Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Normálni ľudia dnes prežívajú asi najväčšiu dilemu

Juraj KuklaDátum15. 03. 2018 09:07:07TémaBlog Juraja Kuklu

            O čom dnes ľudia rozmýšľajú?    Volá sa to  „jedno je zlé,  druhé  zlé  a teraz sa pre niektoré zlo správne rozhodni“ lebo ide o všetko!   Spoločnosť  je umelo rozdeľovaná,  doslova dobláznená  kadejakým výrokmi politikov, novinárov, prezidenta, premiéra .....  všade počuť výkriky, mafia, korupcia, kriminálnik,  daňový podvodník, úžerník, mimovládky, Soros ...  a do toho  fašista , fašista, fašista.   Aj  „najmúdrejší“ už strácajú rozum,  súdnosť,  priateľstvá sa rozpadajú,   nikto nevie povedať  ozajstné  riešenie. Všade  sa tu hemží plno „Bohov“ s jediným správnym názorom,  ktorí by doslova vraždili,  keď im v niečom oponuješ.   Dielo skazy rozdeľ a  panuj,   ktoré tu  cielene budujú 28 rokov  temné  „demokratické sily“,  je dovŕšené,  už len podpáliť ?

              Skoro každému ale  musí byť  jasné,   že  v štáte kde  je vláda prepojená na bezcitných zahraničných oligarchov,  ktorí chcú zožrať  svet,  na mafiu, na ľudí  kde sa za názor zabíja,   kde  právo neplatí,  kde  sa  prokuratúra  polícia a súdy  volajú „skutok sa nestal, skutok nie je trestným činom,  nekonal úmyselne,  veď oľutoval“ ,  nie je brutálne dobre,   ako kričí  pán premiér. Obyčajnému  človeku,  ktorý nestratil rozum,  je tu  naozaj  brutálne zle,  nedá sa tu pokojne žiť,  je to cesta do pekla, je to umieranie za živa.

           Najvyšší činiteľ premiér  o ktorom sa  zistilo  že  sa napojil  „štátnou  radkyňou a spol.“  priamo až na mafiu,  to  nazval bezprávny štát a prezident  SR  s pochybnou minulosťou o ktorom sa hovorí  že je Americkou mafiou skorumpovaný, riadený  a že je prezident  „3K“, korupčný volebný podvodník, klamár kolosálnych rozmerov a úžerník,   to nazval mafiánsky štát.   Vzniká pre to dilema,  kde to vlastne žijeme, čo sú to za ľudia, komu sa tu dá veriť, toto sme chceli? Kam sa to rútime a čo naše deti, lebo  ich otroctvo v iných štátoch,   kde si chodia zarobiť aby prežili, nie je riešenie ?     

          A do celého tohto zrazu zaznejú výkriky  slobodné voľby,   prevrat,   od  podivnej jalovej opozície, zloženej s dobrých kresťanov  a anti  kresťanov,  za rodinu  a za  buzerantov,  pre  zničenie štátov nebezpečnými  migrantami  a proti migrantom  a každý kto prehovorí za  rozum,  za vlastný štát,  je fašista.  Ožívajú  rôzni „Budajovia, Sorosovia, ....“  zasa nás  poúča  akási nastrčená naivná   „víla Amálka“ všade  „sväté“  anglické heslá a odznaky,  ako by sme už nemali aj  svoj jazyk! A myslíte si,  že takzvané slobodné voľby   takéto mafie,   štátne a medzinárodné naozaj zastavia?

      Kedysi za mlada sme sa učili ruštinu, Sovietsky zväz bol našim vzorom. Nemci, Američania boli najväčšie svinstvo,  nepriatelia a  keď sa stalo niečo veľmi dobré, tak my ako nepriatelia komunizmu  sme si   potajomky  hovorili  „to je Amerika!“ Dnes sa učíme angličtinu, Slovenské heslá sme nahradili  anglickými.  „Rusi boľševici“  sú jediné najväčšie svine, nebezpečenstvo   a „Nemci nacisti“  sú jediná záchrana a najväčší priatelia.  Amerika vstúpila cez západné médiá, peniaze,  Sorosove mimovládky, najväčšiu nevolenú politickú stranu,  až do našej kuchyne, varí si tu potajomky čo sa jej zachce a gumuje rozum ľudí,  ako potrebuje.    

      A teraz buď múdry ísť alebo ne ísť ?  Podporiť svojou neúčasťou  na „revolúcii“ bezprávny  mafiánsky štát v ktorom sa už nedá žiť,  alebo podporiť  definitívne  vygumovanie  Slovenska celosvetovou mafiou,  liberálmi, zvrhlými anti-rodinnými,  anti-kresťanskými  ideológiami ...,  úplnou stratou  nášho normálneho života   a nakoniec nariadením vítať  vpád  islamu a kadejakých negramotných, nebezpečných,  neprispôsobivých migrantov?   


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 16-03-2018 15:01:11
Prečo by mali byť študenti zneužívaní,maju svoju hlavu,vidia,čitaju o roznych finačných podvodoch,vidia,ako je školstvo zdevastované,zastarale vyučovanie..skrátka rozhodli sa,že na to poukažu formou štrajku,pretože to inak nedokažu a pritom pevne veria,že sa k nim pridaju aj normalni,slušní ludia..nie ovce,čo tu obhajuju zlodejstva politikov,nie ľudia,čo tu neustale trepu o zneužívaní študentov..
Pre Mareka | 16-03-2018 14:22:55
To je v pohode, vedel som, že každý to nepochopí. Ale podceňuješ študentov. Majú vyššiu mieru citlivosti na vraždy a neprávosti.
re Pre Mareka | 16-03-2018 12:53:38
Nie nie je náhodná.Tak ako boli študenti zneužitý vtedy sú aj teraz.Niekto si uvedomil,že jeho ksicht je už okukaný tak študenti.Je to primitívne a veľmi veľmi priehľadné.Ako sa vraví opakovaný vtip už nie je smiešny.Ak chcú naše deti radikálnu zmenu,nesmú sa nechať zastupovať niekým iným ale osobne sa podielať na zmene a to priamo v parlamente.Sú mladí a majú iné zmýšľanie a svoje predstavy treba realizovať tam kde sa realizovať dajú a možností na to majú neúrekom.Momentálne hrajú pre niekoho iného,ale pre seba určite nie.Ale ako začiatok tieto protesty beriem,ale treba reálne pokračovať a nenechť to na druhých
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 16-03-2018 12:41:30
Ďakujem za komentáre na môj článok. Napísal som len to, čo počúvam medzi obyčajnými ľuďmi, sme v zlej situácii. Urážať ma za to nemusíte.

S pozdravom Juraj Kukla
Pre Mareka | 16-03-2018 12:12:43
Možno si ešte v 89 nebol je svete, možno áno. Zjednodušene: žiť sa dá v každom zariadení či režime. Ale štát by mal rozdiely a nerovnosti v spoločnosti korigovať. V zmysle nástrojov teda zákonov, ktoré nastavuje systém parlamentnej demokracie. Štát prostredníctvom súdnej moci by mal zabezpečovať dodržiavanie zákonov a vymožiteľnosť práva.
A ako to dnes u nás vyzerá nech si urobí obraz každý sám.
Ja som v 89 štrngal, tých čo dodnes nepochopili prečo, nepresvedčím. A dnes budú na námestí moje a možno aj vaše deti. A držím im palce, dúfam, že sa vyčasí. Bez nich sa nič nezmení. Zmeny sú potrebné radikálne, s 89 rokom je podobnosť čisto náhodná.
re pre pre.... | 16-03-2018 11:39:36
To je skutocne neuveritelne,neviem ako sa vyjadrit aby som nikoho neurazil,KDE SA PODLA VAS ZASTAVAM EMIGRANTOV;;;;;; To uz sste skutocne taky zblbnuty,ze vidite len to co chcete vidiet.Ja tu koncim,pretoze tieto diskusie nemaju ani halvu ani patu.CAU
re marek | 16-03-2018 11:21:43
ty budes strasne tupy Koko...t........v inych kapitalistickych kajinach su fico degesi mafiani... v base.....este aj v Rumunsku by ten zlodej Frco zo smeru bol v base...
marek | 16-03-2018 10:57:57
V prvom rade treba povedať, že to, ako sa darí Slovensku v hospodárstve závisí od celosvetového trendu a najmä od Nemeckej ekonomiky. Využívame výhody rastu, no samozrejme aj padáme s krízami. V takomto globálne prepojenom systéme je vplyv vlády extrémne malý. Potom žijeme v kapitalizme, kde si každý človek sám osobne zodpovedá za svoj život - či bude bezdomovcom, boháčom, mafiánom...len silní jedinci v kapitalizme prežijú. Koalícii ani opozícii nejde o občanov. Ide im len o hlasy, ktoré im dáte, aby sa dostali k finančným tokom štátu a eurofondom. Každý človek je sebec a obzvášť v kapitalizme, takže je jedno koho si zvolíte. Od 89 sa veľa vecí zmenilo, ale len minimum zmien v krajine má na konte štát a jednotlivé vlády. Drvivá väčšina sú súkromné investície vystavané za účelom maximalizácie zisku. Čiže peniaze, peniaze, peniaze, prežijú len silný, slabí v kapitalizme podochnú. Ten naivný človek, ktorý bol štrngať v 89 štrngá aj teraz. Niektorým ani 29 rokov nestačí na to, aby pochopili systém kapitalizmu.
re pre re...... | 16-03-2018 10:55:34
Ano pokiaľ tu nie sú imigranti,ktorých sa tak zastávate.Ludia sa tu boja aj migrantov,ktorí prišli za prácou a nevedia sa spoločensky etablovať.
pre pre re pre obcan | 16-03-2018 103119 | 16-03-2018 10:36:35
Tak je vlastne uplne jedno, ze tu zabili novinara a jeho priatelku, lebo sa snazil poukazovat na odlev penazi zo statnej kasy.
No hlavne, ze vy ste v pohode.
pre re pre obcan | 16-03-2018 10:31:19
Moj usudok je taky.ze tu ziju moje dcery moje vnucky a vnukovaia,ziju si dobre a citia sa nadmieru bezpecne.
vyborny komentar | 16-03-2018 10:23:13
Treba precitat:
https://www.aktuality.sk/clanok/573046/tyzden-v-kocke-daga-danisa-oligarchovia-poslali-fica-do-sprchy/

Tí najdôležitejší sú finančné skupiny, sponzori strany a oligarchovia, ktorí si po voľbách sprivatizovali Slovensko. Vrátane vedenia polície, ktorého úlohou bolo celé roky tolerovať najskôr malých podvodníkov z pozadia strany, potom kriminálnikov. A nakoniec aj mafie a organizovaný zločin.

Obrazne povedané: oligarchický režim, ktorý vybudoval Smer a v ktorom má hlavne slovo biznis, si dnes podchytil Bugára. A Ficovi spravil to, čo predtým Mečiarovi. Poslal ho do sprchy.

Lebo smrdel.

Fico – a tí za ním – si však politické uvažovanie a politické konanie nemohli dovoliť. Smer a oligarchovia v pozadí sa neboja len volieb. Smer a oligarchovia v pozadí sa boja vyšetrovania miliónových korupčných schém (ktorých súčasťou je aj bytový komplex Bonaparte).

Ich taktika sa zmenila na zúfalé naťahovanie času.
v Žiline Horela budova, v ktorej sídli Smer | 16-03-2018 09:38:15
Kde sidli Zder v Seredi?:)
re pre občan... | 16-03-2018 09:35:47
To znamená že si emigrant a to by mohlo ovplyvniť tvoje zmýšľanie.Ale títo dnešní nie sú politický ako kedysi.Nemáš objektívny úsudok.Máš aj doma nejakých prisťahovalcov,a koľko?
tak tak | 16-03-2018 09:25:07
Kolega, gulak je v pohode, čo si traslavý. Radšej daj čo si myslíš o Harakter Bugárovi a jeho eurofondoch.
pre obcan pre gulak | 16-03-2018 08:32:05
Obcan Idiotom si nazyvaj niekoho z Tvojej rodiny,to za prve za druhe,budte tak laskavy a nechajte mi moj nazor o krajine,kde zijem uz skoro 50 rokov!Rozumne argumenty nemaju v diskusii s Vami vobec ziadnu vahu,tvorite si svoju vlastnu pravdu a dokazete poucovat cely svet vo Vasej zaslepenosti.Ja nemam nic proti tomu,ked Vas to robi stastnymi,len tak dalej.
gulak | 15-03-2018 20:34:06
Nemci casto idu do krajnosti,najprv v mene naroda skoro znicili Europu a teraz zase si domov navozili problematicke zivly ale zase dali hlasy tej Merkelke,co nosi o 2 cisla mensie sako..tu zase sa najde dost volicov,co budu volit terajsiu koaliciu,aj ked maju za usami dost spiny,polozte si otazku,co by stvaral Ficiak,ak by bol v opozicii a koalicia by mala za sebou take vedra spiny,ako ma tato koalicia..este je dobre,ze mladi ludia maju v sebe trosku viac zodpovednosti,ako stredna a stara generacia,lebo nechcu zit v krajine,kde korupcia politikov a ich prepojenia na organizovany zlocin nabera obludne rozmery
obcan | 15-03-2018 19:41:48
mimovladky treba porusit, je to svinstvo a pliaga ludstva. A ano v Nemecku je napadane domace obyvatelstvo migrantami tak netrepte \"pre havrana 15-03-2018 16:41:50\". O co sa tu snazite, o to prezentovat ze v Nemecku su neni ziadne problemy s migrantmi, ze nepachaju ziadne zlociny, ze nenapadaju domace obyvatelstvo? Ste IDIOT ked toto idete tvrdit. Dalsi slnieckar s vyfarbil. Ak nahodou mate daku zenu tak ubytujte tych vasich migrantov u seba doma a potom tu piste ako sa dobre s nimi zije. Nemate sajnu ako ziju ludia v Nemecku v obciach kde nastahovali migrantov. A ano media naschval zamlcuju skutocnosti co sa tyka migracie a ich nasledkov.
Sia mafia | 15-03-2018 17:45:56
Trefné aj keď od krikľúňa Matoviča. To že Harakter Bugárovi ide iba o eurofondy pre vlastných bolo zjavné už dva roky. No a z Mostu-Híd ostáva pomaly len Hyd. V pravom slova zmysle.
pre havrana | 15-03-2018 16:41:50
To je skutocne typicke,zvelicovat dramatizovat,a podavat falesne falesne spravy,le bo sa mu to tak hodi do kramu.Fake news.Ja uz zijem odjakziva v Nemecku,a ked niekto zo Slovenska napise ze emigranti znasilnuju a zabijaju miestne obyvatelstvo a este k tomu ze je to zakonom zakazane o tom hovorit,mozem k tomu dodat,ze ste cisty blazon.O nic viacej a ani o nic menej ako vzdy.Proste kriminalita,a ta sa nerozlisuje na emigrantsku a domacu.Je smutne ze je,ale vymitit sa neda nikde.A pan Kukla,samozrejme ako vzdy prehana.
Kukla s havranom | 15-03-2018 16:21:10
Prečítajte si ešte raz čo píše konštatovanie.
Robíte zo zmeny strašiaka a z volieb nezmeniteľný status. Sú to pre vás nočné mory. Ste pupočnou šnúrou spojení s reżimom čo tu dnes vládne, s režimom bez sebareflexie. Škoda.
havran | 15-03-2018 15:59:03
No pán Kukla,neviem,kto Vám tak strašne ublížil,že už pomaly tu nedokážete žiť.Ale utrite si tú zúrivú slinu a trocha objektívnejšie sa pozrite aj na tie vzorové,bezproblémové demokracie vo svete,kde sa asi podľa Vás určite žije bezpečnejšie a lepšie.V Nemecku húfy imigrantov znásilňujú a zabíjajú domáce obyvateľstvo,verejnosti je to zákazom utajované.Vo Francúzsku vyvraždia celú redakciu novinárov,nik nepodal demisiu.V USA strieľajú študentov ako zajacov,nik neabdikoval.A každú chvíľu sa dozvieme,že niekde v Európe pobodali alebo zastrelili niekoľko ľudí,ale najhoršie to je podľa Vás na Slovensku.Choďte do nejakého obchodného reťazca a uvidíte,ako sa nám tu zle žije,že čo zaujíma skutočne obyčajných ľudí,nie tých matovičových obyčajných milionárov a nimi platených investigatívcov.Zuby cvakli naprázdno,treba získať väčšinu po voľbách,alebo vymeniť voličov.
konstatovanie | 15-03-2018 15:47:55
Ja neriesim ziadnu dilemu, ani nemam potrebu niekoho vrazdit za opacny nazor, takze p. Kukla nezovseobecnujte - nerobite nic ine, len ludi znechucujete a vytvarate podhubie, ze existuje len zle a horsie riesenie.
Ja si to absolutne nemyslim, v demokratickej spolocnosti predsa existuje institut VOLBY - a to je cesta. Situacia sa velmi vyznamne zmenila, preto je potrebne opytat sa obcanov, co si o tom myslia - volby to jednoznacne ukazu. No a ak volby ukazu, ze ludia nadalej chcu ficina - no prosim, nech ho maju. Ale ak ukazu ze nie, tak mame sancu na vladu, ktora nebude v podruci oligarchov (absolutne nechapem, preco hovorite o zahranicnych oligarchoch - Penta, J&T, kmotrik, vyboh, brhel, por, vilagy... - to su \"nasi\" oligarchovia!). Len \"jednoduchi\" ludia maju potrebu rozlisovat svet na Ameriku a Rusov. My ostatni rozlisujeme dobrych a zlych, zlodejov a cestnych atd. Nepotrebujeme ziadnych nepriatelov, proti ktorym musime bojovat. Treba bojovat za pravo a spravodlivost. Podsuvate, ze sa nieco taketo uci v skolach, kedze mam so skolstvom celkom blizky kontakt, mozem vas ubezpecit, ze to je absolutna loz :-) K tomu straseniu mimovladkami sa ani nebudem vyjadrovat, mate vobec predstavu, aka je pracovna napln mimovladok??? Ci len staci napisat, ze su Sorosove a vsetko je vybavene (v dutych hlavach...)
Takze mne z toho vychadza len jedno, ziadna dilema - nemozem podporovat nespocetnekrat skorumpovanu vladu s ospravedlnenim, ze v opozicii nie je nic lepsie, to je len ubohy alibizmus.
fakt | 15-03-2018 14:16:12
Faktom je, že každý človek nemôže byť politikom. Vedieť klamať aj vtedy, keď politik vie, že poslucháč vie, že klame. Vedieť klamať a zavádzať aj vtedy, keď sa na to príde. Usvedčiť politika z klamstva do fázy uznania klamstva je nemožné. Toto je jeden znak aktuálnej slovenskej politiky.
Faktom bohužiaľ je, že do našej politiky sa ide primárne zarábať a to akýmkoľvek spôsobom. A služba občanom, ktorá sa tak často pred voľbami spomína, je každým dňom po voľbách menej a menej viditeľná. A úplne mizne pri pochybných predražených tendroch, dohodnutých a koručných dotáciách, pri skutkoch, ktoré sa vlastne nestali. Takíto zástupcovia ľudu postupne viac a viac ubližujú nám, obyčajným platcom daní, pretože, a to je faktom, viac a viac chýbajú peniaze na dôchodky, zdravotníctvo a pod. Majú ľudia takýchto politikov zbožňovať?
Faktom je, že ľudí, ktorí zbožňujú politikov klamárov, aj keď to vidia, je veľa. Stále ešte veľa.
Štefan | 15-03-2018 12:32:26
Pán Kukla, veľmi dobre ste to napísal a položil správne otázky. Toto isté sa hovorí aj na ulici, no žiaľ len medzi obyčajnými ľuďmi, ktorým je v tomto štáte naozaj brutálne zle a ktorí pre oligarchov a rôznych \"Bohov a Polobohov\", podplácajúcich médiá, aby gumovali ľuďom rozum, nestoja ani \"za fajku močky\".

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign