Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Po prázdninách je čas pozrieť sa do "kuchyne" nám najbližším "politikom"

Miloš MajkoDátum07. 09. 2016 08:01:54TémaTak to vidím ja...
200

Začína sa to rysovať. V tej "veľkej", ale aj v tzv. "malej", teda komunálnej politike. Tam hore si nie sú istí koľko mesiacov prežijú vo funkciách po skončení predsedníctva Slovenska EÚ, tu okolo nás však nami priamo volení zástupcovia vedia, že 4 roky majú prakticky neotrasiteľne zabezpečené. Teda, ak neurobia nejakú naozaj do neba volajúcu hovadinu, resp. sa nenechajú chytiť "in flagranti" pri špinavostiach, ktorých sa mnohí a vo veľa prípadoch dopúšťajú. Ak ich už odhalia, nebodaj chytia pri čine, musia mať zabezpečené aspoň to, že vyšetrovanie najlepšie  nebude, ak bude, tak s obštrukciami, prípadne pri naozaj vysokých tlakoch spoločnosti, aspoň skončí niekedy v ďalekej budúcnosti - najskôr však po voľbách.

Máme po prázdninách, polovica volebného obdobia v komunále sa blíži a tak je potrebné plniť sľuby, ktoré si čitatelia našich médií mohli priebežne čítať. Je potrebné, aby sa aj úplne bežný človek pozrel na to, ako vlastne tá komunálna politika reálne funguje. Nie teoreticky, ale pohľadom priamo do "kuchyne a receptov" tých, ktorí nám za naše peniaze doma varia to, čo chtiac nechtiac musíme jesť.

A je nevyhnutné, veci nazývať pravými menami. Bez okolkov.

Postupne sa pozrieme na to, prečo sa volený zástupca v opozícii alebo pred voľbami snaží voličom takmer "strčiť do análu" a to za využitia všetkých prostriedkov. Letáčikov, klobások, zabíjačiek, gulášov, spoločných opekačiek či SOL. A po voľbách? Nuž, pozorujeme to s úplnou pravidelnosťou už desaťročia.  Postupné, či viac menej okamžité otočenie kabáta po voľbách, názorov na komunikáciu s voličom po využití jeho hlasu, či eliminácii slobody slova aj odizolovaním sa od médií - napr. SOL  (u nás Veselický, Tomčányi či niektorí ďalší poslanci, vedľa Macho a poslanci všetci), ba dokonca nehanebným porušením dohodnutých pravidiel v niektorých prípadoch spečatených aj písomne. A to už stojí za úvahu a úplne otvorené demaskovanie toho, čo pred bežnými občanmi malo a má zostať utajené.

Politika a boj o moc je v mnohých prípadoch cestou k cieľu vládnuť a deliť  bez kontroly a s pocitom neobmedzenej moci aspoň tam, kde to nepozorný alebo apatický občan volenému zástupcovi svojim  NEkonaním dovolí. A následne sa nestíha čudovať...

Počul som, že tam, kde niet Boha, je dovolené všetko. Ja to trošku poopravím - nepotrebujem Boha na to, aby som vedel, čo je amorálne, neetické a čo si nemôžem dovoliť voči iným, ale aj voči sebe samému. O absencii akejkoľvek morálky v politike dnes už pochybovať určite netreba. Predsa len ide o moc a moc sú peniaze.

Občan netuší, akú má moc. S dostatkom informácií môže byť pre tých "hore" naozaj vážnym protivníkom...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
nervičky? | 12-09-2016 16:51:06
Zdá sa že niekomu sa stúpilo na otlak? Kto je viac nervózny? psychicky narušený Adrian či predavač marisky Stano?
kšefty | 12-09-2016 16:09:46
Počuj opilóza, už by si mala prestať. Navyše, od pohárika nevidíš, že komentuješ pod iným článkom? Napíš radšej nejaké udanie na prokuratúru. To ti ide najlepšie. Tu sa len zbytočne zhadzuješ svojim komentárom. Rada na záver, mala by si pochopiť, že keď to nejde, tak to nejde. Chápem tvoju vymetenú hlavu - nervy v prdely, čierne kožené kreslo patrí inému - ale taký je život, zmier sa s tým :)
Predražené kšefty | 12-09-2016 11:22:52
Ako za Kiša,tak za Macha a Bogač Mirko Krajča si medlí ruky za pridelené obecne zákazky bez výberového konania alebo zmanipulovane kde mu křoví robi firma Machovho kamoša Stanicka Lipovského a Rosypalová rodina!naposledy sprchy v škole 8 000 EUR, oprava polície budovy-13 000 EUR, hasičská zbrojnica 65 000 EUR!! To je OK ??Pre bogača a Macha s Rosypálom asi ano.
pre poslanec /?/ | 12-09-2016 09:37:27
Sa zobuď! 4.mil.€? Celých 10! Kok ôtko!
Do očí bijúce, jak si tupý. Sorry, jak si prepitá!
poslanec | 12-09-2016 08:58:12
po Kišovi a jeho 16 rokoch poprdkavania zostala total zaostala dedina a zahojeny Miro krajca- ten mal vzdy všetky obecne zákazky a potom sa hral na sponzora. Tak to bolo tiež na prelome 2010/2011, keď vlcek vystriedal Kiša, ktorý mu nechal nedorobky a faktúry od Krajču za jarek pri škole za 70 000 EUR a šeda eminencia Rosypalová každý mesiac vysťahovala staré faktúry na úhradu zo skríň zo zasadačky a iných smiešnych priestorov atď atď.Na to sú dôkazy a svedkovia vážení, tam išli obecne lóve, ktoré potom vyčítali Vlcekovi! Ale ved to je už stará vec, kto chce vie, kto nechce nevie. A teraz si Macho a poslanec Rosypal chystajú 4 milióny EUR bokovku na predraženú kanalizáciu?? Do oči bijúce!
myslis | 11-09-2016 21:47:55
tie plany kanalizacie, ktore boli po kisovi oprasene a nesplnali poziadavky?
ale zato si preplachol 300tisic, ktore uz boli usetrene. kam sa vlastne podeli a naco?
pre Milan Vlček | 11-09-2016 13:43:50 | 11-09-2016 19:17:26
Alebo preto, ze si nechodil na zastuptelstva, ktore si sam zvolal.
Registrovaný Milan  Vlček Milan Vlček | 11-09-2016 13:43:50
Kanalizácia? Dlhoročný problém v Šoporni. Projekty sme pripravili a podali ešte za môjho pôsobenia vo funkcii starostu-financie obec nedostala,lebo poslanci na čele s A. Machom zámerne 3 roky neschválili rozpočet! Pôvodnú požadovanú sumu na kanalizáciu a novú ČOV 6 mil. EUR \"záhadne\" súčasní obcecní machovci navýšili na 10 mil. EUR!!! Prečo asi...?!
vysvetlite mi | 11-09-2016 12:39:00
čo vlatne konkrétne vyčítate súčastnému starostovi,pokiaľ viem zatiaľ nezdefraudovel žiadne peniaze po dedine vidieť kopu porobenej práce konajú sa u Vás pekné akcie,že pozastavili realizáciu kanalizácie za to predsa on nemôže takže aký máte vlastne problém.Pán Majko ono by bolo vhodné si zistiť aká je realita a potom sa k veci ak to budete považovať za potrebné vyjadriť lebo mne to pripadá,že Váš zdroj je,jedna babka povedala, alebo je to len v rovine Vašich zbožných prianí.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-09-2016 15:53:36
Dlhe roky verejne tvrdim, ze spolocnost nema sancu dlhodobo fungovat v rezime, kedy sa voleni zastupcovia - primatori/starostovia pasuju za domacich gubernatorov.

Netvrdim ze uz \"to zacalo\" a bude dobre. Dole zatial mozno pojdu ti naprimitivnejsi, no cas nezastavi nik, ani Martin na bielom koni, aj ked leto uz koci a o chvilu mozno konecne pride sneh... ;-)

Potrebna je normalna politicka atmosfera a odvaha veci vysetrit.

http://www.aktuality.sk/clanok/371442/policajna-razia-pri-rimavskej-sobote-zatkli-31-ludi-aj-starostov/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-09-2016 08:32:31
blikac | 09-09-2016 04:35:55 | - uz pod inym clankom kde vystupujes ako \"bliky 31-08-2016 02:41:03\" som Ti jasne a zrozumitelne napisal nieco podstatne o 200 Eurach.

Este jeden prispevok v ktorom urobis zavery o mne Ty a budes si musiet na pisanie najst iny medium.

Poznas podstatu veci ako ja postup pri transplantacii srdca - vyjadruj sa teda k tomu o com vies viac, ako z reci v krcme.
Registrovaný Milan  Vlček Milan Vlček | 09-09-2016 08:29:32
To čo napísal,lepšie povedané vypotil \"blikac\"-Adrian zo Šoporne v nočných hodinách je super príklad na vážne duševne chorého človeka, ktorý sa točí vo svojich klamstvách a podlosti s nenávisťou rovnako niekoľko rokov! Takže Adrian,písal si to zbytočne! Jediné čo z toho vyplýva, že potrebuješ pomoc a liečbu a občania potrebujú informácie o tvojom stave a konaní na úrade i mimo neho! A pre čitateľov SOL pripomínam,že všetko,čo blikac-Adrian uviedol,vyšetrovala na jeho podnet polícia,prokuratúra,keď som bol vo funkcii starostu- a všetko bolo odmietnuté a ukázalo sa to ako klamstvo, intrigy,ohováranie ako jeho nástroje predvoleného boja.
blikac | 09-09-2016 04:35:55
pre Obcan:\"Zatial to tak vyzerá, že opäť neštastne\".
Pán Občan mohol by ste uviesť nejaké konkrétnosti, ktoré Vás priviedli k vyššie uvedenému konštatovaniu? Žijete v Šoporni, máte k obci, či niektorým obyvateľom bližší vzťah? Iste ľudia sú rozni a každý inak vníma dianie a usporiadanie života v obci. Ja za seba tvrdím, že \"to zlé čo tu bolo doteraz\" sa NEopakuje. A tak to zdieľa aj mnoho ďalších spoluobčanov s ktorými sa dostávam do kontaktu.
Ani Miloš Majko vo svojom pohlade do kuchyne politikov zatiaľ neuvideol na Macha iné konkrétne vady vo výkone jeho funkcie , okrem toho, že poslanci uznesením zrušili vyplácanie 200,- Eur mesačne za možnosť uverejnovať na SOL príspevky obce o akciách, udalostich v obci, o čom s ním starosta Macho krátko po nástupe do funkcie uzatvoril písomnú zmluvu. Zrejme sa poslanom OZ v Šoporni táto zluva zdá byť nevýhodná. A tie sankcie - pokuta za výpoveď??!!
No 200,- Eur mesačne má silu, ktorá dokáže zamávať aj s tým, ktorý je nad vecou.
blikac | 09-09-2016 03:53:22
pre Magora Vlčáka LenOna:
- keby si ty vykonával funkciu starostu tak ako sa má - podľa zákona, keby si rešpektoval, že podľa zákona je OZ nad starostom, OZ rozhoduje a schvaľuje, starosta vykonáva, keby si s poslancami riadne komunikoval, stretával sa s nimi na zasadnutiach OZ, ktoré by si zvolával v deň a na hodinu dohodnutú vopred s poslancami, keby si poslancom včas doručoval materiály k rokovaniu OZ, keby si sa zúčastňoval a v i e d o l rokovania OZ, mohol si aj ty s poslancami nacvičovať ako majú hlasovať a určite by ste aj niečo nacvičili, ale to by si ty nesmel robiť finančné a majetkové machinácie poza chrbát poslancov, hneď od počiatku klamať - stratilo sa obecné služobné auto, doklady o jeho predaji cez autobazár si predložil po viacerých urgenciách až po dvoch-troch mesiacoch, bez vedomia poslancov si uzatvoril zmluvu o \"externej kotolni pri ZŠ\" za stotisíc Eur a spočiatku si tvrdil, že to si vybavil pre obec zadarmo, nerešpektoval si uznesenie poslancov o tvojom plate /odmene/ no a následne počas štyroch rokov si drancoval rozpočet obce a utrhal si si z neho do svojho vačku, poplatky za miesto počas hodov pre kolotoče a predajné stánky sa v príjmoch obce neobjavili. Povestné sú aj tvoje vybudované detské ihriská, ale najmä z dôvodu ceny ich obstarania. Obdobne to bolo aj s opravami výtlkov- obec bola prvá v SR !!! Zrušil si obecnú kontrolu- dal si neplatnú výpoveď zvolenej kontrolórke.Svojou politikou si donútil ukončiť činnosť výboru ŠK a tým prakticky došlo k rozpadu celého mužstva dospelých. S komplicmi si mužstvo obnovil aj jeho účin kovanie v piatej lige s 10 platgenými legionármi. Avšak na činnosť ŠK sa z rozpočtu obce vraj vyčerpalo 130 tisíc EUr, v tom aj unikátne kuchynské vybavenie za cca 5 500,- Eur. Zmaril si vykonanie referenda občanov za tvoje odvolanie, nerešpektoval si uznesenie OZ o druhom referende. Náklady na vybudovanie obecnej artézkej stude si zahalil veľkým tajomstvom. Hĺbku vrtu pozáš iba ty a vrtmajster. Avšak už verejnosť vie, že vodu na povrch tlačí malé el. čerpadlo. Malé, ale výdavky na fa za jeho okamžité opravy boli veľmi veľké. To si v Seredi niekto aj s kamarátmi zo Šoporni medlil ruky, či mastil vačky. Pracovníkov na údržbu obce a verejnej zelene si zamestnával na pracovnú zmluvu na dobu určitú a mzdu vyplácal priamo z rozpočtu obce a nevyužil si vôbec možnosť uhradenia týchto nákladov prostredníctvom úradu práce teda zo štátnych zdrojov, lebo to sa ti nechcelo vybavovať a potom bolo by to kontrolované a nohlo by sa prísť na to, že kosci kosili zeleň na tvojej chalupe, že museli ničiť burinu v záhrad Huževkovej mamičky, že vykonávali búracie práce pri rekonštrukcii kúpelne v tvojom RD... No proste aj kradnúť treba vedieť inteligentne a nie hŕ-bŕ okato. Po prehratých voľbách na starostu si zamestnancom na údržbu pracovné zmluvy prerobil na dobu neurčitú, aby si si ich zaviazal a donútil podať krivé klamlivé svedestvo k tvojmu podaniu na súd a donútil si k tomu aj všetkých ostatných zmestnancov aparátu obec. úradu. Na napokon si sa vyznamenal, keď si zničil účtovníctvo obce, aby si zničil dôkazy o tvojom bezbrehom šafárení a rozkrádaní obecncného majetku a a financií. Tým si však širokej verejnosti podal najjasnejší dôkaz, že tvoje nakladanie s obecným majetkom a financiami nebolo vždy celkom kóšer !\"len podľa zákona\"
Nuž Milanko vidíš ako to dopadlo, keby si bol inteligentný, skromnejší, mohol si \"výhody a výnosy\" starostovania užívať aj v nasledujúcom období. Teraz aj s tou tvojou už iba vypisuješ a strápnuješ sa a to veľmi.

P.S.: tvoje histerické vyčíňanie tesne po voľbách vošlo aj do histrie SR, lebo aj V Košicich aj v Bratislave voľby ukomčili krátko po polnoci, avšak v Šoporni pre tvoju debilitu až niekedy o piatej ráno. Šoporňa vďaka tebe opäť vynikla.

P.S.: veľká škoda, že ťa občania nezvolili ani za poslanca VÚC. Dal si si takú námahu s tvojou predvolebnou agitáciou v Žurnály Šaľa-Galanta na dvoch stranách a s peknou foto tvojho ksichtu. Šak si pani šefredaktorke aj štedro zaplatil z obecných akože za článok o povstleckom guláši a vatre. V krajskom parlamente by z teba mali určite radosť ako z veľmi fundovaného funkcionára samosprávy.
Obcan | 08-09-2016 18:53:46
Uplne suhlasim s tym co pisala pani,ved nakoniec spravanie sa byvaleho starostu je krasne zdokumentovane vo videach p.Majka.
Jedine co ma ako nezavisleho citatela zarazilo je ten obrat terajsieho starostu-teda aspon podla pisania a reportazi.
Ludia vraj maju moc-myslim ze ti v Soporni sa zjednotili aby bieco zle co tam bolo doteraz sa uz neopakovalo a myslim ze v uprimnej viere volili terajsieho starostu.
Zatial to tak vyzera ze opat nestastne.
Stale vravim-ked ide o moc ludom na tak malej urovni ako su obce,mesta,co sa potom musi diat za svinstva v tej najvacsej politike,v parlamente...
Ano,ludia maju moznost volby,ale kazde volby to ide od desiatich k piatim.
Od revolucie sa ma ten obycajny clovek stale horsie a horsie a potom chod volit-vid aj tento pripad.
Registrovaný Milan  Vlček Milan Vlček | 08-09-2016 11:02:16
pre shelley- teší ma,pani kolegyňa,že máte o mňa záujem a starosť. Ak sa nenahneváte vašu prípadnú pomoc musím zdvorilo odmietnuť,lebo neviem či ste \"zachovaná alebo schovaná\"...?
shelley | 08-09-2016 07:33:55
Zaujímavé, ako je zrazu pánovi exstarostovi zo Šoporne všetko veľmi jasné - asi mu je ľúto za platenou stoličkou. Ozaj, pán Vlček, a kde teraz pracujete? A máte výšku príjmov zachovanú?
Pavol Kurbel | 07-09-2016 22:19:06
David, nejako si dobre informovaný....
David | 07-09-2016 20:26:38
Ale ved aj v Seredi sa poslanci, teda vybrani, stretavaju pred zastupitelstvom, aby si dokladne prebrali veci, ktore sa budu preberat ;-) nedajboze aby sa na zastupitelstve nestalo, ze nevedia, ako hlasovat. Vsetko treba vopred naplanovat aby to pred kamerou bolo tip top.
obyvatel | 07-09-2016 18:27:48
20 rokov poslanec 8 rokov primator a skoro velke NIČ urobene v tomto meste. Nepozeram na beznu udrzbu ci priebezne opravy chodnikov ci sem tam ciest. Amfiteater kde okrem udrzby sa robia 3 akcie do roka je tiez skoro nic a skor len zataz pre toto mesto ako uzitok pre obyvatelov. Workout kde chodi mozno 15 ludi ci kopa betonu skateboard draha kde to bude po par mesiacoch podobne je pramalo za 28 rokov prace pre toto mesto a obyvatelov v nom. Za 28 rokov nevidim nic co by stalo na vlastnej napadivosti,tvorivosti ci schopnosti spravit z tohoto mesta MESTO
Registrovaný Milan  Vlček Milan Vlček | 07-09-2016 17:58:00
V Šoporni sa p. Macho ako verejný činiteľ zrejme zbláznil zo seba a zo svojej funkcie. Kope do každého,kto s ním nesúhlasí,kto sa ho pýta či využíva \"infozákon\"... Nie nadarmo sa hovorí,daj človeku moc a funkciu a spoznáš charakter. Odrazu je bývalý kritik poslanec občan Macho ustráchaným a arogantným starostom,ktorému transparentnosť veľa nehovorí. Prečo pred každým obecným zastupiteľstvom dva dni poslanci s Machom nacvičujú čo povedať a ako hlasovať-jednotne podľa príkazov starostu? A je toho viac...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign