. A naozaj okrem tej holej baby a toho strasidla co tak rada vystupuje v televizii aj so svojim alkoholikom, je lakladom aj nejaka ta hlavicka oddelena od telicka pri nehode. Ked uz nie ta, tak aspon z pod plachty trciaca ruka mladeho chlapca mrtveho a leziaceho uprostred role. Ja to nemusim, nechcem a neznizim sa k tomu.
Nikdy nebudeme prinasat spravy, ktore by boli spekulaciami. Nech sa na to pozeraju citatelia akokolvek, su hranice, za ktore nepojdeme. Krvi tecie inde dostatok.

Pan Matejicka, ja musim rozmyslat aj nad nasledkami, ktore by mohli noviny sposobit.

Uvedomme si rychlost, s ktorou informacie prinasame. Viete si predstavit situaciu, ze sa rodic o napr. tazkom zraneni ci nedajboze smrti svojho dietata dozvie pri pocitaci v robote a nie od lekara ci policajtov? Ba dokonca si najde fotografie svojho tazko raneneho alebo mrtveho dietata v novinach? Ja si takuto situaciu radsej predstavovat ani nechcem...

Pan Matejicka, keby som si nebol isty, ze drviva vacsina citatelov a diskutujucich je normalna a slusna a ze noviny su pozitivom pre verejnost, asi by som fakt stratil zmysel tvorby tychto novin. A to si dovolim povedat aj za ostatnych tvorcov.

Dakujem za Vase nazory.
Peter Sabo | 04-05-2011 21:24:01
Treba si uvedomit, ze pri clankoch o nehodach, poziaroch (atd.) sa vzdy uvadzaju len fakty. To ci bol na vine vodic cerveneho alebo modreho auta, je otazkou vysterovania, ktoreho vysledok nie je za 5,10 minut. Tak isto pokial vieme uvedieme ci bol niekto zraneny alebo nie. To ake zranenia mal ci ich rozsah, je len opat z tlacovych sprav, nie sme lekari ani vysetrovatelia aby sme na mieste urcovali mieru zavinenia ci rozsah zraneni.
Dufam, ze taketo vysvetlenie staci.
Peter Matejička | 04-05-2011 21:12:31
Pán Majko myslím, že Vy všetko beriete príliš útočne. Z toho čo Jakub napísal, som vôbec nemal dojem, že myslel nejaké "senzácie" ale ide mu o skutočný prejav záujmu o životy a nie o techniku. Mňa osobne by v niektorých článkoch tiež viac zaujímalo, či sú všetci zúčastnení v poriadku.
Zdá sa mi, že ste až moc znechutený tými otravnými ľudmi, ktorý Vám strpčujú život a občas si to "zlízne" aj normálny človek.
Mali by ste mať na mysli aj to, že cez to všetko sem chodia aj normálny ľudia.
Prosím, neberte tento článok ako nejaký útok. Ďakujem
anonym | 04-05-2011 17:32:56
Ak sa chce niekto zo správy dozvedieť napríklad pri dopravných nehodách alebo požiaroch niečo konkrétne, či niekto utrpel zranenia alebo podobne ešte nemusí ísť o človeka bažiaceho po senzáciách. To sú relevantné informácie, ktoré niekedy chýbajú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2011 15:57:58
Jakub | 04-05-2011 01:43:24 | - zia vacsina ludi je naucena hladat senzacne spravy a spekulacie o to kto nehodu sposobil, kto bol naslopany, kto koho podplatil. Ze sa 90 % tych sprav nezaklada na pravde alebo su skreslene? Koho to preboha na druhy den zaujima...

Je vela ludi, ktori chcu vidiet krv. Rozmliazdenu hlavu (jasne ze cudziu) na ceste, chcu pocut cloveka kriciaceho od bolesti zakliesneneho v aute. Chcu pocut, ako sa citi mamicka, ktorej zranene dieta hasici vystrihuju z havarovaneho auta, ci si chcu vypocut rozhovor so zranenym clovekom leziacim v trave alebo blate o ktoreho zivot prave zachranari bojuju.

To vsak je treba citat ine noviny ci pozerat reportaze inych medii. Reportaze tych redaktorov, ktori tieto materialy potrebuju uverejnit na to, aby dostali svoju vyplatu.

Vyber na trhu je dostatocny.

- u nas zabery aj z dopravnych nehod a inych udalosti su uz vyhotovovane korektne. Neuverejnujeme nic, co by sa mohlo citlivo dotknut ci uz zranenych, tak rodin obeti. Svedcia o tom prispevky prave od tychto ludi, ktore napisu pod clanky. My sa zameriavame viacej na prevenciu, takze snazime sa poukazovat na to, ako nestastiam predchadzat.

- nehladame a verim ze nikdy nebudeme odkazani hladat senzacie

- pracu zachranarov, hasicov a policajtov prinasame taku, aka v reale skutocne je. Jej narocnost a zodpovednost je znama naozaj malokomu. Preto aj portal rescueonline.sk.

- kazdy, komu sa obsah novin nepozdava, ma moznost ho ovplyvnit svojim prispevkom. Rovnocenne a bez cenzury.

- Aj negativne informacie mozu byt uverejnene tak, aby sa verejna mienka nedeformovala jednym smerom - vzdy sa snazime byt objektivni a zostat nad vecou.

A co sa tyka Vasej pripomienky na citlivost voci invektivam - presadzujem nazor a trvam na nulovej tolerancii voci vyrokom anonymov, ktore verejne urazaju konkretne osoby, obvinuju ich ci zosmiesnuju. Nesuhlasim s tym, ze v takychto pripadoch ide o demokraticke vyjadrenie nazoru.
Nech sa autor zaregistruje pravym menom a svojimi udajmi a nasledne ma pravo verejne cinnu osobu aj takymto sposobom kritizovat. Ak si za svojim nazorom stoji a vie jeho pravdivost preukazat. Ak vsak chce iba anonymne utocit - prosim. Ale nie tu.
Napriek uvedenemu, kazdy kto pochybil dostal moznost verejne sa ospravedlnit. Kto ju nevyuzil, predpokladam ze pocita s moznymi pravnymi nasledkami.
Jakub | 04-05-2011 01:43:24
Mam len par vyhrad voci tymto "novinam". Niekedy by bolo dobre napriklad pri dopravnych nehodach alebo poziaroch aj napisat co sa stalo, ci niekto utrpel zranienia alebo podobne a nie napisat len ake tatrovky a iveká vystartovali z poziarnej stanice. myslim ze to nikoho nezaujima a neviem koho je to uchylka stale to pisat. A pan majko mohli by ste sa konecne obrnit proti vyjadreniam na vasu osobu a nie hned riesit niekoho kto povie ze si rad fotite poziarnikov. Mne s toho vychadzate potom ako male dieta co sa na vsetko oduje :)
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 03-05-2011 23:47:40
mam rad tie nahody, ked clovek, ktory necita SOL okomentuje nieco hodinku a pol po uverejneni noveho clanku :D:D:D

osobne si ale myslim,ze to ci clanok okomentuje 5 ludi, alebo 20, tak to neozrkadluje uspesnost celeho SOL. ide skor o tie unikatne pristupy, kedze noviny maju za ulohu byt citane a sledovane..to, ze nie kazdy sa aj k danej veci dokaze verejne vyjadrit vnimam skor, ako akesi zakorenen obavy ludi z prejavenia vlastneho nazoru..ale verim, ze sa to postupne zmeni..a drzim palce tvorcom, aby to aj napriek ochudobnovaniu vlastneho sukromiu nevzdavali.. myslim, ze aj tak su stovky ludi, ktori ich snahu ocenuju ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2011 10:18:48
Jozef, tu to nie je o gramatike ci preklepoch. Je to o obsahu.
Jozef | 03-05-2011 07:13:03
Milos, oprav prosim Ta,ak je to mozne tu hrubku v mojom prispevku. Nechcem aby Vlada bolel zub.
Howk? :-)))
anonym | 03-05-2011 06:45:29
Nevyťahujte tie vaše konflikty, koho to zaujíma? Ako malé detičky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 23:08:16
Verte mi ze dozviete.
j.f. | 02-05-2011 23:06:47
Janbon držím palce. Zaujímalo by ma síce, čo také strašné a neodpustiteľné si nápísal, že si si vyslúžil tr.oznámenie, ale tak žial to sa asi nikdy my nezainteresovaní už nedozvieme. :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 22:01:07
Chapem Vasu snahu vsetko zrazu obratit na srandu. Je blbe vyzerat ako idiot aj v pripade, ze vystupujete pod pseudonymom.
Ubezpecujem Vas, ze moj prispeok pride vdety, ked to bude v sulade so zakonmi statu v ktorom zijem. A srandovny vobec nebude. Bolo by totiz nemiestne srandovat o vaznych veciach. Skorej bude popisanim tragedie. Tragedie cloveka, ktory sa znizil k niecomu cim chcel ublizit postupne viacerym ludom. Zakerne spoza klavesnice pocitaca (nemajte obavy podorbnosti teraz pisat nebudem) zo svojho domu a ako anonym. Smutne je, ze ani pri vysetrovani ste neboli schopny postavit sa k veci ako chlap. Bud - alebo. A nie len same vyhovorky. Viete o com hovorim, zatial nech to zostane medzi nami.
Moj prispevok bude o neskutocne klukatej ceste za spravodlivostou. O tom, co musi poskodeny v nasom state absolvovat, kolko energie musi vynalozit na to, aby sa spravodlivosti zakonnou cestou dovolal. Rok a pol. Zatial. A to nie sme na konci...
Nezavisly citatel by si mohol mysliet, ze sme nepriatelia na zivot a na smrt. Nik urcite neuveri, ze sme spolu nikdy nehovorili, nemali sme spolu ziaden konflikt a prakticky sa nepozname. V tom ste ani vysetrovatelovi neklamali.
Co je teda za tym? Frustracia z minulosti? Stryko - ...ze?

Nechajme to. Myslim si, ze ste radsej ani nemali zbytocne provokovat a zacinat znovu temu rozpytvavat. Hnusi sa mi, ked si spomeniem na to, ze niekto musel medzicasom zomriet s pocitom, ze spravodlivost v nasom state nejestvuje. A zaroven som zvedavy, ako sa so zmarenym dokazom vysporiada vysetrovatel. Je to pre neho ostuda ako svet.

No nic, vyckajme. Uvidime teda, ako sa situacia vyvinie...
janbon | 02-05-2011 20:54:52
s p. rampaškom som nikdy nič neriešil, okrem toho, že som sa vyjadril, že funkcia viceprimátora je zbytočná a peniaze na jeho plat by sa dali využiť zmysluplnejšie a vôbec nie je podstatné kým je obsadená, čiže s rampáškom to nemalo nič spoločné
spis má už cca 2 cm no podívejme se, to tam asi zakladajú vvaše vreckovky čo tam chodíte vyplakávať aby ma už potrestali, xixixi
dúfam, že tá moja prezentácia bude aspoň vtipná, nech sa dobre zasmejem, celkom sa na ňu teším, nemám s tým problém ked si niekto urobí zo mňa srandu a nebojte sa kľudne sa odviažte, ja s tým na políciu určite utekať nebudem
a nakoniec - p. majko vy máte nejaké právnické vzdelanie? snažíte sa tu tak pôsobiť, ale pokiaľ ja viem, tak nemáte, howk
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 20:36:07
Verejne za seba vyhlasujem, ze suhlasim s tym, aby sa Jozef zapojil do debaty. A to ze Vy nepoznate jeho neznamena, ze on nepozna Vas...

A k tomu zastaveniu - hovori sa, ze trpezlivost ruze prinasa. Poopravim to trosku - trpezlivost informacie prinasa...

Na zaciatku pripadu som pouzil tak isto nie svoj, no velavravny vyrok: Kocky su vhodene. To stale plati a my len este nepozname vysledok.
janbon | 02-05-2011 20:28:34
neviem kto je jozef a v podstate ma to ani nezaujíma, ale mýlyš sa, mi doslova vyrazilo dych, nuž čo, chybička se vloudí, pán majko opravte to prosím vás ak sa to dá, až ma z toho rozbolel zub
takže jozef, ja mám byť potrestaný, hahaha a začo, že som napísal svoj názor, svoj pohľad na vec?
jožinko totáč tu už vyše 21 rokov nie je, asi si to zaspal, ja som nič neurobil, tak nemôžem byť potrestaný, to isté si myslia aj tí, čo to šetrili a zastavili
apropo podanie na mňa podal p. majko a to je miloš a p. veselický a to je tuším ľubomír, tak neviem, čo sa nejaký jozef serie medzi nás, oni dvaja vedia kto som, ja viem kto sú oni, tak ked sa chceš medzi nás miešať, bolo by vhodné najskôr slušne pozdraviť, predstaviť sa a požiadať o dovolenie, zapojiť sa do našej debaty a my zvážime, či ťa vezmeme do našého debatného krúžku
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 20:12:06
janbon - uz zo sposobu mojej komunikacie by Vam mohlo byt jasne, ze viem, o com hovorim. Na rozdiel od Vas ja ako poskodeny mam pravo nahliadat do spisu a ten ma dnes uz tak do dvoch cm hrubky. To, ze dodnes vec nie je vyriesena svedci o tom, ze reformy v nasom pravnom systeme su nevyhnutne. A to ze z Vasho pohladu sa vec javi tak, ako sa javi je zatial v poriadku. Ja mam vsak na stole rozhodnbutie Krajskej prokuratury a to nielen vo veci svojej - to Vas tak isto asi velmi nepotesi. Ale nepredbiehajme udalosti. Vsetko ma svoj cas.
Umyselne Vas nemenujem, no pride cas, kedy bude ukazkove citanie v novinach a to vratane nevyhnutnych priloh - to bude zrkadlo viacerym. Ked uz niektorych kompetentnych neprebudi pocit potreby riesit vec v sulade s platnou legislativou, tak aspon Vase verejne prezentovane vyroky by nimi mali zatriast. Vy sa totiz nevysmievate mne ci Rampasekovi alebo Veselickemu - Vy sa smejete tym, ktori sa nehanbia chodit pre svoje vyplaty, napriek tomu ze ci uz nekonanim alebo konanim nedostatocnym maria spravodlivost. A teda povedane inak, zosmiesnujete pravny system statu. A to sa fakt nehodi...

Aby rec nestala, pre Vas by nepochybne bolo vhodnym vyplnenim casu pozretie si videa prof. JUDr. Jaroslava Ivora, CSc., jedneho z tvorcov Trestneho zakona, ktory sa k veci vyjadril myslim si ze dostatocne fundovane a podrobne.
Pre ulahcenie hladania uvadzam link na material:

"Keď sa na človeka "vedro špiny" vyleje, ťažko sa očistí... - videorozhovor s Profesorom JUDr. Jaroslavom Ivorom, CSc."

http://old.seredonline.sk/index.php?sekcia=clanky&clid=1287945505

Skutocne velmi, velmi poucne stravenie hodinky pri pocitaci...
j.f. | 02-05-2011 19:33:48
....ako male deti...
Jozef | 02-05-2011 19:25:46
Vlado mylys sa, ja chcem, aby si bol potrestany. Zasluzis si to.
janbon | 02-05-2011 17:33:45
p. majko nemáte pravdu, nečítam sol pravideľne, pozrel som si ich iba v čase vraždy maroša a potom ked zhorela pizzerka. inak ma vôbec nezaujímajú
a čo sa týka tých 15 min mojej slávy, pozrite ľudí tu to vôbec nezaujíma aké máme my dvaja trenice, obaja dobre vieme, že sa nič diať nebude, ani teraz ani neskôr, ani nikdy tak už tu neklamte mňa aj čitateľov, skúste radšej vypátrať vinníka zničeného trávnika ako ste sa tu bil do prs, že ho vypátrate, xixixiani jedna otvorená keuza, ktoré som voľakedy sledoval, nebola vyriešená
len mi prosím vás neodpíšte, že mám čakať, ved čakám už 2 roky a nič, už chcem byť slávny a nemôžem, xixixixi
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 10:58:58
"keď sa tu točia dookola tí istí, cca 20 ľudí" - nic mi neuslo, no to co Vy povazujete za podstatne, z hladiska pritomnosti a buducnosti novin podstatne nie je. Podstatne su prave tie fakty. Preto som ich uviedol podrobne. Dalsi autori - moznost ma kazdy obcan ktory sa korektne registruje - citatelnost a atraktivitu novin uz iba zvysia. Co nasledne umozni dalsi rozvoj novin. Priatelu, aj Vasich novin. Novin z casti kazdeho, kto ich tvori ci cita...

Zijeme v demokratickej spolocnosti a je vecou tych registrovanych, kedy a ake aktivity v novinach vykonaju. Pred zhruba 3 rokmi sme boli menom registrovani traja. Veselicky, Rybarsky a ja. Dalsi vyvoj poznate.
anonym | 02-05-2011 10:50:03
Pán Majko, občas Vám ujde podstata kritiky. Nikto nespochybňuje čísla, ktoré sú faktami. Iba som napísal, že je zbytočné chváliť sa stúpajúcim počtom registrovaných užívateľov, keď sa tu točia dookola tí istí, cca 20 ľudí. Namiesto písania obhajovacích litánií si stačilo uvedomiť, že píšem o počte registrovaných, ktorých články alebo príspevky tu nikto nikdy nečítal. Preto považujem ich počet za bezpredmetný. Ostatné fakty rešpektujem, tie ste obhajovať nemusel.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 10:01:12
Doplnenie k "chvaleniu sa" - znovu iba fakty:

- za 96 dní od nezávisleho sledovania navstevnosti novin: 212 626 unikátnych pristupov pocitacov

- denny priemer: 2950.56

- viacej ako o 120 % vyssia navstevnost v novom redakcnom systeme amo v starom

- 4219 diskusných príspevkov pod clankami za 96 dní

- 360 príspevkov v rubrike DISKUSNÉ TÉMY

- 560 materiálov uverejnených len na SOL od 17.januara 2011, to znamena, ze za cca 100 dni

- ziskane priestory na studio a toto vybavene asi na 70 % oproti predpokladom, ktore by mali byt naplnene za cca dva mesiace

- pocet registrovanych citatelov menom a priezviskom stupa a stupa najma pocet tych, ktori ziskavaju plne pristupove prava a moznosti pisat clanky, vkladat fotografie a plnohodnotne diskutovat.

- registrovanych typu "cjkelhfkjwebf" - tisice a to hlavne v starom systeme. Prirodzene ze o ich prenos do novej databazy nestoji nik z nas.

- nove relacie

To su FAKTY, ktore su dokazatelne.

Ja mi jasne, ze pocet neprajnikov novin a zavistlivcov bude
stupat umerne s vyznamom a vplyvom novin v lokalite, v ktorej su citane. Je mi jasne a pocitam s tym, ze bude pribudat tych, ktori budu pod nohy hadzat polena, budu podrazat, zosmiesnovat a snazit sa o diskreditaciu novin ci ich tvorcov. Pocitame s tym a sme pripraveni.

Jeden clovek, ktoreho mudrost a zivotne skusenosti si vazim, mi ak malemu skolacikovi povedal:

"V pekle su kotly, v ktorych sa varia ludia. Kazdy narod ma svoj kotol a pri kazdom kotli stoji cert, ktory s vidlami pichne kazdeho, kto by sa z kotla chcel dostat von. Iba pri tom Slovenskom nestoji ziaden cert."

S otvorenymi pusami sme sa ako deti spytali - preco?

"No preto, lebo keby z nasho kotla niekto vyliezal, ostatní by ho stiahli za nohy spät - aby sa nemal lepsie!"

Uzasna pravda o Slovenskom narode. Sme tupi a zavidime si navzajom uplne vsetko - pokial niekoho chorobu clovek nazve Latinsky, tak vacsina jednoduchych ludi mu bude zavidiet aj tu. A to je dovod, preco nas vo vsetkom sustavne predbiehaju vsetky sebavedome okolite narody.
Tam sa snazia byt dobri, byt este lepsi, aby vynikli. U nas sa uspech tresta. Uspesnych trestaju chudaci, ktori pre svoju neschopnost nedokazu nic ine. Je to smutne, ale je to tak.
Na vojne som nebol, ale nie zo srandy sa hovorilo
"Iniciativny blbec - horsi, ako triedny nepriatel".

Vyvoj by sa zastavil, keby neboli aj ti "iniciativni blbci". Ja im drzim palce.
anonym | 02-05-2011 08:54:31
ej veru anonym ma pravdu aj ja mam pocit ze tu skapal pes, staci si pozriet "CHAT" alebo "VOX POPULI" keby tam niekto nepastoval ftipy tak tam pomaly mesiac nik nepripsel, a keby nezhorela pizza Luky tak je navstevnost o 3000 menej ;)
pre mna osobne registracia nema vyznam, ak sa mi nieco v meste nepaci zavolam MsP
anonym | 02-05-2011 07:10:25
Neviem či má zmysel chváliť sa stúpajúcim počtom registrovaných užívateľov, keď sa tu točia dookola tí istí, cca 20 ľudí. O zvyšných registrovaných tu nikto netuší.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-05-2011 00:42:44
Noviny uvadzaju iba fakty a pri tom aj zostaneme. Obsah Noviny tvoria autori jednotlivych prispevkov a ti urcuju, ako budu noviny vyzerat. Ak ma ktokolvek zaujem pisat o akejkolvek teme - aj v predchadzajucom prispevku menovanych - ma moznost. Nikomu prava po zaregistrovani sa plnym menom a priezviskom s vyplnenim ostatnych kontaktnych udajov neboli odoprete. Takze - anonym - mate moznost realizovat sa...
anonym | 02-05-2011 00:30:09
ano suhlasim janbon, vela prispevkov poslednej dobe nieje o našom meste a okoli , ale tyka sa celeho slovenska. a to znaci len jednej veci, ked podpalia podnik v seredi,alebo niekeho zmlatia,vytiahnu spiaceho z bytu ale je to stale v Seredi tak je navstevnost velka,lebo...SERED a niekto sa chvali o navstevnosti webu och nie.Kaźdého zaujme len to.. Čo je doma...SEREĎ... dalej hokej ...SLOVENSKO... preco sa policia nevyjadruje,preco spisiak mlci,kde je policajny trnavsky super hrdina,no v pate my straza dom ,kamos chodzi cez namesty mhd na hamriii,drodzgy sa v seredzi nepredavaju a aauta sa nekradznu oích len za priplateck... co potrebujes ja ci zozenem,msp,sps neni problemo vsetkos mam ...a ten stupid M.ARIAN V.ALENCIN ty uz nemozes ublizit lebo ho caka basa cedur...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-05-2011 23:39:17
V prvom rade dakujem za hodnotenie novin. Kazdy prispevok napisany civilizovane a kazdy nazor ma svoju hodnotu. Uz v minulosti som Vam napisal, ze u mna mate zelenu - drzim Vam palce, pokracujte.

Co sa tyka casti zodpovedania sa za Vase vyroky, nemajte obavy, tych 15 minut slavy pride. Je potrebne vydrzat. Zial nas pravny system funguje ako funguje, ale vo vysledku nie je az taky pomaly, aby sme sa nedockali. Aspon vacsina z nas. Poniektorych sice zastihla smrt skorej, ako zadostucinenie, no to je ostuda tych, ktori napriek tomu nemaju hanbu chodit si kazdy mesiac pre vyplatu... Je dost pravdepodobne, ze niektori z kompetentnych sa za tento tragikomicky stav budu aj zodpovedat - minimalne moralne.
Nechajme to na buducnosti. Verim, ze uz nie dlhej. Poznamka na zaver: obaja vieme, ze noviny pravidelne citate a aj to svedci o tom, ze su stale zaujimavym zdrojom informacii aj pre Vas.
janbon | 01-05-2011 23:22:47
pozdravujem p. majka, už dva roky čakám, na svojich pár minút slávy a stále nič, kedy už??? čo je s tými trest. oznám.?? šak to už bude hádam aj premlčané, xixixi ako dlho sa to rieši, jáááj tuším to už zastavili a nič sa mi nestalo, aj to čo podal veselický skončilo v koši, tak ako aj tento môj príspevok asi skončí
šak mi je to fuk, som rád, že máte stále viacej čitateľov, ja som tu po dlhých mesiacoch, ja sol nečítam, neznášam cenzúrované media, pripomína mi to odporný totáč
ale mám aj svoj názor na sol, voľakedy boli lepšie, boli tu amaterske príspevky, ale boli k veci a na dobré temy a boli aj super diskusie, teraz je 9 z 10 príspevkov, prebratých z nejakých iných medií

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign