Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prachy sú prachy...

Michal HanusDátum14. 08. 2014 06:27:41TémaNázor občana
488

Bojovali sme za zákaz vjazdu, pracne a aj napriek odporu, dosiahli sme to, za čo sme bojovali. Aspoň sme si to mysleli. Veď sa tým chválil aj hovorca mesta na internetovej stranke novín, platených mestom, teda aj nami. Nebyť novinárky, ktorú náš príbeh zaujal, nezistili by sme, že pán primátor rokuje s vedením firiem z niklovej hute o udelení výnimky na prejazd. Potom je značka na nič, lebo ine nakladné autá ulicou nepôjdu. Pre koho teda bude? Verím, že by sme sa "včas" dozvedeli o týchtozámeroch a rokovaniach. Ale nevzdáme sa a budeme bojovať za správnu vec! Snáď už len úrivok známej piesne: "prachy sú prachy, a život taký krátky...."


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo Horvath :) | 15-08-2014 23:06:38
Ahaaa. Prepac, nechal som sa uniest a zabudol som :)
daniel | 15-08-2014 22:42:49
Toto je Sereď,nie Galanta
Robo Horvath | 15-08-2014 22:37:12
Chodte sa pozriet za Galantou smer Matuskovo a okolie a padne vam sanka.
Tam sa to da? Tam to ide? Tam to vedia?
daniel | 15-08-2014 22:20:21
Pre : Robo H. Radšej ani nechci vedieť koľko by stála výstavba novej cesty,vysporiadanie s majiteľmi pozemkov a blá blá blá. Ani sa nečudujem že sa do toho nikomu nechce
Robo Horvath | 15-08-2014 21:57:37
Riesenie existuje. A k spokojnosti obyvatelov nasho mesta a aj Dolnostredanov. Len to by sa najskor musel niekto ,teda vedenie mesta,zaujimat o nazor obyvatelov. Teraz sa tu schvaluje uzemny plan ktory bol vypracovany bez nazoru obyvatelov a coho dosledkom je to ze sa nakladna doprava presunie nie mimo mesta a centra ale len z jednej ulice na druhu. Je toto normalne? Ved to sa prieci zdravemu rozumu.
Tak nie aby sa to naplanovalo do buducna odklonit od cepena na dialnicu a potom z dialnice za niklovkou na niklovku a cukrovar ale ono to drbnu rovno cez mesto z jednej ulice na druhu a vec je vybavena. Za taketo riesenie a ignoraciu obyvatelstva by som dal niekoho zbavit minimalne funkcie ak nie rovno obesit na kandelaber za neschopnost pocuvat hlas a potrebu obyvatelstva.
Vladimír Herega | 15-08-2014 20:59:46
pre pre Vladimir Herega | 15-08-2014 14:31:22
Súhlasím s Vami, čo sa toho týka, že budú lietať cez už aj tak preplnenú Cukrovarskú a cez centrum kde kamióny nemajú čo robiť.Nielen tu ale aj všade je to tak, že mimo zásobovania, nemá auto nad 3,5t resp max. nejaká 7t čo robiť.Ak sa jedná o zásobovanie, ktorí majú výnimku.Bolo by dobré sa zamyslieť nad tým, že máme čoraz viacej firiem, ktoré sídlia v areáli býv. Niklovky, ale v podstate nemajú inú prístupovú cestu ako je cez mesto.Lenže nato máme na Msú platených odborníkov, ktorí majú tento problém riešiť no nie ho len prekladať z ulicu na ulicu.Bohužiaľ eurofondy sú stopnuté, čiže výhovorka na svete je, ale prečo sa v dobe, keď stopnuté neboli neriešila výstavby cesty k tomuto areálu priamo z Rky???Nie je to tak ďaleko aby to bolo neriešiteľné, resp. potiahnuť cestu od výpadovky z Dolnej Stredy na Galantu.Verím, že riešenie by sa našlo ale treba sa tým zaoberať.Keď sa môžu vrážať státisíce do rôznych iných projektov aj predvolebných, prečo neinvestovať aj do rozvoja priemyselnej zóny výstavbou novej prístupovej cesty???Verím, že spokojnosť by bola veľká a medzi mnohými občanmi.
pre Vladimir Herega | 15-08-2014 14:31:22
OK ale v týchto súvislostiach sa nebavme o tom, čo je v zahraničí, ale to čo máme tu... Navyše p. Jozef sa opravil, že majú chodiť po Cukrovarskej, čo je ale tiež zakázané (vid moj prispevok nižšie). Ale mne napíše, že neviem dumať a vidím, že sme viacerí čo to tak pochopili... Ďalej nekomentujem.
Aby sme sa roumeli bývam v úplnom centre mesta, kamiony mi tu pod barakom burácaju od skoreho rána do neskoreho večera a osobne by som bol aj ja najradšej, aby chodili všetci po obchvate (ved načo sa inak budoval). Teraz ide o princip, že po defacto súkromnej ceste na ul. Vonkajší rad, ktorá bola odjakživa obslužná vozovka pre Cukrovar a to ešte skôr ako sa tam postavili domy zakážeme prejazd kamionov, ktoré tam jazdia desiatky rokov a pošleme ich cez už aj tak značne preťaženú ul.Cukrovarskú, kde je ešte omnoho viac domov a bytoviek (tam už to obyvateľom, ktorých je niekoľkonásobne 100x viac ako na Vonkajšom rade nebude vadiť) a navyše aj tam je zákaz vjazdu kamionov... Proste z blata do kaluže.
Už som počul o tom, že túto cestu na ul. Vonkajší rad chcú, ak nebude vyhovené majiteľom firiem blokovať, aby dosiahli svoje... Čo potom...? A už ani nebudem hovoriť o tom, čo tu už spomenul komentujuci podomnou, že tam schválne niektorí blokujú cestu autami odstavenými po krajoch čím aj oni sami porušujú ustanovenia zákona o cestnej premávke... ano presne toho zákona, ktorého dodržiavanie žiadajú od kamionistov...
Ale ako som hovoril, sám by som tiež za to, aby sa kamionova doprava vylučila z centra, ale nejak sa tam dostať musia a keďže lietať zatiaľ nevedia, tak sa to musí vyriešiť k spokojnosti všetkých (aj keď v toto neverím, také riešenie asi neexistuje...).
doprava | 15-08-2014 14:26:35
Do Niklovky bola využívaná okrem nákladnej dopravy aj železničná. Tak isto do cukrovaru bola ulica využívaná nákladnou dopravou počas kampane. Teraz keď v Niklovke sídli X podnikov, ktoré využívajú iba kamiónovú dopravu je táto ulica preťažená. Cesta je úzka a tiež chodník pre chodcov je po celej dĺžke ulici je iba na jednej strane a to na trane Drevony. Preto aj chodci musia používať cestu.
Jozef a dumať... | 15-08-2014 14:19:13
*pre Dotaz:
ako prve je tam spomenuta Niklova ul. Tu som myslel pre auta od Cepena. Cez svetelnu k starym pecivarnam atd.
Ale to by chcelo trochen dumat.

Tak podme si to rozmeniť na drobne...
Predtým si napísal, citujem: A este, ked budu kamiony prichadzat po R1, tak je jednoduchsie ist cez Dolnu Stredu a po Niklovej, takisto aj pre tych, ktori prichadzaju od Cepena. Či?

A teraz kto nevie dumať...? Najkor napíšeš že je lepšie chodiť po R1 a cez Dolnu Stredu aj pre kamiony iduce od Čepeňa a ja neviem dumať, lebo ty potom napíšeš, že maju chodiť po Cukrovarskej...!!!???
Ale ale pán Jozef pozor! Lebo aj na Cukovarskej je úplne rovnako taká istá značka ako na Vonkajšom rade a jej platnosť končí na prvej križovatke tj s ul. D.Štúra ako je odbočka ku kinu Nova...!!!!
Tak kto nevie trochen damať????
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2014 13:25:43
Dolnostredan | 15-08-2014 13:20:48 | - co ak sa ho tykaju? Viete zarucit korektnost Vasich informacii, na zaklade ktorych pisete diskutujucemu co ma a co nema vo svojich diskusnych prispevkoch komentovat?

V Seredi mame stav - ale to Vy predsa dobre viete - kedy vedenie mesta neberie do uvahy (dokonca ich spochybnuje)ani podpisane peticie obcanov a ignoruje ich poziadavky.
To je demokracia, ze?
Dolnostredan | 15-08-2014 13:20:48
Pre:pre dolnostredan,pre občan
Vážený obhajca p. Jozefa, najprv si pozorne prečítajte jednotlivé príspevky obhajovaného a potom sa k predmetnej veci vyjadrujte, lebo na osobu dolnostredského poslanca V.T. zaútočil Váš mandant. A koniec koncov, čo človek, ktorého sa uvedená problematika netýka, dáva návrhy týkajúce sa dopravných zmien v problémových lokalitách!
Pre dolnostredan,pre obcan | 15-08-2014 10:53:12
Musim sa Jozefa zastat,to je jedno kde clovek byva,moze byvat aj v Amerike,zato sa to vola Seredonline.A potom hned prechadzate do osobnych urazok
Vladimír Herega | 15-08-2014 10:50:05
pre Dotaz na Jozefa | 14-08-2014 20:50:57
Predstavte si, že nesrandoval, v zahraničí je to čo považujete za vtip normálna vec.Myslíte si, že v Rakúsku, Nemecku alebo Francii by pustili kamión krížom cez mesto alebo dedinu?Zabudnite nato. Nafasovali by ste mastnú pokutu a ešte by vás policajti vykázali na obchvat alebo diaľnicu.Ale keďže sme na Slovensku tak je normálne lietať so 40 a viac tonovými nákladiakmi po cestách, ktoré sú za pár týždňov rozbité ale opravovať ich už nemá kto.
Občan | 15-08-2014 09:13:55
Jozef , v Seredi nebývaš , veľa kritizuješ a skoro ku všetkému sa vyjadruješ. Kde a čo si robil? Čo si dokázal? Vieš že cukrovar tu stojí 100 rokov a keby si mal podnik v bývalej niklovke tak by si sa tam tiež potreboval dostať. A tie policajné vyjadrenia bojujeme( s kým a s čím?) tajné stretnutia ( kto? s kým ? kedy? ) . Na značenie je tu ODI.
z kaluze do blata | 15-08-2014 07:58:08
...co keby sa ta cesta (vonk. rad) "trochu" rozsirila. Mylim si, ze priestor na to tam je.
hosť | 14-08-2014 22:20:35
úryvok... tam má byť "y"
Dolnostredan | 14-08-2014 22:08:36
pre Jozef
S Vašou fantáziou a predstavivosťou by ste sa uplatnil aj na DI ako dopravný analytik, kde by ste mohol uplatniť svoju múdrosť, ktorou ste obdarený, čo potvrdzujete svojimi pravidelnými príspevkami týkajúcich sa všetkých tém zverejnených na SOL, ku ktorým sa viete vždy fundovane vyjadriť. A ozaj, toho dolnostredského poslanca môžete bozať!
Jozef | 14-08-2014 21:44:44
pre Dotaz:
ako prve je tam spomenuta Niklova ul. Tu som myslel pre auta od Cepena. Cez svetelnu k starym pecivarnam atd.
Ale to by chcelo trochen dumat.
A pre Salamuna: Richtar Serede sa ma starat o Sered a nie o to koho budes bozat v dolnacke, p. poslanec.
pán Hanus | 14-08-2014 20:55:29
som veľmi rád čo ste napísal "Šírka vozovky na Vonkajšom rade je 6,1m. (šírka asfaltu)" . Ja tade jazdím s dodávkou peugeot a neskutočne mi zavadzajú autá ktoré sú na ceste odstavené!! S tými dotačnými som mal aj výstup, nakoľko úmyselne postavili autá dokonca vedľa seba aby tade neprešiel ani osobák. takže teraz si budte istí že budem žiadam policajtov aby všetkých riešili za porušovanie zákona nakoľko vodič pri zastavení musí nechať volný jazdný pruh 3 metre pre každý smer, čiže 6 metrov!!!!!!!. ked vy sa tu pasujete za veľkého zástancu dodržiavania dopravných predpisov môžete to svojim susedom vysvetlovať.
Dotaz na Jozefa | 14-08-2014 20:50:57
*takisto aj pre tych, ktori prichadzaju od Cepena
To si myslel úplne vážne a naozaj...? Keď ide kamion od Čepeňa, tak má ísť cez celé mesto smer Bratislavská resp. smer na Šoporňu a potom vyjsť na diaľnicu a potom zísť dole a prejsť celú Dolnú Stredu a potom na Niklovú..???? To si srandoval, že...? či?
pre Jozef 14-08-2012 17:59:24 | 14-08-2014 20:16:41
Vaša úvaha svedčí o tom, že ste múdry ako sám Šalamún. Tak isto ako cez Dolnú Stredu môžu chodiť aj cez Vonkajší rad. Alebo si myslíte, že dolnostredanom by to nevadilo? A poslanca V.T. v Dolnačke Vy tak môžete bozať, však pri Vašom nadpriemernom dôvtipe viete čo!
anomym | 14-08-2014 19:31:23
už som to raz písal: taká istá zákazová značka aj s dodatkovou je na svetel. križovatke smer Cukrovarská ul. Ako sa teda majú dostať kamiony do cukrovaru a firiem v niklovke?
Jozef | 14-08-2014 17:59:24
phanntom:
..ale auta do vinarskych nemusia chodit po Vonkajsom rade cez zakaz.
Tu sa jedna o to, co Miso napisal - ta cesta je prilis uzka na nakladnu dopravu.
A ked uz sef cukrovaru potvrdil, ze dal prikaz svojim dovozcom chodit cez Niklovu ul., tak potom je to naozaj len o doprave pre p. poslanca S. a buduce dohody Matka s ...niekym.
A este, ked budu kamiony prichadzat po R1, tak je jednoduchsie ist cez Dolnu Stredu a po Niklovej, takisto aj pre tych, ktori prichadzaju od Cepena. Či?
Alebo je to pre potreby p. poslanca V.T..... v Dolnacke?
anonym | 14-08-2014 17:34:35
Tie autá sa každopádne nejako do cieľa musia dostať. Nie je riešením, aby nechodili práve po "mojej" ceste.
z kaluze do blata | 14-08-2014 14:23:20
"Cele je to zle" a hlavne o tom, ze dnes ludia nerozmyslaju "zopar krokov dopredu".
Ked maju kompetentni (a nielen kompetentni) vyriesit nejaky problem, snazia sa ho vyriesit rychlo, nerozvazne, bez premyslenia si dalsich moznych nasledkov. Dnes chyba spolocnosti vzajomna ucta jeden voci druhemu, vypocut si a hlavne porozumiet toho druheho.
Budem sa mozno opakovat, ale nie vsetko bolo pred ´89 zle: v tych casoch by k takemuto problemu zasadlo niekolko inzinierov od fachu a so 100%-nou pravdepodobnostou by to vyriesili so 100%-nou uspesnostou.
phanntom | 14-08-2014 14:01:07
Tak zakážme všetku dopravu v meste, veď už pomaly všetkým vadí, že sa vôbec niekto niekam presúva. A teraz čo navrhnete, keď budú voziť hrozno de vinárskych závodov, kade majú ísť? po kolajniciach? POtom vám bude vadiť železničná doprava. Vždy sa najde niekto nespokojný a vždy bude vadiť niekomu niečo, a p. Hanus prestante si robiť reklamu a skôr sa starajte o veci aj na iných uliach, nielen kde bývate! A keď chcete zakázať cestu po vonkajšom rade, čo tak radšej zavrieť arál niklovej huty, veď aj to prostredie škodí, a potom sa ľudia nebudú živiť prácou, ktorú tam majú, ale sa pojdu pekne pásť, to by bolo lepšie?!
Peter | 14-08-2014 13:53:01
Michal Hanus nič v zlom, ale chcete, aby Vám pred domom nechodili nákladné autá a iným už áno to už Vám vadiť nebude že?? A druhá vec chcel by som vedieť ako by ste reagovali keby ste majiteľom jednej z tých firiem takže vidím, že máte záujem upútať na seba a získať hlasy vo volbách.....
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 14-08-2014 10:58:19
z kaluze do blata | 14-08-2014 09:24:30 Šírka vozovky na Vonkajšom rade je 6,1m. (šírka asfaltu) Príspevok bol o tom, ako sa v nedávnej minulosti niekto chválil, ako rýchlo mesto zareagovalo a vyriešilo problém v prospech obyvateľov. Zrazu,... Tu sa už nejedná o presmerovanie dopravy. Tu si treba uvedomiť podstatný fakt, ako predstavitelia mesta konajú poza chrbát občanov aj napriek tomu, že verejne hlásajú niečo iné.
lubo | 14-08-2014 10:10:23
a čo taká školská a kukučínova ulica odkedy sprejazdnili cestu k bille tak tadial chodí viac aut ako po hlavnej ceste a to nielen osobaky ale aj autobusy a nakladiaky. blbe mesto odlahcilo statne cesty a presunulo dopravu na vlastne som zvedavy ci aj umerne zvisi peniaze na udrzbu tychto miestnych komunikacii
daniel | 14-08-2014 09:47:57
Ponad tie vaše ulice navrhujem prenášať autá vzducholoďami !
z kaluze do blata | 14-08-2014 09:24:30
...debata o "fazulkach" - osadenie dopravnej znacky i tak nevyriesi problem dopravy v meste (nielen jednej ulice).
Chcel by som som opytat obyvatelov dotknutej ulice, ci je v poriadku, ked sa nakladne vozidla odsunu z vasej ulice na inu (Cukrovarsku)?
Postacuje Vam, ked sa vypracu len z vasho "dvora" a nasackuju sa do dvora druhemu?
Tie auta sa predsa nejako musia dostat na tieto prevadzky, ktore funguju uz desatrocia.
Vyzyvam - najdime teda ine riesenie, ktore bude vyhovovat obom stranam.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 14-08-2014 08:49:29
Ak by na predmetnej ulici neboli firmy pod vedením našich poslancov ale ich domy, tak by si nákladné autá museli už dávno nájsť inú cestu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign