Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prebratie vedenia OÚ v Šoporni novým starostom - časť 1.

Miloš MajkoDátum04. 03. 2015 10:26:42Témaobec Šoporňa

Šoporňa  |   Predchádzajúci starosta obce Šoporňa  Milan Vlček  po neúspechu v komunálnych voľbách  rokovanie  MsZ nezvolal a ani oficiálne funkciu novému starostovi  Adriánovi Machovi neodovzdal. 

V akom stave našiel nový starosta úrad, nám včera povedal na kameru.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
oponent | 07-03-2015 18:36:20
Ja osobne by som s Vami až tak nesúhlasil,podľa informácií čo sa mi dostali do uší,v akom stave zanechal úrad ten psychicky narušený blázon,tak asi tam majú ďaleko dôležitejšie veci na starosti,tím nechcem povedať,že obecná stránka nie je dôležitá ale chce to trocha času a trpezlivosti,verím,že aj na to príde, len toľko.
pre len tak | 06-03-2015 09:01:54 | 06-03-2015 10:33:45
Na take veci ich je na urade dost a vobec to neni tazka uloha spravovat diskusiu a netreba dalsieho cloveka zamestnat ...mam s tym skusenosti podobneho charakteru ale nechcem sa do Vas miesat a prilievat olej zbytocne do ohna. Nech sa Vam dari Sopornaci v dobrom to myslim a skutocne obec nech napreduje a vo vsetkych smeroch aj sportovych, kulturnych ci akychkolvek , len tolko som chcel.
Obcan | 06-03-2015 10:33:06
p.Majko,ja som len poukazal na priklad medii,v ziadnom pripade neporovnavam objektivitu tv Krea a SN so SOL.
V tomto Vam davam uplne za pravdu ze objektivita danych medii je nizka,je pekne ukazovat pozitiva,ale za cely cas ziadne negativum na mesto,to je naozaj uz ...usmevne ?
Lenze ak to mesto plati,tak je jasne ze ten kto plati tak si aj diktuje podmienky a mesto nema zaujem aby bolo vykreslovane v negativnom svetle.
Minule som sa napr.presiel po cyklotrase a jar sa nam uz zacina ukazovat-firma asi narychlo zapenetrovala praskliny,lenze na niektorych miestach je uz asfalt (kraje) odtrhnute,vznikaju dalsie praskliny,male ,,krtince,, ako sa snazi vegetacia nadvihnut ten koberec...
To som trocha odbocil,ale chcel som poukazat na to ze kym sa v SN chvalilo mesto za dalsiu akciu a dalo si fajku,ja sa pytam co bude o 5r ked bude po zaruke,nevravim o 20r ked to bude cele prerastene,preco to ta pani co pise pre SN neda do nich,preco sa nespravia fotky na porovnanie s Kaskadami kde je to hadam 20 rokov,preco sa nejde za tym kto to podpisal a prebral,kto bude za to zodpovedny... ?
To len taky maly priklad ,,objektivity,, v mediach.
Mesto potrebuje fajky a ovcanov,cim viac,tym lepsie,nepotrebuje niekoho kto im pojde po krku,kto im bude pozerat na prsty,ako trebars SOL.
SOL je zarukov objektivity,moznosti sa slobodne vyjadrit,necenzurovane clanky a diskusie...
Vsetko je to fajn,ale neviem ci to za tie 2 stovky stoji...
Samozrejme zase nebudete suhlasit,ale pisem len to ako to vnima viacej ludi.
len tak | 06-03-2015 09:01:54
Tiež ma zaskočila suma 200 éčiek mesačne, aj napriek tomu, že máme našu obecnú stránku. No po dlhšom uvažovaní ma napadlo, že na to aby niekto prevádzkoval 24hod. diskusiu, na to treba ďalšieho zamestnanca, ktorý by to koordinoval. Myslím, že vyštudovanému počítačovému odborníkovi by 200e nebol dosť dobrý plat. A pritom to by mohol prevádzkovať ďalšie.. Ale čo ak starosta uvažoval tak, aby si mohol každý povedať čo ho ťaží, aj kritiku. Lebo uznajte, hocikto by mohol namietať, že na diskusii necháva iba kladné reakcie.A Sol je už zaužívaná, o akciách sa dozvedia aj z iných obcí,možno by radi prišli aj oni, hoci aj na šopor. dvanástku, hodovú zábavu.. Už iba preto radi chodíme na túto stránku, lebo sú tu info,,pele-mele\". Niekedy stačí pozrieť a hľa nehoda na diaľnici, švihnem to cez mesto, tak sa vyhnem kolóne....
Karháč | 06-03-2015 06:18:15
Myslím si, že SOL ako všetky komerčné médiá žije predovšetkým z reklamy. A tak, ako sa bijú komerčné televízie o sledovanosť, pretože od nej sa odvíja cena reklamy, tak iste aj SOL sa snaží o čo najväčší počet \"kliknutí\". Ak by sa tu v minulosti nevyskytovali tie príspevky týkajúce sa Šoporne, ktoré tu pán Majko vyčíslil, chýbalo by tu aj niekoľko desiatok mojich prezretí. Nechápem preto, načo má obec platiť za to, že fakticky ešte zvyšuje sledovanosť komerčného média, teda jeho hodnotu. Skutočne by ma zaujímalo, či táto \"služba\" bola Machovi \"ponúknutá\" zo strany SOL (a on naletel), alebo to bol jeho nápad. To sa asi nedozvieme.
Na druhej strane, keďže sa príliš nevyznám v elektronických médiách, neviem posúdiť, nakoľko by bolo finančne náročné rozšíriť stránku obce o možnosť diskusie a fakticky vytvoriť čosi ako \"Šoporňaonline\", k čomu by zrejme bolo potrebné zabezpečiť aj rozšírenú obsluhu tejto stránky, technickú aj redakčnú, čo tiež nie je zadarmo. Možno je toto výhodnejšia cesta.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2015 05:30:03
spovedať sa | 06-03-2015 01:46:13 | - mate to cele pomylene...
spovedať sa | 06-03-2015 01:46:13
nikto od Vás nechcel, aby ste tu vyčísloval Vaše príjmy zo SOL, či Vášho podnikania. Jednoducho bola to prekvapivá bomba, keď štyri roky to fungovalo bez platenia a odrazu bác - zmluva na 200 E mesačne, Logicky sa tlačila do mysle otázka: platia aj tí ostatní, alebo to len naša obec je taká prajná?
No ale keď nič nie je zadarmo, tak platía aj obce Šintava, Vinohrady, Šalgočka, Pata, ˇaj sereďskí fotbalisti, Domov dôchodcov Sereď, aj Štefan Hubinák, aj sereďskí rybári, aj sereďské školy a škôlky, aj patanskí hasiči, patanskí fotbalisti, sereďskí dôchodci, armádni vyslúžilci, patanské ZRPŠ, stolnotenisti, florbalisti, basketbalistky, aj, aj, aj .... aj...
\"Ná šak to teda móže byt dobrý biznis\".
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2015 23:14:26
Obcan | 05-03-2015 23:06:35 | - problem je, ze porovnavate neporovnatelne. A to staci precitat si zmluvu.

Pri vsetkej ucte, neporovnavajte prosim SOL s tou TV si SN, kde OTVORENU CENZURU doteraz neodsudilo vedenie mesta a ani poslanci MsZ.
Obcan | 05-03-2015 23:06:35
Peter | 05-03-2015 22:03:31

Suhlasim s Vami.
Ak ma obec vlastnu stranku,tak uz len ako starosta tej obce by som sa snazil pritiahnut ludi prave na nu.
Fakt je ze ked im bola minulym starostom bloknuta,tak tu mohli ludia fungovat,ale ako si vedeli kliknut sem,klikli by si aj tam,len vediet ze bude fungovat.
Ja zas niesom podporovatelom veci ktore sa robia tu v meste,lebo su populisticke a aj nekvalitne,v tomto suhlasim s p.Majkom a jeho kritikou.
Raz tu bolo tusim preberane ze mesto plati tv krea a ide o dost velke peniaze za volebne obdobie,takisto vydavaju SN,aj ked je to vlastne len priestor kde si mesto prihrieva polievocku,proste len SOL nema z toho nic.
Tiez sa Vam to p.Majko nepaci,hoci mesto moze argumentovat ze tv ma kazdy a aj schranku kde dostane tie noviny,takze informovana je aj starsia generacia,ktora moc na nete nieje.
Tu nejde ani tak o peniaze ako o princip-Soporna ma vlastnu stranku ktora aj fungovala,tak ich starosta sa mal pricinit len o to aby bolo vsetko ako predtym.
Nic viac nic menej,uplne jednoduche.
Peter | 05-03-2015 22:03:31
Prenajat si priestor na SOL za 200E mesacne je vyhodna ponuka, ak je sucastou aj spracovanie videa v tom pripade dokonca perfektna cena a bolo by to logicke ak...
... by neexistovala stranka www.soporna.sk, mala byt obnovena vcetne diskusie a vsetko smerovat tam. Uz aj tak sa plati, naco je toto dobre? Naco je tato stranka a naco bude sluzit do buducna pan objednavatel? Cakam Vasu odpoved, Vy ste objednavatel. Nuz, cakajte tuto otazku na najblizsom zasadnuti OZ. Vzhladom na dobu urcitu do konca volebneho obdobia citim ze ani nie je plan obecnu stranku dat dokopy.
PS: Nie som vlcakovec a podporujem aktualneho starostu, ale tento krok moc prezieravy nebol. Sposobilo to len vodu na mlyn neprajnikom a dlho sa to bude vytahovat.
PS: Poprosil by som v casti 2 co konkretne sa uz ide robit, cast 1 som videl uz skorej TV Krea a zo znaznamu zasadnutia OZ. (obsah sa nezmenil)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2015 13:16:21
SeredOnLin€ | 05-03-2015 13:11:32 | - prvy diskutujuci, ktory nielen ze nevie citat, ale sa tym este aj chvali. Jasne, ze iba anonymne. ;-)
SeredOnLin€ | 05-03-2015 13:11:32
PRVE NEZAVISLE NOVINY, KTORE PISU ZA 9200€
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2015 12:38:33
zvykli by si | 05-03-2015 11:08:28 | - pan Majko zo zakona nieje osobou povinnou ani v prvej casti. Napriek tomu p. Majko nema problem reagovat.

Pokial vsak chcete obchodnu strategiu a marketing sukromnej firmy - nuz, slusne povedane - ospravedlnujem sa, no nepodnikam dlhsie ako existuje Slovenska republika na to, aby som sa Vam spovedal. ;-)
zvykli by si | 05-03-2015 11:08:28
keby bola moznost, tak by si ludia /hlavne sopornania/ zvykli aj na na www.soporna.sk, tak ako to bolo za starostovania p. kisa; ARCHIV - sucasny p. starosta, ale i p. podstarosta, sa vyjadrili, ze do minulosti sa nebudeme vracat, sustredime sa na sucasny rozvoj a napredovani urovne kvality zivota v obci; p. podstarosta sa vyjadri aj, ze na otazky na SOL uz nebude odpovedat, aby ich obcania smerovali na jeho pracovnu mailovu adresu; mam dojem, ze takyto sposob komunikacie s obcanmi = neverejne - nepriaznivo poznaci transparentnost vykonu jeho verejnej funkcie, pre ktoru sa dobrovolne rozhohol; casom by sa arciv vytvoril i na obecnej webstranke a z obdobia VLCAKOVHO TEMNA by sa na tutu stranku umiestnili len podstatne clanky s faktami o jeho vynimocnej forme riadenia ekonomiky a zitia vobci v zasade NIKDY A NIC PODLA ZAKONA , bez toho mnozstva nevhodnych a niekedy az sprostych komentarov;
p.s. odpoved na otazku platenia ostatnych subjektov za clanky o ich akciach sa p. Majkovi do jeho komentara nevmestila.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2015 00:06:45
K zmluve Obce Soporna so SOL:

predpokladal som, ze zmluva je dostatocne jednoducha, aby bola pochopitelna uplne kazdemu a to bez nutnosti vyssieho pravneho vzdelania.

Je v nej jasne a zrozumitelne specifikovane vsetko, co je jej obsahom. Povedane inak, nie su tam ziadne minule sluzby SOL poskytovene obci a jej obcanom.

Situacia v obci Soporna sa poslednymi komunalnymi volbami vyznamne zmenila - v obci je demokracia a sloboda slova.

Starosta Adrian Macho ma zaujem pokracovat v informovani obcanov prostrednictvom SOL, nakolko za 4 roky si ludia zvykli SOL pouzivat ako jedine medium, prostrednictvom ktoreho mohli informacie slobodne sirit nielen oni, ale aj samotni poslanci OZ.
Myslim si, ze ide o logicky krok - budovanie niecoho noveho je nielen financne narocne, ale aj prakticky tazko realizovatelne. Comukolvek novemu by totiz chybalo zopar dolezitych atributov - navstevnost a archiv. To vsetko SOL splna.

Na novom vedeni obce si osobne vazim to, ze nedavalo ziadne podmienky napr. v suvislosti s diskusiou - vedenie pri vkladanych autorskych materialoch ma moznost volit uroven diskusie - nepocitil som snahu o jej blokovanie pred obcanmi.

Sopornania SOL navstevuju casto a to asi preto, lebo su s informaciami tymto mediom spokojni.

Prinasam statistiku navstevnosti media, resp. jednotlivych clankov o Soporni. Myslim si, ze uvedene cisla davaju vyuzivaniu media na komunikaciu s obcanmi plnu legitimitu.

Šopornanský fašaneg
Zlatica Gregorová 15. 02. 2015 19:00:08 obec Šoporňa | Zobrazení: 4337 ×


Šoporňa má konečne schválený rozpočet
Miloš Majko 02. 02. 2015 15:57:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 1716 ×

Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
Miloš Majko 02. 01. 2015 18:12:37 obec Šoporňa | Zobrazení: 33993 ×

Šoporňa po voľbách
Erika Ščípová 17. 11. 2014 05:30:44 obec Šoporňa | Zobrazení: 1392 ×

Koho som volil na post starostu obce Šoporňa ?
Miloš Majko 15. 11. 2014 20:07:08 obec Šoporňa | Zobrazení: 2286 ×

Kandidáti na post starostu obce Šoporňa - ANKETA
Miloš Majko 12. 11. 2014 23:38:29 obec Šoporňa | Zobrazení: 2557 ×

Volebná kampaň v Šoporni slovami Eriky Ščípovej
Erika Ščípová 12. 11. 2014 22:43:23 obec Šoporňa | Zobrazení: 4842 ×

Šoporňa - obec úcty k občanom
Erika Ščípová 11. 11. 2014 22:56:05 obec Šoporňa | Zobrazení: 988 ×

Spoločne za bezpečnú Šoporňu
Erika Ščípová 08. 11. 2014 07:42:23 obec Šoporňa | Zobrazení: 1161 ×

Mgr. Erika Ščípová - kandidátka na starostku obce Šoporňa
Erika Ščípová 05. 11. 2014 14:32:07 obec Šoporňa | Zobrazení: 5342 ×

Šoporňa pár dní pred voľbami
Erika Ščípová 02. 11. 2014 06:25:35 obec Šoporňa | Zobrazení: 1976 ×

33. Čs. legionársky pluk a Československý zbor Talianskych legionárov v Šoporni
Stanislav Novosad 27. 10. 2014 21:18:12 obec Šoporňa | Zobrazení: 493 ×

Priemyselná zóna v obci Šoporňa.
Stanislav Novosad 26. 10. 2014 10:07:38 obec Šoporňa | Zobrazení: 2483 ×

VYHLÁSENIE KANDIDATÚRY pre voľby do Obecného zastupiteľstva v Šoporni
Iveta Tóthová 06. 10. 2014 15:18:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 23290 ×

Súdne pojednávanie vo veci marenia referenda starostom obce Šoporňa je odročené
Miloš Majko 01. 10. 2014 14:49:24 obec Šoporňa | Zobrazení: 8234 ×

Šopornianska \"Držka\"
Štefan Hubinák 20. 09. 2014 21:04:40 obec Šoporňa | Zobrazení: 1863 ×

V obci Šoporňa oslavovali Deň obce, výročie SNP i Deň ústavy
Iveta Tóthová 29. 08. 2014 14:27:04 obec Šoporňa | Zobrazení: 2609 ×

Výpoveď kontrolórke bola nezákonná
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 20. 03. 2014 16:10:29 obec Šoporňa | Zobrazení: 3551 ×

Stane sa Šoporňa turistickou atrakciou?
Miloš Majko 12. 01. 2014 22:35:56 obec Šoporňa | Zobrazení: 8317 ×

Zo srdca
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 24. 12. 2013 12:06:05 obec Šoporňa | Zobrazení: 930 ×

Prokuratúra obžalovala starostu Šoporne Milana Vlčeka, mal mariť referendum
Miloš Majko 19. 12. 2013 10:57:33 obec Šoporňa | Zobrazení: 35656 ×
Kam speje Šoporňa
Erika Ščípová 21. 11. 2013 18:55:59 obec Šoporňa | Zobrazení: 8208 ×
Šoporňa - návrhy VZN a rozpočet na rok 2014
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 18. 11. 2013 22:00:42 obec Šoporňa | Zobrazení: 5020 ×

Vo veci zmareného referenda bolo políciou vznesené obvinenie voči konkrétnej osobe
redakcia SOL 15. 10. 2013 15:49:28 obec Šoporňa | Zobrazení: 7474 ×

Aj v Šoporni vystavujú záhradkári plody zo svojich záhradiek
Iveta Tóthová 14. 09. 2013 17:41:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 1090 ×

Vo štvrtok budú v Šoporni oslavovať Deň obce, ústavy aj SNP
redakcia - tlačové správy 27. 08. 2013 12:39:03 obec Šoporňa | Zobrazení: 2663 ×

Príhovor starostu obce Šoporňa
Erika Ščípová 13. 08. 2013 16:07:17 obec Šoporňa | Zobrazení: 7362 ×

Hody v Šoporni - v sobotný predvečer
Monika Majková 11. 08. 2013 13:46:12 obec Šoporňa | Zobrazení: 5255 ×

V Šoporni zajtra bude odstávka vody
Miloš Majko 31. 07. 2013 18:55:45 obec Šoporňa | Zobrazení: 356 ×
zasadanie OZ v Šoporni .
Erika Ščípová 24. 07. 2013 21:58:10 obec Šoporňa | Zobrazení: 4905 ×
zasadanie OZ v Šoporni
Erika Ščípová 21. 06. 2013 20:18:12 obec Šoporňa | Zobrazení: 8189 ×

Príďte v nedeľu do Šoporne osláviť Deň otcov - AKTUALIZOVANÉ : pridané fotografie
redakcia - tlačové správy 13. 06. 2013 11:09:06 obec Šoporňa | Zobrazení: 3000 ×

MOTOR BIKE CLUB
Iveta Tóthová 06. 06. 2013 18:36:42 obec Šoporňa | Zobrazení: 1713 ×

Deň detí v Šoporni
Iveta Tóthová 03. 06. 2013 19:11:04 obec Šoporňa | Zobrazení: 1190 ×

MDD budú v Šoporni oslavovať celú sobotu
redakcia - tlačové správy 30. 05. 2013 21:08:46 obec Šoporňa | Zobrazení: 1465 ×

V Šoporni oslávia deň matiek - AKTUALIZOVANÉ - fotografie z podujatia
Iveta Tóthová 09. 05. 2013 18:06:34 obec Šoporňa | Zobrazení: 2103 ×

Stavanie mája v Šoporni - AKTUALIZOVANÉ - pridané fotografie
redakcia - tlačové správy 26. 04. 2013 10:46:16 obec Šoporňa | Zobrazení: 1360 ×

Všetky výtlky v Šoporni sú už opravené
redakcia - tlačové správy 26. 04. 2013 09:59:14 obec Šoporňa | Zobrazení: 3042 ×
Žiaci a učitelia ZŠ s MŠ Šoporňa podajú pomocnú ruku prírode
redakcia - tlačové správy 25. 04. 2013 11:36:55 obec Šoporňa | Zobrazení: 2370 ×

Plus 7 dní - článok o Šoporni
Erika Ščípová 29. 03. 2013 11:46:49 obec Šoporňa | Zobrazení: 5097 ×

Šoporňania v sobotu vyčistia brehy priehrady
redakcia - tlačové správy 22. 03. 2013 13:29:34 obec Šoporňa | Zobrazení: 1691 ×

Svetový deň poézie oslávia v Šoporni poeticky
redakcia SOL 21. 03. 2013 14:58:59 obec Šoporňa | Zobrazení: 371 ×

Zákon o obecnom zriadení v praxi
Miloš Majko 14. 03. 2013 10:49:54 obec Šoporňa | Zobrazení: 1908 ×

V Šoporni bude spievať Otto Weiter - AKTUALIZOVANÉ - fotografie z podujatia
Iveta Tóthová 05. 03. 2013 19:18:16 obec Šoporňa | Zobrazení: 2244 ×

Februárové zasadnutie OZ v Šoporni
Erika Ščípová 02. 03. 2013 09:56:49 obec Šoporňa | Zobrazení: 4622 ×
Šopornanský fašanek
redakcia SOL 15. 02. 2013 11:18:52 obec Šoporňa | Zobrazení: 594 ×
Rozsudok Okresného súdu vo veci prepustenia kontrolórky obce je známy - AKTUALIZÁCIA - VIDEO - AUDIO
Miloš Majko 12. 02. 2013 12:34:50 obec Šoporňa | Zobrazení: 9742 ×

V Šoporni sa rozlúčili s fašiangovým obdobím a symbolicky pochovali basu
Iveta Tóthová 09. 02. 2013 20:05:09 obec Šoporňa | Zobrazení: 3415 ×

Šopornanský Fašanek už v sobotu
redakcia - tlačové správy 04. 02. 2013 12:35:25 obec Šoporňa | Zobrazení: 1206 ×

V obci Šoporňa sa ani druhýkrát referendum za odvolanie starostu nekonalo
Iveta Tóthová 26. 01. 2013 12:53:09 obec Šoporňa | Zobrazení: 8974 ×

Referendum 26.01.2013
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 25. 01. 2013 18:10:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 2262 ×

Žiadosť o informácie podľa vzoru pána starostu
Milena Veresová 23. 01. 2013 22:03:38 obec Šoporňa | Zobrazení: 5664 ×

Právo a spravodlivosť v Šoporni
Milena Veresová 23. 01. 2013 21:38:31 obec Šoporňa | Zobrazení: 1788 ×

Poslanci požiadali starostu obce Šoporňa o znemu termínu zasadnutia OZ na pondelok 17:00 hod. - AKTUALIZÁCIA : pridaná odpoveď z OÚ ako aj reakcia na odpoveď
Iveta Tóthová 11. 12. 2012 13:29:36 obec Šoporňa | Zobrazení: 7180 ×

V Šoporni bude zasadať Obecné zastupiteľstvo - tentoraz netradične vo štvrtok o 13:30 hodine
Iveta Tóthová 10. 12. 2012 19:37:03 obec Šoporňa | Zobrazení: 3115 ×

Šoporňa včera a ako ďalej?
Miloš Majko 22. 11. 2012 23:50:47 obec Šoporňa | Zobrazení: 7990 ×

Šoporňa -- Kocúrkovo??
Erika Ščípová 16. 11. 2012 20:31:27 obec Šoporňa | Zobrazení: 2925 ×

Dnes OZ v Šoporni zasadá na schodoch (ulici) Obecného úradu a následne v reštaurácii. - AKTUALIZÁCIA: pridané video
Miloš Majko 29. 10. 2012 18:24:05 obec Šoporňa | Zobrazení: 14363 ×

Základná škola s Materskou školou Šoporňa je jedna z najmodernejších v okolí
redakcia SOL 22. 10. 2012 14:50:11 obec Šoporňa | Zobrazení: 20534 ×
Október - mesiac úcty k starším
redakcia SOL 19. 10. 2012 21:25:32 obec Šoporňa | Zobrazení: 2062 ×
Obec Šoporňa zverejnila protokol, správu a svoje vyjadrenie ku kontrole NKU
Miloš Majko 01. 10. 2012 22:10:38 obec Šoporňa | Zobrazení: 6059 ×

Čo je vlastne to NKÚ ?
Juraj Kukla 01. 10. 2012 22:05:07 obec Šoporňa | Zobrazení: 902 ×

Protokol NKÚ v obci Šoporňa
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 29. 09. 2012 18:19:15 obec Šoporňa | Zobrazení: 1404 ×

Videozáznam zo zasadnutia OZ v Šoporni
Iveta Tóthová 25. 09. 2012 14:47:36 obec Šoporňa | Zobrazení: 2406 ×

Obecné zastupiteľstvo v Šoporni rokuje v napätej atmosfére - niektorí poslanci opúšťajú rokovaciu sálu - AKTUALIZÁCIA
Miloš Majko 24. 09. 2012 17:29:56 obec Šoporňa | Zobrazení: 2580 ×

Deň obce Šoporňa II.
Iveta Tóthová 05. 09. 2012 01:05:40 obec Šoporňa | Zobrazení: 1665 ×

V obci Šoporňa sa konal \" Deň obce \"
Iveta Tóthová 01. 09. 2012 19:09:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 5766 ×
Deň obce Šoporňa
Miloš Majko 01. 09. 2012 11:09:37 obec Šoporňa | Zobrazení: 882 ×

V Šoporni napriek ospravedlnenej väčšine poslancov OZ čakali a čakali...AKTUALIÁCIA : VIDEO
Miloš Majko 28. 06. 2012 18:27:09 obec Šoporňa | Zobrazení: 11440 ×

Anonymný list dotýkajúci sa Adriána Macha je nechutný - pokračuje zákulisný boj?
Miloš Majko 01. 06. 2012 16:01:32 obec Šoporňa | Zobrazení: 7979 ×

Prípad samospráva Šoporňa nedovolíme zahrať do autu!
Juraj Kukla 19. 05. 2012 11:22:47 obec Šoporňa | Zobrazení: 2079 ×

Starosta Šoporne Milan Vlček diskusiu odignoroval
Miloš Majko 17. 05. 2012 22:52:55 obec Šoporňa | Zobrazení: 2947 ×

Poslanci tvrdia že starosta obce porušil zákon. Zasadanie OZ opustili.
Miloš Majko 16. 05. 2012 00:39:16 obec Šoporňa | Zobrazení: 6834 ×

Je toto prirodzený úhyn rýb, alebo ide o niečo viac?
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 10. 05. 2012 20:16:18 obec Šoporňa | Zobrazení: 1646 ×

Šoporňa zase iná - symbol 1. mája vypílený leží na zemi...
Miloš Majko 01. 05. 2012 23:03:36 obec Šoporňa | Zobrazení: 3676 ×

Šoporňa a parlamentné voľby - ako to vlastne bolo?
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 11. 04. 2012 22:38:52 obec Šoporňa | Zobrazení: 8061 ×

SOL bolo, je a bude nad vecou. Aj v \"Šopornianskych\" veciach...
Miloš Majko 28. 03. 2012 23:20:27 obec Šoporňa | Zobrazení: 3445 ×

Starosta obce Šoporňa sa opäť obecného zastupiteľstva nezúčastnil. Budú zastupiteľstvá až do konca volebného obdobia zasadať bez jeho prítomnosti ? - VIDEO
Iveta Tóthová 20. 03. 2012 05:06:57 obec Šoporňa | Zobrazení: 1617 ×

Pozvánka na 12. riadne zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Šoporni.
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 18. 03. 2012 17:34:37 obec Šoporňa | Zobrazení: 3729 ×

Oficiálne stanovisko Krajskej prokuratúry k udalostiam v Šoporni
Miloš Majko 15. 03. 2012 13:50:01 obec Šoporňa | Zobrazení: 4379 ×

Akcia a reakcia.
Tomáš Súkenník 11. 03. 2012 07:23:51 obec Šoporňa | Zobrazení: 2144 ×

Referendum v Šoporni sa neuskutočnilo - VIDEO
Iveta Tóthová 10. 03. 2012 17:37:38 obec Šoporňa | Zobrazení: 8903 ×

Stanovisko starostu obce Šoporňa Mgr. Milana Vlčeka k dnešnému referendu, ktoré sa neuskutočnilo
Iveta Tóthová 10. 03. 2012 11:50:08 obec Šoporňa | Zobrazení: 3203 ×

Referendum v Šoporni zmarené - vyjadrila sa pre médiá predsedkyňa komisie
Miloš Majko 10. 03. 2012 09:39:58 obec Šoporňa | Zobrazení: 4115 ×

Poslanci OZ v Šoporni vyzývajú občanov : ráno o 7:00 sa stretneme
Iveta Tóthová 09. 03. 2012 17:01:08 obec Šoporňa | Zobrazení: 2325 ×

Erika Ščípová sa na obecnom úrade domáhala stanoviska prokuratúry - VIDEO
Miloš Majko 08. 03. 2012 21:07:57 obec Šoporňa | Zobrazení: 1708 ×

Starosta Šoporne sa vyjadril k referendu - VIDEO
Miloš Majko 08. 03. 2012 19:17:32 obec Šoporňa | Zobrazení: 3974 ×

Referendum v obci Šoporňa nebude - stanovisko starostu obce Šoporňa Mgr. Milana Vlčeka
Iveta Tóthová 08. 03. 2012 11:37:00 obec Šoporňa | Zobrazení: 3059 ×

List občanom Šoporne od poslancov obecného zastupiteľstva
Iveta Tóthová 08. 03. 2012 10:03:11 obec Šoporňa | Zobrazení: 1719 ×


Verejné zhromaždenie v Šoporni - boli sme pri tom VIDEO
Iveta Tóthová 08. 03. 2012 02:15:00 obec Šoporňa | Zobrazení: 2905 ×

Stanovisko ZMOSu k referendu v Šoporni
redakcia SOL 07. 03. 2012 10:36:43 obec Šoporňa | Zobrazení: 2083 ×

Stanovisko hlavnej kontrolórky obce Šoporňa k prílohe zápisnice OZ
Iveta Tóthová 06. 03. 2012 14:01:58 obec Šoporňa | Zobrazení: 1734 ×

Už len 10 dní a ukážeme všetkým, že vieme bojovať za našu obec.
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 01. 03. 2012 21:36:25 obec Šoporňa | Zobrazení: 1765 ×

Vyjadrenie na pamflet starostu - REFERENDUM BUDE!
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 27. 02. 2012 23:49:50 obec Šoporňa | Zobrazení: 2054 ×

Stanovisko starostu obce Šoporňa k údajnému referendu o odvolaní starostu
Miloš Majko 27. 02. 2012 15:47:01 obec Šoporňa | Zobrazení: 4887 ×
Zápisnica zo zasadnutia OZ v Šoporni, príloha a poznámky starostu obce
Iveta Tóthová 24. 02. 2012 11:24:32 obec Šoporňa | Zobrazení: 1980 ×

\"Ja som zákon a žiadny zákon nie je viac ako ja, lebo ja konám zákonne.\"
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 22. 02. 2012 22:03:05 obec Šoporňa | Zobrazení: 3430 ×

Prvé zasadnutie komisie pre miestne referendum v obci Šoporňa
Iveta Tóthová 10. 02. 2012 21:55:33 obec Šoporňa | Zobrazení: 1996 ×

Starosta sa Obecného zastupiteľstva nezúčastnil - VIDEO
Iveta Tóthová 07. 02. 2012 11:37:35 obec Šoporňa | Zobrazení: 3685 ×

Stanovisko starostu obce Šoporňa Mgr. Milana Vlčeka
Miloš Majko 07. 02. 2012 09:32:57 obec Šoporňa | Zobrazení: 4735 ×

Poslanec Obecného zastupiteľstva v Šoporni mal zneužité meno v diskusii
Iveta Tóthová 06. 02. 2012 21:35:53 obec Šoporňa | Zobrazení: 1993 ×

Zastupiteľstvo v Šoporni bude
Miroslav Kovaľ, poslanec OZ v Šoporni 03. 02. 2012 19:55:10 obec Šoporňa | Zobrazení: 2990 ×

Starosta v Šoporni znovu nedodržal to, čo tvrdil!
Eva Kabrhelová 21. 01. 2012 14:42:10 obec Šoporňa | Zobrazení: 7284 ×

Starostovský deň v Šoporni - boli sme tam - VIDEO
Miloš Majko 19. 01. 2012 21:35:43 obec Šoporňa | Zobrazení: 9780 ×

Starostovský deň v Šoporni už zajtra
Miloš Majko 18. 01. 2012 14:40:33 obec Šoporňa | Zobrazení: 2219 ×

Pohľad občana zaujímajúceho sa
Branislav Benko 15. 01. 2012 22:23:12 obec Šoporňa | Zobrazení: 1722 ×

Návrh druhej úpravy rozpočtu nebol schválený.
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 14. 01. 2012 15:17:48 obec Šoporňa | Zobrazení: 1232 ×

Nie vždy starosta nereagoval.
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 11. 01. 2012 22:02:30 obec Šoporňa | Zobrazení: 2022 ×

Stanovisko starostu obce Šoporňa Mgr. Milana Vlčeka
Miloš Majko 11. 01. 2012 17:36:45 obec Šoporňa | Zobrazení: 3301 ×

Pokus o získanie stanoviska starostu obce Šoporňa - II.
Miloš Majko 10. 01. 2012 12:07:52 obec Šoporňa | Zobrazení: 871 ×

Aj pre toto vznikli problémy v Šoporni!
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 10. 01. 2012 00:22:47 obec Šoporňa | Zobrazení: 4163 ×

Stretnutie s poslancami obecného zastupiteľstva obce Šoporňa - VIDEO
Iveta Tóthová 09. 01. 2012 22:52:35 obec Šoporňa | Zobrazení: 2173 ×

Pokus o získanie stanoviska starostu obce Šoporňa Mgr. Milana Vlčeka
Miloš Majko 06. 01. 2012 19:31:08 obec Šoporňa | Zobrazení: 4264 ×

Kam zmizli peniaze v Šoporni?
Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni 05. 01. 2012 22:59:45 obec Šoporňa | Zobrazení: 7278 ×
zmluva so SOL | 04-03-2015 23:34:24
neviem z čoho pramení Tvoj názor, ale v zmluve je jasne uvedené, že platíme za pozvánky - oznamy akcií, články o akciách v obci, fotopriestor, diskusiu. O žiadnych službách p. Majka pre obec ako výborného fotografa a dokumentaristu v zmluve nie je žiadna zmienka. Preto je správna otázka, či aj ostatné obce a dodávam aj ďalšie iné subjekty platia za články v SOL o svojích akciách???
Na to však naše OZ odpovedať nemôže. To vie iba p. Majko.Možno je to odmena už za poskytnuté služby a priestor v minulom období až doteraz. Neviem ako sa to vyhodnocuje a ohodnocuje, ale domnievam sa, že doterajšie \"šopornianske kauzy\" značne zvýšili návštevnosť, čitanosť tohto média, ako aj pridávania komentárov.
Myslím si... | 04-03-2015 21:20:06
Dá sa niekde odvolať voči rozhodnutiu US? Lebo jeho rozhodnutie určite nebolo v súlade zo zákonom. V súlade zo zákonom, koná a vždy bude konať LenOn. :-) :-) :-)
anonym | 04-03-2015 21:19:02
Co tu stale mate so sopornou?
Peter | 04-03-2015 21:09:30
4. vo veci vedenej pod sp. zn. PL. ÚS 6/2015
o sťažnosti Mgr. M. V. za účasti Mgr. A. M., ktorou namietal neústavnosť a nezákonnosť volieb
starostu obce Šoporňa konaných 15. novembra 2014 a politickej strany Strana demokratického
Slovenska za účasti M. B., S. B., Mgr. J. B., Ing. G. G., Ing. J. N., K. P., PaedDr. J. B., M. F., Mgr.
S. R., M. P., H. H., ktorou namietala neústavnosť a nezákonnosť volieb poslancov obecného
zastupiteľstva a starostu obce Šoporňa konaných 15. novembra 2014.
Návrh sa z a m i e t a .

Inak to ani dopadnut nemohlo, takze nove zastupitelstvo a Adrian, ukazte co vo vas je. Klud Soporni
pre anonym | 04-03-2015 19:38:08
Aj banujeme, ze sme ho pred 4 rokmi volili.
pre anonym | 04-03-2015 19:20:02
Porad si zily podrezeme
anonym | 04-03-2015 19:17:13
sopornanci este budete banovat za vlcekom.
nesúďme dopredu | 04-03-2015 17:51:40
Dopredu robíte uzávery o prevode peňazí na Sol. Vyčkajme si, a možno uvidíme, prečo.Môj názor je, že neplatíme za diskusie a články na tomto vlákne, ale za protislužbu, ktorú pán Majko urobí pre obec. Je výborný fotograf, kameraman a v neposlednej rade aj dokumentarista. Prajem pekný deň.
vyžente už Vlčeka | 04-03-2015 17:38:23
Vydané dnes o 16:51 Autor: tasr
KOŠICE. Ústavný súd (ÚS) v stredu vyhlásil voľby starostu obce Roztoky v okrese Svidník z 15. novembra 2014 za neplatné. Voľby sa tam teda budú musieť zopakovať.

Na neverejnom zasadnutí pléna ÚS zároveň zamietol sťažnosť na neústavnosť a nezákonnosť volieb starostu, resp. poslancov obecného zastupiteľstva v obciach Šoporňa, Chtelnica a Brvnište.
sedlak | 04-03-2015 17:32:29
Sedlak je ten kdo ta rano obúva ty idiot.
anonym | 04-03-2015 17:13:24
aspon budete mat zase naco sustredit sedlaci.
fantasticke | 04-03-2015 15:27:10
80tis. eur na platy v sportovom klube!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign