Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mgr. Erika Ščípová - kandidátka na starostku obce Šoporňa

Erika ŠčípováDátum05. 11. 2014 14:32:07Témaobec Šoporňa

Prečo kandidujem:

 

     Vážení občania Šoporne, na úvod by som Vám chcela poďakovať za doterajšiu dôveru a podporu. Vstup do regionálnej politiky považujem  za prejav  dôvery ľudí, ktorí ma hodnotia podľa doteraz vykonanej práce.

V súčasnosti pracujem ako vedúca organizačného odboru vo Fakultnej nemocnici Nitra .Pôsobím ako poslankyňa Obecného zastupiteľstva v našej obci už 12 rokov, za tento čas som mala možnosť  spoznať problémy  Šoporne, viem objektívne pomenovať,čo všetko naša obec potrebuje zmeniť, ale aj docieliť, aby k týmto zmenám v obci došlo.

     Pôsobila som 30 rokov v štátnej správe v rôznych inštitúciách, preto  sú mi blízke problémy starších ľudí, ťažko zdravotne postihnutých,  mladých rodín s deťmi a problémy mládeže.  Mám dlhoročné skúsenosti s prácou so študentmi, nakoľko som pôsobila na Trnavskej univerzite ako odborný konzultant  pri posudzovaní diplomových prác študentov a zároveň aj ako lektorka pre Akadémiu vzdelávania v Galante.

Na pozíciu starostky obce Šoporňa ako kandidátka politickej strany SMER- sociálna demokracia Vám ponúkam svoje:

 

·       Pracovné  a organizačné schopnosti

·       Slušnosť a úctu k občanom

·       Čistú, žiadnymi kauzami nespochybniteľnú minulosť

·       Znalosti z oblasti práva, ekonomiky a sociálnej práce

·        Veľké odhodlanie dokázať Vám, že aj Šoporňa  sa pohne dopredu

 

Verím, že Vaša 12 ročná dôvera je jasným dôkazom toho, že sa viem postaviť  za ľudí a za našu obec a svoje ciele, ktoré Vám predkladám splním.

 

 

 

Volebný program

 

ŠOPORŃA – BEZPEĆNÁ OBEC

Pocit bezpečia je to , čo potrebuje každý z nás. V tejto oblasti mám  dlhoročné skúsenosti , nakoľko som 5 rokov pracovala ako krajský koordinátor prevencie kriminality pre Trnavský kraj a zároveň som pôsobila aj ako členka Sekretariátu Rady vlády pre prevenciu kriminality Ministerstva vnútra SR.

Vzhľadom k týmto skúsenostiam je mojim cieľom zaviesť do našej obce inovatívny, praxou osvedčený systém prevencie, ktorý bude pozostávať aj z pomoci zameranej na širokú poradenskú a osvetovú činnosť pre všetky vekové skupiny obyvateľov,hlavne deti. Projekt, ktorým by som chcela skvalitniť bezpečnosť v Šoporni bol už 3x ocenený medzi najlepšími v Európskej únii. Takže naša obec by tým získala veľkú prestíž nielen na Slovensku, ale aj v EÚ. S koordinátorom tohto projektu som spolupracovala niekoľko rokov na úrovni Trnavského kraja a rada by som tento projekt realizovala aj v našej obci. ( vid.Rádio Regina 31.07.2014 –Miroslav Schlesingerhosť rádia Regina.)

 

ŚOPORŃA – EKONOMICKY SILNÁ OBEC

 

Mojim ďalším cieľom je docieliť , aby obec oveľa viac prosperovala. Preto využijem svoje doterajšie skúsenosti z oblasti vypracovávania projektov a súčasne veľmi dobrú znalosť zákonov, ktoré musí nutne ovládať každý  pracovník, ktorý zastáva vedúcu funkciu.

Samozrejme prvoradou úlohou starostu je spolupráca s poslancami, racionálne hospodárenie s finančnými prostriedkami obce. Veľkú pozornosť budem venovať získavaniu finančných prostriedkov na dokončenie kanalizácie obce a doriešenie čističky odpadových vôd.

 

 

ŚOPORŃA – OBEC ÚCTY K OBĆANOM

 

Do volieb vstupujem s rešpektom ku  všetkým kandidátom.  Intrigy a ohováranie považujem nielen za nemorálne, ale hlavne za neschopnosť kandidáta prezentovať to dobré, čo v sebe má. A to nielen svoju morálku, ale aj schopnosť dokázať niečo svojimi skúsenosťami.

Svoje skúsenosti v oblasti sociálnej práce by som chcela zúročiť pri zriadení „ Denného centra pre seniorov s poskytovaním rozšírenej opatrovateľskej služby“,a  vytvorením priestorov na plesy, oslavy jubileí občanov v objekte bývalej Materskej škôlky.

Nakoľko mám dlhoročné skúsenosti  s humanitárnou pomocou nielen na Slovensku, ale aj zo zahraničia, je mojim cieľom zaviesť v Šoporni pomoc pre najviac sociálne odkázané rodiny.

Zriadim nový poradný orgán starostu „Mládežnícke poradenské centrum „ktoré by plnilo kritéria modernej obce, prostredníctvom ktorého by aktívny stredoškoláci   a vysokoškoláci spolupracovali s vedením obce na programoch a projektoch  pre mladých v obci. Plánujem teda podporovať aktívnych mladých ľudí a dať im šancu na osobný rozvoj a vzbudiť v nich záujem o svoju obec. 

 

ŚOPORŃA – OBEC KULTÚRY A ŚPORTU 

 

V tejto oblasti budem podporovať kultúrne tradície našej obce, ďalej občianske združenia v obci , ktoré u nás pôsobia ako sú: rybári, poľovnícky zväz, záhradkári, Zväz invalidov, dobrovoľný hasičský zbor, spevácke súbory Važina, Važinka, Maticu Slovenskú, kynologický klub a ďalšie, ktoré v obci pôsobia. Mojim cieľom je podporovať ich finančne tak , aby naďalej mohli vykonávať svoje aktivity v prospech svojich členov a šíriť dobré meno Šoporne.

V oblasti športu je mojou prioritou  znovuoživenie a pokračovanie Šoporňanskej 12, vrátenie  futbalu  na popredné miesto, na akom bol pred 4 rokmi a podpora športových aktivít detí a mládeže.

 

 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
dôchodca | 12-11-2014 22:40:39
Nemajte obavu o mna,mam rad aj zeny-len neviem kam na tie blbosti co sa tu vypisuju chodite-ci bude zena ci chlap len nech je zmena.
Pre dochodca | 12-11-2014 21:48:17
Chodte si len dedu pekne oddychnut a relaxujte..ostatni sa o vas ,, postaraju ´´
možno nemá rád ženy | 12-11-2014 21:33:07
kto? no dôchodca. asi je len výsluhový
pre zaujímavosť | 12-11-2014 13:18:45
Aké útoky tu začali proti Machovi, ale stále sa to tu kryje tým, že sa útočí na Ščípovú. Útočí sa tu podľa mňa na oboch tak 50/50 podľa toho kto má práve čas byť prihlásený.
Choré to tu je ľudia prestaňte, jediný kto si z tohto tu masíruje svoje ego je Vlček.
Nech sa stane starostom/tkou ten alebo onen je v konečnom dôsledku úplne jedno všetci do jedného budeme radi ak to nebude súčasný a verím, že v tomto mi dáte za pravdu tak už prosím prestaňte s týmto osočovaním. To čo sa deje v Šoporni tu ešte nebolo, každý každého ohovára, na kandidátov (na starostu aj poslancov) sa tu každý osočuje a vymýšla čo všetko spravili v minulosti, čo nespravili, ale na každého bez výnimky sa niečo nájde. Ľudia pozrite sa pred prah svojich dverí a kto je bez chyby nech sa ozve, ale na sto percent nikto sa nebude môcť ozvať. Chvalabohu sa blíži sobota snáď bude tomuto všetkému koniec.
Teraz je podstatné hlavne jedno v SOBOTU 15.11.2014 sa konajú voľby v čase od 07,00 do 20,00 hod tak rozmýšľajte a hlavne PRÍĎTE VOLIŤ toto by mala byť pre každého priorita, aby sme všetkým ukázali, že sa vieme spojiť pre dobrú vec a hlavne to, že všetci chceme žiť dôstojne, bez urážok, ohovárania, anonymov a trestných udaní atď...
dôchodca | 12-11-2014 13:06:08
Tusim ste sa este nenaobedovali a z hladu tu blbosti pisete.
pre nerozhodnutých voličov | 12-11-2014 13:02:53
nedá mi vyjadriť svoj slobodný názor na antikampaň pre Mgr. Eriku Ščípovú, ako kandidátku na starostku-ženu, ktorá má záujem pracovať pre obec Šoporňa, vytiahnuť ju z pazúrov štvorročnej železnej opony a dikatúry, despotického správania sa štatutára obce za jeho posledného volebného obdobia..toto všetko sme tu mali pred rokom 89, benevolencia zákonov v Sr bohužiaľ dovoľuje,aby sa minulosť zopakovala.. toto všetko tu už bolo..v prítomnosti opäť prebiehajú agresívne útoky a zavádzajúce informácie od jednotlivcov- protikandidátov na starostu obce, stále na tú istú osobu Mgr. Eriku Ščípovú, ako aj na jej rodinných príslušníkov, ale hlavne na osobu, ako ženu, človeka, ktorý si nestavia svoju kampaň na agresivite, nenávisti, zlobe, osočovaní, intrigách ,verbálnych útokoch- ale na slušnosti, úcte k občanom, porozumením, pochopením ich problémov spojeným s tým všetkým, čo sa u Vás za posledné obdobie napáchalo. A preto tieto slová adresujem nerozhodnému-inteligentnému samostatne zmýšľajúcemu a triezvo uvažujúcemu voličovi, ktorý vníma problémy v obci a záleží mu na veciach verejných, ktoré sa ho bytostne dotýkajú, či už priamo,alebo nepriamo, ako občana, ktorý v obci žije a a hrdo sa hlási k svojmu trvalému pobytu a nesie zodpovednosť zato, akým smerom sa veci budú vyvíjať ďalej.Je venovaný voličom, ktorí si budú vyberať svojho kandidáta na starostu na základe jeho skúseností a profesionálnych znalostí. Len kolektívnou prácou sa dá prispieť k ďaľšiemu rozvoju Vašej obce v každej oblasti a vytvoriť tak podmienky pre spokojný a šťastný život občanov v Šoporni.Práve bývali kolegovia z práce pani Mgr.Eriky Ščípovej sa rozhodli na základe jej profesionality ju verejne podporiť v kampani, ako svoju spolupracovníčku a profesionálku, osobu zainteresovanú do problematiky z hľadiska prevencie kriminality, ekonomickej oblasti, sociálnej oblasti, oblasti vzdelávania a pod..človeka, ktorý dokáže svoje vedomosti a skúsenosti využiť a presunúť z volebného letáku do reality, samozrejme za podpory poslancov OZ, ktorích účasť a spolupráca je nevyhnutná.
Je veľmi jednoduché stavať si svoju kampaň na vymyslených a nepodložených lžiach a anonymne obviňovať, hodnotiť a súdiť každého protikandidáta a ovplyvňovať tak voličov a zámerne a zákerne vplývať na ich rozhodovanie.Erika je človek, ktorý sa nikdy nezníži k nenávistnej lži a podlosti, negatívnej kampani, aj keď výsledok pre ňu bude akýkoľvek.Svoju energiu a svoj voľný čas počas posledných rokov venovala na aktivity v obci, o ktorých ste mohli byť informovaní len čiastočne, nakoľko v Oz možnosti boli značne obmedzene terajším starostom. Na to,aby svoj volebný program mohla realizovať a postupne naplňať je potrebná komunikácia starosta- poslanci, ale to predsa inteligentný volič vie..
A preto pár slov na záver, rozhodnite sa v sobotu rozumne, pre človeka, ktorý svojím konaním nebude brzdou tejto spoločnosti, za ktorého sa nebudete musieť počas ďaľších štyroch rokov hanbiť a úspešne naštartuje posun vpred.
Voľte č. 7
Chcete zmenu- voľte ženu.
Prajem Vám pevnú ruku a správnu voľbu v sobotu 15.11.2014
občan | 11-11-2014 23:21:10
tá družka Usáka je jej rodina, to neni náhoda.Sak slovensko je malé,
pre,pre nazor | 11-11-2014 23:12:31
Pokracovanie,ta vaša podpredsednicka sa đokonca uplne omylom srdecne vitala s druzkou pravej ruky lenona Usaka.Aj to bola uplna nahoda, ked jej svagor natacal vele predstavovanie kandidatov na poslancov pre lenona. Vsetko je len nahoda ...naozaj vsetci tomu uveria.
konspiracie | 11-11-2014 22:39:21
prosim vas, vy mi chcete povedat, ze vzdy je kazdy clen v rodine toho isteho nazoru, presvedcenia a vyznania?

Uz to radsej nekombinujte, lebo sa prekombinujete. To co ste napisali je cisty blud.
pre nazor/trosku iny nazor | 11-11-2014 22:31:14
Ked konspiracie tak pokracujem dalej,p pani kandidatka sa nenavaza do podpredsednicky preto,ze podporila neter a koho podporila neter svojim spevom??? Ju alebo jej protikandidata?
Mozno chytene za vlasy, ale to co je za gulas v tej ich rodine! Ci ta vasa podpredsednicka je fakt blba a toto si neuvedomila! To sa nam snazite nahovorit! Tak a teraz neviem kto klame,zavadza alebo je blbi!
pre Pre nazor | 11-11-2014 21:54:58 | 11-11-2014 22:21:24
Vsetci kydaju na Scipovu, vsak? Hlavne ze Ty nekydas na protikandidata... Ach jaj, tolko ubohosti clovek len tak lahko nevidi...
halóó: Pre nazor o 21:54:58 | 11-11-2014 22:20:36
"obyčajný zdochýňajúci koň ktorý kope"
"špinavé útoky takích dementov"
"ty úbožiak!"

A takých zástancov má pani Ščípová, ktorí hneď napádajú takými slovami? Alebo to píše osobne?
Viete, že jej nerobíte dobré meno? Naopak, som rád, že práve takých hulvátov má za sebou. U mňa skončila ako kandidátka a aj ako dáma.
Ako to vlastne bolo s tou nehodou, motorkárkou bez vodičáku a autom kandidátky? Čo by na to povedala poisťovňa, ak by jej agent poisťovne zistil podvod?
pre nazor | 11-11-2014 22:15:18
trosku iny nazor :

-na inych kandidatov boli konkretne utoky zo strany statutara? Pokial viem, vo svojich platkoch ohovaral a obvinoval vsetkych poslancov, nie konkretne. Ako negativny utok sa da povazovat neposkytnutie verejnych priestorov pre p. Macha, ktory zvolal zhromazdenie aj napriek tomu, ze nemal v rukach papier, ze mu nebudu poskytnute - pride mi to ako zamerna manipulacia zo strany p. Macha

-ako obdobie zrejme p. Scipova myslela obdobie ohovarania, tyranie, rozposielania anonimov, zastrasovania atd

-neviem podla coho sudite, ze polka jej poslancov by kopala za terajsieho statutara, asi mate jasnovidecke schopnosti

- je vidiet, ze si dala namahu a letaky roznosila osobne a mala snahu komunikovat osobne s ludmi v obci. Vzdy je lahsie zorganizovat opias v pripade, ze mate za sebou ludi, ktori Vam to zaplatia, vsakze? Potom sa daju rozdavat salky, pera, svetielka, cukriky, atd.

-neviem v ktorom clanku, ale bolo spominane, ze podpredsednicka Smeru bola na Vlcekovej akcii z rodinnych dovodov (spievala jej tam neter), preto to p. Scipova vobec neriesila

Vas zaver je zjavne skresleny a vidno, ze ste sa doteraz o fungovanie obce vobec nezaujimali. Citit, ze sa blizia volby, uz prihara, tak treba kombinovat vsetko doradu.
Pre pre pre sklamanu volicku | 11-11-2014 22:15:00
Bola som tam tiez a co vy ste nepoznali toho podnapiteho,nechutneho pana,o ktorom pisete,ved to bol muz este pani poslankyne.
Pre konšpirácie v Šopornii | 11-11-2014 22:11:09
Súhlasim.. Ako nestranný pozorovateľ a človek , ktorý sleduje túto stránku z iného mesta je nepochopiteľné, čoho sú ľudia schopní a kam až dokáže ľudská zloba a závisť zájsť..toľko špiny hádam nebolo ani vo veľkých volbách v parlamente, kde sa teda bijú o iné teplé miestečka..zaujímavé ako sa tu stále útočí len na tú istú osobu, stále tí istí ľudia, zakomplexovaní a závistliví, tragikomedia a drama v jednom..človek nevie či sa má smiať a či je to skor na zaplakanie..
Pre pre pre nazor | 11-11-2014 22:02:11
Trafená hus zagágala čo? Alebo bol trafený klinec po hlavičke však? Takím ako si ty by všeobecne mali zobrať právo voliť.!
Pre:Pre nazor | 11-11-2014 21:54:58 | 11-11-2014 21:58:58
je úbohé ako útočíte pani... ale ja "Adrika" voliť nebudem ale ani Vas uz nie
Konšpirátori v Šoporni | 11-11-2014 21:56:34
Tie konšpirácie okolo volieb v Šoporni sú naokolo top. Kto je koho poslanec, kto prečo nič nehovorí, kto vysedáva pri guláši v šenku atď. Myslím si, že medzi vami sú mimozenšťania z Jupitera a starosta je ladový medved vo vlčej koži.
Tieto volby majú aj dobré stránky. Kopa z Vás sa naučí písať na klávesnici alebo aspoň sa precvičí.
Čo vy aj budete robiť po volbách?
Pre nazor | 11-11-2014 21:54:58
Ty musíš byť riadny úbožiak.. Čo ti sľúbil Adrik akú pozíciu, keď vyhrá voľby? Čo sa tu stále navážaš do p. Ščípovej? Poznáš ju osobne? Asi áno , ale si obyčajný zdochýňajúci koň ktorý kope, lebo vie, že prichádza jeho posledná hodina však? Je to dáma, ktorej sa ty nemožeš ani rovnať a to, že nereaguje na primitívne invektívy a špinavé útoky takích dementov, ako si ty, to svedčí o jej férovosti a charaktere ty úbožiak! Žena na úrovni ktorej sa takí srači ako ty boja keď im ide o teplý flek na styri roky a o obecné peniaze, ktoré si uz s opilcami v šenkoch prerozdelujete s kovalovcami, rosypalovcami a mačovcami! Strašne sa bojite pomyslenia, že by ste o toto mohli prísť tak len kydáte a kydáte trápne a vymyslené argumenty, ktore nemate ničím podložené! Dúfam,že po sobote zase zalezieš do svojej diery a budeš si tam ulievať z toho lacného vína, prípadne vytiahneš dobrý matroš a zostanú ti len tie tvoje zhnité mozgové závity!
názor | 11-11-2014 21:38:42
Dovolím si krátky komentár a pár postrehov k p. kandidátke na starostku. Jej predvolebná kampaň je
trochu iná ako kampaň iných kandidátov.
- Na jej osobu neboli žiadne negatívne útoky zo strany štatutára. Buď sa v ňom ozvalo svedomie,
alebo je to zámerné,
-zvláštne je aj vyjadrenie ( a práve od nej) , že v prípade jej zvolenia urobí za predchádzajúcim
obdobím hrubú čiaru. Z akého dôvodu, veď 4 roky nebojovala sama (možno niekto niečo na ňu vie,
a bojí sa, že by prezradil),
-Jej poslanci sú tiež zostavení tak, že prinajmenšom polovica z nich, v prípade ich zvolenia sa postaví
na stranu súčasného štatutára,
-žiadne predvolebné stretnutie s voličmi, iba zopár osobne roznesených letákov
- návšteva okresnej podpredsedníčky SMERu na predvolebnom mítingu štatutára, vrelé zvítanie
a spoločné posedenie. Nad tým sa pani kandidátka preniesla príliš ľahko a bez povšimnutia
a nezaujala žiadne stanovisko, hrala mŕtveho chrobáka
Vychádza mi z toho takýto záver:
- P. kandidátka uzavrela so štatutárom dohodu
- Je nasadená na odobratie hlasov iným zvoliteľným kandidátom
- Kampaň je robená iba“ naoko“
- Má dohodnutú pozíciu v prípade jej nezvolenia
- Na predstavovaní kandidátov vo svojom vystúpení porozprávala veľa vecí čo urobí , ale
neuviedla ani jeden konkrétny príklad čo urobila za dlhé obdobie vo funkcii poslankyne
Je to iba môj názor. Držme si všetci v sobotu navzájom palce a vyberme si toho správneho
starostu.
ktorá? | 11-11-2014 18:17:43
pre: pre pre sklamanú voličku

určite tá, čo na ňu prstom ukazuje.

čo máte?! sexuálne harašenie? už nemáte čo vymýšľať? nakoniec podľa vás je kur*a každá, len vy nie. sa už zobuďte v tom údh!
Klobúk dole p.Plocháň | 11-11-2014 18:11:40
Tak prvý statočný (teda možno) zatiaľ klobúk dole. Pochopili ste čo Šoporňa potrebuje. Lenže podľa môjho názoru nedokážete postaviť len jedného protikandidáta. Nemožné. To by Vás nevolali ÚDH ale URL. Nie krčné či nosné ale Údolie rozumných ľudí.
Možno by však stačilo podporiť zvoliteľného kandidáta.
Nehľadiac na stranícku príslušnosť, podporili by ste určite zvoliteľnú poslankyňu Ščípovú?
Ak nedáte odpoveď od Vás na moju delikátnu otázku nevadí.
Už len snaha o riešenie sa cení.
pre pre sklamanú voličku | 11-11-2014 18:10:09
a ktora to je s tych dvoch co ma macho po svojom boku? Praznovska ci Habova?
pre sklamanú voličku | 11-11-2014 15:07:21
pre sklamanú voličku

Prosím Vás môžete mi ozrejmiť za Eriku je nejaká kandidátka za poslankyňu, ktorá by po... aj komára v lufte??? lebo ak viete jej meno tak to sem dajte.. a čo ste lesba, keď niečo takéto viete... hmmm.. už ste ako Vlček.. aj ten vie všetko, všade bol a všetko videl... evidentne ste s nou ležali v posteli, keď viete ako ju ohodnotiť..... nepomýlili ste si poslancov? preto tá čo tu opisujete stále na druhej strane medzi poslancami pána Macha a na tú to sadne ako riť na šerbeľ .....
číslo 8 | 11-11-2014 13:23:21
škodná, ktorá má vydaný rodný list, sa nemôže v zmysle zákona odstrel povoliť. jeho odstúpenie by bolo férovejšie. jedinec by ustúpil väčšine.
to je ako pri prechode cez dvere. ak ide idiot, väčšina sa musí uhnúť, kým sa lenon nepretlačí.
obcan | 11-11-2014 13:14:53
Najlepsie by bolo ak by sa vzdal kandidata starostu cislo8 a ostatni by sa pekne ferovo pobili o post starostu,Idealne riesenie,;-) ;-)
Pre pre sklamana volicka | 11-11-2014 13:10:36
Aj ja som stala pri tom panovi,ktory bol podnapity,odpluval si okolo seba,az som si musela odstupit,len neviem s ktorym prejavom nesuhlasil,lebo to robil stale,stastie ze potom odisiel.Vraj to bol volic p.Macha.Bolo vidiet,ze sa za neho hanbi aj vlastna dcera.
stretnite sa dnes | 11-11-2014 06:31:59
pán Plochán ak toto zorganizujete, tak ste macher, a tak v očiach sopornanov stupnete,
čítajte na SOL | 11-11-2014 06:26:45
Vyhlásenie ku komunálnym voľbám 2014



Chcem spojiť Šoporňu. Nielen sľubmi, ako kandidát na starostu. Veď to poznáte. Sľuby sa sľubujú ..... A po voľbách je všetko inak.

Chcem spojiť Šoporňu už pred voľbami. Aby sme boli znovu normálna dedina, bez ohľadu na to, či budem starostom, alebo nie.

V sobotu 8.11.2014 na mojom predvolebnom mítingu v reštaurácii Pohoda, som predniesol vyhlásenie, v ktorom som vyzval všetkých protikandidátov súčasného starostu, aby sme sa dohodli na jedinom kandidátovi a všetci ostatní odstúpili. Iba jediný protikandidát súčasného starostu zaručuje istotu zmeny obsadenia starostovského miesta po voľbách. V tej chvíli tam bolo vyše 200 ľudí + dvaja ďaľší kandidáti na starostu + niekoľko pozorovateľov ďaľších kandidátov.

Zopakujem to znovu.

Dohodnime sa na jedinom protikandidátovi súčasného starostu a ostatní nech odstúpia. Ja s tým problém nemám.

Komu ide o Šoporňu naozaj ???
Ing. Miroslav Plocháň
Pre sklamana volicka | 10-11-2014 22:44:57
Prosim nekritizujte volicky a mozne poslankyne p.Scipovej,ktore stali pri nej na prezentacii,pretoze pri mne stal pan v podnapitom stave v siltovke ,a zjavne sa za neho hanbila mlada slecna ,ktora pri nom stala a bol to sympatizant Adriana.
pre stary mladenec | 10-11-2014 21:42:51
na tej prezentacii bolo takych ako hladate viac,mal ste tam byt
stary mladenec | 10-11-2014 21:02:33
No pekne zase nist,,,nebude;-) ;-)
dôchodca | 10-11-2014 20:54:49
Pre stary mladenec-asi nevedia ktora,ked neporadili.
medvedia služba | 10-11-2014 20:51:04
tu robíte tu vy, voliči eriky a macha, uplne im pokazite profil, lebo pochybujem ,že tu niečo oni písu, ale vy ich zúrivý voliči sa tu zastávate jednej alebo druhej strany, a to nerobíte dobre, tak si zavrite huby, a počkajte na volby, ozaj skončite s tým ohováraním, lebo je to ozaj trapne,
Máte pravdu | 10-11-2014 20:44:33
sú to občas zvery. Ale odpustite im, nevedia čo činia. Hoci je pred voľbami podstata im uniká. Niekedy mám pocit že všetci chceme Vlčeka. 300-350 hlasov stačí. P. Ščípová podporujem Vás.
pre sklamaná volička | 10-11-2014 20:14:31
Nikto vám neberie váš názor, ale takto urážať spoluobčanov to svedčí iba o vašej inteligencii. Všetko sa dá napísať aj slušnejšie. Ozaj sa už niektory ľudia nezastavia pred ničím.
Budiček | 10-11-2014 20:12:35
Ludia uz dostavaju rozum a Macho aj Erika vyfučia ako baloniky.Ludia ich uz maju plne zuby. Intriguju jeden viac ako druhy.Hamba im.Tak sa preberte
stary mladenec | 10-11-2014 20:11:53
Prosim vas kto je ta co by pretiahla aj komara v lufte?Mal by som vazny zaujem,
pre: pre Dobrá voľba | 10-11-2014 20:00:34
A vy kde ste na takúto múdrost prišiel? Odkiaľ ste zobrali ten počet hlasov. Zase zavádzate občanov. Ale to je vasa taktika. Prestaňte tu už vymyšľať.
sklamaná volička | 10-11-2014 19:58:55
pani Ščípová, do včera som bola rozhodnutá ísť voliť a dať Vám svoj hlas. Ale po včerajšom predstavovaní ste ma strašne sklamala. Vy nechcete kandidovať za poslankyňu lebo už vás nebaví a nemáte chuť bojovať s terajším starostom? To je od Vás úbohý alibizmus. Ako ste prišli na to, že keď nevyhráte starostovské voľby, tak ich musí vyhrať LenOn? Iným kandidátom nedávate šance? A tým Vašim poslancom ani nestojí za to aby sa predstúpili pred svojich potencionálnych voličov? Už pri ich povesti si to vôbec nevylepšili - jedna cudzinka, druhá dcéra LenOnovho veľkého kamaráta, ďalší skrachovaný idealista, ďalšia by pretiahla aj komára v lufte a ostatní sú z Vašej rodiny. Nič moc.
Včera ma naopak oslovil príhovor pána Sokola. Vďaka včerajšiemu sklamaniu som sa rozhodla dať svoj hlas pánovi Sokolovi.
pre Dobrá voľba | 10-11-2014 19:52:28
Som opačného názoru.
Nie je to dobrá voľba. Pani Ščípová nebude mať veľa hlasov. Ak ich bude mať do 250, bude jej to málo a oberie hlasy Machovi, ktorý má lepšie referencie. VL(če)K bude sýty a vy odídete s hanbou. Boh nás ochraňuj, ak vyhrá súčasný. Môžete sa spoľahnúť, že to potom bude ešte horšie. Ale potom neplačte. Ak ste si myslíte, že toto je "dobrá voľba", ste najhorší stratég a tú "vojnu" má prehratú. Ak chcete bojovať, musíte poznať taktiku nepriateľa. Ona ide bezhlavo s vidlami proti tanku!!! Pochopí to v sobotu po voľbách. Potom jej plač už nepomôže.
Smeraci | 10-11-2014 19:41:39
Smer bude vladnut aj Soporni hovorite ?
Dobrá voľba | 10-11-2014 19:12:39
Pani poslankyňa, Vaša voľba ísť do volieb len ako kandidátka do volieb na post starostu bola dobrá voľba. Svedčí to o tom, že dokážete viesť obec, viete o čom to je a ako trojnásobná poslankyňa (3 volebné obdobia) to dáva zmysel. Poznám podobné prípady a boli poväčšinou úspešné.
Vaše zámery sú jasné a na rozdiel od ostatných Vašich protikandidátov sa nabojíte ísť aj do anonymných diskusií.
Takže treba vydržať. Vaša obec má len dve možnosti reálnej voľby - buď to budete Vy alebo súčasný starosta.
Musia sa rozhodnúť čo vlastne chcú. Dúfam, že Vás nesklamú.
Čo bude po volbách | 10-11-2014 17:21:02
ked Vlček nevyhrá? Na SOL bude zas nuda.
pre občan | 10-11-2014 17:20:43
Teraz tomu nerozumiem. Môžete mi to napísať.
xxxx | 10-11-2014 17:17:47
ludia toto je taky paradny portal, ze nemosim pozerat ziadnu komediu, lebo ma z toho vsetkeho boli brucho od smichu.... p. Majko nech zije SOL!!!!!! humorno-satiricky volebny blog
obcan | 10-11-2014 17:07:09
A este si treba vsimnut poslancov za Eriku a za Adriana,,a je to jasne,,,
pre doris | 10-11-2014 17:05:34
Je jasné, že jemu ide o koryto. On je tak presvedčený o výhre, že nad prehrou ani neuvažuje.
Viete z čoho by sral celý týždeň? Že by sa kandidáti dohodli a jednom kandidátovi. Garantujem Vám, že by ste ho zastihli s predlžovačku, nabíjačou, mobilom a kopou toaletného len na toalete. Nemal by čas ani voľby zmanipulovať. A to by som chcel vidieť :)))
doris | 10-11-2014 17:00:44
kazdy si vie spocitat kolko je 1+1=2.... niektorym to vychadza stale na 1...
a p. Scipovej nerobim medvediu sluzbu....len mam svoj nazor, aj za to by ste chceli niekoho "ukamenovat"???

Preco sa tu stale niekto pyta preco nejde p. scipova za poslankynu, pytali ste sa p. Vlceka, preco nekandiduje aj za poslanca??? lebo jemu nejde o sopornu, ale o prachy v obecnom rozpocte .....
obcan, dobrý dôvod na konci | 10-11-2014 16:53:09
poznam osobne Eriku ale urcite jej nedam hlas,,,pouzijem zdravy rozum ako tak citam prispevky a pocuvam po dedine,Nebol som nikdy volit ale teraz idem ani neviem preco,tak to citim asi;-) ;-) 2
obcan | 10-11-2014 16:46:30
Nepoznam osobne Eriku ale urcite jjej dam hlas,,,pouzijem zdravy rozum ako tak citam prispevky a pocuvam po dedine,Nebol som nikdy volit ale teraz idem ani neviem preco ,tak to citim asi;-) ;-) 2
pani Erika a kandidáti | 10-11-2014 16:36:15
Nie je Vám trápne, sama sebe ohrievať polievočku? Napíšete príspevok a potom si ho aj pochválite?
Macho začal s kandidatúrou skôr ako vy. Len Vám blesklo v hlave vaše ego. Pekné reči nie je všetko. Takého už tu máme. Škoda len, že to nedopadlo tak, ako to mohlo dopadnúť. Macho by kandidoval na starostu a vy na poslankyňu. Mnohí teraz povedia, prečo nie naopak. Nuž preto, lebo pani Ščípová pekne rozpráva, ale prakticky sa zamotáva. Určite by ste týmto Vlčeka dali zo stoličky dole. Vyjadrila ste sa, že v prípade výhry Vlčeka by ste mu nevedela robiť poslankyňu, lebo by vás napádal, udával a toho už máte dosť. Uvedomila ste si, že týmto vašim rozhodnutím Vlčekovi dávate šancu v podobe hlasov? Pánovi Novosadovi ste na verejnosti povedala, že je urážlivý. Vy ste v akej podobe? Jeho súdite a pritom ste taká istá. Skúste sa rozhodnúť, skloniť hlavu, byť pokorná a dajte tejto obci šancu, aby už konečne toto územie nabralo správnu podobu a obec fungovala v prospech občanov.

Pripadá mi to tak, ako u pána Polačeka, že sa nechal nahovoriť. Ak sa nechal nahovoriť, tak s obcou nemá žiadne kladné úmysly a priamo podporuje terajšieho starostu. Páni kandidáti, dajte sa do spoločnej reči a ak Vám záleží na ukončení vládnutia jednej osoby, postavte proti Vlčekovi jedného kandidáta. Pani Ščípová a pán Novosad s tým určite nebudú súhlasiť, ale je čestnejšie prijať porážku teraz, ako mať na svedomí osud 4139 obyvateľov. Potom toto všetko je len jedna veľká fraška, za ktorú sa vám mnohí "poďakujú", ak neopľujú.
pre doris | 10-11-2014 15:56:27
Nik Ťa nepodrazil .Prečo si sa odmlčala? Prečo si nechcela komunikovať zo spomínaníni ľudmi?Prečo to teraz riešiš cey Sereď online?
Pre Doris a pre Doris | 10-11-2014 15:31:52
je dobre krúžkovat ženu ale neosiera teraz ona všetkých ako píšete, nik zo spominaných ju neosieral to je dôležitá skutočnosť a z vašej strany zavádzanie voliča ... robíte Erike medvediu službu... Radsej jej sem takéto blbosti nepíšte, lebo aj jej voliči zmenia názor ...
pre doris | 10-11-2014 15:13:51
presne tak, ak chceme zmenu, voľme ženu, nechajte ostatných kandidátov bokom, osierali ju kade chodili, na opiášoch v šenkoch, sak v soporni sa roznese secko rosypál, kovalka, kabrhelová, baran až im z papule isla pena, jak proti nej zbrojili. Jakého majú kandidáta na starostu, takí sú aj oni.
doris | 10-11-2014 15:03:12
pre preco lebo: nuz vazeny, treba si uvedomit jedno... erika neosrala nikoho, eriku bohuzial osrali vlastní - kovalova,koval, macho, baran, kabrhelova a preco???? no lebo Erika nema okolo seba pijavice, ktore cakaju na slubeny post na obecnom urade...Erika si zvolila cistu inteligentnu, bez intrig kampan,ktorou chce dokazat ludom v soporni - ze aj Soporna jedneho pekneho dna pod jej vedenim by sa mohla stat transparentnou dedinou, kde nebude voleny predstavitel obce v jednom kuse na policii posielat anonymy a trestne oznamenia, zato, ze si niekto povie svoj nazor aj ked je nesuhlasny. Ved nie kazdy musi byt toho isteho nazoru ako ona. Po dalsie konecne by sa zmenila komunikacia na obci a zacali by sa riesit veci potrebné pre šopornu..... Erika na to má, a je najlepšou voľbou pre zmenu v šoporni.... CHCETE ZMENU???? - VOĽTE ŽENU!!!!!!!!!!!, nezabudnite pri krúžkovaní za plentou
Barón von klatil | 10-11-2014 14:39:33
Zrejme neviete, kde vznikol problém a prečo je obec v rozpočtovom provizóriu. Odpoveď na otázku sú zasadania obecného zastupiteľstva a návrh rozpočtu. Predkladateľ návrhu nebol ochotný komunikovať o rozpočte. Rozhodol sa, že ak nebude jeho návrh prijatý, na vine sú poslanci. Vy viete, aký bol návrh? Na ďalšie zastupiteľstvá starosta nechodil, občanom na vyhýbal, z jedného zastupiteľstva ktorého sa zúčastnil zbabelo ušiel a pritom mnohí pripisujú vinu poslancom. Viete koľko krát sa starosta zúčastnil na zastupiteľstve? Ak ho aj zvolal, nedostavil sa a zastupiteľstvo neviedol. Problém je ten, že poukazuje na iných čo mali urobiť a neurobili. Že starosta musí konať zákonne a nekoná tak, dá za vinu poslancom? Je to logické? Takéto konanie starostu obce je neprípustné. Rozhodol sa, že poslancov bude ignorovať a protizákonne čerpá finančné prostriedky, nehospodárne nakladá s majetkom obce. Ak je obec v provizóriu, kto a ako rozhodol o vykonávaní prác? Kto mu dovoľuje vyhadzovať peniaze za studňu, či dom smútku? Som osobne presvedčený, že ak by bol návrh rozpočtu postavený rozumne, nebol by ani najmenší problém, aby ho poslanci schválili. Skúste sa opýtať starostu, ako to v skutočnosti bolo. Na skutočnosť však zabudnite. Ak máte prehľad o obci a čítate Šopornianske noviny alebo iný žurnál, musíte uznať, že verejne zavádza všetkých občanov obce a pravdu sa nedozviete. Ak sa dozviete PRAVDU, budem rád, pretože mňa na úrad nepustil a mal som sa objednať, pretože na hlúpe otázky mi odpovedať nebude.
pre Baron. | 10-11-2014 14:37:49
Už na prvom zasadnutí Oz oklamal poslancov a verejnosť o svojom plate. Pri tvorbe komisií chcel rozhodovať o všetkom.Kto bude v komisii, predseda,koľko komisii, ale aj s občanou kto bude v komisiach. Bezúčelne využíval svoje veto. Nepodpisoval zápisnice.No a nakoniec prestal chodiť na zasadnutia Oz.Dával ich v takom čase/ 9.30,13,30/, aby sa nemohol nik dostaviť na zasadnutioe Oz.A taký občan povie ,že bude starostom všetkych občanov.Šoporňania, nie je to výsmech ľuďom našej obce?
Barón po druhé | 10-11-2014 14:16:02
:D to som dal preto v cudzom jazyku aby som odfiltroval vsetkych tých ktorý sú hnilí použiť prekladac na odpoved ,... presne takúto odpoveď som očakával ďakujem že ste mi už úplne otvoril oči doteraz som nevedel komu dám hlas teraz už viem :-)
member of three kings | 10-11-2014 14:05:37
sám si si odpovedal.
nezabúdaj, na slovensku po slovensky. ak sa chceš hrať na bossa, tak vlez vlčákovi do 屁股 !
stačí to tak?
Barón von klatil | 10-11-2014 13:47:32
Čo rozpútalo vojnu medzi poslancami a starostom ? Úplne prvý konflikt a obdobie kedy nastal....dali ste mu vôbec šancu viesť obec z nie v provizóriu ? Opäť očakávam deštruktívne odpovede ale hádam mi niekto odpovie rozumne a nie nieso member of three kings ...
???? | 10-11-2014 13:34:01
Asi myslite nejaku inu Eriku, pretoze Erika Scipova hovorila skoro najviac zo vsetkych.
Pre Eriku a jej poslancov | 10-11-2014 13:27:54
Len by ma zaujimalo prečo Erika pri verejnom predstavovaní kandidatov stala bokom schovaná aj so svojimi poslancami. Ze by sa hanbili predstúpiť pred ľudí ?
rodáčka zo Šoporne | 10-11-2014 09:37:58
vážení šoporňania všetkým chcem ešte raz adresovať pár viet, uvedomte si že včera na Rajčure bolo toľko ľudí iba zo zvedavosti čo sa tam bude diať, ja som tiež jedna z nich. To neznamená, že všetci ho pôjdu voliť akože VLČEKA. Ďalšia časť tam bola kvôli "miske gulášu" atď. a tá tretia časť ľudí tam bola možno kvôli jeho podpore, ale aj to pravdepodobne zo strachu, aby sa im nejakým spôsobom nepomstil, keby náhodou neprišli a to je najhoršie čo môže byť, aby ľudia robili veci zo strachu aj keď vnútorne nesúhlasia s konaním nejakého politika. Myslím si, že to sa potom dostávame do obdobia temna.A ešte jedna poznámka, iste viete všetci, že závisť je najhoršia vlastnosť človeka a preto nepoukazujte na veci, ktoré nesúvisia s kandidatúrou Eriky Ščípovej na starostku, pretože ani jeden s kandidátov si myslím nemá také predpoklady vykonávať túto funkciu ako ona, ale myslím, že to viete veľmi dobre, takže Vám prajem šťastnú ruku pri výbere kandidáta na starostu, ale aj pri výbere nových poslancov.
12545 | 10-11-2014 09:29:44
presne tak, ak sa tu budete zaoberať kandidátmi ktory nic neurobili pre sopornu, tak to aj tak skonci, zase volte kandidata, ktorý sa bohví ako zachová, vieme kto pre sopornu robil , ostatných 6 ma nezaujíma
ja obcan | 09-11-2014 23:30:00
teraz sa ste sa ukazali vsetci za chlast a zranicu si vas kupuju mozete sa hanbit....taku starostku ako by mohla byt Erika si nezasluzite .....uz je Soporna na smiech celemu kraju
111111 | 09-11-2014 23:14:07
vsetci by ste sa mali spojit proti vlcakovi a vy sa zaoberate nepodstatnými dediskymi recami. Jedna baba povedala a videla, ale neviem ci dobre videla a koho videla a pochopila.....
111111 | 09-11-2014 23:10:29
Prečo osierate kovalovú, ved je len obycajna obcianka obce a zatial este nekandidovala na ziadny post, co sa jej bojite... Za styri roky si toho uzila dost a dajte jej konecne pokoj a erika sústred sa na kampan , co je pre teba podstatne a nezaoberaj sa dedinskymi recami ako baba na trhu...rozmyslaj .....
preco? lebo | 09-11-2014 23:01:58
erika nemá na to gule, keby jej /ako starostke/ vletel do kancelárie rozbesnený vlčák. to by bolo plaču. bývalá riaditeľka základnej školy by vám o tom vedela porozprávať, koľko si vytrpela urážok a ponižovania,...
niekto písal, že erika je fajn baba. neviem. vraj podľa príhovoru jej bolo ľuto, aké rôzne útoky mala zo strany starostu. ak by voľby vyhrala, ten despota by ju vytáčal ešte viac. osrala šiestich poslancov, s ktorými tvrdo makala 4 roky a nakoniec ich surovo podrazila kandidatúrou. nemá na to a mala by sa vzdať kandidatúry. pre jej /aj/ dobro.
pre otázka | 09-11-2014 22:56:59
Kovalova chodila podporovať Macha, bola na seckích jeho akciách, Kosikova bola na akcii vlcka, jedna lepšá jak druhá, to sú také charaktery, asi sú sestry
pre preco | 09-11-2014 22:43:55
asi preto že tak bezhlavo a tvrdohlavo obhajovala nás, preto
prečo | 09-11-2014 22:42:50
ste sa jej to neopytali tam ked tam bola ?? mali ste sa jej aj na tých 200 svin opytať, či noz do chrbta je lepsí takto čo??
preco | 09-11-2014 22:34:10
preco sa erika bezhlavo a tvrdohlavo rozhodla kandidovat? preco stefan sa nechal nahovorit na kandidaturu? preco andrasik, ktory ma minimalnu sancu? preco aj novosad, ktory je pozadu o 25 rokov?
aby dali sancu vlcdkovi.
ak sa chcete vlceka zbavit, polacek, plochan, andrasik, novosad, sokol - stiahnite kandidaturu! mate jedinecnu moznost sa zbavit tohto samolubeho idiota. toto nie je hra o post miesta a svojho ega, toto je drama o zachranu obce a jej mena!
Otazka | 09-11-2014 20:57:27
Erika prosím vás, prečo dnes na predvolebnej akcii LenOna bola vaša okresná podpredsedníčka a neišla podporiť vás ako kandidátku strany Smer? Nebol to podraz pre vás, vašich voličov a sympatizantov od strany Smer, za ktorou tak silno stojíte?
Myslím si, že aj vlastní šéfovia vám pichli nôž do chrbta!
Dúfam, že tieto voľby dopadnú tak ako si želáte ...
Šancu má | 09-11-2014 20:01:22
Okrem Vlčeka najväčšiu. Ale bez podpory niektorého z kandidátov si môžete byť istí že Vlčeka sa nezbavíte.
pre Eriku | 09-11-2014 19:59:41
Erika, mohla by si sa vyjadriť, či vôbec si kandidátka strany Smer, lebo akosi tomu nerozumieme, ked okresná podpredsedníčka strany SMER Galanta, KOsíková, príšla podporit na rajčuru protikanditáta Vlčeka?
politicka matematika | 09-11-2014 19:58:34
Všetci tu špekuluju prečo Erika neustupi. Neviete počítať? Adrian kandidoval za OKS - hadam niekto nečakal, že sa môže zase vrátiť do SMERu len tak. Prečo by ustupovala, keď by ho aj tak nepodporili? Robí to roky, oddrela si to a má ambíciu niečo dokázať. Čo je na tom zlé? Tí ostatní majú to isté - chuť byť starostom obce. Niektorí možno ani nevedia ako na to - ona má aspoň predstavu.
jana | 09-11-2014 18:39:52
Milá pani Hela dcéra pána xxx je dospelá žena, ktorá má občiansky preukaz a vlastné uvažovanie a nie je pozbavená spôsobilosti na právne úkony. je to len na nej koho podporuje, komu dôveruje a jej názory nemusia byť totožné ako názory jej otca. S pozdravom Bc. Jana Slabejová (dcéra xxx ).
Predpoveď počasia | 09-11-2014 18:24:31
Dnes si pozriem predpoveď počasia. No šopornianske svine sem, svine tam len aby ten smrad od Vás neťahal na nás. Samozrejme vtipkujem. Oveľa horšie ako údajný smrad ošípaných je to, aké smradlavé reči si tu, vy Šopornanci, medzi sebou na SOL rozdávate. A ani len netušíte (teda niektorí) čo Vám ak zostane ak nestarosta vo fukcii zostane. Takí totiž ste a hlavne nepoučiteľní.
Že sa kandidáti na starostu nedokážu stretnúť a dohodnúť na jednom kandidátovi je ľudské a pochopiteľné. Až to núti prehlásiť - nie sú ochotní obetovať svoje ambície na oltár dediny. To by bolo ideálne.
V sobotu chodte k voľbám. Je to treba. A voľte toho, kto pre obec niečo urobil a kto má predpoklady napraviť pokazené.
pre vsetkych | 09-11-2014 16:37:14
ty zebrak zavidis chovaj aj ty
obcan | 09-11-2014 16:22:00
Boze uz nech je sobota po volbach a dopadne to vsetko dobre,
nervozita stupa, | 09-11-2014 15:18:42
arogancia moci prekvitá. Dnes X stretnutí s občanmi a ten náš magor vyhlási v rozhlase iba ten svoj. Ak sa nemýlim, tak to začina smrdieť zneužívaním právomocí verejného činiteľa...
pre:pre pre všetkých | 09-11-2014 14:38:03
A čo mohla urobiť, keď starosta ich k ničomu nepustil a na zastupiteľstva nechodil. A čo urobili tí ostatní kandidáti aj tých sa spýtajte. Ale stále útočíte iba na ňu. Odkiaľ asi ten veter fúka, veľmi sa jej bojíte. Aj Macho tam bol a co urobil?
myslím si: aj pre pre tour o 09:19:59 | 09-11-2014 13:11:07
Myslím si, že ak je niekto členom nejakej strany (napríklad SMERu), môže zmeniť názora aj pohľad na činnosť danej organizácie. Ak nastane situácia, že dotyčná osoba je vnútorne presvedčená, že myslenie (SMERu) je už iné a rozdielne, že ten smer je nesprávny, môže sa rozhodnúť pre stranu, ktorej názor a smerovanie je v súlade s jeho presvedčením. Mnohí sú presvedčení, že "smer" je správny. Ale kam ten "smer" smeruje? Pozrime sa spätne na posledné 4 roky, na princíp činnosti samosprávy jednej nemenovanej obci ležiacej na západnom Slovensku. Je čas volieb, dobre zvážte vlastný smer.
pre vsetkych | 09-11-2014 13:10:29
Ale urobila,co to necitite ,ved smradu s tych jej svin je plna obec.
pre pre vsetkych | 09-11-2014 11:14:40
A čo dotezaz urobila ta vasa Erika pre obec.Podala aspom jeden návrh z toho jej programu za posledne 4 roky do zastupitelstva.Nie nepodala,ale na vsetko ma teraz recept.Tak dovidopo
Krčmoví kandidáti | 09-11-2014 10:58:42
Že kandidáti chodia po krčmách nie je pred voľbami nič zlé. Len aby nechodili po krčmách po voľbách.
pre pre tour | 09-11-2014 09:19:59
Kovalova je clenkou Smeru v Soporni,ale asi aj jej chovanie suvisi s pomermi v tejto organizacii,zrejme nulova debata,len vyber clenskeho ,ale ved aky predseda ,taka organizacia,ale ved k Machovi chodia aj ini ,ktori kedysi suhlasili so spominanou predsednickou
pre vsetkych | 09-11-2014 09:17:50
len tu kydajte na seba teraz sa ukazuje aky ste vsetci mudry ..tak sprosty narod ako v Soporni som nikde nevidel,,,nažrat sa a naslopat zadarmo nato vas je....ze sa nam tu rozmahaju cigany ,ze by sem starosta dotiahol nejaku firmu aby mladi mali pracu kde byvat nerozvadzali sa to nikoho nezaujima ....hanbim sa zato ze som Sopornan jedinykandidat co stoji za volaco je Erika ostatny nech sa splachnu
dôchodca | 08-11-2014 22:00:45
Chlieb a hry a potom co? Plac a nareky-dúfam,že to tak nebude,ze predsa to bude inak ako tieto 4 roky.
milka | 08-11-2014 20:53:59
Čo je na tom, že kandidáti chodia po krčmách. To majú variť guláš v kostole? Nie je to hanba, že nemáme dôstojné miesto na takéto akcie? Štyri roky sa peniažky kotúľali z obecnej kasy na všakovaké hlúposti: kľúčenky, USB kľúče, diktafóny, odpočúvacie zariadenia a budova starej škôlky nám chátra. Odstránil sa plot, aby mali vandali lepší prístup bez prekážok. Ozaj, nie je to zo zákona starať sa o zverený majetok?
kedy sa dockame | 08-11-2014 20:29:34
vystupenia vlceka a jeho vernych? chcem pocut jeho rec a odrbavky, co vsetko naslubuje a ako bude s "jeho poslancami" komunikovat v "prospech obce v zmysle zakona". Volte si ho, ale potom nepiste a neplacte, co ste si zvolili. sudny a umny clovek od neho da ruky prec. ak mi verejne povie o transparentnosti financovania s obecnym rozpoctom, ak mi otvori dvere kancelarie, ak mi dvihne hovor ked mu volam,...potom porozmyslam, ci je vhoden na starostu. doteraz som usudil, ze verejne zavadza, klame, ...a je hoden len leopoldova. tam moze odrbavat aj macha. ja mam vo volbe uz konecnu. volim nezavisleho.
Ešte týždeň hodov | 08-11-2014 17:17:15
Tak Šoporňa ešte týždeň a bude koniec hodov, kortešačkových gulášov či cigánskych. Sporiví tento týždeň ušetria - môžu byť každý deň na inom predvolebnom guláši. Stačí každému slúbiť, že mu dáte hlas. Za plentu nedovidia. Len sa neprejedzte lebo po hodoch býva bruchabôľ. Tak príznačné pre Vašu dedinu. Alebo to risknite a berte aj do zásoby. Lebo 4 roky budete mať potom utrum.
obcan | 08-11-2014 17:04:00
A kedy a kde má dnes Macho stretnutie
zadarmo | 08-11-2014 16:58:18
zadarmo nech aj dotrha :-)
pre pre: pre pre dôchodcu | 08-11-2014 16:32:30 | 08-11-2014 16:35:43
Ale dali ste si, že ?
pre: pre pre dôchodcu | 08-11-2014 16:32:30
Mal som možnosť videt to stretnutie p.Macha v šenku kotva. Tomuto hovorite rozprávanie sa s občanmi.Ľudí ponúkol pitím, gulašom a odišiel preč aj so svojím poslancom. Tomuto hovorite komunikácia s občanmi? Bože ochrán nás od takeho starostu.takèho tu už máme.
vlčekové hlasy | 08-11-2014 15:42:20
rozumný človek ho voliť nebude. tí jeho "verní" sú tak osprostení, že sami sa bez jeho súhlasu ani nevyse*ú. vedia ešte, ako sa volajú? a či vrana k vrane sadá.
/pán búran, nepočítajte s tým, že vám prispeje na vaše súbory. sklamal ste. kde je vaša inteligencia? nemám slov./
pre pre vsetkych | 08-11-2014 15:24:52
tipujem ze tak palesicka alebo habka to tu píse, secko adrianovi volici, lebo jej potrebujú zniziť hlasy, ne vlcekovi, on svoje ma, ale doplatite na to, a to zachvílu!!!
občan | 08-11-2014 15:20:46
zachvílu to vyjde von, vydržte a potom si zabudnete zavreť huby, a bude jasne kto je zradca
Pre všetkých | 08-11-2014 14:50:50
Erika zradila poslancov a rovnako tak zradí aj svojich voličov !
pre pre dôchodca | 08-11-2014 14:24:23
Milá pani veľkomožná. Už ste sa tak znížila že píšete aj za dôhocov.
Ja určite viem že pána VEĽKÉHO voliť nebudem. Stačilo 4 roky.
A to že p. Macho robí guláše po šenkoch to mu len gratulujem.
Jediný kandidát čo sa zhovára s ľudmi. Ten Váš sa len schováva aby sa ho niekto niečo neopýtal.
A preto dnes sa chystám na guláš a ešte prídavok cigánska.
A budem sa rozprávať aj s jeho kandidátmi na poslancov a so samotným p. Machom.
A s tých kandidádatov na starostu je jediný ktorému záleží na našej obci.
A preto budem voliť číslo 2 .
volby | 08-11-2014 13:00:35
Kazdy jeden volic v obci ci v meste ma pravo ist pozriet/vypocut si kazdeho jedneho kandidata na starostu...polovica kandidativ robi gulas stretnutia,dalsi su tu na SOL,iny zase autami po dedine chodia autami...mili kandidati je na nas koho zakruzkujeme za plentou...je ubohe ak si sam kandidat odhana vlastnych volicov...alebo pise pod vselijakymi nikmi ako sa bude volit...vyhlasuje sa v rozhlase a podobne...
zabudli ste pani a dama kandidati na jeden ciel zbavit sa nasej Lalie a to je smutne...to ma byt vas ciel
denisa | 08-11-2014 07:46:17
no, volakerí sa chodia predstavuvať po šenkoch, volakeri sa neboja predstaviť cez seredonline, sú ochotni znasat tych dementov co na nich písu. Neboja sa kritiky,tak to je pre mna kandidat na starostu,
pre dôchodca | 07-11-2014 23:24:43
už len ked kuknem na tych chudakov kandidatov na starostu, jak si ozaj roba tú tour de soporna po senkoch,hlavne teda adrian , zebracke opilecke senky to tam hlada volicov?? a ta vzorka jeho poslancov, poskokov kery cakajú co sa im zase utrhne, co im naslubuval macho, stanovi uz sliny teču, prvy raz mu to nevyslo, skúsa dal,sak len si dajte macha ,to este uvidite, ma poslancov jak vlcek , akurat ti dvaja sú rovnaky, presne
dôchodca | 07-11-2014 22:43:47
A zase tu nic poriadne,len kecy,ohovaracky...UDH???
pre tour de soporna | 07-11-2014 22:35:40
predvolebná kampaň beží. polovica kandidátov prevádza "tour de soporna". ty vidíš macha? ja tak vidím polovicu kandidátov. ak sa ti nepáči, počkaj si na vlčekové varené vínko, pozri sa na autobus FSB od andrášika, daj si plocháňov gulášik v pohode a buď v pohode. daj sa oblbnúť medovým motúzikom popod nos. urob veľké "fíííhá", ale za plentou dobre porozmýšľaj, koho budeš voliť. máš keci, ale despota za 4 roky urobil niečo poriadne? máš prehľad o účte? vieš koľko eur uletelo? a ty niesi notorik?
Sluby | 07-11-2014 22:31:09
Naslubuval jej adko hory doly teple mistecko pre jej koktaveho muzika tak sa vcul drzi pri machuli,inac to skusala aj na inse strany..aj k vlkovi vzhliadala len nist za to nedostala hohohohooo
pre tour | 07-11-2014 22:27:35
a co kovalová robí na toou de soporna u machu??? sade ju videt, nevyhral jej muzik koktavy, tak teraz sa utika k machovi? koho teda podporuje macha alebo scipovu, len aby sa jej to zas nevypomstilo. co zalozili novu stranu smermacho, noo aspon vydet charaktery a ubohost volakerych ludi
tour de soporna | 07-11-2014 21:45:11
macho tou okruznou jazdou po sopornanskych senkoch mysli ze nahrabe hlasy? to je ale dilino. najprv by sa mal zbavit svojich vernych.. Baran, Habova, Rosypal... sak to su ludia s akou povestou? al.....ik, k...a, a po....nik... a s tym chce akoze uspet? sam si robi nedobre meno... nema normalnych ludi co by za nim stali ale musi siahat iba po tychto akoze buducich poslancov??? soporna tras sa,, pojde este do vacsich sraciek ako je
pre HELU | 07-11-2014 18:56:54
co vam slubil Vlcek zato ze tu bude ohovarat a vymyslat si sprostosti na druhych kandidatov?
pre Hela | 07-11-2014 17:49:28
Nikto nie je zlostní, veď bolo vám slušne odpovedané.
Hela | 07-11-2014 17:40:47
Toľko zloby, ja som sa len slušne pýtala, a preto som čakala aj slušnú odpoveď. Škoda, že neodpovedal ten komu to bolo adresované. My sme chceli počuť jej názor.Ale vy všetci jej hovorcovia viac pokazíte, ako pomôžete.
sopornan | 07-11-2014 17:33:03
bože, čo este na tú scipovú vytahnete, to ozaj tu je len ona?? raz pije, potom tu motate jej sefa, potom svine, potom strany , preco kandiduje len za starostku, len si asi neuvedomujete, ze to je totalne divadlo a ludia vam to nezozeru,darmo ma nase hlasy,
čo sa divite | 07-11-2014 17:31:17
rodiny sú rozhádané, jedny sú za vlcka druhy za scipovu, tak asi jana ma vlastny rozum, nastastie
pre Hela | 07-11-2014 17:21:02
A prečo by mala p.Ščípová byt za to zodpovedná, keď vyhrá Vlček? Veď je tam ďalších 6 kandidátov ktorí tiež k tomu prispejú a rozbíjajú hlasy.
pre Hela | 07-11-2014 17:08:40
Nie každé dieťa sa stotožňuje so svojím otcom. Veľa rodín je rozvrátených kvôli tomu ze každý podporuje iného kandidáta.
pre Danu | 07-11-2014 16:39:36
v tom pripade sa ospravedlnujem ak to bolo mislene ako upozornenie :-)
Hela | 07-11-2014 16:21:36
Pani Ščípová, viete ľudom vysvetliť, prečo za poslankyňu podporujete p. Janu, ktorá je dcérou xXx alias Maďara, najlepšieho kámoša terajšieho starostu, ktorý naňho nedá dopustiť, pobil by sa zaňho, chodí mu žalovať... Myslím, že tým ste si odvrátili veľa voličov. Mám pocit, že akási tichá dohoda môže existovať a darmo to budete vysvetľovať dôchodcom, sotva uveria. Len aby vás potom šopornania nevinili, že práve vy ste zavinli, ak vyhrá znova ten, proti ktorému ste 4 roky!?! bojovali. PS. Lebo už i tak sa vraví, že od začiatku ste to mali s ním dohodnuté, aby mu prešli výhovorky tipu: poslanci neschválili rozpočet, poslanci nespolupracujú, poslanci lebo medveď..
Dana | 07-11-2014 15:04:45
:-) to bolo len upozornenie :-) čo sa VYTACATE :-) trafena hus zagagala? :-)
pre Danu | 07-11-2014 14:46:16
vi musite byt nejaka expertka, ked hodnotite cloveka podla pohladu. Podla odrazu na sedacke za p. Ščipovou usudzujem, ze kvoli zlym svetelnym podmienkam v miestnosti bolo pouzite prisvietenie svetlom na kamere, skuste sa vy 9 minut pozerat z 1,5 - 2m do priameho zdroja svetla. Aj z vas bude razom klamarka co uhyba pohladom :-)
Dana pre Eriku | 07-11-2014 10:27:08
Dávajte si pozor na komunikáciu.
Jeden z príznakov klamstva:
Rýchle kontrolné pohľady
Klamári sa okamžite dívajú dolu a mimo, potom opäť letmo na vás, aby zistili, či ste uverili.
hlavaty | 07-11-2014 09:41:34
Sa obklopi svojou "11", ci ochrankou/?/ a nikto sa ho na jeho choru hlvu pytat nbude.
pre obcan | 07-11-2014 08:58:59
no,ak sa budú mať koho opýtať, lebo ten sa iste schová pred ľudmi, tak ako vždy, vie to len havkať z búdy, udávať a posielať na ľudí anonymy a kontroly..smrad..
občan | 07-11-2014 07:27:41
vy ste ozaj tak tupy alebo sa to len hrate?čo by mohla v dedine robiť ked henten hlavaty ich k ničomu nepusti, sak rozmyslajte, jak sa da robiť volačo,ked vas nikam nepusti, ale zatial sa opytajte v nedelu jeho, na jeho gulasi, co spravil
pre gama | 06-11-2014 23:34:48
pomohla velmi.... uz na polovicu obcanov islo udanie a na druhu polovicu trestne oznamenie.
gama | 06-11-2014 23:08:25
A ako vam ta prevencia pomaha v dedine? Uz sa to v nejakych statistikach prejavilo?
1234567 | 06-11-2014 22:29:55
Ha ha, to ani náhodou o ničom nesvedčí :D
pre abcd | 06-11-2014 21:20:08
máš facebook??? tak si klikni na Eriku Ščípovú a prečítaj si, akí experti v prevencii kriminality jej vyjadrili verejnú podporu. A to nie anonymne, ale svojim vlastným podpisom, to hádam o volačom svedčí nie??
zmena názvu | 06-11-2014 17:51:11
v zmysle zákona, zmena obce - "vlčekovo koryto, časť údéhá"

kto si ešte spomenie, že sme mali aj "klukovce"???
dôchodca | 06-11-2014 17:28:08
pre ani Boh nam nepomoze----potom sa uz aj premenujeme na Vlckovce nad Vahom asi.?
................... | 06-11-2014 16:44:54
a veľmi ľahko
pre vsetkých | 06-11-2014 16:43:09
to ju tam akoze nanútili?? hmm, a to sa dá???
odpoveď | 06-11-2014 16:33:35
o dohode medzi poslancami a nie čo za to. Poslanci sa medzi sebou dohodli kto z nich bude kandidovať na starostu obce za touto dohodou nič iné nebolo ale evidente Erika musela ísť kandidovať za stranu SMER čo len dokazuje, tú konšpiráciu medzi ňou, Valockým a stranou Smer. Prečo hneď prekrúcate, že aká dohoda a čo za to????
pre dochodcu | 06-11-2014 14:25:59
to,kto nam bude vladnut, sa rozhodne uz o chvilu, ani Boh nas nespasi, ako to vyhra Vlcek, šoporna upadne do zabudnutia a hlbokej doby kamennej..
dôchodca | 06-11-2014 14:10:49
Len tu utocte a vymyslajte sprostosti,potom sa ani nedivim,ze nam musi vladnut spasitel lenon ci ako ste ho nazvali.
žurnál | 06-11-2014 14:10:01
Úspešní starostovia? Ten náš je najúspešnejší,on je aj úspešne obvinený. Ale o tom tam nepíše.
pre pre abcd | 06-11-2014 13:47:16
co utocis ty fruster, to co som napisal, ze zakruskujem vlka a potom sa obesim je pre tych inteligentnejsich jasna metafora...pre zaslepencov ako ty to znamena: vyber je tazky, ani jeden nie je dokonaly kandidat.
p.s. hlavne ze ty nesedis na riti a pre obec a obcanov si toho tooolko urobil, dilinko...
Volička v Šoporni | 06-11-2014 13:29:59
Prečo terajšiemu starostovi je tam ešte ďalších 6 kandidátov a potenciálnych víťazov s ktorými by mala byť lepšia spolupráca ako s terajším starostom. Či mám to pochopiť že výsledok nemôže byť iný iba Ščípová alebo Vlček?
Pre abcde | 06-11-2014 13:02:05
Pocuvaj ty ovcan, to kto je tvoj jasny favorit si nam tu napisal do tvojho prispevku...ale skus sa opytat tvojho favorita co urobil on proti kriminalite v obci za 4 roky a akym sposobom komunikoval s poslancami a obcanmi ty blbecek, akym sposobom mali predkladat navrhy na Oz, ked im to nebolo umozne, tak tam smeruj svoje otazky, nech ti to vysvetli on.. A po druhe, takato problematika sa odstranuje postupne a systematicky v spolupraci s viacerymi zložkami, ale ak niekto nema cele roky zaujem ani o zakladnu spolupracu, tak ten stav sa bude velmi tazko odstranovat tomu nastupujucemu kandidatovi.. Kde si bol doteraz?? Preco sa momentalne zaujimas o Scipovu ty mudrlant!?? Doma sediet na riti a riesit si svoje komplexy a nikdy v zivote neprelozit slamkou to robi vacsina takych ako si ty.. Tak zalez do diery a nevychadzaj odtial ani, lebo prinosom pre tuto spolocnost nie si ziadnym!
pre abcd | 06-11-2014 12:39:33
a ty si sen vlčeka asi?? ty vies dopredu, čo ona bude či nebude robiť?? ak ju nechces voliť, tak ju nevol, ale nevypisuj tu somariny,lebo ty vieš už teraz ,čo ona bude alebo nebude robiť
abcde | 06-11-2014 12:32:50
pre obcan: tu neriesim vlceka co spravil proti kriminalite, tu riesim scipovu co ona ako starosta spravi proti kriminalite, ked to ma ako bod svojho programu. nehovorim aby nahanala narkomanov po dedine...
ale takych volicov ako si ty otupelych, primitivnych jednoduchych ludi co od nej nic nebudu chciet, ty si sen kazdeho kandidata na starostu ovcan :)
miro | 06-11-2014 12:06:25
ani nevol, spln len to posledné
občan | 06-11-2014 11:56:39
sak erika nerobí na polícii?? či hej?? ona má nahánať narkomanov, čo ste ozaj padli z jahody?? spytajte sa vlčka čo robil 4 roky v tejto oblasti, sak už sa kontrolujte čo za otázky tu dávate,
abcde | 06-11-2014 11:38:48
pre p. Scipovu: trochu k bodu z vasho programu BEZPECNA OBEC :)
co ste za 12 rokov ako poslankyna spravila pre bezpecnost v obci? Soporna stale patri medzi obce s obrovskou kriminalitou, kradeze takmer na dennom poriadku, vandalizmus, casto krat vidiet zdemolovane, znicene veci v obci, dealermi drog a narkomanmi, ich poctom sa radime na popredne miesto v SR, pred rokmi tu na fore bezala debata prave na bezpecnost v obci, ludia tu boli opakovane vykradaní, diskutovalo sa na temy kamerovy system v obci, vytvorit hliadky, lobovat za vacsi pocet policajtov v obci atd.. vase odpovede sa niesli v duchu: na kamery nie su peniaze, kriminalita je vecou policie atd... nic konkretne, ziadne opatrenie na znizenie kriminality v obci ste nezrealizovali, vsetko su to opat len prezne predvolebne reci. ale ok, aj by som vas volil, zdate sa rozhladena, vzdelana zena, komunikacia na urovni, predvolebne keci ako mate v plane kriminalitu, mladez, deticky, dochodcovia, stara skolka, kultura, zdravotnictvo bla, bla, bla, tieto dristy patria k povinnej vybave kandidata, takze ok.
poprosim vysvetlenie preco nekandidujete na poslankynu, a trosku vysvetlit obcanom, ako prebiehala dohoda ak vobec s machom o tom, kto bude kandidovat. dobre ste obaja styri roky vedeli, ze obaja chcete kandidovat na starostu. vidina roznych vyhod, kralovskeho platu a este kralovskejsich bokoviek do vacku je silna jak hovado.
tazko sa budem rozhodovat koho budem volit:
Vas ani Macha nevolim, nedokazali ste sa dohodnut na jednom kandidatovi - obaja ste pazraví za funkciou /kto by nebol :) a preto si hlasy rozdelite a to na vlka stacit nebude..
to ostatne co tam kandiduje: kde beru odvahu tito ludia kandidovat na starostu, co doteraz urobili pre obec, ani na zastupitelstva nechodili, co vedia o riadeni obce, to ze v praci je manazer, druhy sa stale usmieva.. to nestaci, z tych novych nevolim ani jedneho. zostal posledny kandidat :)
takze zakruzkujem a rovno vo volebnej miestnosti sa obesim.....
pre: pre všetkých o 10:24:54 | 06-11-2014 11:23:22
Páči sa mi, ako si tu pani Erika sama prihrieva polievočku. Navodzuje dojem, koľkí ju budú voliť. Len aby. Už aby boli voľby a výsledky. Musím uznať jej vysoké ego, keď si myslí, koľko má prívržencov.
pre všetkých | 06-11-2014 11:19:55
citujem: Mňa by zaujímala jedna vec,ako to teda s dohodou medzi poslancami o kandidovaní bolo???
Vysvetlite nám o akej dohode to tu písete?? kto sa mal s kým dohodnut a čo zato??? čo to tu spletáte?? Erika je kandidátka za stranu Smer, a Adrián ide ako nezávisly nie??? kto mal komu čo slubovať???
pre Volička v Šoporni | 06-11-2014 11:15:21
Čo je na tom nepochopitelné, že ak nevyhrá volby na starostu, nechce robiť poslankyňu terajšiemu starostovi?
zurnál | 06-11-2014 11:08:57
dostal sa nám do rúk šaliansky zurnál, tak posledné vety stoja za to si to prečítať.Ten okydal všetkých do radu, tak toto je vizitka jeho charakteru, ozaj stojí za to si to prečítať, a roznášajú to pracovníčky obecného úradu,všetko pre blaho pána starostu.
pre pre všetkých | 06-11-2014 11:03:54
Úplne s vami súhlasíme. Tiež podporujeme Eriku. Vieme, že zo všetkých urobila najviac a aj urobí.
pre všetkých | 06-11-2014 10:24:54
Myslím si, že má najlepší volebný program a prečo nekandiduje za poslankyňu? MAlo by vás zaujímať iné a nie prečo nekandiduje za poslankyňu....myslím si osobne, že už urobila dosť za tie roky, čo poslankyňou bola.....a prečo ostatní poslanci podporujú Macha? Aj ja môžem povedať, že podporujem Macha ale to neznamená, že za urnou mu dám svoj hlas.....a milujem toto v dedine, jedna babka povedala....Erika máš nás hlas a myslím si osobne, že tých hlasov máš viac ako si tu podaktorí myslia....určite budeme voliť Eriku, pretože si myslíme, že ona ako starostka urobí viac pre našu dedinu ako to bolo doteraz:-) držíme palce Erika!!!
otázka? | 06-11-2014 10:03:34
Mňa by zaujímala jedna vec, je tu teda popísané všeličo, nebudem rozoberať reči po dedine, každý každého ohovára, ale zaujíma ma to rozdelenie Macho - Ščípová, zvyšní poslanci podporujú Macha a Vás pani Ščípová žiadny(z tej skupiny 7 poslancov), to o niečom vypovedá, ako to teda s dohodou medzi poslancami o kandidovaní bolo???
Volička v Šoporni | 06-11-2014 08:41:09
Dobrý deň pani Ščípová. Musím uznať je pravda že vaša vízia je povolebnej práce je popísaná asi najlepšie zo všetkých kandidátov. Ja osobne sa rozhodujem medzi dvomi kandidátmi kde jednou ste aj vy. Ale semienko pochybnosti do mňa zasiala otázka prečo nekandidujete za poslanca. Výsledok v týchto voľbách je viac ako neistý a tým pádom musíte aspoň z časti rátať aj s neúspechom. Mám si to azda vysvetliť tak že ak nebudem na čele obce tak zahodím celých 12 rokov práce pre obec a viac nechcete našej obci pomáhať?
dôchodca | 06-11-2014 08:39:49
pre Erika-tak to si ja nemyslim-myslim si,ze nic nie je iste a ked za obec robit,tak treba zdvojit.
marian | 06-11-2014 08:13:20
skoda namahy pan vlcek starosta.
shelley | 05-11-2014 23:27:56
Držím palce pani Ščípovej, nech sa už aj Šoporňa stane normálnou obcou.
pre Annu | 05-11-2014 22:48:32
milá Anička, keby ste sa zaujimali o obec a veci verejné teda obecné počas posledných min 4 rokov, tak by ste vedeli čo ako poslankyňa Smeru a poslankyňa OZ pre tu obec urobila....no určite viac než sedela počas každého dna pred televizorom a kukala na telenovely..
tiez pozorovateľ | 05-11-2014 22:39:04
viete čo, to že na nu najviac kydajú, tak je jasné ze sa jej boja, jak certa. ona je tá správna osoba a zistujeme to čím dalej viac, do toho Erika nedaj sa!!
Vážený volič | 05-11-2014 22:09:31
áno presne Vy, ktorý tvrdíte, že pani Ščípová je slabá na starostku a na poslankyňu je dobrá, v prvom rade sa pýtam, prečo by nemohla byť dobrá ako starostka, to, ako bojovala ako poslankyňa 12 rokov za Vašu obec, si taký volič,ako ste Vy , pri všetkej úcte k Vám ani nemohol všimnúť, nakoľko nevieme kto ste, lebo ste nevyliezli z anonymity, takže nevieme s kým máme tú česť, ale pani Mgr. Ščípová už ako poslankyňa urobila pre obec toho viac než dosť, ak má dôveru voliča, bude sa o ňu uchádzať teraz ako kandidátka na starostku, ak nemá dôveru starostky, nechá občanov zvoliť si nových poslancov v obci a nech tí ukážu, či budú schopní urobiť min. toľko, koľko urobila ona za 12 rokov..a čím je podľa Vás slabá? Tým, že nemá hulvátske a primitívne správanie ako terajší magister, ktorý sa bije do pŕs, že on je ten najpovolanejší?? No Vážený pane, ak je toto u Vás vyprofilovaný starosta a Vaše kritériá na kandidáta sú v prvom rade neslušne, neseriózne, agresívne , spoločnosť dehonestujúce správanie a zaobchádzanie s občanmi, tak by ste sa mali nad sebou zamyslieť a položiť si otázku, čo vlastne očakávate od komunálnych volieb a jeho výsledku, ale v prvom rade, čo očakávate od svojho starostu, no ale asi najskôr to, že ked´si pôjdete niečo na ten obecný úrad vybaviť a nebudete ohlasený, tak sa Vám môže stať, že dostanete od toho svojho akurat jednu ,, po papuli,, s prianím krásneho večera váš pozorovateľ
pre Anna | 05-11-2014 22:06:53
toto ste sa mali pytat toho slávneho degeša a ne scipovej, ten mal vsetko pod palcom, tak tu nestrílajte do nej, ale pytajte sa jeho, ak bude starostka, tak sa jej to potom opytajte, a inak ostatný majú naslubuvané hory doly, opytajte sa aj ich jak to chcú spraviť, ked nemajú nikoho za sebu, nezávislý??? a na kom sú potom závisly??
pani Ščípová | 05-11-2014 21:27:47
prosím o odpoveď, čo ste ako dlhoročná členka strany Smer a poslankyňa obce v prospech obce vybavila, realizovala,alebo bola spoluautorkou nejakého projektu? Ďakujem za odpoveď Anna.
Peter D | 05-11-2014 21:14:02
Prosim o detailnejsie info, odkial chcete cerpat financne zdroje na dokoncenie kanalizacie a v akom casovom horizonte ho vidite. Mate vypracovany plan/projekt ohladne financovania ? Prosim o inu odpoved ako: ..budem venovat velku pozornost, zameriam sa, slubujem a podobne.. Poprosim o viac detailov. Dakujem
občan | 05-11-2014 21:11:13
A kto na to má keď nie Erika? Ja tam lepšieho nevidím.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 05-11-2014 20:55:59
dakujem vám aj za Váš názor
pani Ščípová, | 05-11-2014 20:53:20
Pri všetkej úcte k Vám, môj názor je, že na post starostky obce ste slabá, nemáte na to. Ja Vás voliť nebudem, ak by ste bola v kandidátke na poslankyňu, máte môj hlas.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 05-11-2014 20:41:04
pre dôchodcu: myslíte si, že ak by som bola výborná poslankyna, nebudem aj výborná starostka?
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 05-11-2014 20:39:27
dakujem za podporu, veľmi si to vážim, napriek mnohým negatívam na moju osobu, splatím Vašu dôveru aj s úrokmi.
pre pre Eriku | 05-11-2014 20:34:10
Určire ju podporíme, pretože nie je nik lepší.
Nie škoda - rozum | 05-11-2014 20:24:27
Má na to. Je len na Vás či ju podporíte,
pán dôchodca | 05-11-2014 20:16:19
vabank.
ak nie štatutárka, tak nič. škoda. a určite by bola výborná poslankyňa.
volič | 05-11-2014 20:06:49
Pani Erika, máte moju dôveru aj dôveru mojej rodiny.
dôchodca | 05-11-2014 19:50:44
Chyba mi tu jedna vec-preco nekandidujete aj na poslankynu OZ??
pre Eriku | 05-11-2014 19:49:43
Držím palce, konečne prejav hodný starostu. Zaslúžite si po tých 4 rokoch čo ste stáli na strane občanov a bojovali za nás aby ste tieto voľby vyhrali. My vás podporujeme.
Držím palce | 05-11-2014 19:00:33
Pridávam sa k JR nem - uveril som že čo hovoríte aj urobíte. Vy ste totižto už toho veľa urobila. Postavila ste sa človekovi, predstaviteľovi Vaše obce, ktorý za 4 roky nepochopil o čom je samosprávne riadenie obce. Teda možno pochopil v zmysle " ja sám " alebo " len ja". Nepochopil (aj keď na to roky má)že orgán, ktorý určuje smerovanie obce je kolektívny orgán - teda OZ a nie on. Tak ako parlament a vláda. Len v menšom.
Tak ešte 10 dní.
Ale hovorím Vám - nepodceňte to. Urobte si tím a dajte pozor aj pri voľbách. Tie reči o Indoch či inak zainteresovaných tiežobčanov Šoporne, ktoré by mohli pomôcť doterajšiemu starostovi nemusia byť bezvýznamné. Ako nezaiteresovaný Vám objektívne radím dajte na to pozor. Váš magister je totiž schopný všetkéholen aby uspel. On vie čo mu hrozí ak pozíciu neobháji.
Tak držím palce.
pre Eriku | 05-11-2014 18:47:52
Ale ludí važne zaujíma,co bude s tym smradom.ktory sa šíri z toho dobytka ,ktorí chováte u rodičov.To si prečo nedáte do programu,že nájdem vhodné priestory pre svojho manžela,aby mohol zákonne vykonávať svoju živnosť a neobťažoval spoluobčanov smradom.
anonym | 05-11-2014 18:24:45
Bolo by fajn, keby sa tam všetci kandidáti stretli naraz. Len či im bude mať kto ten kulturák otvoriť :-)
Predstavovanie kandidatov | 05-11-2014 17:14:43
a ako všetci starosta to zvolal??? sa prebuďte to co sa v Šoporni robilo voľakedy neplatí pre sucastnost... voľakedy sa to tak robilo, starosta zvolal všetkých kandidatov a predstavovalo sa ... teraz ale mame LenOna a vsetko je úplne inak, čiže nijak
j.r.nem. | 05-11-2014 16:32:25
Pani Scipova,respekt.Konecne citam poriadne a velmi dobre volebne odporucanie sa na post starostu Vasej obce.To co som doteraz cital,hlavne seredskych kandidatov,no to bolo o nicom.Zelam Vam vela hlasov.
sopornan | 05-11-2014 14:49:47
určite všetci
obcan | 05-11-2014 14:40:56
Vsetci?????Tomu neverim!!!
sopornan | 05-11-2014 14:35:37
dávam do pozornosti v nedelu sa predstavia všetci kandidáti na starostu v kultúrnom dome

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign