Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Na Ukrajine po incidente s Ruskom v Azovskom mori, je vyhlásený vojnový stav a stanné právo.

Miloš MajkoDátum26. 11. 2018 15:06:59TémaAktuálne témy

K mimoriadnemu vyostreniu vzťahov medzi Ukrajinou a Ruskou federáciou došlo v nedeľu vo večerných hodinách, kedy Ruské námorníctvo zajalo tri ukrajinské bojové lode. Incidenty v Kerčskom prielive ako jedninom prepojení Azovského s Čiernym morom po postavení mostu z Ruska na anektovaný  Krym, boli medzi armádami Ruskej federácie a Ukrajiny pomerne častým javom. Následne sa v zajatí ocitlo aj 23 ukrajinských námorníkov, ktorí sa na zajatých plavidlách nachádzali. Velenie Ukrajinskej regulérnej armády o nich podľa vyjadrení z Kyjeva nemá žiadne podrobnejšie správy. K takto otvorenému incidentu však zatiaľ nedošlo.

Následne bolo Rusmi uzatvorené plávanie do Azovského mora, čím toto kompletne ovládla Ruská federácia.

Ukrajinské prístavy  Mariupol a Berďansk sú tak odrezané od sveta pre obchodnú, ako aj osobnú prepravu.

Vojnový stav na Ukrajine

Ešte v nedeľu večer k aktuálnej situácii mimoriadne zasadol vojenský kabinet Rady pre národnú bezpečnosť a obranu. Rada po útoku na ukrajinské lode doporučila zaviesť v krajine vojnováý stav a do pohotovosti bola uvedená Ukrajinská armáda. Návrh zasadajúceho  výboru na zavedenie výnimočného stavu podporil aj prezident Petro Porošenko. Dnes sa situáciou zaoberala Verchovná rada. 

Prezident zdôraznil, že to nebude znamenať  vzdanie sa  Ukrajiny  mierového urovnania konfliktu s Ruskom na Donbase.

- - -

Dnes (pondelok) okolo obeda prezident Ukrajiny  Petro Porošenko na Ukrajine vyhlásil stanné právo, ktoré bude platiť od dnes, teda 26. novembra do 25. januára 2019. Informáciu priniesla agentúra RIA Novosti.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
re jozef a iná proruská luza | 05-12-2018 10:04:48
Veď si môžeš ísť užívať slobodu do Ruska, dnes ťa už na hraniciach nik nezastrelí a ja ti dokonca zaplatím jednosmerný lístok. Daj na seba kontakt a pomôžem ti aj so sťahovaním. :)
s.i.n. | 04-12-2018 19:25:57
lubo | 30-11-2018 09:22:05 : Soros platí Slovenský a Český meinstreem a podporuje všetky neziskovky a vplyvné politické osoby (samozrejme cez rôzne nadácie). Doteraz napr. TI hodnoverne nepreukázali odkiaľ berú financie na svoju činnosť. Len tak pre porovnanie, aký podiel v hlavnom vysielacom čase (teda správy) sa ujde ľuďom z neziskoviek a aký časový podiel dostanú napr. regulárne mimoparlamentné politické strany?
Jozef | 04-12-2018 08:54:53
Milos, nechcem Ti kazit radost, ale zmenila sa a podstatne.Od cias Stalina uz asi tri krat.
V sucasnej zostalo zo starej Sovietskej len toto:
Славься, Отечество наше свободное.....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-12-2018 06:47:33
Nie, nejde o chvalenie sa!!!! | 04-12-2018 01:47:32 | - ze reagujem emocionalne, je Vas nazor.

Som rad, ze ste priznali fakt - nemate moje nazory nacitane, napriek mojmu odporucaniu a priamemu linku, ste si moje texty nenacitali, no niekolko krat ste reagovali ako zaruceny a neomylny znalec mojej osoby, myslenia a prejavov.

A teraz k linku, ktory ste dali. Ruska hymna sa velmi nezmenila od cias J.V.Stalina. Mala uprava nastala len v slovach.

Ide o chytlavu melodiu, pre Ruskych vlastencov ma skutocne vyborny text a ich reakcia je uplne pochopitelna.

Inak to video som videl aspon 30 x.

Vy ale urcite narazate na atmosferu...

Netusim Vas vek a tak skusim len uhadnut spravne porovnanie.

Pozrize si nejake videa zo spartakiady 80-tych rokov minuleho storocia.
Pripadne oslavy 1. maja z rovnakych cias budovania rozvinuteho socializmu.

Ak ale chcete nieco cerstvejsie, tak si skuste predstavit, ako by asi jasali pri Madarskej hymne v pripade odtrhnutia juznych oblasti Slovenska a ich pridani k Madarsku nacionalne zmyslajuci spoluobcania. Nepochybujem, ze obdobne.

Mna ale zaujima, ako by takyto akt vnimali Slovaci zijuci, podnikajuci a vlastniaci nehnutelnosti na tomto po desatrocia Slovensku (Československu) patriacom uzemi.

Ja to teda vidim takto:

Kosovo bol nebezpecny precedens a som rad, ze Slovensko tento akt neuznalo. (napriek tomu som v Kosove osobne bol vela krat a paci sa mi tam)

Krym bol mimoriadne nestastnym pokracovanim diania, po ktorom nestoji otazka ci bude niekto dalsi, ale kto to bude, ktorej krajine sa "legalne" zmensi uzemie, ktore budovali vsetci obcania a ktore bolo medzinarodne uznane ako jej uzemie a ake nasledky to bude mat.

Viete, cim viac clovek cestuje (nie s CK a nie na Oravu alebo do Chorvatska), tym viac chape, ako krehky je mier a ako malo treba na to, aby zacal podrezavat sused suseda a aby zmiesane rodiny museli riesit, co s dalsim zivotom...
Nie, nejde o chvalenie sa!!!! | 04-12-2018 01:47:32
Prepáčte pán majko ale momentálne som nestihol nájsť si čas na analýzu vašich článkov o ukrjiane
Preto reagujem len v krátkosti
Pán majko vy rád reagujete emocionálne na základe podnetov zakladajúcich sa predloženými pravdivými odkazmi na videá alebo na odkazy článkov ktoré nie sú za jedno s vašim názorom. ( REKLAMA NA INÉ WEBOVÉ STRÁNKY a sú zablokované)
Preto vás prosím o jedno emocionálne zhodnotenie tohto asi fa(c)kéhho videa ktoré bol urobené pod hlavňami samopalov ruských mužíkov na kryme
Ruská hymna počas krymských osláv sviatku Dňa Ruska
https://www.youtube.com/watch?v=62XcKueKXwg
Prosím okomentovať
Pre Anexia | 02-12-2018 21:46:56
Koľko rokov bolo Slovensko pod Maďarskom,koľko rokov boli Česi pod Rakúskom,koľko tisicroci to všetko patrilo pod Rímsku ríšu.Tak o čom to tu píšeš.Krym patril pod Ukrajinu a basta.
obyvatel | 02-12-2018 18:28:11
https://cs.wikipedia.org/wiki/Krymsk%C3%A9_referendum_(2014)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2018 18:01:41
Anexia ????? | 02-12-2018 17:53:30 | - o tom, ze sami chceli skutocne vies, alebo si o tom pocul?

Dakujem.
Anexia ????? | 02-12-2018 17:53:30
pokiaľ viem tak obyvatelia Donbasu sa sami rozhodli že chcú žiť v spoločnosti Rusov a nie Ukrajiny. A Krym bol niekoľko sto rokov ruský To len podpití funkcionári ešte sovietskeho zväzu dali Krym pod ukrajinskú správu. Tak Rusko neberie ani územie a ani ľudí.
lubo | 30-11-2018 09:22:05
sputnik, ac24, hlavne spravy odkial s tieto platky zrazu zobrali? kto ich plasti? Soros?
Nie, nejde o chvalenie sa!!!! | 30-11-2018 01:30:54
Ďakujem za linky, skúsim ich analyzovať, ako sa mi naskytne
príležitosť času.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-11-2018 08:13:50
Nie, nejde o chvalenie sa!!!! | 29-11-2018 00:48:51 | - pisany text staci hladat v spravnych rubrikach.

Pokial mate zaujem o informacie, staci prist na niektoru z cestovatelskych prednasok a besied tykajucich sa prave tejto temy. Od buduceho roka po 5 rokoch rozsirujeme cyklofestival o cestovatelsku cast a prednasky budu aj tam.

http://www.naexpediciu.sk/expedicia-donbas-2016-ukrajina/

http://www.naexpediciu.sk/expedicia-donbas-2017-ukrajina/
Nie, nejde o chvalenie sa!!!! | 29-11-2018 00:48:51
Pán majko ako som sa dozvedel z článku Miloš Majko | 28-11-2018 13:22:04 boli ste tam až 2x. Neviem koľko reportáží ste uverejnil na svojom portáli o utrpení ľudí žijúcich v Doneckej a Luhanskej oblastí žijúcich na hraniciach ostreľovaných oblastí. Prosím dajte linky na spätné uverejnenie Vašich článkov. S pozdravom Hanto.
(nerýpem len sa chcem dozvedieť pravdu, ja som tam nebol, ale viem sa vžiť do osudov ľudí ktorých vlastná vlasť(v ruštine moc) začne vyháňať a zabíjať v ich v vlastých domovoch v ktorých žijú ich simije ( rodiny pretože ródina
v ruštine je vlasť).
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-11-2018 13:22:04
Nie je spravne ci uz Ukrajinu, Rusku federaciu, USA, ale ani inu krajinu, resp. jej obyvatelov nazyvat svolocou a pod.

Ubezpecujem vsetkych veci neznalych ludi, ze v kazdej krajine je cca 90% populacie velmi obdobneho zmyslania, ako u nas. Zbytok (tak ako u nas) su rozni extremisti, nacionalisti a ludia, ktori maju zaujem ist vzdy a vo vsetkom proti kazdemu.

Situacia ku ktorej doslo na Donbase ma mocenske a teritorialne pohnutky - beznemu cloveku je jedno, kto je pri moci, kazdy normalny clovek chce kludne zit.

Konflikt v Kercskom prielive tak isto nesposobili bezni obcania Ukrajiny ci Ruska. Ide znovu o dokazovanie si, kto ma vacsi vplyv a k tomuto je Ukrajina poutiza ako prostriedok na dosiahnutie ciela.

Ubezpecujem kazdeho, kto o veci len cital ci pocul - citate a pocujete len to, co konkretnym mocnym ludom vyhovuje.

To, co pocituju bezni ludia, ako vnimaju konflikty a vojnz sa dozviete VYLUCNE OD BEZNYCH LUDI a to jedine priamo na mieste. Na Donbase a v spominanej oblasti Mariupolu a Berdanska som to urobil 2 X. Vecerne rozhovory v restauracii, na hoteli ci v taxikoch, ktorymi sme sa presuvali - to su situuacie, kde sa dozviete, ako strasne konfliktom trpia ludia na jednej aj druhej strane.

V anektovanej casti Ukrajiny nevladne zakon (info od cloveka, ktory ma pribuznych v Donecku a jazdi tam pravidelne), ale opolcenec so samopalom namierenym na vasu hlavu, alebo hlavu vasho dietata. A s clovekom tri roky sa skryvajucim v partizanskej vojne vela nenavyjednavate, nevysvetlite a pri*ebat nemozete...

Ono je naozaj ine cestovat do destinacii preplnenych nakupnymi centrami, kaviarnami a letiskami a tam, kde ludia ziju kazdodennou vojnou, strachom, ze nejaka strela zabludi na ulicu kde idete ci do obyvacky, kde veceriate.

Sedeli sme v Mariupole v restauracii a 5 km od nas sa strielalo. Frontovu liniu neoklamete. A verte, ze v takychto situaciach vacsina beznych ludi hovori otvorene - jedine sa cuduju, co tam robime a preco tak riskujeme, kedze oni sami vedia, ako je "MIER" na danom mieste v danom case krehky a ako malo jeho trvanie vie bezny clovek ovplyvnit.

Nie, nejde o chvalenie sa - nejedna sa totiz o destinacie, kam by som bral manzelku a syna. Ide o to poznat svet taky, aky je a nie aky mi ho chce ukazat Trump, Putin, Porosenko, ci iny potentat prepravovany v obrnenom aute s doprovodom samostatnej armady starajucej sa o jeho bezpecnost.

Vobec ma nezaujimaju tieto postavy. Zaujima ma utrpenie a pohlad na svet zo strany uplne obycajneho cloveka zijuceho svoj mizerny zivot v USA, Rusku, na Ukrajine, ale aj na Slovensku ci inde.

Sme si az privelmi podobni, len o tom nevieme, nechceme o tom vediet, alebo nam to je jedno...
Jozef | 28-11-2018 12:54:24
Janicko moj, kolko rokov si stravil v Rusku, ze si dovolis o narode povedat - svoloc? A kolko z toho na Sibiry?
janko | 28-11-2018 12:31:23
Majú obrovskú krajinu, na ktorej nevedia alebo nechcú poriadne hospodáriť k prospechu celej spoločnosti, viď. napr. bezohľadné drancovanie Sibíri drevárskymi firmami, ktoré Rusom neprináša žiadny profit, a napriek tomu majú zálusk na cudzie územia. Je to svoloč, čím ďalej od nich, tým lepšie.
Makoty | 28-11-2018 11:12:27
Ani sa nečudujem,že Tu máme Fica ,Judr.Kapitána Danka,toľko ľudí obhajujúcich okupantov na jednej kope...Prešlo 30 rokov,ale vidím,že kopec. Slovákov sa nepoučili,ako by Vám nestačilo,že aj u nás boli nasáčkovaní dočasne na 21 rokov...
pravda | 28-11-2018 09:47:33
Pravda je že Rusko okupuje územie Ukrajiny, ktoré jej nepatrí a je jednoznačne agresor,a zámerne vyvoláva boje na východnej časti Ukrajiny ktorá jej tiež nepatrí. Tieto konflikty sa odohrávajú na Ukrajinskom území, všetci títo hlúpi národovci čo tu píšu nezmysli by tiež chceli aby si Slovensko bránilo územie svojho štátu !
Marek Sladký | 28-11-2018 08:55:03
Si tu nadavate že pravdu mate len vy (a niekto tu má zvrátenu predstavu a svojej pravde), ale všetci prd do toho vidíme. A robiť zo seba experta lebo som párkrat bol na nejakom území pár dní tiež nie je pravé orechové. Nezabúdajte, pravda vždy vyjde na povrch a to skôr či neskôr a najmä sa až potom zistí koho záujmy sa hajili.
ratafak plachta | 28-11-2018 07:12:26
To je naozaj vtipné ako tu čitatelia sputnika a hltači ruskej propagandy obviňujú iných že sú ovce..:D..pretože jediné správne zdroje sú tie ktoré informujú v prospech Ruska a všetko ostatné je len prozápadná propaganda..:D
Pre Seredan | 28-11-2018 06:16:31
Ty proste a jednoducho ignoruješ všetko,všetky fakty a obvinujes iných,že sú ovečky.Ked Ty máš zaručene lepšie správy,tak nám prezrad ich pôvod,nech sme tiež taký múdry,ako Ty.
tomáš | 27-11-2018 23:27:11
Vždy som pokladal kremlofilov za jednu z najviac zvrátených skupín sexuálnych maniakov, musia pri tom trpieť. Nezávidím im. Odporúčam chodenie na prechádzky, športovanie, diskutovanie s priateľmi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-11-2018 22:54:04
seredan | 27-11-2018 21:31:04 | - pokial to viete zo sprav kontrolovanych KGB a GRU, tak OK, mate pravdu.
seredan | 27-11-2018 21:31:04
pan Majko vy ste dobre mimo :D. Tak Putim skusa ako daleko moze zajst? Tato perla vas ako napadla? Pokial viem ukrajinske bojove lode boli tie co celu situaciu vyprovokovali. Darmo ovca ovcov zostane. Meinstreemove media urobili kus prace na vasom vnimany reality, to im uznavam.
s.i.n. | 27-11-2018 14:21:23
Vec je asi zložitejšia, ako sa ponúkajú info zo "zaručene správnych" zdrojov ("N"-ko. SME,..) a ostatné naše "nezávislé" meinstreemové médiá vrátane českých. Preto Sputnik možno postaviť na ich roveň tiež. Kto je presvedčený, že EU a USA chcú všemožne pomôcť Ukraine k blahu nech tomu verí. Ich prípadný vstup do EU je len zámienka, aby sa mohli stať oficiálnymi členmi paktu NATO. A kde všade vojská NATO majú dnes slobodný prístup? Len tak letmo vymenujem Fínsko, Pobaltské štáty, PL, SVK, H, RO, Turecko. Kde ešte nie sú, je práve UA. Stačí letmý pohľad na mapu a musí to byť jasné každému s IQ pod 90! Prečo D. Trump niekedy v lete tak naliehavo tlačil na členské krajiny EU aby zvýšili výdavky na vyzbrojenie svojich armád? Kto je v ekonomickej kríze? EU alebo USA? Z čoho profitujú USA najviac? Z vývozu potravín do Afriky, alebo svojich áut alebo iných komodít do EU? Kde všade, kde boli (sú) binárne vojenské konflikty NEBOLI zamontované USA? Je dobré nereagovať hneď jak býk na červené súkno, ale hľadať predovšetkým pre seba odpoveď na položené otázky.
Kto chcete aspoň trochu poznať históriu Ruska aspoň 500 r dozadu, prečítajte si knihu od Heléne Carrér d´Encausse "Romanovci". Ľahšie pochopíte, ako to bolo (a platí to aj v súčasnosti) vo svetovej politike.
obyvatel | 27-11-2018 14:18:04
Prosim vas nerobte tu z Ruska strasiaka. Ved keby Rusko same nechcelo tak odtialto neodidu. Jednoducho same uznalo kazdemu narodu a statu samorozhodnutie vlastnej cesty. A sprosta slovac sa hned strcila druhemu do zadku a rozpredala a rozkradla vsetko co malo aku taku hodnotu a to dokonca vcetne vlastnej moralky. Tak tu nerobte z Ruska strasiaka lebo sa tu robi len propaganda zapadu.
Za socíku | 27-11-2018 12:53:12
koloval vtip: "S kým susedí Sovietsky Zväz? Odpoveď: S kým chce!"
Dnešné Rusko je chvalabohu oveľa slabšie ako jeho predchodca, ale aj tak mám obavy, aby s nami znovu raz nesusedili. A nedajbože nás znovu prišli oslobodiť. Potom by už s nimi susedila aj ČR.
Halo | 27-11-2018 12:33:57
Má Ukrajina s Ruskom zmluvu o prístupu do Azovského mora? Má!Zadrzali Rusi Ukrajinské lode?Áno!Strieľali na nich?Áno!Vzali ich do zajatia?Áno!A čo vojna o Donbas?Čo anektovanie Krymu?Všetko o.k.?
cepenan | 27-11-2018 11:43:10
Susediť s Ruskom je nešťastie ...
obyvatel | 27-11-2018 11:23:20
pre seredan,
dokonca vies hovn. a len trepes. Nie som zastanca Ruska ale ani zapadnej demokracie ktora kolonizuje alebo chce kolonizovat uz cely svet.
seredan | 27-11-2018 10:47:23
Ak niekto niekoho šikanuje tak Rusi všetkých svojich susedov Fínov, Estoncov, Lotyšov, Litevcov, Poliakov , Ukrajincov, Moldavcov- rumunov, Gruzincov, číänov, japoncov a dokonca napadli aj nás v 68 r . Takže tí "nevinný " rusi sú v skutočnosti ozbrojený lupiči ktorý pernamentne prepadávajú a okrádajú svojich susedov . Nakolko rus nič iné nevie , nevie vyrobiť kvalitný televízor, nevie vyrobiť ani motor do osobného auta a preto ho kupuje od francúzov , ešte v živote som nekúpil ruské topánky, šaty, náradie , nábytok atd. skrátka jediné čo rusi vedia vyrobiť to sú zbrane a alkohol- vodku . A toto nie je šikana ale konštatovanie krutej reality o Rusku . Dokonca ani cesty nevedia robiť.
obyvatel | 27-11-2018 10:40:57
https://ac24.cz/-/vojaci-ukrajinskeho-namornictva-se-priznali-k-provokaci-v-kercskem-prulivu?redirect=%2F
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-11-2018 07:34:39
pre Majka | 27-11-2018 07:07:46 | - tak zostan zit so svojim nazorom, ze tam Ukrajinci nemali co robit. A pokracuj v citani Sputniku a trolovani bez pozretia sa do mapy a poznania suvislosti...
pre Majka | 27-11-2018 07:07:46
" Viete, bez srandy - ked poznate veci osobnym pohladom, je to ine, ako cez FB a platenych trolov." Keď poznáte veci osobným pohľadom? Osobný pohľad je len a len tvoj názor. Veci skutočne pozná asi len pár ľudí na svete a obávam sa, že osobný pohľad na vec nie je poznaním veci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-11-2018 00:06:49
tony | 26-11-2018 23:52:43 | - pozrite si globus - tam je odpoved.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-11-2018 00:06:04
Pre M.M | 26-11-2018 23:44:05 | - zasadny rozdiel je, ze Ruska regulerna armada strelbou a fyzicky atakovala plavidla Ukrajiny pri plavbe do ICH PRISTAVOV. Nie v Moskve, ale v Kercskom prilive, ktoreho blokaciou si Ruska federacia privlastnila more.

Na zaklade Ruskej a Ukrajinskej strany z roku 2003 maju lode plavajuce pod vlajkami oboch krajin VOLNY pohyb v Azovskom mori, ako aj plavanie cez prieliv.

To, ze uz nie je otvoreny vojensky konflikt (inak, ten by sa dotkol aj nas) je len vdaka navratu dalsich vojnovych lodi Ukrajiny do pristavov v Mariupole, Berdansku a Odesse.

Ak toto nechapete, nema zmysel zabijat cas akoukolvek diskusiou.

Inak, ja to vidim tak, ze Putin testuje, ako daleko moze zajst. Tak to robil Hitler, robia to dalsi "politici" a to aj po komunalnu uroven riadenia spolocnosti.

Ak nebudu zastaveni hned, budu pokracovat.

Uz v 2014 roku som v Tiraspole kupil vlajocku Novorusii, kde si dalsi odkundesovia brusia zuby na ovladanie Odessy a dokonca ustia Dunaja do Cierneho mora.

Mam obavy, ze ten sen sniva aj velky Voloda.

Viete, bez srandy - ked poznate veci osobnym pohladom, je to ine, ako cez FB a platenych trolov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 23:53:08
http://mariupolnews.com.ua/
tony | 26-11-2018 23:52:43
stale som sa nedozvedel na odessa online co tam robili vojensky namornici na vojenskych lodiach.
tony pre m.m | 26-11-2018 23:44:58
netreba sa hned hadat za nazor kazdy ma iny a ten moj,alebo vas,alebo p.majka,nie je dolezity,lebo nic v tejto veci neriesi.treba zodpovedat otazky,ci rusko vyhlasilo vojnu ukrajine ked poslala bojove lode do prielivu,ci boli bojove lode neopravnene na uzemi ruska,alebo ich rusy napadli na ukrainskom uzemi?pokial mam spravne informacie tak ukrainske lode (nie bojove lode)mali do pristavov povoleny vstup.
Pre M.M | 26-11-2018 23:44:05
Zastavate Vy osobne teda nazor, ze ak sa rozhodne momentalny turecky Ali pasa zablokovat lude Ruskeho namornictva, bude to v poriadku?


Asi ste zabudli na rok 2016. Ruské lode museli čakať dlhé hodiny na povolenie od Turecka aby mohli prejsť.
A nezabúdajme na dohodu z Montreux ! (Turecko moze legalne zablokovať rusku priechod pokial bude s Ruskom vo vojne alebo sa bude cítiť ohrozené )
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 23:34:07
Odessa online:
https://odessa.online/odessity-sobralis-u-shtaba-vms-v-podderzhku-voennyh-moryakov-foto-video/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 23:29:25
Pre M.M | 26-11-2018 23:13:10 | - netreba. Staci, aby ostatni rozmyslali.

Skusim dalsi krok:

Turecko LEGITIMNE na rozdiel od Ruska ovlada prieplav zo Stredozemneho mora do Cierneho cez uzinu Bospor - Dardanely.

Zastavate Vy osobne teda nazor, ze ak sa rozhodne momentalny turecky Ali pasa zablokovat lude Ruskeho namornictva, bude to v poriadku?

Dakujem za odpoved.

(inak celu uzinu mam tiez za sebou...) - je tam most z Europy do Azie (fakt sa po nom dobre soferuje) a je z Turecka do Turecka.
Onanym | 26-11-2018 23:28:44
... Mno jo Sputnik je zato ozaj objektívna agentura, ci ako tento bullshit nazyvat🤣🤣🤣haha.
Pre M.M | 26-11-2018 23:13:10
´´Na Ukrajine a v Rusku som predsa len co to videl - osobne, naposledy pred asi 3 tyzdnami.

V Mariupole a Berdansku som bol minuly rok.´´

No ježkove nohy to ste mali skôr napísať že ste boli už na ukrajine a v rusku. Hneď treba informovať OSN že Sered má takýto klenot ktorý v tom má jasno. Rovno vás posadiť za stôl rokovať o nastolení mieru keď už to tam tak dobre poznáte.
tony | 26-11-2018 23:04:43
p.majko boli ste tam ako turista,alebo ako novinar ktory mapuje situaciu?myslim si ,ze su to dve rozdielne veci.boli ste v kercskom prielive,ked tam boli bojove lode ukrainy?co tam vlastne tie bojove lode robili?viete to vysvetlit,ked ste tam boli?myslim si,ak by tam boli vyletne lode,alebo obchodne lode tak by si ich zrejme ani nikto nevsimol.viete odpovedat na otazku na co vlastne sluzia bojove lode na cudzom uzemi?
ratafak plachta | 26-11-2018 22:44:54
seredan, môžeš prosím ta byt konkrétny čím na teba tento článok pôsobí prozápadne? popisom reality?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 22:38:37
Rozmyslam, ci ma zmysel nieco pisat, kedze odpoved som nedostal.

Znovu mi nezostava nic ine, ako trpiet tym, ze ja poznam podstatne viac, ako ten, kto zerie plne hranty informacii z FB a uz spomenuteho Sputniku.

Na Ukrajine a v Rusku som predsa len co to videl - osobne, naposledy pred asi 3 tyzdnami.

V Mariupole a Berdansku som bol minuly rok.

V Odesse predminuly a mali sme zaujem ist tam o mesiac. Vlastne, presne o mesiac, sme v Odesse mali nocovat.
Pre Seredan | 26-11-2018 22:30:17
A tvoje správy máš odkiaľ?Tie tvoje tvrdenia sa na čom zakladajú?U teba to nie je o spravach, u teba to je o politickom presvedčení.A ešte sa považuješ vo svojej zaslepenosti vnucovať svoj názor iným.
seredan | 26-11-2018 22:20:23
pan Majko nic proti vam, ale ste len dalsia prozapadna ovecka. To je moj osobny nazor, neberte to ako urazku. Verite vsetkemu co prinesiu zapadne media a vsetko co sa tyka Ruska je zle, zle a zle. Takto mi to vychdza podla vasich komentarov v roznych diskusiach. Treba otvorit oci a hladat pravdu a nie byt ovecka, co vsetkemu co je odvysielane na JoJ, markiza, CNN a podobne zapredane platky prinasaju. Vy ako novinar by ste mal byt prvy co si informacie zhana, overuje a hlada pravdu. A hlavne byt nestranny :).
pre Zahradnik | 26-11-2018 21:46:34
Zaručené z FB. najlepšie od ľudí z OLANO
ratafak plachta | 26-11-2018 21:44:16
prosím vás čítajte aj iné zdroje ako dezinformačný sputnik, tam sa dozviete len tú "ruskú" pravdu...Rada OSN zamietla ruskú verziu události v pomere 4-4-7, nie celé zasadanie.."Ruskou verzi incidentu jako narušení ruských státních hranic podpořili kromě ruského zástupce delegáti Číny, Kazachstánu a Bolívie, napsal TASS. Čtyři státy se zdržely hlasování, sedm bylo proti."
Zahradnik | 26-11-2018 21:36:14
A vy tie svoje máte odkiaľ, pán objektívny?
zlatí komunisti | 26-11-2018 21:24:26
nechápem ako si tých rusov vobec može niekto ešte zastávať po tom všetkom.
PS: nie som žiadny Kiskovec ani podobne...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 21:01:17
slusný | 26-11-2018 20:06:56 | - zaujimave uvahy. To je zo sprav na Sputniku?
bummm | 26-11-2018 20:22:24
Ruská tajná služba vypočula členov posádok ukrajinských lodí, ktorých Rusi zadržali v Kerčskom prielive. Rusko tvrdí, že medzi nimi sú aj tajní agenti a radikáli, ktorí chceli vyhodiť do vzduchu most, ktorý spája ruskú pevninu s Krymom. Ukrajina to popiera. (čtk)
bummm | 26-11-2018 20:22:23
Ruská tajná služba vypočula členov posádok ukrajinských lodí, ktorých Rusi zadržali v Kerčskom prielive. Rusko tvrdí, že medzi nimi sú aj tajní agenti a radikáli, ktorí chceli vyhodiť do vzduchu most, ktorý spája ruskú pevninu s Krymom. Ukrajina to popiera. (čtk)
slusný | 26-11-2018 20:06:56
Ukrajina je už dávno rozbitá. Tam funguje niekoľko vojenských frakcíí ktoré nie sú riadené štátom. Stači pozrieť na ukrajinkých nacionalistov a ich vojenske oddieli ktoré sú nezávislé od štátu. (Bander, Azov..)

Keby Ukrajina sa chcela vyhnúť včerajšiemu konfliktu tak jednoducho by rešpektovala ruskú výzvu aby neprechádzali a dalo sa to riešiť diplomaticky. Namiesto toho ukrajinské lode silou mocou nerešpektovali výzvu a úmyselne eskaloval konflikt.
tony | 26-11-2018 19:26:10
petro porosenko waltzman, 130 najbohatsi zid na svete,zodpovedny za genocidu a etnicke cistky naroda.dobry kamarat uzernika -danoveho podvodnika kisku,vivat us demokracia.dufam,ze mu konecne rusi daju na tu prasaciu papulu.
s.i.n. | 26-11-2018 19:19:18
V súčasnom prívale protichodných informácií o tomto konflikte je asi dobré zdržať sa komentárov. Hlavne ak naše mainstreemové médiá "hovoria len a len PRAVDU". Z 15 členov BR OSN, 7 členov sa vyjadrilo proti jej zasadnutiu, štyria boli ZA a štyria sa zdržali hlasovania. https://cz.sputniknews.com/svet/201811268561498-rada-bezpecnosti-kerc-rusko/?utm_source=push&utm_medium=browser_notification&utm_campaign=sputnik_cz
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-11-2018 19:07:37
slusný | 26-11-2018 18:13:05 | - bol ste v danej oblasti a poznate osobne stav, aky tam je? Viete kam lode plavali, preco a ci na to mali pravo?
seredan | 26-11-2018 18:54:52
zasraty Porosenko a USA. Ten debil sa chce udrzat pri moci tak vyhlasi vojnovy stav. Chudaci obycajny ukrajinci, je mi ich luto. Kvoli skorumpovanemu vedeniu statu a zasratej ameriky ich vlecu do vojny s Ruskom.
slusný | 26-11-2018 18:13:05
Nikdy sa nestalo odkedy je most v prevádzke že nemohli ukrajinské lode prechádzať či to boli obchodné alebo vojenské. Ale v tomto prípade ruská strana už niekoľko hodín predtým ako mali doraziť ukrajinské lode k mostu varovala ukrajinu že tie 3 lode nepustí. Dokonca uzavrela priechod pod mostom tankerom.
No asi to neboli len také 3 obyčajné ukrajinské lode na výlete.
(nie je tomu ani mesiac keď AZOV vyhlásil že ten most vyhodia do vzduchu do konca roka.)
Pre s.i.n. | 26-11-2018 18:06:11
Presne tak, ked vypukol konflikt na Ukrajine, len som sa cudoval ako tu niektori pisali o spontannom prejave bezneho ludu. Ze tomu niekto ajveril to mije cudne.
tu je to video | 26-11-2018 17:00:04
https://www.youtube.com/watch?v=gcTSDaCg5xA&time_continue=6&app=desktop
gulak | 26-11-2018 16:52:54
Video zverejnilo Rusko,samozrejme,že do ukrajinskeho hliadkujuceho člnu narazili umyselne,pohybovali sa v blízkosti Krymskeho mostu,strategickej stavby.Ukrajinci vybočili z bežneho kurzu a nereagovali na výzvy..jasna provokacia,ale asi nie z Ukrajinských hláv..
Lolo | 26-11-2018 16:40:45
ach, tí Rusi | 26-11-2018 16:32:01 - lebo Amerika je rozsievač svetového mieru.
ach, tí Rusi | 26-11-2018 16:32:01
Furt musia niekoho "oslobodzovať". Už 100 rokov...
s.i.n. | 26-11-2018 16:17:33
Každý, kto sa trochu zaujíma o medzinárodnú politiku už dávno vie, že tzv. "Oranžová revolúcia" v Kyjeve, to nebol spontánny prejav Ukrajinského ľudu. Bez podpory zo Západu, presnejšie spoza Atlantiku by sa toho asi moc neudialo.
Čo dnešnej situácii predchádzalo, je naznačené o.i. aj tu:

https://cz.sputniknews.com/svet/201811258555162-Ukrajina-DLR-vojaci-ostrelovani/
a tiež tiež tu
https://cz.sputniknews.com/svet/201811258553263-Porosenko-narizeni-prekroceni-hranice/

Citát "Prezident (Porošenko) zdôraznil, že to nebude znamenať vzdanie sa Ukrajiny mierového urovnania konfliktu s Ruskom na Donbase." Naozaj? Veľmi by som sa tomu potešil, keby to bola pravda.
Kde je "uskladnená" tá vojenská technika, čo sa po nociach prepravuje už od leta po našich a českých železniciach na UA?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign