Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Porušil Adrián Macho zákon o slobodnom prístupe k informáciám? Máme vlastné posúdenie rozhodnutia OÚ.

Miloš MajkoDátum02. 11. 2015 20:08:32Témaobec Šoporňa

Som rád, že stále viac volených zástupcov (tých ex nevynímajúc) registruje záujem SOL ale aj mňa osobne o otvorenú samosprávu a presadzovanie ich komunikácie s občanmi. Nie vždy komunikujú dobrovolne a niekedy ich je potrebné najmä v citlivejších témach "vyspovedať" za použitia príslušnej legislatívy. Hlavne ide o zákon  211/2000 Z.z.. Ide o zákon poskytujúci občanom pomerne vysokú možnosť kontroly konania ako starostu obce, tak poslancov a v neposlednom rade úradníkov. Ide o vec prirodzenú, nakoľko občania všetkých menovaných za prácu platia a teda majú nárok jej úroveň kontrolovať.

Iba nedávno SOL oslovil bývalý starosta obce  Šoporňa  Milan Vlček so žiadosťou o uverejnenie článku, v ktorom by sa občania dozvedeli o rozhodnutí vydanom  OU v Galante vo veci porušenia zákona o slobodnom prístupe k informáciám starostom obce  Šoporňa  Adriánom Machom.

Tu je e-mail Milana Vlčeka:

-----Original Message-----

From: milanmilosv@post.sk [mailto:milanmilosv@post.sk]

Sent: Friday, October 09, 2015 6:29 PM

To: majko   Subject: Šoporňa

Dobrý deň p.Majko, posielam Rozhodnutie Okresného úradu Galanta, podľa ktorého je Adrián Macho uznaný za vinného-porušil infozákon. Nakoľko obci Šoporňa sa Vaše médium venuje dlhodobo, verím, že v rámci objektivity uverejníte celé rozhodnutie pre Vašich čitateľov. Viď príloha.

S pozdravom Milan Vlček

Text k rozhodnutiu:

Milan Vlček, Šoporňa

Adrián Macho je vinný! Porušil infozákon.

- - -

Na porušovanie tohto zákona reagujem naozaj citlivo a v e-maili ma zaujal aj titul, ktorý si želal Milan Vlček uverejniť.  "Adrián Macho je vinný! Porušil infozákon." Takto jednoznačné tvrdenie si žiada ďalšie stanoviská. Odpísal som teda M.Vlčekovi nasledovné:

----- Pôvodná správa -----

Od: "Milos Majko" <majko@majko.sk>

Komu: milanmilosv@post.sk

Odoslané: piatok, 9. október 2015 22:45:15

Predmet: RE: Šoporňa

Dobry  vecer pan Vlcek,

Zaregistroval som od Vas e-mail. V pondelok sa pozriem na jeho obsah a budem Vas kontaktovat. Neviem vsak, ake mate aktualne mobilne cislo - prosim napiste mi ho.

Prajem prijemny vikend.   Majko

- - -

A následne po oznámení tel. čísla ešte toto:

Dobry den pan Vlcek,

Z Vami zaslaneho podnetu pripravujeme clanok. Prosim Vas, resp. osobu sporu o vyjadrenie sa k predmetnej veci  e-mailom a to do zajtra  (utorok) 20.10.2015 do  9:00 hodiny. Vyjadrenie prosim zaslat  na e-mail:  seredonline@seredonline.sk.

Srdecna vdaka.

Milos Majko

Prinášame reakciu pani Vlčekovej:

-----Original Message-----
From: milanmilosv@post.sk [mailto:milanmilosv@post.sk]
Sent: Monday, October 19, 2015 7:37 PM
To: Milos Majko
Subject: Šoporňa - porušovanie infozákona

Pekný večer pán Majko. Ďakujem za záujem objektívne informovať o samospráve v obci Šoporňa.

K predmetnému rozhodnutiu OÚ Galanta nemám čo ďalej dodať z právneho hľadiska, môžem ešte vyjadriť svoj osobný postoj a názor a verím, že ho zohľadníte vo svojom príspevku. I keď si uvedomujem, že Vás priamo platí vinný starosta Macho, resp. Vaše médium Sered Online je v zmluvnom vzťahu s Obcou Šoporňa, kde je štatutárom Adrian Macho. (reakcia na túto poznámku na záver materiálu)

     Počas funkčného obdobia môjho manžela Milana Vlčeka ako starostu obce som sa zaujímala o problematiku samosprávy Obce Šoporňa,a ako občianka Šoporne sa zaujímam aj v súčasnosti o dianie v obci Šoporňa a konanie verejných činiteľov starostu a poslancov obce, načo mám ústavné právo, a preto je neprimerané a nedôstojné, aby ma niekto z oponentov bývalého starostu Milana Vlčeka označoval neprimeranými a urážlivými prívlastkami vo Vašom médiu. Naviac, mám právo, či už ako starostova manželka alebo bežná občianka Šoporne vyžiadať si kedykoľvek informácie v zmysle infozákona od Obce Šoporňa bez uvedenia dôvodu. S týmto má zjavne pán Macho problém, čo verbálne na Okresnom úrade Galanta aj inde prezentuje, ale svoje tvrdenia neobhájil.

Vašu činnosť pán Majko sem-tam sledujem a priznám sa, že som podľa Vášho vzoru napísala jednu infožiadosť na Obec Šoporňa. Vám Mesto Sereď odpovedalo v zmysle zákona, mne Obec Šoporňa v zmysle zákona neodpovedala.

V samospráve by mal platiť jeden meter, bez ohľadu na to, kto je starostom. Ak niekto porušuje zákony, a je o tom písomný dôkaz, tak to treba riešiť.

S pozdravom, Ing. Alexandra Vlčková, Šoporňa

- - -

Áno, súhlasím. "Ak niekto porušuje zákony, a je o tom písomný dôkaz, tak to treba riešiť."  No verejne je verejne a pre korektnosť to chce aj názor druhej strany, teda starostu obce  Adriána Macha. Na moju žiadosť napísal toto:

From:starosta@soporna.sk [mailto:starosta@soporna.sk]
Sent: Tuesday, October 20, 2015 3:36 PM
To: majko@majko.sk
Subject: Vyjadrenie k žiadosti o zverejnenie rozhodnutia od p. Vlčeka

Neviem na základe čoho sa mám vyjadrovať k žiadosti p. Vlčeka adresovanej Vám na uverejnenie neprávoplatného rozhodnutia Okresného úradu Galanta vo veci podozrenia zo spáchania priestupku na úseku slobodného prístupu k informáciám. Viem sa vyjadriť, ak budete mať záujem, po nadobudnutí právoplatnosti rozhodnutia.

Pre zachovanie korektnosti ešte e-mail  prednostky  OU Galanta, ktorým reagovala na konkrétny prípad uvedený Milanom Vlčekom:

From:Júlia Gálová [mailto:Julia.Galova@minv.sk]
Sent: Wednesday, October 21, 2015 8:56 AM
To: majko@majko.sk
Subject: informácia

Vážený pán Majko, na základe nášho telefonického rozhovoru Vám uvádzam nasledovné :

pánovi Mgr. Milanovi Vlčkovi bolo zaslané rozhodnutie, ktoré doposiaľ nenadobudlo právoplatnosť.

Podľa poučenia uvedeného v rozhodnutí má možnosťv súlade so zákonom o správnom konaní podať opravný prostriedok.

Konanie nie je ukončenéa preto sa k predmetnej veci Okresný úrad Galanta nebude vyjadrovať.

Želám Vám pekný deň.

S pozdravom

Mgr. Júlia Gálová

prednostka  Okresný úrad Galanta

- - -

V používaní zákona  211/2000  Z.z. nie som začiatočník a v rozhodnutí  OU Galanta sa mi nepozdávalo zopár vecí, myslím si, že s tou vinou  starostu obce  A.Macha to nie je až tak jednoznačné, ako to vidí orgán prejednávajúci podnet  pani Vlčekovej a teda potenciálny priestupok.

Preto som požiadal o stanovisko odborníka, s ktorým  SOL spolupracuje už roky: " Po preštudovaní si Rozhodnutia  OU Galanta vo veci údajného porušenia zákona  211/2000 Z.z.  starostom obce Šoporňa  Adriánom Machom  som dospel k záveru, že v prípade jeho odvolania sa voči rozhodnutiu správneho orgánu, bude rozhodnutie zrušené s pravdepodobnosťou blížiacou sa k  100%tám."

Nemyslím si, že v momentálnej situácii je nutné vypisovať prečo - nech si úradníci svoje výplaty zaslúžia. Mám však zato, že SOL by v každom prípade malo pri verejnom prezentovaní   takto citlivých vecí (a verejné obvinenie z porušenia zákona citlivým nesporne je)  zostať nad vecou a nemali by sme byť ani na jednej a ani na druhej strane.

Netvrdím, že Adrián Macho urobil všetko, čo mu zákon v danom momente ukladal, no zákon má niekoľko paragrafov a postup pri žiadaní informácií je pomerne zložitý a presne daný. Bol dodržaný žiadateľom tak, ako to zákon určuje? 

Ubezpečujeme čitateľov, že o ďalšom vývoji vo veci prinesieme aktuálne informácie.

- - -

Na záver sľúbená poznámka:

Pani Vlčeková, k Vašej poznámke citujem: "I keď si uvedomujem, že Vás priamo platí vinný starosta Macho"  vydávam nasledovné stanovisko:

Mňa osobne a ani  SeredOnLine.sk nikdy nik priamo a ani nepriamo neplatil. U média SeredOnLine.sk  je možné objednať služby a to má umožnené ako fyzická osoba, tak firma. Samospráva z tejto možnosti samozrejme vyňatá nie je.

Obec Šoporňa má s médiom uzatvorenú štandardnú zmluvu, ktorá obci dáva možnosť prezentovať život v obci, akcie obecné, záujmové, ako aj akcie občianskych združení či športových klubov. Materiály nevyhotovujeme my - reálne rozmýšlajúci človek iste pochopí, že to by bolo nutné zaplatiť. Čiastka, na ktorú je zmluva uzatvorené pokrýva (v prípade Vašej obce s toľkými aktívnymi prispievateľmi už ani to nie)  výlučne náklady  spojené s chodom média v danej rubrike - povedané inak, zabezpečuje to, aby médium po zadaní adresy mohlo byť dostupné.

Pani Vlčeková, tak ako ani za čias kedy bol starostom obce  Váš manžel, ani dnes  SOL a ani ja osobne nemáme žiadne vzťahy k voleným zástupcom (a to ani poslancom) a ani k obci samotnej. Za minulej éry obdobne ako teraz, má možnosť pod svojim menom a priezviskom sa registrovať každý občan a vkladať svoje články do média individuálne. Nesmú však obsahovať reklamu a to ani politickú, nesmú odporovať platnej legislatíve  SR a EÚ a nesmú byť v rozpore so smerovaním média.

Volení zástupcovia si môžu v médiu objednať platenú reklamu tak, ako to urobili viacerí kandidáti pred poslednými komunálnymi voľbami.

Pani Vlčeková, sloboda slova bola pre médium podnetom k jeho vzniku a od tohto základného mechanizmu demokracie sme neupustili doteraz a pokiaľ budem mať na médium vplyv ja a dovolia to príslušné zákony, ubezpečujem Vás ako aj ostatných čitateľov - sloboda u nás zostane.

Médium je teda mnou osobne úmyselne postavené ako neskorumpovateľné a verejne Vás týmto ubezpečujem, že  zmluva so žiadnou obcou v akejkoľvek sume neprinesie osobný profit žiadnemu jej predstaviteľovi. Skutočne to nie je otázkou sumy, ale cti a mena ako média, tak môjho.

Na záver snáď len poznámka - mal som ponuky v ročnej výške desiatok tisíc Eur a odmietol som ich, preto spávajte kľudne.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 19-09-2016 20:58:08
Drzim palce aby sa napredovalo, lebo je jej skoda. Soporna bola znama inymi prednostami a stale som hrdy ze pochadzam zo Soporne. Len ludia sa musia zjednotit a zacat sa viacej starat o to, ako to tam vyzera.
Kde byvam si kosime aj obecne pred domom, bola by hanba aby som to mal zarastene, viac sa starame o predzahradky lebo to uz pohlad a kontrast nepusti.
pre Peter | 19-09-2016 19:44:56
Áno, je rozhádaná. Anonymné udania od jednej osoby sú pravidelné...
Obec začala pracovať a za dva roky sa v nej urobilo pomerne dosť, aj napriek takým pomerom, aké sú. Či nie?
Aj kanalizácia bude rozšírená... Za predpokladu, že vláda nedá peniaze z kanalizácie na emigrantov...Lebo Únia! Únia a tí bas*** sú im prednejší, ako vlastný národ...!?
Peter | 19-09-2016 13:23:55
Ano, ale akych si ludia zvolili sami.
Vzdy je to na vybere samotnymi obyvatelmi. Asi su v Castkovciach rozumnejsi a urcite menej hadavy. Mam odtial kolegov a pochvaluju si.

Alebo je Soporna uz moc velka a preto Argentina nechape Vazinarov a na Hliniku maju svoj svet. Skoda ze taka velka dedina s tak velkym potencialom vody/prirody, pracovnej sily a dialnice je tak zaostala. Ako som z nej prec uz vyse 15 rokov, to pocitujem kazdorocne cim dalej viac.
pre Petr | 19-09-2016 12:12:50
Ale nemali tam starostov co 24 rokov spali. pardon, srali na obec
Peter | 19-09-2016 11:54:09
Pardon, patri to pod iny clanok a ine reakcie 1000000, ale tyka sa to Soporne.
Peter | 19-09-2016 11:52:39
V Pate bol aky program, ked boli zadarmo, alebo v Jaslovskych.

Ja som bol tunak a vrele odporucam. http://obeccastkovce.webnode.sk/news/hody-2016/
Jednak ze za take vstupne ake bolo dotiahli to co tam hralo a zabava bola viac hodnotnejsia za 8EUR, ako za 3EUR v Soporni na cely vikend (aj keby zadarmo). Sikovnostou starostu sa tato mikro obec rozvija raketovym tempom a taketo hody sa tam poriadaju uz vyse 10 rokov. Vystavba aka tam bezi ci uz sukromne domy alebo najomne byty je obdivuhodna a stale su cakacie doby. A kolko maju obyvatelov? len 1333. Tu si berte priklad obe strany.
Vstup bol spoplatneny len na koncerty, ostatna putova zabava standardne pristupom zadarmo.
to naozaj nerozmýšlate | 06-09-2016 21:58:41
Čo tu vypisuje nepodstatné veci,to aby bol akože v obraze?Bolo by vhodnejšie keky napísal prečo sa nechce dostaviť na súd v kauze zmarené referendum,tieto jeho tláchaniny nikoho nezaujímajú.
pre Vlček sa nezmenil | 06-09-2016 20:18:06
Keby aj mal záujem, ja určite nemám záujem si s ním vymieňať názory. Mohli by mi nedajbože ostať:-)
Vlček sa nezmenil. | 06-09-2016 20:11:17
Milan Vlček | 06-09-2016 17:55:57

...a môžme sa porozprávať ak bude záujem aj z mojej strany,...

Kedy mal záujem? A tak je veta postavená správne. Ty sa môžeš chcieť stretnúť, ale Vlček len ak sa mu bude chcieť. Nedokázal sa stretnúť ani na úrade v Deň otvorených dverí, ani na zastupiteľstvách,...
Obcan | 06-09-2016 20:03:39
O byvalom starostovi Soporne si mali moznost spravit usudok obcania z videi,kde posobil neskutocne arogantne a zjavne sa nevie preniest cez to ze uz nieje starosta.
Ale co je este zaujimavejsie-terajsi starosta obce,inak predtym som mu ako mlademu nadejnemu clovekovi fandil,vyzera tak ze nepojde moc daleko od jeho slapaji.
Neviem ci sa smiat,alebo skor byt nasraty ze akakolvek trocha moci cloveka v tomto malom zaprdenom state tak zmeni.
Preto Slovensko je aj tam kde je...
pre kukuk | 06-09-2016 19:28:37
Hahaha...strach? A pred kým? Tým skrachovancom, čo nevychádza ani z domu? Tak ten bol dobrý...
Kukuk | 06-09-2016 19:21:34
z príspevkov Adriana a machovcov citit veľký strach z Milana Vlčeka. Uvidíme čoskoro kto sa triasol a trase.... Že Adrian?
nie som si istý | 06-09-2016 18:49:41
či to píše registrovaný Vlček, alebo akože Vlček - akože niekto ním poverený.
Jedno je však isté. Aj keby ste napísali, kde sa máte stretnúť, napíše na Vás udanie, že ho chcete vylákať za účelom nekalého úmyslu. Viete ako sa hovorí - poznáme svojich ľudí :)

On sa trasie aj na pošte, aby sa s niekym iným, okrem pracovníčok pošty nestretol.
No nemám pravdu?

A prosím, nezabudnite, že ďalšie pojednávanie na Okresnom súde v Galante bude dňa 14.12.2016!
pre Registrovaný Milan Vlček Milan Vlček | 06-09-2016 17:55:57 | 06-09-2016 18:42:48
Čo tak napríklad na pojednávanie? Jaj zabudol som, že ty si utekal aj zo zastupiteľstiev alebo si radšej ani neprišiel, aby si sa nemusel postaviť zoči voči svojim voličom -občanom.
Registrovaný Milan  Vlček Milan Vlček | 06-09-2016 17:55:57
Stačí,keď sa mi predstavíte ako občan občanovi a môžme sa porozprávať ak bude záujem aj z mojej strany,a preto neviem kam mám dôjsť alebo podľa pisateľa nedôjsť.
pre Milan Vlček | 06-09-2016 17:11:42
Aj sme si urobili, je to na smiech, čo si tam zverejnil. Keby si sa radšej dostavil tam, kde sa máš dostaviť, ale na to nemáš g**e.
Mgr.Milan Vlček | 06-09-2016 13:08:52
Ďakujem za spätnú reakciu p. Majkovi, odpovede z Okresnej prokuratúry týkajúce sa fungovania,resp.nefungovania samosprávy v obci Šoporňa som uverejnil v samostatnom článku. Urobte si sami objektívny názor a mienku.
kukuk | 06-09-2016 09:41:20
Pre dondi sa kuknut,tak dojdi ty dement a idiot,nech Milan vidí aký si mimo! A nezabudni sa predstavit.
wae no nee | 06-09-2016 08:16:08
tak to sa dondem kuknut :)
wae no nee | 06-09-2016 08:14:23
tak to sa dondem kuknut :)
Kto sa chce stretnut | 06-09-2016 08:11:53
Kto ma zaujem o osobne stretnutie s ex... ma tu moznost dnes o 13.00 na OS Ga. Mozno bude pan ex taky laskavy a zodpovie aj vase otazky. Som zvedava ci bude taky komunikativny ako na FB resp. tu na SOL.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-09-2016 21:56:19
Po precitani prispevkov hrubo urazajucich podpisaneho autora (a je jedno ci to je Vlcek alebo hocikto iny) prispevku dochadzam k presvedceniu, ze ludia su pre ziskanie moci a jej nasledne udrzanie schopni naozaj neskutocnych podlosti. V niektorych pripadoch dokonca vyhrazok ci podpalenia auta.

Iba nedavno som tu napisal, ze by sa uz niekto mohol najst, kto bude nie anonymne uverejnovat primitivne invektivy a urazky, ale pod svojim menom napise nieco zmysluplne a podlozi to faktami.
Dufam, ze k tomu onedlho pride...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-09-2016 21:50:16
Mgr. Milan Vlček | 05-09-2016 16:50:03 | - pan Vlcek, na Vasu registraciu som povolil plne pristupove prava, takze od tohto momentu mate moznost ako pisat, tak prikladat fotografie. (zmensit na 1200 x 800 pix)

Akekolvek overene a podlozene informacie dokazujuce pochybenia volenych zastupcov platenych z dani obcanov a uradnikov nielen v samosprave maju byt obcanom zverejnovane, abz obcan mal moznost rozhodnut sa, komu da vo volbach doveru.

Za obsah Vami publikovanych materialov prirodzene zodpovedate tak, ako za svoje clanky zodpoveda kazdy iny autor v mediu.

Prajem prijemny zbytok vecera.
P.S. Vy ste mi teda | 05-09-2016 21:10:09
vysokoškoláci, vraj inžinieri, doktori, magori, sorry, dopíšem - magistri...
Študovaní jak svine za svine? Ak ste sa urazili, máte právo. Ak som myšlienku vyjadril, tak to bol môj písomný prejav vlastného úsudku.
Debil by zo seba neurobil tak sprostého, ako sa VY niektorí na tomto fóre zviditeľňujete.
zrejmé možné porušenie zákona | 05-09-2016 21:05:02
Pán VLČEK, Ty si sa nepozastavil nad vyjadrením prokuratúry, keď ti napísala - zrejmé možné porušenie zákona ?
Môj úsudok je, že tam sú takí idioti ako TY. BUĎ JE porušenie zákona, alebo NIE JE!
ČO je to za prokuratúru, ak toto napíše?
Zrejme možné porušenie môže byť chápané napríklad ako jasné narušenie, napríklad osobnosti!
Ing. | 05-09-2016 19:28:43
Pán Mgr. zase zavádza občanov Šoporne. Hovorí o možnom porušení zákona. Nie o dokázanom porušení zákona. To tu už raz bolo, keď z obecného rozhlasu znelo porušenie zákona pri vypísaní miestneho referenda a dôkaz žiadny. Pan Mgr. pravdepodobne študoval na UK za klobásy, keď vo FB príspevku napísal\"na Obecnom úrade\" veľké O bez udania miesta. V príspevku na SOL \"Obcou Šoporňa\". Znovu veľké O. To by sa slovenčinárovi stať nemalo. Buď príspevky nepíše pán Mgr. alebo naozaj tie klobásy.
no to som zvedavý | 05-09-2016 18:31:48
Hádam si nevyplácal neoprávnene vyší plat ako ty alebo urobil druhú \"artézsku studňu\"veď nezabudol zverejniť a zaúčtovať príjmy za kolotoče a rôzne takéto detaily kde si odrbal dedinu o niekoľko stovie tísíc.Už sa na to téším.
no to som zvedavý | 05-09-2016 18:31:48
Hádam si nevyplácal neoprávnene vyší plat ako ty alebo urobil druhú \"artézsku studňu\"veď nezabudol zverejniť a zaúčtovať príjmy za kolotoče a rôzne takéto detaily kde si odrbal dedinu o niekoľko stovie tísíc.Už sa na to téším.
dobrý | 05-09-2016 18:24:06
deň pán magister, načo súhlas SOL, hoďte to na FB a Macha roztrháme na cucky. To si pište.
Registrovaný Mgr. Milan Vlček Mgr. Milan Vlček | 05-09-2016 16:50:03
Zdravím čitateľov SOL. Dnes som obdržal 2 písomné odpovede z Okresnej prokuratúry GA, z ktorých je zrejmé možné porušenie zákona Obcou Šoporňa, resp. starostom obce p. Machom. Preto sa pýtam, p. Majko, ste ochotný zverejniť uvedené písomnosti? Ďakujem, s pozdravom Milan Vlček.
Hody-v mínuse | 05-09-2016 13:19:20
Dakujeme občanom za dvojnásobný príspevok na tohtoročné hody najprv 20 000 EUR z dani do rozpočtu, potom vraj 5 000 EUR na vstupnom!!!! A ešte od sponzorov niekoľko tisíc EUR, aby som ako starosta Adrian M.s poslancom Stanom R. mal čo najväčší zisk a províziu a obec vykázala celkove stratu čiže MÍNUS 160eur!!!!!!!!! A to neni sranda voliči.
Krtko | 05-09-2016 10:44:17
Asi sa tresknem hlbšie do zeme ako náš vzor jediný najsamfasa vychvaleny neobmedzený alebo predsa len obmedzený psychozakomplexovany adrian.ved on si nepamätá čo a ako terorizoval obec Šoporňa a bývalého no toto- nielenže si riešil prečo ryje krtko na cintore ale si sa milý Adrian hral so skapatymi rybickami pri čističke ktoré si tam nasnímal so Slintakom a potom si sa vychectavak keď si udal vlastnú obec ako poslanec na životne a dupal si o pokutu no neúspešne, pokuty si velke platil ty za tvoju neschopnosť! Koľko to bolo? 2 krát vyše 7000 EUR?! Zosobniť tebe! Ale aspoň si slintakovi za ten komplot zamestnal jeho a jeho ženu rosypalovy svagrinu na urade,že? Bravó! A už si nepamätám ako si nadránom vyhodil prúd na poštovej ulici aby si po tme mohol spilit májku na Rajčure a potom o tom vypisovať na SOL a vytesovat sa z toho na úkor deti a občanov čo tu akciu spravili. ? Rytmus spieva v jednej piesni : si hovado.....
pre Krtko | 04-09-2016 22:18:34
Niektoré deti, medzi ktoré zrejme patríš aj Ty, niektorí partneri, alebo ako ich nazvať, sa snažili splodiť v bazéne. Se m eno odplávalo a kkt zostal :)
Aspoň si dal jasnú indíciu, kto je autorom príspevku, ak je vôbec pravdivá. Myslím si, že je to len ďalší výplod schizofrenika, ktorý predpísané lieky neužíva pravidelne.
Krtko | 04-09-2016 21:33:36
Macho zdvihni tu lenivu farizejskú prdel,zeber lampaš a chod svitit na horný konec! A popritom si spomen jak si kibicuval za každú somarinu bývalý ansabel napríklad za krčacince na cintery.. Pamatas??
Ná šak načo... | 04-09-2016 21:19:39
to tunák rozebírate.

Je problém, ak by ste to normálne nahlásili? Štvrtá noc? Mohli ste to ako normálny občan nahlásiť a v piatok v noci sa už mohlo svietiť. To je problém?
Ale zrejme ste jeden, či jedna z tých, ktorí všetko čakajú rovno do huby. Aby Macho chodil po dedine a kontroloval lampy? Čo tak niečo NORMÁLNE a LOGICKÉ, ak by to OBČAN ohlásil ako poruchu?
Ahá! Zabudol som, že niekto očakáva zázraky do hodiny a do dňa a pritom nechce pohnúť ani prstom. Radšej bude ...
Bože,...údolie dutých hláv!
P.S.: A že len Vám to vadí?!
Niekedy naozaj nechápem logiku niektorých jedincov. Jednoduché, logické veci dokážu neuveriteľne skomplikovať.
Svetlo | 04-09-2016 20:29:41
Ná čo na hornom konci už ani svítit nebudeme, šak už sme štvrtú noc potme a čo neplatíme dane jak ostatní???
Strašné, ak | 04-09-2016 19:33:16
predpísané lieky na niektoré pozemské tvory nemajú žiadny účinok. Mali by ste ísť veterinárovi, ten predpisuje aj pre svine, aj lesné zvieratá, dokonca aj malé psovité a mačkovité šelmy.
Macho presudi | 04-09-2016 14:54:06
Macho presudi dedinu i gate- na sudy je odborník Macho s plateným obecným právnikom- za tento rok presudil12 000 EUR a nič z toho, mal by to vrátiť a ospravedlniť sa voličom a ex!! Ale na každú svinu sa voda vari i na Adriana.
neviete kedy | 04-09-2016 14:42:28
bude sudne pojednavanie vo veci zmareneho referenda a ci uz vratil ukradnutu mzdu?
anonym | 04-09-2016 14:38:37
Co je to zverejnena zelen? A ako vyzera? 😀
Macho nepresvedčil | 04-09-2016 14:23:34
zbytočné odputavanie pozornosti Adrian od tvojich prešľapov a neplnenych slubov. Prázdne reči,výhovorky a trápne poukazovanie na bývalého či úspešného či neúspešného to nechaj na ludi v dalších volbach, my rozhodneme a nie ty a tvoja rodina. To už stačilo a to bude tvoj konec s žiaľ s tebou dedina stratila zbytočne roky a rozvoj!
Kedy bude záver? | 04-09-2016 13:27:10
čo na záver? | 23-11-2015 22:10:05
Ak Niekomu nie je niečo jasné, musí sa pýtať.
Aj Albert Einstain povedal: Je dôležité sa je pýtať.

Niekedy však platia jeho slová doslovne:
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý.

Náš Anonymný sťažovateľ vie veľmi dobre písať žiadosti podľa infozákona, vie veľmi dobre udávať obec na rôzne inštitúcie, ale neurobí nič preto, aby obec napredovala.

Ako taký človek dokáže v pokoji žiť? Žije vôbec, keď sa pred vlastnými spoluobčanmi skrýva? Hanbí sa na verejnosti, ale v médiach pôsobí sebavedomo a verejne klame, zavádza?

Čo na záver? Jedna vec je na tomto svete nekonečná a to je ľudská hlúposť. Tým vesmírom nie som si taký istý!
výborne | 04-09-2016 13:16:04
len sa zhovädzuj a strapňuj ďalej
Takmer aj po roku... | 04-09-2016 13:16:02
LenOnom | 10-11-2015 12:29:51
...možno nebudem doslovne citovať Vlcaka...ale povedané jeho slovami...neúspešný kandidát sa nevie zmieriť s tým, ze prehral volby ... neustále niekoho napáda, udáva, ci pod vymyslenými menami, ci ako anonymný občan ...jedno je vsak iste, On je naozaj neúspešný kandidát a pravom, môže nosiť tento titul!
a máme to tu.... | 04-09-2016 12:54:44
Macho v plnej nahote a úbohosti obhajuje anonymne rodinkárstvo a nekompetentnosť ludi na urade ktorých tam dosadil a pôvodných predtým všetkých vyhodil aj z zverejnenej zelene!? Čo ďalej? Ľudia sa nehádajú a nebojujú neho ale sú znechutený z jeho volebného podvodu a z toho čo spravil z dediny terazdruhy Leopoldov. To nechceme.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-09-2016 12:42:43
Ludia, najde sa v Soporni uz niekto, kto bude schopny pod vlastnym menom napisat nazor na toho druheho a podlozit ho aspon akymi-takymi faktami?
a máme to tu.... | 04-09-2016 12:24:43
Presne ako som písal,okamžite sa ozvala len tá istá osoba svojou psychopatickou reakciou a preto si neutvárajte obraz o Šoporni,že sme tu nejaký rozhádaní a nespokojní,iste problému sú všade to je normálne ale ako vidím v odci sa pracuje čo je aj vidieť.A pre toho chorého pisateľa,niesom starosta ani zamestnanec obce tak ma láskavo medzi nich nedávaj-čo by mi za súčastného personálneho obsadenia vôbec nevadilo nakoľko sú tam slušní ľudia,čo sa pred tým nedá povedať.OK?
dúfajúc, že sa | 04-09-2016 12:14:37
nemýlite želám príjemné nedeľné popoludnie.
aby bolo jasné.... | 04-09-2016 11:42:56
Samochvála smrdí,uvedom sa,si ak ti to psychostav dovolí alebo tvoj tatičko čo si ho zamestnal na urade a potom v škole. Hanbi sa! Pozri sa na seba a hovorme o tom koľko si zobral provízie od Mira krajca za hajzliky v škole? Koľko si zobral od Rosypala za dvoje predražených hodov za treťotriedne kapely? Koľko beres od svojho bývalého kolegu z Leopoldova za predražene IT služby? Hovorme o predražených opravách ciest, koľko si za to skasol provízie, keď sú cesty stále rozbite? Hovorme o neskutocnom plytvani obecných peňazí na obecnom urade na zamestnávanie machovej rodiny a kamarátov? Tak ako píšeš,ľudia si o tebe spravili obraz a neskutočne si slabý a falošný verejný cinitel.
aby bolo jasné.... | 03-09-2016 18:31:20
Tieto ohováračky,urážky a osočovanie tu píše stále jedna a tá istá osoba,svojimy klamstvamy chce navodiť atmosféru,že v Šoporni pomaly nastala anarchia,naopak my sme zo starostom veľmy spokoní a dovolím si tvrdiľ,že od tzv. revolúcie máme najlepšieho starostu akého sme si mohli vybrať
,môžete si domyslieť kto je asi za týmito nezmyslami a báznovstvami asi je inšpirovaný nacistickým šéfom propagandy,že sto krát opakovaná lož sa stane pravdou,dúfam,že máte toľko zdravého úsudku a nepodľahnete takýmto nezmyslom.Toto píšem aby som veci uviedol na správnu mieru,čo si z toho vyberiete necháva na Vás.
pre choré hlavy | 03-09-2016 06:02:12
Šoporňa je typickým príkladom vlády tupých hláv a ešte tupších, ktorí ich volili. To si tam fakt neviete nájsť jedného slušného človeka a toho spraviť starostom ? To Ste už fakt rozhádaní ako divé svine ? Ste horší ako separatisti v Donecku. Vy by ste sa určite do rána povraždili, keby Ste mali zbrane. Najlepšie by určite bolo, aby Vás SOL úplne zrušila, pokiaľ tie vaše dementné hlavy a dementní predstavitelia samosprávy nenakazia vírusom Šoporna dement celé Slovensko. Vy nato určite máte. Nakaziť celé Slovensko. Môžete sa len hanbiť.
Obcan | 02-09-2016 20:21:30
Je mi jedno co sa deje v Soporni,ale neda mi nenapisat-ked ta ,,moc,, opanta ludi na dedinke,co sa potom musi diat v parlamente...
Hadam aspon priroda sa s ludstvom bude vediet vysporiadat...
Pre chore hlavy: | 02-09-2016 16:05:34
Rozmyslate co pisete alebo sutazite o to kto sem da väcsiu blbost? Viete kolko pohonnych hmot treba prejazdit za 3000 eur? A zabudli ste este autobus, ducato multicary, hasicke auta. A videl uz niekto sajbidora na aute? A k tym 211 - nedostal nahodou k nahrade sudne trovy niekto iny ako macho? Treba chodit na zastupitelstva a pozorne pocuvat....
pre info | 02-09-2016 14:12:17
Si cely dolava. Len by si chcel, aby to tak bolo. Osierat je velmi lahke. Daj fakty, nie tvoje chore myslenie.
info | 02-09-2016 12:42:19
Obecný úrad a Adrian Macho obvinený s porušovania zákona o prístupe k info......(211), Adrian Macho investoval do obecného právnika na tieto prípady porušenie 211-ky vela EUR, tají to pred finančnou komisiu a verejnosti, lebo to je jeho povinnosť informovať občanov. Dokedy? Komu sa vysmieva že nebude informovať? Nám voličom?
K téme...info | 02-09-2016 12:22:59
Ako vlastne dopadlo rozhodnutie? Kto čo porušil? Ak vôbec? Sťažovateľ už uhradil poplatky okresnému úradu?
auta... | 02-09-2016 12:18:59
len? pridaj este zopar aut a este par tisic eur...
mal by si zvazit co pises. si vazne chory? nemas schopnost, kedy dost? davas sem nepodlozene info? potom si neskutocny chudak!
nehospodárnosť s autami | 02-09-2016 12:08:13
koľko áut na urade platíme z rozpočtu? Machovi a jeho Lucii 2 auta, Machovci tatovi 1 auto, dalsie auto kovaloví na stavebnom, sajbidorovi, Rosypálom rodine, dodávku na tej jazdi brat Macha a obecná Fabia!! To je fakt dosť a zo zdroja úradu je info že mesačne preplácajú tMto ludom vyše 3000 EUR!! Čo robia poslanci a kontrolórka? Takto šafárit!!?
Macho sa usvedčil | 02-09-2016 11:55:47
a sám svojou nenávisťou k bývalému..... Sám nevie alebo nechce vysvetli ako verejný činiteľ podozrenia z krádeže, klamstiev,podvodov,vyhrážok a hned krivo bez dôkazov obviní iného a to opakovane už niekoľko rokov. Keby to záviselo od Macha tak bývalého záver on sám u seba či? No kto druhému jamu kope,sám do nej spadne! Polovička funkčného obdobia za dverami a Macho je z rečami dobre štyri roky pozadu a skutek utek,slabota!
je to choré... | 02-09-2016 11:37:41
čo všetko dokážete vytvoriť, len aby bežala táto nezmyselná diskusia a pritom úplne od témy.
Navyše, možno ani pán Bango nevie ako to bolo a pochybujem, že Vy máte relevantné dôkazy o svojom tvrdení.
Najprv si overte fakty a potom píšte o Machovi, Bangovi, polícii, zástupcovi a Petrášovi.
A zamyslieť by sa mali v prvom rade Tí, ktorí doteraz nevrátili mzdu, nabalili sa na provízii za plynovú kotolňu, za školské si vymenili okná na dome, anonymne udávajú našich spoluobčanov že sú dílermi drog...
Chápem, že nervy pracujú. Už vám prišla exekúcia? Peniažky sa míňajú? Či?
pre neskutočné | 02-09-2016 11:15:52
Zamyslieť a napraviť by sa mal p. Macho či? Tie vyhrážky sa deju u sociálne slabších,treba sa pýtať u p. Banga.. Sú dôkazy i svedkovia že to p. Macho udával a bez dôkazov a predtým tam posielal svojho zástupcu petrasa s políciou.. Prečo asi?
pre kope ............ | 02-09-2016 11:15:34
tento príspevok nemá nič spoločné so zdravým rozumom,
neskutočné | 02-09-2016 10:54:48
To hádam už nie,vôbec sa cítiš čo píšeš,veď toto už nemá nič spoločné zo zdravým rozumom,slušne Ťa prosím zamysli sa nad sebou a neotravuj ľudí takýmito nezmyslami!
kope a vyhráža sa | 02-09-2016 09:39:48
do ludi čo ich vo volbach podplácal aby ho volili za starostu alebo niečo videli počuli! Najnovšie sa pustil do udávania občanov na polícii že zneužívajú dieťa a tak podobne, to je hrozne čo si Macho už dovoluje!? Asi by mali skontrolovať fakt jeho stav a či ma on vsetko v rodine v poriadku a či netýral vlastne deti?? Ak sú vobec jeho ?
bol očami v inom svete | 01-09-2016 20:41:58
myslíš toho v okuliaroch, bezprostredne po sčítaní hlasov na starostu obce? Aj On je na psycho? Na liekoch? Iných pochutinách? Či? Daj si deci...
pre myslím | 01-09-2016 20:25:16
päť kvietočkov na lúke, šesť prštekov na ruke....
to sa potom veľa píše
myslím | 01-09-2016 20:15:22
že najlepším riešením by bolo, keby sa p. Macho podrobil psychiatrickému vyšetreniu a následne by si žalobami na tých čo ho ohovárajú zabezpečil doživotnú rentu. Ostáva len otázne, prečo tak neurobí.Ja som ho videl len raz v živote a evidentne bol očami v inom svete. A bude veľmi dobré, keď do poznania výsledkov toho šetrenia jeho riťolízači zavrú svoje tupé ústa.
pre psychopata Adriana | 01-09-2016 14:09:15
pre teba idiota je každý s iným názorom idiot,ty ako obecný zlodej a vykrádač škôl vidíš v každom zlodeja, ty ako závislý na liekoch, moci a pochutinach vidíš len to čo ti tvoja dlhoročná chorá myseľ dovolí. A veru Leopoldov ani sladkovicovska škola za peniaze ta lepším ani múdrejším nespravila. Čo želáš, to dostaneš, karma je zdarma Adrian.
jedna sviňa | 01-09-2016 13:47:35
sa už uvarila. Nevidno ju v dedine, alebo už konečne skapala od hanby? Mala vysokú a kam to dotiahla, sviňa jedna :)
To snáď - nie je pravda, že kto má vysokú školu, jednu, dve či tri, Že Je vzdelaný, múdry, šikovný, inteligentný. Takého už poznáme. Má vysokú školu, je vychcaný, pekné rečičky, deň otvorených dverí zatvorené, predražená studňa vyhlásená za veľdielo Richtárovej artézskej vody, zmiznutá provízia za plynovú kotolňu, podvody, udania,... A tomu sa hovorí inteligent? Smiešne. Hocijaký sedlák je poctivejší a múdrejší a postačí mu na to stredná škola a jeho chrbtová kosť.
To snáď | 01-09-2016 11:02:31
nemyslíte vážne že kontrolórka nemá aspoň strednú ekonomickú školu??? Aj ke´d to možno nevyžaduje zák. 311.
To si potom kľudne spravte kontrolóra debila s ukončenou 5. tr. a určite bude starostovi a lízacím poslancom vyhovovať. Ale pamätajte, na každú sviňu sa varí voda.
kontrola | 01-09-2016 08:39:16
Kto vlastne kontroluje Macha keď poslanci nacvicujú ako majú hlasovať a potom ruky zdvíhajú rovnako bez názoru ako opice? Keď kontrolórka obce Veresová nemá vôbec ekonomickú prax, robila len predavačku a skladnicku? Keď zamestnanci úradu sú bez praxe iba dosadení kamaráti a rodina Macha a Rosypala? Zlatý bývalý kontrolór Jožko Magdálik!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 23:13:54
už stačilo | 31-08-2016 21:30:10 | - ucelom predsa nemoze byt utajenie skutocnosti, ale docielenie zmien k pozitivnemu. Utajenim zostane zle zlym a o dobrom sa nik nedozvie. Spolocnost sa dopredu hybe komunikaciou tak, ako dieta. Ked vsak komunikuje dieta z trulom, pripadne v komunikacii nieto ucelovo klame verejnost a utajovanim je mu to umoznovane a tolerovane, neposunie sa dopredu nik.

Alebo sa mylim?
už stačilo | 31-08-2016 21:30:10
Neviem či sa už necítite ale čo tu vypisujete je už úplne trapné,niekedy to vypadá akoby ste potratili rozum,to už nemáte žiadnu sebaúctu ani elementárnu slušnosť?Ešte šťastie,aspoň dúfam,že to nečítajú ľudia v zahraničí lebo neviem si predstaviť aký obraz by si o nás utvorili.Tak Vás všetkých pisateľov žiadam aby ste si dobre premysleli čo chcete zverejniť,len toľko.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 19:22:57
ospravedlnenie | 31-08-2016 19:09:34 | - zmluva je vzdy zmluva a o podmienkach sme rokovali vopred. Zmluvu je povinnostou zmluvnych stran plnit.

Transparentnost samospravy sa hodnoti v celkovom konani volenych zastupcov a ich pristupe k sptravovaniu veci verejnych. Pri transparentnosti je najdolezitejsia komunikacia s obcanom a pochopenie ulohy voleneho zastupcu v zastupitelskej demokracii.

O svojom verejnom slube vo vztahu k slobodnej diskusii obcanov a komunikacii s nimi iste Adrian rad porozprava aj necele dva roky po volbach. ;-)
pre informovaneho z obecnej stranky z 31-08-2016 11:23:26 | 31-08-2016 19:10:35
Asi na tej stranke nebol on. Tento rok je tam 15 oznamov .... kedze ten rozhlas u nas nepocut (a je mi to jedno, aj tak som vacsinou v praci) tak neviem overit, ci su to vsetky oznamy ...ale asi nie su.

Ja samozrejme nepotrebujem vediet sukromne oznamy (aj ked aj tie su mozno zaujimave), ale to, ze sa odvoz smeti jednorazovo skracuje z dvoch dni na jeden, alebo ze pol dna nebude elektrina by som vedel rad dopredu - nie az ked mi potom znami povedia, ze sak to bolo hlasene v rozhlase.

-------------------
Ked uz sme pri stranke - rad by som tam nasiel nejake investicne plany obce. Napriklad mapu noveho kanalizacneho projektu. Ale mozno aj mensie veci ktore ma obec v plane.

Mozno nejaky kalendar planovanych verejnych udalosti

Alebo aspon zoznam dni, ked sa robi vyvoz odpadu.

ospravedlnenie | 31-08-2016 19:09:34
Chcel by som sa p. Majkovi ospravedlnit. Zle som ho pochopil, ked pisal o Machovi a transparentnosti. Keby som vedel, ze mu vadi, ze sa Macho zacal spravat transparentne a vypovedal zjavne nevyhodnu zmluvu s SOL, tak by som svoj prispevok z 31-08-2016 10:11:48 ani nepisal. Pre niekoho, kto nevie argumentovat a ako sam pise len sa zabava, to aj tak nema zmysel.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 15:00:14
škrupinka | 31-08-2016 11:58:39 | - presne chapem, co ste napisal a vystihol ste to presne prave tym jedinym slovom.
Dokonca verim, ze nebolo zvolene nahodou.

Mne ide o pravdu, fakty poukazanie na konanie Adriana od nasho zoznamenia az po tel. rozhovor medzi nami dvomi vykonany na konci marca 2016.

Pisem to takto umyselne - Adrian ma moznost zaspominat na niekolko mimoriadne dolezitych udalosti v suvislostiach od nasho prvehop rozhovoru a jeho slubov az po ten zatial posledny.
Preco slubov? Nuz, voleny zastupca je o sluboch a teda o cti v ich dodrziavani - obcan vela moznosti voci nemu nema.

Nie mne ide o 200 Eur, ale tomu, kto zmluvu za kazdu cenu chce vypovedat - mylim sa snad? ;-) Ona karta sa moze aj obratit, ked si clovek prestane prisposobovat slova tak, ako mu vyhovuju.
Ja mam zmluvu a hruhovym razitkom obce a statutarovym podpisom. To uz priatelu nie je len slovo a to ani v state, ktory ma od toho skutocneho pravneho daleko.

Zatial tolko. A na zaver spomienka na tabulu SOPORNA s dodatkom z pred niekolkych rokov... ;-)

Prijemny zbytok dna.
vyzerá to dobre | 31-08-2016 13:03:03
a niekoho serie, že úrad, obec, funguje aj bez despotu LenOna :)
Vyzerá to dobre...
Pre škrupinkárov | 31-08-2016 12:36:11
Začali ste na obci vo veľkom kradnúť a to sa nerobí. Orgány na to určené idu po vás aj novinári. Nervozita narastá že? Nejaká zmluva s Majkom? To je zatial len škrupinka? No uvidíme ako sa potopite v dalších skrupinkach, máte ukecane úradnícky. Žeby si robili alibi po machovi?
závislý na predražených obecných zákazkách | 31-08-2016 12:35:55
napríklad, čierna stavba studne za 50.000€ s tvrdením, že je to Artézska voda. /Vážení, artézska voda samovoľne vyviera bez nutnosti čerpania vplyvom pôsobenia litostatického tlaku. Chápete? Je to stále STUDŇA/
napríklad, čierna stavba dom smútku za ???€
napríklad, opravy čerpadla na studni za ticíce €
napríklad, provízia za plynovú kotolňu...
...
napríklad, faktúry za 2polrok 2014...
škrupinka | 31-08-2016 11:58:39
Ak sa chcete chytať za slovíčka, prosím.
Píšem len v metafore. Vy, ako novinár to nechápete? Máte k tomuto slovnému spojeniu ďaleko? Veď je to tak blízko ako - coby dup :)
Vy sa len silou mocou chcete dostať k zmluve, resp. k 200,- €. No a samozrejme, k tomu využívate svoje médium.
Alebo Vám ide aj o niečo viac? Osobný názor, je to osobná pomsta?
pre pre fajka.. | 31-08-2016 11:58:36
toto môže napísať len človek závislý na predražených obecných zákazkách a inom, že rosypálko s machom? Kontrolórka vam to zakryje a účtovnícka Lucia Machová zúčtuje so ziskom do vačku? A nájdite si iný argument na pokuty a velke mínusy v obecnej pokladni lebo všetky pokuty za čističku a iné spôsobil Macho a jeho podarený neschopný rodinkársky ansabel na urade! A te milión treba machovi zosobniť! Toto sme nechceli neschopaci!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 11:36:14
pre fajka a iných menej chápavých | 31-08-2016 11:23:26 | - statutar obce hra skrupinky?

Smutne...
pre fajka a iných menej chápavých | 31-08-2016 11:23:26
Vaše úvahy sú choré.

Pozmotávané z neskutočných banálnych náhod, neúplných a skreslených informácii a niekto chorý ich spája a želá si ich skutočnosť.

A čo sa týka neinformovanosti?
Ak vám nestačí miestny rozhlas, ako v stredoveku, postačí si kliknúť na stránku obce.
Nebudem písať: http... www... lebo by to pán Majko vymazal. Každý vie, ako sa jeho obec volá.

Miestny, či mestský rozhlas funguje aj v stredovekej Seredi.

Niekto chce byť IN? Hrať sa na premúdrelého? Taký tu už bol a obec to stálo nemálo peňazí na zaplatenie pokút, ktoré v obci zanechal.
A MUSELI sa zaplatiť z VAŠICH DANÍ! Tak ak máte trocha zdravého rozumu, skúste sa zamyslieť čo je transparentnosť a kto ju ako dodržiaval. Zmluva so SOL je právnicky oriešok. Komu zostane škarupinka nevie ani Macho ani Majko.
Apropo, každá zmluva je vypovedateľná. Či?
Fajka | 31-08-2016 11:04:33
všimli ste si pondelok na povstaleckej akcii pobehovat okolo Macha Brana fajku v červenom tričku? Tento recidivista zlikvidoval hasičov, teraz zavetril že by mohol niečo urvat z obecného??! Takýchto ma Macho okolo seba? Vrana k rane sada, Šoporňa sa neskutočne tuneluje a rozkráda! Dokedy?
pre ozaj je problém | 31-08-2016 10:42:23
a začo si platíme do oči bijuci nadstav úradnikov na obci čo si ich tam rodinu a kamarátov Macho dosadil? Tyto čo robia? Nech poriadne informujú a nahadzuje na stránku obce aktuálne info!! Či len anonymne na prikaz Macha vedia pracovať s internetom? A taký koval ? Ten tam za 1309 EUR nakrúca svoje fúzy a nalieva ovsikovi burcak? Teda??
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 10:37:07
ozaj je problem transparentnost? | 31-08-2016 10:11:48 | - intenzita bavenia nielen mna, ale aj obcanov bude narastat dovtedy, pokym obhajucuci neobhajitelneho budu pisat uvahy o mojom mysleni a tom, ako by som mal mysliet a konat.
Ono to ale nie je o tom, ako by a uz vobec nie o MNE. Zmluva nie je so mnou a nie je o mne.
To je zasada, ktoru je potrebne pochopit a vysporiadat sa s nou.
Nasledne mozno pridete aj na to, ze to nie je prioritne o zmluve a pokuse o jej vypoved - to je len nasledok. Narocne? ;-)
ozaj je problem transparentnost? | 31-08-2016 10:11:48
Sice s Adrianom vo vsetkom nesuhlasim, ale tazko mu vycitat netransparentnost. Zastupitelstva su pravidelne, da sa za nim hocikedy zajst alebo mu zatelefonovat.

To, co mu ako netransparentne rozhodnutiue vycita p. Majko je vypovedanie zmluvy so SOL. Lenze prave ta zmluve je Adrianov najnetransparentnnejsi krok. Podla zmluvy mal platit za to, co ostatne obce maju zadarmo. To ze ju vypovedal, je podla mna OK.

p. Majko by mal alebo spoplatnit zobrazovanie tychto sprav vsetkym, alebo prestat sa dozadovat plnenia tejto cudnej - pre obcanov zjavne nevyhodnej zmluvy.

Este tip pre p.Majka. Viem si predstavit, co by ste obciam mohli poskytnut ako platenu sluzbu. V Soporni sa bezne oznamy vyhlasuju rozhlasom - proste stredovek - asi si myslia, ze vsetci pracujeme doma na poli. Zjavne si to nevedia zabezpecit na obecnej stranke. Mozno by ste im mohli poskytnut priestor pre denne oznamy a popripade aj elektronicku vyvesnu tabulu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 10:09:36
Pre novinara | 31-08-2016 08:15:56 | - bavim sa. Neskutocne.

Vy Sopornania ste schopni len spinit a urazat sa navzajom. Uz niekolkokrat som napisal, ze mna na Vase spinave hry nenamotate.

Myslim si, ze v pripade Adriana je uplne nepodstatne, ci som dobry alebo zly novinar - obcan som stale. Na veci sa tak nic nemeni. On je osoba povinna, voleny a za vela, vela veci zodpovedny funkcionar. A to je podstatne.

A komplexy? Ze tak dobre vies, co riesim. ;-)
pre M.Majka | 31-08-2016 10:09:16
V priamom prenose ste si prečítali príspevky verejného činitela na čele obce, prezradeneho psychopata závislého na arogantnej moci a pochutinach!
Pre novinara | 31-08-2016 08:15:56
Skryvat sa za \"druheho\" obcana a riesit si novinarske komplexy nie je dobra vizitka skutcneho novinara.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 03:18:51
bliky | 31-08-2016 02:41:03 | - kedze sa mi nechce koniec prazdnin stravit u advokatov a na polici riesenim Tvoho prispevku pravnou cestou, rovno som ho zmazal.

Maly test mi ale dokazal, ako strasne ma niekto strach z pravdy - byt v strehu sa oplati, ze?

A nezavadzaj! Ide o 200 Eur a zmluva je zmluva. Ja sa za jej podpis zodpovedat nebudem. ;-)
bliky | 31-08-2016 02:41:03
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-08-2016 00:43:05
a prečo by mal? | 30-08-2016 20:04:08 | - dovodov na to je vela - podrobnejsie neskor.

Ak hodnotim, tak len na zaklade pravdivych informacii a faktov. A ze preco aj hodnotim? Nuz, pretoze mam uplne rovnake obcianske prava, ako kazdy druhy obcan.

Otazka pre Teba - nie je Ti divne, ked tak okato davas najavo, ze Ti dnes nevyhovuje presne to, z coho si intenzivne tazil este pred dvomi ci tromi rokmi?

To si fakt myslis, ze vsetci okolo Teba zeru seno a len Ty si lietadlo? ;-)
zdravy rozum | 30-08-2016 23:30:55
koho to opustil rozum? co si vymyslate, sak ste nijaky nemal. dajte si este deci a chodte do Vlcej diery xxx
pre riešenie | 30-08-2016 21:51:57
patrne Vás opúšťajú posledné zbytky zdravého rozumu.Aj ke´d zhulenec, my ho sceme, aj ke´d blbec, sceme ho ešte vác. Do videnia Zhulené Machovice. Ale radšej s Bohom.
29-08-2016 | 30-08-2016 21:12:51
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
riešenie | 30-08-2016 20:25:39
Zoberte si svojho obľúbeného bývalého starostu a choďte s ním tam, odkiaľ prišiel. Nám vyhovuje ten terajší, tak sa nesnažte tu nahovoriť niečo iné. Komu sa nepáči, môže ísť.
a navyše | 30-08-2016 20:06:15
ho dobieha jeho karma klamára, zhulenca . Takže Šoporňania, čakajú Vás skoro nové voľby. A Macha liečenie.
a prečo by mal? | 30-08-2016 20:04:08
Prečo by mal Macho písať na toto fórum?

Nechápem, komu tu o čo ide. Zrejme len o sledovanosť, návštevnosť, o senzácie...

Nemám pocit, že sa samozvaný profesionálny novinár drží svojho názoru, že je nad vecou.
Ak by bol nad vecou, mohol využiť svoje právo novinára objektívne informovať.

Ale NIE hodnotiť.

/Miloš Majko | 30-08-2016 11:54:49 ...a ja hodnotim/

To už nie je objektivita. Hodnotiť môže čitateľ na základe dôveryhodných, pravdivých a objektívnych informácii.

Alebo sa mýlim?
ten zhulenec | 30-08-2016 20:03:45
určite volebné obdobie skončí veľmi skoro.
Pre Miloša | 30-08-2016 19:42:49
Miloš teraz TI tu nenapíše ani čiarku. Už si bol zneužitý a použitý a viac ho nezaujimaš.Zmier sa s tým a nabudúce si premysli komu budeš robiť kampaň.
Pre Miloša | 30-08-2016 19:42:49
Miloš teraz TI tu nenapíše ani čiarku. Už si bol zneužitý a použitý a viac ho nezaujimaš.Zmier sa s tým a nabudúce si premysli komu budeš robiť kampaň.
Aj tu je | 30-08-2016 17:25:01
demokratické a parádne riešenie. Šopornania drahí, čo Ste volili toho zhúlenca Macha. Dajte opäť tie Vaše múdre kečky do hromady, alebo na hromadu a premenujte si tú slávnu obec na Machovce, Machovany, alebo ešte lepšie Zhúlené Machovany.Alebo Macho a manželka. Bolo že to kecov a klamstiev toho zhúlenca.
účtovníctvo | 30-08-2016 16:27:16
Prečo na obci robí účtovníctvo Machová žena? Nie je to stret záujmov a protizákonne ? A ešte si bere doklady a úradne veci, listiny z úradu domov? Koľko jej za to platíme a cez akú firmu to prepirajú?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-08-2016 11:54:49
Adrian, to bolo v uplynulom volebnom obdobi reci o transparentnosti, slobodnej diskusii obcanov, dodrziavani slubov a neviem este coho... Na realny vysledok stacil jeden jediny rok.

Blizi sa polovica sucasneho volebneho obdobia a ja hodnotim. Rozmyslam a porovnavam.

Aky ma byt rozdiel medzi nedavnou minulostou a sucasnostou?

V minulosti som zo strany niektorych poslancov pocuval, ze niekto bu,de chodit po kanaloch. Nestoji dnes otazka, kto to bude?

Co teda dokaze moc s clovekom urobit za rok?
kanalizácia | 30-08-2016 10:50:31
mešká či plané sluby? Prečo mame platit pokuty za neschopnost Macha vybavit novú čističku a kanalizáciu? Len nám tu nevypisujte že mame dojst na zastupitelstvo, haha!?nepotrebujeme žiadne dalsie sluby ale činy. Toto sme chceli??
Panko | 29-08-2016 21:06:35
Galova ty necaha ani po clenky tak laskavo ju neber do papule
Panko | 29-08-2016 21:03:39
Pre nazor: neber galovu do papule a co ze je veduca SJ zavidis jej viac nech to nepocujem !!!
moje opatky | 27-08-2016 10:57:34
mali by ste vedieť, že aj vaše tenisky majú opatky.
Ale s Vašim IQ to samozrejme tolerujem :)
pre pre dvory | 26-08-2016 20:26:17 | 26-08-2016 21:36:30
Kazdy nemoze mat take vysoke IQ ako ty. Mas ho ako moje opatky, smola, ze chodim v teniskach.
pre dvory | 26-08-2016 20:26:17
z komentara usudzujem, jak ste tupy!
mali by ste vesiet kto moze a za akych okolnosti ci podmienok.
inak len zbytocne kalite vody a seba vystuvujete, aj ked ako anonyma, totalnej potupe.
ake je vase IQ? asi je to hlupa otazka, ci?
dvory | 26-08-2016 18:18:23
Akysi \"pan\" chce komusi prezerat dvory. Neviem co ho k tomu opravnuje. Ze by uz mal pozametane pred vlastnym prahom? Ktovie co by sme nasli na jeho dome, dvore, chalupe,...?
Bože, Bože, | 26-08-2016 17:12:05
daj tým dementom z údolia dutých hláv viac rozumu. Zošli na nich viac rozumu zo záhoria :/
Pravdou je, že ak sa niekto Kktom narodí, do smrti ním bude? Až takým M.Ega V.eľkým?
pre machove fakturky | 26-08-2016 15:03:34
Dokedy sa budete odvolavat a vyhovarat ne Vlceka? Zachvilu bude Macho v urade 2 roky a zatial tazi iba z projektov co mal rozbehnute byvaly starosta.

Preco Macho nie je ochotny zverejnit faktury ako to obecne zastupitelstvo schvalilo? Vyhovara sa na zakon, ktory zverejnenie faktur nezakazuje.

Ked je Macho taky cestny, nech faktury zverejni, coho sa boji? Transparentnosti?
pre názor | 26-08-2016 13:51:37
Sebe a rodine svojej pomáhaj,fleky v dedine im rozdávaj. Kovalku ako bonus do školy aby sme videli v priamom prenose jej další tunel a plné tašky z jedálne na úkor detí v škole, že pani vedúca jedálne galova?? Ozaj Olga K. už priznala namanzelske deti s kolesarom? Či si to chodí odmodliť každú nedeľu do kostola? Až sa sochy trasú z tej jej faloše a skutočne stetky čítajú lovestory zo štátnych majetkov, či iných olgynych pútí.
nazor | 26-08-2016 13:23:36
niekto len bachar, niekto nieco viac ci menej, niekto dement,...ale nad nikoho sa nepovysuj, nikoho neponizuj, starsich si vaz, slabsim pomahaj,...chapes? ty durak?
pre Adriana | 26-08-2016 12:26:40
Tak sa nám macho anonymný postazoval, polutoval, pourazal,no proste vyryrozpraval. Len jeho škoda že to doslova bliaka štyri roky a skutek utek a dnešné fakty, faktúry,sudy hovoria proti nemu. Nuž kto chce kam,pomozme mu tam, a asi mu odlahne lebo na vedenie obci nemá schopnosti,nemá cit pre spravodlivosť a ludskost, ani nemá dobrý tím(sama rodina a kamaratčáky),je len bachar.
vážme si | 25-08-2016 21:11:49
všetko tak, ako si vážil niekto svojich voličov, keď sa pred nimi zamykal na úrade, potom ako sľúbil, že bude ogranizovať každý mesiac Deň otvorených dverí pre občanov, ako si vážil peniaze občanov, keď predal obecné auto, keď sa nedostavil na obecné zastupiteľstvo, ktoré sám zvolal, keď si nechal vyplácať vyšší plat, ako mu prináležal,keď...
napíšte aj to | 25-08-2016 20:59:29
koľko udaní ste podali na okresnú prokuratúru :)

Apropo, aká bola výška provízie za plynovú kotolňu?
M.M.V. škoda, že tak pekne píšeš na FB len pod sedatívami. Tak si mal komunikovať s ľuďmi predtým, nie teraz, ale ty si sa namiesto toho len povyšoval, iných ponižoval, urážal, využíval, zneužíval, obohacoval, na iných poukazoval,..
škoda, že to niektorým, naoko ešte normálnym občanom, ešte nedošlo, koho lajkujú :)
Pekny vecernik.
machove fakturky | 25-08-2016 14:06:09
Na obecnom zastupitelstve 26.8.2015 bolo schvalene, ze faktury budu online v PDF formate na obecnej stranke.

Da sa to najst na obecnej stranke, bolo to jednohlasne schvalene.

Ako je prosim vas zverejnovanie faktur v pdf formate v rozpore so zakonom 211/2000, ked si Macho len tak zrusil uznesenie obecneho zastupitelstva???

Naco mame v Soporni obecne zastupitelstvo a poslancov ked si Macho aj tak robi co chce???

Davam tom sem este raz a neviem co je na tom trapne ked su ludia zvedavi kam idu ich dane.

Napriklad iba tento rok sme zaplatili pravnickej firme z Bratislavy 12 187,88€ za priblizne 7 mesiacov. To uz je trosku nad ramec si myslim.

Pekny dnik.
pre koho | 25-08-2016 12:42:55
si si odpovedal sám,sám seba- najpodvodníka na čele obce!!
koho? | 25-08-2016 11:25:11
naj podvodnika? co od hanby nechodi po dedine? toho by sa mal bat? si trapny/a.? namiesto toho, aby ste sapli este viac ublizujete tomu vasmi schizofrenikovi.
pravda | 25-08-2016 09:47:46
je to, Macho spravil vela so starým Machom keď chodili s flasu po dedine a podplácali eurami a klobáskami z večierky aby ho volili a aby si závislačik nesiahal zas na život a netrovil sa liekmi a pochutinami.Volici skočili na háčik ale naposledy! Macho sa bojí velmi a vieme koho!
niekoho nieco serie | 24-08-2016 20:36:06
a baviť sa s takým primitívom je strata času. Daj si to v hlave do poriadku a o dva roky kandiduj. Ale najprv vráť to, čo nie je tvoje, na udania sa podpisuj, v dedine sa ukazuj, pravdivo odpovedaj, nezavádzaj, neosieraj, na FB nedávaj najavo že si schizofrenik, lieky užívaj pravidelne a všetko sa /možno/ napraví. Aj tvoja chrbtová kosť :)
trafený kohút | 24-08-2016 19:05:23
zakikiríkal, čo ta serie že musíš vysvetľovať kde si nakradol ako bachar a verejný činiteľ?!
majetok | 24-08-2016 18:16:51
niekoho nieco serie.
machov majetok je skor nadobudnuty, ako sa stal verejnym cinitelom.
majetok | 24-08-2016 18:16:49
niekoho nieco serie.
machov majetok je skor nadobudnuty, ako sa stal verejnym cinitelom.
Machov majetok | 24-08-2016 17:31:10
je verejný činiteľ a tak je kontrolovaný a sledovaný ako každý pred a po. Macho ziskal obecný pozemok v strede dediny za facku a protizákonne. Komplet spravil dom, fasádu, dlažby. Prístrešky mu robil v pracovnej dobe Miro baran a Šmátrala Helin muž vtedy keď robili na Rajčure 2 búdy! Aby sa to v jednom za obecne vyfakturovalo. Macho ma tri auta . Večierku obchod - tade prepiera peniaze a tovar z obecných akcii zo Staneckom. Na hornom konci postavil cez bogača stavbu kolos, pýtame sa za čo? Odkiaľ na to ako verejný činiteľ zobral peniaze?? Žeby kombinácia obecných a z drog a smejdtovarov??? Vtáci mu na dvore vyspevujú čo ich chová načierno asi mu to dobre robí po fete.. Len aby neskončil zas na liečení ako keď fetoval a drogoval na gympli?
grupák | 24-08-2016 16:34:21
macho, kovalka,rosypálka trojlístok novodobých zlodejov v obci Šoporňa.Ludia nezabúdajú na vyplácaníe čiernych duší, tunelovanie školy,používanie karty na platenie súkromných osobných výdavkov! Najnovšie pribudlo k tomu rodinkárstvo- Macho zamestnáva otca, brata, švagrinku a švagra, kovalka baranovu Mirku dcéru a Mira kovalka muža, rosypálka syna poslanca obecne zákazky, hody cez rodinu bratranca preprali obecné peniaze, zamestnávajú rosypalovy svagrinu s mužom a druhu svagrinu. Pre tvoju info pre anonyma anonym, podpis sa a nebudeš anonym verejný činiteľ ale len psychicky narušený idiot platený z našich daní !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-08-2016 15:30:52
Xxxx | 24-08-2016 13:51:28 | - mozem poziadat, aby ste rozpisali konkretne - rad vyuzijem Vase informacie.
Dakujem.

Inak, v Japonsku sa mi fakt pacilo a priznam sa, hladam vyhodnu letenku. Potom mozeme dat stretko a urcite neodmietnete povedat to aj na kameru.
už to bolo napísané | 24-08-2016 15:12:13
prečo toľko stojí právnik. Tebe to nedošlo?
Tak píš ďalej anonymné udania a podpisuj sa vlastným menom, nie ako OBČANIA OBCE ŠOPORŇA. Udávaj a píš 211...
Rada na záver, debilko - ak máš podozrenie o šafárení tak konaj, ale nešpiň. Macho neurobil rekonštrukciu chalupy za obecné, nekosili mu okolo chalupy, nemenil plastové okná za školské a nevzal ani províziu za plynovú kotolňu, ...
Apropo, bude zastupiteľstvo, nech sa páči, dvere sú otvorené - otázky zodpovie aj takému debilovi, ako si ty.
machove fakturky | 24-08-2016 14:53:41
Perá, šnúrky 700 EUR a 769 EUR na zaplakanie nehorázna suma, kosenie 840 EUR a čo kosili machovym záhradu, zelinky je po celej dedine na zaplakanie!, oprava výtlkov 6458eur ! Kde to vyliali či uliali? Najlepšie srandy z faktúr!!: TELEFONICKÉ konzultácie s advokátom 576 EUR, 1166 EUR!! na parádu... pre Macha a našu škodu.!! Predtým advokátovi za súdy len v tomto roku vyše 6000 EUR, papier tonery IT SLUŽBY v tisícoch! Na každú svinu sa voda varí, macho.
pre faktúry a toho debila | 24-08-2016 14:28:46
Vážený nespokojný občan obce Šoporňa, pisateľ hovadín, neúspešný kandidát a neviem čo ešte v jednej osobe...vrátane schizofrenika, už by si sa mal spamätať a pochopiť realitu, že to bez Teba ide oveľa lepšie a úspornejšie.
Aj keď sa v roku 2015 zaplatili pokuty, ktoré zanechal pán Vlček, /koľko? 80.000!eur?/, dokázala sa vytvoriť rezerva na rok 2016. Aj keď podľa Teba, debilko, hody stáli 20.000,-e.
Naozaj by si mal zmeniť terapeuta, prestať písať hovadiny a iné tvoje psychtropné výlevy. Zbytočne sa strápňuješ a dávaš sa do podvedomia ostatným občanom, akí debili žijú v Šoporni. Lebo podľa Teba potom súdia ostatných.
Tak si potichúčky daj popoludňajšie lieky a šup na hovník, aby z teba nebol len hovniváľ a tlčhuba.
P.s.: A pred zastupiteľstvom sa postav pod okná, aby si lepšie počul. Lebo myslieť si a srať je dosť veľký rozdiel a s tvojim IQ je tento rozdiel úplne nepochopiteľný.
Faktúry! | 24-08-2016 14:13:33
veľmi predražene hody2016 napríklad faktúry Fancovic 3100 EUR, SBS 5800 !!!!, Čarovne ostrohy 4500eur,ďalšie skupiny 3500eur, atď... Neskutočné čo si dovolil Macho zaplatiť z našich daní!! Ďalšie peniaze sme znova zaplatili na vstupnom, ako to teraz zúčtuje?? O povolaniach ani nehovoríme, zas to zaplatíme za jeho neschopnosť my všetci?! Dokedy bude Macho takto šafárit?
Xxxx | 24-08-2016 13:51:28
Prosím Vás už tu nepíšte take blbosti o p. Machovi.
To čo on spravil pre obec za tak krátke obdobie to iný nespravili za štyri roky.
Neviem či si tu niekto nevylieva len zlosť .
Machove faktúry | 24-08-2016 11:38:42
Macho je vážne podozrivý z predražených faktúr? Zneužitie právomoci verejného činiteľa- trest po odsúdení 2 až 8 rokov! No super teda, taký starosta!? A ešte falšuje zápisnice OZ, hučí na poslancov na nacvikoch pred OZ aby hlasovali jak opice! A že zobral úvery bez schválenia, lebo nemá ani na výplaty. Takze dedinu Macho pekne zadlžil a čuší čo bude ďalej? Macho dokázal položiť dedinu na kolena za rok apol! Strašne!!
Pre machove faktúry | 23-08-2016 23:08:45
Áno toto sme chceli. A všetko čo zatiaľ dokázal a ešte dokáže takým primitívom ako ste vy. Už ste trápny/trápna s týmto opakujúcim sa príspevkom.
machove fakturky | 23-08-2016 15:08:32
Na obecnom zastupitelstve 26.8.2015 bolo schvalene, ze faktury budu online v PDF formate na obecnej stranke.

Da sa to najst na obecnej stranke, bolo to jednohlasne schvalene.

Ako je prosim vas zverejnovanie faktur v pdf formate v rozpore so zakonom 211/2000, ked si Macho len tak zrusil uznesenie obecneho zastupitelstva???

Naco mame v Soporni obecne zastupitelstvo a poslancov ked si Macho aj tak robi co chce???

Toto sme chceli????
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-08-2016 14:10:31
pan Majko | 23-08-2016 12:12:58 | - pokial sa Ti obcania skladaju na vzplatu a odmeny, dovtedy ma anonym pravo verejne hodnotit Tvoju pracu. Ked budem chciet pocut jeho nazor na seba, spytam sa. ;-)
pan Majko | 23-08-2016 12:12:58
cim porusil pravidla? pravdou? bol to len usudok obcana na navinarsku etiku.
ad 22-08-2016 15:28:57 | 22-08-2016 22:38:01
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
pre Občan | 22-08-2016 11:54:59 | 22-08-2016 17:43:11
Toto už zaváňa trestným oznámením!
pre Občan | 22-08-2016 17:00:44
Fľaša prázdna, myši lozia po stole, udanie od OBČANOV OBCE už napísané, terapeut na dovolenke, ...dobre sa ti žije v úplne inom, Tvojom vlastnom svete? Vylez z domu, prejdi sa medzi ľudí, ukáž sa im troška, Troska :)
štefan hipp | 22-08-2016 15:28:57
prepáčte p.Majko,nepoznám Vás osobne,ale kto ste \\\" VY\\\",aby ste nazývali väčšinu obyvateľov Šoporne-feťáci. Ako ja viem,tak hlavné mesto drog je Sereď.Každý novinár by mal byť nestranný, ale ak nemáte vyštudovanú žurnalistiku,tak tú nestrannosť beriem späť.
Občan | 22-08-2016 11:54:59
p. Majko v Šoporni je fetosov viac ako dosť, čo majú motivačne od Macha a Rosypala! Petráš jako bývalý pomáhac a chránič to trápne zachraňuje u obvoďákov pri kostole až sa do toho zamotal a takýto predstavitelia dediny majú vaše meno a meno bývalého v papuli toľko až by sa z toho prežrali! Tak nech.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-08-2016 04:20:28
Moze prosim niekto napisat, kto u Vas nefetuje? ;-) To len aby sa tato trapna akoze \"debata\" pohla o nejaky centimeter dalej...
ja, primitív | 20-08-2016 10:05:17
som zrejme trafil do čierneho. No, tak nejak.
pre huraaa | 20-08-2016 09:15:22
keď nemáš čo k veci napísať tak trepneš hocijakú debilinu ty primitív! Nefetuj.
Hurááá! | 19-08-2016 21:45:48
DEBILI NEVYMRELI!
Tešil som sa, že sa predávkovali liekmi a LenOn s Onou sa prebrali z delíria :))
A komentár na fajsbúku. Čistá trapošina. Mal by zmeniť terapeuta.
pre machove fakturky | 19-08-2016 18:17:01
Uz Ti bolo odporucane, aby si si to precital az do konca. Nie je to tak ako pises. Zmier sa s tym.
machove fakturky | 19-08-2016 16:39:20
Na obecnom zastupitelstve 26.8.2015 bolo schvalene, ze faktury budu online v PDF formate na obecnej stranke.

Da sa to najst na obecnej stranke, bolo to jednohlasne schvalene.

Naco nam je draha kontrolorka, ked si neplni svoje povinnosti, nevidi ze sa neplnia uznesenia zatupitelstva??
Kampaň začala | 17-08-2016 16:56:56
V niektorých obciach začala volebná kampaň do samosprávy skôr ako obyčajne.

Tak by som tituloval úvodný článok v novinách.

Vlčekoví prívrženci začali konať. Ale skôr, ako budete tvrdo osierať, pozrite sa na svojho kandidáta, nie v tom, čo vám nasľubuje, ale ako konal.
Ako nekomunikoval, sľuboval, kradol, predražoval, spreneveril, podvádzal pri voľbách, klamal pred ústavným súdom, anonymne udával, napáda do súkromia,...

Pozrite sa z pohľadu počas éry verejného činiteľa. Nie aký bol pred voľbami, ako sa správal na strednej škole v šali, ako ho museli policajti vynášať z kancelárie v ktorej sa zamkol a odmietal opustiť školu, prečo riaditeľovi prepichol všetky štyri pneumatiky na aute, nie na nemanželské deti, nie na počet vypitých pív a borovičky, nie na nové plastové okná na dome bezprostredne po ukončení prác na výmene okien na škole,...
Napokon, čo sa za jeho éry v obci urobilo, postavilo, opravilo, ...

A ak Macho svoje volebné obdobie skončí, potom ho súďte.
Z môjho pohľadu má Macho dobre nastavené tempo.

Ale čo by sme to boli za ľudia, keby sme nemohli dobre špiniť, však?
Povedzme si to na rovinu, EGO samozvaného Boha sa chce vrátiť aj cez vaše mŕtvoly.
Macho zavádza | 17-08-2016 15:27:31
Nemá sa ako vyhovoriť ani na bývalých, to mu nikto široko ďaleko neverí, tak sa Adrian pochváli sám a kope do všetkého. Treskni sa o zem ako vždy keď sme hrávali fotbal a niekto ti hned neprihral! Prečo si spreneveril obecne peniaze? Prečo si nezohnal sponzorov na hody? Prečo si minul na hody obecne Eura a potom si znova vyberal zas len od nás občanov Eura na vstupnom za predražene kapely a pod? Prečo to poslanci a kontrolórka nerieši? Prečo zakrývaš svoju závislosť a vykrádačky škôl a rodinného zlata? Prečo neplnis zmluvy? Prečo sa ludom nepozeral do očí? Prečo stále klameš a zavádzaš rodinkárstvo?
pre pre ÚDH - Šopornanov | 17-08-2016 13:57:02 | 17-08-2016 14:19:33
Ale nam sa lubi, my sme spokojni aj so starostom aj s hodmi, to len niektori privrzenci byvaleho starostu za nim stale smutia.
pre ÚDH - Šopornanov | 17-08-2016 13:57:02
Čo sa vám vlastne lúbi?
Poznáte aj iný kraj okrem svojej vlastnej žumpy?
Byť Machom, tak sa vám vykašlem na vaše hody. Nechal by som voľný vstup, kto by chcel aby DJ hral, nech Dídžejovi zaplatí a dovidopo. Stánky s občerstvením a hlavne - REÁLNE ceny.
A aby nebol problém v prípade výtržnosti, že USPORIADATEĽ, teda OBEC nezabezpečil bezproblémové podujatie, nech sa o areál postará kto chce. Dal by som voľnú ponuku na organizátora. Veď múdrych na tejto stránke je viac ako dosť.
A to by som chcel vidieť tie vaše oduté šopornanské papule, jak ničoho neny, koľko debilov by malo vybité zuby, jak by sa tm točili seredskí na autách po rajčure, ... Ako v minulosti. Potom sa šopornanské matere budú sťažovať, že ich nadrbaná cérenka došla domov s natrhnutú onú, synáčik s jazvu na hlave, ... O také hody vám ide? Šak ste jak DEBILI!
A na záver si zavolajte Nový čas a Markízu aj koňa, aj Soľ, aby ste ukázali svoju inteligenciu!
Macho zavadza | 17-08-2016 13:30:34
http://www.cas.sk/clanok/437927/vierka-sa-tesila-na-hody-v-soporni-na-to-co-ju-cakalo-pri-vstupe-by-nepomyslela-ani-v-zlom-sne/
V Novom Case sa vyjadril aj Macho a hned zavadza:

\"Vstup ku kolotočom a atrakciám bol vždy zdarma a tak bolo tomu aj teraz, avšak na zábavu sa vždy vyberalo vstupné. Nič na tom nebolo menené,\" vysvetlil starosta.

Lenze k atrakciam patria aj stanky, ku ktorym sa nedalo dostat bez vstupenky. Ak prisla rodina napriklad z Paty a chceli si kupit napr. cukrovu vatu pre deti, museli zaplatit vstupne kadzy 3€, aby sa vobec dostali k stankom. Cize tu troska nas pan starosta zavadza.

A este pridal:
\"Na tento účel boli vynaložené aj získané prostriedky zo vstupného na zábavu, teda sa znížili náklady obce na zabezpečenie uvedeného podujatia,\" doplnil Macho.

Cize najprv tvrdil, ze hody su ziskove (minuly rok az 100€) a teraz uz vie ze bude v minuse, tak tvrdi ze vstupenkami sa znizuju naklady obce.
Hody | 17-08-2016 12:16:12
Prisiel som na Hody z Nitry a nemal som problem. 3eura vstupne? Kulturny program na 100bodov! Stalo to za to a o rok zas.
bumerang pre Adriana | 17-08-2016 12:11:44
ešte si pamätáme ako pred asi tromi rokmi behal Adrian Macho ako poslanec okolo čističky a ramena st. Váhu s Buranom Andrejom a natáčali si na kameru akože uhynuté ryby čo tam predtým s gybla vyliali! To potom uverejňovali a rozpitvávali na Sol aby získaval politické body proti vtedajšiemu starostovi.. a takýchto intríg robil Adrian veľa v čom mu pomáhali terajší pracovníci na ob. Urade či v škole čo ich tam za zásluhy po voľbách dosadil. Napríklad ženu dotyčného kameramana burana A. a švagrinku poslanca rosypala a tak ďalej by sme mohli pokračovať v rodinkárstve a protekcionizme na urade za Machovho úradovania! Do roka všetkých vyhodil ale nezakryje tym svoje chyby a podvody a prešľapy. Polícia prešetruje, novinári informujú a sledujú ďalej a to je dobre.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-08-2016 11:36:53
O co tu komu ide? | 17-08-2016 11:14:18 | - za tie roky by ste uz mohli vediet, ze mna do Vasich spinavych a nechutnych hier nenamotate.

V pripade prezentacie pravdy nieje dolezite, ako je prezentacia dlha. Podstatny je jej obsah.

A komu o co tu ide? Nuz, niekomu, ako to byva zvykom - IDE O VSETKO. ;-)
O co tu komu ide? | 17-08-2016 11:14:18
Dlho tu bolo ticho o Soporni a niekomu vadilo ze mu klesa sledovanost media. Tak to tu umelo rozprudil a naivni sopornania mu na to skocili. Ti sa navzajom rozhadali a majitel media sa iba v tichosti smeje vasej naivite. A ten clanok co tu slubuje bude si veeeelmi dlhy ked sa nim uz tak dlho vyhraza. Nemozem sa zbavit zvlastneho pocitu ale ked byvali poslanci OZ bojovali proti exstarostovi, bol majitel na ich strane, dokonca aj po volbach, a aj vtedy ked si nechal za to aj platit a snazi sa to zakryt nejakou zmluvou. Zrazu sa zastavil prijem financii a tym istym ludom sa zacal otacat chrbtom... a ten jeho chystany list podpisany obcanom resp. obcanmi obce mi silno pripomina anonymne udania exstarostou. Zeby niekto prebehol na druhu stranu?
Pre pre Vtierku | 17-08-2016 09:40:18
Veľmi dobre napísane dobrý postreh.
Niečo na tom pravdy je.
pre Vtierku | 17-08-2016 09:29:56
Ked ju nemilo prekvapilo 3€ vstupne, dufam, ze ju milo prekvapila suma, ktoru dostala za napisanie toho clanku.
keby Vtierka | 17-08-2016 07:29:08
nebola Picsa, tak by to pre ňu nebol problém.
Aj negatívna reklama sa časom stáva pozitívna.
zcxx | 16-08-2016 21:20:02
co tu riesite blbosti
aha aki sme slavni, boli sme na titulke:
http://www.cas.sk/clanok/437927/vierka-sa-tesila-na-hody-v-soporni-na-to-co-ju-cakalo-pri-vstupe-by-nepomyslela-ani-v-zlom-sne/

Peter | 16-08-2016 19:23:13
Zaujimave to citanie tunak. Tusim mam pocit, ze strana, ktora onehda vystupovala ako pencilin na vsetky neduhy sa akosi zacina potit. Otazka je preco.
Ad utoky na Majka. To ze s nim obec Soporna uzavrela zmluvu je vec statutarneho zastupcu, cize starostu. Aku sumu, ake podmienky a na aku dobu musel starosta podpisat a neverim, ze mal pri hlave pistol. Takze zo slobodnej vole az to zrusili poslanci hlasovanim. Preco to povodne neshvalili pred podpisom, neviem.
Skratka, zaplateny priestor na SOL nebol vobec vyuzity ale to je vina objednavatela cize obce, nie SOL. Taky je fakt.
Co vsak viedlo statutara k podpisu takejto zmluvy sa mozno dozvieme. Ine obce a ludia co uverejnuju a neplatia a su radi ze taka moznost je, ale nie za peniaze preto lebo Majko alebo SOL. Nepredpokladam ze SOL alebo p. Majko je na 200EUR mesacne odkazany.
Preto sa treba pytat na obci.

aha, tak je to... | 16-08-2016 17:17:31
Takže ak sa uzatvorí zmluva, nie je to úplatok. Je to obchodný vzťah. Pekný to ťah.
Každý to chápe inak.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2016 15:35:12
Vase zelanie zostane nenaplnene. Obchodovanie je naplnou cinnosti obchodnej spolocnosti. Ked vsak podmienky navrhnutej zmluvy vyhodnotim ako nevyhovujuce, pripadne obmedzujuce dalsi rozvoj - nepodpisem ju. ;-)

Takze ziadne uplatky - neposudzujte inych podla konania seba. ;-) Ak teda este dokazete rozlisovat medzi ty, co je normalne a co zlodejina. Od urciteho momentu sa totiz mnohym ludom tieto pojmy splyvaju. Hlavne u tych, ktori z mandatu daneho obcanmi si spravia biznis pre seba, rodinu a zmaych.

Asi je fakt cas zacat sa pytat... ;-)

...vysoké sumy? | 16-08-2016 14:37:38
Pán Majko, dávanie úplatku je trestný čin. Konali ste v danej veci, alebo ste tento skutok zamlčal?
Ak ste ho zamlčal, prečo vyťahujete na svoju hlavu staré hriechy?
pre pre Pána ,,novinára" | 16-08-2016 10:38:32 | 16-08-2016 14:26:59
Plne s Vami suhlasim, je to nechutne takto verejne sa priznat k takymto praktikam.
anonym | 16-08-2016 13:30:18
Pán Majko kto by vám ponúkol vysoké sumy za vaše médium, napíšte a nefantazírujte , už sa nemôžeme dočkať . Vlčák?????
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2016 12:35:18
Bude to objektivné? | 16-08-2016 10:51:17 | - chapem Tvoju starost a zle sny cakajuc na to, co dam von. Bude to preukazatelna pravda podlozena faktami - ci prijemnymi alebo nie, to nie je na mne. ;-) Ja dohodnute pravidla dodrzujem a ostatni sa musia so svojim konanim vysporiadat sami.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2016 12:31:56
To, ze som aj vysoke sumy odmietol svedci o tom, ze nezavislost media ma pre mna vacsiu hodnotu, ako peniaze. Viem, ze to vacsine nic nehovori, no mne to nevadi, ked to bude nevyhnutne, kludne zostanem aj sam.

Stoku robia z diskusie niektori diskutujuci - do volieb to v Soporni bola jedna strana, od volieb te je strana druha - diskusiu netvorim ja, resp. ju tvorim len a vylucne svojimi prispevkami, za obsahom ktorych stojim.

A clanok nie je o mne, ale o ziadosti obcana obci, resp. starostovi obce.

A ak sa chcete bavit so mnou, predstavte sa - anonymna diskusia je prioritne urcena pre obcanov anonymov voci volenym zastupcom a uradnikom.
Bude to objektivné? | 16-08-2016 10:51:17
Miloš Majko | 11-08-2016 23:35:59

...
Nepopieram, uvitam aj informacie od obcanov napisane v diskusii ci zaslane e-mailom. Su neocenitelnym zdrojom a - zdroj funguje. ;-)
...

Otázka:
Aký spoľahlivý je zdroj? Ak funguje, ako viete, že informácie nie sú typu jednapanipovedala? Ste si istý, že majú prístup k informáciám? Vy si ich nežiadate ZÁKONNOU cestou?

Ak sú tie zdroje také, aké sú zaručené informácie v nižšie uvedených komentárov niektorých pisateľov, tak sa nedajte vysmiať :-)
Potom vám ide len o sledovanosť, objektivita sa stráca...
pre Pána ,,novinára" | 16-08-2016 10:38:32
Citujem z vášho článku zo dňa 11.8.2016 23:35:59:- Ja aoko osoba som mal ponuky rovnajuce sa sto nasobku objemu financi predmetnej zmluvy a odmietol som.-
Mňa ako nezávislého čitateľa vašich súkromných novín-/ tak to všade prezentujete/ trápi, či ste neprijal ten sto-násobný objem financií, ak prestala obec Šoporňa platiť.
Tieto vaše priznania sa pohybujú na veľmi tenkom ľade! Verejne priznávať, že sa domáham peňazí, tak správy nemusia byť dôveri-hodné, ale naopak predložené podľa výšky odmeny. A to už nemá nič spoločné s objektivitou. Pokojne môj článok môže byť zmazaný, pokojne mi môžete ponadávať do debilov, ako to zvyknete naložiť všetkým, ktorí nezdieľajú váš ctený názor. Teraz mi vŕta hlavou, či neboli vaše články aj v ostatných prípadoch podložené určitým objemom financií hoci aj v prípade Šintavy, Serede atď. Niekedy sa priznáme, ani nevieme ako!
PS:Vám ani nič nehovorí ľudská dôstojnosť. Necháte urážať a zosmiešňovať menovitých ľudí,dokonca ženy, tak mám pocit, že prilievate olej do ohňa, len aby ste si získal čo najviac čitateľov. Len ste zabudol na etiku. A to sa nevypláca...
Vaše noviny sa stávajú stokou špiny a bulváru. Pre mňa stratili status objektívnych správ.
Pre Pre pisateľa | 15-08-2016 20:35:15 | 16-08-2016 08:15:18
Zarobiť za tri dni 10.000 eur je slušné. Tak na budúci rok sa nevykecávaj a nezáviď na seredonline a zorganizuj hody ty. Ak budes šikovný, možno budeš mať aj vyššie provízie a nebudeš sa musieť o ne s nikým deliť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2016 23:07:52
Pre pisateľa | 15-08-2016 20:35:15 | - veci tykajuce sa media uverejnim hned po ich spracovani. Uz dnes som si isty, ze to bude zaujimave citanie...
provizia | 15-08-2016 21:18:32
desattisic milionov. a ty si ani vstupenku nekupil. mohlo to byt o 3 e viac :)
logicke, nee?
hlavne ze ti rosypal lezi v zaludku. preco asi?
Pre pisateľa | 15-08-2016 20:35:15
teba čo tu vypisujes za Macha musí Macho dobre platiť za tie klamstvá a zúrivosť, alebo si samotný mach čo dáva logiku. Ozaj provízie z hodov, 10 tisíc EUR sa rozdelila medzi teba a drogrosypala? Veď hody zabezpečovala rodina poslanca rosypala Stanislava! Prečo? A prečo další poslanci mlčia? Zase vyhrážky ?? A pán Majko, čo Adrian Macho ešte nedodržal a porušil v súvislosti s vami?
pre analfabet:-) | 15-08-2016 20:09:05 | 15-08-2016 20:30:17
Dakujem za poopravenie:-)
analfabet:-) | 15-08-2016 20:09:05
Skúsim ťa poopraviť. Dotyčný pisateľ je Anál Fagot.
pre machove fakturky | 15-08-2016 19:51:42
Som to tu pisal uz davno, ze to, ze to nejaky idiot ziadal, este neznamena, ze to bolo schvalene. Nuz smola, niekto chce byt zaujimavy, ale zial dokazuje len to, ze je analfabet:-)
novinári s viacerych i TV | 15-08-2016 19:41:54
Ktorí novinári okrem pána Majka? Pán Majko nie je schizofrenik, je novinárom telom aj dušou, je jedna osoba, tak neviem akých iných spomínate.
Nezabudnite si domýšľať, že dnes boli na úrade celé rady novinárov, od A až po BBC.
Prekvapujete ma vašou fantáziou :)
pre: machove fakturky | 15-08-2016 19:37:24
Prečo si neprečítaš zápisnicu z OZ úplne celú a slovo po slove?
Potom tu trepeš kktiny.
Aby si s tým nemal problém, stačí ak si prečítaš Uznesenie č. 128/2015 aj s dodatkom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2016 17:44:24
vyšetrovanie | 15-08-2016 17:33:08 | - v suvislosti s Adrianom Machom mna zaujima prioritne NEPLNENIE JEHO AKO PREDVOLEBNYCH SLUBOV, tak nasledne dohod z pozicie statutara obce a NEPLNENIE NIM PODPISANYCH ZAVAZKOV.
vyšetrovanie | 15-08-2016 17:33:08
na možné podvody,nezakonnost na ob.urade,zakrývanie veci cez nečinnosť kontrolorky reaguje a rieši prokuratúra a polícia! O machove čudne praktiky a činy sa zaujímajú média a novinári s viacerych i TV nielen p. Majko. No bez vetra sa ani lístok nepohne a pohár s Machom zdá sa pretiekol privela! Padni komu padni.
machove fakturky | 15-08-2016 16:47:37
Na obecnom zastupitelstve 26.8.2015 bolo schvalene, ze faktury budu online v PDF formate na obecnej stranke.

Da sa to najst na obecnej stranke, bolo to jednohlasne schvalene.

Naco nam je draha kontrolorka, ked si neplni svoje povinnosti, nevidi ze sa neplnia uznesenia zatupitelstva??

Nabarana | 15-08-2016 15:40:35
no čo si pametam tak trasľavé indivídua boli vzdycky Miro baran a jeho škatuľa žena, on sa plazil po plotoch a gulal v jarkoch, no toto! A Macho od mladí na gymply po drogových liečebniach, závislý doteraz a taký idu poučovať a tu vypisovať. Keď chcem dam si borovičku i čokoľvek iné a teba Macho a spol do toho nič, my sme obyčajný ľudia no ty si verejný činiteľ a veľa veci si naschval pred voľbami zamlčal a prekrútil! Tak sa teraz necuduj keď ta pravda dobehla, ty si tam teraz a nie Kiš ani vlcek ani nebohý zemko. Na zdravie!
ale závidíš... | 15-08-2016 15:02:15
kde všade bol Baran...čo všetko videl, zažil,...

A teba nepustili ani len na víkendovú vychádzku.

Mal si sa lepšie správať. Lieky užívať pravidelne, nezapíjať borovičkou, škodí to na pečeň a potom sa pri pulte klepeš, musia ťa voziť na zadnom sedadle. Že sa nehanbíš. A ešte vypisuješ ako závidíš :)
mačo do exilu | 15-08-2016 14:26:41
baran japan pripravuje Adrikovi exil u japoncikov, tam jeho slizké praktiky a odrbky ešte nepoznajú. Jeho volebne heslo zo Šoporne- spravím všetko lepšie ako bolo kedy bolo.... keby bolo.....sklaplo. MACHOSTOP
Xxxx | 15-08-2016 06:41:11
Jaaaaj tak preto si Baran chodí na drahé dovolenky.
1 500€ tak to je nejaký plat.
Nemáte voľne miesto?
Páčiš sa mi :) Pozri sa na svoj psychoksicht | 14-08-2016 19:02:16
Ako strácaš nervušky, nedokážeš vecne argumentovať, táraš, osieraš, zavádzaš,..
Musí to byť strašne psychický náročné, vydržať celý deň hore hlavou vo vlastnom primitívnom svete, hlavne vtedy, keď predpísané lieky až aj v nadmernom užívaní neutlmia tvoju schizofrétku.
Mám obavy o tvoj psychostav. Škoda, že si debilko. Tých je na svete dosť. Tak daj niečo umné do pléna :)
Pozri sa na svoj psychoksicht | 14-08-2016 17:02:21
Macho ty si táraj a dlhoročný podvodnik, na tvoje reči ti nikto neskočí a daj si na papier svoju diagnózu nepriateľa! A tym si ty sám, tvoj tieň, tvoje činy, podvody, podrazy!
neprekrúcaj! | 14-08-2016 16:26:12
Dobre vieš, kto si neoprávnene vyplatil mzdu! Istý pán V., ktorý ju doteraz nevrátil.
A že ti niečo ušlo? Tak sa ti nečudujem, prečo si tak tupý a nečítaš to, čo je napísané.
Ale ďalej prekrúcaj...
P.s.: Načo spomínaš zadlžený dom? Ešte ti nemohla prísť exekúcia. To bude až o chvíľku a predáš aj svoje gate aj folvo :)
Občan | 14-08-2016 15:56:22
niečo mi ušlo,? Macho zas další pruser- dlží obci 27 OOO EUR!! No pekne, hovorili to aj na fin.komisii a ešte že treba ďalšie požičky lebo nemajú na úrade na výplaty. Ani sa nečudujem pri takých platoch cca 1300 EUR pre toľkých ľudí! To nikdy nebolo ani za jedného starostu len za Macha !! Dobre to odhalili že Macho ma založený cely dom a teraz nevie čo skor a hrabe na všetky strany aby mohol splácať velke dlzoby. No čo si navaril nech si spapa ale nech nemíňa na to obecne peniaze!!
Igelitom sa medze nekladú | 14-08-2016 13:31:25
Komentáre sa začali chrliť v tomto týždni.
Úplne zaručené informácie o pravdivosti, pravosti,...
Žiaľ, som občan obce, ale neviem prečo som mimo vašej reality. Z toho usudzujem, že Niekto Niečo potrebuje zahmlievať a odpútať pozornosť od skutočných udalostí.
Koho je to zámer a v koho prospech? Zámer je viac ako jasný, že Niekomu vypršal termín na uhradenie sumy za neoprávnene vyplatenú mzdu. Koľko je to eur? V uznesení som sa dočítal že takmer 27.000 eur! Ten, čo sa bije do pŕs, ako dodržiava zákon, by sa mal hanbiť o výrokoch svojich slov. Jeden dôvod je, že klamal o plate a kradol a druhý, že ukradnutú sumu už mal dávno vrátiť do obecnej kasy.
Obviňovanie Macha považujem za úbohý úskok pri odpútavaní pozornosti. Hádzanie špiny a kydanie hnoja. Ktosi pozabudol na to, ako ho vynášali zo Šale, ako platil držhubné za tehotenstvo, ako niekto chová cudzie,..toto by ho malo trápiť. Ale prečo pozerať na svoju špinavosť, zákernosť, posadnutosť vládnuť a pritom sa cez facebook sa opekňovať a sladké rečičky popod nos.
Komu o čo ide?
Pre fubgujem idioti | 14-08-2016 13:23:51
.... ale aspoň si dávam pozor kam stúpam a nepodvrtnem si nohu....
Fungujem idioti | 14-08-2016 13:02:12
od mladí frčím na mariske, chodím po liečení, udávam Šéfstvo v base a som taký káder že na služobnom počítači, po oprave to aj zistili čo ? Veď so psycho, liečim sa a mám predpoklady odrbat všetkých, vyškriabať sa cez káble špiny hore a cez Eriku š. Za starostu. Zatial, lebo som len Macho odpad čo odrbkal voličov.. Zatial a naposledy.
rozvážal, prevážal.. | 14-08-2016 12:53:22
A vieš vôbec, ako Richard vyzerá?
Ále, čo. Tu predsa nejde o to, ako vyzerá,, že?
Tu ide o to, že nejaký kktko potrebuje neustále špiniť na Macha, jeho rodinu, celý úrad, celú Šoporňu, LEBO - nejaký nespokojný ctený občan, ktorý by sa mal liečiť, nedokáže napísať pravdu a pochopiť realitu, že to KONEČNE v tejto Šoporni funguje aj bez jeho genitálneho ega.
Rodinkárstvo prekvitá!! | 14-08-2016 11:46:37
Adriánov brat Richard to ani netají že chodí na obecnom aute, veselo aj pred dvomi dnami piatok po Šoporni rozvážal, prevážal...... A čo ? Čo nás do toho na ne ? Veď Machovci môžu? A znova ich volme aby kradli ešte víc aj zo staníčkom a katju lipovsku, dobre sa nabalili na cigánske a alko nealko na festivale hodoch !!! Len tak pokračujte až do leopoldova!
pre ozaj | 14-08-2016 08:57:10
Jeho snom je vyhrať. Vyhral SUD piva a cenu útechy - pol deci borovičky.
ozaj??? | 14-08-2016 07:52:32
vraj Vlček vyhral súd???
dodávka | 13-08-2016 20:33:29
V majetku obce Šoporňa je motorové vozidlo Fiat, ktorý je valník, sklápač. Myslím si, že je to dosť podstatný rozdiel - dodávka vs. valník.
Potom máme aj lietadlo, červené, bez krídel, značky MAN :))
pre TOTO SME CHCELI | 13-08-2016 20:23:00
Nestačím sa čudovať, ako niekto môže niečo takéto tvrdiť. Naozaj si myslíš, že Macho je tak sprostý, aby urobil niečo, čím by ťa potešil a ty by si poukazoval na chyby?
Baran sa najprv vzdal poslanca až potom sa stal zamestnancom obce. Zarába 1.500? Ty chudák! Už nevieš ako máš špiniť?
A zásobovanie večierky? Pretri si prepité očičká. Nie je auto ako auto, aj keď je modré a posledné číslo je 2. Skús pochopiť, že je rozdiel medzi fábiou a 7m.pežotom, debilko.
Tvoj komentár je len zbožné prianie, aby to tak bolo. Rozumný čitateľ ťa len poľutuje, že ti nezaberajú lieky a tvoja schizofrénia je v inom svete. Keď píšeš, uvedomuješ si, čo napíšeš? Verejne sa zhadzuješ aj keď ako anonym.
V neposlednom rade, vieme, komu je ľúto, že nemôže vyžierať obecnú kasu. Apropo, tú neoprávnene vyplatenú mzdu, už vrátil? A aká bola provízia za kotolňu. Manažer mi to nechcel povedať.
Normálne ťa nenormálne ľutujem. V tichúčku píš na facebook a nepi, lebo o dva roky nebudeš môcť kandidovať.
platca dani | 13-08-2016 18:09:38
pardooon stvrtok 11.8.
TOTO SME CHCELI? | 13-08-2016 18:01:42
ďalší kamarát Macha - Miroslav Baran bol zvolený ako poslanec a za Macha bral 2 mesiace aj plat ako zamestnanec obecného úradu nezákonne! Keď sa na to prišlo Baran sa rýchlo vzdal mandátu poslanca aby mohol zarábať 1 500€ ako zamestnanec obce a v pracovnej dobe robit machovi a ďalším z jeho rodiny prístrešky a stolárske výrobky. Pomáhali mu aj na čierno zamestnaný muž Hely Šmátralovej a zamestnanec úradu Vozár v pracovnej dobe. Tam išli naše peniaze...?! A Na služobných obecných autách nosí starostov otec Štefan do večierky tovar,kde predáva starostova zena a mama. Na toto idu naše dane...
ak by to bol piatok... | 13-08-2016 18:01:36
tak brat macha bol na rajčure.
ak to bol štvrtok, obecná dodávka bola na rajčure.
ak by si nebol debil, videl a vedel by si to.
príspevky niektorých igelitov ma vážne dostávajú do rozpakov, ako ten národ osprostieva :)
Pre platcu dani | 13-08-2016 17:54:58
Ked chcem niečim argumentovať, mal by som argumentovať presnými argumentami. Piatok 11.8.2016 nikdy nebolo, takže ste vtedy nemohli nikde nikoho vidieť!!!!!
platca daní | 13-08-2016 17:15:34
ako je mozne ze brat \"pana\" Macha použiva obecnu dodavku mimo uz pracovnu dobu Ou ,ake opravnenie a povolenie ma rodinny prislusnik starostu pouzivat obecne auto na zrejme sukromne ucely?..pokial je nam zname nema ziadny zamestnanecky vstah z Ou ...Macho..prečo teda tvoj brat jazdi na obecnej dodavke v piatok 11.8.2016 cca 17:00 mimo dokonca okresu?(horne zelenice smer leopoldov?)
na toto idu nase dane aby si starostova rodina pouzivala obecny,teda nas majetok na sukromne ucely?
pre machove fakturky | 13-08-2016 14:31:49
To ze to nejaky idiot pozadoval este neznamena, ze to bolo schvalene. Nemyl si dojmy s pojamami.
machove fakturky | 13-08-2016 14:04:00
Na obecnom zastupitelstve pred rokom bolo schvalene, ze faktury budu online v PDF formate na obecnej stranke.

Naco nam je draha kontrolorka, ked si neplni svoje povinnosti, nevidi ze sa neplnia uznesenia zstupitelstva??
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2016 15:03:58
Tvoj komentár | 12-08-2016 14:44:40 | - mas to pomylene uplne od zakladov. Ja nie som povinny strpiet uplne ziadnu kritiku a nie som povinny odpovedat v nicom a nikomu. Co robim nad ramec mojich povinnosti, robim dobrovolne s tym, ze nielen o niektorych veciach rad komunikujem s verejnostou, ale aj preto, lebo tvrdim, ze diskusia ludi posuva dalej. Teda vacsinu...

Co sa tyka mojho kseftu s obcou Soporna - nejedna sa o minuly, ale sucasny. Zmluva je na dobu urcitu, je vypovedatelna len za urcitych okolnosti (v zasade dohodou zmluvnych stran), k comu nedoslo, takze momentalne si povinnosti neplni iba Obec Soporna v zastupeni starostom Adrianom Machom. Nasa strana si povinnosti po celu dobu ucinnosti zmluvy plnila, plni a plnit bude na 100%.

O ake povinnosti ide, si precitaj v zmluve - ak Ta to na ZS naucili. Zmluvu si pytaj od osoby povinnej - ak viec co to znamena - a prikazy vydavaj tomu, koho platis, pripadne svojej materi alebo tomu, kto Ta respektuje. Ja to nie som.

Tvoj komentár | 12-08-2016 14:44:40
iba potvrdil moje tvrdenie, že teba nemôžu ohovárať, ak napíše na teba niekto niečo anonymné, tak útočíš, aby sa neskrýval. Akceptuj aj na seba anonymnú kritiku. A mimochodom začo ťa obec platila, ak si nenapísal ani jeden článok? Zverejni zmluvu aby sme boli v obraze aký kšeft si mal so Šoporňou.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2016 14:31:39
Ešte som zabudol | 12-08-2016 14:29:06 | - od ucinnosti zmluvy som ja za Sopornu nenapisal ziaden clanok. Takze okrem uboziaka si este aj klamar.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2016 14:29:47
ajko si úbožiak | 12-08-2016 14:24:40 | - z nas dvoch jediny uboziak si Ty. Nie pre svoje nazory ci konanie ale preto, ze si ako anonym dovolis o konkretnej osobe napisat nieco taketo.

Tvoj zasadny problem je, ze nedokazes akceptovat niekoho nezavislost a nadhlad.

Tvoj prispevok zostane nezmazany napriek tomu ze je invektivou iba preto, aby si citatel urobil nazor na obce strany (nie SoL) a aby sa dostatocne zorientoval v tom, kto ho zastupuje a koho svojimi peniazmi plati.
Ešte som zabudol | 12-08-2016 14:29:06
A nepresvedčíš ma, že neútočíš pre peniaze, lebo ako ťa obec prestala platiť, tak si prestal obhajovať Šoporňu. A nezabudni to vymazať tak ako predtým, lebo ak niekto napíše pravdu o tebe tak to mažeš....
Majko si úbožiak | 12-08-2016 14:24:40
ak za zdroj považuješ Vlčáka aj s jeho opilózu. Ak veríš takýmto psychopatom, tak si rovnaký.
Veresova,co kryjete s machom? | 12-08-2016 12:00:05
Kontrolorku obce Veresovu nedavno znova vyhodili z dalsej prace pre neschopnost. Platime z rozpoctu obce osobu- kontrolorku,ktora robila len predavacku a v sklade vydavala tovar.Otazkou je,preco jej plati nad ramec macho aj benzin aj stravne listky vo vyske ccc 300 eur mesacne? Co kryje machovi za to tato neschopna strapla?
persony | 12-08-2016 10:06:19
výkvetom na úrade je nekompetentná kontrolórka Vöröšová-rodina kovalovych, ta všetky prechmaty Macha kryje ale navždy nezakryje!! V Šali ju majú na posmech, vyhodili z každej roboty lebo nič nevie len trepať a pofajcievat! V Šoporni si z Machom sadli a delia sa fifty-fifty , bere polovicu platu a nič nestíha a nekontroluje ako treba! Ostatných asi 15 person sa premáva hore dole pourade a na svojich autách po dedine a okrese za naše obecne a robotu robia za nich za velke lóve externe firmy a Machová žena!! To sme chceli??
je mi uplne jedno... | 12-08-2016 09:28:20
...a keď tak čítam, tak podľa vás môže ktokoľvek, okrem verejných činiteľov, sa správať ako hovado, debil, kretén, len aby sa ukázal v dobrom svetle ako najlepší kritik, znalý hospodárenia a fungovania verejnej správy. A verejný činiteľ musí držať hubu a odpovedať na úplné hovadiny s úsmevom na tvári a pritom si nechať pľuť do tváre a nechať sa osierať? ... Len v jednom prípade to beriem - ak sa verejný činiteľ správa ako hovado, debil či kretén. Máte pocit, že to tak vyzerá v Šoporni?
To je teda pomer tolerancie a slušnosti od občana. Naďalej ich v tom podporujte. Zvýši sa vám návštevnosť na SOL, čo na tom, že máte skreslené info. Popularita niekedy vedie aj cez mediálne zahmlievanie pravdy.
Persony na urade | 12-08-2016 09:23:56
Na urade macho zamestnal poslanca stana Rosypala mamu,švagrinu, druhu svagrinu s manzelom /obaja chodia niekolkokrat za den kojit decko/.Zamestnal manzelov kovalovych,ju ako ekonomku na skole /predtym ju vyhodili zo skoly a z policie/,jeho na urade na stavebnom - nahradil pracovnicku ktora tam robila 33 rokov. Vsetci maju platy okolo 1300 eur. Machov otec pracoval najskor na urade a ked zobral vsetko co sa dalo presunul ho ako skolnika do skoly. Toto su ludia,ktorym veri starosta! Ale nie my,obcania,voliči.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-08-2016 23:35:59
ej pán Majko :) | 11-08-2016 19:57:26 | - je mi uplne jedno, co si o mne myslite, nakolko je jedno Vam, co si myslim ja o Vas.

Nezaujima ma Vas pohlad na mna a je uplne irelevantny.

Opacne to ale neplati. Ja - obcan mozem, no voleny zastupca musi.

Kandidat na starostu Macho dal verejny slub, ze bude akceptovat verejnu a slobodnu diskusiu obcanov. Nakoniec z nej aj on osobne tazil politicke body zhruba 3 roky. Dnes sa obcania dozvedaju nieco uplne ine.

- - -

Myslel som si | 11-08-2016 20:08:18 | - v prvom rade ma neurazajte - nikdy ma ziadna obec neplatila za nic. Obec Soporna v zastupeni statutarom Machom si od SoL OBJEDNALA zmluvne dojednany MEDIALNY PRIESTOR. Nic viac a nic menej.

Ja aoko osoba som mal ponuky rovnajuce sa sto nasobku objemu financi predmetnej zmluvy a odmietol som. Takze povedane inak, obec si platit mna nemoze dovolit.

A aj v tomto pripade plati - je mi uplne jedno, co si o mne myslite. Ja Vas ani nikoho ineho o nicom presviedcat nepotrebujem, nemusim a nikdy ani nebudem.

Co sa tyka stavu ohladom veci v obci, na SoL obcanov prestal informovat starosta, poslanec / poslanci a obec ako taka. Mna do toho netahajte, SoL si nadalej plni zmluvne zavazky voci obci na 100%.

- - -

Ak ja budem nejake informacie pozadovat, ziskam ich. Ubezpecujem Vas, ze ja sa na stav v obci pozeram z uplne ineho uhla, ako obyvatel obce.

Nepopieram, uvitam aj informacie od obcanov napisane v diskusii ci zaslane e-mailom. Su neocenitelnym zdrojom a - zdroj funguje. ;-)

Osocovanie v diskusii nie je to, co schvalujem, no pravidla su v spolocnosti nastavene tak, ze branit sa musi poskodeny. Ja tak tam, kde uznam za vhodne, konam.

- - -

Dovolujem si upozornit diskutujucich, ze zatahovanim ma do hier ktore su v Soporni zname roky sposobite jedine moj podstatne vacsi zaujem o veci, ktore su mi za normalneho stavu \"ukradnute\". Demokraciu a transparentnu samospravu v obci si musia budovat samotni obcania - volici. SoL vzdy bolo, je a aj bude len napomocne.
Myslel som si | 11-08-2016 20:08:18
že ste p. Majko nad vecou,ale vašimi komentármi ma presviedčate o opaku. Čo sa zmenilo, žeby to, že vás obec prestala platiť? Komentujete pod týmto článkom,ale ako dopadli pokuty? Sľúbili ste odpovede.
ej pán Majko :) | 11-08-2016 19:57:26
Vy ste teda podšívka :)
Na jednej strane, ako novinár, viete dobre ako sa žiadajú informácie, no na druhej strane podporujete anonymných pisateľov, aby si informácie žiadali cestou SOL. A to aj informácie, z ktorých niektoré priamo zasahujú do súkromia.
Aj vy si súkromie strážite. Či nie?
Zaujímavé...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-08-2016 18:22:08
pýtajte sa. | 11-08-2016 16:13:10 | - velmi, velmi zaujimave nazory. Aka tto zmena kratko po volbach. Ale o tom som pisal niekolko prispevkov nizsie.

Bude to narocne, no verim ze po takto rukolapnom samousvedceni sa a malej \"pomoci\" analyzou konania niektorych jedincov, obcania konecne zacnu chapat, co si maju na kandidatoch do volenych funkcii vsimat.

Soporna sa stava akymsi inkubatorom s takmer dokonalou moznostou porovnavania - a to sme este len v necelej polovici volebneho obdobia...
Čierne duše | 11-08-2016 18:01:58
macho, machova žena, rosypal,petras, kabrhelova nevypisujte tu pod vplyvom liekov a tlaku verejnosti a drog. Radšej riešte vyplácanie čiernych duší. Pozor čary-máry sa vedia obrátiť aj opačne!
pre Tak ešte raz | 11-08-2016 16:36:09
Psychológ predpisuje lieky?
pýtajte sa. | 11-08-2016 16:13:10
Pýtajte sa tam, kde je potrebné sa pýtať.
SOL nie je fórum na odpovede vašich otázok z anonymity.
Ak sa chcete oháňať slušnosťou, prosím, na to je zo zákona slobodný prístup k informáciám podľa 211...resp. otázky na zastupiteľstve.
Ale, prosím Vás, nie na tomto fóre. A nie to ešte na otázky, či macho a spol pozerá porno. Potom to vyzerá tak, že sa vám pokazil róbertko a snívate o niečom, čo vám doma chýba.
Tak ešte raz | 11-08-2016 15:56:36
Machová žena ma živnosť na účtovníctvo a robí účtovníctvo na obci Šoporňa. Radšej by mala kontrolovať muža ktorý na škole pozerá porno s tatkom a riaditelku.! Čo nasleduje, to si každý domysli, dôležité je že psychológ , kam chodia všetci cele roky im asi teda predpisuje slabé lieky??
obecné zastupiteľstvo | 11-08-2016 15:43:29
čo viem, tak s idiotmi typu macha a jemu podobných ( i tu na SOL) mal bývalý starosta rokovaní až až a zbytočne!- macho a spol blokovali ako poslanci všetko, neschvaľovali rozpočet, VZN, projekty na rozvoj dediny, udávali, spinili, urážali, vyhrážali....a teraz sú mimo, lebo na vedenie obce nemajú schopnosti a iba si všetci čo sú tam trhajú z koláča - a je ich tam kamarátov a rodiny Macha a Risypala a Kovalovych jak hadov! Zlodej kričí: chyťte zlodeja! Ale nás už neoklamete ani nekúpite za pár EUR či pokazené klobásy z večierky!! Idiot nech sa rozpráva s idiotom.
pre pre Lucia Machová 1 a 2 a pre nepríde | 11-08-2016 15:12:24
Agresivita=2krat agresivita. Túto nerovnicu, ktorá je zároveň nepísaným zákonom nás učili pred pár rokmi na psychológii, no svet ju pozná dlho! A platí tak v súkromí ako aj v samospráve, verejnom živote. Aj preto neexistujú zle či hlúpe otázky na tých čo sme si zvolili, iba hlúpe odpovede ( v horšom prípade žiadne odpovede,....).Každý z nás má právo pýtať sa a dostať kompetentne, vysvetľujúco a spresnujuco odpovede, i tu na SOL( nielen pred voľbami).! A odpovede asertívne, nie agresívne, vážený p. Macho a spol.! To nie je to isté.
nepríde... | 11-08-2016 15:08:09
Neprišli ani na odovzdanie verejnej funkcie ustanovujúceho zastupiteľstva. To budú len vykrikovať, podávať sťažnosti, udania, kto je najväčší díler drog, zlodej, ... kto koľko čoho má. Plat 1.300 :)
Povie sa - šak ste JE B NUT Á.
pre : Lucia Machová | 11-08-2016 11:31:36 | 11-08-2016 14:55:20
Načo sa tu vypytuješ ? Veď sám/sama píšeš že stačí počúvať a sledovať, tak sa tu nevypytuj ale počúvaj a pozeraj. Alebo sa ho príď opýtať na najbližšie zastupiteľstvo. určite ti rád zodpovie.
pre: Lucia Machová | 11-08-2016 11:31:36 | 11-08-2016 14:54:11
Skúste vyhľadať odbornú pomoc. Evidentne nezvládate svoje emócie a pokiaľ ja viem, pani bývalého Ex, doteraz sa nedokáže/te/ zmieriť s odstupom od prílevu eur sa fiktívne služby...
Dokonca, doteraz svojho manžela na rôznych inštitúciach oslovuje PÁN STAROSTA.
A to už nie je na smiech! To je choré...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-08-2016 14:23:50
pre Miloša Majku. | 11-08-2016 12:30:50 | - SOL a ni sme svoj pristup nezmenili a zostane rovnaky aj v buducnosti.
voliči Machovi | 11-08-2016 13:39:56
Agresivita=2krat agresivita. Túto nerovnicu, ktorá je zároveň nepísaným zákonom nás učili pred pár rokmi na psychológii, no svet ju pozná dlho! A platí tak v súkromí ako aj v samospráve, verejnom živote. Aj preto neexistujú zle či hlúpe otázky na tých čo sme si zvolili, iba hlúpe odpovede ( v horšom prípade žiadne odpovede,....).Každý z nás má právo pýtať sa a dostať kompetentne, vysvetľujúco a spresnujuco odpovede, i tu na SOL( nielen pred voľbami).! A odpovede asertívne, nie agresívne, vážený p. Macho a spol.! To nie je to isté.
pre Miloša Majku. | 11-08-2016 12:30:50
pán Majko bol na vás dotaz: pre pána Majka (25.7.2016.14:00:50), na ktorý ste vôbec nereagoval. Zaujímalo by nás Vaše vysvetlenie prečo?????? vtedy tak a teraz tak.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-08-2016 11:52:12
Lucia Machová | 11-08-2016 11:31:36 | - hmmmmmmm, to su nam veci...
Lucia Machová | 11-08-2016 11:31:36
macho vysvetli nám ako to je z tvoju ženu a obecným úradom?.. Spravila si živnosť na účtovníctvo, robi teraz na obecnom úrade a nosí si doklady a písomnosti domov a macho jej to platí externe, cez IT počítače Korosi, cez ďalšie firmy z auditu a pod. Stačí si pozrieť živnostenské, fakturY, počúvať Sajbidora a finančnú komisiu....., rodinkárstvo velke!
Lukyno luky | 11-08-2016 09:22:07
ty Lukyno si persóna sama o sebe alebo si z noci ešte tak sfetovaný že si mýliš dojmy a pojmy. Neni sme taký sprostý aby sme machovi uverili že vlcek zničil účtovníctvo- veď veselo druhý rok o ňom bliaka na OZ a občanom posiela platiť dane, exekúcie za nedoplatky...... to si vycucal Macho z prsta, keby to tam nemal? A ešte aj zvýšil dane, smeti!!! Verejnú funkciu zastáva Macho a ten sa musí zodpovedať občanom! Ostatný sú voliči čo majú právo klásť otázky! A Machová žena hovoríš zbohatla? Večierka fičí a jejmuž macho ju dobre platí za naše obecne lóve, kde robi to účtovníctvo!!! Ostatný sa na úrade asi flakaju a berú 1300 EUR plat, za čo ? Nezahmlievaj.
lukyno | 11-08-2016 08:05:38
Persona zvolena do verejnej funkcie - starostu obce, ktora po skonceni tejto funkcie v dosledku neuspechu vo volbach na nasleujuce volebne obdobie, Znici - zlikviduje uctovnictvo o hospodareni so zverenymi verejnymi financiami a majetkom obce nema moralne pravo akokolvek sa vyjadrovat ksposobu vykonavania funkcie a hospodarenia so zverenymi hodnotami jeho pravoplatne zvolenym nasledovnikom. A to ani jeho manzelka, ktora sa aj na strakach tohto media castokrat prezentovala sposobom psychicky narusenej osoby a najme sa vyfarbila vyrokom, ze kazdy ide do funkcie starostu s umyslom, co najviac utrhnut z obecneho pre seba, teda co najviac nakradnut - zbohatnut.
pre Miloš Majko | 10-08-2016 19:47:35 | 10-08-2016 21:11:14
Tak to uz vobec nie. Skor by zaujimalo vysvetlenie od niekoho ineho, ako od pana Macha.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-08-2016 20:58:06
pre Miloš Majko | 10-08-2016 19:47:35 | 10-08-2016 20:11:34 | - mozno si ten, kto je povinny vysvetlovat... ;-)
pre Miloš Majko | 10-08-2016 19:47:35 | 10-08-2016 20:11:34
Kto povedal, ze som amater? Ja ziadne vysvetlenie nepotrebujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-08-2016 19:47:35
pre blazni vo funkciach v Soporni | 10-08-2016 19:44:28 | - nebolo by ucelnejsie z amaterskeho stanovovania diagnoz prejst napr. k vysvetlovaniu VYUZIVANIA VEREJNYCH FINANCNYCH ZDROJOV?
pre blazni vo funkciach v Soporni | 10-08-2016 19:44:28
Vieme kto je blazon v Soporni, kto je na liekoch, komu chyba funcia starostu, ci riaditelske miesto v skole. Kto tu zacal kalit vodu. Chudacik nevyliecitelne chory.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-08-2016 19:29:50
pre Miloš Majko | 10-08-2016 15:44:57 | - riesim prispevky, ktorzch som autorom ja a tie, ktore sa mna tykaju. Nemienim vysvetlovat, nie som za to plateny.

S Adrianom Machom mam skusenosti osobne, riadne zdokumentovane a to od momentu, kedy mal umoznene pisat do SoL ako poslanec. Viem presne co vtedy slubil, slubil minuly rok a aj pred niekolkymi mesiacmi. A viem ako konal vtedy, nasledne a ako kona teraz.

To su veci, ktore nemam sprostredkovane, pozmam podrobnosti a teda riesit budem toto.

Ak sa niekto citi byt ukrivdeny, osocovany ci vidi v konani ineho protizakonnu cinnost, odporucam branit sa.

Za seba som uz napisal, podrobny material pripravujem.
blázni vo funkciách v Šoporni | 10-08-2016 19:02:57
Je verejným tajomstvom v Šoporni že starosta Adrik sa ako študent liečil z drogovej a psychickej závislosti. A tiež že riaditeľka školy Eva je psychicky liecená a pravidelne berie silné lieky. Hovorí sa to v dedine, v obchodoch, v krčmách..., ak to je pravda tak by to mali priznať a nezastávat svoje funkcie. Nič v zlom, nie som bývalý ani jeho parťák. Tak odpovedzte.
pre kaslite na macha | 10-08-2016 18:30:47
Blazna a zlodeja sme tu uz mali. Dakujeme, nechceme ho viac.
Sme spokojni s tym, co mame teraz. Nie ze opakuje po predoslom, ale obnovil to, co predosly zrusil. Zaviedol nove lepsie akcie, super hodovy festival,...
Provízie | 10-08-2016 16:25:54
Kde sú provízie z minulých a tohtoročných hodov?? Slušný balík! Kde sú provízie z faktúr Mira krajca bogača?? Kde sú provizie za opravy ciest? Na koho teraz fiktívne vyplácate na úrade čierne duše??
pre Miloš Majko | 10-08-2016 15:44:57
Pán Majko, hovoríme o zamestnancoch školy. Ako školník, je jedno kto tam je. No v prvom rade sú na určitých miestach ľudia, ktorému ten či onen dôveruje. Ale vy ste asi iný. Zamestnáte človeka, na ktorého nemáte spoľahnutie? A píšem to verejne. Alebo sa vás dotklo vyjadrenie - odkundes?
Idete tu poukazovať na školníka?
Skúste pouvažovať nad príspevkami, ktoré sú uvedené nad vašim komentárom a pokúste sa dotyčným vysvetliť, že verejne a menovite poukazovanie a tvrdenie, že A. Macho je zlodej, ... hraničí s trestným činom.
Nad tým ste sa nepozastavili?
A vy idete riešiť? Čo vlastne?
kašlite na macha | 10-08-2016 14:15:46
Je blazen, zlodej, tomu nevysvetlite že je verejný činiteľ. Čoskoro mu to spočítame vo voľbách.
kotolník | 10-08-2016 13:57:19
p. Majko, čitatelia SOL Macho tatko a jeho syn Adrian tažko niekedy pochopia bežných ľudí, tých len využijú raz ako smejd, raz jako bachar, inokedy jako zlodej škôl a rodinného zlata a cennosti. Je do pekla volajúce, že si A. Macho zamestnal tata najskôr na úrade potom v škole a obidvsja sa nabaľujú z našich peňazí!! Ozaj čo na upokojenie beres Adrian? Nezaberá?? Tresknú sa o zem jako vždy, netráp partakov a nás, majú ta plne zuby.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-08-2016 13:31:28
klinec po hlavičke? | 10-08-2016 13:23:01 | - zaujel ma Vas vyrok - citujem:

\"nejde o to, kto tam je. či v kotolni je macho, alebo nejaký tvoj odkundes.\"

To akoze teraz vazne? Naozaj toto verejne a uplne bez hanby?

Samozrejme, ak doslo k poruseniu zakona v minulosti alebo teraz, je nevyhnutne konat a a nasledne niest zodpovednost.

Ale taketo zlahcovanie a bagatelizovanie...
klinec po hlavičke? | 10-08-2016 13:23:01
nejako ťa rozrušilo, kam sa podela provízia za plynovú kotolňu :)
nejde o to, kto tam je. či v kotolni je macho, alebo nejaký tvoj odkundes. ide tu o províziu! koľko € to bolo?
a čutrík? on vie prečo a ako skončil. čutrík rozhodol sám o sebe.
nejako ťa to strašne žerie. peniažky sa míňajú?
apropo. už sa vrátili € do obecnej kasy za neoprávnené vyplácanie mzdy?

ideš tu obhajovať a kritizovať. naozaj by bolo rozumné, aby si sa najprv spamätal a pochopil, že nemôžeš kradnúť a vyhýbať verejnosti do nekonečna. mal by si sa hanbiť ukazovať sa na oči každému jednému v tejto dedine. ale neboj, stále sa vraví - na každého príde. Skús aj pochopiť, že nikto nemá na svedomí stav tvojej psychózy. zmier sa s tým, že tvoj stav je dlhodobá, až celoživotná liečba.
tak si pekne laženkaj, uži liečiky a počítaj barančekov, ovečky a vĺčov na lúčke :)
pre nechapaveho idiota z uradu | 10-08-2016 12:35:54
na úrade si Adrik Macho teraz ty a už dosť dlho aby si niesol zodpovednosť za svoje kroky, tvoje neustále výhovorky na predchádzajúceho sú poriadne trápne a v kotolni je akorat spokojný tvoj tatičko Macho Štefan čo si ho tam dosadil a Čutríka si nechal vyhodit, teraz ti možno vyhráva?! Sa preber z tej festivalovej marisky.
pre predrazene hody | 10-08-2016 12:07:00
chlapče, ty musíš strašne trpieť, keď vynecháš raňajšie lieky.
Nečítam nič iné, len aký bol Vlčák super. Bol a je. Pre Seba samého. Nikdy nikomu, iba sebe samému :)
Len neviem, kam sa podela provízia za plynovú kotolňu v škole. Neviem na stránke nájsť posledné faktúry. Opravy čerpadla, ktoré nové stojí 100€, robil opravy za sumu od 1.000 do ???€. Velice šetrný bol. Alebo fifty-fifty? Či v inom pomere? 40-60? Či?
Prajem dobrú chuť k dnešnému obedu
predražene hody | 10-08-2016 10:37:20
hej Machovci, kašlem na vaše zmanipulovane vyuctovanie, vykázete 100 EUR či koľko a smejete sa sopornanom do ksichtu. No do času!!! To by vedel každý minút 20 OOO tisíc EUR na podradné kapely z obecného rozpočtu a nabaliť sa na rosypalovych firmách rodinykade ste to preprali! Z tohto sa nevykrutite.
Ty sklamany...... | 10-08-2016 09:53:23
Este dobre,ze pises len v jednotnom cisle lebo pred tym bolo sklamanych 95percent volicov a vtedy ta to az tak nemrzelo a po dalsie ty si asi jasnovidec ked uz vies ako dopadlo cele vyuctovanie hodov. A nezabudni napisat znova nieco genialne,etrpezlivo cakam,hlavne na vysvetlenie co robil take skvele Vlcek lebo ja som nic nepostrehol,az na to jeho rabovanie obecnej kasy.
sklamaný volič | 10-08-2016 09:27:08
Adrian Macho iné si hovoril a sluboval pred volbami a teraz kašleš na ľudí čo ta volili! To je od teba velke klamstvo a podraz že sa bojíš odrazu komunikovať cez SOL! A vraj je všetko super a tak. Možno u teba ale v dedine nič moc, len kopíruješ a napodobnujes akcie Vlčeka a iné dlhoročne akcie a jedine čo si vymyslel sú jakesi hody alebo festival ta velke peniaze na čo sme sa poskladali všetci a ešte si nám to nechal zaplatiť dva razy ešte aj pri vstupnom pre nás a našich hostí na hodoch! Teraz sa vycerujes na ceste na dovolenku a vypisuješ nám blbosti. Spomeň si že na každú svinu sa voda vari!
pre p. Majko | 10-08-2016 07:44:58
cesta URCITE nevedie cez SOL.
A sam dobre viete, ako sa ziadaju informacie podla 211. Na poziadavku prostrednictvom SOL nikto nie je povinny odpovedat. A ak, tak len z dobrej vole.
Napokon, vsetko je na webe.
Pre Majka | 10-08-2016 03:12:58
P
P.Majko ja sa nestačím čudovať Vašim článkom lebo mi z nich pripadá,ze na OU sa ľudia nedostanú k požadovaným informáciám a materiálom kto si ich vyžiadal pokiaľ viem vždy ich dostal alebo Váš článok ohľadom spoplatnenia hotových slávností kde ste tvrdil,ze občania si to zaplatí duplicitne,potom neviem prečo sa v Seredi platilo za vystúpenie skupiny Nazareth mal ste aj tam dať taký buchaplny návrh a som zvedavý na tie redakcie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-08-2016 21:50:48
pre kritika | 09-08-2016 21:32:37 | - mimoriadne zaujimavo sformulovane \"odporucanie\" obcanovi.

Keby v minulosti presne identicke odporucanie dostali sucasni predstavitelia obce - ako by reagovali?

Je mi smutno zo stavu, kedy sluzit obcanom, oznamovat kroky a konanie vo veciach verejnych a verejne sa zodpovedat za svoje ciny ma zaujem clovek LEN V CASE, KEDY KANDIDUJE A TAK NAHANA NEVYHNUTNE HLASY a po zvoleni do funkcie kona obdobne, rovnako, ba niektori este horsie...

Bude vsak aj lepsie. Ked obcan konecne zisti, kadial vedie cesta...
pre kritika | 09-08-2016 21:32:37
teraz je v soporni vsetko jednoduche - normalne pracuje urad aj OZ. Teda ak mate nejake namietky alebo problem, staci sa zucastnit OZ a vsetko vam tam vysvetlia - poslanci aj starosta. Uz to totiz nie je ako za Vlcaka, kedy OZ vobec nefungovalo. Treba sa pytat u kompetentnych - tu vam nikto nie je povinny reagovat. Ak sa vam odpoved nebude pacit, mozete ju postupit na kontrolne organy.
pre všetkých | 09-08-2016 21:14:35
Hodové slávnosti boli opäť SUPER zabezpečené, nespokojní, ktorí sedeli doma, môžu teraz písať kritické poznámky.
Organizátorom na čele so starostom patrí veľká vďaka.
Ako sa povie, všetko to malo gule, bolo to super. Aj futbal po oba dva dni super - to tu nebolo už niekoľko rokov.
Ďakujeme, tešíme sa na budúce hody, na program, zábavu.
Organizátori z doleuvedených kritických príspevkov sa môžete iba zasmiať.
Ešte raz patrí Vám veľká vďaka za Vašu prácu!!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-08-2016 20:36:01
REPETE Repete trepete | 09-08-2016 20:01:18 | - mozno by obcanom stacilo poskytnut udaje, na ktore maju jednoducho pravo. Lebo oni ich aj tak raz ziskaju - otazka je, ako im na nich zalezi a ako to bude narocne. ;-)

...ako nakoniec vsetko...
REPETE Repete trepete | 09-08-2016 20:01:18
PRE: predrazene hody | 06-08-2016 12:18:54 | 06-08-2016 14:54:32
Mudroška shaška, využi príležitosť a v budúcom roku zabezpeč nejaké skupiny za 100€, alebo aj za menej, najlepšie zadarmo.
a možno pre tvoje pekné očičká, rečičky budú na rajčure celý rok :)

pýtam sa, prečo takíto mudrlanti vyskakujú a dávajú sa do povedomia akí sú úžasní, múdri, šporovliví, ... /a pritom sú neskutoční chudáci!/

pýtam sa, prečo takí mudrlanti kritizujú všetko na čo sa pozrú. Držia sa zákona a nevyužívajú zákon!

už sa nepýtam, len poukážem na mudrlantov, aby si pozreli aj povinnosti zo Zákona o obecnom zriadení č. 369/1990 Zb.z.
§3,
odst.3
Obyvateľ obce sa podieľa na rozvoji a zveľaďovaní obce a poskytuje pomoc orgánom obce. V súvislosti s tým je povinný

písm.a) ochraňovať majetok obce a podieľať sa na nákladoch obce, vykonávať menšie obecné služby organizované obcou, ktoré sú určené na zlepšenie života, životného prostredia, ekonomických podmienok a sociálnych podmienok obyvateľov obce a sú vykonávané v záujme obce.

ale vám je to u prdele. hlavné je, že sa uspokojíte či ukojíte s kritikou :)

prajem pekné hodové chvíle z pohľadu vášho okna, skrytého hanbou pred občanmi obce a blízkeho okolia.

P.S:
Už sa vážne preber z delíria. POĎ A ZABEZPEČ.

P.S.2:
Doplňte faktúry za posledný polrok 2014, lebo posledná je z 30.6.2014 !!!
Niekto sa tam potreboval NABALIŤ?? Provízia za plynovú kotolňu bola málo?

:)
predrazene hody | 09-08-2016 16:14:32
http://soporna.sk/data/oz-6.pdf

Nedelny program Hodov - necele 3 hodiny za 3000€!!!

Nora Blahova vystupuje podla dostupnych zmluv a faktur max za 150€
http://www.ivankapridunaji.sk/hierbuttons/hierbuttons/2015/ZMLUVY/Z_Blahova_maj.pdf

M. Leiferova maximalne 1000 za hodinu, za 40minut maximalne 700€
1000€ http://www.michalova.sk/region/michalova/home.nsf/14081325CDBF04BFC1257D570047916E/$file/030_2014%20Zmluva%20o%20dielo.pdf
550€ http://www.kcpezinok.sk/uploadfiles/20141028165205.pdf
500€ http://www.nemsova.sk/na-stiahnutie/zverejnovanie/zmluvy/zouvc1241212.pdf

Spevak Mattioli max 600€
580€ http://www.mojmirovce.sk/download_file_f.php?id=442133

Cize na tych rozpravacov Miska a Timka nam ostava cca 1550€ na 2*20minut.

Zase sa niekto asi potrebuje nabalit na ukor obecnej kasy.
pre deja vu | 08-08-2016 09:38:35
už sa tu písalo, že Macho a spol používajú psychotermíny mimo významu lebo sú psycho-páté kolo u voza a zámerne sa vyhýbajú odpovedať a normálne objasniť napríklad predražene hody, predražene opravy v dedine, veľkú zamestnanosť na obecnom úrade machovej rodiny a kamarátov za vyše 1000 eurové platy, zbytočné predávanie obecných pozemkov......atď, to už nehovorím o veľkom zvýšení daní, za smeti aby mal Macho čo míňať na seba a svojich ľudí.! Deja vu- návrat do Leopoldova( z druhej strany)
Deja vu | 08-08-2016 06:32:40
Tento pisateľ evidentne stáča pred a počas hodov nervy,uz sa konečne ukludnite a neotravuje normálnych ľudí a svoje problémy si riešte v kruhu svojej rodiny a priateľov ak to vôbec niekoho zaujíma.kapito...j
kde si? | 06-08-2016 19:14:24
Na škole a pozeráš s tatom a Evicku porno jako celú jar? Alebo si na policajnej stanici z Mariánkom chráničom a šúlate si marisku na rajcuru? Veď cigánska onicom, programblé-blé. Vstupné vratit!
pre pre mudrošku | 06-08-2016 18:22:10
Toto je vizitka Adriana Macha a jeho psychovýlevov na grc. Si naštuduj psych. termíny alebo sa opýtaj svojho psychiatra, kam chodíš na hlavu. Si korunovaný idiot dediny, keď nevieš vecne argumentovať.
pre mudrošku | 06-08-2016 17:59:33
nemáte začo ďakovať. len vašu hlúpučkú hlavičku poprosím, aby mi konkrétne napísala, kde som dal súhlas že sme predražili hody.
je veľký rozdiel niečo si myslieť a to, čo je realita.
ak si myslíte, že v komentári je nejaký súhlas o predražených hodoch, prosím, v pondelok sú odborné ambulancie už otvorené.
je najvyšší čas na vyšetrenie. nehovorím a nemyslím si že ste blbá, len mám pocit, že trpíte dyslexiou.
mudroška shaška | 06-08-2016 16:11:57
Ďakujem za reakciu a váš súhlas,že ste predraželi šopornanské hody. Další klinec do vašej truhly.
PRE: predrazene hody | 06-08-2016 12:18:54 | 06-08-2016 14:54:32
Mudroška shaška, využi príležitosť a v budúcom roku zabezpeč nejaké skupiny za 100€, alebo aj za menej, najlepšie zadarmo.
a možno pre tvoje pekné očičká, rečičky budú na rajčure celý rok :)

pýtam sa, prečo takíto mudrlanti vyskakujú a dávajú sa do povedomia akí sú úžasní, múdri, šporovliví, ... /a pritom sú neskutoční chudáci!/

pýtam sa, prečo takí mudrlanti kritizujú všetko na čo sa pozrú. Držia sa zákona a nevyužívajú zákon!

už sa nepýtam, len poukážem na mudrlantov, aby si pozreli aj povinnosti zo Zákona o obecnom zriadení č. 369/1990 Zb.z.
§3,
odst.3
Obyvateľ obce sa podieľa na rozvoji a zveľaďovaní obce a poskytuje pomoc orgánom obce. V súvislosti s tým je povinný

písm.a) ochraňovať majetok obce a podieľať sa na nákladoch obce, vykonávať menšie obecné služby organizované obcou, ktoré sú určené na zlepšenie života, životného prostredia, ekonomických podmienok a sociálnych podmienok obyvateľov obce a sú vykonávané v záujme obce.

ale vám je to u prdele. hlavné je, že sa uspokojíte či ukojíte s kritikou :)

prajem pekné hodové chvíle z pohľadu vášho okna, skrytého hanbou pred občanmi obce a blízkeho okolia.
predrazene hody | 06-08-2016 12:18:54
http://soporna.sk/data/oz-6.pdf

dnes kapela Smola a Hrusky + Everlong za 2500€ podla zapisnice zo zastupitelstva z maja 2016

pricom Smola a Hrusky vystupuje podla dostupnych dat max za 1900€!!!
v roku 2014 za 1300€
http://kysuckylieskovec.sk/cs/subor/4878/smola-a-hrusky-zmluva-o-spolupraci
2014 - 1600€ http://www.moska.sk/tl_files/Dokumenty/Faktury/DFBV014414.pdf
2015 - 1900€ http://www.novabana.sk/files/filelist/316/nbdoku_2015_23572-1.pdf
2015 - 1900€
http://www.staskov.sk/sk/sluzby/zber-tko/49-obec/dokumenty.html

Everlong vystupuje za 100, max za 150€
v roku 2015 za 100€
http://www.lehota.sk/download_file_f.php?id=585144
v roku 2015 za 150€
http://www.lehota.sk/download_file_f.php?id=611442



1900 + 150 = 2050.
Pricom my platime az 2500!!!

Vsade v mestach su faktury a zmluvy vystavovane na umlecov, iba u nas na pofiderne sro-cky s velkou prirazkou.

Keby to organizuje obec, vyslo by to lacnejsie, takto to vypada ako keby sa chcel niekto pekne na hodoch prizivovat.
pre pána Majka | 25-07-2016 14:00:50
Pán Majko ale my sa to chceme dozvedieť priamo od Vás. Prečo nenapíšete, ako to presne je? Prečo sa vykrúcate a nenapíšete pravdu. Lebo v Šoporni sa pravdu nedozvieme. To bolo vykrikovanie a obviňovanie iba pre voľbami a vy ste boli toho súčasťou, lebo ste všetko zverejňovali a teraz nič.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-07-2016 09:04:11
Pre pána Majka | 19-07-2016 17:18:22 | - preco pred volbami tak a po nich inak, preco zmluba a preco nie a vela veci okolo, sa dozviete.
Pre pána Majka | 19-07-2016 17:18:22
Preto Vám lebo sú to Vaše noviny. Pred voľbami ste zverejňoval všetko, každé zastupiteľstvo a všetko čo sa dislo. Teraz nič akoby skapal pes a pritom tu bolo viackrát písané, že obec Vám mesačne platí. Tak preto Vám
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-07-2016 20:31:29
Pre pána Majka | 18-07-2016 19:40:39 | - preco tuto otazku adresujete mne? Som snad zo Soporne?
Pre pána Majka | 18-07-2016 19:40:39
Chcem sa spýtať, prečo nie sú na stránke seredonline nové príspevky zo Šoporne? To sa od minulého roku nič v našej obci nekonalo?. Pokiaľ viem tak sa konalo veľa akcii, ale ani zmienka o nich.
pre SOPORNANSKE HODY - PODVOD | 23-06-2016 16:25:11
Nechápem naších poslancov, že sa len tak prizerajú všetci do jedného na tento podvod.
Napríklad taký nedelný program, od 18:00 do 21:00 zaplatí obec 3000€, to je 1000€ na hodinu a všetci pojdu na playback.
machobuffet | 20-06-2016 22:33:38
bude fungovat aj v r. 2016, opet v +++ triede, všetkým berie - svojej kamarille dáva. Slovenskooooo
DX kokso | 17-06-2016 15:54:42
Čo si ty urobil? Našiel si a zabezpečil niekoho lepšieho? Lacnejšieho? A či ty len hubou vieš vybaviť a nasľubovať toľko, čo nikto iný? Sa preber cokotko. Zober si príklad z bývalého (aj ti poradí ako) a podaj trestné oznámenie, keď tu melieš o podvode. Lebo ak nie, tak si len obyčajný chudák.
SOPORNANSKE HODY - PODVOD | 17-06-2016 11:17:28
Zase na nas sije rosipalko budu s machom za 21000 euro!!!
Racej za tie peniaze mohli opravit zachody na rajcure.
Hentake kapely a \"umelci\" vystupuju za 200 euro, max za 800. Jediny ktory si tie peniaze zasluzi je ten DJ Huxo - to ma 250€ za 1 celu noc (spolu 750 za 3 noci)!
Ostatni su predrazeni a rosipalko s jeho stryckom sa pekne nabalia cez ich agenturu.

Ked Carovne ostruhy beru 2500 za necelu hodinu, tak aj vazinke dajte tolko!!!
osvetlenie | 25-04-2016 16:42:28
pan starosta macho setrime? polka dediny je v tme
potom si kľudne | 04-03-2016 19:57:30
môžete Vašu slávnu obec v pohode premenovať na Chujovce.
odpoved | 04-03-2016 17:34:43
pridem sa pozriet aj ja, nech viem ktori chuji idu volit smer
volby | 04-03-2016 16:37:53
Zajtra rano su volby tak poprosim vsetkych aby uz rano pred 7 boli naklusani pred skolou tak ako pred 4 rokmi. Dufam, ze nam bude umoznene volit Smer uz o 7:01, lebo minuly rok sa to nedalo. Dakujem krasne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2016 22:26:08
Presne tak, v hodnoteniach netreba predbiehat udalosti...
orim | 20-02-2016 22:17:47
Vydržať, všetko má svoj čas.
no konečne | 20-02-2016 21:46:33
Už máte v Šoporni pokoj alebo ste sa umúdrili a kašlete na toho Vášho bývalého nepodara ale dúfam,že ste to nevzdali a necháte ho odísť beztrestne do zabudnutia?
K téme článku | 19-12-2015 10:10:17
Ako dopadlo odvolanie sa voči rozhodnutiu OU?
Je právoplatné, alebo došlo k unáhlenému rozhodnutiu OU len preto, že si to sťažovateľ sám želal?
Porušil starosta obce Mgr. Macho zákon o slobodnom prístupe k informáciám? Alebo niekto svojim unáhleným konaním urobil zo seba vola len preto, že sa riadi vlastným zákonom?
Forrest Gump: Pro hlupáka každý hloupý. | 18-12-2015 20:07:03
pre:pre feťákov.... Všetci sú sračky za ,,compom\", iba ty si ,,lietadlo\"!! Sa ti nedarí? Ide to aj bez teba, dokonca našli lepších!. Tak sa s tým zmier. Si iba kriklúň, ktorý je všetkým na smiech. Bol si sa pozrieť? Trhalo ti žily? Tak ti treba!
pre feťákov a ich komenty | 18-12-2015 14:20:02
Sa prebuďte soplaci,idioti a sr...či za počítačom. Čo ste pokakaní keď na vás niekto čo len kýchne. Vyskakujete len vtedy ked si šnupnete alebo niečo pichnete či ulejete.. Ste spodina v Šoporni,idioti bez ničoho alias r.gonda,rosyval,m.korec a par dalších z vašej nepodstatej sebranky. Pôjdete za vašim idolom Machom,leopoldovskym bacharom do Leopoldova kde sa ako zlodeji a vyvrheli všetci stretnete. Ste na smiech.
pre neprebudeného z udh | 17-12-2015 22:44:45
Ten pán, ktorého máš neustále v hube /alebo len jeho časť/, vybavil tak akurát veľké ho_no! A ten pán čo tu dnes bol, ani netuší aký LenOn tu predtým bol.
Tak vlkodlakovi pripisuj LEN jeho zásluhy, ak vôbec nejaké sú.
Evidentne si sa ešte neprebral z delíria
hasiči | 17-12-2015 22:02:44
Ďakujeme vám p.Vlček bývalý starosta za vybavené nové hasičské auto a hasičskú techniku. Vždy ste nám pomohol a vybavil čo bolo treba. Pozdravujeme.
pre pisateľa komenátor | 16-12-2015 22:50:50
niekoľko aforizmov na osobu pisateľa anonymov a udaní:,
Morálne aj amorálne:
1. Sú takí ľudia, ktorí klamú preto, aby si zachránili česť.
2. Mnohí keď sa chcú postaviť na nohy, položia charakter na lopatky.
3. Keby sa s pokriveným charakterom pokrivila i chrbtica, mali by sme okolo seba samých hrbáčov.
4. Ťažko hľadať svedomie u toho, kto ho stratil.
5. Na každú chorobu býva liek, len na bezcharakternosť sa ešte nenašiel.
6. Sláva je podobná droge, oberie človeka o všetko, čo je v ňom dobré.
7. Keď už mal všetko, zatvorili ho!!!!
8. Mal všetko. Dom, auto, bazén i chatu, len svedomie mu chýbalo.


pre:voľby 2016-i komunálne | 16-12-2015 21:55:12
pre:voľby 2016-i komunálne A ty na čom fičíš?Ty si len pekne znova nalej a poplač si na stole, zajtra bude lepšie. Možno sa ti prisní o tom ako si NOVÝ starosta a možno aj NOVÝ riaditeľ školy a možno aj NOVÝ boh-alah- vyber si. A ešte, keď vytriezvieš, napíš nám ! Ani nevieš, ako sa tešíme na tvoje zmysluplné hlášky. Česť!
voľby 2016-i komunálne | 16-12-2015 15:41:42
Šenková politika bola možno aktuálna pred rokom spolu s Machom a ako zle to dopadlo pre Šoporňu!? Reči sa hovoria a chlieb sa je a šenky sú teraz skoro prázdne a machovo-rosypalove guláše nikomu nepomohli ani nepomôžu. Tak sa nám zvolebnieva? Kedy a pre koho? 5 a či 10 kandidatov? Budete velmi prekvapení a s otvorenými ústami čumeť na nového starostu a na to ako neschopný machov ansábel na úrade sa bude trhať od ochoty podať novému starostovi info o machových podvodoch a špekuláciách.
volič | 16-12-2015 10:26:36
najlepsie na tom je, jak hned všetci viete, kto tu píse, jak sršne. Macha volilo len 600 občanov z3000 voličov, tak asi nejakých 20%, a už teraz sa chystá najmenej 5 kandidátov na starostu, tak pozor na to,ale sak to by ste mali vedeť, v senkoch máte špiclov.
pre obecný úrad s Machom | 15-12-2015 20:57:08
Práveže Macho to zvláda veľmi dobre, čoho dôkazom sú tieto komentáre. Je to len zbožné želanie niekoho byť právoplatným riaditeľom školy. Veľmi ťežko to nesie , že je len obyčajná nula alebo dve?
pre obecný úrad | 15-12-2015 20:21:27
A tárate a tárate.
obecný úrad s Machom | 15-12-2015 20:12:33
je ako vianočný ostrov-odtrhnutý od skutočnosti a skutočnej potreby občanov-nás voličov! Po roku je nám jasné že Macho zlyhal a naplnilo sa že na funkciu jednoducho nemá.
Pre komentár Vianoce-voľby môžu byt o 3 roky ale budú čoskoro v roku 2016 pretože Macho a spol utečú pred zodpovednosťou a z neschopnosti urobiť a niečo v dedine vytvoriť. Napr.kanalizaciu,osvetlenie,opravy ciest,detské ihriská,priemyselnú zónu atď.
A právnik v škole? To je obyčajné zahmlievanie,prelievanie peňazí a tuposť a neodbornosť Kabrhelovej,ktorá za 1500 eurový plat nieje schopná podať informáciu v zmysle infozákona a musí na trojriadkovú odpoveď čerpať financie zo školského a obecného rozpočtu približne v 2000 eurových faktúrach. Inak Vlček je stále právoplatným riaditeľom školy a len psychovýlevy Macha spôsobili a spôsobujú ďalšie škody v škole a v dedine. Macho to nezvládol ani odborne ani ľudsky. Jedine pozitívum z toho je že šopornani sa za tento rok riadne popálili a poučili na bacharovi ale rok Šoporňa pre Macha a jeho poskokov zase vela stratila.
načo právnik | 15-12-2015 16:13:34
stačí byť na zastupiteľstve. Pani riaditeľka to vysvetlila priamo tam. Ale niekto sa hrá na veľkého pána či pani, aby sa ponižoval prítomnosťou a počúvaním občanov na OZ. Potom tu vypisujú inteligentné úvahy, otázky a ..prepáčte - musím vás nazvať - úbožiaci. Je naozaj také ťažké sa pýtať priamo? Stále musí niekto zavádzať? A že za tri roky sú voľby? Každý vie, že neúspešná kandidátka čaká, číha,... treba byť v strehu. Kontrolovať, mať prehľad, zisťovať a overovať pravosť informácii, ...vyrobiť z čo najmenšej chybičky dostatočne veľkú aféru, aby vyhral ten správny :smer:
pre právnik... | 15-12-2015 14:00:52
Nechápem načo sa tu rozpisujete, jednoducho sa zúčastnite OZ a tam priamo sa spytajte p. starostu, alebo riaditeľky, kam tie peniaze idú a prečo??Lebo potom robí macho to isté čo vlček?? ale na svojich volebných kortešačkám vykrikoval jak bude konať v zmysle zákonov, alebo už zabudol?? alebo platí je po volbách, zvyknite si občania.
pravnik zo skolskych penazi | 15-12-2015 13:31:12
A ked uz idu tie Vianoce mohli by nam objastnit naco p. PaedDr. Kabrhelova ziadala na zastupitelstve 2000€ do skoly na \"pravnicke sluzby v ramci zakona o slobodnom pristupe k informaciam\".

Na odpoved staci odpisat netreba si platit draheho pravnika.
ALEBO TREBA NIECO ZAKRYT???

http://www.zssoporna.sk/index.php?sekcia=faktury&id=2366
Na skolskej stranke je dalsia faktura na pravnika na 1082,28€.
Predmet faktury - \"pracov. problematika a odpovede na žiadosti o poskytnutie informácií,pojedn. vo veci Mgr.Vlčeka\"

Ake sudne pojednavanie vedie skola s Mgr. Vlcekom??
Neplatia si takto nahodou iste osoby pravnicke sluzby na sukromne ucely???

Odpustite si prosim urazky, radsej napiste nieco konstruktivne pripadne sa vyjdrite na aky ucel sa plati pravnik. Dakujem. Pekny dnik zelam.
vianoce | 15-12-2015 12:09:23
idú Vianoce, prestante tu s tými chorými komentármi a ohováraniami, aj jedna strana, aj druhá. Aj Machovi prívrženci sa ukludnite a taktiež Vlčekovi, ak ste si nevšimli je rok po voľbách, a váš idol je preč, ludia ho nezvolili, chapete???skončil v soporni nadobro, a môže si za to sám, jeho arogantným a povýšeneckým správaním, a ak si Macho zoberie z neho vzor, tak skončí tak isto, pozor o 3 roky sú voľby a čas uteká.
greenpeace | 14-12-2015 20:15:08
A to víte že za globálne otepluvání móže MACHO a ROSYPAL !!!
Ale hlavne jeho mama Marta R. lebo je najstarsá...
HEHEEE

Hlavy bolavé!!!!!!
konstatovanie | 14-12-2015 19:45:53
Kakarova nema karovany kabat, ale kakarovany :-D
Pre koment | 14-12-2015 19:13:21
Amen. Tak taketo bludy nemoze napisat ziadny clovek so zdravym rozumom.
koment | 14-12-2015 18:56:21
Z komentárov je jasné že Rosypalovi a Machovi sa stúpilo na otlak a dobre sa im kleplo po prstoch a kšeftoch,trafení gunarí zagágali. Už sú zrelí na vianočný pekáč. Zaváraniny budú potrebovať a hlavne bachar si zlízne to čo vyvádzal v Leopoldove. V podstate mi je jedno čo má alebo nemá Vlček lebo to je iná kapacita a iný level. Má kontakty,je úspešný a hlavne je to jeho vec. A vy čo tu na neho a na jeho rodinu vypisujete ste potom veľkí úbožiaci a idioti lebo na viac nemáte.
Naopak verejný činiteľ Macho a verejný činiteľ Rosypal sa majú zodpovedať občanom za svoje činy, Macho nech vysvetlí ako vykrádal školy a Rosypal nech vysvetlí z čoho chodil po Brazílii ked nikde nerobil. A hlavne z čoho majú napr. niekoľko drahých áut, veľké domy, personálnu agentúru, drahé dovolenky v zahraničí atď. Niesu všetci trafení ako pred komunálnymi voľbami ked z kšeftov platili kúpených voličov. Takže logika-aj oni to teda majú nakradnuté z obci za tento rok ako to tvrdia o iných? Podla seba súdim teba? V tomto sú fakt velmi slabí. Kolko ukradol bachar za tento rok? Kolko ukradla Marta R. za X skoro 30 rokov aj pre svojho synáčika Stanka? Takže fakt ste zúfalí idioti v koncoch a treba vás dobre popreháňať lebo ak by ste boli profesionáli a robili by ste ako treba, tak ani 1000 anonymov by vás neohrozilo a obec Šoporňa by vašou neschopnosťou a neodbornosťou nedostala ani cent pokuty! Všetko je vaša zodpovednosť a vaša vina.
Volvo | 14-12-2015 14:43:20
otázka sa naskytla iná? Začo si si kúpil 70 tisícové auto? Odpoveď je jednoduchá - nakradol si z obecných. Pán nezamestnaný si zlodej, klamár, udavač. Maskot Šoporne aj s opilózu. Hamba na celú dedinu.
pre: sopornan | 13-12-2015 22:26:01
ty si neni sopornan, ty si kkt z udh
šopornan | 13-12-2015 20:31:25
Na mieste by bola vhodná otázka: to fakt poslanec a verejný činiteľ v jednom je díler pochutín? Ked áno,žiadam záťah a pravidelný z protidrogového a medializáciu vo veľkom štýle. Či pisateľom nevyhovuje skutočnosť o ňom či o iných ľuďoch? Tak si teda Kupuj ďalej pochutiny od Rosypala ale väčšina ludí to nechce od neho,ani nic s nim mat spoločné s idiotom. Stanovi čas vypršal,takže trpezlivosť,rieši sa to už.
Vážený pán | 13-12-2015 17:59:42
Majko. Ešte nikdy Vás nenapadla myšlienka úplne zrušiť Šoporňu? Veď keď toto má byť obraz Šoporne tak je zrejmé, že každý,kto to číta nadobudne dojem ,že Šoporňa je iný svet,lepšie povedané sústredenie zvláštných mozgov na malom priestore. Veď je to hanba čo na seba kydajú. Slušnejšie slovo ma nenapadne.
pre pre Oznam | 13-12-2015 16:48:05
Mačo daj si borovičku je to lepšie ako mariška či lieky na tvoje psychické problémy a tiež tvoj kámo Stanko R. by si mal dat do druhej nôžky aby sa netackal v dedine a nepadal oproti potkanovi jak debil alebo azda niekomu stúpil na otlak,ved je to chruno díler ten Stano Rosival pochutiny! Zato behá teraz na modrom Suzuki s kapucnu na hlave s monoklámi. Pomáhači a chrániči by ho mohli niekedy aj zastaviť a zaistiť pachové stopy po pochutinach-to by bolo šou v dedine a v médiách. A že poslanec! Haha! Ani mamička Marta z úradu by ho nezachránila jak inokedy. Aj nato dojde. A ozaj ked mu údajne capli po hlave čo to neišiel nahlásiť na políciu? Čo neišiel k doktorovi? Bol pekne vygúlený z toho že by mu v krvičke a v moči všeličo po pochutinách našli, že poslanec Stanko? Si fakt idiot a úbožiak,može ti mamina chystať zaváraniny budeš ich potrebovať.
obcan | 10-12-2015 23:02:31
Jeej ja som si myslel ked som tao cital ze to je kakarka lebo ta nosi karovany kabat.
Alebo sa mylim?
pre OZNAM Šoporňanom | 10-12-2015 17:56:37
Podľa seba, súdim Teba.
pre Oznam :) | 10-12-2015 16:27:27
... si sikovny, ked si odhalil takuto konspiraciu, vyspekuloval si ju vecer pri pohariku borovicky s pivkom? Mozno ti ju povedali ty kozenkovy fbi policajti alebo nebodaj teraz nemas lieky a nevies co je realita a co vyplod tvojej chorej hlavicky makovicky! Alebo je to vsetko pravda cista ako tvoj pohlad na svet a mal by si o tom napisat nejaku dlhu esej ci stat do tvojich pamati, aby mali co studovat psychiatri. Drzim ti palce, aby si si neuvedomil realitu dneska a zil vo svojom krasnom sne plnom konspiracii, udani a vymyslov. Zelam ti krasne sviatky a este ti zelam to co zelas ty mne :)
OZNAM Šopornanom | 10-12-2015 15:41:49
V nočných hodinách sa pohybuje po dedine guľatá postava v 20 ročnej kockovanej károvanej bunde s cigaretu v ruke. Treba si dať na túto osobu pozor, ale báť sa jej nemusíte. Stačí si dat pozor iba na vyložené smetiaky a prípadne schránky v ktorých sa dotyčná osoba hrabe,prekutráva,skúma ich obsah a vyberá do svojej igelitky rôzne veci. Info o svojej činnosti a zaistených predmetoch podáva na úrad dvom idiotom-bacharovi a pomáhačovi,ktorí dávajú následne úlohy dlhoročnému idiotovi prezývanému paroháčovi Mirovi a ďalším podidiotom alias 20 pracovníkom nič nerobiaceho úradu aby vykazovali idiotskú štatistiku a idiotskú robotu idiotov,lebo skutočnú robotu za týchto idiotov robia za naše dane draho platené externé firmy,seredské spoločné úrady na stavebnom a školskom oddelení,drahí právnici a zopár poskokov,ktorým sa to ráta do dôchodku. Samozrejme na toto idu 10 tisíce eur z našich obecných peňazí a potom sa nič iné v dedine nerobí!
Smetiarskym kontajnerovým fantómom je vetrom šlahnutá kaprica RSDR. ZDENA K.TERENTIŠKA,rovný rovného si hladá,idiot s idiotom Šoporňu do bordelu a špiny dostali.
Máš pravdu len v jednej vete! Začína: PS: ... | 09-12-2015 19:41:49
pre: z novembrového zasadnutia OZ-toto sme teda nechceli! | 09-12-2015 15:58:50

PS:p.Majko by sa mohol už trošku o to zaujímať,hoci to nemá v zmluve.


To ostatné je blábol Niekoho, kto sa nedokáže zmieriť s tým, že obecné eurá už netečú. Človeče, veď ty priamo poukazuješ na činnosť LenOnovej nečinnosti. Vieš dobre, kto poslal kontrolu a obec zaplatila pokutu a autobus? Tí, čo sedeli v autobuse pri poslednej ceste, keď sa vyslovene zlomil v zákrute, ti povedia. Ale len taký DEBIL ako TY, tu bude šíriť bláboly chorej matere a tvojho spitého chorého mozgu! S takým kreténom ako si TY je aj zbytočne strácať čas.
zapisnica | 09-12-2015 18:56:51
Ak niekoho zaujima, co sa naozaj dialo na OZ, nie tie chore vyplody, co tu zufalec splieta:
http://soporna.sk/data/zapisnica-na-zverejnenie-10.pdf
pre z novembrového zasad. .. | 09-12-2015 17:24:28
príspevok veľkého zúfalca, aspoň sme sa opäť zasmiali.
z novembrového zasadnutia OZ-toto sme teda nechceli! | 09-12-2015 15:58:50
-Kabrhelovej vyplatené na školu 13 900€ za ich neschopnosť a neplnenie termínov
-zvýšenie daní za komunálne odpady-prečo?
-nezvládnutie zberného dvora-bordel,špina,spoplatnenie stavebného odpadu,znášať to budu zase občania
-chaos v programovom rozpočte,neodbornosť kontrolorky Verešovej,poprehadzovala sumy z kapitálových výdavkov do bežných aby prekryla finančné prechmaty Macha a OcÚ
-ako priority chcú opravovať zbrojnicu a policajnú budovu???
-odpísali funkčný autobus v hodnote 10 000€ aby mohli dohodiť kšeft na kúpu starého autobusu za 30 000€
-na opravu zbrojnice chcú dať Krajčovi-Bogačovi 40 000€
-chcú utopiť vyše 43 000€ nedoplatky na daniach,odpadoch,kanalizácii kde figuruje-Habová,Antalová,Hela Šmátralová,Rosypaloví,Belúchová a další bývali zamestnanci z úradu a kamaráti a rodina Macha,Marty Rosypalovej,Kovalových
-nečinnosťou a neschopnosťou Macha dostala Šoporňa ďalšiu pokutu zo životného prostredia 5740€ a Macho sa tomu smeje a nič nerobí
-Macho predáva nevýhodne obecné pozemky na čo zneužíva Doda Naháckeho,dokedy?
-Macho nevybavil ani projekt na verejné osvetlenie-mal len plané reči a sľuby
-Macho nevybavil ani kanalizáciu,zas len plané sľuby a naše dane budú len na pokuty? To je fakt velká neschopnosť Macha.
-zástupca Petráš navrhol odmenu kontrolórske Verešovej vyše 830€,to sa ako bývalý policajt nehanbí aby dostala peniaze za to že si nerobí povinnosti a kryje prechmaty na úrade?
-RsDr Zdena Kišová navrhla zvýšiť odmenu kontrolórke Verešovej na dvojnásobok,vyše 1600€!!! Nevídané. Hanba Zdene,Machovi a poslancom čo za to zdvihli ruku. Kontrolórka si to nezaslúži.
-poslankyňa Gálová napadla verejné obstarávanie,súťaž na priestory lekárne-výberové konanie bolo podla nej nezákonné,treba dat trestné a kontrolórka Verešová nech robí svoju robotu
-poslanec Rosypal dal návrh na zrušenie decembrového OZ,šak ano,nemajú o čom...tak toto sme chceli? Čím skor Macho a takíto poslanci skončia tym lepšie pre Šoporňu.
PS: p.Majko by sa mohol už trošku o to zaujímať,hoci to nemá v zmluve.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2015 18:59:18
anonym | 08-12-2015 18:44:10 | - je to uplne jednoduche - pri vaacsej investicii potrebujete spolupracu s obcou, uradnikmi a volenymi zastupcami. Pokial nespolupracuju oni medzi sebou, tazko mozete ocakavat nieco ine navonok.

Problem bol v tom, ze starosta sice verbalne deklaroval podporu projektu, no kedze sa dlhodobo nestretaval s poslancami na OZ, tazko by odsuhlasovali napr. napojenie inzinierskych sieti, realizaciu pristupovej komunikacie a pod.

Neviem, ci ich vzajomne konflikty je mozne nazvat podrazom voci nam, kazdopadne nase financne investicie do projektu neboli male, no zatial boli zbytocne...

Moj osobny pocit: poslanci by asi tazko nieco take v danej situacii schvalili (predbezne sme hovorili no vysledok nebol taky, aby sme pokracovali v iniciative), nakolko by uspech mohol byt pripisany starostovi.
anonym | 08-12-2015 18:44:10
Na tie domčeky som sa pýtal v súvislosti s Vašim výrokom, citujem

\"Ja som ako v minulosti tak ani teraz so ziadnym starostom nehral ziadnu hru, neobchodoval som a neudrziaval som a ani neudrziavam ziadne vztahy nad ramec zmluvy. Takze ma nema ako podviest.\".

A hneď ma napadol ten projekt. Ak tvrdíte, že to krachlo kvôli nulovej komunikácii poslancov a starostu obce, svojim spôsobom /trocha pritiahnuté za vlasy/ by som to považoval za určitý druh podvodu. Nie síce v zmysle TZ, ale bolo vám niečo nasľubované k čomu potom neprišlo?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-12-2015 18:17:30
anonym | 08-12-2015 16:50:30 | - vsetky informacie su zverejnene tu:

http://www.seredonline.sk/domceky-pre-mlade-rodiny/

Zial, snaha investora (inak pozemky a priemyselnym vzorom chranene projekty su pripravene stale) v danom case stroskotala na NULOVEJ komunikacii POSLANCOV a STAROSTU OBCE SOPORNA. Obec totiz v projekte hra vyznamnu ulohu.

Na zufalu situaciu v Soporni doplatili nielen pripadni investori, ale hlavne obyvatelia obce.
anonym | 08-12-2015 16:50:30
A ako vlastne skoncil projekt tzv. startovacich domcekov?
PRE zmluva s Machom | 08-12-2015 16:16:29
V auguste bola zmluva so seredonline jednohlasne zrusena poslancami na zastupitelstve. Napriek tomu stale vyplacame mesacne 200€ z nasich penazi. Na urade sa uz ani neunuvaju nejake clanky zverejnovat.
Takisto bolo odsuhlasene zvrejenovat faktury v pdf formate, vobec sa tak nedeje.

Zaco platime kontrolorku ked uznesenia vobec nekontroluje?
Zaco jej platime premie 1600€???

Zapisnice z poslednych 2 zastupitelstiev su ani neni na obecnej stranke.
Co tam drichmete na tom urade?
Pre Machovi sa veriť neoplatí | 07-12-2015 19:39:07 | 07-12-2015 23:17:45
Netreba tu vyplakávať a nadávať ale treba zobrať vnúča a prejsť sa sto metrov okolo Jednoty do kultúrneho domu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-12-2015 22:11:25
zmluva s Machom | 07-12-2015 21:32:54 | - zmluva je verejna a otazky tykajuce sa tohto vztahu mate pravo polozit tzv. osobe povinnej.

Ine Vami spomenute obchodne aktivity SOL sa netykaju verejnych financnych zdrojov a marketingove aktivity mojej firmy nie su Vasou vecou.
pre Debilka | 07-12-2015 22:06:48
zmluva:

http://www.soporna.sk/pdf.php?file=data030

čítaj dobre: Článok V.

/pre debilka:
V. nie je VÉ. Zopakuj po mne - článok päť bodka/
koľko platíme? | 07-12-2015 21:59:51
800?

Debilko! Kedy sa najprv presvedčíš o pravosti a pravdivosti svojich slov, kým vypustíš z papule nejakú debilinu.
Nervušky hrajú svoje? Si obyčajný chudák a takí ako ty, by mali právo už len na jedno - držať hubu. Aspoň by ste sami so seba nerobili debila! Aspoň trocha by si sa mal hanbiť!
zmluva s Machom | 07-12-2015 21:32:54
Potom sa pýtame p.Majko,kolko vám platia za zverejnenie materiálov na uverejnenie,teda vašej SOL obce Šintava, Vinohrady nad Váhom, Pata a podobne? Ďalej sa pýtame Macha komu to zosobní zo svojho 25-členného ansáblu z úradu keď nikto z nich neni schopný zaslat do SOL materiál o Šoporni na uverejnenie? Načo platíme 800€ mesačne za nič vám p.Majko ked o Šoporni nieje na SOL žiadny aktuálny materiál? Takže aká hra sa tu hrá?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-12-2015 21:22:06
Machovi sa veriť neoplatí | 07-12-2015 19:39:07 | - ja v Soporni nebyvam a cez Sopornu zvyknem iba prechadzat.

SOL v pripade prijatia materialu na uverejnenie, toto vykona bezodkladne tak, ako tomu bolo vzdy a v sulade so zmluvou slobodne podpisanou starostom Adrianom Machom.

Z nasej strany vzdy bolo, v sucasnosti je a aj v buducnosti bude zmluva plnena vo vsetkych bodoch.

Ja som ako v minulosti tak ani teraz so ziadnym starostom nehral ziadnu hru, neobchodoval som a neudrziaval som a ani neudrziavam ziadne vztahy nad ramec zmluvy. Takze ma nema ako podviest.
"130 po dedine" | 07-12-2015 20:50:14
debilko, ty si jak ten ruský radar.
ako išiel? brrrrrrrrrrrrrm
a mal ísť? tak-tak-tak /tak, aby si ho predbehol?/

daj si ešte deci, nach možeš napísať - 200!
Machovi sa veriť neoplatí | 07-12-2015 19:39:07
Adrian,Adrian,ani SOL ani Majko do Šoporni už nechodí?! Z akcii žiadny materiál. Podviedol a zneužil si ho tak isto jako Eriku, Jako svojich voličov či niektorých z rodiny a kamarátov čo sa do školy a na úrad nezmestili. Ved to sa dalo od teba bachara a vykrádača škôl čakať. Utekaj sa posťažovať na obvodné oddelenie či za svojim podareným tatkom pekne domenkov,zapáľte si za seba kahanec a spytujte si svedomie,farizeji. Si na grc a nelietaj na svojom tátošovi 130 po dedine jako dneska!
vyhrážajú a zastrašujú | 07-12-2015 17:19:21
Konkrétne. Komu sa už vyhrážali a zastrašovali? Kde sú tí, ktorých sa to osobne týka? Takých komentárov tu môže byť viac ako dosť, ale žiadny z nich nie je konkrétny. Jediné podozrivé konanie je vaše konanie, lebo vy ako autor anonymného komentára, priamo poukazujete na určité osoby. Skúste pouvažovať, či práve Vaše konanie je v zmysle zákona, morálky a práva kritiky.
ťažko to znáša | 07-12-2015 17:09:12
/Mačo ako čert celý rok | 07-12-2015 15:35:14/

Návrh, nemusíte sa obávať a aj Vy dobre viete, odkiaľ a kto tlácha. Možno to bude tým, že bolo začaté trestné stíhanie za ohováranie? Alebo tým, že sa ktosi nedokáže zmieriť, ako to ide aj bez pána Dokonalého... Že by niekto prameň stratil a studňa vysychala...?
takých sme nechceli | 07-12-2015 17:04:32
Navrhujeme občanom aby pozorne sledovali čo sa deje v obci Šoporňa a hlavne pohyb a konanie verejných činiteľov Macha,Petráša,Rosypala a ďalších. V prípade akéhokoľvek podozrivého konania z ich strany podajte trestné oznámenia pretože sú povinní dodržiavať zákon,morálku a znášať vyššiu mieru kritiky a sledovanosti ako my obyčajní ľudia. Naviac nam majú slúžiť, byť nápomocný občanom,voličom a nie opačne ako to často robia že sa vyhrážajú a zastrašujú ludí ktorí ich kritizujú, Petráš na to zneužíva aj niektorých pomáhačov a chráničov.
navrh | 07-12-2015 15:45:23
Navrhujem obcanom, ktorych sa dotyka prispevok podo mnou - trestne oznamenie. Nikto nemoze len tak do vetra tliachat sprostosti a kydat na inych. Musi znasat, co si zavaril.
Mačo ako čert celý rok | 07-12-2015 15:35:14
Dobre píše Michal, ten niekto je Mačo čert a jeho spoločníci čertíci. Veď mikulášske akcie boli super vždy. Vždy to bolo o deťoch a rodičoch. Ale za čerta Mača to už može byť riziko mili rodičia a deti-dal by som tie sladkosti na expertízu preveriť či na protidrogové. Lebo stankova čertovská partia si neúnavne vychováva medzi deťmi a mládežou požívačov pochutín všetkými možnými spôsobmi cez nevinné detské akcie, na ulici, v škole, v bytovkách, pri ihrisku, pri večierke, medzi futbalistami, na rajčure atď. Je to škodná,je to had. Ruka ruku myje,mačovci čerti zlodeji a podvodnici.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 07-12-2015 08:17:52
niekto si tu asi pomylil clanok :D
Mikuláš pre deti | 06-12-2015 22:21:28
Super akcia dnes. Takto kvalitne a profesionálne zabezpečený Mikuláš pre naše deti a vnúčatá tu este nebol. V mene všetkých zúčastnených chcem týmto poďakovať všetkým, ktorí sa na dnešnej akcii podieľali . Lenonovci Vám nesiahajú ani po členky. Tí len potichu závidia a na všetko nadávajú .
super mikuláš | 06-12-2015 20:42:02
krásna akcia, tešili sa všetky detičky, ale páčilo sa aj nám dospelým. Vďaka organizátorom. Len tak ďalej pokračujte.
Tešíme sa na ďalšiu krásnu akciu, ktorú bude poriadať obecný úrad pod vedením p. starostu.
pochutinový mikuláš | 06-12-2015 19:28:50
Rodinkárstvo machovcov v šoporni čoskoro končí fiaskom. Asi 30 ludí sa hralo na úrade a v škole na kvázy odborníkov a pritom to boli a sú nuly čo celý rok cicali z rozpočtu naše peniaze. Rok im stačil,diletantom pochutinárom dílerom podvodníkom a zlodejom s bacharom vykrádačom konečná.
pre rodinkárstvo | 04-12-2015 16:53:34
Súťaž na novú triedu bola uzavretá ,ak sa nemýlim ešte za starej riaditeľky.
rodinkarstvo | 04-12-2015 16:42:15
No a hadajte, kto vyhral potichucky vyhlasenu sutaz na novu triedu na 44 000€. No predsa novej riaditelky svagor a jeho firmicka tak ako po ine roky vo vsetkych obecnych zakazkach. Gratulujeme.

Inac peniaze na zachody a skolku vybavil Vlcek a jedine co spravili machovci bolo, ze to prihrali Krajcovi. Nezabudnite sa potom chvalit co vsetko ste spravili pre obec za rok.

Neni som Vlcek ani nikto z jeho rodiny, tak si odpustite tie trapne komentare typu: opiloza, lieky, ustav. Radsej napiste nieco konstruktivne do debaty.
Čo je tam napísané? | 04-12-2015 16:15:55
http://www.zssoporna.sk/dokumenty/vysledok_vo.jpg

čítam - ...havarijný stav
podpísaná riaditeľka ...

Nerob paniku Saška bo urobiš zo seba Šaška. Daj sa dokopy, nepi, vezmi si lieky, eurá od poslancov nebudú, uskromni sa, aj \"prepraté\" volvo niečo stojí
otazka | 04-12-2015 15:45:00
Ako skoncilo to pojednavanie vo veci zmarenia referenda? Kedy uz Vlcko pojde do basy?
Amok... | 04-12-2015 15:16:25
Následok odlivu eura pre pravnika...
Lenon je zvykly písať udania. Tak nech píše...
Ak by to bolo podľa \"zachoda\", už by bolo udanie. Tak asi je celé VO Ok. Či?
pre záchody... | 04-12-2015 14:40:21
Už tu bol dlho kľud,tak Vás opäť chytá amok?
zachody za milion | 04-12-2015 13:50:57
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/policajti-bratislavskej-dubravke-maju-zachody-cene-jednoizboveho-bytu.html

To iste sa stalo u nas na skole, zachody za milion korun a kazdy je tichucko. Kde su teraz vsetci krikluni s televiznymi stabmi? Jaaj, su zamestnani na urade a skole.
Aspon keby si najdete normalnu robotu a pomahate nezistne, ale vy musite vyciciavat obec.

Zmanipulovana sutaz Krajcu s Bryndzom, aka nahodicka firma Krajca Behul opat raz vyhrala o vlas verejne obstaravanie.
http://www.zssoporna.sk/dokumenty/vysledok_vo.jpg

Firma uz davno robila na skole, este ani sutaz nebola vyhlasena. Sucastou zmluvy je aj cenova ponuka, ktora samozrejme v zmluve na internete ani nie je. Nie je nahodou takato zmluva neplatna??
http://www.zssoporna.sk/dokumenty/zmluvy/181.pdf

TOTO SME CHCELI ????
pre p. starostu | 04-12-2015 09:20:18
Pán starosta! Prečo dovolíte neustále vypúšťať p. Beličkovi z Bieleho domu žumpu do areálu bieleho domu? Veď tam je ubytovaných aj 100 ľudí,to je strašný smrad. Ešte to aj rozširuje.Viete o tom? Nemôže takto podnikať na úkor ohrozovania druhých! Prečo tajné udanie? Je sa čoho báť.
nedávali ste pozor? | 25-11-2015 21:07:38
Učiteľka v MŠ končila k 30.6., tak komu to treba zosobniť?
Pre autora: Macho ma poriadne sklamal | 25-11-2015 20:37:10
Po dlhšom čase som bol dnes pozrieť na OZ. O čo to tu píšete? Počúvali ste čo sa prezentovalo na OZ? Nestačí byť členom komisie a myslieť si že Váš názor je svätý. O akej neschopnosti to píšete pán B.? Vy pôjdete do projektu ktorý Vám niekto možno refunduje a vy si na to zoberiete ešte aj úver? Pri troche šťastia Vám refinancujú projekt a kto vám vráti úroky do banky? Skúste rozmýšľať skôr ako tresknete nejakú blbosť! A kontrolórke schválili odmenu poslanci. Prečo ste nenavrhol aby jej nedali žiadnu odmenu? Alebo budete iba nadávať na komisii, ktorá má len poradnú funkciu? A pokuta? nebudte naivný, každý vie kto stojí za tou pokutou, kto je ten tajomný anonym.... ktorý obral dedinu o 5500 eur, kto nechal narásť dlhy na kanalizácii na takú závratnú sumu.
pre sklamaných | 25-11-2015 20:25:13
A nás zase nesklamal, my mu fandíme a podporujeme ho. Je to človek , ktorý vie čo chce a vie ako to dosiahne. Neuteká pred svojimi voličmi, odpovedá priamo na otázky, neklame do tváre občanom,...Lepšieho starostu sme si zvoliť nemohli.
pre Macho ma poriadne sklamal | 25-11-2015 20:16:05
Hlavne, že nesklamala Hipšová, ktorá sa už zase zdržiava hlasovaniaa pani G., ktorá chce mať podľa zákona všetko v 8 exemplároch. Podľa zákona... Nepripomína to niekoho?
pre Macho ma poriadne sklamal | 25-11-2015 20:13:26
A zase tárate a tárate a neskutočne a čím ďalej, tým viac.
podakovanie | 25-11-2015 20:07:36
A ja zase dakujem, ze sa p. Macho podujal, ze vyhrabe dedinu z tych sraciek, ktore tu zanechal Vlcak a jeho banda. Drzim palce, nedajte sa odradit takymi ubohymi zavadzajucimi a lzivymi prispevkami. Vsetko dobre prajem.
Macho ma poriadne sklamal | 25-11-2015 19:55:09
Dnešné obecné zastupiteľstvo v Šoporni bolo výsmechom voličom. Kontrolórke Verešovej dali len tak odmenu 1600€, najskôr jej dali 15 000€ zato že nechodila do roboty a teraz toto zato že kryje machove podfuky?
Za machovu neschopnosť sme dostali pokutu vyše 5500€ za kanalizáciu,Macho slúbil že vybaví projekt a kanalizáciu a nevybavil nič. Je neschopak a nema kontakty.
Dokonca Macho nevybavil ani nové osvetlenie a trapne sa vyhováral,ani to nedokázal,zase jeho neschopnosť.
Raditelke Kabrhelovej chce vyplatiť 13 000€ za dve učiteľky z obecného lebo to Kovalova a Kabrhelová neskontrolovali,to je vrchol. Treba im do dat zosobniť.
Za celý rok sa peniaze prežierali zo schváleného rozpočtu na machovú rodinu a jeho ludí a kamarátov a podivné kšefty a faktúry. Už toto mi stačilo,neschopný pán Macho. Na celej čiare ste zlyhal. Ste oničom a okrem planých rečí ste za rok nič nedokázal.
zaujímavé a trápne | 25-11-2015 19:24:22
je, že niekto 14 rokov platil niečo, čo ostatní neplatili, 14 rokov mu to neprekážalo a teraz mu to prenáramne vadí a vyskakuje a mudruje. Kde bol tých 14 rokov?
niekto to berie veľmi vážne | 24-11-2015 09:26:06
Ľudia, nepochopili ste,,recesiu\" v Markinom príspevku? -recesia význam slova: ústup, pohyb späť; dočasný hospodársky pokles; výstrednosť v chovaní, obliekaní, VÝSTREDNÝ ŽART-. Veď to je paródia na článok pod ním.A slová o infozákone sú odkopírované z článku manželky pána sťažovateľa: Ak ,,Marek\" číta faktúry z offi. stránky obce, tak tam musí vidieť, že sa dá otázka položiť priamo na vedenie úradu!! Ibaže?- treba tam doložiť emailovku a s tým je asi problém.Hneď by ste vedeli, kto vás drží v strehu. Ale pokus dobrý, aby ste boli stále bdelí.
čo na záver? | 23-11-2015 22:10:05
Ak Niekomu nie je niečo jasné, musí sa pýtať.
Aj Albert Einstain povedal: Je dôležité sa je pýtať.

Niekedy však platia jeho slová doslovne:
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý.

Náš Anonymný sťažovateľ vie veľmi dobre písať žiadosti podľa infozákona, vie veľmi dobre udávať obec na rôzne inštitúcie, ale neurobí nič preto, aby obec napredovala.

Ako taký človek dokáže v pokoji žiť? Žije vôbec, keď sa pred vlastnými spoluobčanmi skrýva? Hanbí sa na verejnosti, ale v médiach pôsobí sebavedomo a verejne klame, zavádza?

Čo na záver? Jedna vec je na tomto svete nekonečná a to je ľudská hlúposť. Tým vesmírom nie som si taký istý!
konstatovanie | 23-11-2015 20:50:43
tu treba zhasnut a zavriet :-)
pre Otázka pre Sporofyt | 22-11-2015 21:38:53 | 23-11-2015 20:05:16
je rozdiel medzi otazkou Mareka, ktory je predpokladam clovek s rozumom, a otazkou Marka, ktory je clenom UDH.
konstatovanie | 23-11-2015 16:26:52
Marek polozil normalnu otazku, ale na nespravnom mieste. Treba ju zopakovat, v prispevku nizsie ma kontakt
Otázka pre Sporofyt | 22-11-2015 21:38:53
Otázka na pána Macha alebo osobu kompetentnú | 22-11-2015 16:04:49

V ktorej časti daného komentára je podľa teba položená normálna otázka?

Ešte raz:

PS:Prosím rozpíasť, koľko ústrižkov vyšlo na osobu, koľko osôb ho používalo a ako často. Treba doplniť rodné číslo každej z osôb, ktorá tento papier používala, celú adresu a rodinných príslušníkov. Ako bežná občianka Šoporne mám právo vyžiadať si kedykoľvek informácie v zmysle infozákona od obce Šoporňa bez uvedenia dôvodu. Za odpoveď vopred ďakujem Marka.

Alebo podľa tvojej logiky je to logicky položená otázka? Potom je tvoja úroveň IQ ako aktuálna vonkajšia teplota.
Pekný večer, debile.
anonym | 22-11-2015 21:06:57
Ako bezna obcanka mas pravo ziadat akurat tak pouzity toaletny papier a nie rodne cislo tretej osoby.
kontakt | 22-11-2015 18:26:25
pre Mareka: pochybujem, ze niekto z OcU cita SOL. Napiste sem: starosta@soporna.sk, urcite dostanete odpoved. pekny vecer
Sporofyt | 22-11-2015 17:42:10
Ste trapny uz Machovci, normalna otazka bola polozena tak by mala nasledovat normalna odpoved, ale asi to pisali ludia rozumovo zdatny to je pravda no....
pre: Marka | 22-11-2015 17:29:36
Milá pani Marka. Takéto kraviny sa dokáže pýtať len osoba s mentálnym postihnutím, resp. po požití neurčitého množstva a druhu ne/akostného vína, neznámeho dodávateľa a výrobcu.
Vo vašom prípade - ak nezaberajú lieky, prestaňte s pitím.
Ďakujem, Marko

P.s.: Toaletný papier používajú viaceré osoby, samozrejme po použití ho vyperú pre opätovné použitie pre ďalšiu osobu. A nakoľko je dvojvrstvový, kópiu vám môžu na požiadanie podľa infozákona posielať priamo na adresu vášho bydliska.
Otázka na pána Macha alebo osobu kompetentnú | 22-11-2015 16:04:49
Prosím Vás, objednali ste toaletný papier. Troška som sa začudovala cene tohto papiera podľa stránky obce . Kde ste ho použili príaadne o aký typ papiera sa jedná.
PS:Prosím rozpíasť, koľko ústrižkov vyšlo na osobu, koľko osôb ho používalo a ako často. Treba doplniť rodné číslo každej z osôb, ktorá tento papier používala, celú adresu a rodinných príslušníkov. Ako bežná občianka Šoporne mám právo vyžiadať si kedykoľvek informácie v zmysle infozákona od obce Šoporňa bez uvedenia dôvodu. Za odpoveď vopred ďakujem Marka.
Otázka na pána Macha alebo osobu kompetentnú | 22-11-2015 09:32:25
Prosím Vás, objednali ste nástenné hodiny. Troška som sa začudoval cene týchto hodín podľa stránky obce je ich cena 650 E. Kde ste ich použili príaadne o aký typ hodín sa jedná. Za odpoveď vopred ďakujem Marek.
pre festival | 21-11-2015 18:04:25
ale ste im slapol na otlak... !
tak to chodi | 20-11-2015 20:44:03
ked niekto je hnily citat a pocuvat, zato kritika mu ide jedna radost. este ze nepise, kto ho pride osobne ohlasit a milostpana aj privezie nielen na festival...
vravi sa, ze taki cakaju na vsetko rovno do papule. nikdy im nebude nic dobre a vhodne.
pre festival | 20-11-2015 16:38:54
Dostali ste info do schránky. Viac informovaný ste už nemohol/a byť.
festival | 20-11-2015 16:33:26
Skoda, ze ste festival nepropagovali na obecnej stranke alebo seredonline. Sak naco aj, platime za seredonline iba 200€ mesacne, netreba.
20 ludi na urade nemoze stihat aktualizovat stranku, treba prijat nekoho z rodiny.
Odpoved | 19-11-2015 22:27:19
Ani doktorka, ani vajda, ani bajecna. Na toto by chodili? Zhadzovat sa medzi normalnych ludi? Kazdy podla svojho iq. Dracik je aj v galante, hojdaci konik aj gauf lande...
Otazka | 19-11-2015 22:07:54
A predsednícka ROI Kakarova sedela v prvom rade so sopornanskym bielym vajdom Vlcekom a jeho milujucou manzelkou, bajecnou zenskou??? (Toto nie je provokacia, pytam sa preto, ze tu na SOL som videl odkaz na video...)
Žijeme tu spoločne | 19-11-2015 21:10:42
Multikultúrny festival, spektrum kultúr národnostných menšín, sa skutočne vydaril.
Odznel nádherný kus peknej hudby a spevu.
Ak by som to mal opísať, tak azda len jedným slovom - ĎAKUJEME!
kultúra nás spája | 19-11-2015 13:28:55
dnes o 17.00 hod. v kultúrnom dome v Šoporni sa uskutoční multikultúrny festival folklornej a ľudovej hudby v Šoporni. Túto akciu poriada Trnavský samosprávny kraj, Galantské osvetové stredisko a obec Šoporňa. Tešíme sa na program.
nechapem | 19-11-2015 13:26:26
preco ste sa neprihlasili do konkurzu a nespravili to lacnejsie?!
Pre: zachody za milion | 19-11-2015 12:59:53
Tak si choď na ten záchod vypláchnuť hubu. Ty si jeden z tých, čo vie zohnať všetko lacnejšie a za robotu nepýta? Založ si firmu a poďho sem. Ukáž tým na úrade ako sa má správne robiť. Takých odborníkov potrebuje celá republika. Škoda ťa na Slovensku.
zachody za milion | 19-11-2015 12:21:06
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/policajti-bratislavskej-dubravke-maju-zachody-cene-jednoizboveho-bytu.html

To iste sa stalo u nas na skole, zachody za milion korun a kazdy je tichucko. Kde su teraz vsetci krikluni s televiznymi stabmi? Jaaj, su zamestnani na urade a skole.
Aspon keby si najdete normalnu robotu a pomahate nezistne, ale vy musite vyciciavat obec.

Zmanipulovana sutaz Krajcu s Bryndzom, aka nahodicka firma Krajca Behul opat raz vyhrala o vlas verejne obstaravanie.
http://www.zssoporna.sk/dokumenty/vysledok_vo.jpg

Firma uz davno robila na skole, este ani sutaz nebola vyhlasena. Sucastou zmluvy je aj cenova ponuka, ktora samozrejme v zmluve na internete ani nie je. Nie je nahodou takato zmluva neplatna??
http://www.zssoporna.sk/dokumenty/zmluvy/181.pdf

TOTO SME CHCELI ????

PS: neni som Vlcek, tak si odpustite komenty typu: opiloza, ulak a borovicka.
A je to tu..... | 18-11-2015 19:33:45
Pane Bože veď toto sú už načisto blázni čo sem dávajú tieto články,ja som to predpovedal,že sa zbláznia a už to tu máme a preto vám doporučujem čo najskôr hospitalizáciu v blízkom Veľkom Záluží zakiaľ,aspoň dúfam,máte ešte nejaké zbytky zdravého rozumu.Biele myši,pavúci a rôzna háveď,nezvratné následky u Vás obľúbenej borovičky,zamyslite sa nad sebou ak už nie je neskoro!
pre Adriana a pos.machovcov...... | 18-11-2015 18:52:09
O com to tocite, ved vam nerozumieme, o akych hadoch a co to ma znamenat,vysvetlite......
RE: pre Adriána a pošahaných machovcov | 18-11-2015 17:23:03
Je to neúplné. Daj si ešte liter vínka nach máš v tom jasno
pre Adriána a pošahaných machovcov | 18-11-2015 14:59:17
Čo ste chceli druhým to máte. Dostali ste a dostávate 7 násobne to čo ste poslali. A vrátilo sa vám to ako bumerang. Zahrávali ste sa s nebezpečnými vecami vy a hlavne Adrian,Marta,Oľga,Mária a pár ďalších-teraz si vás to našlo po zásluhe. To čo ste urobili sa nerobí. Tak si vy hadi svojich hadov v tele majte.
zrusenie zmluvy so seredonline | 18-11-2015 14:16:42
dam so sem este raz, lebo sa tu troska spamuje

V auguste na zastupitelstva sa jednohlasne odsuhlasilo ukoncenie zmluvy s firmou Majkodesign, ale stale jej platime 200 eur mesacne (uznesenie 128/2015)

takisto sa odsuhlasilo uverejnovaie faktur v pdf.

Ani jedno sa nesplnilo, naco su vlastne tie zinscenovane zastupitelstva??
Pani kontrolorka uvadza na zastupitelstve, ze vsetky uznesenia su splnene. Za co ju prosim vas platime???
To je take tazke zrusit zmluvu a davat fakturu v pdfku na obecnu stranku??
Ked mozu byt zmluvy v pdf formate, mozu byt aj faktury, technicky sa to da.
Pre už nestrápňujte svoju rodinu | 17-11-2015 17:03:34
Prosím Vás a Vy si myslíte že oni dajú svoju jedinú dcéru hocikomu? Tá už je dávno rezervovaná pre syna pani doktorky Kakarovej ! Jedine že by našli ešte lepšieho v rómskej koalícii.
Nervozita stúpa | 16-11-2015 22:19:22
Ešte 15 dní!
Pojednávanie je 1.12.2015 o 13.00 hod.
Preto nervozita stúpa? Zasa útočia na všetkých, aby zahmlievali svoje skutky. Už teraz sa teším na súdne pojednávanie, keď bude obžalovaný zo zneužitia právomoci verejného činiteľa ze neoprávnené vyplatenie mzdy bez súhlasu obecného zastupiteľstva.


Na parádu! 4 roky!
už nestrápňujte svoju rodinu | 16-11-2015 22:09:35
pre:učitelka | 16-11-2015 15:41:26 -Prosím vás, nehanbíte sa! Už sú trápne vaše komentáre! Máte dcéru, ako jej vysvetlíte, že ju majú v dedine, v škole aj medzi priateľmi na posmech?! Berte ohľad hlavne kôli nej! Táto ostuda pôjde s ňou všade! Čo sa tu napíše, už tu zostane a nevymaže sa!! Tak majte boha pri sebe a nerobte hanbu sebe, rodine.. Raz sa to chúďa bude chcieť vydať, no asi si to každý mládenec rozmyslí, či mu stojí za to oženiť sa do takej rodiny. Nik by takých svokrovcov určite nechcel!!!Ani keby bola jediná na svete.
PS: A ku Kabrhelove: Je to jedna inteligentná a šikovná žena. Skúste ísť teraz do školy, žiaci vás pozdravia, podržia dvere. To tu nebolo dávno. Vie si udržať morálku, a to za predošlého vedenia chýbalo! P. Kabrhelovej želám všetko dobré, veľa síl a nevšímať si psychopatické urážky! Prajem pekný večer.
machoviny | 16-11-2015 22:05:17
To len srandujete o ňom? Macho sa znížil už velmi dávno teraz sa už len hrbí a vypuluje oči a zo zúfalstva kopíruje. Už sa nemôže viac znížiť ako uznaný zlodej,vykrádač škôl,rodinného zlata.. O čom točíš psychoš? Poznáme ta roky čo si sa trieskal o zem a trovil liekmi.
Neuveriteľné | 16-11-2015 21:22:20
koľko tu tliachate o bývalom či novom starostovi. Postavte Vlčkovi pomník a dajte pokoj.
pre Šopornan | 16-11-2015 21:16:58
Ty máš asi dosť zlý vkus. Macho by sa neznížil na to opakovať po bývalom. Závidíš, že v obci a v škole ide všetko ako má? A dokonca všetko funguje bez teba?
šopornan | 16-11-2015 20:06:43
Na moj vkus je macho tajtrlik čo skoro všetko po bývalom opakuje a nerieši to čo má lebo je len bachar (bez urážky). Petráš mu robí za 500€ koňa, donáša od niektorých pomáhačov a chráničov v šoporni z oddelenia či z galanty. To je horšie ako podvody v škole od dvojokulárnikovej evy a jakože ekonómky oliny. Eva naozaj smrdí že sa vobec nehanbí. A olina smrdí peniazmi tak kradne na všetkých frontoch jako vždy. Rosypalovi slnko zachádza nadobro.
pre učiteľka | 16-11-2015 16:46:35
píšeš ako opilóza.
info je, že tu bol dva dni kľud. písali ste 211-tky alebo rovno anonymné udania? že sa aj takú kravinu pýtam. šak iné ani neviete.
učitelka | 16-11-2015 15:41:26
Žiaci povedia všetko. I svojim rodičom doma. Zas trapné urážky a komentáre na minulé veci a zas od smradlavej Evy ktorá si vybíja svoj absťák a svoju neschopnosť viesť školu. Minulý týžden bola s našimi žiakmi v Bratislave a vraj aj Auparku a ževraj tam stretli bývalého starostu. Čo je smradlavej Eve po tom? To je každého vec,čo robí a kde chodí. Tam nech sa radšej osprchuje a vybavuje peniaze a projekty pre školu! A keď jej chýba borovička tak nech ide priamo za Vlčekom a nevypisuje tu s Machom blbosti alebo nech si dá doma borovičku s Karolom alebo s Čutríkom a starým Machom v kotolni. To už jej to fakt tak chýba? Tak závidí druhým? Zas sa vyfarbila na obraz psychicky narušeného človeka a závislého Mača.
Radšej dajte info o ďalšom vyšetrovaní macha u lekárov a na polícii. Ide riadne z kopca,zlodej a volebný podvodník.
pre Michala | 16-11-2015 13:04:37
Michal, nie je lepšie to počuť priamo na zastupiteľstve, ako z podania inej osoby, ktorá si z toho, čo sa tam povie zapamätá ani nie polovicu, druhú si domyslí a ešte pridá vlastný komentár?
Uznávam, že nie každý ma čas, ale uznaj, že potom ty čítaš takto skreslené informácie a považuješ ich za pravdivé.
A práve o to ide niektorým prispievateľom, aby šírili nepravdu a lož.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 16-11-2015 08:15:25
Bohuzial niektory luda cas nemaju ... je rychlejsie pre mna ked si to tu vsetko precitam nez aby som zbatocne travil niekde cas.
Pre Michala P. | 13-11-2015 19:55:33
Kto chce a ma zaujem si vie najst cas.
na obecnom úrade | 13-11-2015 17:15:54
čo tam robí Sonička Černanská (Gúziková) ? Hubenku s maminku upratuvačku v škole si dáva pekne na špacír v kancelárii a v dedine. O tom čo Macho robí a nerobí,či zúri alebo nezúri,čo vystrája. A že ten Macho veru nemá čo robit na úrade ako starosta nikdo ho už voliť nebude lebo je chorý a agresívny zlodej. No čo už,takych si vybral,využili ho a majú už iného favorita.
Michal P. | 13-11-2015 11:16:09
Nemam cas na taketo schodze bohuzial som dost zaneprazdneni inymi vecami.ved tu sa clovek dozvie vsetko :D
no ked pisem nejaky udaj vlozim aspon cez ctrlc + ctrvv o co ide :)
pre p. Pisarovica - zrusenie zmluvy so seredonline | 13-11-2015 11:10:53
Preco nechodite na obecne zastupitelstvo?Vsetko sa preberalo ohledne zrusenie zmluvy so seredonline a tiez zverejnovania faktur v pdf formate.Vyhladajte si to na obecnej stranke,bolo to v auguste.
psychošom a pochutinárom | 12-11-2015 17:51:53
O koho sa jedná to videt na ich reakciách z úradu, z večierky, z bytovky.. Stano R. nemá agentúru šak načo,ludí odr..bal a prepral peniaze za pochutiny. Mačo prepral a ďalej pere lóve cez hody, večierku a bogačove zákazky. Kovalka tuneluje cez školu s požehnaním dvojokulárnikovej Evy. Zastrešila to Marta, psychicky mimo ale bere bakšiš jak 30 rokov za Kiša. Nepekná sebranka-do basy s nimi.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 12-11-2015 15:51:21
pre zrusenie zmluvy so seredonline | 12-11-2015 15:21:43

nechapem o co vam ide. dajte dokaz kym nieco napisete
zrusenie zmluvy so seredonline | 12-11-2015 15:21:43
dam so sem este raz, lebo sa tu troska spamuje

V auguste na zastupitelstva sa jednohlasne odsuhlasilo ukoncenie zmluvy s firmou Majkodesign, ale stale jej platime 200 eur mesacne (uznesenie 128/2015)

takisto sa odsuhlasilo uverejnovaie faktur v pdf.

Ani jedno sa nesplnilo, naco su vlastne tie zinscenovane zastupitelstva??
Pleseň | 12-11-2015 09:05:43
Ná šak mala si sa pozret čo tam dala než tu lamentuješ.
Možno tam boli drogy alebo penáze a možno tam len nasrala.

Sa mi páči, že dospelí ludia sa dokážu chovať ako deti v materskej škôlke.
komentár zo sekcie: adrian-macho-sa-oficialne-ujal-vedenia-obce-soporna | 11-11-2015 22:02:02
Dobre som videla? | 30-06-2015 21:55:31
Istá pani robí doručovateľku? Popoludní dávala obálku do schránky pána starostu. Večná škoda že som si ju necvakla na mobil :(

otázka: čo sa nachádzalo v obálke, ktorú hodila opilóza do schránky?
pre fúzatého podpalača | 11-11-2015 20:06:29
Nezahmlievaj Štefan,podpaluješ či nie? Vyhrážaš sa luďom vo fazulovej že podpáliš či nie? Vyhrážaš sa deťom v škole že podpáliš či nie? Si ešte viac chorý ako tvoj nepodarený syn na úrade. Obaja skončíte po zásluhe v base,ste chudáci.
pravda zvitazi | 11-11-2015 20:05:33
súdne pojednávanie
1.12.2015 o 13.00 hod. miestnosť č. P7

Evidentne je Niekto nervózny.

A potom trestné oznámenie za neoprávnené vyplatenie mzdy, zneužitie právomoci verejného činiteľa, obvinenie a žaloba a keď súd rozhodne - šup - na 4 roky! Teš sa!
zaujímavá zhoda... | 11-11-2015 19:52:29
https://www.youtube.com/watch?v=fTO-5RtrknE&feature=youtu.be

1:53 minúta

podivuhodná zhoda komentára \"čo s podvodníkom machom? | 11-11-2015 15:52:34\" o podpaľovaní domov... s prejavom neznámej osoby z odkazu

niekto si nedal lieky? alebo mu už riťka robí cuk-cuk-cuk?


Havran | 11-11-2015 16:54:11
Pan Majko je pravda ze dostavate peniaze od obce Soporna? Znamena to ze medium uz nie je nezavisle- vasim chlebodarcom je politik. Je podla Vas v poeiadku ak sa zmluva uzatvorila po nastupe Seredonline friendly vedenia obce? Mozeme to vnimat ako urcity barter medzi novym vedenim a mediom Seredonline. Preco o tomto v ramci transparentnosti Serrdonline neinformuje? Nemalo by byt pod kazdym clankom o spoorni dovetok ze sa jedna o zaplateny priestor?
zrusenie zmluvy so seredonline | 11-11-2015 16:08:18
V auguste na zastupitelstva sa jednohlasne odsuhlasilo ukoncenie zmluvy s firmou Majkodesign, ale stale jej platime 200 eur mesacne (uznesenie 128/2015)

takisto sa odsuhlasilo uverejnovaie faktur v pdf.

Ani jedno sa nesplnilo, naco su vlastne tie zinscenovane zastupitelstva??
čo s podvodníkom machom? | 11-11-2015 15:52:34
Čoskoro padne na hubu aj za petráša a jeho kšefty s pomáhačmi na seredsko-šalskej hlavnej ulici a za prechmaty marty a kovalky. Už sa to varí. Prechmaty už nemá kto zakryť ani fúzatý tato zo školy nestíha s vyhrážkami na ludí či nebodaj podpaluvat domy jak zápalkové škatulky? A sebranka okolo slintáka nemá sa o čo opret a za čo platit romov a tak sa cely volebný podvod macha spred roka zosypal jak domček z karát a vracia sa dotyčným jak bumerang. Ozaj a pochutiny od stana sú ešte na úrade?
Môže byť niekto tak sprostý? | 11-11-2015 13:17:40
RE: petrášovi a machovi | 10-11-2015 16:46:18

Ak si stojíš za svojim komentárom, tak si rovno napísal, kto z pomáhačov a chráničov zo Šopornianskej pomáhačskej a chráničskej stanice vyniesol informáciu, že tam bývalý pomáhač a chránič Mariánko bol. Dal si mu presné indície kto tam vtedy bol, s kým ten dotyčný žije, kto sú jeho známy a kto mohol takýto príspevok napísať.

Ty si fakt debil!
Ak chceš robiť intrigy, porozmýšľaj, lebo takto robíš zo seba neskutočného debila. Alebo čakáš, že ti to ľudia zožerú? Či to robíš zámerne, aby si narobil zlo a doma sa odbavuješ?
Naparádu | 10-11-2015 23:36:16
RE:petrášovi a machovi | 10-11-2015 16:46:18 Aleže aký informovaný! A ty to odkiaľ vieš? Tebe to kto donáša? Alebo zahmlievaš? Len neviem či si nenas..l viac príslušníkov v Šoporni, alebo v Galante. Čo s tým?
z mocipána | 10-11-2015 21:07:35
nezamestnaný a osobný šofér dedinskej s.....y, to je niečo hrozné! Úbožiak najúbohejší.
Veľmi sa teším na to pojednávanie, určite si to nenechám ujsť.
súdne pojednávanie | 10-11-2015 20:29:45
1.12.2015 o 13.00 hod. miestnosť č. P7

Evidentne je Niekto nervózny. Neboj sa, ešte 21 dní!

A potom trestné oznámenie za neoprávnené vyplatenie mzdy, zneužitie právomoci verejného činiteľa, obvinenie a žaloba a keď súd rozhodne - šup - na 4 roky! Teš sa!
petrášovi a machovi | 10-11-2015 16:46:18
S tou policajnou akadémiou to bolo vtipné ale je to pravdivé. Len sa čudujem že sa ešte nájdu pomáhači a chrániči na obvodnom oddelení v šoporni a či v galante ktorý bývalému pomáhačovi a chráničovi petrášovi podávajú informácie o priebehu vyšetrovaní machových prešlapov! Šak oni sa raz popália a potom pôjdu po zásluhe mimo službu alebo niekde inde. Ale mariánko petráš už tolko nevyvolávaj zo šopornanskej pomáhačskej stanice si nahratý. Nerob zle kolegom.
LenOnom | 10-11-2015 12:29:51
...možno nebudem doslovne citovať Vlcaka...ale povedané jeho slovami...neúspešný kandidát sa nevie zmieriť s tým, ze prehral volby ... neustále niekoho napáda, udáva, ci pod vymyslenými menami, ci ako anonymný občan ...jedno je vsak iste, On je naozaj neúspešný kandidát a pravom, môže nosiť tento titul!
chodí po rôznych inštitúciách..... | 10-11-2015 12:12:39
Konečne anonymný sťažovateľ priznal, že chodí na rôzne inštitúcie, na políciu, na prokuratúru a informuje...

Zabudol povedať, že tieto informácie podáva písomne, pod ktoré sa podpisuje ako občan obce Šoporňa podľa abecedného zoznamu. Neviem ktoré písmeno je na rade, lebo Karol K. už podpísaný bol, takisto aj rodina L...á a bolo by načase a spravodlivé, aby sa sťažovateľ aspoň raz podpísal vlastným menom a v oznámení uviedol relevantné dôkazy. Doteraz sa vo všetkých jeho anonymných oznámeniach nepotvrdila ani jedna skutočnosť, ktorá by viedla k začatiu trestného stíhania voči osobám, na ktoré sú v jeho oznámení uvedené a ktorých LenOn sám obviňuje zo spáchaných trestných činov. Vo všetkých oznámeniach je obsahovo stále jedno a to isté tvrdenie, čo je evidentné, že je od jedného pisateľa - notorického sťažovateľa. Dovolím si tvrdiť, že anonymný oznamovateľ vo svojich udaniach používa praktiky, ktoré možno sám LenOn používal. Zo svojej praxe ich aplikoval na iné osoby, ktoré sú v jeho okolí a zdá sa, že sa sťažovateľ nevie zmieriť s prehrou a výsledkom vôle občanov.
odkaz bývalému | 10-11-2015 09:29:36
pre:machová policajná akadémia -Teraz ste dokázali,že vám nejde o občanov, rozvoj dediny, ale o pomstu, za to že ste nevyhrali vo voľbách!!! To je vojna proti Machovi, len preto, že si dovolil vyhrať. Občania sú iba ako rukojemníci. ,,Nadradiť\" cigáňov a zneužiť na svoje zvrhlé chúťky môže iba bezcitný človek, bez štipky úcty voči iným. Tak takého starostu ja nepotrebujem. Teraz sme pochopili o čom to je. Sťažovateľ zapredal šoporňanov, platiacich dane, za darmožráčov, ktorím sa nechce pracovať a pre dedinu nepohli prstom. Apropó, už ste im ukázal rozhodnutie z Ústavného súdu-mimochodom toho ústavného súdu, ktorého rozhodnutia si nedovolí spochybniť ani prezident, ani poslanci národnej rady!! Tak im to prečítajte!! Žiadne podplácanie sa NEDOKÁZALO!!! Tak prestaňte klamať!
PS: A v čom sú utláčaný cigáni v Šoporni? Že sa musia na VPP opierať celý deň o hrable? Že nemôžu popíjať pivo, ako dotyčná pani počas prac. doby? Vysvetlite nám to, určite nás to bude zaujímať.
LENon | 10-11-2015 08:05:32
ex velky ON dopadol tak, ze mu zostala verna len partia kakaovnikov a stou velku dieru do sveta nespravi, vsadil na to ze budu vsade vykrikovat ako sa im ublizuje a aj jemu najlepsiemu ciganskemu starostovi. Nech si tam daju pivko a borovicku a spokojne sa rozidu na urad prace.
špina špinou zostane | 09-11-2015 22:18:58
Na porovnávanie musíte mať aj porovnávací materiál. Ak niekto niekomu nesiaha po členky, nemusí to byť jeho veľkosťou. Jednoducho to môže byť preto, že sa k špine nechcú a ani nemôžu porovnať.
pre: bývalý to vystihol presne... | 09-11-2015 13:13:09 | 09-11-2015 22:00:58
K dokonalosti už chýba len vymeniť v pozadí Kelt za Borovičku.
machová policajná akadémia | 09-11-2015 21:50:38
začína byť pekne na smiech,chachaaa,bývalý ex to má velmi dobre rozohraté a robí s nimi len čo on chce. Jeho taktiku mu zožrali aj s navijákom. Ani traja Machovci a Petrášovci mu nesahajú ani po členky. Ešte to bude zaujímavé.
pre romska unia | 09-11-2015 21:24:33
Aj sa im to podarilo. Vrana k vrane sada,...
romska unia..... | 09-11-2015 21:11:00
Aka exmatrikarka ved to je exkronikarka anca galova so sestrou poslankynou aj s velkym. No parada o co im ide . Asi chceli byt v telke. Ha ha..



kto tam všetko bol... doplnenie | 09-11-2015 19:55:01
pán exstarosta nebol jediný kto sa tam zúčastnil, však pani poslankyňa, pani exmatrikárka(od 1:12). Verní až za hrob... https://www.youtube.com/watch?v=r4tXDCfgyu8
kto tam všetko bol... | 09-11-2015 19:03:23
pán exstarosta nebol jediný kto sa tam zúčastnil, však pani poslankyňa, pani exmatrikárka(od 1:12). Verní až za hrob...
presný je aj názov | 09-11-2015 18:14:29
STRTNUTIE...tak od toho by sa dalo všeličo odvodiť. Nechám na vašej fantázii.
citujem...a dávam do pozornosti 1,28 - 1,31 | 09-11-2015 15:32:50
min: 1,20

...kto si neplnil povinnosti, tak jednoducho bol prepustený, ale bola rovnosť, boli pravidlá a bol poriadok ...

To platí aj pre pani Kakarovú.

Pán Vlček, dávam do pozornosti Váš prejav v čase 1:28 - 1:31. !!!
od 03,00 | 09-11-2015 15:20:31
áno, naši rómovia \" \"sa nedali kúpiť za 5, 10 eur, či klobásku, alebo nejaký alkohol\" \" a práve preto je výsledok volieb taký, ako je. Že chodíte po rôznych inštitúciach a informujete, je to správne, s tým s Vami súhlasím. Len, prosím Vás, informujte pravdivo!
bývalý to vystihol presne... | 09-11-2015 13:13:09
https://www.youtube.com/watch?v=fTO-5RtrknE&feature=youtu.be
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-11-2015 15:15:49
EDO... | 08-11-2015 13:53:27 | - po 26 rokoch od revolucie je snad uz cas na to, aby kazdy zodpovedal za svoje ciny, nie?

Co sa tyka ciganov - POZOR! - ani jeden prispevok zmazany nebol.

Osobne som dal podnet na prokuraturu v 2 pripadoch, kde ma aj vyrozumeli - v dalsich ani to nie.
Prokuratura dala riesit vec na OO PZ v Seredi a - NIC NEBOLO TRESTNYM CINOM. Cudujete sa? Ja som skoro onemel, keby som uznesenie nemal v pisomnej forme - jednoducho by som neveril. Takze veci sa maju takto - ja som si svoju OBCIANSKU povinnost splnil uz viac krat. Ked sa stat nema zaujem vysporiadat so svinstvom, ktore su ludia schopni napachat, tak ja to nevytrhnem.

Priatelu, od urciteho casu tvrdim - kazdy za seba... ;-)
EDO... | 08-11-2015 13:53:27
pre:05-11-2015 00:07:12 Aspoň-že vy sa smejete p. Majko. Ale smejú sa všetci tí ľudia, na ktorých sa napísalo veľa nepravdy, ohovárania, ponižovania? Ak by sa to týkalo cigáňov, to by bolo vymazaných článkov, ktoré porušujú kódexy. No a o trestných oznámeniach vieme svoje. Počítač nie je motorové vozidlo, za ktoré nesie zodpovednosť jeho majiteľ. Viem, vy sa obhajujete, že každý je zodpovedný, za to čo napíše, no, ale vy mi ako admin pripadáte v tomto prípade, ako by ste samovrahovy podal nabitú zbraň.
PS- A k dotyčnej pani sťažovateľke. Ak poslala článok do vašich novín, určite vedela prečo. Lebo so záujmom číta vaše noviny a v tom prípade URČITE do nich s radosťou prispieva. Tak to samozrejme sama a dobrovoľne priznala. A mala by si predovšetkým uvedomiť, že trestný čin je oveľa viac, ako priestupok! Pozdravujem do Šoporne, držte sa a nedajte sa zlomiť neprajníkmi!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2015 00:07:12
pre p. Majka | 04-11-2015 23:50:37 | - prepacte mi uprimnost, no prispevky ako ten Vas ma vzdy rozosmeju.

Tak ako nikdy, ani teraz sa nebudem vyjadrovat k takymto veciam. Neriesim kto diskutuje anonymne. Nezaujima ma to.

Ak ma niekto pocit, ze doslo k poruseniu zakona, ma pravo obratit sa na policiu.

pre p. Majka | 04-11-2015 23:50:37
citujem z reakcie p. Vlčekovej:--preto je neprimerané a nedôstojné, aby ma niekto z oponentov bývalého starostu Milana Vlčeka označoval neprimeranými a urážlivými prívlastkami vo Vašom médiu.-- Poprosím p. Majka, aby informoval čitateľov Sol, či reagovala dotyčná pani v diskusných príspevkoch,týkajúcich sa článkov zo života Šoporne. A nemusí ani informovať, či sa ona vyjadrovala ,neprimeranými,urážlivými prívlastkami\". To nechám na čitateľov a občanov obce Šoporňa.
PS: Mňa teší, že dotyčná pani uznáva p. Macha ako štatutára obce,keď predošlý ani nevedel, že ním bol..
Marian Bukovsky | 04-11-2015 15:30:43
Mne sa najviac paci ako za pana byvaleho starostu \"vsetko fungovalo\", \"vsetkych informoval vcas a v predstihu, nic nezatajoval\" a teraz ide poukazovat na terajsieho starostu jak to nefunguje...to je take Slovenske...:D
nechápem | 03-11-2015 20:18:24
prečo Tí dementi zo Šopornetu stáleotravujú vzduch a neriešia si problém vo vlastnej Šoporňanskej kuchyni. Už skutočne na Vás nikto nie je zvedavý, tak zalezte do prdele a dajte všetkým v okruhu 5O km pokoj.Určite tým potešíte celé Slovensko. A otvorte si aspoň dve psychiatrické a jednu feťácku ambulaciu, aby Vás pokiaľ možno dali do poriadku. Viem, že to pre lekárov bude veľmi náročné, ale za pokus to stojí.Inak Vám už zostáva len Zálužie, eventuálne vybaviť eurofondy na novú psychiatriu pre Vašu slávnu Vlčekovsko- Machovskú dedinu.
pre odbornika? | 03-11-2015 19:35:35
len ty si najmudejsi! podla teba su vsetci zo sladkovicova len dokonaly debil je z kepezda.
odborníci ze Sládkovičova? | 03-11-2015 19:28:30
Ten odborník na infozákon má vysokú školu v Sládkovičove? Jako Macho a Rosypal v Šoporni? Tak doporučujem jemu a im prácu operátora výroby. A nech sa nemieša do vecí,o ktorých nemá ani páru. Či ako? Dajte meno a prax v obore.
niečo tu nesedí... | 03-11-2015 18:44:31
SOL oslovil Vlček, pán Majko píše Vlčekovi a odpovedá Vlčková????
veru veru | 03-11-2015 16:27:51
Vlcacik si nezakonne vyplacal mzdu, a aj to mu bolo malo, esta aj telefony pokradol - vlastne nepokradol, len si ich \"odovzal \" za par €...
http://soporna.sk/pdf.php?file=data116
http://soporna.sk/pdf.php?file=data118
Zlodej zostane len zlodejom!
RE: chcete anarchiu? | 03-11-2015 16:04:28
Bolo voči Machovi začaté trestné stíhanie? Bolo Machovi vznesené obvinenie? Bola Machovi vznesená obžaloba? ...

Bolo voči Vlčekovi začaté trestné stíhanie? Je obžalovaný? Dva krát zmaril referendum? Vyplácal si takú mzdu, ktorá mu bola OZ schválená? ...

Porovnávajte obe veci. Nie len tie, ale ako celok oboch. Inak mi to pripadá, že autor článku je buď slepý, alebo zaslepený, resp. v minulosti zvýhodňovaný jednou stranou. Ktorou, je zjavné z komentára.

Anarchia tu bola pred voľbami. Nikdy, Nikto, LenOn Sám jediný chcel rozhodovať.

Šoporňa funguje. Fungujú komisie, fungujú zastupiteľstvá, funguje obec. Funguje samospráva a to Niekto nevie prežuť a prežiť.
A ako najlepšie podrážať nohy, to Niekto vie ešte zo šalianskych čias.
Ktosi pracuje tak, aby niečo po ňom zostalo. Aby mohlo byť povedané - dobro konal.
Niekto pracoval tak, aby sa o ňom dlho hovorilo. Bude sa hovoriť dlho, s otázkou - dobro konal?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-11-2015 15:48:38
chcete anarchiu? | 03-11-2015 15:36:13 | - ale, no...

Chapem sklamanie, no drizm sa faktov.

Od Vas ocakavam vysvetlenie tohto:
\"A pri všetkej úcte k vám p.Majko aj vy ste naskočili na jeho falošnú hru a všeličo ste uverejňovali a komentovali bez dôkazov čo boli jasne vymyslené kauzy z machovej chorej hlavy a za každú ste behali do Šoporni jak na bežiacom páse. Ľudia v Šoporni nezabudli,tak teraz nerobte alibistu či machovho advokáta. Ste nad vecou akurat v tom že sa snažíte vyjadrovať ku všetkému z pozície majiteľa SOL,čo chápem ale patent na rozum a na všetko nemáte ani vy.\"

Je toho dost, no ja som to nepisal. Takze prosim KONKRETNE, nie vseobecne.

Vdaka.
chcete anarchiu? | 03-11-2015 15:36:13
Vidíme aj tu že p.Vlček na svojich voličov nezabudol a tvrdo ide po nezodpovednosti Macha pretože mu ide o Šoporňu. O spravodlivosť. Macho nikdy za 4 roky písomne na papieri nič na Vlčeka nemal a nemá iba šíril klamstvá,intrigy a udával vlastnú obec. A pri všetkej úcte k vám p.Majko aj vy ste naskočili na jeho falošnú hru a všeličo ste uverejňovali a komentovali bez dôkazov čo boli jasne vymyslené kauzy z machovej chorej hlavy a za každú ste behali do Šoporni jak na bežiacom páse. Ľudia v Šoporni nezabudli,tak teraz nerobte alibistu či machovho advokáta. Ste nad vecou akurat v tom že sa snažíte vyjadrovať ku všetkému z pozície majiteľa SOL,čo chápem ale patent na rozum a na všetko nemáte ani vy. Je úplne jasné že p.Vlček poukázal na konkrétny prešlap Macha a už toho naozaj Macho povystrajal od januára 2015 až až! Za Vlčeka by ste už naklusali do Šoporne x krát jak to robíte v Šintave za Holičkom. Možno sa vám to nečíta dobre ale netreba znevažovať úrady,nabudúce to bude polícia a iné inštitúcie? Potom kde majú ľudia istotu? Na všetko si budú dávať robit výklady odborníkov? Bude tu anarchia? Alebo?
každý sa raz zhovadí | 03-11-2015 12:42:04
ale verejne? a bez hanby? milá rodinka, z celej duše vás ľutujem.
Zubowitch Fuzny | 03-11-2015 09:17:48
Haha, maly vlcik kope okolo seba ako male urevane decko, ktoremu zobrali lizanku!
pre konstatovanie | 02-11-2015 20:56:57
Stazovatelka nestihla ani zaregistrovat, ze uz nie je manzelkou starostu.
baví ich to... | 02-11-2015 20:47:43
ja si pockam na pavoplatny rozsudok, ked mu os naparí /4/ roky za zneuzitie pravomoci verejneho cinitela, ked si bez suhlasu oz vyplacal vyssiu mzdu...
konstatovanie | 02-11-2015 20:24:54
Jasny dokaz, ze ani vysokoskolsky titul, nie je zarukou ani minimalnej inteligencie. Manzelia Vlcekovi si ani nedokazu precitat, ze rozhodnutie nenadobudlo pravoplatnost. Su to fakt chudaci, je mi ich z duse luto...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign