Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Protest GORILA III.

Tomáš SúkenníkDátum10. 02. 2012 10:36:58TémaKauza GORILA
589

Na dnes, 10. februára 2012 je na sociálnej sieti Facebook ohlásené v poradí už tretie protestné zhromaždenie GORILA.
 

 

 

Na protestnom zhromaždení by mali organizátori odprezentovať, aký vplyv mali doterajšie protestné zhromaždenia.
Protestné zhromaždenie by mali prísť podporiť Tom Nicholson, Michal Hvorecký, Fedor Gál, hudobníci Suvereno s protest songom a Martin Valihora.
 

Na proteste v Bratislave na Námestí SNP, ktorého začiatok je avizoavaný na 16:00 je aktuálne na sociálnej sieti potvrdených 5 680 účastníkov. Zhromaždenie by malo byť ukončené o 19:00.
Seredonline samozrejme na tejto udalosti nebude chýbať a report z protestného zhromaždenia priniesieme aj našim čitateľom. Naplánované sú aj protesty v ďalších Slovenských mestách:

Poprad, Námestie sv. Egídia, 16:00 – 18:00
Ružomberok, Námestie A. Hlinku 17:00 – 18:00
Trenčín, Mierovo námestie, 20:00 – 22:00
Bardejov, Radničné námestie, 16:00 – 19:00
Dublin, Írsko, pred ambasádou Slovenskej republiky alebo na O 'Connel Street

Neoficiálny protest by sa mal konať aj v Košiciach na železničnej stanici. Protest by mal začať o 16:30 a postupne by sa mal sprievod presunúť na Hlavnú ulicu. Od tohoto protestu sa organizátori protestu Gorila dištancujú. Avizovaný bol aj protest v Nitre, tento protest bol však zrušený. Organizátori nevylúčili možnosť, že protest v Nitre sa uskutoční na budúci týždeň.
 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter Klokner | 13-02-2012 10:28:50
pre učastník:
Asi máte pravdu, najhoršie získané ale o to exponenciálne kvalitnejšie sú poznatky a skúsenosti, získané na vlastnej koži :-)

Nezdieľam bohužiaľ váš optimizmus.
Víťaz volieb je istý a ak si uvedomíte že to je práve z dôvodu, že mu voliči nie že nechcú ale nedokážu spočítať prešľapy (oni totiž nemajú žiadnu inú možnosť) tak to je presne tá tragédia našej politickej scény. Oni súdruhovia sa síce radi oháňajú tézou o tom že sa celý svet spája proti Ficovi a tým zvyšujú virtuálnu gloriolu niekoho kto ju nikdy skutočne nemal. Akosi im nedochádza, že na opačnej strane sú oni a ich voliči ale ich "boj" nie je proti osobám (prečo aj) ale proti niečomu zmysluplnejšiemu a to princípom, myšlienkam a presvedčeniu.
V takomto poňatí už tá pseudovojna stráca príťažlivú akčnosť a náboj zápasu o občana a jeho istoty a dostáva sa do úplne inej roviny.

Neexistuje jediný dôvod prečo by za Fica niekto organizoval úspešné protesty. Logicky. Odborári sú skorumpovaná banda blbcov, ochotných za miesto na kandidátke strany či na celoštátnej alebo len regionálnej úrovni urobiť čokoľvek, veď sa len pozrite na ich činnosť v celoštátnom merítku za posledné roky. Pochopíte že odborári na regionálnej úrovni asi ani neexistujú. Pardon, spomenul som si na problémy s kórejskými zamestnávateľmi a následné hasenie mediálne podchyteného potom už "nedorozumenia" priamo návštevou súdruha predsedu vo výrobnom závode dotyčného zamestnávateľa a priateľským zovretím ruky na znak pochovania protestu. To na margo apolitickosti odborov.

Kamionisti nám okrem iného ukázali, že odpor voči sociálnej vláde sa začína riešiť nie diskusiou a rokovaním ale policajnou perzekúciou a strašením ako v 89´tom (sanitky nemôžu k pacientom, statočný a pracovití otroci nemôžu do práce, záchranári k zraneným a autobusy plné spokojných občanov stoja v nezmyselných zápchach). Okrem toho aktívna antikampaň v štátnej televízii a osieranie organizátorov konšpiračnými teóriami a zverejňovaním ich súkromných vzťahov, aktivít a podobne. Stačí si spomenúť alebo v archíve vyhľadať komentáre a vysielania spravodajstva.To je spôsob riešenia odporu sociálne. Nie nejakými trápnymi rokovaniami a vykopávaním dvier na rokovaniach ministra.

Na margo nejakej zázračnej sily ktorá donúti niekoho na sebareflexiu:

http://www.inforoznava.sk/info/infoservis/babic-dostal-prispevok-na-podnikanie

prečítajte si ako funguje plachtenie v spleti sociálnych a iných zákonov ak ste opuncovaný správnou politickou pečiatkou. Máte pocit že takýto človek chápe sústružníka bez práce alebo vdovu s dvomi deťmi čo žije z minimálnych dávok? Mal by, je predsa člen Smeru. Alebo nie, je to spiaca pravičiarska bunka?
Stále máte dojem že tá gloriola sociálnosti je skutočná?
Aká by to musela byť revolúcia ak tu máte názorný príklad že aj tí poslední členovia partie sú takíto politickí paraziti?
Je to vôbec o presvedčení alebo je to kúpenie jedného hajzlíka a zaviazanie si celého jeho príbuzenstva? Nie myšlienkou, ale flekom, dávkou, väzbami a parazitovaním na spoločnom ? To popísané v článku je presne tá sociálna politika v praxi. Nie pre vás, nie pre vaše, moje či iné deti ale pre konkrétneho jednotlivca. Iba teraz a iba tu.

Naivita s akou Matovič vyráža do boja proti takto sofistikovanému a Gorilou čo i len 1%-pravdivosťou potvrdenému systému politického parazitizmu je ďalším klincom do rakvy možnej nejakej zmeny.
Bojovať s Gorilou vreckovým nožíkom je podľa mňa utópia.
cenzúra - prečo nebol Gál na prostestoch | 12-02-2012 19:09:26
Naše médiá zamlčali dôvod prečo Fedor Gál 3 minúty pred začiatkom protestov odmietol vystúpiť:

Celá ta protestní vlna má smysl, ale za předpokladu, že ti největší viníci korupčních skandálů na Slovensku z toho nevyjdou čistí. Obávám se, že Fico (předák opoziční strany Směr, pozn. LN), který je ve spisu Gorila zmiňovaný 145krát, z toho vyjde čistý.

http://www.lidovky.cz/fedor-gal-se-nezapojil-do-protestu-proti-gorile-f5o-/ln_zahranici.asp?c=A120211_210311_ln_zahranici_sm
Mikuláš Fico | 12-02-2012 19:04:20
Dokument Gorila je už na prvý pohľad absolútne nedôveryhodný, napríklad už len tým, že je v ňom ako návštevník tohto bytu spomínaný aj predseda Smeru Robert Fico, o ktorom je známe, že akákoľvek korupcia mu je úplne cudzia a nikdy v živote by mu ani len nenapadlo hľadať spôsoby nelegálneho financovania strany či pomáhať podnikateľom blízkym sociálnym demo­kratom.
Ucastnik | 12-02-2012 18:23:20
Pan Klokner, suhlasim s Vami, bohuzial opat. K tomu ze som napisal, ze Vam verim: Citam Vase prispevky dlhsie vidim, ze sam ste sa mozno pocuil z mnohych chyb a preto viem ze to co napisete si skutocne myslite (nie ako politici SDKU ci SMER). To, ze je tu skepsa, je prave ten dovod preco musime ist do ulic. Je to uz sice otrepane: Ale kedy ked nie teraz, kto, ked nie my? To, ze Smer vyhra je jasne, o tom nik nepochybuje, ale ide tu aj o to, ze ci strana SMER by prezila revoluciu ala Island. Ja si myslim, ze nie. Tajne dufam, ze SDKU este v rukave schovava nieco co bude jasnym vazolamacom Smeru(kauza Hranol :) ) a v nadchadzajucich dnoch, resp prvom roku vlady to vytiahne. Je vsak v nas rukach ludi ci to vyuzijeme a konecne pochovame prehnitu generaciu politikov, zmenime politicku moralku v tejto krajine a budeme sa snazit postupne menit veci k lepsiemu. Uprimne, s politikmi na kandidatkach terajsich stran (okrem par ludi) to jednoducho nepojde. Prehnite skrz naskrz, je jedno ci je praviciar alebo laviciar, kazdy je uplatny a korumpovatelny. Ja osobne by som doprial aby smer ziskal vladnu vacsinu, verte, ze este len potom by sa tu rozputali protesty a konecne by sa snad v niektorych politikoch prebudil pud moralnej ocisty a zacali by nahlas hovorit o kseftoch , ktore sa tu diali a deju denodenne a ten kybel svinstva (o velkosti Levic) by sa vyial na politikov ktori su zlocincami a kradnu, nam ludom aj to najposlednejsie. Preto to chce len vydrzat verit a dat im najavo, nie ste v bezepci, nic Vam len tak neprejde, treba ich mat na ociach a treba na nich tlacit, inak tu dopadneme ako v Grecku.
Peter Klokner | 12-02-2012 16:06:12
pre Ucastnik | 10-02-2012 19:37:20
Prajem vám pekný (a dnes skutočne pekný je) deň.
Viete, bez okolkov, mne osobne sa síce páči že vás môj nápad zaujal ale už z princípu ma zneisťujú situácie, ak niekto až tak intenzívne vyjadruje svoj súhlas ako vy v príspevku.
Jednak preto že to zvádza k predstave že som sa pochválil sám ale hlavne preto, že triezvo uvažujúci človek môže aj na základe toho argumentovať, že naša (predpokladám) mladá generácia sa nepoučila z historického poznania o stádovitosti. Narážam na doby až maniakálneho velebenia Mečiara a rovnaké tendencie sú aj pri jeho žiakovi. Nekriticky prijímať osobu ako symbol je nebezpečné a tragické.

Stále si myslím že jediný problém výsledku volieb je že nechceme myslieť.
Dnes som prvý raz absolvoval trojdielnu diskusnú tragédiu (TA3, STV a Markíza) a nedalo sa nevšimnúť pár dôležitých faktov:
- pravicový politici nemajú zlomok komunikačných schopností politikov ľavicových
- na otázky moderátora ľavicový politik zásadne neodpovedá resp. reaguje traktátom o ich posolstve či ódou na vlastné úspechy
- prítomnosť predsedu istej strany v konšpiračnom byte je mysteriózny triler porovnateľný s Rockvellom
- kauza G záhadne vyraďuje už niekoľko dní z mediálneho výslnia Kaliho

Z čoho mám zimomriavky:
- najsilnejšia strana už jednomyseľne charakterizuje protesty ako politicky manipulované
- R.Fico sa dnes bezvýhradne postavil za Š.Harabina a proti Čentéšovi- prvý je apolitický a nepoškvrnený, druhý pre zmenu je politický nominant
- istý víťaz volieb dal jasnú podporu prezidentovmu vlastnému výkladu ústavy takže precedens budúcej nečinnosti ak sa to hodí

To sú také zásadné momenty že nepotrebujú ďalší komentár.

A konečne Paškov odkaz na historické posolstvo v podobe povinnosti "dobrej" vlády dať ľudom "chlieb a hry" znamená iba jediné, dáme vám istotu prežitia tak aby ste sa aspoň z dávok dokázali nažrať a potom zabávať. Forma nebola upresnená ale prvá generácia tejto hry je známa z dom rímskych a naša varianta zasa z diania v cigánskych osadách následne po prebratí sociálnych dávok.

Ak je toto perspektíva, tak budu blejt velebnosti :-(


Skepsa je obrovská a riešenia sa nečrtajú.
Resp. nie od víťaza volieb a toho dnes už každý realista pozná.
gulak | 11-02-2012 15:48:06
Blahoslavení duchom,čo niekedy volili HZDS sa presunuli k Smeru a títo ľudkovia neuznávaju žiadne argumenty-predtým bol ich guru Mečiar,teraz je to Fico a Sered je tým dobre známa,plný(vtedy ešte funkčný amfik)ukričaných fanatikov a všetci dobre vieme,ako v Seredi šafárilo -mečiarovske mestské zastupiteľstvo,ako sa tu určitý ľudia nabalili a teraz sa hraju na čestnych občanov a podnikateľov-je to na zvracanie
anonym | 11-02-2012 15:40:48
Iste to niektorí asi ani netušíte, ale organizátori v BA pri prvom proteste ani netušili na základe akého zákona organizujú zhromaždenie. Takže tým pádom nemohli poznať svoje zákonné práva a povinnosti vyplývajúce z tejto právnej normy. Boli vcelku prekvapení, že pri organizovaní druhého protestu im bolo oznámené, že sa na to vzťahuje zákon č. 84/1990 Zb. o zhromažďovacom práve. To je kompetentnosť organizátorov? Zjavne nevedia čo robia a čo vlastne chcú dosiahnuť. To ma utvrdzuje v tom, že to robia pre niekoho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2012 12:52:54
anonym | 11-02-2012 08:40:09 | - "Niečo v štýle "robte len to čo nakážu organizátori do mikrofónu"." - zastavate nazor, ze ludia zucastnujuci sa protestu by mali robit co ich napadne?
Na MsÚ musia organizatori o povolenie zhromazdenia poziadat, resp zhromazdenie nahlasit. Ak ste neorganizovali ziadnu verejnu akciu, chapem, ze nemate predstavu, co to obnasa. Ak by ste vsak niekedy nieco verejne organizovali pravdepodobne by ste vedeli, ze zodpovednost za akciu nesie organizator. Musi zabezpecit dostatok usporiadatelov, bezpecnostnu sluzbu, zdravotnu pomoc a pod. A do tlaciva pre urady sa v hlavicke v rubrike "Meno a priezvisko organizatora:" nevyplna slovičko "anonym".

Netvrdim, ze sa organizatori nedopustaju chyb. Dopustaju a mnohych. Za najzavaznejsiu povazujem prakticky ziadnu koncepciu a realne predstavy ako dalej, nerealne poziadavky a ich menenie a umoznenie prizivovania sa na akcii exhibicionistom a kriklunom. To sa moze vazne vypomstit nielen samotnym organizatorom, ale aj celej spolocnosti. Protestne zhromazdenie s 10 000 obcanmi nie je sranda. Ide o silu, ktoru sleduju medzinarodne i domace media a cez ne su ovplyvnovane miliony ludi. A to je o zodpovednosti vsetkych zucastnenych.
Ucastnik | 11-02-2012 12:52:12
Mily anonym, bol si tam ked Jano Kopas rozprestrel ten transparent? Bol si tam ked zacal ten pan hucat do megafonu tak, ze pol namestia nepoculo organizacne pokyny? Slusne za nim prisiel organizator a slusne ho poziadal aby opustil protest pretoze ked si chce robit vlastnu tribunu nech si ju robi inde, na to mu zacal vulgarne nadavat a zautocil.Je to ten isty Jano Kopas, ktory na prvom proteste recnil a hajil tam socialisticke myslienky. Prave tie jeho poziadavky boli najviac pritiahnute za vlasy, ked pomaly chcel firmam zakazat zisk.

Mimochodom tebe tiez nebrani nic ist do organizacneho tymu, ak sa ti nepaci kam to smeruje tak chod do organizacneho tymu ty, a zacni tam hajit tvoje myslienky a tvoje navrhy. Nik ti v tom nebrani. Ale pokial budes len sedet za PC a budes pisat o tom, ze cely protest je zinscenovany potom sa necuduj, ze tvoje poziadavky v poziadavkach organizatorov budu chybat. Ked sa o nic nepokusis nic nedosiahnes, ale to ty asi nepochopis lebo podla teba za vsetko zle v tvojom zivote moze Soros a madari.
cerveny hranaty kkt | 11-02-2012 11:12:23
“Ja len môžem povedať, že som zabezpečil, a toto môžem povedať, dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou. Oficiálne prídu a budú normálne vykryté v strane. ..ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať. Napriek tomu si myslím, že musí vzniknúť nejaká paralelná finančná štruktúra, ktorá musí byť k dispozícii pre účely aj volebnej kampane a ďalších vecí.
anonym | 11-02-2012 08:40:09
Gorila mi pripadá ako zinscenovaná komédia, ktorú režírujú ľudia z tretieho sektoru podporovaní možno tým americkým pracháčom maďarského pôvodu. A zrejme ide o dopredu nalinajkovaný scenár, pretože ak niekto vyjadrí svoj názor napr. na stranu KDH s použitím transparentu, tak ho odtiaľ vyháňajú. Zaujímavé. Akoby bolo určené na koho možno poukázať a na koho nie. Dosť čudné spôsoby. Niečo v štýle "robte len to čo nakážu organizátori do mikrofónu". Ľudia tam idú v dobrej viere s nejakým presvedčením, ale ciele toho všetkého pozná asi len hŕstka ľudí. My sa výsledok týchto demonštrácií dozvieme o pár mesiacov alebo rokov. A zas sa budeme chytať za hlavu ako sme naleteli.
Ucastnik | 10-02-2012 19:37:20
Pan Klokner, je to super co ste urobili s tymi kandidatkami, preco to nenafotit/naskenovat a dat na web? Viete kolkym ludom by ste otvorili oci? O tomto prave hovorim, toto su relevantne informacie. Preco napriklad nenapisete email organizatorom, ci sa budu zaoberat myslienkou, poslaneckej funkcie ako nezlucitelnej s inymi funkciami. Pripadne sa rovno s nimi o tom porozpravat a viete co by bolo super? Co tak to v nedelu povedat nahlas pred ludmi na namesti SNP? Verim ze na to mate, verim Vam lebo toto je o nas ludoch a ked nebudem verit Vam tak potom neverim nikomu. K tomu sklzavaniu k lavici. Asi ste tam dnes nebol, ale neva :) Protest, dnes napriklad nabral ovela viac na realnosti (to co sa vytikalo) poziadavky su realne, a ak by sa ich podarilo splnit bolo by to super a pre demokraciu na Slovensku by sa tak spravilo najviac od roku 89. Mimochodom, najvacsiu reakciu si zasluzil bod o odovolani Harabina, ktory ako vieme je SMER friendly. Takych ludi ako ste vy pan klokner by trebalo na tom namesti co najviac. To ze dnes bolo menej ludi je tym ze kopa jednoduchsich nema zaujem, elbo sa nepochoduje, nenici sa plot alebo to proste neni nasilne. Skusme sa zapojit viac, mudri a inteligentni ludia taki ako vy pan Klokner by mali navstevovat tento protest, dostalo by sa to o 3-4 urovne vyssie a tlak zo strany verejnosti by bol ovela efektivnejsi. Chce to vsak tu povestnu iskru v kazdom z nas, bez nej moze byt na cele prostestu aj Maros Kramar a Mastalir ale ludia sa na to aj tak vybodnu, treba si uvdomit ze tych par organizatorov su tiez len ludia a vo vsetkom amateri a preto potrebuju pomoc nas, lebo su taki isti ako my.
gulak | 10-02-2012 19:25:19
Prvý protest proti Gorile mal svoj význam, v tých dalších tam,už nasadili profesionalnych provokatérov,uplny nezmysel je robit male protesty v iných mestách,pretože sa tak rozbíja hlavna sila protestu,tiež je nezmysel robit skoro každý týžden nejaký protest,už to zavána manimuláciou
Peter Klokner | 10-02-2012 19:18:22
účastník máte moje sympatie ale asi určite nie moje roky :-)
Nechce sa mi ísť do Blavy lebo:
banány sú drahé, protesty sa stávajú happeningom, je mi zima.

Svoj názor som povedal v inom príspevku, jediné čo môžem doplniť je len to, že atmosféra je už trochu šikmo a všeobecne sa už myšlienka skĺzla do roviny skorumpovanej pravice a kryštáľovej ľavice. S tým nesúhlasím a podporu tomu vylučujem.

Aké iné riešenia?
Ako občan už iba jediné reálne. Voliť a krúžkovať :
alebo SDKÚ lebo Žitňanská, Dubovcová a plno iných,
alebo KDH lebo Lipšic, Žitnanská, Procházka a ďalší
alebo SaS lebo Galko, Mihál, Krajcer, Krnáč.

Inak ako zakrúžkovaním to nepôjde a tak už dnes mám červenou vyškrtnutých všetkých primátorov a starostov a ich zástupcov. A je to červené more.
To iba pre istotu, lebo už z princípu sa sluší vykonávať poctivo a zodpovedne iba jednu funkciu. Nadľudia boli iba za tretej ríše a vieme ako to dopadlo.
Ucastnik | 10-02-2012 18:58:36
Vsetci su najmudrejsi, ale co teda robit? Co? To co robite vy? Sedet doma na zadku a cakat, ze surfovanim po nete a hladanim Sorosa v tegliku s jogurtom nieco dosiahneme? Alebo tym, ze napiseme ja som vedel, ze to nevyde uz pred tyzdnom? Potom sa necudujme, ze nasej krajine vladnu gorily, zvolili sme si ich my, toto musime proste priznat, kazdy jeden clovek na Slovensku ktory volil akukolvek parlamentnu stranu (a niektore mimopralamentne) ale aj ten ktory nevolil lebo sa na to vykaslal priviedol tychto ludi k moci. Prestanme byt taky malomestiacmi a nehrajme sa na to, ze tieto protesty sa mna netykaju, nehladajme v kazdom vyjadreni konspiracnu teoriu.Ak mate dobre napady, chcete neico zmenit stante sa organizatorom, participujte vyjadrujte sa ale prestante sedet na zadku a robte nieco! Kritizovat je najlahsie ale spravit nieco co moze posunut tuto krajinu dalej neurobi povestnych 99% ludi lebo su lenivi, zbabeli alebo hlupi. Co potom budeme odkazovat nasim detom, dalsim generaciam? Rozkradnutu republiku na cele s Kim Jong Ficom? Ludia preberte sa zacnite sa aktivizovat nehladajte preco nie, ale preco ano, toto je sanca ktora sa opakuje raz za 20 rokov, nepremarnime ju nasou vlastnou roztopasnostou a hrdostou, ze to moja strana nekradla atd. Zahodme predsudky a hanbu spolocne mozeme nieco dokazat, ale nie frflanim pred televizorom.
anonym | 10-02-2012 18:37:52
Dejiny nám nakoniec ukážu, že tieto protesty boli plánované ďalšou garnitúrou valiacou sa na politickú scénu vycítiac svoju príležitosť. Presne ako v 89-tom. A ľudia im v tom zasa pomáhajú svojou účasťou na demonštráciách. Nuž darmo, história sa opakuje.
Peter Klokner | 10-02-2012 17:21:34
Tak personalista je už zasa vo svojom živle :-)))
z diskusie na jednom fóre: | 10-02-2012 17:13:47
..Mediami prebehla sprava, ze Hnutie OCCUPY© bude napomocne Protestu GORILA©. Co je zaujimave, ze "rebelie" na druhom konci Atlantiku sponzoruje a organizuje G.Soros

..tieto "spontanne" protesty moze verit len slabomysleny jedinec..rovnaky scenar protestov vidiet aj na Ukrajine , Rusku..masa zmanipulovanych aj zaplatenych adolescentov s pripnutymi stuzkami a pripravenymi transparenatami organizovanych cez socialne siete.. trubiace ostuzkovane auta v kolonach..vid protest v Ruzomberku..

..mimochodom hovorca Penty Martin Danko bol v r. 2006 hovorcom Radicovej...alias madam transparentne poskvrnenej..

..dnes ma na bratislavskej demonstracii vystupit..aj nosaty Fedor Gal.. zarity nepriatel slovenskej suverenity a zvrchovanosti...zavery nech si z toho vyvodi kazdy sam...

Slovenske tupe ovce sa nechaju naivne manipulovat zidackou klikou....modraci dostanu vo volbach pekne na prdel..tak sa snazia oddialit volby resp. ich zmarit..nie ja nahoda , ze organizatori su prepojeni na 99%, Obycajnych ludi, SAS, OKS, KDS, Lipsicove kridlo v KDH.. ..

..KDH robi predvolebnu kampan Izraelcan Aron Shaviv..

..Wiessovmu 99% Obamov tim poradcov..

..Lucia Gallova, organizatorka protestov je partnerkov Petra Totha – byvaleho vysokopostaveneho SISkara, ktory v sucasnosti pracuje pre politicku stranu 99% a plati ho zbrojarsky klan Weissovcov.. Robert Mihaly/ prezývaný malý Duray/..je znamy svojimi protislovenskymi postojmi..napojeny na Dostala z OKS..a plateny Sorosom..

Peter Weisenbacher - spoluzakladateľ Sorošom plateného dúhového pochodu..

Alena Krempaská - Hovorkyňa MVO Ľudia proti rasizmu, financovaného Sorošovou Nadáciou otvorenej spoločnosti...
Peter Klokner | 10-02-2012 17:08:14
Nie je to tak dávno čo som bezpodmienečne podporoval takúto formu vyjadrenia nesúhlasu s aktuálnym dianím v politike.
Očakávania boli obrovské, nadšenie rovnako.
Ubehlo pár dní a pochopili sme pár podstatných vecí.
Každá akcia ktorá nemá jasný cieľ stráca svoj zmysel.
Kvantita odjakživa bola vždy na úkor kvality.
Jedine pravicový volič dokáže svojej strane spočítať jej hriechy.
Nečinnosť a hra na mŕtveho chrobáka sú na slovensku jediná cesta k dobrému volebnému výsledku.
Dobrovoľná a radostná premena obyvateľov na stádo kŕmené istotami sociálnych dávok na prežívanie je prekvapivá.

Zmena jednoobvodového volebného systému je nereálna. Nedali by sa ponúkať miesta na kandidátkach.

Záver? Skepsa.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign