Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

MFK Topvar Topoľčany - ŠKF Sereď 2:4 (0:1)

Igor LehockýDátum09. 06. 2013 23:33:55TémaFutbal
63

Na predposledné 29.kolo Keno 10 lll.ligy vo futbale sereďania ( v červenom ) vycestovali na štadión do Topolčian, ktoré figurovali pred týmto kolom na 7.mieste v priebežnej tabuľke súťaže a bolo otázkou, či Sereď potvrdí úlohu favorita v takmer kompletnej sile.

Prvý strelecký pokus hostia zrealizovali v 3.minute po faule na Kasaja, ale lopta bola z 24 m kopnutá nepresne a slabo, zato prvý strelecký pokus na bránu mali domáci v 7.minute ale slabú strelu Koprdu Šálka v bráne ŠKF ľahko chytil. Hralo sa medzi šestnástkami a prvý rohový kop hostia kopali v 10.minute bez zakončenia, ale je nutné dodať že sereďania mali loptu častejšie na kopačkách a viacmenej sa hralo na polovici domácich, aj keď prevaha ŠKF bola zatiaľ iba platonická a načať súpera mohol z čistej gólovej šance kapitán hostí Vaško, ktorému loptu na hlavu posadil po centri z prava Kasaj ale Vaško z 3 m zahral tzv. koníka do zeme a vedľa ľavej žrde- škoda. Prvú žltú uvidel v 14.minute domáci Oršula za faul na Kasaja, ale pred tým hlavný rozhodca niekoľko krát ponechal bez povšimnutia dosť nepochopiteľne zákroky domácich i po odohraní lopty, čo do hry vždy prináša iba nervozitu a často sa stáva že prichádza oplácanie, ktoré je už následne trestané a výsledok je akoby tendenčné pískanie a zjavne nefér, ale sme na Slovensku. V 20.minute zahrozili aj domáci po centri z ľavej strany, keď Badinský našiel v šestnástke Remeňa ale ten naštastie z 11 m vystrelil slabo a nepresne. Nasledovalo hluchých niekoľko minút, keď hra bežala medzi šestnástkami bez vzruchu na obidvoch stranách a druhú strelu domáci vyslali na Šálku v 32.minute, ale Badinský neuspel. V 33.minute to už sereďania zvládli veľmi dobre keď loptu stredom pola dostal Szegedi, ešte si ju poslal okolo domáceho obrancu a už viacej z prava z vnútra šestnástky sám proti Holičkovi v bráne prestrelil padajúceho brankára po zemi k ľavej žrdi - 0:1. V 37.minute Pilát pekne poslal po pravej strane do šprintu Szegediho, ktorého spätná prihrávka ku hranici šestnástky nenašla nabiehajúceho Frťalu - škoda. V 39.minute nepriamy kop domáci zahrali do šestnástky hostí ale bez zakončenia a rovnako po faule nepriamy kop v 40.minute domáci nedotiahli a hlavička Gajdoša išla vedľa. V 44.minute zachraňoval hostí Šálka, ktorý vyrážal gólovú strelu Královiča a z následných rohových kopov domáci ani na dva krát nezakončili.

Do druhého polčasu tréner hostí striedal Frťalu, ktorého nahradil Hudec a v 48.minute mohli hostia zvyšovať skóre keď odkop posledného domáceho obrancu išiel do nôh hostí a Szegedi, Pilát a tuším že aj Kasaj mohli postupovať s loptou sami na domáceho brankára Holičku lenže tento krát to Szegedi nezvládol a jeho zlú strelu z hranice šestnástky brankár vyrazil na roh! Obliehanie brány MFK parádne zakončoval vzápetí Hudec, ktorého delovku z 20 m zastavilo brvno pri pravom vinkli brány. V 52.minute Hudec vybojoval loptu pri stredovej čiare, potiahol akciu do predu a pekne do uličky poslal na hrot šprintujúceho Szegediho ktorý tentokrát zakončoval perfektne, zdvihol hlavu a pozrel sa ako vybieha Holička a po zemi k pravej žrdi zvýšil na 0:2 z hranici šestnástky. V 56.minute domáci zahrávali nepriamy kop po faule a center do šestnástky našiel úplne nepokrytého Gajdoša ktorý poslal loptu z blízka k ľavej žrdi - 1:2 a domáci pochopiteľne v ofenzíve ožili. Lenže prišla 60.minuta a rohový kop z ľavej strany Kasaj zahral presne na hlavu nabiehajúceho Huláka a jeho prudká hlavička skončila pri ľavej žrdi v sieti bezmocného Holičku - 1:3, pekný moment! Domáci to ale nezabalili a prišla 65.minuta, center do šestnástky ŠKF zo skrumáže z 9 m napálil Gajdoš, prestrelil všetko - 2:3 a domáci opäť žili. V 67.minute priamy kop Hudeca skončil na rohu, po ktorom hlavičkoval v dobrej pozícii Tarek ale domáci brankár loptu chytil. Do dobrých akcií sa domáci dostávali najmä cez Badinského, ktorý rozdával lopty pre Košeckého i domáceho kapitána Baláža ale obrana hostí odolávala a niektoré nebezpečné strely riešil Šálka. V 76.minute domáci striedali, dole išiel Otočka, na ihrisko vybehol Vaňo a domáci pokračovali v miernom tlaku na bránu ŠKF. V 77.minute dole išiel hosťujúci Pecho, striedal ho Gál a neúprosne pečúce slnko si pomaly začalo vyberať svoju daň na pohybe hráčov obidvoch mužstiev, najmä keď domáci začali hrať vabank a sily na návrat do obrany už chýbali. V 79.minute z rohu slabo zakončoval Vaško so Šupákom, keď sa na zakončení v dobrej pozícii nie celkom dohodli a z blízka poslali slabú loptu vedľa pravej žrde Holičku. Z rohu v 83.minute domáci nezakončovali a dole išiel vyčerpaný Gajdoš, ktorého nahradil Kučera. V 84.minute žltú kartu fasoval Penciak za faul po zlej prihrávke Huláka v zadných radoch, keď sa domáci dostávali do presily pri šestnástke hostí, nepriamy kop do šestnástky domáci nezakončili. V 86. minute dole išiel vybehaný Szegedi, striedal ho Horváth a brejky hostí boli pre unavených domácich nebezpečné. Z rohu v 87.minute hostia ešte nič nevyťažili, ale už v nastavenej minute Horváth pekne poslal na hrot loptu pre Kasaja, ten obišiel aj domáceho posledného obrancu a keď ho už nikto z MFK nestíhal s prehľadom  z hranice šestnástky poslal loptu v podstate do prázdnej brány - 2:4 a hlavný rozhodca vzápetí zápas ukončil.

Zápas sledovalo odhadom okolo 200 divákov, nechýbali ani skalní zo Serede a veľkú pochvalu si tentokrát zaslúži aj fan klub ŠKF, ktorý neúnavne povzbudzoval  počas celého zápasu, za čo sa mu hráči a ešte stále potrestaný tréner ŠKF p.Meszlényi športovo poďakovali po skončení stretnutia. Ostatní sereďania v hľadisku si na hráčov a trénera počkali na hlavnej tribúne a vďačným potleskom ich odprevadili do útrob šatní. Víťazstvo teší a zdá sa, že pokiaľ sú hráči k dispozícii trénerovi bez zranení a trestov, sila kádra je jasná a na ihrisku zreteľná a snáď po vystúpení futbalovej reprezentácie Slovenska v Lichtenštajnsku fanúšikovia futbalu v Seredi ocenia prácu p. Meszlényiho a ľudí zapálených pre dobrý a pekný futbal v meste Sereď. ŠKF klope na bránu ll.ligy a otvára tým možnosť kvalitnejších športových zážitkov pre divákov ale aj samotných hráčov, je iba otázkou, či o futbale od žiačikov až po "A" mužstvo v meste bude rozhodovať niekoľko antišportových a futbalových analfabetov, alebo či futbal ako športový a spoločenský fenomén v Seredi nezahynie na nedostatok financií. Blízka budúcnosť to ukáže.

Zostavy - domáci : L.Holička - M.Oršula, J.Ondrka, D.Koprda, E.Gajdoš(83.L.Kučera), M.Královič, L.Remeň, P.Baláž(K), D.Badinský, L.Košecký, M.Otočka(76.D.Vaňo)

              - hostia : M.Šálka - K.Vaško(K), R.Tarek, O.Penciak, M.Kasaj, M.Pecho(77.M.Gál), R.Hulák, J.Pilát, R.Szegedi(86.P.Horváth), M.Šupák, T.Frťala(46.M.Hudec)

ŽK - 14.M.Oršula - 84.O.Penciak

Góly : 56.L.Remeň, 65.E.Gajdoš - 33. a 52.R.Szegedi, 60.R.Hulák, 91.M.Kasaj

Rozhodoval: Rastislav Jurenka

 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný David Sliž David Sliž | 10-06-2013 20:35:37
Pan Lehocky velmi pekne ste to napisali dufajme ze to nedopadne ako v Puchove ci Povazskej
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 10-06-2013 10:36:22
Aby nedošlo k nesprávnemu výkladu mojich riadkov o futbale v Seredi, tak iba dopĺňam na ozrejmenie, že antišportových a futbalových analfabetov som myslel anonymných ale aj podpísaných niektorých ľudí, ktorí nemajú radi futbal, pre jedno euro si nechajú možno aj koleno vŕtať, nemajú ani poňatia čo všetko je nutné financovať súčasne s futbalom a koľko financií si jeden klub napr. ako ŠKF pýta na svoju životaschopnosť a réžiu. Buďme radi, že deti v meste a blízkom okolí majú svoje športové vzory a tešia sa z futbalu. Buďme radi, že výsledky a hra A mužstva má neustále svojich priaznivcov a fanúšikov, ktorí si vždy nájdu cestu na štadión ŠKF. Ostáva už len veriť, že mesto samo si nepochová pekný futbal v Seredi pre niekoľkých kriklúňov a neprajníkov.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 10-06-2013 07:07:01
Velmy slusny vykon je hned poznat ozivenie ked nehra Pilat v obrane a je vysunuty do zalohy ci utoku

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign