Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Miro Šmajda – nepriateľ ľudstva č.1

Ľubomír VeselickýDátum20. 05. 2010 20:03:47TémaBlogy

Slovenskom od 16.5.2010 otriasal niekoľko dní veľký škandál. Tlačové média sa išli roztrhať od snahy urobiť z Mira Šmajdu toho najväčšieho tupca. Chlapca evidentne prestal baviť mediálny cirkus, ktorý ho na obrazovke ukazuje ako hviezdu, no v skutočnosti je otrokom, ktorý je dobrý iba na to, aby do súťaže priniesol každou esemeskou poslanou na svoje súťažné číslo asi 50 centov. Esemesky sú prvým zdrojom príjmov, ďalším sú príjmy za reklamu. Producentom Let´s dance bolo a je jasné, že Šmajda je skvelou návnadou na esemesky, najmä od čajočiek, ktoré cvrkajú do trikotu, len čo ho zbadajú na obrazovke. No a tento zasran si dovolil urobiť škrt do rozpočtu. Nehoráznosť! Vyfúknuť prachy boháčom, to sa neodpúšťa. Keby toto urobil v niektorom africkom štáte, tak by nabetón navždy zmizol z povrchu zemského. Chválabohu, my sme „civilizovaní“. V našom svete ľudí s vlastným názorom a rozhodnutím neodstraňujeme. Iba z nich mediálne urobíme tých najbezcharakternejších samoľúbych sebcov. Milý Miro! Postavili sa proti Tebe denníky i týždenníky. Všetci kvákajú o Tvojom zlyhaní. Všetci klamú! Keď majú písať všeobecne o slobode človeka, tak sú vo velebení tejto slobody nedostižní. A keď si rozhodol slobodne sám o sebe, tak z Teba robia div nie vyvrheľa. Vstúpil si do sveta šoubiznisu. Špinavého, zákerného, bezzásadového. Kým si plnil vôľu mocných, všetko bolo v poriadku. Zdvihol si však hlavu, a bezmála si o ňu prišiel. Vitaj v dnešnom svete. A drž sa! Úprimne Ti držím palce.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Mária Tomečková | 02-06-2010 19:53:02
Ďakujem, pán Veselický, veľmi pekne ste napísali, čo si o tej kauze myslím ja, i mnohí moji priatelia. Bola som veľmi znechutená počínaním Markízy a niektorých bulvárnych plátkov. Šťastie, že je to za nami - a hlavne za ním. Držíme chlapcovi palce, aby sa mu darilo v hudbe, na ktorú má talent a aby sa nenechal vyhodiť zo sedla. Našťastie, je to bojovník. Jeho hudobný debut ma veľmi milo prekvapil. *yes*
podakovanie | 01-06-2010 22:35:33
Tak toto je PRESNE haha. Vdaka p.Veselicky. Snad nas je viac, ktorí pouzivame vlastnu hlavu... Ako si to ten zasran mohol dovolit :-))))) boli presne moje slova :-))))))) u mna ma chalanisko recht *yes* a drzim mu palce
Pre ja len ja | 22-05-2010 22:09:06
Prosím Ťa,skús len čítať a rozmýšlať!
Leo | 22-05-2010 15:20:40
Skutočne "ja_len_ja" má p. Veselický pravdu, skús aj Ti napísať jeden článok do týchto novín na hociakú tému. Nemusia tu byť len štyria - piaty prispievatelia so svojími článkami, určite si všetci radi prečítame aj výtvory iných a tým bude stránka obsahovo zaujímavejšia, pestrejšia, pútavejšia
Ľubomír Veselický | 22-05-2010 12:51:32
re: ja"len"ja 22.5.2010 11:43. No konečne! Už som si myslel, že máš v ústave zarazené aj vychádzky. Ako vidím nie. Ale vidno, že liečba nepokračuje úspešne, pretože k téme stále nedokážeš napísať ani mmäkké "f" a tak sa hrdinsky navážaš do mňa, lebo som si dovolil vôbec niečo napísať.
anonym | 22-05-2010 12:01:31
Aj tak ma nikto nepresvedčí, že to strapaté čosi je mužského pohlavia... :-D :-D Minule som zazrel v TV ako sa otŕčal(a) na kozmetike *headbang* Skutočne "typická" prezentácia pre muža.
ja_len_ja | 22-05-2010 11:43:16
kokso zase veselicky, chrobak truhlik, rozumie sa do vsetkeho...nebuduce poprosim clanok o studenej fuzii...
Marek Sladký | 21-05-2010 01:42:12
všetci vieme kto mal ten večer vypadnúť. a nemohlo to byť aj tak, že niekto zo súkromnej tv prišiel za Šmajdom a povedal mu, že ak dobrovoľne odstúpiš tak ti dáme peniaze na album. prečo ho asi spomínal na konci? aj toto môže byť jeden z dôvodov odstúpenia
Adriana Bašová | 20-05-2010 23:14:28
Miro pred začatím súťaže podpisoval zmluvu.Takže vedel do čoho ide a čo ho čaká- nie len sláva,ale aj drina,ktorú nie každý zvládne a unesie. Z pohľadu laika: ak raz nie som tanečník, tak nepôjdem na parket so súťažným číslom na chrbáte, rovnako ako nepôjdem murovať dom, alebo riadiť lietadlo -ak to neovládam..To že to nakoniec vzdal ,je jeho vec, možno keby sa na to tancovanie nedal, sa to nemuselo stať. A možno to bol len ďalší dobrý ťah pre neho-niečo stratím-iné získam. Ja osobne do relácií tohto typu neposielam ani jednu sms,pretože to rozhodne nie je len súťaž o tanci.. často porota hodnotí také veci,až sa mi hlava krúti a radšej prepnem na iný kanál,ako mám počúvať to že sa niekto zo súťažiacich neusmieval ,alebo mu práve nevyšiel krok-/ to sa predsa stalo už každému z nás /-a hlavne, laik -divák pri telke iste vidí ten nevydarený krok- nevidela by som ho ani "live" pod tými róbami tanečníc...Mirovi držím palce v živote, neodsudzujem ho týmto príspevkom. No tiež by som chcela mať len také starosti ,ako je napríklad odstúpenie Mira Šmajdu...Ak táto fáza u mňa nastane, poviem si : ako mi je fajn..... /Toto je len čisto môj osobný názor/
Ľubomír Veselický | 20-05-2010 22:28:39
Pán Klokner! Tiež nie som vôbec priaznivcom tanečkových projektov, ktoré sú plné reklamy, farieb, tónov, a tzv.celebrít rôzneho kalibru. Lenže spôsob, akým sa všetci obuli do Mira Šmajdu a ich jednostranné argumenty ma podnietili k vyjadreniu môjho názoru na tento hon. Tých idiotov, ktorí podporujú také bezduché pompéznosti je žiaľ stále dosť. A média sústavne pracujú na dôslednom oblbovaní dorastajúcich.
Peter Klokner | 20-05-2010 21:59:02
Pripíšte mi malú čiarku za článok, dnes ste ma pán Veselický ale nepredbehol, pretože tento spôsob úbohej zábavy mi nestojí za námahu napísať článok, iba ak takúto reakciu. Jednoznačne, kým sa nájde dostatok idiotov, ochotných podporovať takéto zvrhlosti, je akákoľvek nádej na hodnotné programy v komerčkách hlboko ale fest hlboko pochovaná. Jedna vec ma ale prekvapuje, že namiesto rozumne investovať ďengy ich aj v kríze niekto sype do grgáňa operátorovi, ktorý potom z tých miliárd (v korunách) veľkodušne v srdcervúcej megakampani venuje na Konto nádeje 150000 Sk. To fakt nežral pes.
Ľubomír Veselický | 20-05-2010 21:25:49
Mirovi tá zmluvná pokuta asi stojí za to. Pokiaľ viem, tak ho lámali na to, aby sa vyjadril, že by to druhýkrát neurobil. Nedočkali sa.
ad Ľubomír 20:56 | 20-05-2010 21:18:18
preboha,aká skúšobná doba,bavme sa o zmluvnej pokute šuhaj!
anonym | 20-05-2010 21:07:25
a očom je ten lets dance? hm? o tanci asi tažko, je to šou o škandaloch a to dnešny svet žere, kopu veci tam jeden na druheho nakydá, šoubiznis je biznys ten kto sa najviac nabali si utiera masnu hubu, aky to je dobrý kšef ;-)
Ľubomír Veselický | 20-05-2010 20:56:49
V pracovnom práve poznáme pracovné zmluvy. Zákonník práce uvádza ich obsahové náležitosti i možnosť vypovedať zmluvu oboma zmluvnými stranami v tzv. skúšobnej dobe. Ak tisíce pracovníkov odišli zo zamestnanie v tejto dobe, vôbec to neznamená, že to neboli dobrí chlapi. Alebo áno?
dobré zmluvy robia dobrých priateľov, | 20-05-2010 20:51:45
alebo slovo robí chlapa...
poliak | 20-05-2010 20:47:48
podľa mňa je šmajda nesympatický namyslený fagan, dobre že odišiel :-X :-X :-X
Ľubomír Veselický | 20-05-2010 20:25:31
Ja to pani, či slečna Štumpfová dobre viem. Preto o tom píšem. Ale ak aj všetci budú Mira znemožňovať, v mojich očiach ostane sám sebou.
Štumpfová | 20-05-2010 20:17:42
Pán Veselický, vy asi netušíte, že televízny biznis je previazaný s bulvárnymi novinami a časopismi. A že televízie si diktujú, čo do novín pôjde, za to poskytujú novinám zľavu na ich reklamu, atď, atď.
Miro Motyčák | 21-05-2010 00:24:21
Musim sa priznat, ze v televizii sledujem mozno tak spravy a sport... novy cas akosi ide mimo mna, cize Miro Smajda je pre mna absolutne neznamy clovek. A ked som si teda vygooglil o co sa jednalo, a co je to za vyznamnu osobnost, tak akosi ani nelutujem, ze som nevedel o co islo :-D Cele to vytvaranie a spehovanie sukromia tych rychlokvasenych "hviezd" mi pride absolutne nepochopitelne a trochu ma ja mrzi, ze si ludia nevedia najst zaujimavejsi program, ako kvasit pred telkou. Ale proti gustu žiaden dišputát ;-)
Johny | 21-05-2010 08:17:38
Neviem....Tato sutaz ci ako to presne nazvat, ma omrzela po jej 1.casti. To, ze odstupil, je len jeho vec... Je to dieta, po ktorom za nejaky ten rok/dva nikto nestekne...Tak nech si este uziva :-)
Silvia | 21-05-2010 07:57:00
p. Veselický, zase raz opäť jeden výborný článok, ktorý je nad vecou. Vždy sa na Vaše príspevky teším, lebo viete zhodnotiť aj tú druhú stranu mince ako ostatní. *yes*
Jozef | 21-05-2010 07:30:34
Boze, asi mam medzery v kulturnom povedomi, lebo ani netusim o co ide. :-X

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign