Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Neuchylujte sa k nezmyselným invektívam , problém je inde. Len ho treba vidieť.

Miloš MajkoDátum01. 01. 2015 21:52:07TémaTak to vidím ja...

Tento clanok by nemal dovod vzniknut bez napríklad tohto diskusneho prispevku:

pre Majko | 01-01-2015 12:06:33 |
Asi preto,ze ta nenavist voci vsetkemu a vsetkym v tomto meste ma paranoidne znaky,co uz je diagnoza!Tie deti co tam chodia do skoly a starsi obcania co tam chodia do kostola urcite neboli protestovat proti ohnohstroju na tom inkriminovanom mieste,ale sami od seba prisli privitat Novy rok celkom slusnym ohnostrojom,ktory poriadalo asi mesto alebo nejaky sponzori urcite s patricnym povolenim a suhlasom zainteresovanuch osob!Bohuzial ziadna senzacia sa nekona,skola zatvorena ,kostol tiez,nemocnica tam nie je,domov dochodcov tiez nie,akurat dovolim si tvrdit aj tisic ludi tam bolo spokojnych!
 
Nebudem riesit invektivy voci mojej osobe, predstavuju mentalnu uroven pisatela. Zameriam sa len na fakty - jeho tvrdenia, ktore su pohladom nepochybne viacerych ludi. Ano, maju na svoj nazor pravo, no takymto pohladom utvrdzuju predstavitelov moci v state ale aj v samospravach, ze ludom je v podstate uplne jedno, ci je zakon dodrziavany alebo nie.
 
Bez dodržiavania zákonv, nemôže spoločnosť fungovať normálne. Nastupuje anarchia. A to hovorím o dodržiavaní zákonv bežnými občanmi. Pri nedodržiavaní zákonov predstaviteľmi moci, nastupuje stav, ktorý skôr či neskôr  vyúsťuje k totalitným praktikám na intenzite stúpajúcim výlučne podľa toho, do akej miery sú občania ochotní porušovanie zákonov tolerovať.
 
Štát, ani samospráva občanom porušenie žiadneho zákona netoleruje. Po porušení zákona nastupuje represia v podobe pokuty či inej sankcie. Správne konania a podobne, kde samospráva a štát hradí právne zastúpenie z našich spoločných peňazí a občan svoje práva musí hájiť sám a za peniaze svoje.
 
Včerajší článok bol postrehom občana, ktorému dodržiavanie zákona niečo hovorí.
 
Z pohľadu média sme urobili vysoko nadštandardné kroky - kontaktovali sme  MP a pokúsili sme sa kontaktovať aj viceprimátora a poslanca MsZ. Kontaktovali sme aj osobu zodpovednú za odpaľovanie ohňostroja a tá sa vyjadrila, že sú prázdniny a v škole sa neučí. A že kostol je ďalej ako 200m.  Nepadla zmienka o tom, že písomné súhlasy sú. Nebudem ďalej rozoberať, nie je to poslaním média. Zodpovednosť nesú konkrétne osoby a čas ukáže, ako sa veci mali.
 
Mrzí ma, že tak dlho po revolúcii nie sú ľudia schopní rozmýšľať o probléme logicky z v mnohých prípadoch sa znížia akurát tak k nezmyselným útokm a urážaniu. 
 
Ako to vidím ja? Podľa mňa je zle  postavený zákon. V novom znení umožňuje používať pyrotechniku vlastne kedykolvek - mimo v článku spomenuté miesta (s obmedzeniami)  a s tým, že nesmie byt rušený nočný kľud. Znovu, pre mnohých ľudí asi postačujúce. V praxi však dovtedy, pokým človek príde na to, že pojem "nočný kľud" vlastne nejestvuje. Aspoň nie je časovo v zákonoch definovaný. A to už je ten kameň úrazu. Policajt je totiž z hry von a ten, kto ľuďom otravuje život je zase vo výhode.
Mám pocit, že účelom našej legislatívy je práve to, aby bola úplne bezzubá a aby umožňovala lavírovanie presne do rozmerov, ktoré niekto potrebuje. Obdobne vidím zákon na ochranu nefajčiarov - v reštauráciach smrdí dym stále, prevádzkovatelia mali akurát narobené náklady na technické úpravy prevádzok. A fajčí sa aj v nákupných centrách.
 
Ale späť k včerajšiemu rozhovoru. Po krátkej konzultácii s odborníkmi:
 
- zákon nepredpokladá rozlišovanie či sa v škole učí, v nemocnici operuje, alebo v kostole konajú bohoslužby. 200 m od v zákone menovaných zariadení, sa proste ohňostroje konať nesmú (jedine s písomným súhlasom v zákone označenej dotknutej strany)
 
Bol som pri ohňostrojoch v Moskve, v Las Vegas a ďalších svetových metropolách a nemám nič ani proti ohňostroju v Seredi. Som a vždy budem  proti ignorovaniu zákonov samosprávou a štátom - tými, ktorí musia byť pre občanov ktorým ukladajú povinnosti príkladom.
 
Akékoľvek ospravedlňovanie protizákonného konania je choré a v civilizovanej spoločnosti neprípustné.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 05-01-2015 11:07:00
Ohňostroj bol pekný a dookola sa točiť ako ohňostroj neurobiť a prečo neurobiť lebo toto a hento sa mi vidí ako hľadanie prekážok.A kto chce nájde tisíc dôvodov prečo nerobiť.Ak by to mali na starosti takýto rypáci,nezapálime na Silvestra ani prskavky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2015 10:08:12
Peter | 05-01-2015 09:56:59 | - vzdy je ina cesta. Aj v tomto. Podvolit sa a prestat sa zaujimat o veci verejne tvariac sa, ze sa nas nedotykaju.

No a nasledne sa prebudit do reality, kde bude clovek DOBROVOLNE otrokom.
Peter | 05-01-2015 09:56:59
Toto vsetko je pekne a malo by to byt samozrejme,ale je?Ak by voleni brali toto poverenie tak ako tu snivame,tak by to bolo Ok!Ak to budu brat tak ako doteraz, co najblizsic h milion rokov budu,tak jedinec a'ani skupinka ludi to nezmeni!To bude chciet nieco velke a so slusnostou to nebude mat z hola nic spolocne!A dopadneme jak Ukrajina!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2015 09:09:36
Peter | 05-01-2015 08:43:48 | - zaklad je, aby si ludia uvedomili, ze ziadne zaplatenie chodnika, novej cesty ihriska ci cohokolvek ineho, sa nekona z penazi voleneho funkcionara, ale z penazi NAS OBCANOV.

Je POVINNOSTOU a pracovnou naplnou volenych zastupcov a uradnikov tieto prace vykonavat - su za to nami velmi dobre plateni!

Ako ich vykonavaju, v ci prospech ci neprospech, mame my PRAVO KONTROLOVAT.

To je zaklad. Ked si ho uvedomi obcan, nastanu zmeny.
Peter | 05-01-2015 08:43:48
Nemal som na mysli nejaku osobnu vdacnost,ale tie iste ocakavania ako pisete Vy!Ak je tam Jano a po 50tich rokoch uderom jednej minutu sa otoci chrbtom najblizsiemu susudovi a priatelovi a je mu blizsi Fero z opacneho konca mesta,ale z tej istej politickej strany alebo aspon sympatizantom,tak tam je nieco z coho m ide rozdrapit od jedu!Ako to tak sledujem,staci ak sa niekomu podari presadit zaplatanie chodnika na ulici kde byva,tak ma vystarane az do smrti a istu pracu aj ked zvysok casu nepohne prstom,len sem tam prehodi slovko so susedmi a ma to iste!!Ta mudrost o ludoch a politikoch je sice pravda ale uz od nepamati a este dlho bude ale to je asi tak vsetko!Iba jednoduce konstatovanie nic viac!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2015 08:07:33
Peter | 05-01-2015 07:25:48 | - nechcem, aby sa mi voleny zastupca za moj hlas odvdacoval.

Chcem, aby zastaval zaujmy vacsiny, sluzil jej a nebral mesto, ci stat ako svoju sukromnu firmu a seba ako jej majitela!
Obcan nie je tym, kto ma posluchat, tym je voleny zastupca.

Obcas si voleneho zastupcu plati a preto politik sa musi bat obcana a nie opacne.

Od voleneho zastupcu neocakavam usmev, ani ziadne velke kamaratsvta. To co za svoje peniaze vyzadujem je servis a nie sustavne pokusy o likvidaciu a dokazovanie, ake ma moznosti skodit vsade kde moze.

Nezabudnite - vzdy v historii boli setrne ci menej setrne meneni vylucne politici, nikdy nie obcania statu ci obyvatelia mesta.

Je len otazkou casu a trpezlivosti vacsieho mnozstva ludi, ako sa zachovaju.
Peter | 05-01-2015 07:25:48
Nemyslim si ze tato legislativa,ked sa tvorila pocitala s takym scenarom ako ho prezentuje p.Majko!Nikto mevedel ako sa ma tvorit a tak sa odkukavalo od zapadu!Teraz to vuhovuje vsetkym do jedneho co chcu posobit v politike a nikto nema zaujem to menit!Preco aj!Ja to cele po vsetkych skusenostiach vnimam ako demokraticky a slobodne mozem zvolit niekoho ktory sa bude ,at dobre!A este dlho to tak bude,tak sa pytam mam ist dobrovolne niekomu pomoct aby sa mal dobre a este sa mu mam skladat na vyplatu?On ma ani nepozna a preto nema dovod sa ,i nejako odvdacit!Takto to na slovensku je a vsetci co su v politike maju prioritu tam zostat co najdlhsie a tomu venuju vsetok svoj cas a nie tomu kto mu dal doveru po vsetkych tyxh klamstvach a sluboch!Co je na tom demokraticke ak mozes ist volit,alebo nemusis,a ak nejdes aj tak niekoho podporis?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 23:19:23
vinník | 04-01-2015 22:54:24 | - budte v hladani trpezlivejsi a dokladnejsi. Najdete viac. ;-)

Vzdy je volba, len volici su pomerne zotrvacni a ked k volbam budu chodit iba, alebo zvacsa ti, ktori su urcitym sposobom zainteresovani na voleni "ich favoritov" a ostatni tym inym - poctivy hlas dat nepridu, znovu plati to, co som povedal. Mlciaca vacsina rozhodne, lebo jednemu volicovi sa volit netazi ist a druhemu ano.

V demokracii to tak chodi. Rozhoduje vacsina.

Druha vec su pravidla na odvolanie volenych fumnkcionarov.

Napr. na zvolenie primatora mesta moze stacit kludne 500 volicskych hlasov z 10 000 opravnenych volicov, no referendum za jeho dovolanie by bolo platne pri ucasti minimalne polovice opravnenych volicov.

Znamena to, ze na odvolanie musi prist min. tolko ludi, kolko mozno nikdy ani nebolo volit.

Pytam sa, boli hlupi ti, ktori tvorili tuto legislativu?

;-)
vinník | 04-01-2015 22:54:24
No konečne som našiel niečo s čím možem suhlasiť.Politici nepripustia žiadnu zmenu.Bohužial opozícia aj koalícia su v tom zajedno.Takže ma nepresvedčíte že takuto ... mám ísť voliť.Jednoducho niet koho.No a preto som podla SOL NAJHORSI.Keby som bol sám nevadí.No ale hádzať vinu na večšinu obyvatelov Slovenska nevoličov je zo strany médií neslušné.Preto musím ostatných nevoličov brániť.Jednoducho už boli dosť oklamaný.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 22:44:02
vinník | 04-01-2015 22:39:31 | - precitajte si moje prispevky/nazory za ostatnych 7 rokov. Vseky su publikovane pod mojim meno a ppriezviskom - clanky najde kliknutim na moje meno pri ktoromkolvek clanku, v ktorom som uvedeny ako autor.

Nasledne skuste znovu hodnotit moje nazory na sucasnu politicku scenu, na politikov po ´89 rokou a na system, ktory je zial od revolucie urobeny prave tymi politikmi, ktori ziadne zmeny nepotrebuju a pripustia iba tazko.
vinník | 04-01-2015 22:39:31
Pán Majko ak ste mal pred 89 volebné právo tak ste voliť asi bol.Voliť ste bol asi aj po 89 tom.Ludí k volbám nahánali pred 89 a aj po 89 tom, v tom rozdiel nevidím.Teda až na ten guláš pred 89 nebol.Rozdiel je vo výbere strán.No ale ludia vidia že nič sa nemení k lepšiemu .Slovensko je jediná krajina v EU kde nebol odsudený žiadny poslanec nieto ešte minister.,žiadny významný politik v base.Pritom je krajina rozkradnutá a majetok má pár vyvolených..Preto je učasť nižšia a nižšia.Volby podla vás kazí mlčiaca večšina.Omyl počet voličov klesá kvoli rozdrobenosti politickej scény korupcii.Ved mecenáši politických strán su aj mnohý vlastníci médií .Viete vobec kolko je registrovaných strán.Kolko je skorumpovaných politikov.Ked idete do obchodu musíte si niečo kupiť ked vám nič nevyhovuje a tovar sa rýchlo pokazí..Nemusíte tak je to aj s volbami.Politická scéna rozdrobená politici skorumpovaný a volič je na vine.Keby bolo 10 perc. hlasov pre učasť v parlamente to by ubudlo strán.Pán Majko nekritizujte voličov kritizujte politikov bez ohladu na stranícku príslušnosť.Politikom v podstate tento stav vyhovuje.Stačí biť v parlamente pri korite s imunitou. Sluby politikov pred volbami ludí k urnám nevrátia.Vy viete jedine ukladať kritické príspevky do archívu na viac si netrufnete.Asi viete prečo.
hombre | 04-01-2015 22:03:38
vinník | 04-01-2015 21:49:27: nuž pod bajonetom tam nikto nikoho netlačil.Ani mňa nie. Veci sa dali riešiť aj inakšie. Napr. ja som upravil hlasovací lístok za plentou, ...a NIČ! Ale po ´89 -tom, keď sa rušili kádrové spisy u zamestnávateľa som si o sebe našiel poznámku o pokuse narušiť výsledky volieb! Takže boli demokratické! že?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 21:51:23
vinník | 04-01-2015 21:10:19 | - porovnavanie volieb z pred ´89 roku a po nom je slusne povedane - smiesne.

Dnes ma toho naozaj najviac v rukach obcan. Len musi chciet svoju moc vyuzit v praxi.
vinník | 04-01-2015 21:49:27
No práve bola 99 perc. učasť lebo ludia išli .Ja som nechodil a čo sa my stalo.Nič.Ze človek musel ísť voliť hovorte tomu kto tie volby nezažil.Nešiel som voliť ani na ZVS .Teraz je viac strán ako okresov a voliť niet koho.Tu nevládnu strany ale ich mecenáši.Kým nebude trestnoprávna zodpovednosť politikov voliť nepojdem.Nepáči sa my že SOL ma nazýva najhorším lebo som mlčiaca večšina Ja tých čo tvorili 99 perc učasť na volbách nesudim.Nemuseli ísť išli.Bolo to ich rozhodnutie.Nepoznám nikoho kto by bol trestne stíhaný lebo nebol voliť komunistov.Neskumam dovody prečo išli.
hombre | 04-01-2015 21:36:49
vinník | 04-01-2015 21:10:19: tú 99%-nú účasť vo voľbách si pamätá ešte stále dosť ľudí vrátane mňa, hoci ich počet sa stále zmenšuje. Len nechcite povedať že voľby za "boľševika" boli demokratické! Každý, kto šiel za plentu bol ihneď predmetom záujmu "pozorovateľov". Ešte Vám nedošlo, že 50%-ný limit pre referendum je účelovo vytvorený? Prečo to tak nie je aj pre iné "demokratické" hlasovania, ako sú napr. parlamentné alebo komunálne voľby? Zdá sa, že ste dosť chytrý na to aby ste na to prišiel aj sám! Alebo sa Vám páči tu stále diskutovať v podstate bez efektu?
vinník | 04-01-2015 21:10:19
Nebudte smiešny.Ja sa pametám na volby kde bola učasť 99 perc a bolo to demokratické No ale nemal som koho vybrať tak som voliť nešiel.Teraz su desiatky strán a vybrať si znova neviem.Takže aký rozdiel.Je to v politikoch a nie vo voličoch to si treba uvedomiť.Politik lahko zmení názor lahko stranu a volič je podvedený.Myslíte že to zmení vyššia učasť.No ale največší vinník je podla vás mlčiaca večšina.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 21:01:09
vinník | 04-01-2015 20:48:48 | - mlciaca vacsina by mala logiku z mysel vtedy, keby bolo kvorum potrebne pre pravoplatnost volieb tak, ako pre referendum.

Takze inak - pri 150 poslancoch NR SR vsak teoreticky staci, aby prislo v celek krajine volit 150 volicov - teda samotni kandidati a aby kazdy volil sam seba. A tym budu zvoleni a volby budu demokraticke.

Preto mlciaca vacsina likviduje moznost volby toho kandidata, ktory bude skutocne zastupovat vacsinu ludi.

Povedane este inak - pri dobrej organizacii nejakej konkretnej skupiny ludi pri sucasnych pravidlach zalezi danej skupine na tom, aby mlciaca vacsina bola co najsirsia.

Skupina ma totiz obmedzeny a vic menej jasne specifikovany pocet ludi. teda hlasov a kazdy volic navyse je tym ponecialnym rizikom hlasu proti.

Zmeny v krajine teda mozu nastat bud velmi vysokou ucastou vo volbach - nehovorim, kto ma koho volit, alebo viac menej revoluciou.

Ja som este stale pre zmeny demokraticke.
vinník | 04-01-2015 20:48:48
Pán Majko.Ja nemám potrebu podávať na vás oznámenie .Je to vaše médium robte si sním čo chcete.Ale nehádžte vinu za stav krajiny na nevoličov.Mlčiaca večšina je najhoršia.Preboha v čom som konkrétne najhorší.Možete to kludne dať do archívu.Demokracia podla SOL.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 19:04:51
vinník | 04-01-2015 18:29:04 | - z mojej strany posledny pokus slusne Vam vysvetlit, ze tolerancia voci Vasmu znevazovaniu mena konkretnej osoby je nulova.

Znovu - neam vyhrady voci Vasmu nazoru. Ak mate Vy vyhrady voci mediu - podajte zalobu.
vinník | 04-01-2015 18:29:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-01-2015 18:14:04
vinník | 04-01-2015 17:59:06 | - preklepy v cudzom mene Vam budu tolerovane za predpokladu, ze nebudete vystupovat ako anonym.

Inak proti Vasmu nazoru nemam uplne nic. Nevolit je Vas postoj a Vase rozhodnutie.
vinník | 04-01-2015 17:59:06
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
vinník | 04-01-2015 15:50:02
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
VIVAT DEMOKRACIA | 02-01-2015 15:23:43
Tak a tu je už myslím každému jasné, kam to tá demokracia na spôsob EU môže až dotiahnúť. Veď aj týchto neofašistov volili v demokratických voľbách sú aj v parlamente/ našťastie len v Ukrajinskom/.Tisícky Banderových priaznivcov pochodovali s fakľami Kyjevom

Pri fakľovom pochode pravicových nacionalistov napadli aj ruských novinárov.

KYJEV. Tisícky ukrajinských nacionalistov vo štvrtok pochodovali hlavným mestom Kyjev, aby si pripomenuli narodeniny kontroverzného Stepana Banderu bojujúceho proti Sovietom.

Na demonštrácii vystúpil aj Oleh Tjahnybok, líder parlamentnej strany Svoboda.

Súčasné vedenie Ukrajiny pritom vyzval, aby Banderovi opäť priznali titul "národného hrdinu," cituje ho spravodajský portál stanice BBC. Množstvo Rusov považuje Banderu narodeného 1. januára 1909 za "fašistu".

Prezident Vladimir Putin ho dokonca v minulosti nazval "Hitlerovým pobočníkom".

Počas tzv. fakľového pochodu zaútočili podľa agentúry TASS nacionalisti aj na novinárov ruskej televízie LifeNews. Útočník rozbil kameramanovi kameru a sotil do redaktorky televízie, ktorú aj okradol. Televízia neskôr informovala, že podozrivého z útoku už zadržali.

Bandera je na Ukrajine stále kontroverznou historickou postavou. V roku 2010 mu vtedajší prezident Viktor Juščenko udelil štatút ukrajinského národného hrdinu, ten mu však jeho nástupca Viktor Janukovyč odobral.

Bandera počas druhej svetovej vojny viedol ozbrojené zložky, ktoré bojovali proti vtedajšej sovietskej armáde. Neskôr odišiel do exilu v Nemecku, kde ho v roku 1959 zavraždil agent sovietskej tajnej služby KGB.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7570742/tisicky-banderovych-priaznivcov-pochodovali-s-faklami-kyjevom.html#ixzz3NfpSS31Q
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2015 12:35:19
pán Majko | 02-01-2015 12:26:55 | - uz sme si pisali v minulosti - naozaj najvacsou chybou demokracie je MLCIACA VACSINA. Tak sa k moci dostavaju ludia, ktori realne zastupuju minimum obcanov - no je to zial demokraticke. Nakolko MLCIACA VACSINA sa zriekla svojho najzakladnejsieho prava a nechala rozhodovat za seba.

Aj u nas mame vela pripadov, kedy voleny zastupca ukradol alebo pomohol ukradnut napad, ba dokonca hotovy fungujuci projekt tomu, kto ho rozbehol. Tak to chodi, ale o tom v inom clanku.
pán Majko | 02-01-2015 12:26:55
tento komentár nebol adresovaný žiadnemu poslancovi ani primátorovi.A keď ho budem adresovať nejakému poslacovi alebo predstaviteľovi Vášho slávneho mesta, tak sa podpíšem celým menom. To len na vysvetlenie. Práve som na TA 3 pozeral najobjektívnejšie správy bandy SMER -SD / alebo SDKÚ/ kde sa jedna židoboľševícka starostka chváli tým, čo urobili pre záchranu jednej budovi v ich dedine. Div si tú svoju židoboľševickú dušu nevypľula a nakoniec to fest pojebkala. Peniaze na všetko dala majiteľka nehnuteľnosti, ktorá žije v Austrálii. To ešte chudera netuší, že títo židoboľševici jej predpíšu aj daň z toho, že budova stojí vďaka nej na Slovensko. Nakoniec zistí, že bolo by podstane lepšie, keby to dala zbúrať a totálne sa vys......rala na židoboľševickú Ficolandiu. Ale starosstka sa chváli, aká je múdra a štátnická. Áno, v slonovom zadku. Tam sa určite zmestí.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2015 12:05:20
zaujímavý | 02-01-2015 11:56:00 | - nenapisali ste, kto je adresatom prispevku.
zaujímavý | 02-01-2015 11:56:00
článok plný žlče a tým pádom neposkytujúci nič nového k veci.Nikdy som nebol na jednej vlnovej dĺžke s p. Majkom a nikdy som mu nerobil obhajcu. Keď ale niekto odmieta elementárne princípy / tým mám na mysli Vás/ tak ťažko sa o niečom baviť. Podľa vzoru Vy je na Slovensku všetko OK, lebo ľudia si demokraticky zvoli zástupcov.Skúste sa nad sebou zamyslieť. V prípade, ak patríte do stáda 25 percent, tak sa Vás to netýka. Už tu jedno hovado bolo. Volal sa Mečiar. Ten získal dokonca až 35 percent.Kam do doviedlo Slovensko asi viete. Ak nie máte smolu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2015 11:55:32
re pan Majko | 02-01-2015 11:47:28 | - suhlasim a popisal som to v predchadzajucom prispevku.

Nepochybne ste uplne jasne popisali spravanie sa volenych zastupcov, ktori ludi ignoruju.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2015 11:52:07
pán Majko, | 02-01-2015 11:29:24 | - naozaj s Vami suhlasim, no volena funkcia je o sluzbe ludom a teda o zastupovani aj tych "niktosov".

Verte mi, ze za 7 rokov som sa zamyslal nad najlepsim modelom vela krat - nespocetne krat.
Zatial som vzdy sospel k vysledku, ze slobodna diskusia je cestou - pride k upravam v spravani sa nas tvorcov media. No ako som uz spomenul, nie sme voleni zastupcovia.

Z mojej strany mozem iba tolko - nemam problem diskutovat uplne s nikym, jediny limitujuci prvok je cas. A nemam zaujem hladat odpovede na otazky tomu, kto nevie pozorne precitat ani len jeden ci dva clanky.

A unavuju ma uz prispevky takehoto obsahu:
- - -
Nnuladva | 02-01-2015 03:43:05 |

Tak Jozef je nesvojprávné individum.

Ten zákon sa nevzťahuje na silvester od do... ale inak platí zákaz po celý rok, ale ludom to je jedno, v seredi sa najdu fanatici , čo púštajú rakety každý víkend.
- - -

V pripade tohto diskutujuceho pravdepodobne zlyhal skolsky system.

Ako som napisal, ja som prislusne ustanovenia zakona pred publikovanim konzultoval s dvomi odbornikmi a to nezavisle na sebe.

Preto nemienim cas stracat s clovekom, ktory nevie co pise.

Este je tu vsak jedna moznost - vie uplne presne co pise a preco to pise. No a to je uz na citateloch - ti si musia urobit nazor na vec z publikovanych materialov. Dnes nieje az tak narocne zistit si cokolvek. Len treba mat zaujem.

re pan Majko | 02-01-2015 11:47:28
Vzdy sa tu pasuje za spasitela ten kto prehra a samozrejme urazky ako prejav bezmocnosti su pre neho jedinym adekvatnym vyjadrenim svojich pocitov!Tak kto je tu niktos?Mna taketo bezmocne invektivy neurazia,lebo moje IQ je nad sedym priemerom na co mam aj prislusne potrdenia.Ale preco urazat vacsinu slovakov?Vsetci si spominame na rozpravku o Ferdovi mravcovi a tam bol jeden chrobak co vsade bo,vsetko videl a vsetko vedel najlepsie.Ako sa vol)?Skusme prijat kritiku na urovni hodnej svojho IQ aj ked nemusi byt zrovna vusoke!Vo Vasej samochvale by ale malo byt!Ci?
pán Majko, | 02-01-2015 11:29:24
toto by potrebovalo určite analýzu ale nie na stránkach. Pokiaľ sa volený zástupca ľudu bude spoliehať na "niktoša" a to len preto, že ho kúpi za malé pivo a veľký rum tak na SLovensku nebuide nikdy, ale nikdy poriadok. To mi verte.Stačí pozrieť volebné analýzy a dospejete ku katastrofálnym záverom.Myslím v tom, koho tí zvolení zastupujú. A v tom je ten problém.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-01-2015 11:19:30
pán Majko | 02-01-2015 11:06:17 | - mate pravdu, ulahcilo by to vela veci. Zaroven by sme vsak popreli zakladnu ideu vzniku media - moznost anonymneho vyjadrenia nazoru obcana.

Vo vztahu k volenym zastupcom jednoznacne trvam na tom, ze ked je kazdemu volenemu zastupcovi dobry hlas "niktosa" ktory ho dovedie az do kresla poslanca ci primatora, mala by povazovat za povinnost komunikovat aj s tym "niktosom".

Vyborny priklad je stale Lubo Veselicky - anonymni diskutujuci, ba dokonca fan club mu nevadili do momentu, kedy kandidoval - funkciou mu vadit zacali. Asi preto, lebo uz mal odpovedat na otazky uzko suvisiace s jeho pracou.

Vo vztahu tvorcov media je situacia ina - z nas nik nieje povinny komunikovat so ziadnym diskutujucim a ani strpiet ziadne invektivy.
pán Majko | 02-01-2015 11:06:17
asi by stálo zato, aby pred prihlásením sa na VAšu stránku musel každý absolvovať IQ test a každých pol roka si ho zopakovať. Ja z neho vskutku nemám obavy. Bol by to ale obrovský prínos pre Vašu stránku, lebo o názory poloidiotov majú záujem len idioti a tí Vám zaplavujú stránku. Myslím, žeby stálo za zváženie aj to, že každý článok smerujúci ku konaniu určitej osoby by nesmel byť anonymný. Nepochybujem, že takého opatrenie by podstatne zdvihlo úroveň Vášho periodika.Ja s tým nemám žiadny problém. A nepochybujem o tom, že aj odpovede zodpovedných z druhej strany barikády by museli byť určite podstatne kompetentnejšie, keby vedeli kto s nimi komunikuje.Takto ich považujú za bezvýznamných a skrytých niktošov a také sú aj ich odpovede.
pre Majka | 02-01-2015 10:22:56
Mam obavy,ze mentalna uroven pisatela je v poriadku,len mam obavy o mentalnu uroven niektorich osobv tomto meste,ktori bez akehokolvek relevantneho riesenia hladaju problem aj tam kde nie je a myslia si aky su osozni pre tento stat!
obcan | 02-01-2015 07:49:50
co to dneska riesili kuklaci o 6:30 hod. na pribinovej?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign