Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Obchodníci zo Serede a okolia - pridajte sa!

138 Na bicykli do obchodu 2015

Pre predajcov a obchodníkov! Až do 11.októbra 2015 môžete prihlásiť svoj obchod do projektu "Na bicykli do obchodu 2015" a zaradiť sa tak medzi viacero predajcov zo Serede a okolia, ktorí sa už do projektu zapojili. Okrem toho, že týmto krokom podporíte rozvoj ekologickej cyklistickej dopravy zároveň ukážete ľuďom, že robia správnu vec keď využívajú svoj bicykel na nakupovanie. Navyše získate status moderného obchodu, ktorý drží krok s dobou a zároveň vás uverejníme na stránkach nášho projektu www.nabicyklidoobchodu.sk s fotografiou, popisom a aj na interaktívnej mape.

Podstata projektu je jednoduchá, zákazníkom sa k Vám určite oplatí prísť na bicykli! Navyše okrem výhod ktoré u vás získajú budú aj súťažiť vo fotosúťaži o zaujímavé ceny.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Michal P. | 09-10-2015 08:04:52
Kazdy ma svoj dsport ktoremu sa venuje. :)
My mame nejake tie telocvicnove vybavenia doma tekze o tuto vec som ochudobneny neni.
pre Michal P. | 08-10-2015 19:12:38
Neexistuje zlé počasie, ale zlé oblečenie.
pre Michal.P | 08-10-2015 09:52:04
Bicykel sa dá využívať celoročne. Každý kto chce urobiť niečo svoje zdravie sa musí v prvom rade zbaviť pohodlnosti. Pre šport aj ten rekreačný slúžia napr. zimné doplnky oblečenia. Ale to každý musí začať sám od seba hlavne neodradzovať svojim negat. postojom iných.
Michal P. | 08-10-2015 08:11:53
Aj keby tu bola vybudovana cesta az do trnavy na bicykle urcite by som aj tak ensiel. Uz len z principu. Ved je zima :D My bicyklujeme z rodinou v lete povacsine. osttane rocne obdobia odpocivaju v garazi :)
Registrovaný Erik Štefanek Erik Štefanek | 07-10-2015 20:53:06
Hlavným cieľom tohoto projektu je motivovať ľudí, aby používali svoje bicykle ako dopravné prostriedky, aby ich použili aj pri bežnom nákupe či návšteve kaviarne. Pokiaľ budú obchodníci podporovať cyklistiku ako formu dopravy v meste, nevidím dôvod prečo by sme im neposkytli priestor v našom projekte. Potrebujeme aby sa cyklistika začala brať ako rovnocenná forma dopravy voči motorovej doprave, ukázať ľuďom že automobil nie je jedinou možnou formou dopravy. Máte pravdu, je treba do mesta implementovať cyklistickú infraštruktúru, je to beh na dlhé trate a ešte sa nezačal. Možno práve začína. :)
pre Erik | 07-10-2015 12:50:24
Keď chcete pritiahnuť ľudí na bicykel, treba zmeniť podmienky na seredských cestách (cyklocesty v meste, bezpečnosť cyklistov popri arogantných vodičoch, osvetlenie v meste, ...) a nie naháňať kšefty obchodníkom a obchodným reťazcom.
Erik | 07-10-2015 12:03:58
Vidite, a takto zial rozmysla este stale vela ludi, a preto sme zacali a budeme robit viac a viac, aby sa podmienky pre cyklistov zmenili k lepsiemu. Sucasny trend pre budovanie lepsich podmienok na zivot v mestach je spojeny s obmedzovanim individualnej automobilovej dopravy a jej nahradzanim inymi sposobmi dopravy, aj tou cyklistickou. Je narocne vysvetlit ludom, ktori nepoznaju vyhody alternativnej dopravy a nevedia si predstavit ako prinosy by to pre nich mohlo mat.
Budem velmi rad, ak sa raz budete moct do toho obchodu vybrat bezpecne, Vy aj Vase deti. :-)
michalpisarovic@gmail.com | 07-10-2015 10:15:36
ked vidim ako sa vodoci voci cyklistom spravaju urcite na bajku nebudem chodit do obchodu :)
Erik | 06-10-2015 23:44:28
Michal Pisarovic - som rád že bicyklujete, je to skvelé. S tou bezpečnosťou musím súhlasiť, čo sa týka cyklistickej infraštruktúry v meste, sme na nule. To, že čo všetko sa dá na bicykli odniesť je už diskutabilné, veď množstvo bicyklov pri obchodných reťazcoch hovorí samo za seba. Častokrát stačí batoh na chrbát alebo košík na bicykel, veľké a ťažké veci nakúpiť jednorázovo, aj autom.. riešenie sa vždy nájde, len treba chcieť. :)
Budem rád ak sa na bicykli zapojíte do tohoto projektu.
Stefan | 05-10-2015 15:38:49
Bóže, to je strašná diskusia. Jak malé detičky dokazujúce si svoju pravdu :)

P.S.: pri vykaní sa sa nepoužíva tvar hanbil, napísal atď. ale hanbili, napísali atď.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 05-10-2015 08:04:17
Sice cela rodinka bicyklujeme no na bicykloch do obchodu zo zasady nechodime. po prve je to nebezpecne a po druhe na bicykli nic skutocne nic neodnesieme. to by sme museli ist na dva razy minimalne :D
no moc si nevyskakujte, lebo | 04-10-2015 11:58:05
Lebo tak isto nevediete nijaku inu, ako len \"Tlacitovu\" vojnu. Ja Vam Vase nazory neudem brat, ani Vam ich nevyvraciam. Ja s Vami suhlasim. Ja som niekolkosto kilometrov daleko od domova a jedine co mozem urobit je povedat si svoj nazor. Ja nerozpravam o zmluvach a zlodeojoch zo Serede. Ved o nich sa vie. Oni odidu a pridu dalsi, ktori budu ozobracovat narod. Ved na nich teda zatlacte, ked ste muz cinu a zorganizujte protest. Som zvedavy kolko ludi tam bude. Ja si ale aj tak vazim Vasu pracu a su skutocne vyditelne vysledky vasej kritiky. Takych ludi je treba a je dobre ze to robite. Mate moje uznanie. Ale ako som povedal. ked ludia nebudu mat peniaze, darmo bude vsetko ostatne v poriadku. Darmo sa budu prechadzat po novom parku, ked nebudu mat ani na kavu. Darmo prerobite kastiel a vystaviate kilometre cyklistickych trias. Darmo sa budu slovaci hrdit novimi dialnicami a chodit po novych drahych chodnikoch ked budu bojovat s existencnymi problemami a to sa tu bavime o pracujucom lude. haha
Obcan | 04-10-2015 10:09:12
p.Majko,nemusim z kontextu nic vyberat.
Jadnoducho ste chcel dat dotycnemu najavo ze v zahranici nerobi na neakom vysokom poste,ale len podradnu robotu a hned ste definoval tie ,,podradne,, zamestnania.
Nieco ako ked sa u nas deti nechcu ucit a vravi sa im ze pojdu makat s lopatou.
Uznavam ze niektore prace niesu TOP,ale vazim si kazdeho kto svoju pracu robi zodpovedne,nech uz je akakolvek.
Namiesto uznania ze ste dal nevhodny priklad,ironizujete a obraciate naposmech ludi.
pre Majko | 04-10-2015 05:39:43
Kedze viete okoho sa jedna,a ak Vam dojdu argumenty,tak sa odvolavate na to,ze sa niekto nepodpisal atd..A ze sa mam v mojom veku hanbit atd.Viete Vy vobec,co pisete?Vy ste ocividne hrubo urazil celu plejadu ludi,ktori pracuju v oblasti pecovania o starsich ludi.A to je jedno,kde to robia.A ktomu patri aj utieranie zadkov,a to sa robi aj v nemocniciach a musia to robit aj sestricky.Vy sa mozte hanbit!!!! Nie ja,ktory ukaze na Vasu aroganciu aj ked som sa nepodpisal.Pre ludi ste jednoducho arogantny pomstichtivy a teraz aj neslusny clovek.Apropo,pretoze my nemame IP adresy ako Vy,su pre nas,okrem par Vynimiek vsetko anonymi.Ked sa Vam to nepaci,tak pripustite k diskusii,len podpisanych a nemusite nikomu hovorit aby sa hanbila inak este raz vam hovorim Vy nie ste clovek,ktory moze mne povedat,aby som sa hanbil,jednoducho nato nemate.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 04:34:47
Netreba ziadne velke reci, gesta a uz vobec nie odvolavat sa na narod.

Na uvod staci precitat si zopar zmluv uzatvorenych na majetok nas vsetkych predstavitelmi mesta a spytat sa ich, ci by rovnake uzatvorili aj na svoj majetok.

Ja som sa pytal a odpoved poznam. Ked ju budu poznat stovky az tisice ludi, budu sa veci javit hned veselsie.

A uz chodte spat, pockame na dalsich tlacitkovych. Ono tento vikend je viac vyroci... ;-)
rec ludu | 04-10-2015 03:22:32
P. Majko, ja tiez neriesim Krista. Ja riesim narod. Kristus je ale sucastou kulturi a tradicii naseho naroda. Preto som si dovolil pouzit tento priklad o kristovi v chrame. Mozno to ludia pochopia lepsie. Ide o to, ze Kristus predstavuje, syna bozieho a priniesol ludom spasu a ukazal im cestu. A mal vela nepriatelov. V podstate mal skoro len nepriatelov. Predstavuje urcity moralny priklad, urcity kodex. A predsa nejednal v sulade s demokraciou, ani v sulade s moralkou, ami diplomaciou, ked vyhnal z chramu penazomencov. Kristus a viera v neho nehra dolezitu rolu v tom, preco som uviedol tento priklad. Vidite, ludia si musia otvorit nielen oci, ale aj usi :DD
o mlciacej väcsine? | 04-10-2015 03:07:24
A o kom tu stale rozpravam ja. Nie o mlciacej väcsine, ktora uz je tak znechutena politicko-mafianskim rezimom na slovensku? Ale o com by mala predsa hovorit ta mlciaca väcsina, ak by sa mlciacej väcsine rozviazal jazycek? Nepatrim azda k mensine, ktora hovori jazykom zivota?
co bolo to sa pominulo, teraz zacina ale nieco nove | 04-10-2015 03:00:41
Ano p. Majko. Budeme aj slusny, budeme aj diplomaticky a aj pokorny. Ale najskor musi nastat zmena v mysleni ludi. A nie byt obmedzeny ponukou politickej lobby. Ved oni cakaju iba na jedno. Len aby sa dostali do vlady, aby mohli vyciciavat narod ako doteraz. A narod, co?? Nech skape! A ze sme krajina uplne zavisla od almuzny zahranicnych investorov. Ze je nase hospodarstvo ochromene sta stary nevladny clovek, ktoremu je treba vytierat zadok? Vyriesime tieto problemy tym ze odstranime napriklad korupciu? Alebo vidite vy nejake riesenie? Som velmi v ocakavani na Vasu odpoved.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 02:53:15
preco hovorim tak ako hovorim? | 04-10-2015 02:42:34 | - neriesim Krista. Upozornujem na amoralne konanie zopar ludi, ktori si zo samospravy urobili biznis.

Je mi uplne jedno, co si kto o tom mysli. Kazdy ma moznost do veci vidiet presne tolko, kolko vidim ja, len treba chciet.

To je vsetko.

- - -

Nechcem byt medzi nimi. Moje ciele su uplne ine.
Ukazujem cestu mlciacej vacsine. Poriadok v demokracii musia urobit ludia vo vacsine, nie jedinci.
preco hovorim tak ako hovorim? | 04-10-2015 02:42:34
Podstata mojej komunikacie spociva v ociste spolocnosti od falosnej moralky! Tu sa ludia musia proste zobudit, pretoze spia! Kazdy sa skryva za moralku ale nevidia podstatu problemov. Neriesme predsa nasledky, riesme podstatu. Polozme si preto tie spravne otazky. Zabudnime na chvilu na moralku a odpovedzme si uprimne. Ked kristus vtrhol do chramu, bolo to moralne? Bolo to diplomaticke? Mohol to Kristus komunikovat aj inym sposobom? Ak ano, preco teda konal tak ako konal?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 02:32:24
No tak.. | 04-10-2015 02:12:26 | - podstatne je, ci tento druh debaty pochopia ostatni ludia.
No tak.. | 04-10-2015 02:12:26
Tak p. Majko. Ja sa Vas nesnazim urazat ale som teda taky aky som. No komu sa to nepaci,, co uz. Hovori sa, ze cloveka spoznate az ked sa s nim do krvi pohadate. Tak uz obaja vieme o koho sa tu jedna. Je mi sice jedno co si o mne myslite, mozno sa Vam to ani nebude zdat logicke ale nie som Vas nepriatel. Tak ste trafil klinec po hlavicke. A o toto mi vlastne ide! Prerozdelenie financnych prostriedkov tak, aby bol zabezpeceny dostojny zivot kazdeho obcana. Roma, nezamestnaneho, bieleho, dochodcov ale hlavne pracujuceho naroda! Ved toto slovaci nevidia? Viete ja sa nechvastam ze som tu v nemecku alebo ze kto som ja, alebo kto su nemci. Ale, nemyslim si ze sa zivot na slovensku zlepsi ked potlacime korupciu. Ano, ak nebude korupcia, budeme mat viac prostriedkov na vystavbu infrastruktury atd..Co z toho ze budu ludia chodit po novych chodnikoch v seredi ked budu pracovat za 300 euro? Toto treba zmenit! A ked ludia budu mat konecne peniaze, pohne sa aj trh. Hovorim o jednoduchych ludoch, ktori praduju za pasom a na kase v jednom z tych nemeckych retazcov..A potom p. Majko, potom nebudu bedakat, ze si musia najskor kupit bycikel, alebo kosik nan. Potom nebudu vidiet nespravodlivost v tom ze si p. primator nahana Kundschaft nejakymi nezmyselnymi akciami. Potom budu ludia kupovat bycikle a privesy a budu radi kazdu sobotu chodit na taky nakup nie v ramci luxusu. To vsetko bude bezne..A ked sa budu nudit, tak si vymyslia vlastny plan na sobotu a nebude im treba organizovat primitivne akcie!! Ja nie som tak inteligentny clovek aby som Vam dokazal odpovedat na otazku ako to chceme dosiahnut, ale mozeme sa o tom rozpravat! Tak uz ste konecne pochopil ze o co mi ide?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 01:29:34
pravda byva tvrdsia | 04-10-2015 01:11:50 | - napisal ste, ze SOL citate dlho. Teda pravdepodobne aj moje prispevky.

Uz by ste preto mohli poznat moje stanovisko, ktore je jasne a nemenne.

Keby som mal zaujem kandidovat v Seredi na post poslanca alebo primatora mesta, robil by som to uplne inak. Ale uplne.
Ja sa tu dnes uz iba bavim a cakam, kolko ludi sa ako dlho necha klamat a som zvedavy, co v momente, ked budu oklamani uplne - urobia...

Tak to proste chodi. Niekto rad lyzuje, iny beha za loptou a ja sledujem a studujem, ako sofistikovane \\\"samosprava\\\" platena 16 tisic obcanmi funguje v prospech zopar, dnes uz pomerne lahko identifikovatelnych ludi.

A budem sa bavit dalej... ;-)

A mala drobnost - ja s Vami nesutazim. Keby ano, tak by ste musel mat rovnake podmienky.
Totizto v sutazi by som nenosil supera na chrbate. ;-)
Ak by predsa.. | 04-10-2015 01:23:06
Mam pre Vas typ p. Majko. Ak by ste teda niekedy predsa kandidoval, slubte mi ze konecne date aspon omietnut ten kastiel v parku. To by bolo nieco pre ludi. EU nam to zaplati :) Dufam ze mate v sebe aspon trochu humoru :DD
pravda byva tvrdsia | 04-10-2015 01:11:50
To este cas ukaze p. Majko. Uvidime o 2, 5, 10 rokov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 00:54:15
hahaha | 04-10-2015 00:39:30 | - pred niekolkymi hodinami ste napisal:

\" Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30 |
Slovaci nemate penaze zato sa nudite :DD \"

Teraz toto:

\" Najmä za ucelom vytlct zo zbedaceneho naroda politicky kapital ;-)\"

- - -

Neskoncil sa uz Oktoberfest? ;-) Alebo nieco tvrdsie?

- - -

Co ssa tyka mojho kandidovania v Seredi spite kludne. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 00:50:20
Obcan | 04-10-2015 00:39:56 | - este zaujimavsie to bude vyzerat, ked z kontextu 8 prispevkov nasledujucich po sebe a reagujucich na seba obsahom, vyberiete len dve ci 3 slova. To este len bude supa! ;-)
Obcan | 04-10-2015 00:39:56
,,
Priatelu - Tebe robotu zabezpecili ini - neviem co tam robis, ale mozno muklujes, utieras starym ludom zadky alebo robis poskoka pred hotelom ,,

Bud je to tou nocnou hodinou,alebo asi zle citam !
U mna je ,,muklovanie,,a tie dalsie cinnosti uplne normalna praca a v zivote by som sa nevyjadril ako ste sa vyjadril Vy.
Mozno ste chcel ponizit dotycneho,ale ponizil ste aj tisice ludi co sa tak cestne zivia a neparazituju na systeme.
Mate vela dobrych nazorov,ale postupne zacinate byt mimo realitu...
hahaha | 04-10-2015 00:39:30
Nechce sa mi. Vy ste lepsi p Majko. Kritizovat viete dobre.. v tom som ale asi naozaj lepsi ja. To su vase zasluhy. Najmä za ucelom vytlct zo zbedaceneho naroda politicky kapital ;-) Som zvedavy kedy budete kandidovat ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-10-2015 00:25:49
v nemcine by som to napisal lepsie;-) | 04-10-2015 00:08:44 | - ste lepsi. Chodte uz spat...

;-)
v nemcine by som to napisal lepsie;-) | 04-10-2015 00:08:44
A inak, vobec ste nedokazal ze ste lepsi ako ja ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 23:39:57
Pre Emana | 03-10-2015 23:29:26 | - aj sem tam po sebe citate, co napistete? Len tak - sem tam... ;-)
Pre Emana | 03-10-2015 23:29:26
S mojim egom je vsetko v poriadku. To vy sa tu urazate tak uz netrepte!
Emana | 03-10-2015 22:24:55
Toto je už fakt od veci kde žijete, či nosite krížik, čo je pravo, kde je pravda, projekt je o bicykloch, vy si z toho robite prdel, iste ste to len vy, čo sa nudi a nevie reagovat na danu temu, iba ak vyplut zo seba svoje potlačené, nízke ego.
pre Erik Stefanek | 03-10-2015 22:07:00
Nehnevajte sa ale nic Vam vysvetlovat nebudem.
Registrovaný Erik Štefanek Erik Štefanek | 03-10-2015 21:42:44
Ak to teda patrilo mne a môjmu projektu, vysvetlíte mi ako ste to myslel?

Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30
Slovaci nemate penaze zato sa nudite :DD
pre pana Majka | 03-10-2015 21:29:16
Ach pan Majko, nie, nie som domotany! Ja som sa len chcel pre tentokrat naladit na vasu \"vlnovu dlzku\" :P
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 21:24:32
Nemozem vyhoviet kazdemu | 03-10-2015 21:06:28 | - a to ste iba niekolko prispevkov nizsie pisali, ze ja tu chcem podavat trestne oznamenia. ;-)

Ste akysi domotany...
Nie ste vyspeli v demokracii | 03-10-2015 21:23:31
Nie je mojou ulohou Vam, ani verejnosti menovat zasluhy o kore som sa voci slovenskej verejnosti zasluzil. Ja som to nemyslel v zlom(ze slovaci nemaju peniaze), preto sa ani nebudem vyjadrovat, ani nic dokazovat ohladom mojich aktivit.
Nemozem vyhoviet kazdemu | 03-10-2015 21:06:28
Emana | 03-10-2015 20:42:28 Zijem v spolocnosti, kte asi 10mil. obyvatelov uraza skutocnost, ze nosim na krku retiazku s krizikom. Uvedomte si mily demokrati, ze je rozdiel mat pravdu, a byt v prave. Ak sa niekomu nieco nezda, nech sa paci, podajte trestne oznamenie. Bodka!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 21:03:42
o nicom a zas o nicom! | 03-10-2015 20:50:51 | - pod clanok o vybornej akcii organizovanej jednym obyvatelom mesta pre verejnost ste napisal toto:

\"
Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30 |
Slovaci nemate penaze zato sa nudite :DD
\"

Vyznam tohto Vasho verejneho vyjadrenia sa nastastie prekrutit neda... ;-)

- - -

Skoda, ze ste nenapisali, co ste pre verejnost urobili bezplatne Vy. Samozrejme pred tym, co ste odisli zo Slovenska, aby ste mohli napisat uz spomenuty primitivny vyrok a nasledne toto:

\"Ja som slovak od kosti a rad by som zil na slovensku, zial podmienky na zivot nie su (podla mojho nazoru) dostacujuce na zabezpecenie dostojneho zivota ani ked mate prijem 800eur mesacne. A dalsia vec je ze sa momentalne nenudim, pretoze mam peniaze.\"

;-)
o nicom a zas o nicom! | 03-10-2015 20:50:51
P. Majko, uz ma skutocne nebavite ale aj tak som sa rozhodol Vam venovat este aspon niekolko slov, ktore by ste si mal zobrat k srdcu. Takyto je moj nazor: Vy svojim zbytocnym zasahovanim do verejnej, anonymnej diskusie ste evidentne napadol moj nazor a svojim subjektivnym pohladom ste ho prekrutil, a otocil proti mne. Nikto, a ani ja nie som povinny naladit sa na Vasu vlnovu dlzku a rozumet veci tak ako ich Vy pomenovavate. Hrate sa na demokrata, Vas zasah mal skor totalitny charakter. Ja som citatelom SOL uz dlhu dobu. Pozorujem Vasu pracu velmi pozorne a boli situacie, kedy som Vas nazor, aj nazor diskutujucich povazoval za primitivny. Zachoval som vsak tolko diplomacie, ze som nereagoval, neobvinoval a neutocil ani na Vas, ani na nikoho z diskutujucich. Ostavajte s pozdravom
anonym | 03-10-2015 20:50:35
\"...utieras starym ludom zadky alebo robis poskoka pred hotelom - to tak pasuje na Tvoje primitivne vyjadrovanie\".

Mate nieco proti ludom, ktori sa zivia prave takto?
Emana | 03-10-2015 20:42:28
Ak mam byt uprimna, aj mna sa dotkol vyrok o Slovakoch ktori nemaju peniaze a sa nudia. Nevidim v to žiadnu satiru, iba ak čierny humor.Co bolo na tomto smiešne, nechapem.
Iba vlastenec a ten čo sa nehanbi za svoju vlast, naše Slovensko, môže pocitit krivdu takychto výrokov.
Ak nas chcete rozosmiat, napište dobry vtip o tych, ktori maju peniaze a predsa sa nudia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 20:30:29
nech sa paci | 03-10-2015 20:17:25 | - evidentne nevysielame na rovnakej frekvencii a cas, ktory som bol ochotny venovat Vasmu prispevku sa minul. Myslim si, ze dalsia diskusia s Vami nevedie nikam. Prajem prijemny zbytok dna.

P.S.: Moj nazor je takyto: Svojim primitivnym prispevkom ste urazil kazdeho slusneho cloveka, ktory sa nerozhodol ist lahsou cestou tam, kde mu davaju zarobit ini. Kazdeho, kto zostal na Slovensku a robi (aj ked za menej penazi) vsetko preto, aby prave na Slovensku \"neskapal pes\". Na tom Slovensku, ktore aj Vam dalo napr. aj vzdelanie ci prax, ktore dnes uplatnujete v zahranici.

Ale aj taki sme my Slovaci... ;-)
nech sa paci | 03-10-2015 20:17:25
\"To je vsetko. Nic viac. Pokial diskutujete normalne a bez urazania ludi, ktori zostali v krajine\" tuto to mate jasne a zretelne...povedzte mi kde som urazil ludi v krajine? Pretoze som povedal, ze nemaju peniaze? Nemam narok na tento nazorKto ma potom z nas dvoch vidiny? A ten smiech za tym som predsa oddovodnil. Bola to satira! Kde to zijete pre boha!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 20:05:41
vy si nic nedate vysvetlit | 03-10-2015 19:50:19 | - pokial registrujem, akurat som napisal, ze sa mozete hanbit. Na tom trvam a pridavam k tomu - Vy mate nejake vidiny? Mozete mi skopirovat, kde som nieco take vo vztahu k Vasmu prispevku napisal?

vy si nic nedate vysvetlit | 03-10-2015 19:50:19
No moment p. Majko. Ak by ste bol vy taky inteligent, tak by ste neodpovedal este primitivnejsim sposobom, ako sa Vam zdal byt moj koment. A som prekvapeny akym diktatorskym sposobom zasahujete do nazorov druhych obcanov, ktori nikoho neurazaju, iba si hovoria svoj nazor! Vyhrazate sa tu ludom trestnymi oznameniami a podobne. Ukazte mi, kde som koho urazil. To je velmi subjektivny pohlad. Na sude by Vas za taketo tvrdenie vysmiali.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 19:33:51
skapal pes pre p. Majka | 03-10-2015 16:50:20 | - dakujem, no ja nemam zaujem ani dovod Vam cokolvek vyvracat.

Reagoval som na toto Vase konkretne primitivne vyjadrenie doplnene o smiech:

Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30 |
Slovaci nemate penaze zato sa nudite :DD

- - -

To je vsetko. Nic viac. Pokial diskutujete normalne a bez urazania ludi, ktori zostali v krajine a v ramci svojich moznosti (a v spolocnosti ktoru ste Vy opustil aby ste sa mal lepsie) ju buduju, nemam voci Vam a ani Vasim diskusnym prispevkom vyhrady.
Odporucam toto | 03-10-2015 17:48:35
https://www.fahrradanhaenger-direkt.de/Roland-Carrie-m-big-mit-Bordwand.html
Registrovaný Erik Štefanek Erik Štefanek | 03-10-2015 17:39:42
Tento projekt bol prvýkrát organizovaný v roku 2013 na základe výzvy ECF. Rovnako tomu bolo aj v roku 2014, ide o dobrú myšlienku a jednu z foriem podpory cyklistickej dopravy, ktorú ako občianske združenie chceme a budeme presadzovať aj v našom regióne. Nie je to preto že by sa niekto nudil, práve naopak. :)

Čo sa týka nakupovania na bicykli, určite je košík dobrá vec, ale aj keď ho nemáte, je množstvo spôsobov ako nákup odviesť. Je jasné že ťažké komodity vo väčšom množstve neodnesiete na bicykli, nie na bežnom, ale všetko ostatné áno, a treba za tým vidieť aj návštevu kaviarne, banky, pošty a podobne.

Treba to vyskúšať, pozrite kde máte aké výhody ak prídete na nákup na bicykli, a zapojte sa do projektu. Verte mi, že v prvom rade urobíte niečo pozitívne pre seba. :)

skapal pes pre p. Majka | 03-10-2015 16:50:20
P. Majko. Takto si vy vykladate demokraciu? Je nieco zle na tom, ked niekto satirickym sposobom poukaze na nieco, co je pravda? Ja som nikoho nenazval chudakom, tak mi prosim nevkladajte do ust nieco, co som nepovedal. Je to proste realita a je mozno ulohou kazdeho jedneho sa s tym vysporiadat individualne po svojom, kedze spolocnost sa tvari, ze je vsetko v poriadku. Ja som slovak od kosti a rad by som zil na slovensku, zial podmienky na zivot nie su (podla mojho nazoru) dostacujuce na zabezpecenie dostojneho zivota ani ked mate prijem 800eur mesacne. A dalsia vec je ze sa momentalne nenudim, pretoze mam peniaze. Teraz, ked uz nieco o mne a mojich nazoroch viete, mozte mi ich vyvracat. Nech sa Vam paci
Skapal pes | 03-10-2015 16:24:36
Bolo to myslene zo srandy. Pracujem ako dispecer v jednej nemenovanej firme v nemecku. Ked som odchadzal zo slovenska, mal som istu pracu v jednej automobilke kde som mal zmluvu na dobu neurcitu. Do nemecka som odisiel pred 6mi rokmi na vlastnu päst. Po 2 mesiacoch som sa zamestnal v jednej obchodnej sieti ako pokladnik. Po dvoch rokoch som sa dostal k mojmu terajsiemu zamestnavatelovi kde som zacal uplne z dola a dnes riadim tim pozostavajuci z 13 ludi, prevazne nemcov. Prajem prijemny den a prepacte ak sa Vas to dotklo
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 14:44:37
pre Majka | 03-10-2015 14:14:34 | - preco svoj prispevok pisete anonymne a este sa tvarite, ze ani ten anonym nie ste Vy? Vy sa nehanbite?

Kto sa v mediach vyjadruje rasisticky, uraza kazdeho okolo seba - snad modpisani diskutujuci? Ja pozorujem, ze presne anonymovia ako ste Vy! Ti, ktori sa pod svoj prispevok podpisat boja, alebo sa hanbia za svoj nazor.
A Vy ste pripad uplne specialny - Vy - anonym z Nemecka tu verejne kritizujete anonymov za ich nazory!

Fuj, ze Vam vo Vasom veku nie je hanba...
Pre:pre Majko | 03-10-2015 14:30:55
Čo tu fnukas ako prvák na základnej škole? Je demokracia!
pre Majka | 03-10-2015 14:14:34
S tym co napisal ten pan,s tym tiez nesuhlasim,ale ako sa Vy vyjadrujete a pisete za to sa tiez mozte hanbit.Urazate ,uplne bez priciny,mozno,tomu clovekovi nesiahate ani po clenk a toto neustale odhalovanie identity,to tiz hovori za seba.Ked umoznujete ludom,aby sa vyjadrovali anonymne,je to o Vas spinavost,ked Vy si dovolite cloveka odhalit,len preto,lebo poznate jeho adresu.Tito ludia vedia,preco pisu anonymne,pozrite sa na tu nacisticku a rasisticku bandu,ktora nasla u Vas platformu,,su schopni cloveka napadnut a to hovorim z vlastnej skusemosti.
Peter | 03-10-2015 12:50:58
Majko ,presne a doslovne a vystizne,skratka moja rec
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2015 12:30:52
Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30 | - byt na Vasom mieste, by som sa za taketo vyroky prepadol od hanby.

Niektori Slovaci su chudaci, ktori s holou ritou odisli do Nemecka ;-) lebo tu by zdochli od hladu. A teraz sa tvaria ako machri sveta.

Priatelu - Tebe robotu zabezpecili ini - neviem co tam robis, ale mozno muklujes, utieras starym ludom zadky alebo robis poskoka pred hotelom - to tak pasuje na Tvoje primitivne vyjadrovanie.

Brrrrr - hovori sa, ze vyloz hovno na policu a bude si mysliet, ze je lekvar...
Skapal pes | 03-10-2015 12:04:30
Slovaci nemate penaze zato sa nudite :DD
Janko | 02-10-2015 13:29:37
Myslienka je to dobra, ale co si kupim na bicykli? Nema kazdy kosik na bicykli, a vacsi nakup sa neda odniest bicyklom. Maximalne tak mozem ist po rozky bicyklom :)
Peter | 02-10-2015 13:13:10
Okrem chleba a malinoviek si v Seredi nekupujem nic!Dal som si tu namahu a porovnaval som ceny a nakoniec mi vyslo,ze sa oplati ist raz za cas do Trnavy a nakupit co potrebujem a to myslim od oblecenia,potreby do domacnosti,skratka vsetko!A bicykel mi aj tak ukradli zo zamknutej kocikarne!
obyvateľ | 02-10-2015 11:42:34
Týždenne sa v tomto meste zatvorí jeden obchod ci prevádzka a to aj vďaka antipodpore mesta pre obchodníkov a prevádzkarov. Tak čo keby sa najskôr išlo na bicykloch ktore si najskôr zakúpime alebo dáme servisovať vo firme pána primátora, nech sa aspoň jemu vďaka tomuto super projektu pohne lepšie kšeft a potom šup šup najskôr pred MsU požiadať pána primátora nech sa aj mesto zapojí do tejto súťaže v podpore obchodníkov,prevádzkarov,živnostníkov a pod. aby to tu totálne neskapalo.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign