Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Politici za 30 rokov od Nežnej revolúcie Slovensko dostali na morálne a právne dno.

Miloš MajkoDátum15. 08. 2019 22:59:07TémaTak to vidím ja...
200

Pred niečo viac ako rokom nájomný vrah brutálne zavraždil mladého novinára a jeho priateľku. Konal tak na objednávku ľudí, ktrým takéto zverstvo umožnilo neskutočné bohatstvo (dosť pravdepodobne pochádzajúce z verejných finančných zdrojov), neskutočná arogancia, pocit ,že  vo svojom postavení môžu úplne všetko  a - to je najdôležitejšie - majú tomu prakticky  neobmedzenú moc a neobmedzené krytie štátnych orgánov.

Brutálna vražda dvoch mladých ľudí otvorila väčeine ľudí oči a umožnila im vidieť, do akého morálneho a právneho suterénu "politici" dostali krajinu, či minimálne tomuto stavu nezabránili.

Stovky ticíc ľudí boli v uliciach, na základe čoho odstúpil vtedajčí predseda vlády SR Robert Fico, minister Vnútra SR Robert Kaliňák a neskôr aj prezident PZ Tibor Gašpar.

Novinári sa spojili a prakticky každý týždeň svojim úsilím a vytrvalou prácou odhalili kauzu, ktorá aj jednotlivo by v civilizovanej spoločnosti položila vládu a zodpovedných politikov by poslala za mreže. Teda v prípade, že by im, pud sebazáchovy nezavelil včas opustiť krajinu, ktorú perverzne znásilnili a ukradli ľuďom dennodenne tvrdo makajúcim na ich rozmary.

Protesty poľavili a ľudia pri moci pochopili, že Slovák je naozaj tvor nad mieru trpezlivý a ochotný skláňať ubolený chrbát snáď donekonečna.

Prokurátor úradu špeciálnej prokuratúry  Vasiľ Špirko musel v záujme sebaobrany verejne vystúpiť a pred kamerami médií povedať pamätnú vetu: "Môžete vymeniť vyšetrovateľa,  zdiskreditovať prokurátora, ale nemôžete zničiť jedno - zničiť pravdu. Pravda je len jedna."

Vďaka zbytku čestných, slušných a neskorumpovaných policajtov a prokurátorov a samozrejme za podpory médií pravda zatiaľ zničená skutočne nebola. Síce cesta pravdy, práva a spravodlivosti je dlhá  a náročná, no pomaly sú odhalované špinavosti na najvyšších miestach vrátane prepojení na kriminálne podsvetie a to na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti. A to je dobre.

Posledné udalosti a uniknuté komunikácie ľudí zapletených / obvinených z prípravy vraždy a dokonca vrážd prokurátora potvrdili, že  korupcia a zločin si podával ruky s ľuďmi na najvyšších miestach. Ich priamu zodpovednosť  za nezákonné skutky musí posúdiť súd.

Zodpovednosť priamu či nepriamu za právny a morálny úpadok spoločnosti ale zostáva na posúdenie samotným občanom.

Je čas, aby si ľudia uvedomili, že krajina prekročila pomyslenú čiaru pred ktorou je je spoločnosť hodná definície  demokratická a civilizovaná a za ňou bezprávie a anarchia.

Je čas hrdo sa postaviť a zmrdom v politike nahlas povedať - odídte. Odídte, pokiaľ odísť ešte môžete ako tak so cťou. Odídete určite, otázka je, ako. Pripájam sa k ľuďom veriacim, že mnohí z nich odídu v putách za svojim kamarátom, s ktorým sa tak radi stretali a verejne ukazovali na recepciách, večierkoch a bez hanby s ním debatovali nielen o špinavých obchodoch a zneužívaní moci, ale dokonca sa bavili aj na násilnej smrti dvoch mladých ľudí.

Je najvyšší čas. Ďalej takto ísť nemožno...


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
vrahovia | 20-08-2019 11:10:30
Červenný teror len relativizuje......všetci majú maslo na hlave.Všetci kradnú (aj ty?), všetci sú rovnakí, niet koho voliť,aby komunistické a Stbacke svine čo rabujú Slovensko odvádzali pozornosť od tychto zločincov, ktoré sa momentalne dejú pod vedenim čvargy zvanej Smer-sd, prešpikovanou byvalimikomunistami a agentmi stb.
Aký je rozdiel | 20-08-2019 10:40:17
Aký je rozdiel medzi politikmi spred 30 r. tými ktorí sú pri moci dnes a tými, ktorí sa chystajú prevziať moc po voľbách? V mojich očiach žiadny.

Všetci prahnú po moci!

"Liberálna mediálno – politická mafia s oligarchami v pozadí plánuje prevziať moc za každú cenu. Neštíti sa použiť aj nekalé praktiky akými sú útržkovité a bez kontextu zverejňované neoverené správy Mariana Kočnera v ktorých si údajne dopisoval s Alenou Zsuzsovou, kde sa chválil kontaktami na viacerých politikov. Takto sa snažia zdiskreditovať oponentov potencionálnej budúcej “progresívnej vlády.” Pritom nikto nevie do akej miery je Kočnerova Threema vymyslená, respektíve čo z toho, čo Kočner písal je pravda a čo je len jeho chválenkárstvo a zveličovanie. Mainstream sa však drží hesla “Účel svätí prostriedky.”
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-08-2019 08:17:12
názor | 20-08-2019 07:54:18 | - ak krajina nebude nasou, vinu ponesu ti, ktroi budu predavat.

V pripade pody to su napr. jej vlastnici. Velakrat dedici po ludoch po cely zivot pracujucich na hektaroch najurodnejsej pody. Ich detom a vnukom sa viac pacia peniaze a kludny zivot v meste - praca v kancelarii a nie na roli.

Ano, Meciar chcel vytvorit silnu podnikatelsku vrstvu - zial nie zo schopnych ludi, ale neschopakov, ktori sprivatizovane podniky akurat tak rozpredali a znicili. Teda jasne ze nie vsetci. Napr. taka rafinerka - ta nakoniec s velkym ziskom skoncial v rukach Madarov.

Pokracovali dalsi politici - svoje vieme o Bugarovi, Dzurindovi.

No ale ludia za 10 rokov vlady Fica - to je iny kaliber. Ten to doviedol do dokonalosti. A tak aj skonci.

A tedaz ssa presunme dole.

Vidime, co sa deje na mestach a obciach.

Teda, niezeby bolo v minulosti lepsie... To len ti v minulosti mali aspon nejake zabrany. Bali sa zakona. A tak skryvali to, co porobili. Ak nieco prasklo, aspon sa cervenali.

Ti dnes si urobili kontakty - kto je vlastne horsi a pre spolocnost nebezpecnejsi, ti, ktori zlo pachaju, alebo ti, ktori im to umoznuju a kryju ich? - a dnes uz spinavosti ani neskryvaju.

Uplne bezny starosta malej zaprdenej obce nespochybnitelne poskodenych obcanov bez mihnutia oka posle na sud namiesto toho, aby sracky co obec napachala riesil.

Ono to je takto - uz aj totalny idiot v "politike" pochopil, ze sudy su tak pomale a staci mat male kontakty a hlavne zaludok a kazdy spor natiahne na dve volebne obdobia. A problemy bude riesit jeho nastupca.

Na vyzny stav v spolocnosti a na aroganciu v samosprave upozornujem ja osobne uz viac ako 10 rokov takto verejne a intenzivne.

Zial, ako tomu bolo v pripade tepelneho hospodarstva, v pripade porusovania zakonov mestom a verejneho schvalovania takehoto konania primatorom, ignorovania opravneynch poziadaviek obcanov samospravou a v mnoho dalich veaciach - zatial VZDY boli veci potvrdene vykonanymi kontrolami kontrolorky, videozaznamami ci samotnym naslednym konanim uradnikov, ktori svojim sefom dokazali, kde je pravda a pravo.

A bude tak aj dalej. Krok za krokom...
názor | 20-08-2019 07:54:18
Po roku 1989 pán M. spustil tzv. privatizáciu. Mal to pomenovať rozkrádanie -rabovanie, ktoré pretrváva dodnes. Keby tu Turci boli rabovali 1000 rokov, toľko škody by nenarobili. Keď už nemáme podniky, závody, vrhli sme sa na bane, pôdu, lesy, prírodu. Máme ešte čo rozkrádať, predávať, devastovať? Naša krajina bude mesačnou krajinou. Bude vlastne naša?
anonym | 19-08-2019 23:38:19
Je vidiet v akych srackach su krajiny vychodneho bloku bez potratovej revollucii a bez EU uplna stoka.
pán Majko | 19-08-2019 21:01:32
tá Vaša obludná potratová Nežná kontrarevolúcia nás doviedla tam, kde sme.Do riti a na samé dno. Mafia riadi štát. Vďaka Nežná -potratová.... Ja som bol v Sovietskom zväze, keď Ste očúraval plot jaslí.
zjem aj vlek | 19-08-2019 20:17:18
A kto to bude financovat? Bastrnak ,s Kocnerom a penta alebo mafia z predaja kokainu ako bol finacovany smer a jeho ludia alebo oligarchia?
názor | 19-08-2019 19:50:52
Môj názor je taký, že keby v ústave bolo zakotvené, že politické strany nebudú dotované zo štátneho rozpočtu, snáď by prestali by tie umelo vytvárané spory medzi nimi. Takto ukazujú prstom jeden na druhého, ale jeden je za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Komu sa nechce robiť, založí politickú stranu. Na toľkých darmožráčov musia občania robiť i za minimálnu mzdu? Teraz majú na programe financovanie cirkví, ale zabudli tam dať, financovanie umelo vytvorených nezmyselných strán a ich financovanie fiktívnych pracovísk, ktoré neexistujúcich. Jednému je z toho na zvracanie. Ale malo by sa razantne niečo s tým robiť, lebo sa spoliehať iba na voľby je smiešne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-08-2019 21:47:00
Anonimček | 18-08-2019 20:59:35 | - ten "sralo" pravdepodobne nebol ani v tych statoch, ktore spomina.

Ale ked chces, mozeme na tuto temu debatovat aj pred kamerou. Pustim nejake realne videa a niekolko tisic fotografii - nie natahanych z netu, ale vlastnych.

Bol som tam a nie raz. A nielen tam.
Anonimček | 18-08-2019 20:59:35
teda k imperialistickému svetonátoru školia určite v Bruseli. Tak dobre sa tam majú, že idú až skapať od dobroty majú tiež vďaka výsledkom dempkratických revolúcii. Ak nechceš byť smrd a sralo, napíš, či si bol aj v ZSSR a čo si tam videl ty. Inak si debilček. Totálne rozkrádanie Sovietzskeho zväzu nastalo po demokracii made in Gorbačov. Ty tam s svete vieš veľké ..... no vieš čo.
a to všetko | 18-08-2019 20:55:40
vďaka demokracii made in USA
anonym | 18-08-2019 20:53:56
Povinne skolske exurzie- bieloruska, moldavska, srbska na ukrajinu a podobne kolonie pod ruskou cizmou,nech vidia do akej prdele a biedy by sme sa dostali nebyt EU a NATO.
Onanym | 18-08-2019 18:33:25
Hlavna vec, ako to tu je a ako to tu vyzera, môžu hlavne volici a hlavne ti, ktori nechodia volit, lebo im je to fuk. Volite si furt tych istých zmrdov, pripadne novych, prezlecenych do zelenych triciek, straziacich vlaky.. Tak sa nedivt
Vlado | 18-08-2019 17:01:39
Miloš, na Ukrajine ľudia nijakých oligarchov nezvrhli. Nastúpil super oligarcha Porošenko a Tymošenková, ktorá počas svojho pobytu vo väzení bola doslova na "umretie", ale akonáhle sa dostala von, už aj bola vo Švajčiarsku. Mám možnosť sa rozprávať skoro každý deň s niekým z Ukrajiny a drvivá väčšina z nich sa vyjadrili, že mimo Kyjeva, ide celá Ukrajina dole vodou.
ja by som ešte | 18-08-2019 15:39:02
pridal, že aj ten bastard a predpokladám aj vrah Kočner je čisto produktom tej Nežno-potratovej revolúcie. Ale veď aj pán Majko sa mohol stať kľudne obeťou tých zbohatlíckých hajzlíkov, keby o nich písal tak ako Janko Kuciak. A keď tu chce niekto drístať o komunistickej cenzúre, tak si kľudne pozrite aj články Mira Koštányho v ére komunizmu v Hlase ľudu. Komunistov mal na háku a písal si o nich čo sa mu zachcelo. Prvorade ich kritizoval. A nič sa mu nestalo. Alebo áno ? Prišiel o prácu ? bol zavretý ? .... No odpovedaj ty Nežno-potratová revolúcia.
11111 | 18-08-2019 15:38:50
Pre Miloš Majko | 18-08-2019 15:13:09

Pán Majko tárate, nešírte bludy a vyjadrujte sa k tomu čomu rozumiete. Je zjavné, že vecná a miestna príslušnosť Vám nič nehovorí.
zaujímavý názor | 18-08-2019 15:16:07
podľa jeho slovníka tiež hajzlíka. Takže tá VAša novopečená potratová demokracia môže zato, že najväčšie komunistické svine už vyciciavajú Slovensko 30 rokov ? Potom Tá Vaša potratová Nežná revolúcia je väčšie svinstvo ako Február 1948. Lebo my sme už tých komunistických hajzlíkov začali likvidovať. Začalo to Babinský, ďaľší gen. Kováč a tá celá na spoločnosť prilepená čvarga. A Práve tá vaša Nežno- potratová 1989 im otvorila cestu parazitovať a vyciciavať štát. Fakt pekných hajzlíkov to obhajujete. Ale vrana k Vrane sadá ! kedy na MsÚ v Seredi šafárilo tak, ako dnes ? Konkrétna otázka.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-08-2019 15:13:09
nieto nad logiku | 18-08-2019 13:56:52 | - nie je problem Tomcanyi, Veselicky a ani Krajcovic, aj ked bol dotiahnuty ako kamarat.

Dolezite nie su mena, ale to, co robia. A robia to, co im dovolia obcania. Pretoze ZAKON IM VELA VECI ROBIT NIKDY NEDOVOLIL, resp, zakon im vela veci robit priamo ZAKAZAL.

A kedze to urobili, zakon nerespektuju.

A demokracia ma v takychto pripadoch paky, ako zasiahnut.

Nazyva sa to "System brzd a protivah".

Co to je? Nuz, to su obranne a kontrolne mechanizmy zakomponovane v systeme za ucelom jeho fungovania v demokracii.

Nad menovanymi osobami je hlavny kontrolor, ktoreho prakticky JEDINOU POVINNOSTOU za peniaze ktorymi ho platia obcania je KONTROLOVAT VYKON SAMOSPRAVY - ak chcete, tak moci.

Rozhoduju POSLANCI MsZ. Ked su taki, akych mame my (akych si ludia zvolili) min. 13 ci 14 kuskov,tak ked primator da odhlasovat, ze 2 a 2 je 7, tak oni to odhlasuju. Maximalne sa niekto v danej chvili ako tak pricetny spamata a zdrzi sa hlasovania.
No a ti ostatni si este zatieskaju...

Ak teda zlyha kontrola a aj poslanci a prehmaty (plati obecne) su zjavne, obcan plati a stat vydrzuje organy cinne v trestnom konani. Tu je nasledne viac moznosti.

Nie vsetko co nie je v sulade s etikou a moralkou, je hned trestnym cinom. Preto niektore veci zasledne zostanu uz na samotnych obcanoch. Ti maju pravo vyvodit zodpovednost kedykolvek. Poviem narovinu - obcan ma neskutocne velke prava. Len ich musi vyuzit.

Ak je vec trestnym cinom, nasledne hodne zalezi na tom, kto sa s kym pozna. Tak ako pri Kocnerovi a spol. Ak je niekto kamos s okresnou prokuratorkou a dovoli si ovplayvnovat sud, tak tam musi zasiahnut tzv. vyssia moc a nemyslim tym Pana Boha. Ale NAKA a specialna prokuratura s aparatom ludi, ktori nemaju prepojenia na region. Rovnako, ako tmu bolo za totaca v kauze Babinsky. Aj lemu totiz aj okresny riaditel VB varil kavu a chodil s nim na polovacky. Tak tam poslali ludi z uplne ineho okresu a ti ho zbalili ako posledneho fetaka. ... lebo sa nepoznali ...

Nemajte boja, tak ako obteka voda korytom Vahu okolo mesta, aj kontakty odplavaju. Nie ze by sa potom uz nepoznali. To len toxixita konkretnych ludi bude taka, ze si kazdy bude chranit vlastnu rit. A nakoniec si vypocujeme, ze oni sa vlastne az tak nepoznali a stretali sa len uradne a aj to neradi.

Viete, tito ludia zpravidla idu tam, kde maju istoty. Raz Meciarove, nasledne mozno Dzurindove, potom Ficove a - on niekto pride...
Halo | 18-08-2019 15:06:58
Kde sa berú tieto zatrpkle komentáre,tieto blbosti.ktore úplne popierajú realitu a kde berú tieto indvidua ešte aj tu smelost viniť za svoj sfusovany život demokraciu a upierať sa na.nejaku diktatúru,akéhokoľvek razenia.Ja tvrdím toto.Este nikdy sa Slovákom tak dobre neviedlo ako teraz,ešte nikdy nemalo Slovensko toľko váhy a suverenity ako teraz,kto okradol a zahnal Slovensko na pokraji biedy a beznadejnosti,neboli to náhodou komunistické režimy,ktoré boli závislé na Sovietoch a ich chorých predstaviteľov.Smierte sa s Tým,že Vaše postkomunistické nálady a chúťky nemajú šance.Demokracia,to je vývoj a keď sa zbavíme tých zbohatlych komunistov,ktorí nás mliazdili za komunizmu a robia to aj teraz.Odkial má napr.korupcia a rodinkárstvo svoje korene?Vrhli ste nás najmenej 50 rokov dozadu,ešte teraz Slovensko pociťuje tu hnusnu diktatúru,tak zalezte a neotravujte ľudí Vy komunistickí hajzli.
anonym | 18-08-2019 14:39:48
Samozrejme čím vačšáá a dlhšáá spolupráca s Rusákmi,tým vačšáá a dlhšáá bíída, Ukrajina je toho žárivý príklad.
nieto nad logiku | 18-08-2019 13:56:52
Takže nie Nežná potratová a jej dôsledky, ale Moskva je zodpovedná zato, čo sa deje na Slovensku. 100 bodov. Ja za dlhoročné pôsobenie na východ od Vyšného Nemeckého som dospel k názoru, že akákoľvek skutočná demokracia na rakúsky, alebo švédsky spôsob tam nemá šancu. Tam funguje len diktatúra. Alebo anarchia. Alebo podľa predchádzajúceho prispievateľa aj ŠtB..... nuž každý má právo na svoj názor. Myslíte si, že taký ing. Tomčáni, alebo Bc. Veselický by mali reálnu šancu uspieť vo volených funkciách a dotiahnuť si tam aj Krajčoviča v dobách socializmu ? Zabudnite a zobuďte sa.
......takže fain | 18-08-2019 11:56:28
Kto umožnil Mečiarovi páchať zločiny? Agenti stb ,kgb a ich posluhovaci, ktori sofistikovanymi sposobmi ovplyvnuju media a verejnú mienku za ucelom drancovat krajinu(napr. hranata svina zo smeru). Najnovsim usvedčenym prikladom je Kočner a jeho medialne porno na ktore hned nabehnu vsetky proruske medialne prostitutky.Pozor Kocner je len mala ryba ,takych je na Slovensku nespocetne.Ukrajina je na tom este horsie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-08-2019 10:15:19
takže fain | 18-08-2019 10:04:11 | - na jednej strane je demokracia a sloboda (a teda rozhodovanie o vlastnom osude samotnymi obcanmi) a na strene druhej je diktatura, ci ina forma autoritarskeho rezimu tieto prvky popierajuceho.

Ktoru formu schvalujete, alebo Vam je blizka?

- - -

Co sa tyka UA, myslite si, ze aktualizacia stavu v krajine na tyzdennej baze priamo od domacich ludi zijucich od Donbasu po Zakarpatie nie je dostatocna?
takže fain | 18-08-2019 10:04:11
Vy ponecháte na národe, ako s demokraciou naloží. Takže jeden debilný pokus tzv. demokratov nestačil. To keď dopustíme, tak o ďaľších 30 rokov nebude nič. Pretože tá sloboda prejavu na ktorú sa Vy odvolávate, umožnila zločincom počnúc od Mečiara, Marhulu / dr.ing.Majský/ oblbnúť národ sľubmi a potom to začalo. Kto umožnil Mečiarovi páchať zločiny? Predsa Nežná revolúcia. To je zase môj názor. Takže káva nemá zatiaľ zmysel. V noci odchádzam na UA takže v stredu Vám viem podať presnejšie správy než REUTER. A keďže nie som platený ani Šorošom, ani CIA, ani SIS kou budú určite len opisom veci na mieste samom a bez akéhokoľvek komentára, alebo názoru. Ten nech si vytvorí každý sám.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-08-2019 09:40:44
P. Sklenár | 18-08-2019 09:20:19 | - v prvom rade ta kava - uz som si nasiel - hned po precitani prvej vety. Kedy a kde?

A dalej:
tvrdite a to hned niekolko krat za sebou, co vsetko Nezna revolucia sposobila.

Ja tvrdim toto:
Nezna revolucia nam dala slobodu a pravo rozhodovat o samych sebe, vlastnej buducnosti a o tom, kto, akym sposobom a do akej miery bude nasu buducnost ovplyvnovat a tvarovat.

Meciar, ale ani nikto iny sa do funkcie NEdostal sam. Zvolili ho tam volici.
A teraz pozor! Nielen ti, ktori ho volili, ale aj ti, ktori nevolili, lebo napr. mali iny program. Zial...

Zakony sa nenarodili ani nevyskytli. Zakony pre obcanov dobre, ale aj tie zle navrhuju a schvaluju znovu zakonodarcovia, ktorych ludia zvolili.

To, ake zakony a preco schvaluju a ked su proti ludom (a tych je sta viac a viac) je vec druha. Napriklad ide o lobing oligarchov, vlastnikov firiem ktore zo schvalenych zakonov tazia a pod. No a ked sa obcan proti takym zakonom, resp. "politikom" ktori ich schvalili nepostavi, je ZIAL chybou len samotneho obcana.

Akoze aby ste chapali - ja nie som proti Vasmu vyjadreniu, len nesuhlasim s tym, ze Nezna revolucia to sposobila.

Ani nova cesta nesposobi dopravne nehody a smrt ludi. Sposobia ich arogantni a velakrat opiti vodici.

Ked vieme zatocit s niekym, kto napr. fajci na autobusobej zastavke, ci babickou, ktora da zdravotnej sestre ako prejav vdaky za ludske spravanie sa 20 dekov sunky ci jednu kavu za 5 Eur a nezatocime s tunelarmi a podvodnikmi vo vlade a dokonca ani v meste ci na dedine kde zijeme, nie je chybou Neznej revolucie, ale nas samotnych.

Prave tuto neskutocnu vymozenost nam Nezna revolucia dala.
Dala nam slobodu a demokraciu.
Ako sme s nou nalozili a ci ju udrzime aj pre nase deti, je len na nas.

Tolko teda moj nazor.
P. Sklenár | 18-08-2019 09:20:19
nebojte sa. A Vy pán Majko, môžete si nájsť na mňa čas? Ja chdím na Ukrajinu každých 7-9 dní. Na dva dni. Takže podám Vám úplne aktuálne spravodajstvo namiesto pána Sklenára. A viete, kto tam toho zbastardeného Porošenka dostal za prezidenta. Americká CIA , pokiaľ Vám to niečo hovorí. To je tá najväčšia imperialistická demokracia. To sú tí najväčší bastardi na svete. Začínam mať pán Majko dojem, že aj Vám tá Nežná revolúcia zaslepila oči. VY si naozaj myslíte, že keby nebolo tej zbastardenej Nežnej ne boli by sa veci zmenili ? Že Jakešovci a ich klony by boli skončili tak či tak ? To si fakt odmietate vidieť pol metra od špičky nosa ? A jedine tá potratová Nežná revolúcia je to naj naj naj... Tá Vaša Potratová porodila takých bastardov ako je Mečiar, Takých rusobijcov a teraz rusofilov ako je Černogurský, pajácov Kňažka a jeho Budaja. Tá Potratová dala právo Slovákovi právo na minimálnu mzdu, právo platiť za zubárske ošetrenie, právo darebákom nepracovať, právo sudcom prepúšťať

na slobodu vrahov a zločincov, právo svojim demokratickým vyvoleným rozkrádať a drancovať tento štát.... Mám písať ďalej..... Pán Majko napíšte konečne pravdivý odkaz že tá vaša celá Nežná revolúcia je zločin spáchaný na väčšine národe. Nežnú privítali len veksláci, feťáci,a zlodeji. A samozrejmä Cigáni, ktorým Nežná dala právo na všetko. Aokrem povinností. Veď Ste tuším ich sused. Takže o tomto ani netreba písať. A opakujem- toto všetko im umožnuje tá potratová Nežná revolúcia. Niekto tu písal, že Dubčekov socializmus vskutočnosti nebolo možné reformovať. V prípade Nežnej revolúcie je to podstatne horšie .
No a tú | 17-08-2019 18:18:13
Severnú Kóreu môžem vrelo odporučiť dnešnej celej vláde a najmä idiotom, ktorí vládu podporujú.A s nimi tam môže odpochovať aj dá demokratická a najmä Nežná revolúcia. Samozrejme nezabudnúť si pribaliť Sulíka jeho kámoša Kočnera.....
????????,,,, | 17-08-2019 13:40:45
keby bolo Rusko také hlúpe zlé naivné, chudobné jednoducho podľa niektorých žijú tam samí nevzdelanci, hlupáci ktorí ničomu nerozumejú, tak sa potom pýtam ak toto všetko je pravda, tak potom prečo sa ich USA tak boja prečo Nato zo všetkých strán obsadzujú ich hranice, predsa keď tam žijú takí zadubenci ktorí nevedia ani do desať načítať prečo sa ich tak boja, že by to bola ich technika ktorá je na oveľa vyššej úrovni ako je tá ich?
Nechápem to | 17-08-2019 12:43:21
to je hrozné ak má niekto iný názor, tak určite je smerák kotlebovec,dokonca debil či oligarcha a podobné nezmysli ako čítam niektoré komentáre o nič iné niektorým pisateľom nejde, len ako si kopnúť do tej či onej strany, ktorá nehlása to isté čo oni chcú počuť a podľa mňa je debil práve ten čo neustále hlása iba to čo mu média a slniečkari naočkujú podľa mňa práve takýto ľudia by sa mali nad sebou aspoň trocha zamyslieť, lebo nie sú nič iné iba opakujúce papagáje
re,sered | 17-08-2019 09:53:13
kým patrila Ukrajina k Rusku tak prácu si nemuseli hľadať v zahraničí.....si davas nejake prekurzory od strapateho zo smeru?..a kto by ich pustil do europy...pracovne viza by v takom pocte nikdy nedostali až na male vynimky...takze dreli este vacsiu biedu za rusaka ako teraz.
Pre keďže som par | 17-08-2019 09:28:17
Postkomunisticke staré kádre,môžte si vybrať,Severná Korea,Kuba, Venezuela.Tam by sa Vám určite páčilo.
Pre Seredanka | 17-08-2019 09:23:18
No čo k tomu dodať.Vasa logika je proste neuveriteľná.Je to smutné,keď sa takí ľudia ako Vy snažia vysvetľovať iným politickú situáciu.No proste ,nemám na to slov
Keďže som pár | 17-08-2019 09:06:51
rokov na Ukrajine žil a pracoval, dovolím si Vám do toho kecať. medzi politikmi na UA a Sk nie je žiadny rozdiel. Prašiví psi, zlodeji a zločinci. Tvrdiť že Slováci sú pohostinný národ je absolútna blbosť. Sú to totálni nenažranci a hajzlíci. Presne ako ich politici. A Ukrajina presne to isté, len v modro-žltom. Tu už pomôže len ďaľšia Veľká októbrová socialistická revolúcia. Lebo sračky a marazmus tejto demokratickej revolúcie tzv.Novembrovej revolúcie ako aj jej podstatu treba úplne vykynožiť. Demokracia podľa Veľkej Novembrovej je fetománia, zlodejstvo okrádanie pracujúcich, podpora nepracujúcich, devastácia všetkého, čomu sa hovorí kultúra, totálna arogancia mocných. A o zdravotníctve nemá ani význam písať.... to si každý už určite vyskúšal sám na seba.
seredanka | 17-08-2019 08:39:52
Nechápem prečo viníte Rusko, že je na Ukrajine zle, že je tam chudoba a že Ukrajinci musia chodiť pracovať do zahraničia( mimochodom aj veľa Slovákov musí pracovať v zahraničí ak chcú aspoň trocha žiť na úrovni/ takže aký je tu rozdiel a že je na Ukrajine je chudoba zato podľa mňa Rusko nemôže, kým patrila Ukrajina k Rusku tak prácu si nemuseli hľadať v zahraničí ale odvtedy ako sa do Ukrajiny zamiešali mimovládky ktoré vyvolávali a stále aj vyvolávajú neustále nepokoje odvtedy to ide s Ukrajinou dolu vodou a to isté bude aj u nás ak sa nespamätáme a nezačneme reálne uvažovať,kto to so Slovensko myslí naozaj dobre a komu ide iba o moc a prevrat ak dovolíme aby nás klamali v uliciach narkomani dúhoví či skorumpovaní politici, ktorí sa chcú dostať k moci a ovládnuť Slovensko tak potom sa nemusíme diviť ak tu bude ďalšia Ukrajina...a možno aj niečo horšie teda aspoň ja to tak vnímam, keď sledujem čo sa tu deje
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2019 13:15:59
A teraz k clanku samotnemu. Je fakt, ze video som nahovoril na Majdane, ako symbole premien Ukrajiny. Pre Ukrajincov je Majdan nieco, ako pre Slovakov Namestie SNP a pre Cechov Vaclavak.

Preco na Majdane? Lebo som v jednej z mojich oblubenych kaviarni prave na Majdane po prilete z Iranu cital dalsie sracky, ktore za tych 10 dni co som bol viac menej bez internetu, na Slovenskiu vyplavali na povrch.

Dostal sa mi scan celeho listu z Generalnej prokuratury, ktory mi bol pocas pobytu mimo republiku doruceny. List, ktory mi svojim obsahom opatovne zapalil to povestne svetielko na konci tunela a obnovil vieru vo vymozitelnost prava, ktora aj v Seredi ide oklukou, no vyzera to tak, ze aj ta cesta ma skratky veduce k pravu a spravodlivosti.

Napriek tomu, ze video je nahovorene na Ukrajine, pointou je nasa poliitika a zmeny na Slovensku.

A je zname, ze ja sa az tak nezaoberam svetovym mierom, Puninom ani Trumpom, ale tym, co moze obcan realne ovplyvnit. Teda stavom v samosprave.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2019 12:43:52
Ivan Sklenár | 16-08-2019 12:32:00 | - pan Sklenar, vychadzam LEN z toho, co ste napisal. Vyhol ste sa odpovedi kedy, kde a kedy naposledy ste bol na Ukrajine.

Namiesto toho ste napisal: "samozrejme, že najviac sa dá spoznať na mieste. No nie vždy to je celkom tak, ako to vidí turista (čo je Váš prípad) a ako to prežívajú domáci."

A doplnil ste, ze mate informacie od osoby, ktora tam bola viac ako 3 mesiace.

Kedze ja som bol len za poosledne povedzme 4 roky na Ukrajine asi 20 X osobne a to od vojnou zmietaneho Donbasu cez Mariupol, Berdansk, Odessu, Izmail, Pervomajsk, Kyjev, Lvov a desiatky dediniek az po Zakarpatsku Ukrajinu kompletne a VZDY som bol vo velmi blizkom kontakte s obyvatelmi, nieco predsa len viem / zazil som.

No a najdolezitejsie je to, co sa mate moznost dozvediet od ludi, ktori sa tam narodili, tam ziju, prezili aj Majdan a tak o Ukrajine vedia predsa len viac, ako Vy od doveryhodnej osoby, ja zo svojich ciest a dalsich 99% medii, ktorych autori o problematike pisu na zaklade toho, co si z kancelarie ci obyvacky vygooglia.

Takze len tolko...
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 16-08-2019 12:32:00
Miloš Majko | 16-08-2019 11:58:49
p. Májko, až mi vystane čas, rád tak urobím. Len chcem zdôrazniť, že aj ja disponujem informáciami z prvej ruky a to od osoby tam pohybujúcej sa medzi ľuďmi ktorí žijú na "domácom chlebe"
Halo | 16-08-2019 12:00:18
Čo tak si prečítať,nejaké ozaj pravdivé príbehy o Ukrajine,napr.od Tomáš Frollo
Miloš Majko | 16-08-2019 11:58:49
Ivan Sklenár | 16-08-2019 11:12:13 | - pan Sklenar, zastavte sa u mna na kavu a o tom, ako je na Ukrajine, sa dozviete z prvej ruky.
anonym | 16-08-2019 11:36:07
2miliony ukrajincov pracuje v Polsku dalsi dalsie miliony po celej europe kolko je to rodin, mam kolegov z ukrajiny ani jeden nechce Rusko ani ist pracovat do bohateho Ruska.100 rokov boli sucast Ruska a kam ich to doviedlo hladomor, chudoba,chudoba a chudoba.Toto nam dava za priklad aj Ko-kotleba,pod ruskom slovanskej vzajomnosti,tak nech sa tam prestahuje.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 16-08-2019 11:12:13
Pán Majko, samozrejme, že najviac sa dá spoznať na mieste. No nie vždy to je celkom tak, ako to vidí turista (čo je Váš prípad) a ako to prežívajú domáci. Mám dostatok informácií od dôveryhodnej osoby, ktorá tam pobudla pracovne dostatočný čas (viac ako 3 mes) nato, aby nazrela tomu ako sa tam žije v reále.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-08-2019 10:55:36
Ivan Sklenár | 16-08-2019 10:10:31 | - pan Sklenar, kedy ste boli na Ukrajine, kde presne a kedy naposledy?
Dakujem.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 16-08-2019 10:10:31
Video 00:28 až 00:48, ešteže autor v komentári použil slovíčko "snáď".
Len pripomeniem, že o tri mesiace bude tomu 6 r. čo musel prezident Janukovič (médiami vykresľovaný ako oligarcha čo aj bol) odstúpiť z funkcie prezidenta a nahradil ho iný, ešte väčší "čokoládový" oligarcha Porošenko, ktorý sa dnes skrýva kdesi v Turecku a prosí yankees o pomoc. Ten Porošenko, ktorému o.i. pomohli sadnúť na prestol aj médiá. Celé to bolo vyvolané, žiaľ aj pre nás, zo Západu s jediným cieľom prerušiť akékoľvek prirodzené väzby národov UA a RF. Odvtedy sa pomenúva vznik skoro všetkých politických nepokojov ako "majdanizácia". A kam sa dostala UA dnes? Za dlhých skoro šesť rokov, sú na tom jej obyvatelia ekonomicky ešte horšie ako pred Majdánom!
UA je veľká zem a čo je dôležité, je bezprostredný sused RF. ....
Seredan | 15-08-2019 23:25:50
1. Keď už píšete článok tak je normálne že si skontrolujete pravopis. ( to zvyčajne novinár robí )
2. Stovky tisíc ľudí bolo na námestiach ? To možno tak v Honkongu ale určite nie na SVK. Novinár by mal písať pravdu...
3. Padni komu padni. A nemusí sa to týkať ani Kocnera. Zatiaľ jediný kto mal najbližší vzťah s kocnerom bol Sulík ktorý chodieval k nemu na raňajky. Matovič sa s Kocnerom tiež stretol.
Jediný kto zostáva v tejto hre najčistejší je LSNS. Kde sa dvaja bijú tam 3 víťazí

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign