Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poslankyňa NR SR Lucia Nicholsonová napísala

Miloš MajkoDátum09. 07. 2016 14:15:28TémaAktuálne témy
V krajine mafie a zlodejov odvisneš za porušenie rokovacieho poriadku
 
bola raz jedna milá, malá krajina, ktorú obsadila mafia a povedala si, že ju rozoberie na súčiastky. to všetko pod rúškom demokracie, najmä tej sociálnej. zlodeji sa obliekli do bielych košiel, ktoré už ani neperú, lebo majú na každý deň novú a ešte belšiu ako tú predtým. majú vyberané spôsoby, ženám dávajú karafiáty a mužom nové hasičské autá a všetkým klamlivú nádej na sociálne istoty. nemilosrdne vyberajú dane od tých, ktorí vyrábajú hodnoty a prerozdeľujú ich medzi svojich ľudí, ktorých volajú bašternáci a potom s nimi uzatvárajú kšefty vo firmách, založených na imaniach z rozkradnutých daní. a bývajú u nich vo veľkých priestorných bytoch a chodia spolu na dovolenku, na jachty, kde sa to hmýri asistentkami v štátnych službách a bielym práškom.
 
títo fešáci mali skvelých učiteľov. ich učitelia ešte celkom nedávno darovali množstvá prosperujúcich podnikov primitívnym gangom niečoho, čo sa tvárilo ako podnikatelia, ale v skutočnosti išlo o špinavé peniaze z východu, z kapitálu ruskej mafie, ktorá cez nastrčených pologramotných akože podnikateľov skúpila všetko, čo sa dalo. vznikli finančné skupiny, ktoré cez ruských trollov hýbali vulgárnymi politickými figúrkami. v rámci politického zápasu unášali prezidentových synov, dávali nálože do novinárskych áut, zbavovali sa gauliedorov, marili referendá, prenasledovali básnikov a pisálkov ako janu teleki, ktorí si dovolili využiť svoje právo na slobodu prejavu.
 
ich dnešní žiaci sú sofistikovanejší, ale oveľa nebezpečnejší. ovládli políciu, prokuratúru, súdy, obrali ľudí o akékoľvek právo na spravodlivosť. niet sa jej kde domáhať. hrajú sa na obštrukcie v parlamente a odopierajú opozícii právo vykonávať svoj mandát. a celé je to len o divadle pre verejnosť, ktorým zastierajú rozkrádanie eurofondov a verejných zdrojov.
a títo ľudia sa dokážu postaviť pred kamery a s kamenným ksichtom do nich kričať, že v parlamente došlo vo štvrtok k únosu štátu, k štátnemu prevratu a treba za to niekoho obesiť. v krajine, kde sa pod rúškom demokracie ešte celkom nedávno unášali ľudia, marili referendá a kde tým, čo kričali, vybuchovali autá, v krajine, v ktorej zlodeji a podvodníci riadia políciu, prokuratúru a súdy, chcú trestať niekoho, kto sa podľa nich dopustil porušenia rokovacieho poriadku. a najviac kričia tí, ktorí sa, zdá sa, podľa posudku grafológov dopustili sfalšovania podpisu predsedu NR SR.
som sama, komu to príde absurdné? možno. ale naposledy sa pre všetkých, ktorí čítajú s porozumením a chcú chápať, pokúsim vysvetliť, o čom bol ten štvrtok v parlamente, ktorý mal byť celý venovaný zlodejom vo vláde a ich odvolaniu. to by ale najprv musela byť otvorená schôdza, ktorú obštruujú už niekoľko týždňov nie opoziční poslanci, ale poslanci koalície. ak niekto nevie, ako podľa koalície vyzerá taká obštrukcia, ktorej sa dopúšťajú dospelí ľudia, poslanci, tak opíšem.
 
prídu do parlamentu, podpíšu sa na prezenčnú listinu, aby nemali skrátenú mzdu, niektorí si aj idú sadnúť do rokovacej sály, ale keď ich predsedajúci vyzve, aby sa prezentovali hlasovacím zariadením, neurobia tak a vyškierajú sa opozičným poslancom do tvárí. spokojní sami so sebou, ich päť minút slávy, ich celoživotný výkon. všetci vidia, že tam sú, sú na kamerových záznamoch, ale oni sa tvária, že tam nie sú a schôdza tak nemôže začať.
skúste si to predstaviť na príklade všetkých vás, ktorí každý deň vstávate do práce a musíte cvakať, aby ste dostali vašu mzdu. len to skúste. choďte a obštruujte. a potom plačte pri výplatných páskach. a povedzte šéfovi, že vy ste robili len to, čo pán poslanec Číž, váš zástupca v parlamente.
hanbila som sa za takéto spôsoby a chcela som, aby sa spustila schôdza, na ktorej budeme hovoriť o svinstvách premiéra Fica a ministra vnútra Kaliňáka. a môj kolega Hrnčiar ma vyzval, aby som od 10-tej hodiny viedla schôdzu, ktorá ale podľa ich scenára nikdy nemala byť otvorená.
využila som teda tieto paragrafy rokovacieho poriadku: paragraf 63, odsek 2 hovorí, že “na každý rokovací deň schôdze NR SR alebo jej výboru sa vyhotoví prezenčná listina, do ktorej SÚ POVINNí ZAPíSAť SA VšETCI PRíTOMNí POSLANCI”. paragraf 23 odsek 4 hovorí, že “Národná rada je schopná uznášať sa, ak je na schôdzi PRíTOMNá nadpolovičná väčšina všetkých jej poslancov”. Rokovací poriadok mi explicitne nestanovuje, akým spôsobom mám zistiť prítomnosť poslancov - ja som to urobila dvoma spôsobmi - zrátaním podpisov na prezenčnej listine, kam sú povinní zapísať sa všetci prítomní poslanci... bolo ich 94. a tiež som za pomoci kolegov zrátala, že v sále bolo prítomných 82 poslancov, na čo existujú dôkazy - kamerové záznamy. keď som vyhlásila schôdzu za otvorenú, boli v takom šoku, že zo sály nestihli zutekať. preto je z kamerových záznamov zrejmé, že v sále bolo 82 prítomných poslancov, čím som naplnila paragraf 23 odsek 4 o uznášaniaschopnosti parlamentu.
no a napokon je tu paragraf 146, ktorý by som nikdy nebola využila, keby sa ním neoháňal pán poslanec Číž, keď na imunitnom výbore bránil šéfa parlamentu, pána Danka. ten paragraf hovorí, že “ak sa počas schôdze národnej rady vyskytne pochybnosť o postupe podľa tohto zákona, rozhoduje v jednotlivých prípadoch predsedajúci”. a tým som bola v danej chvíli ja, či sa to niekomu páči alebo nie. s poverením od predsedu aj s čudným podpisom začal pán Hrnčiar mávať až po tom, čo som /prekvapivo pre nich/ otvorila schôdzu. on sám a dobrovoľne mi tradičným spôsobom umožnil začať viesť schôdzu tým, že si vytiahol svoju kartu z hlasovacieho zariadenia za predsedníckou stoličkou, čo je tiež dokázateľné z kamerových záznamov.
nerobila som žiadny puč, ani parlamentný prevrat. otvorila som schôdzu, ktorá mala byť dávno otvorená štandardných spôsobom a urobila som to v súlade s rokovacím poriadkom. je mi úprimne ľúto, že sme v ten deň neriešili meritum veci - zlodejov vo vláde, ale svoje vlastné obštrukcie. lenže ten môj krok, to nebola AKCIA, ale REAKCIA.
 
toto celé píšem nie pre to, aby som vás unavila, ale pre to, že mám pokrk trollov zaplatených zo súmračnej, pologramotných nabrífovaných akože občanov s fakeovými profilmi, a niektorých zmätených komentátorov, ktorí namiesto toho, aby dali Dankov podpis grafológovi, vyzývajú “súdružku” Nicholsonovú, aby sa vzdala funkcie. keď raz niečo ukradnem, spreneverím sa ústave alebo platným zákonom, potom tak urobím. dovtedy ma môžu len odvolať, a oni môžu, tak nech to urobia. ale nedovolím, aby ma vešali na šibenicu gauneri, ktorí sa tvária, že za únosom demokracie a za štátnym prevratom v krajine mafiánov v bielych košeliach stojí jedna tehotná žena bez vysokej školy s formálnou funkciou, ktorá len využila rokovací poriadok, akokoľvek nedokonalý a ukončila tak trápne a detinské obštrukcie vládneho valca. takémuto divadelnému predstaveniu nech tlieskajú dobrovoľne len tí slabomyseľní, ktorí si na to kúpili sami a z vlastnej vôle lístky.
 
lebo ja seno nežeriem.
 
Zdroj: FB Lucia Nicholsonova
 

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
obyvatel | 14-07-2016 09:11:49
lexa daj skor lexan lebo pri mene lexa ludom kypí žlč. Uz len cakam kedy sa tu objaví nejaký fico :)))
Ale inak suhlas s tvojim nazorom
lexa | 14-07-2016 08:54:30
pre \"pre lubo\" - prečítaj si svoj príspevok po sebe a daj si facku. Ja tu melem to isté dokola a len osočujem Petra? Spamataj sa. To milý Peter tu trepe dokola tú svoju pravdu o chorom Matovičovi, jeho tričku a párkoch. Kde dal Peter nejaký argument alebo fakt, podľa ktorého môžeme odsúdiť Matoviča? To, že nejaký internetový trolík napíše, že Matovič je chorý má asi takú váhu, ako keď ja poviem, že Fico je k.kot.. Peter má nejaké vzdelanie, ktoré ho oprávňuje vynášať diagnózy? Tak ako on tvrdí, že Matovič je chorý, tak ja tvrdím, že zastávať si Smerákov je choré a takisto Peter je chorý na hlavu a čo teraz? Môj názor. Lenže Petrov názor je ok a môj nie? S vami sa baviť je ako hádzať hrach na stenu.. Stále to isté dokola, Matovič je magor, chodí v tričku a z nezistených zdrojov kupuje párky na protest, treba ho asi rovno obesiť. Bože ľudia, to ste fakt takí osprostení z tej Markízy a Jojky? Vy si fakt nič lepšie ako smer nezaslúžite..
pre stefan_jurik | 14-07-2016 08:29:11
Kazdy súhlasí so tym,ze Slovensko by mali viesť politici ako ste ich pozitívne opisal,ale,ma to jeden háčik.Tymi politikmi rozhodne NIE sú Matovic,alebo Lipsic,a ľudia to vedia,a preto nebudu za tých vodcov nikdy zvolení!
pre Peter | 13-07-2016 19:59:15
Myslim si Peter, ze vas komplex z Matovica by vam psychiater mohol pomoct vyliecit - staci spravne nastavit liecbu. Mozno aj ta nenavist by vas presla, ale to neslubujem :-)
Peter | 13-07-2016 19:31:09
Tvoje celé meno je štefan?Ja sa volám Peter a ked sem dá m vymyslené priezvisko budeš spokojný a budeš so mnou súhlasiť?Nebud smiešny.Ja nemám mindrák s Matoviča,ak to chceš nazvať mindrákom tak to jeho choré správanie.Píšem choré,chorá,chorý to nie preto lebo si to myslím ja,ale preto lebo je!U mňa je to nepodstatný tajtrlik,ale bojím sa toho ak by sa dostal druhý krát do vlády.Takto moje informácie sú od zakladateľa Obyčajných ľudí spolu s Matovičom ,ale radšej z parlamentu po voľbách dobrovoľne odišiel,lebo to čo sa robí v politike nie je pre obyčajné žalúdky ako tvoj a môj.Je to tvrdý biznis o moc,peniaze,vydieranie,osobné záujmy a..............na konci riadku si ty a ja a všetci ostatný.Matovič toto nerobí pre blaho ľudu a diagnozu som mu neurčil ja.Ak neverí slovenským súdom,existujú aj iné možnosti.Prečo ich nevyužije?S jeho domienkami sa nebude nikto nikde zaoberať.Nejde o osobu menom Matovič ale o správanie menom Matovič.
Stefan -Jurik | 13-07-2016 18:55:01
Nikto sa nehra na zalobcu a na sudcu
Nejde tu o Petra,Pavla a ich krajne nazory
Vobec to nie je o osobnych sympatiach-
Nie to ,co je dobre krajnym jednotlivcom, ale celemu narodu..
Ide o to,aby Slovaci mali politikov
Ktori su odborne i moralne sposobily viest
tento narod
Smer v tomto totalne zlyhal
Ktori hovori ine, su rovnaki
ako politici Smeru
Prec z prospecharskou familiarnou a priatelmi prepojenou stranou Smer
Chceme vodcov charakternych a mudrych..
takych mame
Ludia nedajte sa zmiast, podporte Matovica,Lipsica
Nicholsonovu,Remisovu
Verim, ze im na osude Slovenska skutocne zalezi..

pre stefan | 13-07-2016 18:21:26
To je to,co sa mi absolútne nepaci,peter má svoj názor,a svoju mienku vyjadril,a čo Ty?Ked je niekto ineho názoru,ako Vaša Matovicovska sekcia,hned je chorý,nenormalny taky a hentaky,ale ani jeden proti názor.Je to také typicky populisticke,a je to už neúnosné.Akceptujte konečne,ze Sa tu niekto hrá na žalobcu a hneď na sudcu.
Stefan | 13-07-2016 15:41:14
Peter,si pomyleny egocentrik,
ktory respektuje len sam seba..
Totalne zmindrakovany z Matovica,
A poviem ti ,ze ta chapem..
Si prilis malo odvazny,aby si zverenil,
co len plne svoje meno
Peter | 13-07-2016 15:25:03
Ty si asi jediný ktorý to pochopil.Tak že všetci sa skladáme Matovičovi a spol.na nepodarené žúrky.Ak by urobil jeden poriadny s cca20-30 000tisíc ľudmi,tak šľak to traf,ale týždeň čo týždeň pre pár komparzistov poriadať hudobné matiné s párkami o otlkať ľudí čo majú iný názor sa mi hnusí a ja s tým nesúhlasím,ty áno?Osuský je na dobrej ceste vypadnúť z parlamentu za tú facku.Tomu sa hovorí depresia z neúspechu.Tak na Slovensku sa názor vnucuje fyzickým násilím ,Zločin sa dokazuje zločinom.Takto to chceme?Nevadia mi protesty,demonštrácie a iné zákonné výdobytky demokracie,ale na úrovni Matoviča je to všetko degenerované a dehonestované na štvanie skupiny ľudí proti druhej skupine ľudí akýmkoľvek spôsobom.Matovič je chorý.A to nehovorím preto že sa tak správa,on sa tak správa lebo chorý je.Veľmi blízky kolegovia sa hanbili za jeho správanie a opustili ho včas a to urobia aj títo aktivisti okolo neho teraz.Mudrlanti tu na SOL sa iba domnievajú,počuli,čítali usudzujú ,ale ja to viem.
pre Peter | 13-07-2016 09:27:32
Uz ste niekedy poculi, ze strany, ktore dosiahnu aspon 3% vo volbach dostavaju od statu prispevok? No a predpokladam, ze tie parky boli kupene z penazi na cinnost strany. Ake jednoduche vsak? Ale pre niekoho je pohodlnejsie konspirovat a klast otazku, KTO?? to asi zaplatil :-)
Lubo | 13-07-2016 07:38:25
Napis mi kde som ho urazal. Bud konkretny
pre lubo | 12-07-2016 23:18:48
Je mi úplne fuk,co sa stane a ako dopadne táto kauza,ale jedno mi nedá.Peter je jediný,ktory na akú-takú logiku vo svojich príspevkoch,lubo a lexa a ešte pár,okrem zosmiesnovania a urazania ,vlastne melu stále t. Iste.Keby tieto podozrenia organizoval niekto iiný ,ako táto podarená trojica v cele s Matovicom,verte mi ,že by to malo inú váhu,ale takto je to už len tragikomédiu.Jeden gangster vycita druhému,kto je väčší zlodej.Fujtajbl!
Lubo | 12-07-2016 20:51:37
S tebou je zbytocne aj pisat, ty ani nereagujes na pisane. Vdaka bohu posledne 4 roky, taki ako ty... Howgh
Peter | 12-07-2016 20:07:41
Lubo ako tlácham a konšpirujem?Tie párky ,tričká a iné občerstvenie,ozvučenie a hlavne študentský komparz stálo tisíce eur,to hádam nechceš zaprieť.Pýtam sa z čoho to bolo zaplatené.To vám idol a modla Matovič zabudol povedať.Ved koho by to v takej kauze ako je Bašternák zaujímalo nie?Ale všetci viete urážaž radiť mudrovať ,demokraticky presadzovať svoj názor o čom silno pochybujem že je vlastný,demokraticky znamená že kto nesúhlasí tak je k...t a pod.ale relevantné vysvetlenie nedal nikto.Ak niekto napíše na niekoho názor urážku to je lem pre jeho vlastné sebauspokojenie a taký sú mi tak ľahostajný ako slaná voda v mori.
Stefan | 12-07-2016 18:42:54
Peter nepis,otravujes..
lubo | 12-07-2016 18:00:33
Peter a ty vieš kto to zaplatil? alebo opat len tlaichaš a konšpiruješ? Napíš teda presnú sumu a kto to zaplatil. Inak si len gargaj, táraj a dalej to poznáš.
Peter | 12-07-2016 17:39:33
jurik konkretizuj.Lexa na tvoje premúdrelé reči sme čakali.Kritizuješ,ale priame slovo nemáš a nemáš ani vysvetlenie na to čo kritizuješ,takže vieš kde mám tvoje príspevky.Nepíšeme slohovú prácu ,tak nejaké preklepy sú a nielen u mňa ale u všetkých.Tak že píšeme bludy a nezmysli,lebo sú tu preklepy?Počkáme si ako to všetko dopadne či s chybami alebo pravopisne.Zisti koľko stáli tieto párkopárty,kto to a hlavne z čoho zatiahol.
lexa | 12-07-2016 17:03:07
Seredan a Peter zase púšťajú do sveta svoje perly? :D Radosť čítať po vás dvoch, chlapci.. Asi treba doktorovi na oddelení povedať, aby vás toľko nepúšťal k počítaču, aj iní pacienti sa potrebujú vybúriť na internete.. Keď už tu toľko mudrujete o pravde, o politike, o psychickom stave iných diskutujúcich, celkovo o živote, tak si skúste tie svoje výplody aj po sebe prečítať, lebo gramaticky a obsahovo ste sa zatiaľ moc nevytiahli a to nehovorím, že vaše príspevky v podstate stoja za jedno veľké... veď vy viete :)
Ešte pre Seredana: tak si to zosumarizujme, Kaliňák v živote o Bašternákovi nepočul, ale býva v jeho bytovom komplexe, ich firmy sú vzájomne prepletené, chodili mu od neho peniaze na účet. Kaliňák má pod palcom Ministerstvo vnútra. Bašternák má ohromné peniaze zarobené úplne poctivo. Takže už len počkáme, kým to polícia vyšetrí, predloží prokuratúre a súdy to v blízkej dobe spravodlivo vyriešia. Potom si dáš zase svoje tabletky na hlavu a dobre sa z tohto sna vyspíš. A nezabudni napísať nejaký výgrc na tému opozície, pravice a tých, čo vládli doteraz.. Hlavne sa bojím, že za celú túto Kali-Bašternákovskú kauzu v skutočnosti môže len a len ten cigán Dzurinda alebo ten zákerný Mikloš s Lipšicom, alebo nie, skorej Kotleba a jeho fašisti, alebo to bol ozaj ten psychopat Matovič s feťákom Sulíkom? Fakt si neviem vybrať, kto mimo SMERu by mohol byť zodpovedný...
Jurik pre Petra | 12-07-2016 16:59:55
Boze ved ty si cisty sialenec...
Dnes si bud neuzil lieky,alebo si sa predavkoval..
Alebo vyhladaj psychiatra..
A vylez z anonymimty,neskryvaj sa za krstne meno..
Aby ludia vedeli, kdo si a nadaleko ta obchadzali
Jurik | 12-07-2016 16:56:22
Boze ved ty si cisty sialenec...
Dnes si bud neuzil lieky,alebo si sa predavkoval..
Alebo vyhladaj psychiatra..
A vylez z anonymimty,neskryvaj sa za krstne meno..
Aby ludia vedeli, kdo si a nadaleko ta obchadzali
Peter | 12-07-2016 15:28:25
Ako som pisal v inom vlakne, ak nie je pravna forma dostatocna na to, aby sa legalnym sposobom dali nelegalne aktivity realne aj potrestat, nastupuje anarchia. A to je aktualna situacia na slovensku.
Ak sa zakony nezmenia aby boli riadne vykonatelne a jednoznacne, nezrusi sa statut \"Moj pravny nazor\" kazdeho sudcu, policia a prokuratura bude nezavisla a mat volne ruky na vysetrovanie, sa nikam nedopracujeme.

Ludom nezostane nic ine, len sa uchylit vyuzit pomoci roznych skupin ktore ponukaju \"Mimosudne dohody\" alebo \"mediatorstvo\", lebo ta policajt neochrani a sud nerozhodne a ak naozaj rozhodne, tak vykonatelnost toho rozhodnutia je naozaj uboha.

Matovic ci Kalinak, ak nezacnu robit a prinasat upravu pravneho stavu v SR, nemaju tam co hladat ani jeden. To je uroven bananovej republiky, ked sa verejne klame a kradne a ked mu stiahnu gace tak sa to obhaji utokom na vladu a pokus o prevrat. Je mi nazvracanie co za ludi tuto zberbu volila.
Peter pre Peter | 12-07-2016 14:46:50
Vkaždom príspevku urážaš,si vulgárny a tým si niečo kompenzuješ.Nemáš vlastný úsudok si psychicky labilný a mentálne zaostávaš za ostatnými a týmito urážkami sa chceš zviditeľniť.Tomu všetkému čo si opísal ako príklad predídeme tak že ho pre istotu zastrelíme aby náhodou nevykonal to čo si písal,podľa tvojho zvráteného rozumu.A ospravedlníme to tým,že skrátka sme hrdinovia lebo porušením zákona sme predišli porušeniu zákona.Ak by bola pravda taká ako si predstavuje a zbožne želá Matovič aj ty tak ver tomu,že by sa do politiky už Kaliňák nedostal a nemaj obavy na Slovensku nie je len Matovič a Kaliňák tak by bol už dávno v base.Matovič je narušená osobnosť a ty si zarovno ním.Chlapče.
pre Peter | 12-07-2016 13:16:22
Peter, podľa teba som úbožiak, rovný Matovičovi, ale nie som KKT ako TY! Podľa teba je normálne, že ak niekto verejne pod záštitou mocepánov okráda, klame a zavádza - je to normálne? Zájdem do extrému, ale potom, ak niekto vykradne tvoj byt, vyberie ti účet, pretiahne ti ženu, potom aj to je normálne. Lebo sa našiel niekto /šikovnejší/, kto ťa odrbal? a povie ti - je to normálne, taký je život, také je Slovensko.
CHAPČE - preber sa zo sna a svojho úbohého vlastného sveta. Keď si na zemi, tak sa dobre pozeraj, počúvaj a rob si vlastné úsudky, lebo ak nie, TAK SI OVCA! Nájdi si svoj správny SmeR.
anonym | 12-07-2016 09:52:53
Vy nepoznáte Dr.Sokolovú?Liečila sa u MuDr. Choholouška a odtiaľ sa pozná aj s trnavskou skupinou a jedným sereďčanom.
Re:Dr.sokolova | 11-07-2016 17:32:49 | 12-07-2016 09:17:13
Malú otázočku, \"Vy ste doktorka čoho?\" ked tá Vaša slohová práca háji nebeskú krávu aj s volmi trnavského typu TT.
Majo | 12-07-2016 09:02:42
Peter | 11-07-2016 19:23:21 Peter, a malo je toho v novinach, ved sa pozrite ako odisiel Pociatek co po nom ostalo, elekt.znamky dobre nefunguju, informatizaciu spolocnosti to je uplne dno a tam ake peniaze isli, Kalinak raz tvrdi ze Baštrnaka ani pomaly nepozna, potom uz ho pozna ale neobchoduje snim, potom od nieho nieco kupil a nakoniec od neho dostava peniaze, uz len to je cele zle ze ani nechce odstupit proste bezchrbtak, v inej krajine v EU sa da vygooglovat za co ministry odstupili...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-07-2016 08:33:53
https://dennikn.sk/385443/byvaly-riaditel-dankovcami-sprivatizovaneho-lesostavu-danko-zbabelec/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-07-2016 08:30:14
http://www.seredonline.sk/clanky/ak-kauzu-bastrnak-minister-vnutra-ustoji-kludne-sa-budeme-moct-nazvat-rozvojovou-krajinou/
Lubo | 11-07-2016 21:29:27
takze smeraci maju dosadenych ludi od vedenia policie, gp az po okresne struktury a ty im chces nieco legalne dokazovat? A ja mam ruzove snicky?
CORRA | 11-07-2016 19:27:46
Vyborne Peter, posun ...
Peter | 11-07-2016 19:23:21
Lubo práve že ja som pri zemi a mám dojem že ty máš nejaké ružové sníčky.Som za zmenu,nikdy som neobhajoval túto vládu ani predtým vlaádu a ani predtým....Ide skrátka o férový,no neviem či sa v politike dá nazvať niečo férové,boj.Nemôžeme tolerovať a to nikomu porušovanie zákona na poukazovanie porušovania zákona.Ak niekto niekomu niečo dokáže legálnym spôsobom,tak neh ho verejne pranierujú na štadione ale blázniť ľudí že asi,možno,sú indície s takými argumentami nech idú do riti.Slovenský národ je velmi manipulovateľný a niekto to dobre vie.Nech dá niekto relevantné dôkazy a budem prvý pri Napoleone či ako sa to volá a oblečiem si to Matovičove tričko.
Seredan | 11-07-2016 19:11:46
Tak si to zhrnme: Matovic ide odvolavat Kalinaka za to ze Kalinak obchodoval s Basternakom ktory nieje sudeny a zatial nebol ani odsudeny. Matovic obvineny z danoveho podvodu usvedceny jeho vlastnym bielim konom tiez neusvedceny.
Sulik na pravidelne kavicky s Kocnerom pred ktorym je Basternak len mala ryba vo vode je podla vsekeho v pohode. Sulik na kavicku s Kotlebom ohladne vladnutia zas v pohode.
Nicholsonova ktora nema vysoku skolu a ma obycajne stredne vzdelanie ktore udajne len tak tak dokoncila si isla svojvolne predsedat parlamentu kde hned porusila niekolko zakonov. Uz davno sa pisalo ze ona nema byt v parlamente lebo nema dostatocne zakladne znalosti a jej jedina vec co ju dostala do parlamentu bolo jej priezvisko ktore si privlastnila aj ked uz jej nepatri.
Bola otazka casu kedy jej vedomosti narazia na realitu a hadam je kazdemu jasne ze ci uz automechanik alebo vyuceny kuchar nemoze predsedat narodnej rade a k tomu ked je ta osoba vysoko labilna.
SAS a OLANO mozu maximalne robit bulvar na uliciach, rozdavat tricka zadarmo, robit hot dog ale ked si maju sadnut do parlamentu tak vacsina z nich tam sedi ako PUK a nevedia o com sa rozprava tak racej si oblecu spuchnute tricko a robia zas bulvar v parlamente a to je ich cela politika.
Dr.sokolova | 11-07-2016 17:32:49
Pani Nicholsonova,
zasluzite si velky obdiv a uctu.
Vy i p.Matovic,Lipsic,p.Remisova,Galko.
Ste odvazni a spravodlivi,vydrzte v tomto narocnom boji..
Je samozrejme, ze Vas mozu pochopit len taki ludia ako Ste Vy
Je samozrejme ze budete mat vela neprajnikov

Musime sa predsa posunut dalej ,o to nam ide
Nech sa tento S!ovensky narod ma lepsie

Preto sa prosim nevzdavajte a bojujte
dalej
Mudri pochopia...


Lubo | 11-07-2016 17:00:01
Peter kde sa nachadza tvoja galaxia?
Lubo | 11-07-2016 17:00:00
Peter kde sa nachadza tvoja galaxia?
Peter | 11-07-2016 16:18:04
Je to bežná prax už od Založenia slovenskej republiky,ktorú používajú a hodne obidve strany.Ako vládna tak aj opozičná,tzv obštrukcia je legálna.Netvrdím že je to správne ale je to nástroj ako znefunkčniť parlament.Ale to nie je podstatné,podstatné je to,že akonáhle zistili,že v parlamente nie je predseda Danko a ani podpredseda Bugár,tak narýchlo zavolali Nicholsonovú z dovolenky a mysleli si že to uhrajú takýmto spôsobom a ešte verejne klamala do kamery že sa dohodla s Hrnčiarom.Na čo ju volali ak bol prítomný Hrnčiar?Galko rátal na prstoch poslancov a rýchlo zahájila schôdzu a potom všetci pred kamerou ako ich koalícia k ničomu nepustí a to nemôžu prenieť cez svoje egá.Každý jeden z nich sa videl na teplom miestečku vo vláde a zrazu sklamanie a bezradnosť.Budú si musieť počkať do volieb a som zvedavý čo urobia pre svojich voličov počas tejto vlády.
Majo | 11-07-2016 09:20:47
Peter | 10-07-2016 14:50:39 ahoj takze v podstate je ona navine podla Vas a vo vlade je vsetko ok, oni za nic nemozu ani zato ze sa podpisu do knihy ze su tam, ale pri prezentovani nezahlasia kartou aj to je normalne? Iba sa pytam
Peter | 10-07-2016 14:50:39
Jediné čo mi príde na rozum je že si primitívny úbožiak,ktorý sa môže rovnať Matovičovi a jeho poskokom vrátane Nicholsonovej.Urazil si ma čomu sa ja snažím vyhýbať,ale beriem aj takýto tupci musia slobodne žiť a vyjadrovať sa.
pre Peter | 10-07-2016 14:09:22
Peter, Peter, si Ty Fas! Tvoja matka musela dobre chľastať...
/nestojíš ani za komentár, kkte!/
Peter | 09-07-2016 20:05:04
Frustrácia z bezmocnosti a vedomia,že takýmto spôsobom to bude na dlho podporované hormonmy čo súvisí s vysokým štádiom tehotenstva.Ale ak pôjde na materskú dovolenku,čo sa od správnej matky očakáva,tak má šancu sa z tej frustrácie dostať a neškodiť ešte nenarodenému dieťaťu.No ale zasa plat a materská.......
ERIKA | 09-07-2016 15:44:11
Vyborne,pani Lucia drzim vam palce vo vasej praci nebojite sa otvorene povedat pravdu,sprosti len nech nech volia tie nenazrane svine......a potom cele 4 roky zivoria,nadavaju....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign