Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Odmeny si rozdávajú a tvrdia, že "mesto nemá peniaze" - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum10. 03. 2016 12:03:16TémaPostreh občana

Najskôr večerný telefonát už roky nespokojného obyvateľa mesta s riešením požiadavky občanov časti Bratislavskej ulice. A pozor! Nejedná sa o nový asfalt pred domami či bytovkou, ba dokonca sa nesťažuje ani na nepokosený trávnik. Problémom je, že ani v roku 2016  nemajú cestu a chodník !! k bytovke. 

Perličkou z následného e-mailu je toto: "samo mesto o nás povedalo, že ani nevedeli že existuje nejaká bytovka pokiaľ sme neprišli a neoslovili ich s prosbou o spomínanú rekonštrukciu."  Tak to je už čo? Že o bytovke neviem ja, moj sused či niekto z inej časti mesta, chápem. Ale vedenie mesta? To snáď nemajú prehľad o tom, kto ich platí za servis, ktorý sú občanom za ich peniaze povinní vykonávať?

- - -

From:Martin Mihalik [mailto:martin223.mm@gmail.com]
Sent: Wednesday, March 09, 2016 10:57 PM
To: majko@majko.sk
Subject: Zabudnutá bytovka Bratislavska 811/2

Dobrý večer. 

Píšem Vám na základe prísľubov mesta Sereď, ktoré nám obyvateľom bytového domu Bratislavská 811/2 Sereď už zhruba 3-4 roky sľubuje rekonštrukciu rozbitej prístupovej cesty k spomínanej bytovke. Jedná sa o mestskú komunikáciu približne 28m dlhú a 7m širokú na ktorú mesto neustále nemá údajne finančné prostriedky.

Už po druhý krát sa písala žiadosť na mesto aby nám cestu zrekonštruovali, ako sa stalo aj minuli rok a do dnešného dňa sme nedostali žiadnu odpoveď. Vždy aj keď prídeme na mesto za pánom ktorý to má na starosť, tak sa nám dostane len odpoveď ROKUJEME OTOM lebo mesto nato nemá finančné prostriedky. Pán z mestského zastupiteľstva ktorý má na starosť cestnú komunikáciu nám ešte dodal, že sa tu spraví provizorné parkovisko s makadamu na ktoré sa len namaľujú čiary. Čo bol zase nedodržaný sľub. Hlavne, že mesto za prenájom parkovacieho miesta berie dosť veľké peniaze ročne.

Čo sa tíka chodníka nám zase bolo povedaná, že keď chceme chodník aby sme mali kade chodiť s kočíkom, máme si ho urobiť. A zase odpoveď  MESTO NEMÁ PENIAZE. Čo si myslime že je blbosť, lebo odmeny sa rozdávajú na meste a nejedná sa o kilometre ale o metre. Nakoľko túto odpoveď dostávame už dosť dlho a trpíme len mi, sme sa rozhodli, že si ju dáme aspoň prerovnať technikou na vlastné náklady lebo už sa tade nedalo ani chodiť a nie ešte prechádzať vozidlom.

Po prerovnaní spomínanej cesty sme znovu telefonicky oslovili mesto konkrétne pána Krajčoviča aby sa prišli nato pozrieť, čo nám bolo sľúbené ale opäť nedodržané. Povedal nám, že pošlú nejakého pána, sa nato pozrieť nech zvolí riešenie ale pán sa do dnešného dňa nedostavil. Cesta z mestského zastupiteľstva po našu bytovku trvá 2 až viac dní. Nehovoriac o tom, že nakoľko sa cesta skladala len z hliny a drobného kameňa nám viditeľne upchalo aj kanál. Čo tak isto mesto netrápi.

A to nehovoriac o tom, že už vyše roka, tu máme sľúbenú montáž verejného osvetlenia. Nakoľko sa obyvatelia bytovky v staršom veku za tmy boja chodiť von, lebo k budove chodia verejné pracovníčky vykonávať svoje túžby a potreby. Načo hneď padla výhovorka, že by museli natiahnú dlhý prívodný kábel až od blízkosti pumpy Slovnaft a že keby nám sem dali osvetlenie na solar, tak tu by ho hneď ukradli.

Už nevidíme iného riešenia len zverejniť tieto skutočnosti vašou reportážou, aby obyvatelia mesta Sereď a tiež zastupiteľstvo mesta zistili, že sme tu aj mi a myslíme si že máme plný nárok aby nám mesto vyhovelo. Po nekonečných sľuboch a výhovorkách. Lebo aj samo mesto o nás povedalo, že ani nevedeli že existuje nejaká bytovka pokiaľ sme neprišli a neoslovili ich s prosbou o spomínanú rekonštrukciu. A to sme ochotný aj mi pridať ruku k dielu, i keď nemusíme. 

Ďakujem 

S pozdravom Martin Mihálik - podnájomník bytového domu 

- - -

O stanovisko sme mali záujem požiadať aj vedenie mesta a to konkrétne  primátora  Ing. Martina Tomčányiho, jeho zástupcu, zároveň hovorcu a poslanca MsZ   Bc. Ľubomíra Veselického a prednostu úradu Ing. Tibora Krajčoviča. 

Telefón dvihol jedine prednosta úradu a po krátkom oboznámení sa s obsahom podnetu občana  si vyžiadal predmetný e-mail s tým, že zajtra zaujme stanovisko.  Primátor mesta nám ešte počas zvonenia zaslal SMS s výzvou, aby sme mu poslali e-mail, alebo SMS.

Všetky reakcie ako úradníkov, tak volených zástupcov uverejníme v plnom znení - ak ich obdržíme.

- - -

AKTUALIZOVANÉ

Po uverejnení toto postrehu občana, na moj e-mail prišla táto správa:

Vážený pán Majko!

19.9.2014 o 11:02 som Vám poslal mail, z ktorého zopakujem iba poslednú vetu.

Ak máte otázku ako  obyvateľ Serede, napíšte mi ju mailom, a ja na ňu odpoviem.

Od 19.9.2016 sa na mojom postoji k Vám nič nezmenilo.

Ľubomír Veselický

zástupca primátora mesta Sereď

- - -

AKTUALIZOVANÉ  10.03. 2016  12:40

From: Ing. Tibor Krajčovič [mailto:prednosta@sered.sk]
Sent: Thursday, March 10, 2016 12:18 PM
To: 'Milos Majko'
Subject: RE: postreh obcana

Dobrý deň, pozriem sa na to – ako aj priamo na mieste.

Tibor Krajčovič
prednosta MÚ Sereď
www.sered.sk

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2016 23:40:30
Pan Majko | 18-03-2016 14:24:58 | - kludne mi nehovorte novinar a nebudem si tak hovorit ani ja. Ani Veselicky si urcite nehovori hovorca. ;-)
Pan Majko | 18-03-2016 14:24:58
Vy si hovorite novinar? Eticky kodex novinara prijaty Slovenskym syndikatom novinarov ktoreho ste clenom hovori: Novinar je povinny dosledne si preverit kazdu informaciu ktoru zverejni. Informacie sispraviddla overi asponz dvoch od seba navzajom nezavislych zdrojov. Prvy zdroj - MartinMihalik. Druhy zdroj? Neni! MATE VYNIMKU? Keby ste si overovali neplnila by sa diskusia odbornikov na vsetko pravda?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2016 08:15:48
Z neodpovede vyplyva | 18-03-2016 07:05:34 | - pod inym prispevkom som vysvetli a tu vykonal. Takze propagandu si rieste vo svojom a za svoje. ;-)
Z neodpovede vyplyva | 18-03-2016 07:05:34
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-03-2016 17:32:01
Pan Majko | 17-03-2016 17:18:47 | - ked na ucte zaregistrujem financu odmenu od Vas, vznikne Vam narok klast mi otazky.
Dovtedy ich kludne kladte tomu, koho platite Vy.
A ja budem tomu, koho platim aj ja. ;-)

Spravodlive, nie? ;-)
Pan Majko | 17-03-2016 17:18:47
Pisali ste ze prednosta bude odpovedat. Poslali ste otazky aj hovorcovi? Dostali ste odpovede? Uz je to dost davno a patrilo sa odpovedat.
pán Majko | 11-03-2016 18:18:16
Vy sa ani neviete opýtať kompetentných na meste jednoduchou otázkou typu: Plánuje sa oprava cesty a kedy ?
Plánuje sa svetlo a kedy ?
Možno by ste dostal odpoveď a nemusel zverejňovať to , čo nemáte overené.Je nanajvýš zaujímavé že niekde sa mailom pýtať viete a niekde Vám nejde o to ako a kedy bude vec vyriešená. Už sa nedá vôbec čudovať že niekto chce odpovedať iba mailom. Po tých vyfabulovaných článkoch to plne pochopí snáď každý priemerne inteligentný občan aj vaša automatická práčka.
Tiež by ma zaujímalo kto a za akých podmienok dovolil tu cestu rozkopať, keď my potrebujeme rozkopávkové povolenie a čo ja viem čo ešte a tu Vás porušenie predpisov nezaujíma.Hlavne nech sa píše a háda.Smutná žurnalistika na seredský spôsob.
Pre pre Seredan | 11-03-2016 16:25:48
Verejne volby? Veselicky pise kolko % Seredanov nevolilo. Majko mu napisal ze to sa v slusnej spolocnosti nerobi. Majko napisal ze kazdy hlas je dolezity. Kazdy pisal o tom istom. Len pravdu ma Majko. Rozumis tomu?
Pre pre Seredan | 11-03-2016 16:25:48
Verejne volby? Veselicky pise kolko % Seredanov nevolilo. Majko mu napisal ze to sa v slusnej spolocnosti nerobi. Majko napisal ze kazdy hlas je dolezity. Kazdy pisal o tom istom. Len pravdu ma Majko. Rozumis tomu?
Mišo | 11-03-2016 10:44:34
Opäť niekto trafil klinec po hlavičke. Názov článku je trefný!
pre anonym | 10-03-2016 20:45:49 | 11-03-2016 07:21:42
Ty si ale vymletý človek!Alebo nemáš oči a uši? nevidíš nič okolo seba? Vidíš len čo chceš? Kde žiješ v pivnici a čítaš na online? Tak čítaj pozorne, aby zistil, že kto to píše a kto to len uverejní! Ak v tom nevidíš rozdiel, tak ti už neni pomoci!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 20:53:27
anonym | 10-03-2016 20:45:49 | - este jeden prispevok v tomto tone a zablokujem Vam pristup do media.
Ja nie som stazovatelom. Zabezpecne si niekoho, kto Vam precita prispevky - Vy to evidentne nedokazete...
anonym | 10-03-2016 20:45:49
Tento bytový dom tam stoji 40 rokov a to až teraz majko zistil že tam je cesta s výmolmi. Majko je genius Po 40 rokoch našiel ulicu že nemá asfalt.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 16:44:25
anonym | 10-03-2016 16:25:18 | - co ma spolocne dlzka byvania konkretneho obcana niektorej v lokalite s neplnenim si povinnosti vlastnika samospravou?

Nemate to nejako pomylene? Ak chcete obhajit nekonanie samospravy, akuste nieco inteligentnejsie. Napriklad skuste vyvratit tvrdenie, ze za sucha je tam prach ako na roli a za mokra sa bez gumakov nedostanu ani k autu na \"parkovisko\".

Kde sa v niektorych ludoch berie tolko arogancie? Nestaci Vam dostatocne dokladna a podrobna fotodokumentacia a vysledok zamerania suradnic za ucelom urcenia vlastnika?

Smutne...
pre anonym a pre seredan | 10-03-2016 16:44:17
Tak toto je úplne podstatná q základná info koho syn tam roky býva. Na tej to je všetko postavené. Teraz sa to zrútilo.
A čo také sa tu robí? Pozrite sa, ako krásne sme zrekonštruovali Športovú ulicu. Teda jej časť. Tak niečo zfušované som už dlho nevidel. Počúva tu niekto aj zastupiteľstvo? Alebo si pozrie z neho záznam? Veď prednosta sám presviedčal poslancov, že nie je nutná celková rekonštrukcia. Vraj tam boli múdre hlavy a stačí len asfalt. A ako to vypadá? Takto sa tu robí. Niečo spravíme, ideme sa chvastať, aby sme my tupci povedali, oooooo, to sa tu toho spravilo. Ale čo na tom, že je to odfláknuté? Počnúc od verejného osvetlenia, cez opravu cesty na Športovej až po totálne zničenú kanalizáciu. Otras. Veru, spravilo sa tu toho až až. A ešte sa spraví. Pred voľbami. A čo z toho, že nemáme úver? Že niektoré budovy chátrajú? Že sa čaká na neviem čo? Len aby sa dalo o 3 roky chváliť, že zas a zas nemáme úver? To je také smutné. A čuduj sa svete, na niektorých to funguje. Keď máš poškodenú strechu na dome a zateká ti, nemáš na opravu, čo spravíš? Počkáš pokiaľ sa stane zázrak? Alebo zoberieš úver a postaráš sa o svoj majetok? Nie, necháš to ďalej humplovať. Ako mesto. Čaká na výzvu, ktorá môže prísť o 5 či desať rokov. Prečo nevykúpime pozemky pod škôlkou, aspoň tie, ktoré predať chcú? Lebo sa nám zdá moc, keď niekto pýta trhovú cenu. A čo s tým spravíme? Budeme platiť nájom a tlačiť to pred sebou. Možno tu už o tri roky nebudeme a nech si to rieši kto chce. Potom už nebude čo predávať, čo prenajímať a ten tupec, čo príde po nás bude musieť zobrať úver, aby polepil, čo sa ešte dá. A potom príde náš čas a šplechneme mu to do očí? Háááá. Ten si vzal úver a my sme ho nepotrebovali. A to bude voda na mlyn. Lebo on bude robiť to, čo vidieť nebude. A tu sa robí tak, aby bol výsledok viditeľný a dalo sa ním pochváliť. Čo z toho, že stojí za deravý groš. Ale spravili sme a hotovo.
anonym | 10-03-2016 16:25:18
Martin Mihálik syn Zdena Mihálika tam býva roky?
Ha Ha.
Vy ste odkiaľ keď si nezistíte ani základné info.
pre: Seredan | 10-03-2016 15:40:07
mna sa nepytaj taketo veci ja som ho nevolil. Len pisem ze nie kazdemu clovek vyhovie. Keby mala Sered dlhy tak sa o nich pise ale v tomto pripade Sered patri medzi najlepsie mesta na SVK.
Keby aj sam Boh bol primator mesta tak sa tu budu objavovat nespokojni obcania co si vzdy nieco najdu. Skdoa reci.
Tam mate verejne volby ked pridu a ludia oznamkuju
seredan | 10-03-2016 15:06:54
realita to ze sa mestu dari neni vysledok primatora, ani bakalara, ani prednostu. Nitko nevidi pozadie co je za tym ze sa mestu dari. Ale co ludia vidia su nehorazne odmeny krajcovica, dosadena kontrolorka, spackane osvetlenie, cyklotrasa, kanalizacia.... Preo sa ten tvoj Tomcanyi boji postavit pred kameru a zodpovedat niekolko otazok od obcanov? Boji sa snad ze by daco vyplavalo na povrch?
Realita | 10-03-2016 14:39:50
Realne je mesto hospodarsky velmi dobre. A dari sa mu. Pribudaju nove veci a modernizuje sa.
Te zo nie vsade je vsetko na 100percent je normalne. Niekomu vadi rozbity chodnik pred domom inemu zas ze na jeho pozemok sviati menej svetla ako susedovy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 13:45:07
Miloš | 10-03-2016 13:16:30 | - noooo, nie tak zhurta! Ono zase to nieje tak, ze by sa nic nedialo. Prave naopak. Udialo sa toho vela. Otazkou je, kto z toho ma uzitok. ;-)

Ale aj to je dnes relativne lahko zistitelne. Mozno sa zacneme pytat aj na to, ako zazracne sa niektorym podnikatelom dari a ini mesto opustaju. Ako to robia niektori poslanci, ze zrazu je vela veci moznych - staci byt tam, kde je dostatok informacii a moznosti...
Miloš | 10-03-2016 13:16:30
Čo chceš od Veselického a spol? 3 roky sľubuje riešenie dopravnej nesituácie na Poľnej. Treba si zvyknúť. Spoliehajú sa na to, že ľudia budú čušať.
seredan | 10-03-2016 12:36:23
nemam slov na toho bakalara. Je to tupec na N-tu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 12:32:08
Obcan | 10-03-2016 12:22:36 | - tych fatalnych zlyhani voci obcanom je stale viac.

Akekolvek izolovanie sa samospravy od obcanov ci medii jednoznacne, nespochybnitelne a historicky dokazatelne konci prehrou samospravy, nie obcana ani media.

Ziadnym \"politikom\" sa nikdy nepodarilo vymenit nespokojnyc h obcanov - vzdy vymenili nespokojni obcania ignorantskych \"politikov\".
Obcan | 10-03-2016 12:22:36
19.9.2016 este nebolo. Odpisovanie obcanov zacina byt na dennom poriadku. Vcera sme sa chvalili kanalizaciou a dnes na novinkach bakalaris tliachne ze co by hornocepenania chceli. Za malo penazi malo muziky. Skolky predavame, potom staviame, netusime ze mame bytovky. Je toho tolko, ze nemam chut to tu pisat. Ale hlavne ze propaganda funguje.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign