Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prezidentom SR môže byť žena, Helena Mezenská

Juraj KuklaDátum03. 01. 2014 19:52:51TémaAktuálne témy
666

Ľudia sa stále pýtajú: „ Kto je to tá pani Mezenská ? Kde sa vzala, čo robila doteraz? Prečo o nej nevieme , prečo ju nevidíme v televízii?

Odpoveď je jednoduchá: “neviete to, lebo nesmiete“! Prostému Slovákovi, ktorý drie za pár šupov, ktorému mocipáni vykrádajú štát, ktorý kričí „pán veľkomožný len ma ešte udrite a ja Vám budem poslušne drieť na panskom a keď nebudem vládať tak sa obesím“ sa to ťažko vysvetľuje. On verí len tomu, čo mu naservírujú na obrazovku, to je pre neho svätá pravda, no už dávno je to inak!

Takže, pani Helena Mezenská je naša ozajstná občianska, ľudová kandidátka na prezidenta SR, ktorá pozná a zažila na vlastnej koži život obyčajného občana!

Len s podporou ľudí sa dostala až do parlamentu. Je to citlivá osoba a nezávislá poslankyňa, ktorá pomáhala ľuďom a v NRSR pokračovala. Neustále vystupovala, pomenováva veci pravými menami, navrhovala, povedala pravdu o súčasnej stranovláde a to jak v parlamente tak i na ulici. Pre toto sa ťažko dostáva na obrazovky. Zrejme ktosi chce, aby zmizla z očí a zmizla z mysli. Slobodné zmýšľanie, práca pre obyčajných občanov sa v tomto štáte nenosí. Takéto otvorené názory sú totiž pre kaprov v tomto zlatom rybníku nebezpečné, mohli by nakaziť ostatných.

Jednoducho by sa to dalo povedať takto: „Je to naozajstná nezávislá osobnosť, ktorá netára ako verklík naučené frázy, ktorá konala, navrhovala, žiadala a vyzývala. Dnes povedala už dosť tejto nezmyselnej hre, už jasne vidí, že na tomto poli skončilo právo a spravodlivosť pre obyčajného občana a treba začať inak.

Pre to sa na žiadosť nás mnohých občanov rozhodla, že ak ju ľudia tohto štátu naozaj podporia podpismi, bude kandidovať na hlavu štátu. Nebude len poslušná bábka, ale bude sledovať, konať, vystupovať a môže urobiť pre ľudí veľa. Môže dokonca otočiť s podporou občanov smerovanie tejto lode a preto sa jej niektorí tak veľmi boja.

 

Slová často veci nedokážu vystihnúť, preto prikladám toto video.     https://www.youtube.com/watch?v=aFE76diJt94

Chcem ale pripomenúť, kandiduje na základe podpory ľudí, na základe petičnej akcie občanov tohto štátu. Tá musí byť odovzdaná 9.1.2014 , dokedy musíme odovzdať 15 tisíc podpisov! Verí, že ešte ako tak nezávislé médiá neostanú ticho a budú pravdivo informovať.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
aj vrece zemiaov je lepšie ako fico | 06-01-2014 08:54:15
od nastupu roberta fica na vladnu moc dokazali sudruhovia zdvojnasobit statny dlh a zdvojnasobit nezamestnanost a to je asi vsetko co okrem kradnutia dokazali.Czech republic nezamestnanost 6,8% hovori za všetko!!!
Navratil Viktor ml. SERED | 06-01-2014 01:37:21
Hmm či tam bude táááá či onááá alebo tééén či onééén lepšie mi nebude ,,,a nech mi všetci pobozkajú moju velkú riť.OPICE.
Fuj sa hanbím že som slovak.
Robo Horvath | 05-01-2014 20:05:18
Problém je v tom ze tu sa vysoka politika zmenila na velku rabovacku. A preto sme v srackach a aj tam zostaneme. A kazda doterajsia vlada ma na tom svoj podiel. Zena na poste by mohla priniest zavan ludskosti a ja jej drzim palce tak nech zabojuje preco nie. Ked to bude mat pod palcom vsetko Fico tak sa to este zhorsi tak ako ked to mal Meciar a asi to nebude dobre. Nastane este vecsia nekontrolovatelna moc a to budeme uz v totalnej prdeli.
Peter pre Kinder coko | 05-01-2014 19:42:15
Presne tak!! Mne to pripadá tak,že nie Fico oblbuje ľudí so zvýľením dôchodkov, minimálnej mzdy a pod. o jedno ,dve eurá!Jeho sľuby sú reálne a splniteľné a aj splnené ale p.Mezenská sľubuje nereálne a nesplniteľné veci!A p.Kukla sa ide zblázniť od blaha!Pokiaľ siaha jeho reálne myslenie?To nie je ako ked vymaľujeme na modro a ked sa nám zunuje o mesiac premaľujeme na zeleno!Je vydieť že nemajú ani potuchy o vysokej politike!Kam to spejeme!?
kantare | 05-01-2014 19:28:02
to je ta co ju zivi vesmirna energia a nepotrebuje jest?
staci si precitat jej rozhovor v SME. plno kritiky, ziadne riesenia a na vsetko odporuca celospolocensku diskusiu...

asi nepochopila ze si volime zastupcov nato aby robili spravne rozhodnutia oni za nas, kvantita nazorov nezarucuje aj ich kvalitu preboha..

a to s tym ze je to citliva zena...uz preboha nehladajte ludskost v politike, ale berte to ako biznis trochu, nic nie je zadarmo, mna zaujima co pre mna ten kandidat je schopny spravit, nie jeho osobnost.
mordechaj nenechaj | 05-01-2014 18:00:25
toto je sranda http://www.mordechajkapusta.com/2013/12/rudo-vasky-helena-mezenska.html a toto este vacsia http://www.mordechajkapusta.com/2013/12/hra-o-tron.html
prostý Slovák | 04-01-2014 23:02:12
pre: pre Juraj Kukla 04-01-2014 22:22:43
Ďakujem za podporu anonymný rovnakozmýšľajúci, tiež prostý Slovák. Škoda, že ste nešpecifikoval funkciu, ktorá by favo-
ritke p. Kuklu prospela, lebo takto si len domýšľam.
pre Juraj Kukla | 04-01-2014 22:22:43
Pán Kukla, Pôvodne som nemal v úmysle reagovať na Váš príspevok do sol. Ale nedá mi inak ako diviť sa nad tým, že ako človek ktorý má patent na rozum sa vôbec zahadzujete s vysvetľovaním citujem "Prostému Slovákovi". Ved ak je ten prostý Slovák taký nechápavý tak je predsa zbytočné strácať čas s argumentami, ved aj tak to nepochopí.
Určite sám dobre viete čo dokážu médiá. Veď už i (radšej nebudem menovať kto, aby som sa nestal propagátorom fašizmu) vravel že stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou. A v tom je sila médií.
Držím palce Vašej favoritke, aj keď si myslím, že by jej viac prospela iná funkcia.
pre Juraj Kukla | 04-01-2014 21:26:43
Pán Kukla ako je dobre, že máme nezávislé média, ktoré dokážu
pravdivo informovať o postojoch aj keď len anonymných prostých Slovákov, ktorí dokážu mať svoje vlastné názory,
ktoré sa vo veľkej miere odlišujú od tých Vami prezentovanými
Ivan | 04-01-2014 20:28:02
Pani Mezenská mi bola sympatická ale nebudej Vás voliť, pretože:

1) Vystúpenie z únie? To bolo tuším jediné referendum ktoré prešlo (a v ktorých sa Vy tak vidíte). Viete čo by sa stalo ak by sa nasilu muselo vrátiť pol milióna ľudí z únie domov? Všetci študenti z Čiech, opatrovateľky a sestričky z Rakúska a pracovať tu za tretinu až desatinu mesačne? Tipujem občianska vojna do mesiaca.
2) Vystúpenie z NATO? NATO pre nás znamená trvalý mier a pre investorov a turistov je to záruka bezpečnosti.
3) Fico Vás v druhom kole rozjebe ako sirotu. Väčšie šance byť prvý nekomunistický prezident SR 25 rokov po prevrate má Procházka a Kňažko. Uvažujte, ako dopadla Radičová ako žena v posledných voľbách? A to mala proti sebe senilné vrece zemiakov Gašparoviča.
Realita | 04-01-2014 20:09:54
No tato diskusia ma utvrdila len v jedno. Spravim vsetko preto aby moja rodina a priatelia nedaj boze dali hlas tejto tete...
anonym | 04-01-2014 19:33:03
Pán Kukla, uvedomujete si, že v prípade neúspechu p. Mezenskej v prezidentských voľbách môžete mať na tom podiel aj vy vďaka Vašej komunikácii a rétorike akou propagujete jej kandidatúru?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2014 17:25:10
Juraj Kukla | 04-01-2014 16:57:36 | - Juraj, poznam diskutujucich na SOL a dovolim si povedat, ze takymto sposobom nedosiahnes podporu pre kandidatku Helenu Mezensku.

Od vzniku media sa snazime u ludi - diskutujucich, dosiahnut akceptaciu faktov a argumentov za ci proti.

Skus sa prisposobit komunikacii, ktoru budu citatelia a diskutujuci akceptovat. Ide o realnych volicov, ktori sa v den "D" teda v den volieb, budu musiet rozhodnut, koho meno hodia do hlasovacej urny.

Nebude dobre, ak znechuteni nepojdu volit...
anonym | 04-01-2014 17:24:32
http://www.sme.sk/diskusie/2231665/1/Mezenska-chce-kandidovat-Clenstvo-v-Unii-treba-prehodnotit.html
Obcan | 04-01-2014 17:01:41
gulak | 04-01-2014 15:04:45

Vystihol ste jedno slovo uplne presne - ZJEDNOTIT.
Presne jako pri volbách stran-aby sa tam dostala pravica,zjednocovali sa,zrazu vedeli tahat za jeden spagat pre ,,dobro obcanov,, a akonahle sa tam dostali,tak im bol ten obcan u prdele a v boji o moc a majetky sa vedeli len vadit co aj viedlo k ich padu.
Naco zlepence ?
Treba povedat uz rokmi potvrdenu pravdu - ktokolvek tam bude,obycajny clovek im je u prdele a moze byt modry,cerveny,zeleny,fialovy...
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 04-01-2014 16:57:36
Ďakujem za diskusiu. Teší ma, že máte taký obrovský záujem, čítanosť vysoká, anonymovia sa idú preraziť od urážok, to je dobré znamenie, takže ideme ďalej.
gulak | 04-01-2014 15:04:45
Jediný kandidát,čo by dokázal poraziť kandidáta Smeru-bola p. Radičová-terajší proti kandidáti Smeru,sú len obyčajní šupáci-je to úbohosť(alebo zapredanosť) opozície,že nedokázala sa zjednotiť na spoločnom prezidentskom kandidátovi-aleluja...
celkom červený | 04-01-2014 14:44:25
citát zo SME:
Mezenská chce kandidovať: Členstvo v Únii treba prehodnotiť
Poslankyňa Obyčajných HELENA MEZENSKÁ by chcela ako prezidentka presadzovať priamu demokraciu.

Čítajte viac: http://www.sme.sk#ixzz2pR8MPTTp

No a mám taký besný dojem, že týmto sa jej kandidatúra skončila. Priama demokracia mi ani tak nevadí, ale dať vale Únii, to je pre Slovensko silné café. Snáď sa nechce spojiť s Bieloruskom?
anonym | 04-01-2014 13:49:58
Nevadí mi ak sa píše o ktoromkoľvek kandidátovi na prezidenta. Je však zvláštne ako sa to robí. Chýbajú akékoľvek argumenty, ktorými by agitátori vedeli podoprieť svoje tvrdenia. Chýba mi zdôvodnenie prečo práve ten alebo ten. Jediný prezentovaný dôvod je to, že múdry budú voliť toho a sprostí toho. Dosť málo. Čo však nechýba sú urážky a podozrievania. Kto nesúhlasí s týmto kandidátom je automaticky ovca bez názoru, sprostý a podobne. Úžasná kampaň, naozaj. A v neposlednom rade je také "demokratické" mať problém s pluralitou názorov. Demokrat ak s iným názorom nesúhlasí, tak ho aspoň rešpektuje, ale človeka zaň neodsudzuje. Na záver ešte niečo - nie je podstatné kto som, či anonym alebo podpísaný. Podstatné je čo som napísal. V týchto novinách sa bohužiaľ akoby niekedy preferovalo, že podstatná je identita autora bez ohľadu na to čo napíše a ako sa chová k iným. To však nie je problém samotných novín ale tých "správnych ľudí", ktorí sa pod príspevok podpíšu a tým si omylom myslia, že môžu byť tvrdší vo vyjadreniach.
onanym | 04-01-2014 13:23:29
pan Kukla nesklamal...Uz tie clanky zacinaju byt fakt trapne..
pre Juraj Kukla | 04-01-2014 13:04:27
Dúfam, že k názoru koľko je v Seredi rozumných ľudí ste dospel na základe príspevkov, ktoré boli adresované na Vaše
v poslednom čase zverejňované blogy a aktuálne témy. Vážený pán novinár, kto sa v prvom rade dopúšťa urážania ste Vy sám! Lebo nazvať Slováka prostým, a ďalšou štylizáciou mu dokázať, že je vlastne sprostý, lebo on nemá vlastný názor a verí len tomu, čo mu naservírujú na obrazovke a neverí takým kapacitám ako Vy, sám najmúdrejší a najdokonalejší, ktorí trpí komplexom nenaplnenej vďaky pani poslankyni Mezenskej za to, že Vám umožnila vstup na parlamentný balkón, aby ste bol svedkom jej rečníckeho perlenia.
celkom červený | 04-01-2014 12:48:34
" A skončia výhody tejto novej mafiansko- bolševickej totality". - citát p.Kurbela. No nepochybne v to dúfam a verím, že to už postihne generáciu našich vnučiek a vnukov
/ ja mám vyše päťdesiat/. Len prosím Vás treba si uvedomiť jednu vec. Spájanie ľavice a boľševickej totality je proti zdravému rozumu.
anonym | 04-01-2014 12:01:22
Už som začínal mať vážne obavy, že sa v tejto diskusii nespomenie žiadny zaplatený súdruh. Takže pán Kukla opäť nesklamal. Inak by ma zaujímalo či aj pán Kukla považuje za potrebné vystúpiť z EÚ, keďže tak oddane vyzýva na jej voľbu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2014 10:58:35
Kinder coko | 04-01-2014 07:14:40 | - musim suhlasit s argumentami.
pre zaplateny anonym | 04-01-2014 08:26:55
Ja na veľa kandidátoch pravice problém nevidím - veď to je prirodzená vlastnosť pravicového zmýšľania - pluralita názorov a ich samostatnosť. Problém pre Slovensko je v tom, že ľavica má iba jedného kandidáta - je to symbol totality, tzv. jednoty (alebo neslobody názoru) a vlády silnej ruky.
tano | 04-01-2014 08:15:55
neviem ci mi je z takychto clankov na smiech ci na plac...
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 04-01-2014 08:15:06
Vidím, že niektorým zaplateným súdruhom tu už povoľujú nervy a uchyľujú sa k urážaniu. Boja sa že im skončia výhody tejto novej mafiansko- bolševickej totality.
Pre ostatných, nevšímajte si tieto drísty pomýlených ľudí. Teraz je dôležité zozbierať 15 tisíc podpisov, aby skutočný kandidát pre ľudí, Helenka Mezenská kandidovala. Treba zbierať aj u Vás, po celej Seredi. Viem že je tam veľa rozumných ľudí, len sa treba rýchlo do toho dať. Prajem Vám v novom roku všetko dobré, nesmieme to vzdať! Juraj Kukla
Kinder coko | 04-01-2014 07:14:40

.?liepka.....Bohuzial, ospravedlnujem sa ale to je prve slovo co ma pri citani rozhovoru s touto kandidátkou napadlo...tak ona hovori o potrebe vystupit z EU, o navrate k vlastnej mene, o priamej demokracii a ked sa jej redaktor opyta, ze ako si to predstavuje tak ona odpovie - "davate mi moc konkretne otazky"...je vobec pri zmysloch? Ja ked pocujem niektorych tarat o priamej demokracii, tak sa mi z toho otvara nozik vo vrecku...ved my sme sa nenaucili vyuzivat este ani "obycajnu" demokraciu...nevieme este chodit ale uz by sme chceli behat...vzdy sa pobavim, ked tu citam od tych istych ludi, ze nam tu vladne mensina - lebo Fica zvolilo iba 26% volicov zo 100 ale uz by im nevadilo, keby v referendach rozhodovalo sotva 7% volicov...A na zaver - ziadat vystupit z EU moze v dnesnej dobe iba psychopat..


Duševne zdravý | 04-01-2014 01:10:46
Pán Kukla, nezúfajte, nie je to také zlé. Ukážte minimálne túto časť Vášho článku svojmu lekárovi :
---------------------------------------------------
Odpoveď je jednoduchá: “neviete to, lebo nesmiete“! Prostému Slovákovi, ktorý drie za pár šupov, ktorému mocipáni vykrádajú štát, ktorý kričí „pán veľkomožný len ma ešte udrite a ja Vám budem poslušne drieť na panskom a keď nebudem vládať tak sa obesím“ sa to ťažko vysvetľuje. On verí len tomu, čo mu naservírujú na obrazovku, to je pre neho svätá pravda, no už dávno je to inak!
----------------------------------------
Lekár Vám určite pomôže, dnešná medicína si už poradí aj s ťažšími duševnými stavmi...
P.s.: Čo zlé Vám urobila pani Mezenská, keď jej robíte takúto antikampaň ???
Jozef Solc | 04-01-2014 00:17:39
Na kandidatúru Heleny Mezenskej je potrebné do 9.1 nazbierat 15 tisíc podpisov a zatial je ich málo. Zozbierajte v okolí podpisy a zašlite alebo doručte na jednu z nižšieuvedených adries. Dajme šancu Slovensku! Petičný hárok si vytlačte tu: https://dl.dropboxusercontent.com/u/21545979/PETÍCIA%202-kandidatúra%20na%20prezidenta.pdf
zaplateny anonym | 03-01-2014 23:27:50
Niezeby sa pravica spojila proti Ficovi, ale miesto toho maju x kanddatov,,,sasov vo vacsine...
aleluja | 03-01-2014 22:57:53
V našej krajine už môže kandidovať na prezidenta kto chce a získa podpisy len veľká škoda že zo Seredi odišiel občan Berco. Aj ten by mal určite viac podpisov.
pre: Antonym | 03-01-2014 22:51:13
Nech prezentuju. Aj tak skonci na hanbu niekde na poslednem mieste
Antonym | 03-01-2014 22:39:45
To koľko Vám platí, že ju tu stále dokola prezentujete?
anonym | 03-01-2014 22:08:59
Presne takto uvazuje Fico
Ficov poddany | 03-01-2014 22:08:33
A preco kandiduje Fico? Kto schvaluje kompetencie prezidentovi? A kto ma vacsinu v parlamente?
aaaaa | 03-01-2014 21:51:52
Kazdy vie ze pozicia Prezidenta je cisto o prezentacii SVK. Nema skoro ziadnu moc.
Takze preco kandiduje ? Odpoved su PENIAZE.
A otazka je preco by mala ona akurat mat plat prezidenta ? Z akych zivotnych zasluh ?
Občan | 03-01-2014 21:10:47
Slovensko sa zobúdza,zbiera pre ňu podpisy-Sereď spí

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign