Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Po dnešných udalostiach by sa mali ešte ako tak slušní funkcionári a členovia strany SMER ospravedlniť občanom, stiahnuť sa z verejného života a odísť do histórie.

Miloš MajkoDátum14. 03. 2019 13:35:22TémaTak to vidím ja...
200

Krajský súd Ladislavovi Bašternákovi - ich človekovi (rozumej SMERu)  vymeral 5 ročný trest odňatia slobody a prepadnutie majetku. Ide teda do basy. A má zabavený aj byt, v ktorom býva expremiér SR a predseda strany  SMER-SD Robert Fico. 

Marián Kočner už dlhšiu dobu sediaci v kolúznej väzbe za inú trestnú činnosť, bol dnes obvinený z objednávky vraždy novinára  Jána Kuciaka. Áno ten M.Kočner, ktorému predseda strany veril viac, ako novinárom. Inak práve novinárov  vtedy ešte premiér Fico verejne nazýval protislovenskými prostitútkami. Na fešandu (a to uznajme, že ňou naozaj stále je) spájanú s talianskou mafiou nanominovanú priamo na Úrad vlády SR a ktorá mala dať mafiánovi Vadalovi (a nielen jemu) a brunetku Zsuzovú, ktorá dala ani netušíme komu všetkému, dnes akosi zabudol. 

Občan ale zabudnúť nesmie. Nielen na týchto kedysi mimoriadne vplyvných ľudí, ale hlavne na tých, ktorí im byť vplyvnými umožnili. A to sú práve ľudia zo SMERu. Nielen expremiér, ale aj Maznák či bývalý minister vnútra. Vlastne celý chorý systém, ktorý počas 10 rokov v krajine vytvorili.

Alebo snáď vzájomné ich prepojenia sú čiste náhodné?

Dnešné Aktuality napísali: "Počiatky s politikmi - Bašternák má obchodné vzťahy s minimálne troma politikmi ľavicového Smeru. Premiér Robert Fico býva v jeho byte a platí nájom, bývalý minister dopravy Ján Počiatek s ním bol priamo vo firme a minister vnútra Robert Kaliňák od neho kúpil podiel v spoločnosti

Kaliňák vyhlásil, že sa s Bašternákom nestretáva, podpredseda parlamentu Martin Glváč priznal, že ho pozná. Aj on býva v byte, ktorý postavil Bašternák. Nehnuteľnosť však patrí firme Glváčovej partnerky." Ďalej popisujú vzájomné vzťahy  a majetkové prepojenia na Donovaloch. Tam sa hovorí aj o exministrovi Počiatkovi či šéfovi finančnej správy Imreczem. No v skratke jeden veľký hnus.

Keď sa pozrieme na správu vecí verejných na nižších úrovniach spoločnosti a nominantov tejto strany od VÚC až po mestá a obce, tak vidíme ďalších úspešných podnikateľov, starostov a kamarátov podnikateľov a dokonca aj komické postavičky fotografujúce sa v róbach identických  s historickým Rádom Maltézskych rytierov - problémom je len to, že ako tituly, tak nosené symboly sú  nelegálne a sú zakúpené od komunity, ktorá so skutočnými rytiermi nemá nič spoločné. Komické? Nie! Tragické. Títo z verejných peňazí platení "zástupcovia občanov" už dávno zabudli na sľuby skladané pri preberaní verejných funkcií a možno ani nepostrehli čas, kedy si verejnú službu občanom pomýlili s vlastnou firmou, kde im ich komiksové vystúpenia platení zamestnanci tolerovať (aspoň mlčky) musia. Tu sú však v úplne opačnej pozícii - platí ich občan a jemu sa aj zodpovedajú. Teda, ak o to prejaví záujem...

Káuz a kauzičiek vyplavených na povrch počas posledného roka je ale viac ako dosť. Až doteraz ich smerácki fanatici a trolovia mohli považovať a verejne prezentovať ako spochybniteľné a relatívne diskutabilné.

Od dnešného dňa sa ale karta obrátila. Dnes nám už autority potvrdili, že prepojenia dokonca aj najvyššie postavených predstaviteľov vládnej strany na zločincov a kriminálne živly sú mimoriadne veľké a že "novinárske prostitútky" sa predsa len na rozdiel od tých momentálne sediacich v base alebo iba nedávno na úrade vlády, sa etike, cti a poslaniu nespreneverili. Práve opačne. Nebyť novinárov, ešte dnes by bolo všetko po starom a apatický väčšinovo mlčiaci občan by si kľudne mohol myslieť, že na Slovensku je všetko v najlepšom poriadku a naša sociálna vláda pre nás a naše deti  chce len to najlepšie.

Vďaka odvážnym, čestným a spravodlivým policajtom, prokurátorom a sudcom. Slovensko možno predsa len má ešte šancu... 

Miloš Majko


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-03-2019 19:21:53
pre pana majku | 16-03-2019 18:29:15 | - na tento druh komunikacie si musis dohodnut individualny diskusny priestor.
pre pana majku | 16-03-2019 18:29:15
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
najprv | 16-03-2019 16:23:21
musíme SMER vyhlásiť za zločinecký spolok a jeho členov za zločincov. Zbytok doriešiť podľa arizačných zákonov strany SMER !!!! Až potom bude dobre a spravodlivo
Pre p,Majku | 16-03-2019 15:21:30
Robite zasluznu pracu
V Seredi je tazke presadit zasady sluznosti a zdraveho rozumu
Vzdy tu panovala skor arogancja a sila
Ale mozno raz to bude ine aj vdaka vam...
havran | 16-03-2019 13:10:55
Už sa teším na ďalší burcujúci príspevok po prevalení sa špiny spáchanej Kiskom a niektorých ľudí z tzv.Za slušné Slovensko.A niekto asi svietil pri sexuálnych hrátkach sl.Troškovej.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-03-2019 02:13:23
tony | 15-03-2019 22:22:00 | - pod mojimi clankami univerzalne NIKDY zablokovana diskusia nebola.

Uroven diskusie si urcuje autor clanku individualne. Aj ja z casu nacas pod niektorymi oznamami diskusiu povolujem vylucne len pre registrovanych. No len pod tymi, o obsahu ktorych sa jednoducho NEDISKUTUJE.

Noviny som zakladal s cielom slobodnej diskusie a Lubo Veselicky napisal okrem ineho aj toto:

"Nezávislosť vnímame ako možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes a rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných."

Ak sa niekedy rozhodnem diskusiu obmedzit, sposobi to bud zakonne opatrenie, alebo strata mojho zaujmu dotovat nezmyselne a primitivne utoky napr. aj na mna, kedze nie som plateny z verejnych penazi a nie som povinny komunikovat s uplne nikym.

Zostane ale moznost vyjadrovat sa k veciam verejnym a vyjadrovat nazory na volenych zastupcov, ako aj klast iom otazky a vyzadovat od nich odpovede na ne.

Co sa tyka navstevnosti SOL, tak sa mylite. Anonymna diskusia mnohych od diskutovania a navstevnosti odradza.
Dnes je diskusia pod vacsinou autorskych materialov obmedzena na registrovanych diskutujucich a navstevnost pokles nezaznamenala.
Ak navstevnost klesne, tak to je tym, ze sa nic zvlastne ci vazne nedeje a tak nieje velmi o com pisat. To je uplne prirodzene a pochopitelne a deje sa to rovnako v kazdom mediu.

Ubezpecujem Vas, ze ja osobne mam dostatokm tem tykajucich sa veci verejnych, takze SOL tu bude este velmi dlho. ;-)
tony | 15-03-2019 22:22:00
p.majko hoci vam patri sol,tak nas tu neklamte v priamom prenose,tolerujete anonymnu diskusiu 11 rokov?pokial sa dobre pamatam 5-6 rokov dozadu ste zablokoval anonymnu diskusiu na 2-3tyzdne a na sol nastalo hrobove ticho.
Este par tyzdnov bez anonymov a sol by bolo pochovane.aj skolak si zrata kolko prispevkov tu davaju anonymus a kolko regist.
v tejto diskusii ste len vy registrovany co je trosku malo,
ci?
Len jedna otazka na ktoru urcite neodpoviete,preco ste po 2-3 tyzdoch odblokovali diskusiu aj pre anonymus?
ale respektujem,vas sol,vase prachy vase nazory vase ego.
Pre. Skolka | 15-03-2019 18:05:22
Niekto si niečo vyfantaziruje a ešte sa cíti byť urazený,a hneď okolo seba mláti.Takze nápis si čo chces,lebo škoda strácat čas.
skolka | 15-03-2019 17:19:58
Potom si jedinacik, ktory jediny ma na svojom mobile pristup na web. Ty si iny. Este si nepochopil svoje narodenie a uz si najmudrejsi ;)

Ach, zabudol som, ze aj ty si z tych, ktori uz dopredu vedia co sa stane.
Pre spam troll | 15-03-2019 15:56:57
No to je ono,takýto argument je absolutna somarina.Ako u detí vo škôlke.
spam ci troll? | 15-03-2019 15:19:57
V pätclennej rodine, s jednym PC a teda aj jednou IP adresou, je v diskusii 5 roznych nazorov.
Ci nie?
Kto je potom zodpovedny? 1 IP, 1 vlastnik IP. Kto z tych piatich je troll?
Halo | 15-03-2019 14:28:30
Veľmi ma trápi,že na Slovensku nie je možná diskusia bez osobných urážok,nenavisti a rôznych iných nepriateľských aktov.A to aj a hlavne v parlamente.Najviacej škodia demokracii Ti, ktorí sa namiesto večnej a realistickej debate uchyľujú k vyvolavaniu nenávisti.V demokracii musí byť nevyhnutné na základe dialógu vytvárať demokratické vlády Inak to nefunguje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-03-2019 14:02:26
vazeny pan majko | 15-03-2019 12:34:33 | - keby mi vadil iny nazor ako mam ja, 11 rokov by som netoleroval anonymnu diskusiu.
vazeny pan majko | 15-03-2019 12:34:33
Ak mate dokaz na to,ze prispevky sem vklada jeden clovek,budte tak smely a dokazte to! Ja som tu dnes na vas reagovala tretikrat. Koho vy sa opovazujete nazyvat trolom a podobnymi nadavkami?kto ste,pan majko,ze vas tak do biela vytaca opacny nazor ako je vas? Mimochodom,ja som upozornila na tu gramaticku chybu..myslim ze by ste mal na seredonline uverejnovat obedove menu a semtam nejaku dopravnu koliziu.inac si pilite konar pod vasich ctenym novinarskym zadkom. A pripominam,ze ziadam dokaz o vasom tvrdeni o jednom pisatelovi!!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-03-2019 11:31:03
Halo | 15-03-2019 10:20:49 | - v prvom rade - novu krv je potrebne dostat vsade. Vymenit starych, skorumpovanych a o svojej nenahraditelnosti presvedcenych politikoch, ktori chcu z funkcii odchadzat nohami dopredu. A je uplne jedno, ci su z koalicie alebo opozicie. Skorumpovane zlodejske hovado sa najde na oboch stranach.

To ale musia chciet ludia - volici.

A ti musia prestat dufat, ze nieco zmenia tzv. protisystemove strany a jedinci kriciaci, ako mavnutim prutika vyriesia bolacky nas vsetkych hromadene desatrocia.

Cim vacsi populista, tym horsie.

- - -

Totoznost nezistujem NIKDY. V momente, kedy vsak UMYSELNE JEDEN TROL pod roznymi nickami spamuje diskusiu aby vyvolal pocit, ze ide o skupinu ludi, si povazujem citatela upozornit na neho. Aj diskusia toziz robi obraz o spolocnosti. Kedze do nej patrim aj ja nezelam si, aby som bol posudzovany na zaklade konania uchylneho jedinca ktory nielenze sa nevie, nedokaze, netrufa si, alebo jednoducho nechce sa podpisat pod svoje VEREJNE VYJADRENIA, ale bezhlavo, arogantne a primitivne utoci na IDENTIFIKOVANE OSOBY a este sa tvari, ze ho odhalenim niekto poskodzuje a uraza.

Kazdy ma moznost zvolit si iny diskusny priestor, kde mu jeho uchylky bude platit niekto iny.

Dovolim si poripomenut, ze pri mojich zasadach som NIKDY NEBOL, nie som a nikdy NEBUDEM v ziadnej strane.

Ak moje nazory aj v buducnosti podpori skupina ludi, politicka strana ci obcianske hnutie blizke nazorom mojim, nemam dovod podporu odmietnut. Su vsak ludia a strany, ktorych podporu zasadne odmietam a od nich sa dlhodobo distancujem.

Takze prosim texty mnou podpisane berte ako moje vlastne nazory a pri bohatych zivotnych skusenostiach a uz nie najnizsom veku viem, co, kedy a kde mozem a co sa hodi alebo opacne.
To nie ja, ale anonymovia maju problem so svojou identitou a nazormi.
Halo | 15-03-2019 10:20:49
Mňa tu zarážajúce dve veci.Preco pán Majko okamžite zisťuje totožnosť pisatela,keď mu nesedi pisateľ a za druhe,prečo Olano,SaS,okamžite využívajú dobrú robotu vyšetrovateľov,a tvária sa ,ako keby oni vsetko vyšetrili ,a ešte k tomu všetko zle spojuju so stranou Smer.Viete,mne je strana Smer ukradnutá,ale opozícia nehanebne využiva každú situáciu demagogicky pre seba Pošlite do čerta tu súkromnú a rodinnu stranu Olano,doterajsich skorumpovaných predstaviteľov Sas a určite vyhráte voľby.Ked nová krv,tak to platí aj o opozícii.
demokracia | 15-03-2019 09:43:56
pekne napisany clanok - plne suhlasim, no neviem, kedy sa bude dat opat verit politikom - nahodena latka je velmi prehnila
...a o novinaroch: stale sa najdu novinari, ktori su platenymi prostitutkami
Dovidenia | 15-03-2019 09:28:05
Možno že je na čase napísať do Olano ako sa ich človek správa k dôchodcom a mladým ľudom. Za ich názor ich uráža a dehonestuje po prípade vymazáva ich diskusiu.

A tento človek verejne žiadal peniaze náš všetkých od mesta na financovanie tohto konspiracneho sektového olano plátku.... hanba
a dalsi -) | 15-03-2019 08:21:56
https://www.aktuality.sk/clanok/673527/apartmanovy-kral-sef-vojenskych-tajnych-ma-15-apartmanov-na-taloch/
Jozef | 15-03-2019 08:21:26
Vynesli ste ho z mauzolea ven,
jak ale vynest Stalina z dediců
po Stalinovi?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-03-2019 07:52:05
Uz niekolko krat som verejne napisal, ze zasadny problem nie je pomylit sa (aj ked naozaj len anonymny tupec si aspon cez Google nepreveri to, co verejne tvrdi o podpisanej osobe), ale chranit toho, kto klame a nadavat na toho, kto klamstvo / kradnutie / tunelovanie a ine spinavosti odhali.

Je to o tom, ze sa ludia naucili v zaujme svojho prospechu klamat kazdeho okolo seba, tolerovat korupciu (vlastne asi hodnootia podla vysky vlastneho korumpovania alebo skorumpovanosti vlastnej osoby) a potierat pravdu. Ze by sa bali pravdy o sebe?

No nic, citliva tema je preto citlivou, lebo u vyvolava obdobne reakcie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-03-2019 07:38:46
infekcia | 15-03-2019 07:29:39 | - hlavne sa sam so sebou v diskusii nepohadajte a neskocte si do reci, lebo Vam ujde myslienka. ;-)
,,v meste znamom distribuciou drog snad v kazdom vchode cinziaka, ,, | 15-03-2019 07:31:56
toto si dovoli napisat ,,novinar,,?
Ak vas ludia napluju, tak sa necudujete. Alebo, budete utekat na GP s oznamenim, ze na vas, na ,,novinara,, , niekto zautocil?
Vazte slova, ktore verejne prezentujete.
infekcia | 15-03-2019 07:29:39
už pár rokov v OĽaNO, SaS, Progresívne Slovensko a im spodobním zúri nebezpečná infekcia, Stačí spomenúť SMER alebo Fico a už im z úst začne peniť jedovatá pena, chúďatka kto ich zachráni???? D:
pan majko, | 15-03-2019 06:47:27
Uz dost!!!ide oklukov????ste novinar,z coho usudzujem,ze pisete vela..aj ked vlastne nic.ale takuto chybu urobi clovek,ktory sa sa zivi pismom??a nenadavajte nikomu do tupcov,nato mame matovica. Takze sup do kuta a cervename sa.a odporucam priamo,nie oklukou-v
pre dakujem za odpoved | 15-03-2019 06:40:38
Ano,presne si to vystihol..kliniec si trafil ty a pan majko uz nedokaze triezvo reagovat. Je na ceste do pekla a sam tam vlastne chce.tak nech ide. Nestrannych novinarov,ktori vedia slusne komunikovat je v seredi urcite viac ako on jediny..
Hana | 15-03-2019 00:41:18
Preco najviac kradnu,vrazdia,klamu ludia okolo smeru, sns,hzds byvali komunisti a obdivovatelia Ruska?Je to nejaka geneticka porucha?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-03-2019 23:51:57
Čisté SCIFI alebo konšpiráccie? | 14-03-2019 23:08:48 | - to, ze tento text ste stvoril o 23. v noci v meste znamom distribuciou drog snad v kazdom vchode cinziaka, ciastocne ospravedlnuje jeho obsah...
nemusi to byť scifi | 14-03-2019 23:18:20
Asi predstav že celá ta Hascakova lúza písala presne to co vrchnosť chcela. Hascak ktorý mal odznaak slusne slovensko na obleku ! kolko opozičných politikov s nim chodí pravidelne na kavu v BA alebo sa radit ? Dúfam že sa to zacne vysetrovať ale bohuzial medialna lúza to prekryje ....
Oligarcha | 14-03-2019 23:13:30
Takže Hasčák podla vsetkeho vedel o tom. Ten Hascak ktorý si platí prostitútov od SME až po tyzden. Este sa všeličo dozvieme. Oligarchovia si takto celý čas platia svojich pisálkov a lokajov
Čisté SCIFI alebo konšpiráccie? | 14-03-2019 23:08:48
PRÍBEH JEDNEJ VRAŽDY

1. Kočner písal majiteľovi SME Haščákovi z Penty sms-ku, že pracuje na "odj**aní čuráka". Haščák mu na to odpísal, že si povedia viac osobne.

2. Haščák zjavne Kočnerovi na osobnom stretnutí jeho plán nevyhovoril. Predpokladám, že sa teraz bude obhajovať tým, že pochopil Kočnerovu sms ako túžbu kamoša Mariána po transexuálnej premene. A SME bude samozrejme písať, že transexualita je cool a že vo co gou.

3. Nasleduje brutálna poprava novinára Kuciaka a jeho snúbenice.

4. Okamžite po prevalení vraždy sa v médiách objaví správa, že Kočner sa Kuciakovi vyhrážal. Pre Kočnera to vyzerá zle-nedobre.

5. V tej chvíli nastupuje liberálna mafia zo SME. Haščákov zamestnanec Tom Nicholson si vymyslí taliansku stopu, ktorá zachraňuje Kočnera a odvráti pozornosť celej verejnosti na konšpiračnú teóriu, že vo vražde Kuciaka mala prsty vláda.

6. Výdatne asistuje Nicholsonova bývalá manželka, poslankyňa Lucia Nicholsonová, ktorá svojimi nezmyselnými obvineniami a šírením protivládneho hejtu takisto odkláňa pozornosť od Kočnera.

7. Začína sa majdan.

8. Ešte raz pripomínam, že je to denník SME, ktorý spúšťa kampaň na odvrátenie pozornosti od Kočnera. Ten denník SME, ktorý je vo vlastníctve skupiny Penta, a teda Jaroslava Haščáka. Toho Haščáka, ktorý vedel o Kočnerovej "transexuálnej operácii".

9. Kvôli hystérii, ktorú vyvolal denník SME s pomocou spriaznených médií, liberálnych mimovládok, opozície a prezidenta, odstupuje premiér a viacerí ministri.

10. To je tá fáza, kedy sa Kočner doma rehlí ako prasa. A ďakuje Bohu za SME. Možno kamošovi Haščákovi aj bonboniéru poslal, to zatiaľ nevieme.

11. Na námestiach pod taktovkou paviána Stankeho vrieskajú zmanipulované decká, že treba zavrieť Fica a ďalších politikov Smeru. Lebo ich vyhecovalo mediálne impérium Penty.

12. Pre Kočnera to v tejto fáze vyzerá skvele. Padá Ficova vláda, Kiska mu robí užitočného idiota. A Marián s Jarkom azda plánujú peknú dovolenku pri mori. Kočner už pripravuje fešný člnok a zadúša sa smiechom na tom, ako SME oblbuje verejnosť.

13. Mediálne impérium Penty ďalej útočí na políciu a živí konšpiračné teórie o talianskej stope. Medzitým ale polícia usilovne pracuje a jej prácu sa nedarí prekaziť, hoci penťácke médiá každodenne útočia na políciu a Kiska dokonca označí štát za mafiánsky.

14. Napriek hejtu penťáckych médií polícia ide po krku Kočnerovi. Dochádza k zatknutiu, čo zjavne prekazilo plány liberálnej mafie. Plán nevyšiel.

15. Kočnerov poskok Tóth si v tejto fáze píše s Haščákovým poskokom Martinom Dankom. Ten ho upokojuje. Vo chvíli, kedy objednávateľka vraždy ukáže prstom na Haščáka, jeho poskok rozohráva spravodajskú hru, aby obvinenie oslabil.

JE DO VRAŽDY ZAPOJENÝ DENNÍK SME?

Po tomto celom vývoji sa dostávame k dnešku. Kočner je obvinený, že si objednal vraždu Kuciaka. Čím sa definitívne potvrdzuje, že neexistoval jediný dôvod na to, aby odstúpil premiér Fico.

Zato sa ukazuje, že do vraždy môže byť zapojený aj denník SME. Haščákov denník. Ten denník, ktorý vytvoril neuveriteľnú antikampaň proti Ficovi a pomohol tak Kočnerovi unikať spravodlivosti.

ONI KRYLI VRAHA, KÝM MY SME VRAHA CHYTALI

Denník SME ďalej veselo komentuje dianie a tvári sa, ako je All for Jan. Predpokladám, že vlastník SME-čka Haščák chodí s odznačikom All for Jan aj do postele.

Denník SME ďalej veselo hejtuje Fica a Smer.

Denník SME: Beáta Balogová, Jakub Filo, Tom Nicholson, Peter Schutz, Zuzana Kepplová, Zuzana Kovačič Hanzelová, Peter Valovič, Michal Havran a ďalší "slušní Slováci". Vivat liberalizmus.

Len aby sa nezabudlo, kto pomáhal Kočnerovi.
A kto pátral po vrahovi Kuciaka.

Ja nechcem rýpať, ale aký je to pocit, drahá redakcia SME? Pozrite sa, čo ste spáchali.

Vložil Hanto s úctou konšpirátorovi Blahovi
lexa | 14-03-2019 22:35:14
Smer vládne pomaly 10 rokov, pod palcom majú políciu aj súdy, prečo teda Kiska ešte nesedí, ani Matovič nebol obvinený, ani Sulíka nevyšetrujú, ani Dzurinda, ani Radičová... Na koho sa Robertko ešte vyhováral? Keď je niekto taký je*nutý, že obhajuje smerácku mafiu, tak asi aj škoda slov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-03-2019 22:27:27
Ako obycajne stale trpezlivo cakam na prispevok v ktorom si precitam, v com som v clanku nenapisal pravdu.

Citam, o com mam pisat. Ako keby ma diskutujuci platil.
Citam o Kiskovi - ale dnes nebol na 5 rokov natvrdo do basy odsudeny prenajimatel bytu Kiskovi, ale clovek SMERu a kamos expremiera Fica.
Dnes nebol z objednavky vrazdy novinara obvineny uz v base mesiace sediaci Kiska, ale clovek, ktory vyrastol hlavne za vlad SMERu (aj ked paprce si s nim zaspinil kdekto) a kamos ex generalneho prokuratora. Ano toho, ktory sa kamosi so SMERom a - do prdele, zase s tymi istymi ludmi v jeho vedeni.

Takze chapem reakcie ludi, ktori netusia kedy pride na ich znamych (mozno aj na nich ssamotnych), no tak to uz byva - ked nepoznaju hranice, lahko ich prekrocia...

Inak, co sa tyka tych SMERakov uz spomenuteho MsZ kde som nekandidoval (ale to priemerne inteligentny jedinec uz urcite vie) - pod SMERom nekandidoval ani Lubo Veselicky a ani Tomcanyi sa velmi nehrdil krkolomnou kombinaciou SDKU a SMER-SD z minulosti. Preco asi?

Ja sa za vyznavane hodnoty nehanbim, nemenim ich a zotrvavam na nich lebo som presvedceny, ze su spravne. A som rad, ze nemusim vymazavat historiu, ale na nej bez problemov mozem budovat buducnost. A to niesom ani v politike...

Tak co, uz ste pochopili, ze spravodlivost ide sice oklukov, brzdia ju nielen chrapuni pri moci ale aj samotni nepoctivi policajti, prokuratori a sudcovia, no cestu si raz najde?
potecha | 14-03-2019 22:21:17
Takych BASTERNAKOV je aj v SEREDI hodne a nikto si ich nevsima,ziju si veselo dalej...
v skutku krasny den! | 14-03-2019 21:41:05
Kocner, Basternak a teraz: Poslanec za Smer Miroslav Číž od roku 2012 využíva štátny byt napriek tomu, že vlastní dvojizbový byt v Starom Meste, ktorý od mestskej časti kúpil ešte v roku 1998 za necelých 700 eur. Necháva si tiež platiť paušálne náhrady ako mimobratislavský poslanec. Ročne ide o tisíce eur.

Smer si dnes ide! Len tak dalej :-)
P.S Todova dnes napisala na FB Dnes je veľký deň! (takze smutna urcite nie je, nemusis sa bat :-))
tony | 14-03-2019 21:02:03
zlodeji su tu od 89-teho,vieme,ze tie svine od hrantu stale kradnu unasaju,vrazdia, od mikiho,meciara fica az po kisku, p.majko uz ste smiesny tou jednostrannostou.
preco tu nevidime clanky o podvodnikovi kiskovi,klamarovi prochazkovi,sulikovi s komplicom kocnerom.

p.majko uz ste dospeli chlap hadam sa nenechate oklamat cukrikom ako ked ste bol maly chlapec,vy by ste sudca nemohol byt aj to co ste tu pisal padni komu padni z vas islo velmi tazko.
Anonym | 14-03-2019 20:17:16
Skoda, ze podobny clanok sa tu neobjavil v den, ked sud skonstatoval Kiskovu vinu v pozemkovej kauze. Kedze Smer SD nie je najlepsia strana na Slovensku, ale zato Kiska najlepsi prezident v novodobych dejinach Slovenska, mohla to byt senzacia.
urrčite sa mýliš | 14-03-2019 19:54:01
Vrah pochádza z Grónska a s Ficom sa stretol u Kočnera a Bašternáka. Takže správne si osúdil. Fico. Aj keď si určite idiot aj blbec niekedy povie pravdu. Bay bay- Zálužie máš neďaleko.
Martin | 14-03-2019 19:45:41
Aa Majko opozičná štetka tu zase plače. Aj keby bol vrah z mozambiku aj tak by bol najhorsi fico. Poradím ti Majko. Ic v ric
Pán Majko | 14-03-2019 19:38:15
Zdarma poskytnem minimálne 20 mojich pracovníkov, kúpim tie najväčšie metly a nechám vyčistiť celú cestu od OU v D.Strede až po samotný Leopoldov. Alebo od vlajúcej vlajky na rodinnom dome pri títeší ? Dúfam, že to aj Dolnej Strede pochopia, že Smer je banda zločincov. A tí patria za mreže.
Ďakujem za odpoved | 14-03-2019 19:33:45
Myslím že skôr môj príspevok zasiahol váš čierny bod :)
Čitatelia si môžu na vás spraviť názor z vašej reakcie. Vy sa jednoducho aj sám dokážete spláchnuť na samý suterén :))
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-03-2019 19:06:10
pre Majko | 14-03-2019 16:55:33 | - som rad, ze som znovu trafil do cierneho o com svedcia niektore reakcie.

Clanok ale nie je o OLaNO, ale o zlodejinach pod krytim konkretnych ludi zo SMER-SD, alebo blizkych tejto strane.

Matovic z OLaNO ich vsak pomenoval dostatocne trefne a dostatocne davno. Snad iba tolko s OLaNO.

Co sa tyka mna - JA SOM DO MESTSKEHO ZASTUPITELSTVA NIKDY NEKANDIDOVAL. Takze sa nejedna o moje farizejstvo, ale o Vasu tupost a neschopnost ani len si preverit to, co Vam Google (SoL alebo moj web) prezradi v stovkach odkazov za niekolko sekund.

A mylite sa, nedostal som stopku. Propaganda, neferova sutaz vo volbach, posahane charaktery inych a nepochopenie pomeru a doslednosti Madarskych volicov v okrese Galanta nami Slovakmi sposobili sucasny stav. Ja som so svojim vysledkom spokojny. Je ziiskany cestne a bez podvodov na volicoch.

Ale spat k SMER a dnesnemu dnu. Co, hrozi, ze kamosi pojdu za tymi dnesnymi? ;-)
Tondo | 14-03-2019 18:51:38
Stiahnuť sa aj s vašim s najlepším prezidentom.
pre Majko | 14-03-2019 16:55:33
Prečo by sa mali stiahnuť ? Rozhodujú občania a najsilnejšia politická strana je stále SMER. Len občania majú právo rozhodnúť o jej pokračovaní či už v koalícii alebo opozícii.
Keďže vy ste kandidovali za OĽANO ( opravte ma pokiaľ nie) do mestského zastupiteľstva tak je tento článok od vás farizejstvom.
Ľudia vám už viac krát dali červenú. Neveria vám. Tak možno by ste mali poslúchnuť svoj vnútorný hlas a stiahnuť sa vy osobne :)
Parlamentné voľby 2016 - Mesto Sereď | 14-03-2019 16:49:26
SMER-SD 31,92 % 2 523 hlasov
Spokojnosť | 14-03-2019 16:46:07
Rekapitulácia.
Sulikov kamarát Kočner u ktorého bol častejšie ako v slovenskom parlamente a dohadovali sa o Generálnom prokurátorovi... Sulík by mal dnešným dňom okamžite odstúpiť z verejného života !!!! Slovensko si to priam vyžaduje !

Bašternák je dobrá správa pre celé slovensko pretože týmto pádom ho Kiska môže nasledovať. Totožné vratky ako mal Bašternák a jeho násobne priznanie chyby sú ako cez kopirák aj u Kisku. Padni komu padni a už čoskoro budú sedieť spolu v jednej cele:)

Takú nešťastnú Moniku Todovú ako bola dnes sa len tak nevidí :) jej tajné želanie aby sa to nikdy nevyšetrilo a spoločnosť zostala polarizovaná jej nevyšlo :)))
sebareflexia | 14-03-2019 16:32:28
čiže svedomie....? u Smerákov? zavesiť na stĺp ako Musolliniho. Majetok prepadnúť ....zavrieť až zčernajú .
gulak | 14-03-2019 16:25:19
Smer a stiahnuť sa,to je namet na sci-fi...ich arogantnosť sa zase prajavila,ked za ministra financií chcú navrhnuť bývaleho šefa finančnej správy..František Imrecze..rezignoval po kauze chýbajuceho výberu cla..300 milionov eur..a možno si vyberie za poradkynu Majku(z Gurunu)Troškovu

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign