Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Občan navrhnutím iného na ocenenie si robí srandu. Teda, aspoň v Seredi. Tvrdí to poslenec Kyselý.

Miloš MajkoDátum07. 11. 2012 22:06:02TémaMestský úrad
200

Na včerajšom rokovaní  MsZ nás okrem iného zaujal bod  číslo  17 - oceňovanie občanov a organizácií navrhnutých samotnými občanmi mesta - voličmi. Prevdepodobne len po druhý raz za posledné dva roky sa poslanci rozhodli  hlasovať tajne. Prečo zrovna pri tomto bode?  Boja sa snáď nami volení zástupcovia verejne vyjadriť svoj názor, alebo len jednoducho nechcú, aby občan vedel, kto ako zahlasoval? Že by sa na základe svojho hlasovania báli napríklad úbytku voličských hlasov v najbližších voľbách?  Alebo, že by v tom bolo niečo iné - napríklad tie tri návrhy zo  14 predložených týkajúce sa niečoho, čo  už  4 roky ako minulí, tak súčasní poslanci spolu s vedením mesta  sofystikovane obchádzajú?

Pri žiadnom z bodov  programu, nepadlo ešte pred hlasovaním toľko poučiek kto a za čo má vôbec právo získať cenu mesta či iné ocenenie, toľko  o nevyhnutnom morálnom kredite, zásluhovosti potenciálnych ocenených a pod. Pýtam sa teda, hlasovali tí najmorálnejšie sa správajúci v našom meste a tí skutočne najspravodlivejší?

Úprimne poviem, prekvapil ma poslanec Ľubomír Kyselý, ktorý sa vyjadril jednoducho a priamo - navrhovatelia - cháp občania a voliči, si svojimi návrhmi podľa neho robili srandu !!!  Nebudem to komentovať, dávam však na zváženie - čo to preboha je za vyjadrenie voleného funkcionára na adresu svojich voličov?

Z hlasovania o uvedenom bode programu prinášame video.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-11-2012 22:05:34
Dnes uz viaceri poslanci priznavaju, ze predstava o poliklinike buducnosti bola pri ich rozhodovani v nedavnej minulosti ina... Rozhodnutie vsak ucinili poslanci a nesu zan aj moralnu zodpovednost.

Otazkou je, ci si to priznaju aj verejne a co s tym spravia. Teraz je maximum na riaditelke polikliniky.
Poslanci partnera "pustia" | 11-11-2012 21:49:28
Ci ma vlastnit mesto, alebo "pustit" partnera nie je iste jednoduchá ani ciernobiela otazka,
ALE budu to VELKE OBAVY, ak by boli s partnerom OHLADOM PLNENIA ZMLUV.
Mame v cerstvej pamati prakticku skusenost tu v Seredi:
Pred dnes uz par rokmi sa (aj) tu vacsina poslancov rozplyvala ohladom partnera k mestskej poliklinike.
Chcem poukazat len na jednu skutocnost - ustretove podmienky mesta a zavazok partnera ohladom pohotovosti.
Dnes uz vsetci pozname ten pribeh, po par rokoch partner poziadal o "uvolnenie" podmiennky ohladom pohotovosti.
Samozrejme poslanci bez problemov schvalili, spatna protihodnota ziadna.. K "vyhodnosti" zmluve sa uz akosi nikto nehlasi. A kdeze je dnes pohotovost ?...
Osobne nemam doveru v dodrzanie zmluv voci mestu, resp. vyzadovanie ich dosledneho plnenia zo strany predstavitelov mesta, vratane poslancov.
Ta skusenost je relativne cerstva a negativna..
"2x do tej istej rieky nevstupis.."
Robo Horvath | 11-11-2012 19:14:19
Ja len zastavam nazor aby radsej primerane nieco zarabalo mesto a viem ze tie peniaze zostanu a budu dalej pouzite v tomto meste ako ked to predate a peniaze pojdu prec. Je pravda ze mesto sa sice jednorazovo dostane k peniazom ale to je len kratkozrake riesenie a co potom ? Ked uz nebude co predat? Zvysovat dane a poplatky? Toto je riesenie, ked budete drancovat obyvatelov?
S fixovanim zmluvy na 50 rokov uz v tomto meste maju skusenosti. Napr: v kine NOVA najom za smiesnu cenu na 25rokov alebo platenie energii v dokoncujucej basket hale 50 rokov basket klubu a atd. V dnesnej dobe ked ekonomika pada do hajzla, robit takto dlhorocne zmluvy zo strany mesta je trestuhodne.
Dobra zmluva a jej plnenie je ako voda v kosi. Meander je toho jasnym prikladom. Kde je sice zmluva ale co z toho? A aka zodpovednost niekoho zo strany mesta ? Takze na toto sa tiez najskor cakalo a co teraz? Mame najskor cakat az to bude vsetko rozpredane a potom kritizovat? Asi takto si to predstavujes? Ver tomu, ze mne osobne by to mohlo byt jedno ale je mi luto akym smerom sa tu niektore podstatne veci uberaju a aky to bude mat do buducna dopad na obyvatelov.Ale co uz, ked podla niekoho som chory. Mozno, ale nezistne z mestskej kasy.
Ivan Sklenár | 11-11-2012 18:57:08
Páni, Kritika? | 11-11-2012 17:54:29 a Robo Horvath | 11-11-2012 17:28:08, hľadal by som cestu niekde uprostred. Súhlasím s tým, že netreba kritizovať to, čo ešte nebolo ani zverejnené. Ale na druhej strane nemožno čakať ani na to, keď bude zverejnené a už bude neskoro. A navyše, púhym diskutovaním na stránkach sa toho veľa nevyrieši! Jeden podnet byť akčný bol zverejnený už dnes v článku "Bude naše mesto smetiskom republiky? Pozreli ste si niekto čo sa v katastri mesta chystá realizovať? Ak nie, odporúčam sa s tým oboznámiť a chuť na žabomyšie vojny razom prestanú.
Kritika? | 11-11-2012 17:54:29
Robo ja nemam nic proti tebe ale nejak si protirecis. Na jednej strane hovoris ze cena tepla je vysoka na strane druhej hovoris o zlatom vajci. Co teda chces? Chces aby bolo teplo lacne? Alebo aby bolo drahe a mesto (MsBP) na tom zarabalo?
Ak predavas teplarne moze to byt vyhodne, mozes si totiz zafixovat cenu tepla na 50 rokov dopredu (napriklad) a nemusi ta zaujimat, ze Rusi ci americania zdrazia plyn. Mozes kupujuceho zazmluvnit, ze vymeni rozvody v meste do 5 rokov, atd. K tomu dostanes peniaze "na drevo", ktore mozes pouzit v danej chvili v oblasti, ktora tie peniaze potrebuje (lepsie ako si poziciviat, ci?).

Robo niekedy mam pocit, ze uz zacinas mat nejaku psychicku poruchu, vsetko co vyjde z MsU alebo MsZ je zle, dokonca aj to co este ani nie je, ty to uz odsudis, netvrdim, ze sa nedeju zle veci, no radsej si pockajme a potom kritizujme ked uz budeme vidiet , ze je to zle.
Robo Horvath | 11-11-2012 17:28:08
Dobre zateplane cinziaky by mali zacat uvazovat sa odpojit od centralneho neprehladneho systemu,lebo az potom sa niekto v tomto meste zobudi. Efektivita a uspora v zateplenom cinziaku je mozna po odpojeni az o tretinu a hlavne je to nezavislost a stabilita ceny. 13 az 15 eur za 1m3 teplej vody nie je malo a je nacase zacat vyuzivat strechy cinziakov.
Ale asi je podla niekoho lepsie predat tepelny system mesta niekomu co urobi jedno detske ihrisko alebo nieco podobne a potom sa bude uz len zvysovat a platit. Nechapem preco niekoho chamtivost neustale valcuje zdravy rozum. Nieco podobne sa ide robit aj s najlukrativnejsou budovou kina NOVA co mesto vlastni. Ja som len zvedavy dokedy sa budu obyvatelia prizerat nato, ako lukrativny majetok mesta odchadza do nenavratna.
Ivan Sklenár | 11-11-2012 13:26:11
Vcelku súhlasím s príspevkom "Anonym | 11-11-2012 09:38:19". Rozvody vykurovacej vody, okrem toho, že sú staré a prehnité, už nezodpovedajú tepelnoizolačným možnostiam súčasne používaných technológií. Je na mieste aj poznámka spýtať sa predchádzajúcich správcov mestského majetku vrátane magistrátu, prečo sa tomu nevenovala náležitá pozornosť. Ku tej výmene rozvodov musí zákonite prísť. Teraz je to len otázka, kto a akou mierou sa na tom bude podieľať. Odhadujem, že náklady na obnovu potrubných rozvodov značne prevýšia úsporu dosiahnutú ziskom lacnej výroby tepla. A tento problém nás čaká, žiaľ, aj pri obnove potrubných rozvodov pitnej vody. Len tam je to v správe ZsVK.
Anonym | 11-11-2012 09:38:19
Vstupom partnera mesto môže aj získať, je to o tom čo ponúknu vybudovať okrem rozvodov tepla pre ľudí. Sú mestá kde to zmysel malo a mestá kde nie. Je to na poslancoch. A jednou z požiadaviek mesta môže byť zníženie ceny tepla pre občanov Serede , vybudovanie oddychovej zóny ako tu bolo prezentované, ihriská a veľa iných možností. A prečo sa počas uplynulých rokov nevymieňali potrubia?
Urobte rozhovory s bývalými vedeniami , zavolajte riaditeľa MsB ktorý prevádzkuje a dodáva teplo , odborníkov na dodávku a prenos tepla a dozvieme sa viac. A potom sa môže rozhodnúť. Ale keď nejaký pseudo občan a odborník Robo tu píše ku všetkému a reaguje na väčšinu autorov príspevkov a článkov , hrá sa Nostradamusa , všeliečiteľa - to je čo?
pre Občana - čítajte a pochopíte | 11-11-2012 08:03:56
Vec : OTVORENÝ LIST
k privatizácii teplární


Slovensko sa vstupom medzi vyspelé krajiny Európskej únie zaviazalo k spoločnej hospodárskej politike, hodnotám založeným na sociálnej ochrane a boji proti sociálnemu vylúčeniu. Povinnosťou členských štátov je konať vo všeobecnom hospodárskom záujme a aj po privatizácii štátnych podnikov zabezpečiť základné služby spotrebiteľom v primeranej kvalite a za dostupné ceny. Týka sa to aj energetiky, preto je pre nás zarážajúce urýchlené rozhodnutie vlády o privatizácií teplární bez ohľadu na medzinárodné záväzky.
Privatizáciu štátnych teplární zdôvodňuje vláda nízkymi príjmami (dividendami) do štátneho rozpočtu, pričom z predaja predpokladá výnos 200 miliónov eur. Zahraničný investor naopak očakáva vrátenie svojich investícií, preto je namieste predpokladať, že zvýši ceny tepla, a tak predaj teplární v konečnom dôsledku zaplatia spotrebitelia. Tu sa žiada pripomenúť všeobecné pravidlo, že povinnosťou každého vlastníka je majetok zveľaďovať, a nie sa ho pri momentálnom nedostatku financií zbavovať.

Žiadame vládu, aby pred odpredajom teplární otvorila verejnú diskusiu s občanmi, ktorí sú nástupcami bývalých vlastníkov majetku ČSFR a majú ústavne garantované právo vyjadriť sa k tejto veci. V diskusii navrhujeme zaoberať sa týmito otázkami:

1. Ako ustráži vláda súkromných investorov po privatizácii teplární, keď cieľom podnikania je maximalizácia efektívnosti podnikateľského zámeru a indikátorom je zisk. Podľa našich skúseností privatizácia štátnych teplárenských spoločností prinesie minimálne 20%-né zvýšenie ceny tepla. To sú skúsenosti z privatizácie vodárenských spoločností a spoločností na likvidáciu odpadu. Je to daň, ktorú zaplatia občania za to, aby sa investorom vrátilo to, čo vložili do privatizácie. Privatizácia teplární by nemala nasledovať predchádzajúce privatizácie, kedy sa financie vložené pri kúpe investorom vrátili v krátkom čase.

2) Nie je pravdou, že štát nemôže byť dobrým vlastníkom. TEKO, a.s. Košice so 100% účasťou štátu je toho príkladom. Cenu tepla nezvyšovali tri roky a prijali opatrenia na dlhodobú udržateľnosť. Na porovnanie uvádzame, že ani privatizácia nezastavila vyplácanie rozprávkových odmien v bývalých štátnych podnikoch, pretože miesto politicky nominovaných osôb si ich často vyplácajú zahraniční manažéri.

3) Ako sa zhodujú predvolebné sľuby súčasnej vládnej koalície s predajom teplární, keď programové vyhlásenie vlády deklaruje, že „nebude privatizovať strategické podniky a podporí kroky k zefektívneniu vybraných podnikov so štátnou účasťou vrátane odštátnenia teplární“. Predvolebné sľuby jasne deklarovali odštátnenie teplární a presun akcií na mestá, ktorým bola uložená zodpovednosť za koncepcie tepelnej energetiky, ale po privatizácii budú rozhodovať zahraniční investori. Prečo by si nemali spravovať teplárne občania, ktorí majú v samosprávach volených zástupcov, a tým priamo ovplyvňovať cenovú politiku tepla ?

4) Občanom Slovenska sa vláda zaviazala na poskytovanie cenovo dostupných služieb vo všeobecnom hospodárskom záujme, a nie na podporu výnosného podnikania zahraničných investorov. Treba sa poučiť zo skúseností susedných krajín, kde tieto služby poskytujú verejnoprospešné alebo neziskové spoločnosti. Verejne známou skutočnosťou je, že náklady na výrobu tepla v obytných domoch s vlastným vykurovacím systémom sú o jednu tretinu nižšie v porovnaní s centrálnymi zdrojmi vykurovania a prínosom je aj znižovanie ekologického zaťaženia.


Preto žiadame vládu, aby hľadala iné spôsoby, ako udržať verejné financie bez privatizácie na účet svojich občanov. Ak nebude vládou vytvorený priestor a čas na širokú celospoločenskú diskusiu, potom zástupcovia spotrebiteľov a vlastníkov bytov podniknú potrebné kroky na celoslovenskú kampaň až po bojkot a návrhy občanom, aby sa odpojili od centrálnych zdrojov tepla.




Kontakt :

Petra Jurčáková (0911 678 248)
Mgr. Božena Stašenková, PhD. (0903 032 696)
Ing. Oliver Petrík, (0905 657 277)
Jana Ujčíková, (0915 930 245)
Robo Horvath | 11-11-2012 00:41:59
A co ste robili doteraz? A ako to robia ine mesta kde nemaju geovrt? Preco ste postupne nerobili obnovu? Chcete strategickeho partnera do tepla, budis, aj ked to neschvalujem ale preco si mesto vrt nenecha ako dlhorocny strategicky prinos pre mesto a obyvatelov,tak to nechapem. Teda chapem ale len ako biznis,ale uz pre niekoho ineho.
Občan | 10-11-2012 23:26:21
Pán akože Horvát a za čo vymeníte rozvody tepla?
Takí ako vy, a sme nadobro veľmi rýchlo v ....
Porozprávajte sa s odborníkmi na teplo a napíšte čo ste zistili a od koho . Asi je viac ciest a jedna je vstup partnera. 40 ročné potrubia, hrdzavé a že zlaté - Vy ale musíte mať vymasírovaný mozoček z komunizmu až až....
Robo Horvath | 10-11-2012 22:22:27
No uz je to tu. Este je vrt len v skusobnej prevadzke a uz sa ludom zacinaju masirovat hlavy o potrebe vstupu strategickeho partnera ako dalsi medziclanok. Niekto by si najradsej predal aj svoju mater,keby mohol.Predajte sliepku co mala znasat dlhodobo obyvatelom a mestu zlate vajcia nech im zostanu len zaprdky v podobe zvysenej ceny za teplo od toho akoze strategickeho investora.Toto je hnus.
anonym | 08-11-2012 19:27:49
Skôr sa obávam, že srandu si z nás robia niektorí poslanci. A to je väčší prúser. Inak za srandu považujem aj výsledok volieb do MsZ.
anonym | 08-11-2012 17:55:34
Podla poslanca Kyseleho sme asi vybrali nevhodnych kandidatov,alebo sme ti idioti my,co sme navrhovali.Naco mestsky rozhlas vyzyval ludi,aby podavali navrhy?Na to,aby ste nas zosmiesnili?Kto je podla Vas vhodny kandidat,ked nie ludia,ktori zviditelnuju mesto svojimi aktivitami.Cele je to jedna fraska a divadlo,ktore Vam vsak my,obcania nezhltneme.Zamerne sa nepodpisujem,pretoze Vam anonymita vyhovuje,co ste dokazali pri tomto hlasovani.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign