Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Nefunguje normálne spoločnosť, ktorá neodsúdi usvedčeného zlodeja a klamára, ale toho, kto ich odhalí

Miloš MajkoDátum09. 07. 2016 16:32:13TémaTak to vidím ja...
200

Sledujúc posledné mesiace ako v najvyššej tak v komunálnej politike rozmýšľam, kam sa to vlastne uberá naša krajina.  Politici zatĺkajú jasné a priamo z bankových účtov zrejmé prepojenia s ľuďmi podozrivými z daňových deliktov, v NR SR sa chcú poslanci koalície obštrukciami vyhnúť odvolávaniu ministraa či predsedu vlády.  Blokujú riadne rokovanie parlamentu a keď ho niektorý podpredseda predsa len otvorí vyzerá to tak že v súlade s rokovacím poriadkom, tak mu zamestnanci  NR SR jednoducho vypnú mikrofóny. To je vážny problém zaváňajúci priamou deštrukciou demokracie v najvyššom zákonodarnom zbode Slovenskej republiky.

Nie je potrebné rozmýšlať nijako veľa na to, aby človek pochopil, že krajina prestáva fungovať ako má. Nie však zásahom zvonku, pôsobením prírodného živlu, či zapojením sa do vojny. K takémuto stavu stačí dostatočná arogancia mocných a dostatočná ignorácia problému mlčiacou väčšinou, teda všetkými ľuďmi, ktorí schovávaním sa pred problémami ich neodstránia, iba odialia až sa z nich nakoniec stanú problémy demokratickou cestou úplne neriešiteľné.

Klamstvo  vo vydobíjaní moci sa stalo pravidlom, slušnosť je na smiech a principiálni ľudia presadzujúci zákonnosť a spravodlivosť pre väčšinového občana majú problém v spoločnosti prežiť. Priatelia, to nie je demokracia, to je anarchia. Demokracia je totiž aj zodpovednosť a to v prvom rade za svoje vlastné konanie.

Aj na základe posledných článkov týkajúcich sa faktami preukázateľného klamstva ma kontaktujú znechutení až zhrození ľudia pýtajúc sa, kadial vedie cesta. Kto toto kedy a ako zmení. Úprimne? Nikto, alebo jedine  väčšina.  Áno presne tá väčšina, ktorej sa osobne síce netýka každá, ba možno dokonca žiadna kauza, no napriek tomu sa nemôže na tento zúfalý stav pozerať. On totiž nepríde nikto a už úplne nik "zhora", tí toziž etické a morálne zásady opustili už dávno. K životu ich nepotrebujú, stačia im výhody a honor prinášané funkciou, do ktorej ich paradoxne dostali tí úplne najbežnejší a najobyčajnejší ľudia.

Ľudia jednoducho nechápu, ako sa môže niekto verejne zastať usvedčeného klamára. Aký vzor ale má mladý človek  rešpektovať v malom provinčnom  mestečku, keď obdobný stav denne vidí v najvyššom zákonodarnom orgáne krajiny?

Slušní a aspoň základné morálne zásady vyznávajúci ľudia majú teda jedinú šancu na zmenu - zmenu vykonať od seba a svojich blízkych. Majú možnosť nebyť pasívny a postaviť sa na stranu elementátrnej pravdy a úplne jednoduchých princípov fungovania spoločnosti na základe ktorých sa vyprofilovala do modernej doby.

Nefunguje normálne spoločnosť, ktorá neodsúdi usvedčeného zlodeja a klamára, ale toho, kto ich odhalí. Nefunguje štát tam, kde jeho vymožiteľnosť blokujú orgány, ktoré na zákonnosť majú dohliadať a bez vymožiteľnosti práva cez zákony niet demokracie. Po určitom zlove totiž nastúpi individuálne vymáhanie práva a štát s mechamnizmami na to určenými stratí kontrolu nad jeho vnútorným chodom. Kľúčové pozície na všetkých stupňoch riadenia spoločnosti obsadia zločinci v bielych golieroch majúci jediný záujem - ovládať a kamuflovať. Presne tak, ako sa to u nás deje dnes už naozaj v celej krajine.

Fungujúca spoločnosť a jej chod je zložitý mechanizmus majúci v mnohých prípadoch dokonca určité "samoservisujúce sa" mechanizmy  (napr. samoočista od podvodníkov, zlodejov a klamárov)  ktoré sú však funkčné iba v prípade, že nie sú umelo blokované ľuďmi bojacimi sa o svoju budúcnosť, ba dokonca odhalenia trestnej činnosti.

Tvrdou realitou ale zostáva, že klamať sa nedá donekonečna a "príroda si cestu nájde". Evolúciu nezastaví nik, môže ju iba spomaliť. Zmena je nevyhnutná a nestojí otázka či nastane, ale kedy a kto skončí v base...   

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
občan | 15-07-2016 03:35:09
pre občan | 14-07-2016 19:14:02
Veď o tom bol ten môj príspevok. Tiež ako dôchodcovia sa podieľame na daňových príjmoch cez nepriame dane a miestne dane a preto nám nemôže byť ľahostajné, ako sa s nimi nakladá...
pre občan | 14-07-2016 19:14:02
občan | 14-07-2016 14:11:11 ak si uz dochodca tak potom chapem. Treba len poukazovat na platenie dani aby si vobec mal z coho dostat dochodok.
Peter | 14-07-2016 14:24:56
lexa | 14-07-2016 08:46:26

Pocuj, ty sa zobud. Kde kydam na opoziciu. Moj prispevok je vseobecny na vsetkych 150 ako tam sedi bez vynimky. Jedna cast len vykrikuje, druha pekne kradne a naopak.

A neboj sa, zijem v rovnakej krajine a vidim to iste co ty. Bohuzial tento stav nedosiahla nefugujuca opozicia, ale bezzube zakony a este bezzubejsia a zavisla vykonna zlozka statu (sudy, policia ..) co vyhovuje takymto hajzlom. Takze ak ta policia neochrani a sud nerozhodne ako ma, co ti ostane? Roxor do ruky?
občan | 14-07-2016 14:11:11
pre občan | 14-07-2016 14:04:39
Nepodnikám a pracovnú morálku mám dobrú, ráno vstanem a mám zarobené ...
pre občan | 14-07-2016 14:04:39
občan, treba zacat v prvom rade od seba a ak nepodnikas tak na svoju vlastnu pracovnu moralku a vykon a az potom tu pisat nieco.
občan | 14-07-2016 12:36:46
To čo sa robí o firmách tu nie je len za vlády RF a jeho ľudí, zobrali sme si príklad z Ameriky, máš daňového poradcu a ten sa snaží, aby si zaplatil čo najnižšie dane.
Zrejme sa to začalo robiť aj u nás a niekedy je také správanie na hrane zákona alebo sa využívajú diery v zákonoch... Ťažko sa dokazuje daňový únik či už pánovi M. alebo pánovi B. a pod...
lexa | 14-07-2016 08:46:26
Občan a Peter, vy ste slepí, hluchí alebo aký máte zdravotný problém? Čo môže opozícia zmeniť na zákonoch, keď proti tejto zlepenej vládnej diktatúre neprejde ani jeden návrh? Vám vadí, že na ulici protestujú a vykrikujú, ale čo iné im ostáva, keď v parlamente im neprejde ani návrh, nech je akokoľvek rozumný.. Smeráci si šijú zákony na svoju mieru a nikoho iného ku korytu nepustia, tak buď sa zobuďte alebo tu prestaňte šíriť tieto vaše nezmysly. Ak ste si za posledných 10 rokov nevšimli, tak tu panuje diktatúra smeráckej mafie, veď ako inak by sa z exekútorskej špiny stala smotánka spoločnosti, ktorá má neskutočnú moc a peniaze, ako inak by behali po slobode ľudia ako Široký, Bašternák a im podobní \"podnikatelia\", keby ich nekryje smerácka mafia? Ja neviem, či žijete v tej istej krajine ako ja, ale zjavne máte zalepené oči, tak buď ste pri koryte s nimi, alebo fakt neviem.. Žijete v Seredi a to nevidíte komu sa najviac darí? Ako inak by si mohli podvodníčkovia, bývalí výpalníci a díleri, autíčkári a podobná zgerba stále chodiť po slobode a miesto pobytu v base sa im náramne darí v \"podnikaní\"? Toto isté tu bolo za Mečiara, takže čakáme len kým sa začne každý deň strieľať a vybuchovať autá? Zatiaľ autá len horia, takže pohoda, nie? Ako sa hovorí, ryba smrdí od hlavy, ale na Slovensku už sú tuším prehnité všetky vrstvy a diskusia na SOL mi to každý deň potvrdzuje. Ale tak, čo sa čudujem vôbec, veď aj za Mečiara sa našli ľudia, ktorí by sa za neho do krvi pobili a pritom rozkradol Slovensko ako nikto, asi to je naša národná tradícia, uctievať si zlodejov, čím viac nakradne, tým väčší pán..
Miso | 14-07-2016 07:34:42
Preto je paragrach taky ako je, aby si ho ohybali ako prave potrebuju.
Peter | 12-07-2016 14:43:25
pre obcan

Presne tak.
občan | 12-07-2016 12:50:35
Peter | 12-07-2016 10:30:48
a preto by mali namiesto toho vykrikovania pracovať na zmene zákonov ,aby boli zrozumiteľné a nedali sa otáčať ako paragraf pre každého do výšky majetku...
abcd | 12-07-2016 10:46:52
Miloš s tvojimi názormi môžem jedine súhlasiť.Výborný článok!!
Peter | 12-07-2016 10:30:48
pre nesuhlas

Bohuzial, pravny stav na SR je taky, ze sa verejne porusuju zakony a navyse su postavene tak, aby vyhovovali urcitej skupine ludi. Nehovoriac o tom, ze kameru ktora snima obraz \"legalne\" neakceptuju ako relevantny dokaz, lebo je \"nezakonny\". Ano, to kamera nahra xicht niekoho ineho vsak? A to sa stalo x krat.

Vdaka pravnemu stavu sa ludia budu musiet uchylovat k nelegalnym praktikam aj v beznom zivote a znova sa tu rozmozu rozne skupinky vid 90te roky. Je mi z toho smutno, lebo pravdy a prava sa tu nedovolam. A preto schvalujem tento nezakonyn sposob, ktory jasne ukazal ako to v skutocnosti naozaj je a ze Kali-bejby varejne klamal a dufam prinesie aj zmenu zakonov aby sa takyto klientelizmus potieral a politici nekradli.
12.7.BA - Bonapárky | 12-07-2016 09:05:45
Koment F.Gála z Pohody vystihol všetko:
„Nie som zvedavý, aby mi na námestí štrngal Budaj klepcami, Nicholsonová vysvetľovala, akí sú to h..aj,,.zli.

.
Dr.Sokolova | 11-07-2016 21:19:20
Pan Majko svoju pracu robite
super
nevzdavajte to
Nesuhlas | 11-07-2016 20:45:27
Teda ani sa nehnevajte ale páchat trestnu činnosť aby som odhalil inu a to len tak svojvolne (predpokladam, že od Sulika či Matoviča dostal peknych par desiatok tisic € na učet takže ani hrdina nie je mylite si dojmy a pojmy) tak to vedie do zahuby a anarchie..!!!
Odhaliť - ano, vyšetriť - ano, odsudiť - ano - ALE LEGALNOU CESTOU!!! Všetky takto ziskane informacie (tj nezakonne) su mu aj všetkym na dve veci... Počítam, že Tatrabanka už rata straty na klientoch možno aj v desiatkach milionoch €a keby tam mam učet hoci aj s 20€ na nom už len z principu idem preč...!!!
pozorovateľ | 11-07-2016 19:58:06
Miloš Majko | 10-07-2016 23:39:42 podstata môjho príspevku bola v tom, že je veľmi, ale veľmi otázne či p. Nicholsonová mala vôbec oprávnenie viesť resp. otvárať schôdzu parlamentu. Citáciu p. Bugára som prevzal z brífingu na letisku po jeho prílete z Bruselu
shelley | 11-07-2016 15:36:28
Podľa ohlasov na Váš článok vidím, že naozaj \"niečo zhnité je v štáte slovenskom\". Biele je čierne, lož je pravdou, poctiví ľudia sú ohadzovaní špinou. Jednoznačne je Rybanič pre mňa hrdina. Lebo riskoval. Ale nakoniec jeho konanie nič nezmení - ešte dostane basu a politická mafia sa bude rehotať. To je paródia na demokraciu - asi spôsobom Horná Dolná. Na najbližšiu protikorupčnú demonštráciu pôjdem, ak ma ohlásite. Slovenská politická scéna sa už nedá sledovať, keby to nebolo smutné, bolo by to na plač. Hlavná vec, že tu títo nevzdelanci vykrikujú. Ach, jaj!
Bugar | 11-07-2016 07:41:34
a Prochazka uz ani nevedia, kedy vravia pravdu a kedy klamu. Ich tvrdenia su tak doverihodne, ako tvrdenia chronickeho klamara.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2016 23:39:42
pozorovateľ | 10-07-2016 20:01:21 | -nehovoril nieco pred volbami pan Bugar o charaktere?
pozorovateľ | 10-07-2016 20:01:21
\" a keď ho niektorý podpredseda predsa len otvorí vyzerá to tak že v súlade s rokovacím poriadkom\"
Ono to tak naozaj len vyzerá, najprv si treba počkať na stanovisko mandátového a imunitného výboru, resp. politického grémia vedenia NRSR a až potom niečo písať ako fakt.
Podpredseda parlamentu Béla Bugár (Most-Híd) vyhlásil, že sa počas 26 rokov politickej kariéry nestretol s takou aroganciou.(Mal na mysli postup p. Nicholsonovej). A to sme tu už mali aj Mečiara a mečiarizmus.
Pre seredan | 10-07-2016 19:15:40
V tom bode 5. to bolo typu ja mam vacsie gule ako ty, tak si pod pomerat. Skoda. Pekne od 1. bodu to bolo fajn citanie, cele ste to pokazili 5. bodom. Este raz skoda.
seredan | 10-07-2016 18:20:03
1.Rybanic porusil zakon a je jedno ci v mene toho alebo toho. Neviem si predstavit ze by vo svajciarku alebo na bahamach pracovnik banky len tak zacal kontrolovat ucty tych najvacsi mafianov a ci by ho potom stat vyznamenal. On nielen ze porusil zakon ale ohrozil aj meno banky ktora si moze narokovat skody. Takze o volakom hrdinskom cine sa tu neda hovorit.
2. neviem v akom svete zijete ale od SAS a OLANO je aj iny svet ako Smer. Smer, SNS, MOST, SIET, KDH, SME RODINA, LSNS....
3. Pokial budete sumarizovat moje prispevky tak len hura do toho. Ale hlavne davajte pozor aby ste ich nespajali i inym uzivatelom Seredan lebo nie som sam co ten nick pouziva. (hadam podla IP to bude zrejme).
4. urazat ma v style (Ste obycajny chudak) si vyprosim. Pokial neviete pisat bez nadavok a osocovani tak len dokazujete svoju uroven. Na jednej strane sa tu opisujete ako ten najspravnejsi charakter a hned ked niekto nesuhlasi alebo napise iny nazor je pre vas OBYCAJNY CHUDAK ? A to kde sme ?
5. vedeli by ste mi to aj osobne do oci povedat ze som obycajny chudak ?
Obcan | 10-07-2016 16:41:44
Pani moji. Ja nemam slov. Matovic, Lipsic, Remisova,... To je jedno kto. Robia co robia a podla niekoho to robia zle. Ale nerobit nic a prizerat sa, to je take slovenske. Kazdy co tu nadava nepohne ani prstom. To sa budeme prizerat na to, ako si tu niekto beztrestne kradne? Ako sa vali jedna spina za druhou na ministra, ministrov? To len v tejto hlupej republike, v ktorej si toto mozu dovolit a este im to ludia zeru, neodstupia. Pri podozreniach takeho rozsahu by v inej, skutocne pravnej krajine davno odstupili. Tu si z Vas robia teliatka a vy sa tu rozculujete nad Matovicom. Je to komediant. A? Ak nie on, kto ma to poukaze? Vo fabrike je podozrenie, ze nieco potiahnes, si out, v statnej sprave podozrenie z uplatku, si mimo sluzbu,....len tu sa prepecie - najprv nepoznam, potom poznam, ale nic viac, potom neobchodujem a nakoniec mi od neho chodia peniaze. Hlupaci sme. Len suchame nohami a to im padne vhod. A to su len odrobiny. Netvrdim ze premier ma byt Matovic a minister vnutra Lipsic, hovorim o tom, ze ludia vo vlade by nemali klamat a obchodovat s niekym, kto je dovodne podozrivy z umyselneho tresneho cinu. Vratili sme sa o 25 rokov vzad.
novinárska žumpa | 10-07-2016 12:07:36
Nuž, pán Majko, pravdou ale zostáva, že ste sa vôbec na svoje gramatické chyby nevyjadrili ;) a vy si myslíte, že ste jediný novinár v galaxii? :) a spochybňovať niekoho na základe ničoho, to je také vaše, však ;) ICOCRIM :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2016 11:44:53
Novinárska žumpa | 10-07-2016 11:38:44 | - zaujimavy pokus. Tak kolega novinar. ;-) To tu este nebolo...
Novinárska žumpa | 10-07-2016 11:38:44
Tak tento článok je novinárska žumpa. Pán Majko vy ste novinár? A nehanbíte sa zverejňovať článok s chybami?! Fuj, vráťte sa do školy a potom niečo píšte, ja ako kolega novinár sa za vás a vašu gramatiku hanbím
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2016 11:21:42
Dalej som sa ku kauze Rybanic vyjadril tu:
Miloš Majko | 15-06-2016 17:46:14 |
Peter | 15-06-2016 15:01:02 | - takze plytke...

Ako \\\"hlboke\\\" je konanie politika, ak je pravdou to, co zatial pravdou byt vyzera?

Asistent poslanca za protipravne konanie potrestany ma byt, o tom nepochybujem.
Pokial vsak nezijeme v gubernii, je normalne to, co odhalil?

Ak je to pravdive - bolo by mozne odhalit to inym sposobom?

Vela otazok, malo odpovedi.

Pravda je jednoducha, to lzi su zlozite. ;-)

- - -

Kazdy klamar a podvodnik ma byt potrestany. A to si myslim aj o Vas, kedze verejne klamete pan diskutujuci pre: M.M | 10-07-2016 10:02:08 |
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2016 11:04:55
pre: M.M | 10-07-2016 10:02:08 | - zasadne sa mylite a znovu a znovu verejne klamete. Podavam si ruku s J.Budajom, ktoreho si vazim, pretoze poznam jeho minulost a fakty beriem ako faty.

Vy tvrdite nezmysly. Ako som uz napisal, nechapem, ako mozete do clanku dosadit mena konkretnych ludi - to Vy ste ten, kto oznacuje ludi za podvodnikov.

Pisete, ze ja schvalujem pozeranie na cudzie ucty. Akym pravom? Kde ste to odo mnaa pocul alebo cital?

Opacne, ja som sa pod svojim meno a priezviskom uz davno (pred mesicom) pod inzm svojim clankom v diskusii vyjadril nasledovne:

Miloš Majko | 12-06-2016 17:02:47 |
Peter | 12-06-2016 16:54:44 | - jednoznacne, ak porusil zakon ten, kto neopravnene nahliadol do uctov kohokolvek - plna trestnopravna zodpovednost.
Ak vsak odhalil korupciu na najvyssich miestach, tak po vyprsani trestu bude mat sancu na uchadzanie sa o post poslanca v NR SR.
Peter, moj hlas dostane.


Predpokaladam, ze to jedostocne jasne a zrozumitelne.
Neklamte teda verejne a nedavajte mi do ust nieco, co som nepovedal.

A opakujem, podstata clanku je o uplne inej osobe a o uplne inom diani - uvod clanku bol pouzity ako porovnanie.

K Vas iritujucej kauze som pisal minimalne 2x - najdite si v rubrike Tak to vidim ja... - a citajte pozorne. Pripadne 2 ci 3 x, alebo dovtedy, pokym pochopite, o com vlastne ktoy clanok je.

Inak si budem mysliet, ze ste plateny trol s ulohou za kazdu cenu obhajovat SMER aj tam, kde SMER nie je zasadnym problemom. I ked v sucasnosti sa uz taketo dianie v spolocnosti najde tazko...
pre: M.M | 10-07-2016 10:02:08
Pan Majko ale Rybanic nepozeral ucty len politikov....Takze je jedno ci ste politik alebo nie. Pokial pisete a obhajujete ze je normalne niekomu pozerat na ucty tak preco nezverejnite vas ucet ktory je samozrejme legalny a nemusite sa za nic hanbit.
Slovne spojenie OBCHODVAT S PODVODNIKOM je krasny marketingovy slogan vasej milovanej OLANO.
Podla vas kto je podvodnik ? Je to len osoba ktora je uznacena za podvodnika verejne alebo su to aj ludia ktorim sa na to este neprislo ?
Vy asi musite byt velmi dobry ked viete ze ludia ktori s vami spolupracuju niesu podvodnici.
A tiez vam nevadi si podavat ruku s Matovicom ktory bol verejne usvedceny z danoveho podvodu. Ale ako sa hovori neser tak kde jedavas :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-07-2016 09:36:41
Seredan | 10-07-2016 09:19:45 | - som smutny z toho, ze je nas malo, co piseme vlastne nazory a z vlastnej halvy. Uz aj anonymovia si myslia, ze sme rovnaki, ako oni...

1. nie som politik a neobchodujem s podvodnikmi
2. vychadzajuc z Vasich doterajsich prispevkov, necakam inu reakciu

Volil som J.Budaja, ktory ma moju doveru. Vase nazory su Vasimi nazormi.

Je zaujimave, ze ste priclenil clanok ku konkretnej strane, ba dokonca ste priamo identifikoval aj konkretne osoby. No teda fuj! Nehanbite sa? Na zaklade coho? Po takt povrchnom citani a vlastne aj vnimani reality sa ani necudujem, ze ste nepochopil, o com a kom vlastne clanok je...
Seredan | 10-07-2016 09:19:45
toto vam Budaj osobne diktoval ci nebodaj z vlastnej hlavy ?
1. mam podozrenie ze kratite dane tak sa vam asi pozriem na ucet a cely bankovy výpis zverejnim na internete a verte ze ludia si spravia take konspiracie ze po hodine budete tiez danovy podvodnik. Ale podla vas je normalne ze v demokratickej krajine neplati bankove tajomstvo a pride posahana hlava ktora si bez problemov zacne pozerat cudzie ucty. Pan Majko co tak zverejnit vas bankovy ucet na internete verejne ked mate pocit ze to nieje problem pokial nemate co skryvat.
2. Nicholsonova vazne porusila parlamentne pravidla a aj politologovia na svk a hlavne opozicni sa vyjadrili ze to co spravila bolo porusenie. Je hanba ze takata zgerba ludi ako Nicholsonova, Lipic, Galko, Sulik, Matovic, Budaj, Remisova su schopni vsetkeho len aby sa dostali k moci. Uz aj ludia ktorí volili SAS a MAtovica sa odvracaju od tej bulvarnej strany.
Chapem ze vam vyhovuje Sulik ktory si chodi na kavicku k najvacsiemu slovenskemu podvodnikovy Kocnerovi ktory je 10 krat bohatsi ako Basternak. A po kavicke si ide na dalsiu kavicku s Kotlebom dohadovat spolupracu. A Matovic ktory nezalaha a nevie vysvetlit kde ma uctovnictvo kde ho usvedcil aj jeho bieli konik :) A samozrejme nemozeme zabudnut na vasho Budajka ktory sa ako slepe kura dostalo k zrnu v roku 1989 ked laktami sa prebijal k mikrofonu. To mu nestacilo a tak sa uz skoro 30 rokov neuspesne snazi prerazit v politike. Ten by kandidoval aj za komunistov keby mal iste miestecko vo vlade. Jednoducho to je Budaj tak ako ho pozname.

A len tak mimo recou oznacovat niekoho klamarom a podvodnikom bez dokazov a sudu je to iste ako ked vas niekto oznaci za podvodnika a klamara.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign