Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Pán primátor, na slovíčko prosím

200

From:Milos Majko [mailto:majko@majko.sk]
Sent: Wednesday, November 05, 2014 4:49 PM
To: primator@sered.sk
Cc: prednosta@sered.sk; info@sered.sk; seredonline@seredonline.sk; viceprimator@sered.sk
Subject: Ziadost o stretnutie a vysvetlenie

 

Vazeny pan primator   Ing. Martin Tomcanyi,

dnes popoludni v mediu   www.seredonline.sk   diskutujúci priniesli dva diskusne prispevky s tymto obsahom:

anonym | 05-11-2014 14:29:03 |

Vidieť, že p. primátor je veľmi zaneprázdnený, že si ešte ani nestihol všimnúť, že na jeho úrade je už štvrtá v poradí rodinkárskeho klanu. Teraz je to na životnom prostredí p. Opátová / Maškovičová, Klottonová, a Kavoňová /. Každá sa síce inak menuje ale sú priama rodina. Škoda, že sa v Seredi nanašiel nezávislý človek - osobnosť, ktorý by bol kandidoval na primátora, určite by bol vyhral voľby, preto že občania tohto mesta, majú tie staré tváre, ktoré si myslia,že sú nenahraditeľné/ plné zuby.

gulak | 05-11-2014 15:44:03 | 

Myslíte si,že keby bol primátorom niekto iný..tak by si tam pár ľudí zo svojej rodiny nezamestnal....ježkové oči..rodinkárstvo a známosti fungujú v tomto meste asi odjakživa..

 

Pan Tomcanyi, obsah tychto prispevkov ma „rozhodil“ natolko, za mi neda nepoziadat  Vas o potvrdenie, resp.  vyvratenie obcanmi uvedenych informacii.

Nakolko osobne velmi dobre poznam Vase dlhorocne vyjadrenia o urobeni poriadku na urade a obsadzovani pracovnych miest odbornikmi  chcem povazovat autorov prispevkov  za anonymnych neprajnikov.

Napriek svojej casovej zaneprazdnenosti  (ospravedlnujem sa ze nebudem menovat konkretne aktivity)  Vas teda ziadam  o stretnutie a naslednu reakciu  na obsah prispevkov. 

Pan Tomcanyi, za kazdu cenu Vam chcem dokazat, ako strasne mi zalezi na publikovani korektnych informacii v mediu  SOL a bol by som naozaj nerad, keby nejake „zle jazyky“  narusili  inak kludnu predvolebnu kampan v tychto komunalnych volbach.

Prosim Vas o oznamenie terminu stretnutia za ucelom vyjadrenia sa k tomuto zavaznemu obvineniu do zajtra  12.00 hodiny.

Nepochybujem o tom, ze rad vyvratite urcite nepravdive famy, ktore sa takto siria o obsadeni   MsU pocas tohto volebneho obdobia, kedy mate tu cest  byt primatorom mesta  Sered a jeho statutarom.

S uctou,  SOL aj v mene svojom

Milos Majko


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
poplatky | 09-11-2014 18:32:19
akých budete mať poslancov také budú poplatky. Primátora by som do toho neťahal.
gulak | 09-11-2014 18:23:55
A,čo stále do neho rýpete...čo tu glorifikujete terajšieho primátora....otvoril amfik a ,čo dalej,odvtedy je ticho,nič sa tam neudialo,hlavná vec,že tam každý večer svieta svetlá,ako na zimnom štadione,kto tú elektriku zaplatí...mesto zase zvýši poplatky...
M. Vrbová | 09-11-2014 18:16:23
Pán Sladký, to je úroveň odpovede kandidáta na poslanca?! Uvedomujete si, že Vašimi odpoveďami sa vlastne prezentujete?
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 09-11-2014 14:04:49
pre Sladkého | 08-11-2014 21:22:35 Myslite si, že keď ma nezvolia ľudia, že sa zrúti svet? Človek má vyskúšať všetko. Mimochodom v tej lekárni sa skúste aj vy zastaviť.
pre Sladkého | 08-11-2014 21:22:35
Pán Sladký, nesladíte veľa? Lebo vtedy dostáva človek chorobu, ale v lekárni na tieto vaše prejavy majú medikamenty. Možno ešte zaberú.Vaša nádej,žeby vás mohli sereďčania zvoliť je mizivá. Za tie vaše bezduché príspevky snáď na každý článok, za tie bezbrehé útoky na všetko ,čo sa v meste za ostatný čas urobilo by vám rodičia mali dať na "holú".
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 08-11-2014 16:03:35
Voda bude špinavá, ľudia ju nebudú mocť reklamovať, len preto že mesto pre nich na čele s primátorom nič navyše neurobí. Ak by mal záujem, tak nás odškodnia už pred vyše rokom, keď bola oficiálne uznaná ako nepitna
anonym | 07-11-2014 20:09:33
Hovorte si co chcete.Primator tieto volby vyhra,svoje primatorovanie si zopakuje :D na niekoho budu podane trestne oznamenia,niekto sa mozno nepozrie ani do zrkadla aby sa nepogrcal sam zo seba :D ale v tom finále budeme vsetci spokojní.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2014 19:55:42
Miso, pan primator ma jedinecnu moznost viac ako 3000 citatelom SOL denne ukazat, ze nema problem komunikovat s ludmi a ze ma zaujem objasnit im veci, ktore ich mozu vo volbach zneistit.

Objektivne.
anonym | 07-11-2014 19:54:01
Presne o tom to je.Slusne sa dohodnut.Som toho nazoru ze kto chce vediet ten sa dozvie.Okrem toho,ze pod jeho velenim sa nase mesto viditelne posunulo dopredu, nezlyhal ani ako clovek.
pre miso | 07-11-2014 19:50:05
Tak ste asi jediny!!! Alebo ste preberali osobny biznis s primatorom. Nas primator neriesi problemy obcanov len tak nezistne. Na to nema cas.
Miso | 07-11-2014 19:42:36
Ja poznam primatora Tomcanyiho ako velmi slusneho a ludsky pristupneho cloveka. Chcel som s nim hovorit o jednom obcianskom probleme. Zavolal som v pondelok sekretarke na MsU a povedal jej, o co islo. Ona mi este v ten isty den zavolala, ze pan primator bude mat pre mna hodinu v stredu o piatej popoludni. Prisiel som a pan primator sa so mnou rozpraval ako rovny s rovnym a skratka ako rozumny a slusny clovek. To je moja skusenost s moznostou prediskutovat s nim problematicku vec.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2014 19:08:35
anonym | 07-11-2014 18:09:50 | - tak dobre. Nebudem odporovat.
Napiste v com konkretne.
anonym | 07-11-2014 18:09:50
Tibor K.Asi nie ste jediny kto zmenil názor.Objektivita,nezaujatost je prave to co Vam p.Majko chyba.Len okrem tych par vasich poskokov uz to nikto nezerie.Ba predpokladam,ze ani vy sam tomu neverite.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2014 17:36:13
Tibor K. | 07-11-2014 17:31:54 | - Tibor, pozerajte a rozmyslajte. Prosim, len nepiste sem, lebo tema je ina.

Bude moznost pod iny material, ktory nepochybne pojde von.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2014 17:34:01
Miroslava | 07-11-2014 16:07:52 | - Mirka lutujem, no musim napisat, ze sa mylite. Nazor Vam vsak neberiem. Preco?

O neprajnikoch nemozeme hovorit vo vztahu obcan-voleny funkcionar. Neprajnik je mozno sused, ktory Vam nedopraje nove auto, dovolenku pri mori, ci rekonstrukciu bytu - lebo on na to mozno nema peniaze.

Vo vztahu obcan - voleny zastupca plati zakon a ten urcuje volenym zastupcom POVINNOST odpovedat obcanom na ich otazky tykajuce sa ich mandatu. Osobne som o tom pisal v SOL v minulosti, kedy zakon BEZTRESTNE a co je este horsie, aj bez stipky hanby porusila vacsina poslancov MsZ.

Ja sa primatora nepytam len ako novinar (to je za medium, ktore ma znovu opravnenia v sulade so zakonmi), ale aj ako obcan a volic.

Skutocne za mojimi novinarskymi otazkami nehladajte nic utocne, neprajnicke ci snad prejav antipatie voci jednemu, druhemu ci tretiemu kandidatovi.

Ako obcanovi sa mozu dani ludia nepacit - no aj tu tvrdim, ze napriklad takto fatalne obratenie sa Luba Veselickeho od zakladnych principov demokracie a slobody slova mna osobne boli viac, ako jeho samotneho.

Viem, ze z mojich ust znie mozno nevhodne vyjadrenie, ze jedine SOL za 7 rokov existencie nezmenilo smerovanie, neprezlieklo kabat za tych, ktori ponukali peniaze, vyhody ci ine - a naozaj ich bolo viac ako dost - a drzime sa zasady "padni komu padni".

Jedine takyto postoj, aj ked je v neprospech voci tvorcom media zarucuje, ze na SOL sa vzdy bude moct obcan, ale paradoxne aj ten voleny funkcionar spolahnut.

Keby som do SOL a systemu okolo fungovania samospravy a volieb nevidel tak hlboko, vela veci by som si nedovolil. To co robim robim iba preto, lebo som presvedceny o tom, ze je to cesta, ktora donuti volenych zastupcov konat v prospech vacsiny. Osobne totiz "krvave revolucie" moc neuznavam... ;-)

(ale aj to je sposob na dosiahnutie zmeny, ked to nejde demokraticky a po dobrom)
Tibor K. | 07-11-2014 17:31:54
ÚPRAVA MIENKY. Pán Majko. Doteraz som si Vás osobne vážil, ale nedá mi nezareagovať na výtvor, ktorý sa mi dostal dnes do rúk. Volebné noviny kandidátov koalície KDH a zmena z dola, Demokratická únia. Je mi jedno, či to je trebarz aj za stranu nezávislí bezdomovci, či kresťanský komunisti, ale jedna vec sa mi zdá dole hlavou. Padli mi do očí slová z poslednej strany.Výňatok hneď spod vašej fotky 5. riadok "SOL držím stále v neutrálnej pozícii medzi občanmi a vedením mesta". Akokoľvek sa na tých pár slov pozerám, vychádza mi celkom iné. Možno sa neviem len sústrediť na tie slová, aby mi dávali zmysel.
Miroslava | 07-11-2014 16:07:52
Pan Majko, dobre viete, že neprajníci tu vzdy boli aj budú.. nedá sa vyhovieť vsetkym... ale keby mal kazdy človek, čo o niečom rozhoduje, vysvetlovat neprajníkom to čo neprajníci aj tak nechcú počuť, strávil by s tým celé dni a nemal by čas na podstatne veci.. myslím, že pan primátor Tomcanyi vie tento čas využiť efektívnejšie co nám vlastne aj celé volebné obdobie dokazoval.. prajem pekný den
miro motycak | 07-11-2014 10:18:34
Dano, dano..Vytaz??
Za toto bude jaka hubova polievka!
Lebo ypsilon je viac nez pointa. :D
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 07-11-2014 08:21:22
nie je jednoduchsej odpoede zo strany MsU ako nasledovne:
-kedy a kde bola zverejnena informacia o tom, ze MsU bude robit vyberove konanie na danu poziciu
-kolko uchadzacov sa konania zucastnilo
-kedy vyberove konanie prebehlo
-kto bo vytazom vyberoveho konania
-vsetky poklady, na zaklade ktorych bol vytaz vyberoveho konania vybraty, vratane zvukoveho zaznamu, ak sa uskutocnilo ustne prejednanie.

Inak tu podozrenie z rodinkarstva bude vzdy.

Ako napisal Jozef v jednom z prispevkov, p. Veselicky kedysi povedal: Pytat sa je pravo, odpovedat povinnostou!
pre anonym 5.11.o 14.29 | 06-11-2014 21:15:15
Žeby pani Maškovičová hrala na MsÚ prvé husle, že sa jej tak darí zamestnať celú rodinu?
gulak | 06-11-2014 09:42:05
Ja viem...tiež ma to serie...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2014 09:39:46
gulak | 06-11-2014 09:36:29 | - suhlasim, o tom niet pochyb.

Len nejako mimo moje chapanie ide, ze vzdy su tak talentovani jedinci jednej rodiny a v zasade vzdy sa najdu az v momente, kedy niekto z nich sa ddostane k funkcii, z ktorej vie zamestnavanie ovplyvnit.

Tak nejako to je aj v Severnej Korei...
gulak | 06-11-2014 09:36:29
Ak aj by to bola pravda,tak nikoho nemožno diskriminovať na základe toho,že je niekoho rodinný príslušník,ak ten človek splnil všetky odborné požiadavky na dané miesto,tak je všetko OK...
suhlasim z naco | 06-11-2014 08:09:43
nacos...
naco | 06-11-2014 07:58:50
naco riesit taketo kraviny? rodinkasrstvo alebo nie? radsej riesit to ze to nefunguje tak ako to ma
pre anonyma | 05-11-2014 20:03:48
Nikto si z primátora neurobil fackovacieho panáka,ale občania chcú a majú právo požadovať vysvetlenie.
dalsie rodinkarstvo | 05-11-2014 19:36:28
a rodinkárstvo na MSBSP a Energetike Sereď už bolo objasnené? (Káčer - bývalý kolega prednostu, Marko - bývalý spolužiak prednostu, Šalmík - zamestanec prednostu, Šalmíková - ekonómka v Energetika...
pre: anonym | 05-11-2014 18:12:43 | 05-11-2014 18:28:10
SÚHLASÍM S VAMI
anonym | 05-11-2014 18:12:43
Myslim si ze p.primátor by mal sediet na seredonline a na kazdu p.covinu a klebetu co sa tu objavi,okamzite reagovat.Urcite inu pracu nema.Spravili ste si z neho nejakeho fackovacieho panaka.Moje sklamanie z toho co tu citam zacina byt dost velke a zhnusenie aste vacsie.
obyvatel | 05-11-2014 17:38:09
palec hore pre Jozefa.xixixi Dobreee
Jozef | 05-11-2014 17:34:26
a este

Ľubomír Veselický 28. 11. 2010
Nového primátora a rekonštruovaný poslanecký zbor čakajú 4 roky. Počas nich musíme presvedčiť väčšinu obyvateľov, že ich voľba bola dobrá. Doposiaľ som iba veril. Dnes som o tom presvedčený, že sa koncom roku 2014 budeme mať čím chváliť.

Vyššia účasť na voľbách bol ten základ. Jej pokračovaním musí byť trvalá kontrola práce poslancov a primátora. To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL. Ešte raz vďaka za odovzdané hlasy a Vašu dôveru.

Nemal som ambície na post primátora a teším sa dôvere 620 občanov, ktorí mi vo volebnom obvode dali svoj hlas. Každý z nás si vie predstaviť nejaké zloženie MsZ, no naše predstavy sú iba predstavami a realitou je zisk hlasov vo voľbách. Čakajú nás určite aj ťažké chvíle, no ale čo by to už bol za výkon mandátu, keby nebol okorenený adrenalínom? Budeme stále pod kontrolou verejnosti. Dúfam, že dohoda so SOL uzrie svetlo sveta čoskoro a že sa dožijeme aj priamych prenosov z rokovaní MsZ.


ocuvajte Kefalin, co si predstavujete pod takou kontrolou verejnosti?
Jozef | 05-11-2014 17:04:23
vazeny pan Majko
Skutočne ma zaujímajú hlavne veci, ktoré posúvajú mesto Sereď dopredu , čo konkrétne vieme robiť v budúcnosti v prospech občanov mesta Sereď. Z týchto dôvodov sa predmetnému článku, na ktorý ma upozorňujete budem venovať neskôr .

Vas majitel, teda co to kecam, Vas richtar.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign