Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"nase vianocne trhy maju velmi daleko od vianoc, lebo sa priliz programovo podobaju na hodovy jarmok"

Miloš MajkoDátum18. 12. 2016 00:09:21TémaNázor občana

Dobry den. A mame tu znova vianocne trhy v Seredi. Parada, povie si povacsina obcanov. Znova si dame nejaku tu cigansku a stretneme sa so znamymi, neuvedomiac si, co vianocny trh v svojej podstate ma znamenat a ako by to mohlo vypadat v buducnosti. Bohuzial musim konstatovat ze nase vianocne trhy maju velmi daleko od vianoc, lebo sa priliz programovo podobaju na hodovy jarmok. Kapely hraju od rana do vecera pesnicky ktore nemaju s vianocnym obdobim nic spolocneho. Su to tie iste pesnicky co sa hrali v Juny na hodovom jarmoku.Jedine co pripomina ze su vianoce je len vianocny stromcek,na namesti, ktory tento rok je velmi skromne ozdobeny, az 4 alebo nech max 5 ozdobami, z to jedna dekoracna krabica je zabalena v euroobale. Nieje tu ani vianocny betlehem ani adventny veniec, ktorymi sa casto v televiznych novinach chvalia obce ktore maju do 2000 obyvatelov. Zato miesto pokojnej atmosfery tu hudba hra velmi nahlas a pravidelne je to dlhsie ako sa pise v programe . Kapely by mali dohrat o 21:00, ale dnes to bolo okolo 22:45, ale na to sme uz my tu na namesti zvyknuty. Ked si pozrieme spatne na internete programy hodovych jarmokov a predchadzajucich vianocnych trhov zistime ze stale hraju tie iste kapely dokolecka. Je fakt nutne aby vianocne trhy boli takmer navlas rovnake ako hodovy jarmok? To fakt sme v Seredi zabudli ze vianoce a vianocna atmosfera je o niecom inom ? Je mi uprimne luto ze vianocne trhy zase nahravaju len na zisky pre stanky s ciganskou, a zmenili sa na \"mini hodovy jarmok\". Ved pozrime sa ako prebiehaju vianocne trhy v inych mestach, urcite tam najdeme viacej vianocnej atmosfery nielen vo vyzdobe , forme ale aj v programe. Nie zadarmo vela ludi uteka nachytat vianocnu atmosferu niekde inde. Vela seredskych mamiciek s detmi na Mikulasa ide do nedalekych vinohradov nad vahom. A preco to tak je? Asi preto ze Mikulas aj ked nepride na saniach, lebo nieje sneh tak pride na voze v ktorom su zapriahnute koniky a s Mikulasom sa na voze vezie kopec anielov , sem tam nejaky cert a z druheho voza hra dychovka. Chcela som tymto len naznacit, ako sa sered odchylila od pojmu vianocne, a co je to vlastne vianocne, ze by to malo byt viacej pretkane koledami a vianocnou atmosferou a nie hlucnou hudbou uplne ineho zanru. Urcite si doma malokto pri stedrovecernom stole pusti Kabat revival a pod. Tak pevne verim ze casom sa programy vianocnych trhov trosicka zmenia, a ze to tak necitim len ja , ale ze sa najde viacej ludi podobneho nazoru.

Prajem vsetkym krasne a pokojne Vianoce. S pozdravom Zuzana Juhasova


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-12-2016 00:54:09
anonym | 21-12-2016 20:59:05 | - bud konkretny, nie vseobecny. To dokaze kazdy. Skus vypisat, v com som konkretne ja nenapisal pravdu.
Dakujem.
anonym | 21-12-2016 20:59:05
Milos a Vlado vy ste sa hladali a nasli .Vsetko co tu je neni len na chválenie, ale to co ste tu vyprodukovali vy a vase mozgy to nema nic spolocné s vianocami ale vypoveda to o pravdepodobne narušenej osobnosti a nereálneho vnímania okolitého sveta. Ponosovať sa , ohovoriť všeto a na konci len veľké nič.

nika | 21-12-2016 15:19:02
podla mna by sa na vianocnych trhoch mali predavat aspon vianocne oblatky med vianocne ozdoby mensie darceky tak ako je to v trnave
Vlado | 21-12-2016 08:53:53
pre anonym | 20-12-2016 20:30:35
Ty tu vidíš nejaké vianočné trhy?Tým myslíš kolotoč, chudákov poníkov a pár stánkov pre zalepenie očí + hudba čo nemá s vianocami nič spoločné?Gratulujem.Koľko bolo doteraz podujatí v amfiku, o jeho \"veľkolepého\" znovuotvorenia?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-12-2016 22:39:22
anonym | 20-12-2016 20:30:35 | - budem pisat len a len za seba:

- vidim novu vyzdobu
- registroval som aj koncerty - na SOL bola reklama na ich konanie nakoniec na moje naklady, takze o nich fakt viem...
- Ali Jazz band boli, su a aj budu fajn

no popri tom vidim a vnimam

- rozpocet mesta, ktory je tvoreny z dani obcanov
- nevyhodne zmluvy na komercne ucely
- predaje mestskeho majetku pod trhovu cenu \"spriaznenym dusiam\"
- minimalnu transparentnost v mnohych veciach, ktore maju byt pre verejnost cista ako novorozbalene zrkadlo
- zvyhodnovanie uzkych zaujmovych skupin
- netransparentne rozdelovanie dotacii z verejnych zdrojov
- sikanovanie obcanov s inym nazorom ako ma vedenie mesta
- zneuzivanie legislativy voci obcanom
- cierne stavby robene mestom a niektore dokonca verejne obhajovane primatorom
- neochotu primatora komunikovat s obcanmi o veciach verejnych
- diskriminaciu viceprimatora, poslanca a hovorcu voci mediu SOL, ktore mu vyznamne pomohlo dostat sa do funkcie
- dlhorocnu neochotu primatory vysvetlit vyhodnost prenajmu tepelneho hospodarstva
- diskriminaciu OZ-tka voci inym
- vysoke odmeny na urade vyplatene primatorom z verejnych zdrojov
- zakulisne manipulacie na zaklade lobingu a ich osetrovanie cez formalne oznamenie na MsZ, ci dokonca prehnanim cez rokovanie MsZ
- zneuzivanie institutu MsZ na viac menej dosiahnutie osobnych ambicii, ci potlacenie iniciativy obcanov
- protizakonne konanie mesta (jeho zamestnancov) napriek jasnemu a zrozumitelnemu upozorneniu zo strany obcanov

a mozem pisat dalej.

Kontrola moci je prirodzenym a nevyhnutnym prvkom demokracie a bez kontroly moci nastupuje diktatura.

Nemusi byt chudak ten, kto haji verejny zaujem, ako nemusi byt chudak ten, kto na to nema cas, alebo ho to nezaujima. No chudakom nepochybne je kazdy, kto si mysli, ze sucasny stav bude trvaly a nemenny. A ze na neho raz nedojde rad...
lolo | 20-12-2016 21:00:11
anonym | 20-12-2016 20:30:35 - chudák si jedine ty.
anonym | 20-12-2016 20:30:35
No ak niekto nevidí novú výzdobu,kritizuje aj amfiteáter aj trhy aj to že Lucia Bíla\'bola tu v Seredi ,nevidí vynikajúci Gospelový koncert amerických černošských spevákov, koncert a krstenie knihy Ali Jazz bandu je to chudák.
Občianka | 20-12-2016 11:35:20
V Seredi nieje nič, skapal tu pes. Radšej mať iba stromček a bolo by to omnoho krajšie.
Ja som mladá obyvateľka Serede a keby tu nemám rodinu tak odtiaľto odídem hocikam inam.

lola | 20-12-2016 08:39:26
Môžeme byť radi ,že tento rok je stromček aspoň vidieť. Minulý rok som ho nenašla.Zlatá Trnava.
ex-seredan | 20-12-2016 06:37:17
V Seredi skapal pes a už veľmi dávno.Ani Nazareth s Bílou to nevytrhnú z biedy.Koľkokrát bol amfik otvorený alebo využitý odvtedy čo sa stihol otvoriť s predvolebnými fanfárami?Bársktorá dedina je na tom lepšie, než toto super hospodáriace mesto.Čo z toho, že nemáme dlhy, keď to nikde neni vidieť.
obyvatel | 19-12-2016 21:09:20
Treba si uvedomit ze nie len vianocna atmosfera a trhy idu dolu vodou ale aj cele mesto ide dolu vodou. Ziadny projekt vdaka ktoremu by sa trvalo a dlhodobo zlepsila prezentacia a navstevnost nasho mesta. Prave naopak vsetko to pada a pada. Ludia z tohoto mesta utekaju. Týždenne sa zatvaraju nejake obchodiky alebo prevadzky. Nic nove nic kreativne vsetko hynie. Inak mozno stacilo len malo 1 den nejaka ta domaca vyroba zakalačkovych vyrobkov 2 den gulas 3 den kapustnica a podobne. Toto by mesto stalo par euro a kludne by sa to mohlo rozdat na kostovku obyvatelom hoc aj zadarmo ale obyvatelia by to prijali vdacne a ustretovo. V tommto meste by to uplne zlepsilo náladu tejto predvianocnej atmosfery. Mam pocit ze vedenie tohoto mesta okrem naklonnosti futbalu uz nacisto vyhaslo.
s.i.n. | 19-12-2016 20:47:31
Som rád, že čoraz viac ľuďom začína vadiť, ako sa Sereď stáva Potemkinovskou dedinou. Pani Z. J. celú vec vystihla veľmi dobre. Hoci Vianočné trhy vo všeobecnosti so samotnou podstatou Vianoc nemajú nič spoločné, lebo sa z toho stala vyslovene komerčná záležitosť a v Seredi navyše pekne spackaná. Zmyslom tých trhov by malo byť miesto, kde sa ľudia navzájom stretnú, pohovoria si trebárs pri grogu či medovine a zavinšujú si požehnané Vianočné sviatky. Tak, ako to je v miestach, kde neprehliadli organizátori pravý zmysel Vianoc.
Lolo | 19-12-2016 19:14:41
anonym | 19-12-2016 16:09:15 - ale toto je názor občana (podľa diskusie viacerí s nim suhlasia) . Mimochodom za tento paškvil niekto zhrabol peniaze.
dôchodca | 19-12-2016 18:58:53
Je pravda ako sa tu píše, že na vianočné trhy nepatria poníky,predaj návlečiek, kobercov a pod. Výzdoba chabá, stromček krivá metla, ten kto ho vybral by zaslúžil minimálne po hlave, ozdobený nijako. Úroveň vianočných trhov tento rok poriadne padla, ak to porovnám s prvými ročníkmi.
jessy | 19-12-2016 18:11:11
takze ako vidim riesite pravopysne p...ny a nie tyranie zvierat,,vidiet preco sme takto ako cele slovensko dopadli ,neriesime podstatu ale nezmysly,,ano ano mam aj ja pravopysne chyby a co teraz som pre vas retard?nootbuk pyse co chce a ja som neni i.t. este raz,zamyslite sa nad tymy konikmy
anonym | 19-12-2016 16:09:15
Nechajte o rok organizáciu vianočných trhov na SOL ,len aby tam neboli len tie koníky ale zato 1500 fotografií koňmo.;-);-);-)
Registrovaný Zuzana Juhásová Zuzana Juhásová | 19-12-2016 16:05:27
Dakujem Vam za Vase prispevky a ze Vam situacia nieje lahostajna. :) Aj ohladom toho pravopisu mate pravdu , pisala som to narychlo nieco po pol noci a uz som to nekontrolovala.
a tie koníky? | 19-12-2016 13:14:09
určite nepridajú k uvoľnenej atmosfére, keď človek vidí ako furt idú dokola, v jednom kuse, všetky, aj keď nejaké dieťa sedí len na tom prvom. Bez oddychu, bez vody,....
Ivan | 18-12-2016 21:47:54
A ovzdušie na vianočných trhoch si predstavujem rozvoniavajúce niečím iným ako koňským \"odórom...\"
marek | 18-12-2016 21:02:10
Nové vianočné ozdoby sú pekné, ale nakúpili ich strašne málo. Na to, že naše mesto patrí do hospodársky lepšej oblasti Slovenska, je to veľmi slabé. Vianočné stromčeky sú úbohé a výzdoba na nich taktiež. Z programu vianočných trhov by som vylúčil všetko, čo nemá nič spoločné s vianocami a naplno by som nechal sa prejaviť školy, dôchodcov a iné združenia, ktoré by mali záujem prispieť k peknej vianočnej atmosfére. Ohňostroj mi nevadí, skôr mi príde ako dobrý nástroj na upozornenie ľudí na začiatok trhov. Naše mesto si zaslúži viac, viac svetiel, viac ozdôb, viac príjemnej atmosféry. Peniaze boli aj budú, len sú zle rozdelené. Takže po´dme ich rozdeliť správne. Podporte rozvoj. Ušetrené peniaze sú premárnené peniaze. Do hrobu si aj tak nič nezoberieme.
Radek | 18-12-2016 20:58:39
Omlovám se za chyby.Někde se mi vytratili písmenka
:)
radek | 18-12-2016 20:54:57
U nás (Fr.-Místek) Hrají alespoň celý den koledy.Ale na výzdobě proti loňsku šetřili.Já jezdím pravidelně do Vídně,kde pokaždé pržiji tu pravou Vánoční atmosféru.A výdoba Vídně?-Tu slovy nejde popsat.Akorát je mi líto,že jsem tam letos kvůli nemocenské nemohl jetČesko přeje všem moc hezké prožití Vánoc
Jeden Sereďan | 18-12-2016 20:39:09
Milý \"sereďan\",
nauč sa používať čiarky vo vete a oddeľuj predložky...
A môj komentár bol k téme,len to si si asi nevšimol,lebo sa ťa dotkol ten dodatok s pravopisom,keďže s ním máš zjavne problém :)
pozorovateľ | 18-12-2016 20:18:39
pre seredan | 18-12-2016 19:34:51 keď už chcem uverejniť príspevok v médiu, tak pravopis je základ. Je obrazom autora, prispievateľa, ale aj diskutéra.
Pozn. Vo svojom 22 slovnom príspevku máš tiež pravopisnú chybu. Kto to tu trapoší ?
Zuza | 18-12-2016 20:16:28
A coze maju vianoce spolocne s ohnostrojom ? Striela sa od novembra do februara kazdy rok a vsetci sa tvaria, ze to patri k vianociam. Asi tak ,ako ten repertual ucinkujucich ,,co tam rvou jak kravy\\\".Zeby sviatky pokoja a mieru?Len kde zostali tie vianocne pokojne piesne a koledy??
seredan | 18-12-2016 19:34:51
Jeden Sereďan 18-12-2016 18:47:54 tvoj prispevok cely odveci. Nic k teme len tvoje traposenie. Radsej uz nic nekomentuj ked nevies nic ine len kydat o pravopise.
Vianocne trhy | 18-12-2016 19:23:13
Nedela vecer-kdyz se u nas chlapu poperou, jedou nozem alebo sekerou-vianocne trhy v Seredi ;-)
jessy | 18-12-2016 19:14:40
uz ked je rec o trhoch tak ludia vam sa to zda normalne ako tam zarabaju na konikoch?je to hnus takto zaobchadzat zo zvieratom ako z nejakym automatom ,prosiiim nepodporujte ich v tom,dakujem a dufam ze sa zamyslite nad tym
karel | 18-12-2016 18:53:50
Krajsi vyzdobeny stromcek stoji pred ab pizeriu.
Jeden Sereďan | 18-12-2016 18:47:54
Má pravdu autorka. Súhlasím s ňou.
No pred napísaním článku treba skontrolovať \"chybičky\".
Tohtoročné vianočné trhy sú tak trápne ako samotný pravopis v tomto článku :)
chodníky | 18-12-2016 17:47:39
pre Martinu
Máte pravdu. Nechali ktovie komu porobíjať chodníky a kde ich zalátali, to je jedna katastrofa. Kto ich dá do poriadku a kto ich zaplatí. Zase my. Oni po nich nechodia. Vozia sa autami a do úradu majú vyhrievaný chodník.
Martina | 18-12-2016 17:32:39
Teraz troška od veci, ale máme zrenovovany múrik na veľkom parku. Chdaci robotníci, včera aj dnes v adventnu nedeľu na ňom makali. Chodníky máme rozbombardovane, aj tie pri veľkom parku, deti sa na nich podkynaju, ale máme zrenovovany múrik. Veľké bravoooo 😗🙄😒
vianoce | 18-12-2016 14:06:32
Všetká výzdoby sa sústredila na námestie, kde si ju ľudia za bieleho dňa nevšimnú, a večer či v noci je námestie vyľudnené. Po celom meste je síce nová výzdoba, ale len veľmi chabo rozmiestnená, sem-tam. Tak vlastne pre koho to robili, pre trhovníkov, alebo pre občanov? Vidieť, že naši radní páni nemajú ani páru čo sú vianoce, alebo ich to nezaujíma. Zaujímajú ich koncoročné odmeny.
gulak | 18-12-2016 13:51:58
Chodte pozriet va vianocny trh..do Hlohovca..je vidiet,ze tam maju aspon nejaku snahu..hold tu v Seredi maju ludi v pazi..je to zaspata gubernia..
Obcan | 18-12-2016 13:30:06
Citatel | 18-12-2016 11:54:49

Vy ste asi jeden z tych ludi napojenych na mesto,alebo mate problem porozumiet pisanemu textu-pani nekritizuje ze sa tu ,,nieco deje,,ale to ako a co sa deje,teda to ze ak su to vianocne trhy,tak by asi mali byt viac o vianociach,tradiciach...atd.
Ale vsak to je take seredske-staci ked ,,sa nieco deje,,.
Vlado | 18-12-2016 12:21:39
pre Citatel | 18-12-2016 11:54:49
A čo sa v tom našom prispatom meste deje, okrem toho že nič?Však tu nič neni.Mnohé okolité obce vedia urobiť častokrát leošie akcie než toto naše super futbalové city.A súhlasím s p.Pulčárom, stromček čistý otras.Ďakujem páni z mesta.Na lepší neostalo?
Citatel | 18-12-2016 11:54:49
Nie aby ste boli radi ze sa tu nieco deje pre ludi.to za ery minulych primatorov nehrozilo.nikomu sa nezavdacis.hanba Vam aj vam pani Juhasova ,ale treba riesit sprostosti vsak
Seredan | 18-12-2016 10:50:12
Povedzme si to na rovinu. V Seredi je velka populacia zijucich zidov ktori su aj v mestskom zastupitelstve a pre nich nehraju vianoce velku rolu.

Hlavna vec ze mame tu atrakciu zivych zvierat ktore su nutene v minusovych teplotach sa tocit do kolecka. Nic nepoda viac vianocnu atmosferu ako pohlad na ubohe zveratka.
Mária Fačkovcová | 18-12-2016 10:20:31
Dávam pani Juhásovej za pravdu a tiež sa pridávam k jej postrehu. V každom meste, aj slovenskej dedine, je na vianočných trhoch počuť vianočné koledy , nechýba betlehem, programy sú prispôsobené myšlienkam Vianoc. Žiakľ, v našom meste naozaj nemáme vianočné trhy, ale len jarmok z príležitosti Vianoc.
sused | 18-12-2016 09:56:20
Pánov z kultúrneho domu treba nakopnút tam kde to najviac bolí.
Obcan | 18-12-2016 09:18:57
Pani Juhasova to presne vystihla.
Neviem preco by sa mala dostat do nemilosti ludi,ved poukazuje len na to ze su to vlastne trhy,len sa to podoba skor na hodove ako tie vianocne.
V Seredi nieje taka kupyschopnost aby sa z toho robil biznis,tak mozno by to chcelo nieco v malom,ale s naozaj vianocnou atmosferou-aspon teda myslim ze ti co tam idu,idu tam pre nu a stretnutie sa s priatelmi.
anonym | 18-12-2016 09:03:32
Ale zas ked sa usetri, niekto bude mat na odmeny.
Ľuboš Pulčár | 18-12-2016 08:49:18
Ten \"vianočný stromček\" na námestí je naozaj pod úroveň mesta. Vyzerá, ako by ho priniesli zo smetiska minuloročných Vianoc. Netreba pre inšpiráciu chodiť ďaleko. Stačí si zájsť hoc len pred obecný úrad do Šúroviec. I taká malá obec má ten stromček honosnejší. Neviem či to je mestským \"vkusom\" alebo finančnou úsporou, no škaredší som ešte nenašiel. Ani v malých obciach.
Lolo | 18-12-2016 01:21:46
Za pravdu ktorú ste opísala sa dostanete do nemilosti určitých ľudí. Ale máte pravdu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign