Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pre výroky Joža Ráža polícia preverí, či je spôsobilý mať zbrojný preukaz

Miloš MajkoDátum11. 08. 2012 21:54:01TémaAktuálne témy

Na základe výrokov  speváka a podnikateľa  Joža  Ráža pre český portál  Instinkt, bude polícia preverovať, či je spôsobilý k držaniu zbrojného preukazu a tým teda aj zbrane. J. Ráž sa pre časopis vyjadril nasledovne:

"Nejste stran budoucnosti až příliš skeptický?

V žádném případě. Podle mého se v dohledné době Amerika ekonomicky položí a celý svět ovládnou Číňani. A kdo jim odmítne sloužit, ten nebude žít. Nejsem žádný rasista, ale Číňanů se bojím - je jich strašně moc. Proto taky mám doma dvě bouchačky - až sem dorazí tahle asijská vlna, tak prvních pětačtyřicet Číňanů oddělám a poslední tři kulky si nechám pro sebe a svoji rodinu."

- - -

Vedenie PZ SR sa vyjadrilo, že  príslušný útvar začal správne konanie a  J. Ráž bude musieť absolvovať aj psychotesty. Dokonca sa nedá vylúčiť, že  sa hudobník  svojimi vyjadreniami dopustil  napríklad aj  trestného činu podnecovania rasovej a národnostnej neznášanlivosti.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre jopino | 14-08-2012 04:52:59
jopino ty si úplný degeš vympletý. ked chceš hovoriť o úspechoch skupín začni počúvať hudbu z 80-tych a 90-tych rokov. Vtedy to boli špičkové skupiny, ktoré skladali piesne ktoré mali hlavu a pätu. ludia ktorí vtedy žili poznajú tie piesne a vždy si ich zaspievajú. Na ELÁN už nebude mať žiadna skupina na slovensku. žiadna nedosiahne to čo oni. žiadna nezloží také texty a melódie ako Elán. J.Ráž povedal v rozhovore veľkú pravdu o Rytmusovi, že Rytmus nie je žiadny spevák, všetky jeho texty majú IQ -10, akurát má nejakú melódiu. Za 20 rokov nikto si nebude pamätať žiadneho terajšieho nového speváka a to ešte nie ich texty. Ale texty piesní Elánu, Grigorova, Mulera, Tublatanky, Gota, Vondáčkovej, Michala Davida, sk.Kabát, a všetkých z tej doby si pamätáme dodnes a aj budeme, lebo tie texty majú dušu čo terajším chýba.
ešte ešte | 13-08-2012 15:30:04
Je to tretia -štvrtá trieda to plne súhlasím!
Peter pre jopino | 13-08-2012 15:25:09
Pozor!Nebola reč o nejakej pôžičke ale o hudbe a to je myslím sakra rozdiel!Charakter človeka nemôže odoprieť hudobné úspechy ,ktoré sú nespochybniteľné aj v dnešnej dobe!Takú šou neurobí nikto nikto nikto na slovensku ako ELAN Aa urobia iba jednu krátku šnuru do roka po čechách a po slovensku!Inak máš asi nesprávne informácie kto,prečo ,kedy a načo založil Devín banku a potom ju aj rozkradol! Je nespočetné množstvo tiežpodnikateľov a aj v seredi čo zobrali uver na podnikanie a nevrátili a nič sa im nestalo!A nebolo to nejakých posratých 5 melonov!Tolko stojí byt ,takže kto zoberie hypotéku na bývanie a má problém so splácaním je bolševický zlodej a zapríčinil krach banky? Každý tretí - štvrtý!Mzslím si že takéto argumenty o podstate veci na ktorú som reagoval vôbec nemali byť použité z tvojej strany!Ja ho skrátka zastávam ako speváka a hudobníka ktorý sa nemusel komunistom pchať do zadku a ani ktorejkolvek porevolučnej garnitúre!Naopak mal a má svoju filozofiu a po celý čas sa jej drží a neprevracia kabát!Svoju filozofiu má podloženú vysokým ohodnotením bojového umenia ktorému sa venoval!Jeho úspechy hovoria za všetko! Toto je súkromný názor na hudobníka a speváka Joža Ráža!
Jopino pre Petra | 13-08-2012 08:49:15
Bolševik Ráž a jeho nenávratna pôžička z Devin Banky .Proletar Jozef Ráž mi niekedy pripadá ako jednoduchý Jozef Mak od Cigera-Hronskeho. Rád sa stavia do pozície čestneho proletára, ktorého socializmus zachránil a teraz ten svinsky kapitalizmus súdruha Ráža ničí. Sudruh Ráž, nech prezradi národu trpiacemu pod jarmom kapitalizmu, čo jeho nenávratná pôžička z Devin Banky . Pravda, nebolo toho vela iba 5 000 000 (slovom iba pät milionov korun a iní ukradli viac), ktoré dostal na svoj projekt predaj áut Proton. Projekt nezvládol, žiadne auta Proton nepredaval, chvilu sa bavkal s predajom motoriek na Bajkalskej ulici - ale podstatne na tejto epizodke je, že tých 5 milionov korun, ktore Devinbanka požičala, ked bol Mečiar na vrchole dodnes nevrátil. Proletar Ráž vtedy patril medzi tých správnych ludí, čo dostávali nekryte uvery a rovnako jeho nesplateny uver od Devinbanky bol jednym z mnohych klincov do jej rakvy (zato dodnes obdivuje zlodeja Meciara .) možete oponovat, keby nezobral on zobrali by ini a Devin banka by aj tak bola rozkradnuta, mam rad takychto mečiarovských zlodejov typu Jozef Ráž.
anonym | 12-08-2012 23:23:41
podla mna si z nich robil prdel ...

http://www.youtube.com/watch?v=v95ftilz3LY&feature=player_embedded
ale ktovie mozno z neho bude o sto rokov zakazany prorok
Velky Jozo :)
Robo Horvath | 12-08-2012 21:59:01
http://finweb.hnonline.sk/c1-56990360-cina-je-vo-forme-neohrozi-ju-ani-dlhova-kriza
Seeker | 12-08-2012 19:44:18
Jozo Raz, ma bohuzial pravdu!!! Coskoro budeme otrokarcit pre Cinskych biznismenov a majitelov firiem na fake vyrobky, za 100eur/mes. a budeme este stastny...
este.. | 12-08-2012 18:40:09
Ktovie co takemu magorovi s rozbitym mozgom streli v hlave a prosim nekritizujte ma, ze je to pan "spevak". ked je spevak, nech spieva a nech nesiri rasizmus, ktoreho je na Slovensku aj tak dost. A Patrick, teda Rytmus, ukazal ze je trieda.
pre Peter | 12-08-2012 18:15:33
Ty uz si sa asi uz po....:-D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2012 15:22:49
anonym | 12-08-2012 10:16:16 | - som rad, pre nas je sprava o J.Razovi taka, ako ine.

Co sa tyka GORILY - sme medium, ktore sa tejto kauze venovalo od prvopociatkov asi najviac a podrobne. Priniesli sme podrobne materialy z protestov 1 a 2. A s Tomom Nicholsonom tolko rozhovorov ak my, asi neprinieslo ziadne medium.

Ci si vsak viac ludia zoberu zo spravy o J.Razovi alebo z materialov o Gorile, je na nich. Co prevladne, to urci smerovanie vyvoja krajiny a zivotov nas a nasich deti.
Peter pre jopino | 12-08-2012 15:15:48
Bol si niekedy na jeho koncerte?Máš vôbec aspon trocha predstavu ako to tam funguje? Ja osobne mám to šťastie a vlastním mg kazety necenzurovné ,ktoré museli ísť na cenzuru až potom sa mohla vydať platna!Podla mna si negramotný imbecil,ktorý nevie o čom píše!Kto dosiahol mega uspech za socializmu tak podla teba nemá hodnotu? Vtedy museli vedieť hrať a nie ako teraz stačí pár vulgarizmov ana dva tri týždne ja hit jak hovado!Neviem či máš tolko rokov kolko funguje ELAN!O dporúčam UKONčENIE LETA NA NITRIANSKOM RUDNE ! Sa dosereš ty magorko!
anon | 12-08-2012 14:17:42
je to frajer :D
pre jopino | 12-08-2012 12:51:35
Palec hore za ten trafeny kliniec po hlave! :-)
anonym | 12-08-2012 11:58:07
Sranda by bola, keby Jožo žiadny zbroják nemal (a ani búchačky).
Robo Horvath | 12-08-2012 11:54:17
Jozo Raz nie je blazon,len povedal nahlas realitu,co ca niekto nahlas povedat boji.
Uz Sibyla predpovedala ze zlte plemeno bude vladnut svetu.
A uz je to tu:

http://finweb.hnonline.sk/c1-56985780-cina-sa-stane-zlatym-narodom-span-class-koment-komentar-span
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 12-08-2012 11:34:22
Zrazu ako policia kona,......aka je akcna.J.Raz vie co hovori aj ked vela ovcanov ho povazuje za blazna.Je to jeho slobodny nazor na ktory prisiel sam,....jeho TvHnoj aTV Narkoza asi nespracuju :-) Neviem co s toho robia take velke halooooo.Policia na zaklade coho chce konat,ved to povedal pre bulvar.To aj v senku ked niekto nieco povie zacne konat policia?Este s horsimy nazormy sa clovek stratava v beznom zivote a nejasame nad tym ako nad senzaciou.Samozrejme Razov nnazor nerazi cestu toho co nam je podsuvane,comu sa hovori "spravny nazor" co nenesie odkaz Venca Lahve a jeho pravdolaskarov a prisluhovacov.Presne ako pise anonym,......policia nech kona v kauze gorila,nech media ukazu revoliu na islande,.....nech media pisu pravdu o lybii,syrii a nie ze ovcanov krmia s propagandou USA a zapadu.
anonym | 12-08-2012 10:16:16
Aféra ako sviňa. Vďačné téma, ktorá načas prekryje skutočné problémy Slovenska. Prečo sa radšej nepíše o Gorile? Akosi je podozrivo ticho. Prečo sa nepísalo o situácii na Islande, kde sa udial ukážkový model občianskej revolúcie proti politickým zlodejom? Ale áno, treba písať o Rážovi. Hlúpi národ nech má čo čítať.
P. S. Pán Majko, skôr lež sa ozvete, podotýkam, že moja kritika nebola smerovaná na Vašu osobu ani na SOL :-)
jopino | 12-08-2012 10:03:09
Sudruh Ráž...
je obycajny prosty clovek, SZMmácky šašo ktory mohol za socializmu cestovat, mal na vtedajsiu dobu vela penazi no a nebola taka velka konkurencia. Skratka bol" niekto"! teraz sa mu nepaci, ze sa musi vo svojej brandzi obracat aby obstál, zarobil. Nepaci sa mu, ze teraz ma kazdy moznost aby sa presadil ak na tom naozaj pracuje. Pacil sa mu "socializmus", kde bol jednym z vyvolenych a ludia mu zavideli a každý sa mu pchal do riti!. Teraz tomu tak uz nie je a jemu sa to nepáči...A co tak Gott alebo Vondrackova myslite si, ze im sa terajsia situacia paci? "Chudaci" ako Ráž to tažko znašaju, ze nie su niecim zvlastnym a ludia im uz nezavidia ich auta a moznost cestovať na západ. JE TO CHOROBA A MA TO VYPOVEDNU HODNOTU O ICH CHARAKTERE
cinan | 12-08-2012 03:09:47
Sloboda slova by mala byt zarucena.To ze sa tak vyjadril je vyjadrenie jeho nazoru a presvedcenia.Aj ked mnohy ked to citaju si tukaju na celo,....dnes je mozne vsetko a aj ked Hitlera nemci zvolili,nikto netusil ze zacne druhu svetovu.Raz je znamy tym odjakziva ze ma radikalne nazory na svet a to co povedal ma svoju logiku.Amerika nema daleko k ekonomickemu kolapsu,tsk ako europa.Cinani poskupovali skoro celu ameriku a aj europu,teraz dobyvaju afriku.Cinania nie su americania alebo europania,su velmi organizovany a disciplinovany,neukazuju svoje bohatstvo ako my,....to ze o nich nepocut neznamena,ze nie su.Podla mna to Raz povedal v sirsom kontexte a preto je zbytocne sa nad tym nejak vzrusovat.Policia nech riesi ine kauzy,je ich dost a su daleko dolezitejsie ako vyrok J.Raza.
ach jaj | 12-08-2012 00:30:35
To uz bude asi tou senilitou...:-(aj to zranenie hlavy urcite zanechalo nejake nasledky...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign