Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poslankyňa Matušková odstupuje. Aký má na to dôvod?

Prvá z poslancov MsZ  ignorujúcich verejne prejavenú vôľu obyvateľov mesta na zhromaždení vo veci zmeny územného plánu, sa  verejne k svojmu hlasovaniu za otvorenie územného plánu vyjadrila  Daniela Matušková. Najskôr na sociálnych sieťach a následne aj v SN a na SOL. 

Poslankyňa Daniela Matušková SOL požiadala o uverejnenie svojho vyhlásenia, no požiadala o obmedzenie diskusie. Názory a otázky obyvateľov ju teda nezaujímajú. SOL jej žiadosť napriek tomu, že sa jedná o verejného činiteľa rešpektovalo.

Dnes sa k stanovisku Daniely Matuškovej na žiadosť množstva pohoršených občanov vraciam v osobnej úvahe.

Pani Matušková napísala: "Som sklamaná z ludí, krorí sa spokojne nesú na tejto “predvolebnej kampani”, chcieť sa každému zapáčiť. To ja naozaj nedokážem, v zapretí seba samej...Neverím novému času a tak isto hoaxom, nezdieľam, nešírim v ľudoch strach a hnev...toto proste ja nedokážem🙏. Tak isto nedokážem byť súčasťou toho nenápadného predvolebného divadla, ktoré tu bude pol roka a preto som sa rozhodla, že odstupujem."

Škoda, že zabudla povedať, čoho počas troch rokov bola súčasťou.

Pravdepodobne niet rokovania  MsZ, ktoré by som aspoň zo záznamu nesledoval. Na mnohých som bol osobne. Rovnako, ako v prípade poslanca Michala Koričanského, či Antona Dúbravca, ale aj Róberta Starečka a niektorých ďalších, ani poslankyňa Matušková iniciatívou v návrhoch či v diskusii sa "netrhala". Ak mám povedať pravdu, ich (a teda aj jej) aktivita na rokovaniach MsZ bola nulová. Aby som neklamal, poslanec Robert Stareček aktívny asi dva razy za rok bol. Vždy, keď bolo treba požiadať o dotáciu pre súkromný futbalový klub, ktorému šéfuje.

Povedané teda "polopate", podľa môjho názoru slúžili ako permanentní odsúhlasovači všetkého, čo bolo vedením mesta na rokovanie predložené. A ruky poslušne zdvihli aj na primátorom mesta zmanipulovanom rokovaní MsZ, kde viac ako hodinu "grilovali" poslanca Pavla Kurbela. Aj poslankyňa Matušková na tomto rokovaní ruku dvihla proti pravde, právu a spravodlivosti. Nemá pani Daniela Matušková dnes po prečítaní si dvoch správ z kontroly vyhotovenej hlavnou kontrolórkou Horváthovou problém pozrieť sa do zrkadla?

Články na túto tému ako dôkaz môjho tvrdenia nájdete tu: http://www.seredonline.sk/kauza-mestsky-bytovy-podnik/

Ešte v minulom roku som sa rozhodol zistiť, čo a do akej miery o kauze prenájmu tepelného hospodárstva mesta súkromnej firme vedia poslanci MsZ. Všetkým som dokonca písomne zaslal rovnaké oktázky. Odpovedaním na ne, by sa občania dozvedeli všetko podstatné o kauze, vedomostiach a postojoch volených zástupcov a nakladaniu s majetkom mesta vysokej hodnoty.  Pani poslankyňa Matušková teda rovnako, ako ostatní poslanci otázky dostala a ako väčšina poslancov - neodpovedala na ne.

Neodpovedala napriek tomu, že jej povinnosť odpovedať na otázky týkajúce sa jej mandátu ukladá priamo zákon 369/1990 Z.z..

Poslankyňa Matušková neodpovedala na naše otázky vlastne nikdy. Ale zato hlasovala vždy, keď bola prítomná na rokovaní MsZ. A hlasovala aj o uzneseniach navrhnutých poslancom Kurbelom na zatiaľ poslednom rokovaní MsZ - dnes už nie na základe indícií, podkladov, stanovísk advokátov či ekonómov,  ale faktov a skutočností, ktoré boli odhalené a potvrdené hlavnou kontrolórkou Horváthovou. Za prijatie uznesení napriek známym a kontrolórkou potvrdeným skutočnostiam poslankyňa Matušková NEzahlasovala.    

A tak sa mi prirodzene natíska otázka, koho záujmy poslankyňa Matušková v MsZ vlastne obhajovala? Stála za občanmi, transparentným nakladaním s majetkom mesta, alebo mala svoje individuálne priority? Mne to totiž  na základe poznania faktov nie je úplne jasné.

Pani poslankyňa  Matušková, v komunálnych voľbách  ste ziskali  357  hlasov voličov. Podotýkam a zdôrazňujem, že anonymných hlasov. Napriek tomu ste požiadali o zverejnenie Vášho vyhlásenia na  SOL so zablokovanou diskusiou, resp. otázky a postrehy prijímate len od občanov plne identifikovaných menom a priezviskom. Takto si vážite aj svojich voličov? Máte z názorov obyvateľov mesta  strach? Anonymné hlasy vo volebnej urne sa Vám  páčili, no o anonymné otázky záujem nemáte?

Súhlasím, nie je nič príjemné trpieť v diskusii nepríjemné otázky, osočovanie a urážky od ľudí, ktorí buď veľa rozumu nepobrali, alebo "pracujú" na niekoho objednávku. Vy ste však dobrovoľne kandidovali a následne prijali verejnú funkciu so všetkými právami, povinnosťami, honorom, ale aj negatívami. Alebo Vy akceptujete len pozitíva - a pri prvej verejnej kritike  "odstupujete"? 

Po uverejnení verejného stanoviska Danielou Matuškovou, som sa snažil kontaktovať ju osobne a to niekoľko krát telefonicky. Telefón nedvíhala. Následne som ju na diskusiu vyzval  písomne.

Moja správa:

Po 23:45
Pani poslankyna MsZ Matuskova, dnes som sa snazil oslovit Vas telefonicky - zrusili ste hovor.
Skusim to zajtra doobeda o 9:00 hodine.

Nie, nechcem nic sukromne, len Vase vyjadrenie pre obcanov - volicov a to odvolavajuc sa na zakon 369/1990 Z.z., ktory Vam odpovedat na otazky spojene s vykonom Vasho mandatu uklada za povinnost.

Pani Matuskova, mandat poslankyne MsZ zastavate cez tri roky a za toto obdobie sa nahromadilo viac tem, ktore obcanov v suvislosti s Vasou osobou v pozicii verejneho cinitela zaujimaju.

Verim, ze telefon uvedeny na oficialnej webovej stranke mesta Sered ako kontaktny dvihnete.

Dakujem.
Milos Majko

Odpoveď poslankyne Daniely Matuškovej niekedy nad ránom:

Ut 4:39
Pan Majko. Proste som zistila, ze viac ako politik som človek. Nerozumiem hadkam, hnevom, boju cez klamstva a intrigy. Neviem Vam ani diplomaticky prijatelne odpovedat, ze. Ale verte, ze uprimne.
Aj ked hejterovanie je viditelne a hlucne, tak naopak je mnoho mnoho ludi, ktori mi pisu, volaju a maju pochopenie pre moje posledne rozhodnutie.

Viem, ze robite len svoju pracu, ale ja naozaj chcem byt ticho uz.

Dakujem Vam za pochopenie

Môj ďalší pokus:

Ut 8:06
Pani Matuskova, keby som komunikoval s niekym z kamaratov, mal by som pochopenie na obdobnu odpoved. Mate vsak problem. Nie ako Daniela Matuskova - obcianka mesta, ale ako POSLANKYNA MESTA volena obcanmi, VEREJNY CINITEL vo verejnej funckii, ktora prinasa nielen prava a honor, ale aj POVINNOSTI. A preto Vas opatovne VEREJNE VYZYVAM do diskusie tykajucej sa NIE OSOBNYCH, ale VEREJNYCH VECI a nie ako Danielu Matuskovu obcianku, matku, fotografku a majitelku kaviarne, ale VEREJNEHO CINITELA, ktoremu komunikaciu s obcanom a volicom UKLADA ZAKON za POVINNOST. Dakujem. Majko

A ešte jeden (už len pre čisté svedomie, že som urobil všetko, čo bolo v mojich silách):

Ut 12:42
Pani poslankyna MsZ Matuskova, odvolavajuc sa na vyssie uvedene, Vam ponukame moznost vyjadrit sa k temam zaujimajucim siroku verejnost - obcanov a obyvatelov mesta - v studiu SOL, alebo sme ochotni prist za Vami do kaviarne, ci tam, kde to vyhovuje Vam, aj ked studio je technicky vybavene a pripravene aj na rozhovory. Prosim, dajte vediet ci ste ochotna respektovat zakonnu povinnost voleneho zastupcu odpovedat na otazky spojene s vykonom Vasho mandatu. Dakujem. Majko
Prosim o reakciu dnes do 16:00 hodiny. Dakujem.

Poslankyňa Matušková teda mala ponúknutý vysoký nadštandard - nemusela prísť ani do štúdia, prišli by sme za ňou. Ona však napísala: "ja naozaj chcem byt ticho uz" Zaujímavé vyjadrenie verejného činiteľa, ktorý svojimi rozhodnutiami viac ako tri roky spolurozhodoval o rozdeľovaní asi 11 miliónov Eur rozpočtu mesta, o investíciách, poplatkoch v materských školách, a rozpočte materských a základných škôl v meste, o znení podzákonných noriem (VZN), ktorými sú upravované povinnosti obyvateľov, občanov a podnikateľov v meste a všeobecne  o úrovni života a podnikania asi  16 000 obyvateľov mesta.

Napadá ma otázka - chápe vôbec Daniela Matušková dôležitosť a vážnosť funkcie, do ktorej kandidovala, občanmi bola zvolená a za ktorej výkon bola nimi platená?

Vychádzam totiž z jej vyjadrenia, ktoré obsahom a spôsobom napísania skôr pripomína status tínedžera na FB, ako poslankyne mestského zastupiteľstva nesúcej zodpovednosť za všetky svoje rozhodnutia vo veciach verejných. 

Vychádzajúc z diskusných príspevkov na sociálnych sieťach a poznatkov odovzdávaných obyvateľmi mesta, pani poslankyňa skôr dostala strach z verejného preberania jej podnikateľských aktivít. Čo je na tom pravdy, určite prinesie najbližšia budúcnosť. 

Poznámka: Na aktivity poslankyne Matuškovej mali byť poskytované dotácie z verejných finančných zdrojov mesta. 

V prípade, že sa pani už pravdepodobne EXposlankyňa MsZ rozhodne diskusiu o svojom pôsobení v MsZ absolvovať, má možnosť kedykoľvek nás kontaktovať a dohodnúť spôsob jej realizácie.

Poslankyňa MsZ Daniela Matušková by s občanmi, obyvatelmi mesta a čitatelmi  SOL prostredníctvom tohto média komunikovať mala, keďže požiadala médium o zverejnenie svojho stanoviska. 

(Toto vyjadrenie je výlučne názorm jeho autora a nemusí byť v súlade s názormi ostatných autorov na SOL, či smerovaním samotného média)

- - -

V nasledujúcej úvahe sa pozrieme na príspevky zo sociálnych sietí, ktoré  svojim obsahom majú naozaj "silnú" výpovednú hodnotu. Téma občanov zaujala a niektorí z nich si "servítku" pred ústa naozaj nedávali.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
bojí sa? | 28-02-2018 152619 | 28-02-2018 16:52:30
Sak uz neni poslankyna a zrejme chce mat klud od vsetkeho
bojí sa? | 28-02-2018 15:26:19
pani poslankyna stiahla svoje fb stranky...boji sa? alebo sa hanbi? a ten jej list, v ktorom uvadza, ze odstupuje....na zaplakanie. co tam vobec robila tie tri roky?
Jozef | 27-02-2018 13:46:09
...kto bude, ked nebude a ty budes?
ci co bude?
vole
Fojtík Igor | 27-02-2018 13:04:35
Kým tam nebude bude vždy opozícia, proti všetkým čo sú tam. Či tí, alebo oní.
gulak | 27-02-2018 08:48:46
Je to tak,ako píše Jozef..väčšina obyvateľov Serede ma volby v paži a výsledok volieb je taký,že su tam same kamaratkšefty..
Lubo | 27-02-2018 07:33:08
Ja len na margo toho prispevku od p. Matuskovej. Pride mi to, ako keby to pisala 13 rocna pubertacka na facebooku. Vypichujem slovo hejtovat. Fakt paradna rec na rozlucku. :/
Lubo | 27-02-2018 07:31:42
Ja len na margo toho prispevku od p. Matuskovej. Pride mi to, ako keby to pisala 13 rocna pubertacka na facebooku.
Jozef | 27-02-2018 06:34:17
seeker, dosadilo ju tam 357 hlasov vo volbach.
To len na okraj, aby si si aj ty uvedomil, ze pri tej nasej lahostajnosti a ignoracii volieb, staci 357 kamosiek z fasabuuku a o meste rozhoduje fotografka z ludu, diidžej puncak a sef stadionu.
Seeker | 26-02-2018 19:29:13
Že poslankyňa :):):), výsmech MZ mesta Sered ! Co tam vobec robila? Kto ju tam dosadil? Vsetci vieme.... A to radsej nejdeme riesit ostatnych pažravých hlupákov.
Načo | 26-02-2018 11:05:40
Načo chcete a píšete že reagovať môžu všetci a keď slušne reagujem- asi inak ako si niekto predstavuje príspevok je vymazaný bez stopy. Toto je aký zásah, aký štýl novinársky. A ešte napíšte že to robí administrátor. Smutné.
Marek Sladký | 25-02-2018 19:05:07
naozaj chcem byt ticho už - v tejto vete je zhrnutá aktivita počas celej doby svojho mandátu pani exposlankyne
Pre p Foltík. | 25-02-2018 10:57:21
P Majko je opozicia.
A zato mu velmi pekne ďakujeme.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2018 10:32:43
Fojtík Igor | 25-02-2018 10:06:39 | - ubohe je utocit na tych, ktori sa LEN pytaju volenych zastupcov na dovody, preco a ako hlasovali vo veciach verejnych.

Kedze ja som na tento stav zvyknuty (a na horsie veci), neprekvapuje ma a pocitam s tym. Takze komentovat Vase uvahy, co pisete o mne(kedze s vecou ohladom poslankyne Matuskovej, jej hlasovania a kauzy o ktorej je rec nemam nic spolocne) nebudem.

Napriek ocakavanym utokom na moju osobu sa verejne pytam, budem pytat a to bez toho, aby som chcel otacanie sa kohokolvek proti komukolvek.
Pripominam len, ze VSETKO to, co som doteraz tvrdil ako o tepelnom hospodarstve, tak inych veciach je preukazane ako pravdive a dokonca su veci, ktore ste len vcas budu.

Ale k veci:

Myslim si, ze ste to pomenovali presne a vystizne - citujem:

\"Nemám radosť z toho čo sa odhlasovalo, som proti tomu, ale myslieť si, že podnikaťelia pôjdu proti sebe je naivné.\"

Tu ste jasne a zrozumitelne POMENOVAL k comu doslo. Pisete Vy, nie ja - poslanec a verejny cinitel uprednostnil podnikatelsky zaujem pred zaujmom obcanov a verejnosti.

Pre upresnenie snad len - nic SA NEodhasovalo samotne. Proti voli obyvatelov mesta hlasovali konkretni poslanci s menami a priezviskami.

Napisal ste to pekne VEREJNE, bez obalu a asi aj pravdivo - urcite viete, co pisete.

Len si myslim, ze Vas pani EXposlankyna za to nepochvali. Taketo konanie jej totiz ani zlozeny slub a ani zakon neumoznuje!!
Neviem, ci si plne uvedomujete mozne dosledky takehoto Vasho verejneho tvrdenia. Snad ano...
Fojtík Igor | 25-02-2018 10:06:39
Tu sa nejedná o výsledok hlasovania. Aj keby bol opačný, pán Majko by mal aj proti nemu námietky, tu sa jedná hlavne o neho. Prežíva frustráciu z nezvolenia.Chudák ako sa natrápil a koľko financií do toho vložil a bez výsledku. Teraz ide len o to, aby slušný človek bol ochotný ísť zastupovať vo voľbách občanov. Takých čo sa tam natískajú je dosť, ale slušných po týchto skúsenostiach v tomto období, tam len tak ľahko nedostaneme,či už do mesta, alebo na kraj. Urobiť kauzu z iného názoru je úbohosť vlastná len škrabákom. Nemám radosť z toho čo sa odhlasovalo, som proti tomu, ale myslieť si, že podnikaťelia pôjdu proti sebe je naivné.
Jej hlas | 25-02-2018 08:48:25
hlas im už dala a teraz akože ked odstúpi tak to máme brať že v podstate sa len pomýlila či ako ? Toto mi skôr príde ako divadielko. Dopomohla im k odhlasovaniu a teraz ked odstúpi tak akože ju to mrzí alebo čo tým sleduje ....
aaaaaaaaa | 25-02-2018 08:48:06
... ktoré obsahom a spôsobom napísania skôr pripomína status tínedžera na FB, ako pooslankyne mestského zastupiteľstva... odpadol som :D. ale tak to bohuzial je... hrat sa na smotanku v pomocnicku po boku banasovej a spol. je ina kavicka ako prijat opravnenu kritiku od ludi, ktorych zaujmy by mala zastupovat ale zjavne zastupuje urcitu seredsku lobby... dufam ze sa ludia poucia a poslanci typu matuskova,irsak,kralovic atd nedostanu v dalsich volbach ani hlas,
Jako ja | 25-02-2018 08:18:27
Ocuj Maja neny as take spatne jak to vyzira aspon ludze maju robotu de za otvyrany grabyc dostanu neskutecnich 4,60e na hodzynu. Co natem ze v dojclande za tu ystu robotu maju 12e a esce sa ym neluby. Sak mi musyme bit furt lepsy,né? 🤔🤑
Maja | 24-02-2018 22:25:39
Nam, obyvatelom Serede, nejde o ziadnu predvolebnu kampan! Mali ste mat v hlave tvare vsetkych tych ludi z kina Nova! Teraz sa schvali jednemu a potom pridu dalsi! Vase rozhodnutie nechapem, nakolko som tiez matka a rozmyslam do buducna! My ich tu nechceme, ci budu byvat tam alebo onam! Neviem, co sa cudujete, ked tu proti Vam ludia pisali a nemali?! Ti ludia su nahnevani, zufali a bezmocni! Zrazu Vas presvedci jeden pan! Skoda slov aj pisat, cela tato Sered je uz o nicom! Co my z tych firiem mame?? Co mame z toho rozpoctu?? Vsetko platime ako predtym a mesto je take iste, este horsie! Kde sa investuje?! Takyto priemyselny park nema logiku a my budeme mat akurat tak problemy z toho! Cele zle!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign