Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ohováranie a šírenie klamstva o konkrétnych osobách cez internet dosahuje závratných rozmerov aj vďaka podceneniu problému políciou.

Miloš MajkoDátum12. 08. 2019 23:34:44TémaTak to vidím ja...
200

Určite to poznáte. Na sociálnej sieti či inde na internete si o konkrétnej plne identifikovanej fyzickej osobe prečítate "čo kedy urobila", za čo "je zodpovedná" a s čím sa "dobrovoľne akože nepochváli".  Informácie zpravidla nie sú napísané ako domnienky či individuálne úvahy jednotlivca, ale ako fakt. Síce bez uvedenia akéhokoľvek konkrétneho dôkazu, bez odvolania sa na relevantný zdroj,  - jednoducho tvrdenia, ktoré si ale bežný človek s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou overovať nebude, prípadne overiť nevie, alebo overiť nemá kde.

S takýmito vecami mám osobné skúsenosti. Ale o tom inokedy.

Priemerne pozorný návštevník netu si mohol všimnúť, že "zaručené informácie" sa začnú šíriť prakticky okamžite, ako tá ktorá osoba niekomu prestane vyhovovať a to buď z konkurenčných dôvodov, z politických ambícií ktoré môžu "niekoho" vplyvného ohroziť, či len jednoducho pre iné názory. Zväčša opätovne nepáčiace sa niektorému z volených funkcionárov vo vysokej, ale čoraz viac aj v tej "najnižšej" politike, teda na úrovni miest a obcí.

Uverejnenie nepravdivých informácií môže pošpiniť meno, zničiť kariéru či podnikanie prakticky každému z nás. A to niekedy uplne natrvalo. Záleží len od obsahu a intenzity šírenia nepravdivej informácie.

O čom píšem a prečo je takéto konanie mimoriadne nebezpečné?

Ak sa skutočne chcete zamyslieť nad vecou stačí si predstaviť, ako by ste sa správali a či by ste rozchodili situáciu, keby o vás (manželovi) niekto na  nete začal šíriť informáciu, že je napríklad - pedofilom. Ako by ste sa cítili pri hraní sa vášho dieťaťa na detskom ihrisku, alebo len pri ceste  výťahom, kam by k vám mala pristúpiť susedka z paneláku so svojimi deťmi?

Pri čítaní niektorých statusov na FB skutočne nechápem, ako ďaleko sú schopní a ochotní zájsť niektorí ľudia. A to nehovorím o tých, ktorí sa schovávajú pod falošnými profilmi, ale o úplne bežných ľuďoch. Akoby netušili, že nielenže porušujú zákon (v prípade skutočne právneho štátu) nielen v rovine občianskej, ale aj trestnoprávnej. Na škodu veci je, že polícia a prokuratúra túto problematiku dlhodobo a žiaľ ešte stále prakticky ignoruje. A tak to aj vyzerá...

Včera som na FB zaregistroval status týkajúci sa poslanca  NR SR  Miroslava Beblavého, resp. jeho (pravdepodobne) otca. Konkrétny užívateľ FB zdieľal status z prakticky anonymnej skupiny, kde vyvodenie zodpovednosti za obsah statusu je na prvý pohľad otázne.

Jedná sa status, v ktorom je verejne ako fakt napísané toto:

"Otec Beblavého sa volá Ivan, Ivan Beblavý figuruje ako agent ŠTB"." a ďalej píše: "nečudo, agentom ŠTB sa vždy darilo..." a následne pridáva: "Noví politici? alebo zapredanci, devianti, deti zlodejov a podvodníkov?"

Ako "dokaz" vyzerajúci pre bežného človeka vierohodne autor tohto statusu prikladá  výrez z databázy  ÚPN, kde je meno Ivan Beblavý skutočne uvedené. V čom je teda problém?

Do databázy ÚPN je autorom príspevku nezákonne (a bez upozornenia na manipuláciu s databázou) vložený text  " / Otec " a fotografia Miroslaba Beblavého.  Priemerne inteligentný jedinec by si mal prečítať kategóriu, v ktorej je osoba zapísaná. Jasne a zrozumitelne je uvedená kategória " Kandidát tajnej spolupráce, dôverník" 

Opätovne priemerne inteligentný jedinec by NEMAL prehliadnuť informáciu uvedenú červeným písmom, v ktorej ja jesne a zrozumiteľne napísané, ktoré kategórie registrovaných osôb boli vedomými spolupracovníkmi  ŠTB. A ani jedna z kategórií v ktorých Ivan Beblavý figuruje, medzi ne NEPATRÍ!

Napriek uvedenému autor príspevku  ÚMYSELNE VEREJNE TVRDÍ, že osoba bola  AGENTOM ŠTB.

Aký je v tom rozdiel? Nuž, asi ako v tvrdení, že ktokoľvek z vás vezúci sa nočnou električkou okolo miesta na ktorom ráno nájdu mŕtvolu, je vrahom. Môžete byť potenciálne svedkom, no s najväčšou pravdepodobnosťou ani len nie podozrivým, keďže električka  okolo miesta len prešla a vy ste z nej nevystúpili... Vrahom v skutočnosti je niekto iný - možno práve ten, kto na električku  bude poukazovať, aby zmiatol vyšetrovateľov. 

Rovnako, ako  v spise pod menom  Beblavého uvedené kategórie. Čo znamenajú registrácie ako Kandidát tajnej spolupráce či dôverník, zistíte jednotuchým priblížením kurzora ku kategórii. 

Keď do databázy vložíte meno Beblavý, databáza zobrazí mená a priezviská registrovaných osôb. Iba v dvoch z piatych prípadov  sú kategórie vysvietené červenou farbou, čo pre znovu priemerne inteligentného človeka  znamená prepojenie kategóriu na vysvetlivku - áno, podľa registračných protokolov ŠTB osoby týchto kategórií mali byť  vedomými spolupracovníkmi zločineckej organizácie komunistickej ŠTB.  V statuse spomenutý Ivan v takejto kategórii nefiguruje.

Ľudia v ostatných kategóriách boli záujmovými osobami ŠTB a to buď pre svoje povolanie, verejné sa angažovanie, mali rodinných príslušníkov v zahraničí (USA, NSR, Rakúsko), niekto z ich rodiny emigroval na západ, či boli pre vtedajší totalitný režim neprijateľní. O registrácii a záujme ŠTB o svoje osoby (rodiny) nevedeli a ak by informácie získané o nich do spisov neboli vyhodnotené pozitívne, nikdy by sa o registrácii a záujme ŠTB o nich ani nedozvedeli. A treba pridať informáciu, že ľudia neboli registrovaní z vlastnej iniciatívy - registráciu vykonal dôstojník ŠTB a keďže išlo o tajnú službu, tak pochopiteľne denník PRAVDA či Rudé právo o tom nepísal.

Problematiku je možné naštudovať si úplne bez problémov zo zdrojov  ÚPN  tu:  https://www.upn.gov.sk/regpro/

- - -

Z uvedeného vyplýva, ako jednoducho je možné úmyselne pošpiniť meno človeka uvedením nepravdivých informácií o ňom verejne. Ale to bol evidentne účel. Že autor predmetnej diskreditácie  počíta s nevedomosťou až blbosťou vysokého percenta populácie, je žiaľ vizitkou spoločnosti dnešnej doby. Prijímané informácie len minimálny počet ľudí analyzuje a nad ich obsahom sa zamyslí.

Na záver ako obyčajne pridám: -  ... a bude horšie ...


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Zdroj: FB
200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Hranol zo Smeru má na Belize 650 milónov eur. | 15-08-2019 20:33:49
Súdruha plk poslanca hranatého birkoma zo Smeru urazila ta nízka suma uvedená matovicom.
Preto sa súdil !
ako to fungovalo/funguje?/v Parlamente | 15-08-2019 19:57:06
zo spisu Gorila:
Hašcák káže Malchárkovi, aby s nimi zacal komunikovat, aby všetkým poslancom dal ešte nejaké peniaze a aby im hlavne vela nasluboval („uvaril ich na sluboch“). Zacínajú prechádzat jednotlivých poslancov:
Stanislav Kropilák - Malchárek hovorí, že Pavol Rusko Kropilákovi slúbil 2 + 2 mil.
Sk za každý rok pôsobenia v parlamente. Od Ruska Kropilák nakoniec nedostal nic, dostal zatial 2 mil. Sk od nich. Pred Vianocami bol Kropilák za Malchárkom a pýtal peniaze. Malchárek mu povedal, že zatial nic nevyrobil, ale dá mu teraz 0,5 mil. Sk zo svojich. Kropilák to odmietol. Dohodli sa, že Malchárek do konca januára nieco vyrobí a potom mu dá. Kropilák okrem toho na svoj basketbalový klub dostáva rádovo stotisícové sponzorské príspevky od podnikov v rezorte hospodárstva (Transpetrol, Slovenské elektrárne). Malchárek hovorí, že do konca volebného obdobia dá Kropilákovi ešte 2 mil. Sk. Zo strany Kropiláka nevidí Malchárek žiadne nebezpecenstvo.
Jozef Heriban - Malchárek má pre neho 1 mil. Sk v aute, ktoré mu odovzdá hned po tomto stretnutí. Heriban nie je problematický.
Peter Bíroš - pre Malchárka je problematický, tiež sa hlásil pred Vianocami u Malchárka o peniaze. Malchárek ho nevie odhadnút. Bíroš podla Malchárka inklinuje k SDKÚ. Hašcák hovorí, že tam nemá šancu. Hašcák hovorí, že Bíroša ukocírujú cez Michala Lazara a SAP (pravdepodobne obstarávanie informacného systému v SE).
Jozef Elsner - pre Malchárka je problematický. Podla Malchárka je to cistý „žoldák“, t.j. ide tam, kde mu dajú viacej.
Ján Drgonec - podla Malchárka je to duševne chorý clovek. Malchárek vybavil na MH SR lukratívne miesto pre jeho manželku. Drgonec dakoval Malchárkovi aj Dzurindovi. Drgonec dostane koncom januára od Malchárka ešte súhlas na peniaze na BN pozemky. Malchárek ale nevie vylúcit, že s ním o pár mesiacov nebudú opät problémy.
Rudolf Chmel - je stále neuspokojený. Snažil sa už cez Malchárka umiestnit 3 ludí do štatutárnych orgánov štátnych podnikov. V jednom prípade mu Malchárek vyhovel, ked dal jeho cloveka do dozornej rady Transpetrolu. Dalšie 2 osoby sú v súdnom spore s energetickými podnikmi, do ktorých ich chcel Chmel presadit a sú na ne podané trestné oznámenia. Malchárek sa smeje, že Chmel vyberá tých ludí asi z basy. Podla Malchárka má Chmel nereálnu predstavu, že cez týchto ludí zarobí na stomiliónových obchodoch cca 50 mil. Sk. Podla Malchárka na to nemá.
Miroslav Ábelovský - pre Malchárka je problematický a nevyspytatelný. Nemajú ho pod kontrolou. Ábelovský tlací personálne nominácie od Miloša Stopku do Slovenských elektrární a SEPS. Malchárek odmieta tieto nominácie. Ábelovský bude na výplatnej listine za tie pozemky (pravdepodobne KIA). Ábelovský urobil Malchárkovi BN problémy u premiéra SR. Malchárek nemá rád Ábelovského.
Herman Arvay - tiež bol pred Vianocami u Malchárka pýtat peniaze. Malchárek hovorí, že Arvay nie je problematický. Smeje sa, že ked mu dá v januári 0,5 mil. Sk tak mu bude slúžit do konca života.
Karol Džupa - dostal od Hašcáka 4 mil. Sk. Inklinuje k R. Zajacovi. Bude poslúchat. Hašcák mu platí ešte 30 tis. Sk mesacne ako konzultantovi Penty.
BN poslanec (pravdepodobne Karol Kolesár) - dostal od Hašcáka 6 mil. Sk. Bude absolútne poslušný.
Ladislav Polka - nie je problematický.
Róbert Nemcsics - zaplatil ho tiež Hašcák. Hašcák sa pýta ci má Nemcsics na Malchárka požiadavky. Malchárek hovorí o Nemcsicsových návrhoch na problematické a nereálne obchody s pozemkami cez MH SR a dodávky ropy pre SŠHR, ktoré Malchárek odmieta. Malchárek si ale nemyslí, že by ho Nemcsics chcel odvolávat.
Iveta Henzélyová - nie je problematická
Bohumil Hanzel (SMER) - je problematický. Malchárek mu slúbil, že mu predá velké pozemky SPP v Trencíne za 40 Sk/m2. Malchárek tvrdí, že len ked to hned predá, tak zarobí 100 mil. Sk. Hanzel chce okrem toho subdodávky na ASSET pre SAP v SE v hodnote 50% zákazky v hodnote 390 mil. Sk o com sa už údajne bavil aj s Hašcákom. Hašcák hovorí, že to nie je pravda, že sa síce s Hanzelom stretol, ale bavili sa o subdodávkach pre ILS co je BN systém v zdravotníctve, ktorý sa presadí cez ministra zdravotníctva Rudolfa Zajaca.
Hašcák na konci uzatvára debatu o poslancoch s tým, že Malchárek sa má s poslancami viacej stretávat a spoluprácu má založit viac na sluboch ako na vyplácaní hotovosti. Spoluprácu cez sluby má viest spôsobom cez nápady a pridanú hodnotu zo strany poslancov. Hašcák vysvetluje Malchárkovi, že ak bude sluby stavat na vlastnej aktivite poslancov, tak 99% slubov nebude musiet splnit, pretože poslanci sú neschopní a sami nebudú vediet obchody dotiahnut do konca.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-08-2019 16:44:49
seredan | 15-08-2019 16:24:39 | -kludne menujte preslapy politikov z koalicie, opozicie a aj politikov cakatelov. Kludne ich pomenovavajte a za kazde meno zlodeja, tunelara a podvodnika napiste aj nazov strany, ktoru reprezentuje, ci ktora ho do verejnej funkcie nominovala.

Drzim Vam palce a tvrdim - padni komu padni. Nie som medzi nimi a spinavosti nimi narobene sa rovnako dotykaju aj mna a mojho dietata, ko kazdeho bezneho obcana.

Vzdy som volal po ich hmotno aj trestnopravnej zodpovednosti. Kazdeho z nich. Tam, kde mam aspon nejaky realny dosah na ich odhalenie, tak aj robim. A robim tak pod vlastnm meno a priezviskom, neskryvam sa a preto mi verejnosti zatial neznama osoba / osoby objednali aj podpalenie mojho auta. A vidite, ze ma nezastrasili.

Co sa tyka Vasho pisania a menovania zlodejin konkretnych ludi mam podmienku, ak to ma byt na SOL. Nevkladajte prispevky cez anonymizer ci proxy server - tie proste administrator zmaze. Nie pre ich obsah, ale preto, lebo v pripade nutnosti (oznacena osoba poda TO) pre policiu bude stazene dopatranie sa k autorovi prispevku.

Keby som nechapal podstatu pisania anonymne, zablokoval by som takuto formu diskusie.

Ale pisat anonymne a svoju anonymitu este zakryvat - to samotne uz povazujem za chrapunstvo a snahu poskodit inemu bez akejkolvek zodpovednosti a to NIE, na SOL neskusajte.

- - -

Nie, nemam pristup k spisu, no ani sa k veci nevyjadrujem, kedze netusim, kde je pravda.

- - -

Co sa tyka spinavosti politikov a ich prepojenia na organizovany zlocin - tak to je o inom. Podla mna je vonku dostatok informacii nato, aby si clovek pri zmysloch urobil nazor na fungovanie "politikov" v tomto state a ja osobne aj v samospravach, ktorym sa dlhodobo venujem.
seredan | 15-08-2019 16:24:39
pan Majko sluzi Vam ku cti, ze ste moj prispevok nezmazal. Narazate tu na moje meno a priezvisko. Ale ja nie som verejne cinna osoba aby som sa zviditelnoval. Ak by som takou chcel byt tak to robim :). Nikoho neohovaram, na nikoho neutocim. Len poukazujem na fakty. K tomu uctu aj sam Matovic priznal, ze si to vymyslel lebo chcel zistit ci sa Fico "chyti". Som za zverejnovanie pravdy a trestanie ak niekto podsuva vymyslene, alebo neoverene informacie. Aj novinar by mal niest zodpovednot za svoje clanky. A nie len novinar ale este viacej politik. Bohuzial na slovenskej politikej scene je malo korektnosti. Koalicia, opozicia, vsetci su rovnaky. Jedny klamu, druhy klamu. Preto neznasam ked novinari utocia len na koalicnych politikov a opoziciu si nevsimaju. Ved staci par prikladov Matovicov vymysel s uctom, jeho klamstvo s danovymi papiermi schovanymi na povale a jazdy s jeho mamickou na fabii, Truban a jeho travicka a neskor aj jeho LSD, Kiska a jeho pozemok, jeho vratky DPH.... a takto by sa dalo pokracovat. Preto netreba zverejnovat len to co sa niekomu hodi, ale treba byt naozaj nestranny ak ide o pravdu. Tymto neobhajujem koalicne strany, to ani nahodou, som rad ze sa ukazalo ako bol podnikatel z NR napojeny na policajny zbor. Nie som zastanca koalicie ani opozicie, len zastavam nazor jedneho metra na vsetkych. Pan Majko este mi neda jednu otazku na Vas, nie ja nemam pristup k vysetrovaciemu spisu a vy ho mate? Tuto vasu otazku som nepochopil.
Obyvatel | 14-08-2019 22:03:14
Takze za min. režimu som nebol v strane, bol som birmovany, veriaci aj ked som do kostola chodil len prilezitostne a bol som v NSR cize zap. nemecku. A cuduj sa svete v štb archívoch nie som. Ja stale tvrdim bez vetra sa ani listok nepohne.
cit"Igor Matovič je bezcharakterný klamár" | 14-08-2019 21:34:39
Miroslav Beblavý:
Igor Matovič 17. februára zaútočil na môjho otca a celú moju rodinu tvrdením, že sa obohatila o 60 miliónov euro v mečiarovskej privatizácii. Moja rodina nezarobila 60 miliónov euro a nezúčastnila sa za Vladimíra Mečiara žiadnej privatizácie. Igor Matovič je bezcharakterný klamár, ktorý bez problémov povie 2 lži v jednej vete, hoci odo mňa vedel, že to nie je pravda. Igor Matovič neváha klamať a zaťahovať môjho otca dôchodcu do politických šarvátok len preto, že na mňa nič nemá, ale každého oponenta musí zničiť.

Zo všetkých politikov na Slovensku som zverejnil o svojom majetku úplne najviac. Dal som dokonca novinárom k dispozícii ešte aj daňové priznania od svojich 18. narodenín, aby som dokázal, že nemám čo skrývať. Neexistuje otázka o mojej príjmovej situácii či majetku, na ktorú som odmietol odpovedať. Nikdy som špekulatívne neprevádzal svoje firmy na biele kone či manželku, aby som sa vyhol daňovej a verejnej kontrole, ako to opakovane urobil Igor Matovič.

beblavy.sk/clanky/ako-igor-matovic-klame-o-mojom-otcovi-dochodcovi/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-08-2019 21:11:57
Obyvatel | 14-08-2019 20:25:44 | - moznosti je viac. Napr. nik nepracoval v zamestnani, kde mohol sirit informacie potencialne nebezpecne pre vtedajsi rezim. Nik nebol veriacim clovekom, nik sa nesnazil vycestovat na dovolenku do kapitalistickej cudziny ci do SFRJ, nemali ste pribuznych na Zapade...
Alebo ste boli sedzm priemerom, ktory idealne zapadol do systemu - takych bolo najviac.
Urcite je moznosti viac, kazdy musi porozmyslat nad pravdepodobnymi dovodmi.
Obyvatel | 14-08-2019 20:25:44
Ja to beriem s rezervou. Existuje stara múdrosť ze bez vetra sa ani listok nepohne. Tak preco napríklad v tom zväzku štb nie je moje meno alebo niekto z celej mojej rodiny alebo mojich predkov ci priatelov ci ich predkov? To akoze nahoda alebo všetci mali iba stastie ze nie su v zaznamoch štb?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-08-2019 19:53:44
seredan | 14-08-2019 19:36:05 | - problemom su nie media, ktore uvadzate, ale konkretni ludia s menami a priezviskami.

Ako priklad uvediem Vas. Aj Vy mate mno a priezvisko a napriek tomu ste svoj prispevok vlozili do diskusie cez anonymizer - za standardnej situacie by bol zmazany nie pre jeho bsah, ale sposob vlozenia, teda pre porusenie pravidiel.

Zostal iba preto, aby som na zaklade opatovne preukazatelneho faktu mohol verejne poukazat na to, na co poukazovat chcem.

Aj Vy pisete o vymysleonm ucte - mate pristup k vysetrovaciemu spisu? Alebo ste si len vystvoril vlastnu pravdu na zaklade vyjadrenie dnes uz nastastie EXpremiera Fica?

Viete, ludia fakt potrebuju mat dostatok informacii na to, aby sa myslenim dopracovali k pravde.
seredan | 14-08-2019 19:36:05
pan Majko som rad ze ste sa dal na tuto temu. Treba ukazat ako politici a daktore media preukazatelne klamu a pretacaju pravdu, alebo ju zahmlievaju. Som rad ze z politikou ako priklad uvediete p. Matovica, ktory si vymyslel Ficov ucet v Belize ak sa nemylim. Dalej som rad ze sa povenujete konspiracnym mediam ako Dennik N, SME, aktuality. Myslim ze tam mate velky vyber clankov, ktore sa budu dat pouzit. A dufam ze poukazete aj na niektorych novinarov ako Todova, Bardy, Korda. Uz teraz sa neviem dockat vasich clankov. A este jeden tip pre Vas: Pravdovravny pan Truban, co pred mediami vyhlasil ze ziadne tvrde drogy nebral a po prevaleni kauzi ked uz nemal na vyber priznal LSD. A taktiez jeho 5 gramovy bieli dizajn, aj ten treba spomenut. Lebo dizajn sa robi na gramy, ak by sme to my nevzdelanci nevedeli :D. Sirit klamstva a nepravdy je ZLE, preto kvitujem ze chcete na toto poukazat. Klamstva sa stali nastrojom politikov a novinarov, ktory nimi nicia svojich konkurentov na objednavky svojich oligarchov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-08-2019 18:30:50
Seeker | 14-08-2019 17:10:45 | - ja riesim to, co je 100% preukazatelne. Ze o politikovi niekto napise svoj nazor - moze byt aj nie jemu nazor prijemny, je nutne zo strany politika respektovat. Ale tu sa nejedna o nazor na jeho vykon funkcie. Tu sa jedna o ciste ohovaranie a ja osobne som si isty, ze nespochybnitelne ide o TC Ohovarania.

A nemajte obavy, poukazema aj na ine pripady.

A citatelom na troch clankoch o jednej veci presne ukazem, ako pracuje vela medii, ktore robia clanky prakicky od stola bez poznania reality.
Seeker | 14-08-2019 17:10:45
Preco tu riesite debila, ktory presadzuje pedofiliu a manzelstvo hermafroditov. Velmi zly priklad ste dali. Aj iny su poskodzovany verejne, aj na politickej urovni a to tu riesit nebudete?
kto vstupuje do politiky | 14-08-2019 16:12:20
musí rátať aj s takýmito údermi pod pás
seredanka | 14-08-2019 13:34:32
podľa mňa nie je správne šíriť o niekom neoverené klamstvá, ale ani sa veľmi tomu nedivým, veď ľudia majú toľko príkladov ako treba šíriť rôzne nepravdy. Sú to v nemalom počte média, ktoré s bohorovným úsmevom klamú aby zdiskreditovali tú alebo onú stranu, politika, ministra, len preto, aby zavádzali národ, sú to vysoko postavení politici, poslanci, ktorí dokážu bez mihnutia oka pošpiniť jeden druhého, dokážu vytiahnuť ľudí do ulíc, len aby im pomohli zhodiť niektorého politika, lebo im stojí v ceste, koľko klamstiev vytiahli na verejnosť, ktoré boli podobne zmanipulované ako je práve tento "dôkaz" o otcovi Beblavého nuž ako sa môžeme čudovať, že aj obyčajní ľudia začali používať túto metódu, ktorú ako prví zaviedli práve média a politici

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign