Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

OTJ Moravany - ŠKF Sereď 2:0 (1:0)

Igor LehockýDátum15. 05. 2013 22:47:59TémaFutbal
63

Dnes sa odohralo 19. odložené kolo Keno 10 lll.ligy vo futbale a sereďania (v bielom) vycestovali na ihrisko OTJ Moravany nad Váhom, kde sme tradične v minulosti vyhrávali a 14.miesto domácich v priebežnej tabuľke nasvedčovalo tomu, že hostia by si mohli víťazstvom upevniť pozíciu na čelnom  mieste.

V 4.minute ŠKF zahrávala prvý rohový kop ale bez zakončenia, ale v 8.minute lopta  putovala od Pecha do šprintu na Piláta po ľavom krídle lenže jeho center do šestnástky po zemi do vnútra šestnástky z prvej poslal vysoko nad Frťala. V 11.minute rohový kop domácich nič nepriniesol ale v 13.minute domáci po pravom krídle podnikli peknú akciu, Moravčík vysunul Vavríka, jeho center do vnútra šestnástky Verchola netrafil a odrazenú loptu Švestka iba slabo poslal na bránu, pričom lopta po teči skončila na rohovom kope z ktorého OTJ nič nevyťažila. V 17.minute sa už domáci radovali prvý krát, keď stredom Moravčík poslal loptu pre Vercholu, ten uvoľnil do šestnástky v ľavo nabiehajúceho Vajdu, ktorého strela z ľavej strany z 8 m odrazená od nohy Penciaka skončila vedľa ľavej žrdi v sieti Hrdinu - 1:0, smolný moment ale aj vlastné góly platia. V 20.minute mohlo byť zrovnané, keď Gál pekne poslal po pravom krídle do šprintu Kasaja ktorého domáci nestíhali, vnikol do šestnástky až k malému vápnu kde sa mu pod nohy hodil domáci brankár Milošovič ktorý to urobil dobre a loptu vyrážal. Šupák sa ju pokúšal vzápetí poslať do opustenej brány asi z 20 m ale domáca obrana jeho strelecký pokus odvrátila. V 23.minute si pekne loptu narazili Frťala so Šupákom v ľavo od šestnástky a prihrávku z prvej zakončoval na hranici šestnástky Pecho ale lopta tesne míňala ľavú žrď. V 27.minute rukavice domáceho brankára vyprášil Hulák po samostatnej akcii stredom pola, ale prudkú strelu pod brvno z 18 m Milošovič efektne vytlačil nad brvno a z rohu hostia nezahrozili. Hra sa začala vyostrovať v osobných súbojoch a po rohu ŠKF v 35.minute slabo zakončoval Šupák a domáci stačili loptu odkopnúť.Prvú žltú za hrubý faul na Huláka uvidel domáci kapitán Boháček pre ktorého to mala byť už dvanásta žltá karta v súťaži, ale zrejme by obstála aj karta červená, začali pracovať nervy na oboch stranách. V 39.minute sa v dobrej šanci pred päťkou ocitol domáci Rusnák ale našťastie nezakončil a na druhej strane Gál svoje zaváhanie a stratu lopty za cenu žltej karty v 40.minute riešil bránením v autovom vhadzovaní po ktorom by sa domáci dostali za obranu hostí. V 42.minute ďalšiu žltú videl domáci Kotula za faul na Frťalu a v rozkúskovanom prvom polčase sa už nič viac zaujímavé neudialo.

V 49.minute po rohu domácich na krátko možnosť centra do šestnástky domáci pokazili, ale už v 50.minute po zahraní nepriameho kopu za ruku Pecha loptu obrana hostí z vnútra šestnástky vyrážala ale dostal sa k nej domáci Kotula a jeho strelu z hranice šestnástky z ľavej strany po zemi po teči nasmeroval do brány Hulák a bolo 2:0 po odraze lopty od pravej žrde do siete. Sedel som presne v osi vyslanej strely, ktorú keby nikto netečoval skončila by asi pol metra mimo pravej žrde vedľa brány- ďalší nešťastný moment a radosť domácich, po ktorej hlavný rozhodca po protestoch vykázal trénera ŠKF mimo striedačky hostí. Sereďania to ale nevzdali a snaha o prekonanie domáceho brankára sa im uprieť nedá, čo bolo na ihrisku viditeľné. V 55.minute hlavička Huláka po rohovom kope ŠKF tesne míňala pravú žrď. V 57.minute center do šestnástky domácich po rozohraní nepriameho kopu za faul na Gála dotiahnutý nebol a z rohu OTJ v 60.minute sa nič neudialo. V 64.minute žltú kartu videl hosťujúci Pecho, dôvod pozná asi len hlavný rozhodca a Pecho - možno za slovné ataky hlavného rozhodcu alebo nejaký predchádzajúci zákrok. Tréner ŠKF sa pokúšal v ofenzíve niečo zmeniť a na jeho pokyn v 65.minute po striedaní domácich keď dole išiel Vavrík a na ihrisko prišiel Zubka, stiahol z hry Frťalu, ktorého nahradil Kinček. V 67.minute sa v peknej akcii predviedli aj bojovní domáci keď ušli po ľavom krídle a na center do šestnástky si hlavou nabehol Kotula ale prudká lopta išla nad ľavým horným rohom brány. V 68.minute striedali domáci, dole išiel práve Kotula, ktorého vystriedal Miklovič a po rohu OTJ v 69.minute z ŠKF išiel z ihriska Gál, ktorého vystriedal Hudec. V 71.minute domáci ani na dva krát po rozohrávaní rohu na krátko nič nevymysleli, zato sereďania v útoku v 73.minute v šanci, keď centrovanú loptu z ľava z malého vápna v páde poslal Kasaj do pravej žrde z vonkajšej strany. V 76.minute hostia striedali tretí krát, Kasaja nahradil Szegedi a sereďania sa sústredili najmä na ofenzívu, čo bolo pochopiteľné. V 79.minute bol dobre vysunutí po pravej strane Pilát ktorého domáci nestíhali ale v rozhodujúcom momente Pilát ani nevystrelil ani neprihral a jeho asi strelecký pokus z pravej strany z ostrého uhla išiel ďaleko mimo. Domáci sa nikam neponáhlali, nemali na to dôvod, bránili v desiatich ale číhali na každú jednu príležitosť na brejk. V 83.minute po dlhej lopte na hrot útoku sa Pechovi nepodarilo obstreliť domáceho brankára ani na dva krát a lopta z rohového kopu sa od nôh Kinčeka v malom vápne odrazila do rúk Milošoviča. V 87.minute sa po faule Benku na Pecha kopal nepriamy kop hostí, ale zhustenú obranu hostia zdolať nedokázali. V 90.minute domáci striedali tretí krát pomaly a v pohode, dole išiel Moravčík, ktorého vystriedal Dzurilla ale už sa na trávniku nič neudialo, lebo po nastavenej jednej minute hlavný rozhodca zápas ukončil.

Snahu hosťom zo Serede nemožno upierať a diváci v posledných 20. minútach boli vďační za každé razantné odkopnutie lopty domácich do autu, keď ku šestnástke OTJ letela jedna lopta za druhou, žiaľ hostia ju nedokázali dopraviť do brány súpera už 180 minút a na druhej strane dnes k prekonaniu Hrdinu "pomohli" hneď dva krát. Čo k tomu dodať. Domáci hlásatel ohlásil 205 platiacich divákov, teda okolo 300 divákov dnes odchádzalo zo štadióna spokojných a asi aj prekvapených keď si medzi sebou prehodili, že nad Sereďou sa im zvíťaziť v posledných sezónach nepodarilo ani doma, ani vonku. Sklamaní odchádzali priaznivci hostí lebo prehrať na ihrisku súpera, ktorý bojuje o záchranu čakal asi len málo kto. Škoda, ale aj taký je futbal a Sereď namiesto upevnenia na čele súťaže bude musieť o popredné miesto ešte poriadne zabojovať v zostávajúcich kolách s Trnavou, Levicami, Piešťanmi a možno aj Novými Zámkami, Topoľčanmi a Slovanom Bratislava.

Zostavy - domáci : V.Milošovič- J.Moravčík(90.M.Dzurilla), F.Vavrík(65.P.Zubka), J.Vajda, V.Benko, Ľ.Švestka, M.Boháček(K), M.Rusnák, M.Verchola, F.Ravas, M.Kotula(68.Ľ.Miklovič)

              - hostia: M.Hrdina- K.Vaško(K), R.Tarek, O.Penciak, M.Kasaj(76.R.Szegedi), M.Gál(69.M.Hudec), M.Pecho, R.Hulák, J.Pilát, M.Šupák, T.Frťala(65.F.Kinček)

Góly: 17.J.Vajda(O.Penciak vl.), 50.M.Kotula(R.Hulák vl.)

ŽK - 37.M.Boháček, 42.M.Kotula - 40.M.Gál, 64.M.Pecho

Rozhodoval: Pavol Piatka


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Filip Smatrala Filip Smatrala | 17-05-2013 16:08:05
neviem či si bol na tom zápase alebo či si už niekedy bol v Moravanoch a či poznáš pomery v Moravanoch ale asi nie, lebo potom by si toto nenapísal...
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 16-05-2013 14:31:42
tak sa mi zdá ako by schválne takto hrali a najmä aby nepostúpili. na to treba väčší finančný balík a ten klub nemá

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign