Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pokrytci z LGBT a skutočný príbeh Eltonovho syna Zaca - novorodenca násilne odtrhnutého od "náhradnej matky"

Pavol KurbelDátum18. 03. 2015 00:05:05TémaNa zamyslenie...

 

Príbeh malého Zaca, syna Eltona Johna, ktorý vyzýva na bojkot značky D&G pre ich staromódny názor na rodinu

LGBT komunita hovorí o najväčšej hanbe súčasnosti ako o vedecko-technickom pokroku: prenajímanie materníc u chudobných žien, ktoré z existenčných dôvodov poskytnú svoje telo na tehotenstvo pre iný pár. Toto tehotenstvo má však vyvrcholenie úplne proti prírode. Dieťa je totiž pár minút po pôrode odrhnuté od upokojujúceho tela matky a posunuté zväčša dobre zabezpečenému homosexuálnemu páru, ktorý sa začne hrať hru na rodičov. Dokiaľ sa im bude chcieť.   

Zac, syn Eltona Johna a jeho partneraZac, syn Eltona Johna a jeho partnera

Aj Elton John a jeho partner zatúžili byť matkou a otcom, alebo, ako sa dnes politicky korektne povie, rodičom 1 a rodičom 2. Nakoľko to však biologická stránka neumožňuje, aj oni si len prenajali maternicu ženy, ktorá sa nechala oplodniť zmiešanými spermiami oboch mužov tak, aby dieťa nezistilo, kto je jeho biologickým otcom. Taktiež sa zabezpečilo, aby dieťa v budúcnosti nemalo s matkou žiaden kontakt. 

Príbeh narodenia tohto dieťaťa, ktorého nazvali Zac, je plný extrémneho násilia. Zac bol po pôrode ihneď priložený na nahé telo matky (ktorú všetci novinári nazvali "biologickou") a okamžite hľadal prsník. Po niekoľkých minútach však asistujúci personál novorodenca násilne odtrhol od prsníka a podal sirovi Eltonovi Johnovi a jeho partnerovi, ktorí si ho odniesli preč. Vo viacerých rozhovoroch britský spevák priznal, že prvé dva roky dieťa neustále plakalo. Jeho plač bol neutíšiteľný. Elton John sa preto rozhodol, že od "biologickej matky" bude odoberať jej materské mlieko. Biologická matka však žije desaťtisíc kilometrov od Londýna, a tak mlieko bolo dovážané každý deň súkromným lietadlom, aby sa utrpenie malého Zaca aspoň trochu umenšilo. 

Na koho stranu sa má teraz človek so zdravým úsudkom postaviť? Na stranu bohatých homosexuálov alebo na stranu dieťaťa, ktorého odtrhnutie od matky mu spôsobuje doslova existenčné utrpenie? Malý Zac nebude nikdy poznať svoju matku kvôli rozmaru dvoch ľudí, ktorí sa matkou a otcom nikdy stať nemohli a nikdy nimi ani nebudú. Uhádnite, koho v tomto prípade chráni zákon... Otázka prenájmu materníc by mala osloviť aj všetky ľudskoprávne žienky naháňajúce sa za ochranou žien, bojom za ich dôstojnosť. Ako to, že teraz mlčia a že ich neuráža skutočnosť, že existujú krajiny - obzvlášť východnej Európy a India, kde si západ vybudoval skutočné a doslovné "továrne na deti" a zotročil ženy na funkciu obyčajných inkubátorov, ponížil ich a nalákal na doláre či eurá, lebo vie, že sú často hladné? Ako môže byť v civilizovanej spoločnosti takýto obchod akceptovaný? Ako možno akceptovať fakt, že tisícom deťom sa pre rozmar homosexuálov uprie právo poznať vlastnú matku, pretože v zmluve medzi kupujúcimi a ženou je to tak jasne vyjadrené?

Dnes už dokážeme všetko predať. Dokonca aj materstvo. Toto barbarstvo je asi najväčším znakom smutného úpadku súčasnej civilizácie. Namiesto pomoci chudobným ženám zneužívame ich materský potenciál násilným aktom odtrhnutia novorodenca od ich prsníka a zakazujeme im aj dieťaťu akýkoľvek kontakt. Viete si predstaviť niečo horšie?

mk

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo | 20-03-2015 11:56:57
pre Tomáša - \"neutrónové pohyby vo vnútri mozgu\"? naozaj? A inak v kognitívnych vedách je každá forma, alebo akékoľvek zavádzanie dualizmu viacmenej neplodné ... naopak teória neurónových sietí na poli UI toho priniesla oveľa viac.
tomáš | 19-03-2015 18:05:42
no veď ani nemôžme. To je podstata vedy. Vy ste si modernú vedu asi tak zabsolutizoval ako nejaké totemové božstvo (a vraj neveríte), že ste celkom zabudol, aká je relatívna. A pobavilo ma ako niekto tak vedecky negramotný píše o spochybnení základov modernej vedy. Čo vy o tom môžete vedieť, to sa dá ľahko poznať z toho čo píšete. Vôbec nič ale sebaistota prameniaca zo sebaklamu vám nechýba.
Aký hlboký je váš omyl vám demonštruje najlepšie, vedec prvého rangu.
Wilder Penfield: zdá sa mi isté, že nikdy nebude možné vysvetliť myseľ, na báze neutrónových pohybov vo vnútri mozgu. Je omnoho prijateľnejšie vidieť v mysli oddelenú a odlišnú podstatu. Ako mnoho iných vedcov som sa snažil dokázať, že mozog je to isté, čo myseľ. Aké je to vzrušujúce, keď napokon objavíte, že i vedci môžu úplne legitímne veriť v existenciu ducha. (Mystery of Mind)
Toto mi nedá | 19-03-2015 17:53:52
Pán sused Tomáš. Vás je úplná škoda aby ste svojimi vedeckými schopnosťami a neuveriteľnou múdrosťou prispieval medzi tuto zgerbu, ktorá ani nevie aký je rozdiel medzi AA a AAA batériou. Mam známu v SAV a poprosím ju či nenájde nejaké voľne miesto medzi najlepšími kapacitami Slovenska.
pre tomas | 19-03-2015 17:49:40
To je len take brechanie ako ked pes steka nas mesiac,zmierte sa z realitou,pokrok nezastavite a existuje aj vela ludi,ktori ten pokrok nasmeruju spravnym smerom.Ze sa to nezhoduje s Vasim nazorom na zivot,tomu rozumiem,a aj si celkom vazim Vasich zasad,ale co tu produkuje niekedy pan Kurbel,to je pokrytectvo a zakernost,ja si myslim,ze Vase presvedcenie je dokonca opravdive.
realista | 19-03-2015 17:47:29
Tomas, potom neverme nicomu co vedci vypustia, a verme tomu, ze zem je plocha, ze je stredom vesmiru alebo viete co este lepsie verme ze existuje Boh a ze on ovlada to co sa deje na Zemi, verme tomu ze zena bola oplodnena duchom svatym. Tomas prepacte ale vy tu spochybnujete zaklad modernej vedy a to vedecky pristup k teme, to cim sa studia zaobera je to aky vplyv ma vyrastanie dietata od narodenia v opatere lesbickeho paru. Vysledok je, ze tieto deti netrpia ziadnymi psychyckmi poruchami, nejavia ziadne podstatne odchylky od priemeru ba naopak v niektorych ukazovateloch su na tom lepsie ako priemer deti vychovavanych v tradicnych heterosexualnych rodinach. Ja som si ten clanok precital, rozumel som tomu ako dany vyskum prebiehal co mu predchadzalo a ake su zavery. Nepotrebujem mat titul MuDr aby som tomu rozumel, mimochodom Tomas vy ste si to vobec precital? Vy mozete hodnotit taky vyskum? A Tomas ak mi ukazete rovnako zadokumentovany vyskum, zverejneny vo vedeckej publikacii , ktory hovori opak budem rad. Ja som tu predlozil fakty, vedecke studie realne, nie dohady a bulvarne clanky ako vy ci pan Kurbel, a vy idete mne hovorit, ze ja zle argumentujem? Tomas, prosim povedzte, vy si naozaj myslite ze clanok hore je pravdivy? Aspon z polovice?
tomáš | 19-03-2015 17:37:08
mňa šokuje iná vec, to pokrytectvo tej \"smotánky\", celý život sa obliekajú do ich značky, až pokým si nedovolia povedať, čomu veria. Od toho momentu sú terčom, nenávideným nepriateľom. Akurát homofóbmi ich nemôžu označiť, keďže sú sami homosexuáli. Ale to som odbočil. U vás je priam zarážajúce, že to čo sú údajne bájky (všetko relevatné vedecké otázky, ak to neviete, tak každý výskum musí byť financovaný aby mohol byť zrealizovaný), skvele odhaľujú čo ste zač. Preberáte a neoverujete. A ešte bláhovo veríte ako ste racionálny. Moje podozrenie, že o vedeckých postupoch toho veľa neviete sú žiaľ realitou. Pýtal som sa vás, či ste si obsah detailne preštudoval a či rozumiete tej použitej metodike, keď si dovoľujete vydávať to, ako relevatnú informáciu? A ako si to môže laik overiť. Ak bude 100 astronómov hovoriť, že zem je plochá, budete to považovať za vedecky dokázané?
realista | 19-03-2015 17:13:37
Tomas, ved jasne ved ked je zdroj hlavnespravy.sk, ako je tento clanok vyssie tak je to v poriadku, nikto sa nezaobera zdrojmi ale pisatel vie co sa dialo s dietatom po porode a pod. to je v poriadku a ked Vam predlozim, studiu zverejnenu v odbornom zurnale Pediatrics ktory je zurnalom Journal Citation Reports hodnoteny ako druhy (vzhladom na impakt faktor) v oblasti Pediatrie tak to nie je este stale dost doveryhodne. Aby som Vam vysvetlil, toto nie je Slovenka alebo Plus 7 dni, tu musia clanky najprv prejst kontrolou inymi vedcami pokial su publikovane, takze tie Vase bajky o tom kto to zaplatil a podobne si prosim nechajte, mimochodom vsetky tie otazky tykajuce sa cielov, postupov, vysledkov a pouzitej metodiky su na uvedenej linke zverejnene. Takze Tomas, podme si to zhrnut:
Clanok od pana Kurbela, bez zdroju (sam som zistil ze tento clanok je dostupny na webe hlavnespravy.sk, rodobrana.sk a farnosti Zilina- Solinky), s vymyslami ktore su neni nijak podlozene, proti tomu clanku nic nemate.
Clanok z Guardianu citujuci vedecku studiu uverejenenu v renomovanom odbornom zurnale dalej citavanu dalsimi vedcami spochybnujete....

Ak toto nie je zaujatost.... tak potom naozaj neviem, ale myslim, ze kazdy priemerne inteligentny clovek si vie vyhodnotit na ktorej strane je pravda.
tomáš | 19-03-2015 17:00:33
našli ste zdroj toho článku, už zostáva zodpovedať iba otázku či je to relevantná vedecká štúdia (ako iste viete, názory vedcov z toho istého fachu môžu byť diametrálne odlišné, viď kontroverzné vylúčenie homosexuality zo zoznamu duševných porúch Americkou psychiatrickou asociáciou a celý rad nesúhlasných odborných postojov) a či ste si vôbec prečítal celý obsah, či ste na takej expertnej úrovni, že celej metodike výskumu tak dokonale rozumiete, že si môžete dovoliť posúvať to ako hodnovernú informáciu a či toto skúmanie je potvrdené nejakým širším vedeckým fórom, konferenciou, sympóziom? Ja vidím dvoch autorov a ich interpretáciu nejakého pediatrického výskumu. Otázkou je kým sponzorovaného, kým zadaného, s ako stanovenou témou výskumu a celý rad ďalších otázok. Ako napr. zistíme, že pri získavaní údajov sa nevyskytli chyby, akým spôsobom si môžeme overiť tieto zistenia skôr než ich budeme akceptovať? Stále to teda nič nemení na podstate, že ľavicový The Guardian zverejňuje len také typy výskumu, ktoré sú v zhode s jeho svetonázorom, a ktorý vy iba preberáte a posúvate nám to, ako hodnoverné informácie, lebo je to práve tak v zhode s vaším presvedčením. Na internete nájdete akýkoľvek typ výskumu z oboch strán. Takže vy veľmi opatrne narábajte s pojmami, že ste niekoho z niečoho usvedčil, lebo sa ľahko môže stať, že ste usvedčený akurát vy sám, s vlastnej...
Pavol Kurbel | 19-03-2015 16:41:11
Daniel, takú blbosť môže niekto tvrdiť aj o vás.
anonym | 19-03-2015 16:37:45
Myslím si, že ľudia ktorí podporujú adopcie deti ľudom rovnakého pohlavia, by mali dať svoje vlastne dieťa takémuto paru a je po konfliktoch .
Jednoducho je to proti prírode a proti zdravému rozumu.
pre meno | 19-03-2015 16:27:47
Pisatel clanku pojde na spoved a je to.
meno | 19-03-2015 15:53:27
Autor dosiahol presne co chcel. Postne nejaky blud, ked mu na to niekto napise, ze to nieje pravda, tak sa obhajuje, ze on to nenapisal, len zverejnil. Lebo sirenie bludov je menej, ako ich pisat, vsakze.
Ale ucel splnil na 100%. Vyvolat flame nejakou neoveritelnou spravou urovni bulvaru. Sirit nenavist a vyvolavat diskusie plne urazok a invektiv. Gratulujem.
daniel | 19-03-2015 15:52:52
Pre : Kurbel. Pán Kurbel nič proti Vám nemám. Včera Vám judas písal že deti farárov behajú po Seredi. Ste sa ho pýtal že nech nejaké vymenuje. Som čakal čo Vám odpíše a nič.
Tak to skúsim ja. Jedno dieťa bývalého Sereďského farára behá a huláka po meste celkom určite ! Všetci ho dobre poznajú. Lolo...
realista | 19-03-2015 15:39:15
Tomas tu je to Vase kolosalne, klamstvo, studia je realna, podlozena vyskumom trvajucim viac ako 17 rokov, zaujimave ze mna obvinujete z klamstva, ze citujem Guardian, a tuna pan autor clanku poslanec Kurbel koho cituje? Ved tam nema nic, ziadne dokazy, vymysly, ktore moze napisat hocijaky pajac na internete, ale to nam nevadi, lebo co? Lebo to zapada do nasho vyharanenho nazoru, viackrat som Vas usvedcil z polopravdy a klamstva, tazke je to prekusnut, ze niekto nie je ovca ale pouziva rozum ze?

http://pediatrics.aappublications.org/content/126/1/28.full?maxtoshow=&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=lesbian&searchid=1&FIRSTINDEX=0&sortspec=relevance&resourcetype=HWCIT
tomáš | 19-03-2015 15:12:23
nie ste pseudorealista ale relativista ako som vám názorne ukázal. Čo budem analyzovať, to nechajte na mňa, vo vašom prípade je lákavé keď sa niekto označí realistom a pritom vysvitne že je to relativista. Vy sa nebavíte o faktoch, aj keď to stále podsúvate. Asi si myslíte, že čím väčšia lož, tým hlasnejšie ju treba kričať do sveta. Moje argumenty pochádzajú z pochybných webov, ale o svojich ste skalopevne presvedčený. To je veľavravné. Vy vôbec nepoužívate kritické myslenie ale relativizujete veci a to je podstatný rozdiel. Chápete? Ste predpojatý a domnievate sa že ste nezaujatý. Ja sa k svojej predpojatosti resp. hodnotovej vyhranenosti narozdiel od vás otvorene hlásim. Lebo nesúhlasím s experimentovaním. Zatiaľ čo vy ste zástanca homoagendy, ale snažíte sa kamuflovať aký ste vedecký. To je úbohý sebaklam. A to by som teda povedal, že vám článok z The Guardianu vyčítam, to si píšte. Lebo keď je nejaký denník čítaný miliónmi ľudí, tak to dokazuje, že je nespochybniteľný? Odrazu sa tu meníte z relativistu a pochybovača na prijímateľa čohokoľvek, hlavne že je čítaný. Hahaha. A dokonca vedecká štúdia. A mohli by ste mi teda tú vedeckú štúdiu presne po vedecky odcitovať, aby sme si boli istý, že ide naozaj o vedeckú štúdiu. lebo vedecká štúdia má isté náležitosti pán relativista. A tiež som sa vás pýtal, či správne rozumiete vede a vedeckým metódam? A tie údajne moje zdroje ste si vycucal z prsta? Ani jeden z nich som totiž neuvádzal. A čo sa týka vašej výzvy ukázať vám jedno nepodložené tvrdenie, tak The Guardian je kolosálne klamstvo, ktoré vás obnažilo. Len zdá sa, že tu vám pochybné pozadie neprekáža.
realista | 19-03-2015 14:31:45
Tomas, ja sa nehram na pseudorealistu a prosim nechajte moje postoje mojimi psotojmi, neanalyzujte moje myslenie ale bavme sa o faktoch. Ja sa snazim ukazat len to, ze jedna strana tu ukazuje polopravdy a vo vasom pripade aj dokazane lzi a aj tak si myslite a prezentujete, ze mate pravdu. Neviete argumentovat, lebo Vase jedine argumenty pochadzaju z pochybnych webov ale vy ich predkladate ako keby to boli absolutne pravdy a k tomu maju tieto tvrdenia trhliny vacsie ako na Titanicu. Ja sa snazim pozerat na vec kritickym myslenim ale to Vam bohuzial nic nehovori vy ste ma uz zaskatulkoval, o opaku Vas nebudem presviedcat.

Mimochodom vy idete mne vytknut, ze som pouzil clanok z dennika, ktory citaju miliony ludi a ma svoje renome, mimochodom to o com pisal bola vedecka studia a nie vymysel daneho periodika, mozem sa Tomas spytat Vas ake su Vase zdroje? Hlavnsepravy.sk? badatel? silne krestansko orientovane weby? to uz nie je nahodou jednostranny pohlad na vec?

Prosim Tomas ukazte mi jedno tvrdenie, ktore som nemal ppodlozene, na rozdiel od Vas si veci najprv aspon precitam a nastudujem a nie ako vy, ked preberete spravu o sudcovi bez toho aby ste rozumeli o co tam islo ale sadlo to do vasho antihomo kramu tak ste nemal problem klamat a tvarit sa ze sa nic nestalo....ci pokial nie je v prikazaniach Neklam! tak vlastne je to v poriadku...
tomáš | 19-03-2015 14:29:11
a propós vynikajúci český psychiater Radkin Honzák v jednej svojej knihe v kapitole Ďeloha není futrál na dítě, kladie závažné otázky. Dovolím si to parafrázovať. Ak sa zhodneme na Aristotelovom názore, že ide nám o hľadanie \"dobra\", tak novorodenec je pre objednávajúci pár nepochybne dobrom. Je však celý proces tiež dobrom pre dieťa a pre \"náhradnú matku\"? Skutočne tu nie je žiadny problém? Je toto ešte medicína? A upozorňuje na celý rad bio-psycho-sociálnych rizík, ktoré takéto ženy ponesú (v prípade mimoriadneho záujmu som ochotný rozpísať dopodrobna o aké riziká sa jedná). Ak si tieto \"náhradné matky\" totiž myslia, že pocit ušľachtilosti im bude dostatočnou odmenou, tak sú na veľkom omyle. On je totiž sakra rozdiel medzi \"myslieť si\" a \" prežiť to\". A to je zároveň odpoveď psychiatra na druhú časť vášho veľmi nekvalifikovaného príspevku. Ja len doplním Honzáka a pýtam sa, kde sú sakra tí, čo by sa mali zasadzovať za práva detí? Ktorá ďalšia pevnosť príde na radu? Klonovanie? A ďalej? Gréci mali pravdu, keď hovorili, že niektoré kúsky vyplývajúce z pýchy, domýšľavosti a arogancie (tzv. hybris) sa vypomstia a postihnú celú spoločnosť.
tomáš | 19-03-2015 14:02:31
Pán pseudorealista čítam dobre? Naozaj vidím, že sa opäť dožadujete dôkazov? Spomínate si ešte na našu diskusiu? Okrem iného som vám poskytol vysvetlenie, prečo nie ste realista ale len obyčajný relativista. A teraz to len znova korunujete. Zase sa odbavujete na predstieraní akejsi nazvime to (aj keď to robím so sebazaprením) vedeckosti. Ja vám len pripomeniem, že ste mi uviedli jeden exemplárny príklad, ktorý len demonštruje, ako si vy tú hru na vedeckosť predstavujete. Článok mal dokazovať, aké skvelé je mať dve mamy. Novinový článok z periodika The Guardian ste mi predložili ako dôkaz. Neuveriteľné, ale je to tak. Možno to neviete, ale The Guardian sú ľavicové noviny, ktoré sú priamym hlásateľom týchto marxisticko-psychoanalytických pokusov na deťoch. To má asi takú hodnotu, ako keby som vám ja ponúkol, aby ste si urobili mienku o vojne na Ukrajine z ruských vládnych novín Rossijskaja gazeta. Každému súdnemu človeku je jasné, že to nemá punc objektivity. Ste si istý, že vede a jej metódam správne rozumiete?
Čo tým chcem povedať - na mieste pána Kurbela by som ostal pokojný, lebo relativista z princípu nehľadá žiadne dôkazy, relativista si zvyčajne vystačí sám so svojim relativizovaním. Keby ste naozaj chceli dôkazy, tak ich už dávno máte aj bez pána Kurbela, lenže to by ste nesmel byť v stave selektívnej slepoty.
realista | 19-03-2015 10:57:55
Pan Kurbel, do dnesneho dna ste nepredlozil dokazy k vasemu vyroku:
A toto sa už pomaly deje aj v niektorých štátoch smerom na západ od nás. Zastrašovanie, obviňovanie z nenávisti, pokutovanie, zatváranie, rušenie firiem a podobne.

Namiesto toho zverejnite clanok z neznameho zdroju a uplne bez dokazov.

Mimochodom ak bolo dieta take utrapene a matka z toho taka znicena preco Eltonovi vynosila dalsie dieta?
http://en.wikipedia.org/wiki/Elton_John#Sexuality_and_family
pre kurbel | 19-03-2015 10:05:23
To je neuveritelne,aky Vy ste cynik,len ta pasaz,co opisujete,ze dieta nasilu odtrhli. od matkinho prsniku,je hodna purlicovej ceny a potom ze dieta k voli tomu 2roky plakalo je uz hodna nobelovej ceny.Alebo mas mate vsetkych za naprostych idiotov,alebo je to opacne.Preco jednoducho nenapisete,ze ste proti umelemu oplodneniu,to je nazor a ukazuje to urcitu filozofiu zivota,ale takto hrat niekomu na city,no ste uzasny.
pre daniel | 19-03-2015 08:26:18
O to prave ide,ciernobiele myslenie,alebo nenavidim buzikov,slebo som sam buzik.
daniel | 19-03-2015 07:44:11
steel ja sa nezastávam buzerantov tak ako ty. Z tohto pohľadu sa mi to javí tak,že si jeden z nich !
steel | 19-03-2015 07:34:40
Mr.Kurbel škoda že ten článok, ktorý sa vôbec nezakladá na pravde, ste tuná zverejnili a dehonestovali tak osobu Eltona Johna.... Sám Elton dáva neuveriteľné peniaze na charitu, na siroty v Afrike, že vy si to ani neviete predstaviť.... A narozdiel od vás je Elton vysoko uznávaný človek s veĺkým Č, ktorý sa poctivo živý, platí dane, venuje sa charite - teda narozdiel od Vás, čo predáva nejaké bullshit pseudoliečiva z číny ako vy.... Sorry, ale občas si overte fakty a potom píšte....
daniel buzerant je odvodené od slova buzerovať /vojenský žargón/, takže buzikom si akurát tak ty....
Že Slovákov serie práve Elton... Komunistický zlodeji vás okrádajú od 48 roku, žijete mnohí od výplaty k výplate, samotná Sereď je jedna stoka, kde okráda jeden druhého a vy máte starosti s tým, kto s kým večer spáva ....

daniel | 19-03-2015 00:04:41
Pán Kurbel ja síce náboženstvo nemusím. Nijakého druhu,ale to mi nevadí. Vadia mi cigáni a buzeranti. Tým chcem iba napísať že ste napísali pekný článok. Patrí Vám za to pochvala !
Pavol Kurbel | 18-03-2015 22:38:15
No skús vymenovať tie deti behajúce po Seredi.
Je mi ťa úprimne ľúto.
judas | 18-03-2015 20:43:23
pozrime ze, kurbel slizky,co ty vasi farari uchylny?jeden zneuziva malolete dievcata,druhy picha ministrantov do analu.predchadzajuci farar v seredi viete koho chodil pichavat do vahoviec tusim to bola taka chutna blondynka.a co pan SOKOL? mam tu vymenovat jeho deti co behaju po seredi? a takto by sme mohli pokracovat,az by sme skoncili pri pekelnej brane.
Nesúdme | 18-03-2015 20:39:04
Ak by tento prispevok napisal niekto iny, bolo by to v poriadku? Co ma p.Kurbel spoločne s tym, že medzi knazmi sa najdu aj pedofili, či inak postihnuti duchovní.Poukazal na tuto problematiku, ktora vedie k dehonestacii ludstva, obchodu s ludskymi embryami, upadku spoločnosti, hnusu.
Ved kto ma zdravy usudok, musi taketo konanie gayov odsudit. To sa vam nezda zvratene,aby takymto spôsobom ziskavali deti? A čo z tychto deti bude, ked nebudu poznat podstatu rodiny, prirody, reprodukcie ? &&&
pre tomas | 18-03-2015 19:22:20
Skor sa pripravme na dobu sirenia polopravd a lzi, aby sme ociernili svojho oponenta. Informacna vojna ma viacero frontov a toto je jednym z nich. Len pre vasu info, D&G su tepli a zili spolu. A v tom rozhovore kritizovali umele oplodnonenia a tzv. synteticke deti a to ze to nepasuje do pohladu par zadubencov, kde deti robi panbozko a posiela bocianom. A napriklad panko z Mozzily odstupil sam a dokonca spravna rada nexhxela aby odstupil, kedze bol zakladatelom Mozzily. Ale je lepsie trochu pokrutit realitu, aby sme mohli bedakat jak to tu cele ovladaju par homosexualov, zidov a este k tomu jasterov z pekiel.
Mam taky pocit, ze to vacsinou prichadza od ludi, ktori v zivote nedokazali to co by si zelali a tak potrebuju svoj neuspech hodit na niekoho kto za to vlastne moze. To, ze cirkev straca svoju moc a stale menej ludi sa nimi nechat manipulovat tak zrazu za to moze par gayov. Koniec sveta sa blizi a gayovia vam ukradnu deti a pomoze vam len RKC. Lebo ona ma rada deti..aj ked niekedy az viac ako by bolo ziaduce. Vid najsvatejsi pan farar smskar z Nevedzian.
tomáš | 18-03-2015 15:45:22
presne toto má byť ten úžasný a že vraj tolerantný \"nový svet\", v ktorom sa vášnivo obhajuje sloboda slova najmä keď ide o slobodu urážať kresťanov a označovať ich homofóbnymi nálepkami. Za vyjadrenie odlišného názoru, ako majú títo svetlonoši, však ich zhovievavosť končí a požadujú trest. D&G nie sú prví (a určite nie poslední), na ktorých si títo novodobí totalitári takto vyšliapli. Svetoznámy výrobca cestovín Talian Barilla nota bene si dovolil toľkú drzosť, že vo vlastnej reklame na cestoviny zobrazil podľa týchto nových zvestovateľov údajne prekonané stereotypy rodiny. A dostal sa pod obrovský mediálny tlak skupín homoaktivistov, ktorí vyzvali na bojkot cestovín tejto značky. Pán Barilla sa nakoniec musel potupne verejne ospravedlniť a prisľúbiť, že sa tým (jediným správnym spôsobom) uvedomí, hoci vo svojej reklame len potvrdil to, čo je schválené v samotnej talianskej ústave, pre ktorú gay rodina neexistuje. Alebo taký Brendan Eich prišiel o miesto riaditeľa spoločnosti MOzilla lebo sa zistilo, že v minulosti finančne podporil zbierku za kalifornské referendum o manželstve muža a ženy. Pripravme sa na novú dobu s novými poriadkami. Zaváňajúcu nám dobre známym totalitarizmom. Bude to len pre silné žalúdky.
"skutocne pribehy" | 18-03-2015 10:50:20
Hahahahaha. Urcite sa to tak stalo! Urcite by Elton John taketo nieco o sebe nechal vypustit, keby to aj bola pravda. Clovek s titulom Sir.
Ale nie, ved to napisali na nejakom webe a oni by si nevymyslali bludy. Skoda, ze vam vacsina socialnych pracovnikov alebo aj porodnych sestier povie, ze adoptovane deti par mesiacov vobec neplacu a su naopak velmi pokojne. Ale co sa da cakat ked obhajcovia pedofilnych hajzlikov v sutane idu moralizovat o ochrane deti.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 18-03-2015 08:51:51
ďalší skutočný príbeh o prenájme maternice... | 18-03-2015 08:43:33
Sledujete televíziu (Pravdivé príbehy tuším) ale tie príbehy nie sú až tak slovenské. Sú len prenesené do nášho prostredia. Ale na druhej strane nehovorím že sa to nemôže stať.
pre pre pán kurbel | 18-03-2015 08:49:46
A prečo Elton John a jemu podobní, nepomáhajú sami takýmto týraným a hladujúcim deťom? Veď oni sami, tým, že už od rozkoše a bohatstva nevedia čo robiť, zväčšujú tieto priepasti medzi chudobnými a bohatými.
Radšej sa , prosím, zamyslite nad tým čo píšete, osloboďte sa od osobnej averzii voči p. Kurbelovi a skúste použiť niečo také, čo má každý homo sapiens v hlave a volá sa \"rozum\".
pan Kurbel !!!! | 18-03-2015 08:45:06
Napíšte o tisícoch zneužívaných detí cirkevnými predstaviteľmi po celom svete a ako sa to kamufluje aj na Slovensku.
A potom si spomente na Bezaka ako ho cirkevní farizeji odfajčili. A ešte v Seredi na Petra Cibiru. Kto ho tu nechcel a on musel odísť. Vy idete niečo pisať.
ďalší skutočný príbeh o prenájme maternice... | 18-03-2015 08:43:33
... hovorí síce o heterosexuálnom páre, ale poukazuje na celé takéto choré myslenie. Keďže tento heterosexuálny pár nemohol mať vlastné deti (žena ich nebola schopná donosiť), podpísali zmluvu o prenájme maternice s jednou ženou, ktorá sľúbila, že im dieťa donosí a vylepší si tak nie pre ich rodinu práve najlepšiu finančnú situáciu. Počas jej tehotenstva však lekár zistil, že dieťatko, ktoré nosí pod srdcom, bude mať genetickú chybu. Keď sa to dozvedel pár, ktorý si túto ženu zaplatil na porodenie ich dieťaťa, odstúpil v takomto prípade od zmluvy, nechal si vrátiť peniaze, veď zmluva bola, že žena im porodí zdravé dieťa. Vzhľadom už na pokročilejšie štádium tehotenstva \"biologická\" matka už nemohla podstúpiť prerušenie tehotenstva a tak jej nezostávalo nič iné, len porodiť toto (teraz nikým nechcené) dieťa. Psychické i zdravotné problémy, ktoré však počas celého tehotenstva z tohto všetkkého mala, sú teraz akoby vedľajšie. Čuduj sa však celý svet, dieťa , ktoré sa jej narodilo, bolo úplne zdravé! Nakoniec sa táto \"biologická\" matka rozhodla si toto dieťa nechať, aj po súhlase svojho manžela, čo určite nebolo ľahké. Ale keď sa pár,ktorý si prenajal maternicu tejto ženy na vynosenie ich dieťaťa, dozvedel, že dieťa je úplne zdravé, začal si tiež robiť nárok na toto dieťa - veď to bolo vlastne ich dieťa, z ich spermie a z ich vajíčka. Začal teda boj o toto dieťa opäť. Len s tým rozdielom, že teraz ho každý chcel....
pan kurbel | 18-03-2015 08:37:09
Preco nepisete clanky o utrpeni milionov deti,ktore su ponizovane hladnetyrane zneuzivane predavane ako zbozie do bordelov zotrocene,India Afrika Juzna Amerika,a ke vladne nasilie a bieda,preco neriesite toto Vy neuveritelny demagog a svatuskar.Zoberie si syna eltona J.
trefa do cierneho | 18-03-2015 08:06:26
uplne presne a pravdivo popisane - palec hore.
Suhlasim a som proti takemuto demoralizovaniu spolocnosti.
Peniaze su dnes ozaj vsetko?!
Ozaj, ozaj tu treba revoluciu, vyhnat vsetkych zbohatlikov od koryta (z parlamentu), aby takyto ludia nemohli rozhodovat o normalnych ludoch a prerabat prirodu
daniel | 18-03-2015 07:51:16
Aká banda teplá ? Buzeranti sú to ! Ešte ich budeme aj pekne oslovovať ? Ja teda nie ! Nazývam všetko pravým menom.
tony | 18-03-2015 05:38:01
Banda jedna teplá.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign