Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ľubomír Veselický nemôže nevidieť súvislosti. Považuje štrajk učiteľov za predvolebné tančeky?

Miloš MajkoDátum08. 02. 2016 01:08:46TémaAktuálne témy

Učitelia v Seredi sa viac menej vrátili do škôl, no podľa ich vyjadrenia to neznamená, že sa vzdali. Trvajú na svojich požiadavkách, no väčšina z nich si z finančných dôvodov nemôže dovoliť byť bez príjmu dlhšie a tak - jednoducho štrajkujú verbálne.

Mnohí si určite položili otázku, ako sa k štrajku a teda k oprávneným požiadavkám učiteľov postavilo vedenie nášho mesta. Nuž, prečítajte si e-mail, ktorý bol vedením mesta - poslancom MsZ, viceprimátorom a hovorcom primátora niektorým vyvoleným zaslaný...

Poznámka redakcie: O zverejnenie e-mailu vo verejnom záujme nás požiadali dvaja pohoršení občania, ktorí nám e-mail aj preposlali. (školská rada nieje súkromným klubom a spolu s vedením mesta rozhoduje o naozaj závažných veciach na škole  týkajúcich sa stoviek detí a ich rodičov)

- - -

Od: "Ľubomír Veselický" <lveselicky@gmail.com>

Dátum: 22.01.2016 20:19
Predmet: Môj názor na štrajk učiteľov ZŠ. J. Fándlyho Sereď

Váženípán riaditeľ, vážení členovia školskej rady !

Rozumiemnámietkam voči nedostatočnému finančnému ohodnoteniu učiteľov. Vyjadriť ich štrajkom je zákonomim dané právom. Nemôžem ale nevidieť súvislosti.

Citujemúvod článku pána riaditeľa:  Vážení rodičia, učitelia dlhodobo poukazujú na nahromadenéproblémy v školstve, ktoré sa týkajú nielen nízkych platov pedagógov, ale ajnedostatočného materiálno-technického vybavenia škôl a systému vzdelávaniaučiteľov. Žiaľ žiadna z požiadaviek od roku 2012 nie je dodnes splnená. .......................................................................................................................................................

Nesplnené požiadavky bolovhodné vymenovať, pretože od roku 2012 uplynula  dosť dlhá doba a predpokladám, že tak akoja ani mnoho iných si na vtedy formulované požiadavky učiteľov nespomenú. Pretoadresátmi tohto argumentu môže byť iba skupina veľmi  dobre informovaných ľudí. Osloviť taktorodičov znamená vytvorenie predstavy, že štát (a možno sa s nímv povedomí rodičov zvezie aj mesto) pre ZŠ. Juraja Fándlyho neurobil odroku 2012 vôbec nič.

A to nie je pravda.Viem, že vláda, ministerstvo školstva ani mesto samotné sa k škole J.Fándlyhov ostatných rokoch nechovali macošsky. Pripomínam preto niekoľko investícií.

1/Kvalitoua termínom ukončenia neslávne, ale zrealizované zateplenie školyv roku 2009 z vonkajších finančných zdrojov..

2/Viacúčelové ihriskopostavené v októbri 2009 firmou Sporter.s.r.o. Bratislava. Ak sa nemýlimfinancované bolo z prostriedkov vlády SR.

3/Odbornevybavené učebne fyziky,techniky,  a biológie-chémie v roku2013 z financované z Európskeho sociálneho fondu.

4/ Nové podlahy v 28 triedach.

Pokiaľ odborový orgán učiteľov zvolilformu protestu štrajk 25.1. 2016, vnímam toto rozhodnutie ako politické. Konaťpodľa môjho názoru mal v roku 2013.

Predpoklad.

Zo strany mesta bude podpora základnýchškôl trvať aj naďalej. O tom vôbec nepochybujem. Inou otázkou je, či prirozhodovaní štátnych orgánov o žiadostiach na pridelenie financiív budúcich rokoch, bude náš rokovací potenciál rovnako vysoký ako doteraz.

Odhadovaný výsledok.

Smer bude mať cca 35 percentný  zisk vo voľbách a urobí koalíciu soSieťou, alebo SNS, alebo obidvomi.

Smer pochopí veľmi presne, že“tančeky“okolo predvolebného štrajku mali iba ten cieľ, aby vo voľbách získal čonajmenej. Svoj postoj prejaví v nasledujúcom období pri schvaľovanížiadostí o projekty. Poškodená bude samozrejme a ZŠ Komenského.

Záver. Učiteľský stav som považoval a stále považujem

za veľmi dôležitý pre štát. Preto učitelia musia byť za svoju neskutočne náročnúprácu primerane ohodnotení. Nie  tak, abyiba prežívali. Lenže na dosiahnutie zlepšenia nemôže byť požitý štrajk. Tenpovažujem  40 dní pred voľbami za vydieranie. Myslím, že úspešnýnebude. Lebo niekoľko dní nevyučovania neznamená pre vládu z hľadiskamerateľných výsledkov žiadnu hrozbu ani ujmu. Štrajkujúcim nič nevyčítam. Aleak si uvedomím, že mesto je zriaďovateľom ZŠ, očakával by som, že  rozhodnutie učiteľov pripojiť sak štrajku bude vykonané  po pokojnom prerokovaní tohto zámerus primátorom mesta.Primátor by Vás od štrajku určite neodhováral. Ale veci súvisiace by Vám určite povedal. Na  vyjadrenie jeho názoru ste mu šancu nedali. Škoda.

S pozdravom

Ľubomír Veselický

- - -

Už v nadpise som parafrázoval autora e-mailu. Taktne pomlčím o miernej vyhrážke vo vysvetlovaní "postoja" SMER-SD, teda strany, za ktorú pán poslanec kandidoval. Aj to klasické vymenovanie povinností zriaďovateľa prezentovaných ako neskutočných úspechov. Pýtam sa však, to si Lubo podľa Teba štrajkujúci fakt má pýtať "dovolenie" od primátora? Teda vlastne, má  s ním prísť "iba"  prerokovať  zámer uplatniť si svoje právo garantované zákonmi a Ústavou SR?

Luboš, ja som teda vlastne mal šťastie, keď si mi Ty osobne pred rokmi a v mojej pracovni radil, ako sa svojvôli úradníkov brániť. Rozmýšlam, zmenila sa za tie roky tak fatálne Ústava SR, alebo si sa zmenil Ty?  ;-)


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-02-2016 13:23:59
rodrigez | 19-02-2016 20:58:08 | - zbytocne riesit akekolvek utoky voci mojej osobe.

Kazdy utok voci mediu alebo mne (kedze nekandidujem na post primatora alebo poslanca MsZ) je dokazom, ze vedeniu mesta a poslancom vadi upozornovanie na ich konanie, vadia im otazky ktore dostavaju od media a ZIAL aj obcanov cez medium.

Cim viac utokov, tym jednoznacnejsie potvrdenie, ze clankami triafeme do cierneho a ze to vela ludom vadi. A tym samozrejme uspesnejsie medium, co znovu budu kritizovat a na zaklade coho budu ekonomicke utoky a znovu budu podavat trestne oznamenia.

Je to kolobeh, ktory rozsekne vylucne fungovanie statu a jeho represivnych zloziek smerom k volenym zastupcom.

Je to uloha medii v spolocnosti - ze ju niektore neplnia, nie je mojou vecou.
Rodrigezovi | 20-02-2016 12:18:28
Majko je vzdy s nami. S Majkom na vecne casy a nikdy inak. Raz bude mat aj mauzoleum.
rodrigez | 19-02-2016 20:58:08
anonym | 19-02-2016 20:42:40 - omyl. Majko vystrčil z domu paty a začalo sa tu na neho kydať. Lepšie si pozri historiu prispevkov.
anonym | 19-02-2016 20:42:40
Sú ľudia ktorí keď sa odsťahujú alebo odídu na dlhý čas,tak ostatným nechýbajú.
Pán M.M. by nechýbal nikomu v galantskom okrese.Je to vidieť keď odíde niekde na expedíciu,ktorá sa volá v reči ľudí dovolenka a nie je tam signál je v okrese hneď pokles zlosti, hnevu a tliachania.
pozn.
Merané bolo v Šoporni,Šintave,Seredi,Dolnej Strede
Majkovi | 19-02-2016 16:43:46
Uvediem aj tri. Ale az ked vy zverejnite slubovane vsetky materiialy a naraz.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-02-2016 08:34:33
Jankovi | 19-02-2016 07:34:43 | - uved jediny konkretny pripad
Jankovi | 19-02-2016 07:34:43
To Majkove - nie nemam a nebudem mat rovnaky meter na anonymov a plne identifikovatelnych diskutujucich - je trba doplmit. Spomina sa tu obcas uderke uradu. O uderke SOL sa nepise. Je dobre chranena. Na nu plati bulharsky meter.
realista | 18-02-2016 08:50:25
Pan Majko,nemoct pisat do Vaseho blogu nie je ziadna tragedia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2016 08:33:32
Jankovi | 18-02-2016 07:19:49 | - pre Vas posledna sanca oso mna - napiste konkretne jedine klamstvo, ktore som zverejnil.
Dakujem.

K zlobe sa vyjadrovat nebudem - nemozem za osobne pocity jednotlivcov.
byt anonym je fajn | 18-02-2016 08:08:51
najlepsie by bolo keby ste skoncil len vtedy to tu bude objektivnejsie
Jankovi | 18-02-2016 07:19:49
Majko nemoze zrusit anonymov. Zrusil by vlastny zamer zverejnovania klamstiev a zloby. Ten zakryva pravom na sirenie nazorov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 23:34:09
Janko Podmanický | 17-02-2016 21:42:35 | - nie, nemam a nebudem mat rovnaky meter na anonymov a plne identifikovanych diskutujucich.

Anonym je a zostane anonymom, ktory vie, preco sa pod svoj prispevok nepodpisuje.
Ja sa podpisujem pod kazdy prispevok, z registracie sa vlastne nikdy neodhalsujem. Nikdy nedovolim, aby sa anonym na SOL dostal na moju uroven.

Napriek tomu anonyma povazujem za dolezity prvok v diskusii a v demokracii vo vztahu k volenym zastupcom.

Ze ich tolerujem aj ja osobne berte ako bonus SOL a moj nadstandardny pohlad na vec. Otazkou je, dokedy budem vidiet ja osobne zmysel diskutovat s primitivne utociacimi jedincami na SOL a moju osobu.
Som vo vyhode, skoncit mozem kedykolvek. Preto sa v podstate urcitym sposobom bavim.
Janko Podmanický | 17-02-2016 21:42:35
Len jedna vec pan Majko - vy dodrziavate najzakladnejsie pravidla slusnosti? Napriklad ste tu nazval niekoho dusevnym mrzakom, je to podla vas ok? (ulahcim vam pracu bolo to prave pod tymto clankom aha tu: http://i.imgur.com/c49Npqi.png). Zvlastne ze to bol anonym \"urazajuci\" ineho anonyma. Budte transparentny, majte na kazdeho rovnaky meter.
Zostavam s pozdravom.
A nie moja IP neni prehnana cez anonymizer, ulahcim vam vasu supertajnu kontrolu :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 18:59:39
realita | 17-02-2016 17:11:51 | - keby som to neakceptoval, nemal by ste ani Vy a ani ostatni kde prisat. Takze Vasa poznamka je bezpredmetna.

Hovorim ale, ze aj anonym by mal respektovat aspon najzakladnejsie pravidla slusnosti a respektovat, ze sa vyjadruje vacsinou k plne identifikovanym ludom.

Mne je to v podstate fuk, no je hodne ludi, ktorym to vadi. Jasne ze nemam na mysli volenych zastupcov - ti musia zniest ovela viac, ako bezny clovek.

Ako som uz vela krat napisal, keby mi niektore veci neboli suma fuk, tak by som jedinym kliknutim diskusiu blokol.
Znovu - viem preco a dokedy...
realita | 17-02-2016 17:11:51
Uz je to pravidlo u pana Majka,ked mu niekto oponuje,tak ste zly,lebo pisete anonymne.Lahka pomoc,staci,ked mozu komentovat registrovani a je to.Apropo,v takom meste,alebo krajine,kde je tolko pomstychtivych ludi,zakernych a zlych,je samozrejme ze ludia maju obavy.Pan Majko,Vy ste dovolil,ze sa mozu ludia vyjadrovat anonymne,tak to prosim akceptujte.Ja som mal prv len inicialky,a doplatil som na to.
byt anonym je fajn | 17-02-2016 16:59:34
aspon by bol klud
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 15:28:34
byt anonym je fajn | 17-02-2016 13:23:23 | - o tom, ze anonymom je fajn nepochybujem... - niet za co. ;-)

A mylite sa, ze by ma znicilo, keby som si nemal s kym pisat.

Veci sa maju tak, ze protistrana utrpi tym, ze ja odmietnem pisat s nou. To uz potom sranda skonci.


byt anonym je fajn | 17-02-2016 13:23:23
vas pan majko by znicilo keby si tu nemate s kym pisat
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 13:16:07
Majko na hrad? | 17-02-2016 13:10:30 | - ste chudak, ktory o sebe napisal uz dost.
Viete uplne ho*no, preco som kandidoval do VUC. A pocet hlasov povazujem za uspech, ktory som necakal vo sne. Tak, ako ani to, ze sa do VUC nedostane ziaden kandidat zo Slovenskej casti okresu. Volic rozhodol a tak to ma byt. Ja som spokojny.

A spokojny som aj s tym, ze ludia ako Vy nemaju odvahu podpisat sa - vlastna slabost Vas znici tak, ako nakoniec znicila kazdeho pred Vami.
Majko na hrad? | 17-02-2016 13:10:30
Uz raz kandidoval. Do VUC. Aby mal prednostne pravo recnit na zastupitelstve. Nevyslo. Chybala malickost. Dostatok hlasov vo volbach. Tak sa na Veselickom odbavuje takto.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 12:31:32
anonym | 17-02-2016 12:07:21 | - citajte uplne smelo a dolozte aj moj osobny pozdrav.

Vazne Vas vsak budu ludia brat az vtedy, ked sa pri pisani a citani predstavite.
To len ze bude kazdy moct posudzovat a porovnavat medzi tym co pisete a kto ste. ;-)

U mna uspech nedosiahnete - ja totiz na zaklade susenosti prispevkom prikladam rozdielny vyznam. Tym anonymnym ziaden, no dobre sa na nich bavim. ;-)
anonym | 17-02-2016 12:07:21
Ešte že čo napíšete pán Majko, česť, transparentnosť, charakter od Vás , to rozosmeje aj mŕtveho. Utčite toto vaše vyznanie prečítam v práci a to bude veselo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 11:58:19
Citatel | 17-02-2016 11:46:04 | - nemajte obavy, ja viem aky je stav, viem presne co robim a ako to mam robit. ;-)
Citatel | 17-02-2016 11:46:04
Malo tam byť o Milošovi Majkovi
Čitateľ | 17-02-2016 11:44:46
Pýtal som sa v dennom centre seniorov čo si myslia o Milošovi Markovi,ale 90% respondentov ani nevedelo kto to je, 8% vie že má SOL a tie 2% odmietli odpovedať. Nabudúce sa pôjdem spýtať na MsÚ :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 11:14:31
pán Majko! | 17-02-2016 10:44:57 | - moje ambicie su transparentnost v ssamosprave, nech tam je hocikto. Ked bude samosprava transparentna, tak aj Veselicky a Tomcanyi do smrti.

Osobne ambicie - noviny mam naplnene a cestovanie. To si naplnam.

Kedze v Seredi kandidovat do verejnej funkcie nebudem- a ti, ktori to vediet maju to vedia chapem, ze je tazke rozchodit moje konanie.
Takze svoje udicky si nechajte pre seba.
pán Majko! | 17-02-2016 10:44:57
Smiešne ako všade vsúvate Veselického a myslíte si že práve vám niekto bude skákať na udičku.
Veselický sa ako viceprimátor pričinil o veci ktoré mestu pomáhajú ale vy okrem osočovania a žlče nič. Určite sa vaše ambície naplnili ste šťastný a dosiahli ste to,čo vám pánboh umožnil dlhodobo a kontinuálne dosahovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 10:20:21
pán Majko | 17-02-2016 10:11:10 | - vobec nie je podstatne, co si myslia ludia o mne. Nie som voleny zastupca obcanov, nie som plateny z ich dani a nie som povinny spovedat sa im. Je mi uplne jedno, co si myslia preto, ze verejne pisem svoje nazory na veci verejne.
Je mi uplne jedno, co si o mne myslia zlomeni ludia neschopni postavit sa za svoje prava a transparentnost samospravy.
Viem, co si mozu mysliet hlavne ti, ktorym SOL komplikuje zivot uz len tym, ze upozornuje na spinavosti, ktorych sa dopustaju, resp. dava moznost na ne upozornovat inym.

Za dolezite vsak povazujem, co si myslia o ludoch, ktorych platia zo svojich dani.
A ak ich uz ignoruju, tak ja nebudem. Vyuzivam teda len svoje pravo garantovane Ustavou SR a dalsimi medzinarodnymi normami.
Vlastne mi to v dobe minulej poradil osobne prave Lubo Veselicky. ;-)
pán Majko | 17-02-2016 10:11:10
Práve ak práve vy píšete o cti a dobrom mene, to chce bobríka odvahy.
Opýtajte sa obyčajných ľudí čo si o vás myslia,za čo vás pokladajú a asi budete čumieť ako puk.
Urobte si anketu na seba ako vás ludia vnímajú ,ale pozrieť sa do nadstaveného zrkadla nedokáže každý. To vaše by asi prasklo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2016 08:41:46
Za ziadnych politikov ziadnej strany ktori maju na rukach spinu, sa zarucit neda.

Jedno vsak viem urcite - ak ludia cuvnu a zlomia sa pred spinou na rukach politikov a spinami politikmi (nech su z akejkolvek strany a na akomkolvek stupni riadenia spolocnosti) stanu sa otrkomi. A nasledne nie je daleko doba, kedy sa vzopriet uz nebudu mat sil, alebo pravne moznosti.

Je nevyhnutne dosiahnut spravodlive rozdelovanie verejnych zdrojov na zaklade jasnych a nemennych kriterii oslobodenych od politiky vsade a bez ohladu na loajalnost k stranam.

Inak tu totiz budu z verejnych penazi cerpat iba ti najsprostejsi, najlenivejsi, a dokonca iba ti, ktori uz cest a chrbtovu kost stratili uplne. Povedane inka, ak tupec bude chciet byt \"uspesny\", zostane loajalny politikovi pri moci. On sice prezije, no prezije ako degenerat plodiaci rovnakych degeneratov - vsetci budu nauceni (lebo to bude pre nich vyhodne) len posluchat a nemat vlastny nazor.

No a rozumni a cestni ludia budu stale v mensine s tym, ze raz si kazdy z nich povie - lahsia cesta je ist prec a zit tam, kde spolocnost este nezdegenerovala na uroven tej nasej.

No a este zostane zopar ludi, ktori si povedia - preco mam odchadzat a lamat sa ja, ked vacsina dokaze zlomit tie spine a pozametat s nimi velmi rychlo a ucinne.

Ze by sucasny disent? Problem je, ze v tomto stave spolocnosti je velke riziko zmien naozaj nie uplne neznym sposobom, z coho ja osobne mam neskutocnu obavu.

Dokazala to historia - ani tereaz to nebude inak.
anonym | 17-02-2016 07:37:38
Tak ako situaciu vnima p.Veselicky , tak ju vnima viac ludi.Je to realita.
Realistovi | 17-02-2016 07:20:03
Veselicky suvislosti vidi a upozornil ze strajk pred volbami moze mat nasledky po volbach. Alebo sa viete za SMERakov zarucit?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 21:48:24
anonym | 16-02-2016 20:51:26 | - so svojim nazorom na Veselickeho si robtne uplne co chcete. Ak vsak v suvislosti s nim oslovujete mna a na SOL, tak stanovisko na ZAKLADE DLHODOBYCH OSOBNYCH a pisomnymi i video dokazmi preukazatelnych skutocnosti si dovolim verejne a na rozdiel od Vas pod svojim menom tvrdit to, co rozculuje Vas a nepochybne aj Lubosa.

Nuz, mal moznost spravat sa aj tak, aby jeho meno a cest neutrpeli. Vybral si to, co mu evidentne vyhovovalo viac...
anonym | 16-02-2016 20:51:26
Pan Majko vy si píšte o vašom najsilnejšom poslancovi Bratislavy a neviem prečo máte stále nutkanie sa vyjadriť keď niekto má na Veselického iný názor ako vy.A prečo nemôžete vystáť nikoho s odlišným videním sveta je otázka na kompetentnejšieho odborníka zo zdravotníckeho prostredia.
Jozef | 16-02-2016 20:22:53
Mozno som dietko bozie, ale ty mas smolu, si len bozie hovado.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 18:48:12
anonym | 16-02-2016 13:30:03 | - ja sa nemam zamotat do coho, kdezto voleny funkcionar plateny ludmi konajuci ako Veselicky, sa nemoze nezamotat.
Minimalne do vlastnych klamstiev, ktorymi ucelovo castuje verejnost a nechava si za to este aj platit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 18:44:56
Jozefovi | 16-02-2016 18:37:12 | - dusevny mrzak nepochybne ste Vy. Ak nie pre ostatne Vase prispevky, pre tento urcite.
Jozefovi | 16-02-2016 18:37:12
Ty si taký duševný mrzák,ale aj ty si dietko božie.
Jozef | 16-02-2016 14:49:41
Vies, keby mestsky kecalek nebol plateny aj z mojich dani, tak by mi bol ukradnuty.
Ale ja som reagoval na tie plesy.
To by mala byt robota nami platenych novin, nie SOL.
realista | 16-02-2016 14:42:17
Pre Jozef ,ten clovek,ktoreho Ty zosmiesnujes,napisal len svoj nazor na vec,a tento nazor ma vela ludi.Pretoze vasa sekcia ziaden iny nazor nemoze ,bolo mi jasne,ze sa niekto z vas takymto sposobomokamzite ozve.Ani ja nevidim v tejto veci nic ineho,len to co vela ludi okrem vadej sekcie citi.Vyrovnavanie si uctov.V tom e majlu je jedina vec,ktora nie je v poriadku,a to varovanie Veselickeho,ze by mohla byt skola ukratena,ked volby vyhra Smer,ale to je volovina a par Majko aj Vy to dobre viete.
L
Jozef | 16-02-2016 14:03:46
ano, zly, zly Majko.
A susedovych babka mala na obed zajaca a o tom si tiez nic nenapisal. A jak ten zajko plesal.
Tak a mas to.
anonym | 16-02-2016 13:30:03
Stále a stále sa dokola pán Majko zamotávate a kde len môžete zavŕtavate do Veselického. Také nasilu a stále skoro všade.
Ale ani chlpáneček o akciách v seredi z vášho pera tu nevidieť.A to bolo aspoň šesť plesov v poslednom čase.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 13:13:00
Pan Majko | 16-02-2016 12:54:18 | - Veselicky nazval vydobijanie si opravnenych poziadaviek (presne tych, ktore citujete) predvolebnymi tancekmi.

Ucitelia do veci vidia a presne vedia, co im doniesol - a nielen on...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 13:09:41
pre: M M | 16-02-2016 10:56:30 | - uz to ako zemetate stopy pri pisani anonymneho diskusneho prispevku svedci nielen o doveryhodnosti Veselickeho, ale aj Vasej. ;-)

Moja doveryhodnost je dokazana tym, ze aj Vy mozete verejne vyjadrit nazor - jeho, ze ani anonymne. ;-)
Pan Majko | 16-02-2016 12:54:18
Veselicky napisal:\"Ucitelsky stav som povazoval a stale povazujem za velmi dolezity pre stat. Preto ucitelia musia byt za svoju neskutocne narocnu pracu primerane ohodnoteni. Nie tak, aby iba prezivali.\" Tesi ma, ze ste jeho postoj k ucitelom sprostredkovali verejnosti.
Citatelia | 16-02-2016 12:09:58
Pozor nemylte so pojmy a dojmy. Veselický v súkromí môže byť skvelý človek ale v zamestnaní je to ignorant ktorý sa rád hrá so slovíčkami a dosť často vkladá ľuďom do úst slová ktoré nikdy nepovedali. No a samozrejme je to neomylny hovorca kde sú sťažovatelia chuji a mesto je lietadlo.
obcan | 16-02-2016 11:32:18
Veselickeho poznam a nemyslim ze on je zrovna doveryhodna osoba.
OTOM | 16-02-2016 11:02:19
a kde nám zmizol smejko z úvodu každého článku?
pre: M M | 16-02-2016 10:56:30
vasa snaha stale o aktualizaciu tejto diskusie je chora. Jednoducho pan Veselicky je doverihodnejsia osoba ako vasa a tym padom vybavene. Mozte sa aj na hlavu postavit ale nikto vas uz neberie vazne. Ako siel cas na SOL tak ste sa jasne ukazali citatelom a ludom z vasho okolia co ste zac. A kazdym vasim ktrok ktorym sa snazite diskreditovat inu osobu sa zakopavate este hlbsie
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2016 00:35:22
anonym | 12-02-2016 23:21:36 | - ale samozrejme ze po sebe citam a aj viem co pisem. A nie som odkazany na take primitivne odputavanie pozornosti od clanku ktoreho temou stale je Veselicky a jeho postoj k ucitelom, ako Vy.

;-)
anonym | 12-02-2016 23:21:36
Pán majko, vy čítate po sebe, Budaj je nasilneším poslancom v Bratislave?
A čo vyhral nad vami v Bratislave vo vzpieraní.Čo sa vám ešte prisnilo.
postreh | 12-02-2016 22:17:13
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
pre: MM | 12-02-2016 17:10:38
dovolim si tvrdit ze dnesna demokracia je na tom horsie ako bolo pred 89. Miesto RUSKA tu zasadol Brusel a USA. A vacsina penazi ktore narod dnes vyprodukuje odchadza mimo nasho uzemia. Stali sme sa tu podradnou pracovnou silou ktora dostava almuznu menom Eurofondy. Pokial toto Budaj pre obcanov pripravil a dosiahol tak pride cas ked ho ludia pozenu pred ludovy sud s KATOM!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2016 16:54:07
preslap tyzdna | 12-02-2016 16:48:05 | - v kazdom pripade tento clanok je o preslapoch Veselickeho...
preslap tyzdna | 12-02-2016 16:48:05
Exhumované Matovičovo účtovníctvo a jeho prípadnú manipuláciu s ním majú do posledného eura preveriť tí, ktorí sú na to oprávnení. No na Slovensku právny štát vyzerá tak, že premiér SR je v jednej osobe daňovým kontrolórom, tajným agentom, policajtom, vyšetrovateľom, prokurátorom, sudcom… vynechal som niečo? Aha – ešte pracovníkom v zberni starého papiera. Mimochodom, je to ten istý Fico, ktorého za celé roky policajti a špeciálny prokurátor „nestihli“ vypočuť v kauze Gorila, ten istý Fico, ktorému súd celé mesiace nevedel doručiť predvolanie na pojednávanie, v ktorom ho Iveta Radičová zažalovala za výroky o korupcii… skrátka – ten istý Fico.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2016 16:38:52
sered | 12-02-2016 16:31:08 | - volici evidentne maju na Jana Budaja iny nazor. V demokracii za ktoru sa aj pre Vas v ´89 zasadil prave ON OSOBNE, mate dnes pravo na svoj nazor aj Vy. Igora Matovica neriesim, toho si riesia domaci...
sered | 12-02-2016 16:31:08
Len s tym rozdielom ze Matovica povazuju domaci z TT za psychopata. Vela ludi s nim ma zlu skusenost.
A Budaj v BA je asi take renome ako napolitanka Kuku Ruku.
Taky Knazko je v BA viac oblubeny ako uz spominany Kuku Ruku
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2016 15:54:08
anonym | 12-02-2016 15:43:47 | - nuz, preto lebo Matovic je z TT, Budaj je najsilnejsim poslancom v BA a Veselicky je poslancom a viceprimatorom v Seredi.

Je potrebne Vam uplne polopate vysvetlovat rozdiely medzi tymito tromi panmi vo vztahu k ucitelom v Seredi?

Ak ano, ohlaste sa mi e-mailom a dohodneme individualnu konzultaciu. ;-)
anonym | 12-02-2016 15:43:47
Pán majko a čo keď sa niekto pýta na matoviča a budaja vo vzťahu k Seredi, prečo vás to tak irituje? Šak to vymažte, alebo nečítajte.
Na zamyslenie | 12-02-2016 10:41:17
Veru, Veselicky spravil viac. Oni nespravili nic a on spravil prd! Staci sa pozriet na to, ako si na...l do ust s bezeckou drahou. Sak za to sam hlasoval a potom radu skoly potopil. Veselicky je ako Prochazka. Aj ten jeden den ide do koalicie s Ficom a druhy den uz to neplati.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-02-2016 00:24:16
anonym | 11-02-2016 22:18:15 | - nevidim dovod na neurozu - pri prispevku z pera anonyma uz vobec.

Pouzili ste naozaj ukazkove porovnanie - Matovic, Budaj a ja v Seredi oproti Veselickemu. To ste teda trafili... ;-)
Vyborne na pobavenie v tomto neskorom nocnom case...

Skusme hadat - kto je za staranie sa o skoly v meste Sered z Vami menovanych osob nami obcanmi vysoko nadstandardne plateny?

Skuste prosim hadat verejne. A skuste sa pod svoju uvahu podpisat. Zasluzite si obdiv spoluobcanov na nesmierne logicke porovnanie vo Vasom prispevku. ;-)

Dakuejm.



nebudaj | 11-02-2016 22:33:20
odkial ten budaj vyliezol,co bol doteraz zakonzervovany.ake vysledky tu zanechal po revolucii?dalsi babkoherec.
anonym | 11-02-2016 22:18:15
Prečo chytáte pán Majko hneď neurózu keď niekto súhlasí s Veselickým a jeho pohľadom.V Seredi Veselický urobil pre školy viac a teraz sa neurazte ako Matovič s Budajom aj s vami dohromady. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-02-2016 21:40:06
Anonym | 11-02-2016 16:49:29 | - primitivna ironia v temach mimoriadne dolezitych pre verejnost nema miesto - teda, okrem vyjadreni niektorych anonymov na SOL. ;-)

Na rozdiel od utajenych volicov dlhodobo aktivnych zneuzivatelov moci, JA OSOBNE sa za svoj nazor nehanbim, ba hrdo sa hlasim ako podporovatel Jana Budaja v transparentnosti a myslienke ZMENY ZDOLA.
V ramci svojich moznosti (zvyknem pocuvat ze dost velkych) v tom aj aktivne robim (podla ohlasov ze vraj uspesne) a robit systematicky a cielene i dalej budem.

Dost ale pod tymto clankom o Janovi Budajovi a mne - tema je Lubomir Veselicky a jeho nazory na \"tanceky\" ucitelov.

To je sila, co? Lubo sa boji, ze za jeho nazory vela slavy u ucitelov nezozne, co? ;-)))
Anonym | 11-02-2016 16:49:29
Srandovný Matovič vyskakuje v týchto novinách pred každým článkom.Žeby sa niekto pripravoval na kariéru politika? Príprava cez stranu OĽANO a Budaja. Tóthová to nebude tak kto? Chcelo by to anketu.
nik ti nemôže dať toľko, čo ti ja sľúbim.. | 11-02-2016 15:19:42
re:prestudujte si | 09-02-2016 20:52:24 Je mi ťa ľúto, keď zdrojom tvojich zaručených info sú ,,Topky\". Boh ochraňuj Slovensko!
pre jozef. f | 11-02-2016 10:42:05
Spýtajte sa bývalého poslanca? Ktorého? Toho, čo na jednom rokovaní povedal, že čo urobil, urobil pre občanov a urobil by to zas a na druhom k tej istej téme ale už pri značnom publiku povedal, že to bola chyba úradníčky? Nič viac, len obyčajná chyba, žiadny zámysel? Myslím, že presne vtedy tam odznelo o tých pozatváraných dverách na ministerstvách. Je to náhoda? Toho, čo kritizoval práve tohto poslanca a aby ho ponížil vyčítal mu, že sa spolčil s klamárom, takým či onakým človekom odsúdeným za t.č., a potom aby toho poslanca uškvaril použil ako svedectvo tvrdenia, ktoré sa dozvedel práve od toho istého človeka, ktorého nazval klamárom,...? Toho sa má spýtať?
pre:Gulak | 10-02-2016 16:15:02
vlada jednej strany moze padnut ale stale tu bude smer a sns. Volici v Seredi sa nezmenia :)
gulak | 10-02-2016 15:08:48
Aby sa dali v Seredi zmeniť veci..na to treba aby prišla zmena v parlamentných voľbách...ak padne vláda jednej strany...tak vtedy sa môžu udiať zmeny..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2016 13:28:54
Co sa tyka volieb 2016, mojho pohladu na ne a kandidatky Vami menovanej strany, bude uverejneny samostatny clanok.

Prosim, venujte sa teme - tou je predstavitel mesta Sered L.Veselicky a jeho e-mail, ktory obsahom poburil niektorych ucitelov i rodicov.

A doma veci vieme ovplyvnit velmi ucinne a velmi rychlo.

Zavazna tema, mozno dokonca ovela zavaznejsia, ako si pripustate. Dakujem.
gulak | 10-02-2016 13:23:06
Ako som čítal volebne lístky...tak Matovič tam má celkom dobrých kandidátov...nevoľte Matoviča a je to...predsa kvôli Matovičovi odstaviť celú kandidátku...podľa mňa nie je správne..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-02-2016 13:02:35
jozef f. | 10-02-2016 12:23:14 | - nemajte obavy, viem co, ako a preco robim.
jozef f. | 10-02-2016 12:23:14
ad) Pavol Kurbel | 08-02-2016 15:33:55
Ľuboš iba popísal, ako to v skutočnosti funguje. Včera som čítal, koľkým smeráckym starostom dal Fico zo svojej rezervy, koľkým nezávislým a koľkým opozičným. Schválne, skúste hádať...

Pan Kurbel, cudujem sa vam, ze sa takto robite ze neviete ako to odjakziva chodi, ako \"skusený\" dlhorocny funkcionar KDH mate s tymito sposobmi - vo vseobecnosti myslim - velke skusenosti. Ved u nas , na slovensku plati odjakziva porekadlo \"Kosela je blizsia ako kabat\".....vsade v sukromi, vo verejnosti v politike.Kazdy doterajsi premier vlady to prinajmensom robil takto. Dobre si pamatam, ako mi kedysi jeden poslanec v Seredi povedal, ked KDH malo vo vlade ministrov ako ste sa zaprisahaval, ze ked vam nebude vedenie mesta po voli tak im \"pozatvarate\" vsetky dvere na vasich(KDH) ministerstvach. Aj terajsi primator, ako poslanec si to urcite pamata . Tiez nemozte povedat, ze z projektov uradu vlady maju peniaze len \"smeracke mesta a obce\". Ako obch. zastupca chodim po regione a viem nieco o tom. Ako aj na juhu nasho okresu starostovia (SMK, MOST-HID, i ini) maju kopu zrealizovanych projektov. Asi su velmi sikovni alebo aj im \"pomaha\" FICO. Ja politiku nemusim. Ale ked citam tieto predvolebne kecy....hnus. Co vsetko pre KORYTO ludia dokazu nakecat.... a porobit.

pozn. pre p. Majku ....fakt tie banery s Budajom pred kazdym clankom si mohol odpustit... Pan Budaj uz nikto nechce ked sa dal s Matovicom - este sa bude musiet hanbit za taketo \"spojenectvo\".
gulak | 10-02-2016 11:35:10
Myslím si,že aj tá likvidácia bateriek v bývalej Niklovke je riadne svinstvo...
noja | 10-02-2016 10:40:48
nikel nie.
Uz davno sa vie ze to sposobuju postreky a hnojiva na poliach ktore unikaju do ovzdusia. Cela podunajska nizina kde su polia a kazdy rok sa niekolko krat robi postrek je zamorena. To je celosvetovy problem ale nikto to nepovie verejne.
viem že to nesúvisí s týmto článkom | 10-02-2016 09:09:12
ale dnes som sa dočítal,že okres Galanta je na štvrtom mieste na Slovensku v rámci ochorení rakoviny!!!A to by som bol veľmi zvedavý,keby sa ešte dalo zistiť koľko z toho je v rámci mesta Sereď.Ja som osobne presvedčený,že štát veľmi dobre vedel o možných zdravotných rizikách hroziacich pri výrobe niklu a haldy lúženca tiež dvakrát zdraviu neprospievajú.Mne sa nechce ani veriť že dodnes sa nikto seriózne nezaoberal nejakými súvislosťami medzi vysokým výskytom rakoviny a možným dedičstvom po výrobe niklu.
Celá mapa Slovenska a poradie okresov sú tu:
http://www.topky.sk/cl/10/1526643/Velka-mapa-najhorsieho-strasiaka-Slovakov--V-tychto-okresoch-na-rakovinu-zomierame-najviac
pre Tania 2 | 10-02-2016 08:07:28
Ak tá tabuľka nie je pravdivá, vôbec nepochybujem, že Fico sa ozve a povie, že je to klamstvo a podvrh. Tak ako to doteraz vždy urobil. Ale, čuduj sa svete, zatiaľ drží hubu.
Pre Tania | 10-02-2016 08:00:50
Urážať komentujúceho tým, že má podpriemerné IQ preto, na aký článok dal odkaz, hovorí samo za seba. Pekné ráno.
Tania | 09-02-2016 22:25:21
Ohanat sa clankom z Topiek alebo zo SME jasne dokazuje podpriemerne IQ citatela. Bulvar + Penta bulvar.
A ja ako byvaly volic SDKU pri pohlade na tuto oharpanu chamrad ktora znicila celu vladu tak vraciam. Od nej neverim ani jedno slovo co uz vypusti. A ta tabulka je presne taka pravdovravna ako ona........... Podla nej tak ked ona nastupila do vlady tak ludia zo zahranicia sa zas vratili na svk (asi pre jej šarm alebo pre jej nove svajciarske platy).
Tieto volby budem volit SKOK ako jedina strana ponuka realny program. Neverim ze to napisem ale pravica (siet, KDH, Olano, SAS) su na urovni smeru
Jajo a Pajo | 09-02-2016 22:23:54
Pekna tabulka.
prestudujte si | 09-02-2016 20:52:24
http://www.topky.sk/gl/342079/1708489/Radicova-sa-po-rokoch-zapojila-do-politiky--Zosmiesnujuci-utok-na-Fica-tesne-pred-volbami-

tu tabulku si zvacsite nahladom! Najma ficovolici nech si precitaju... Ale tym to asi aj tak nepomoze...
Pre Kurbel | 09-02-2016 16:48:07
Takto to robilo KDH. Tak čo sa čuduješ?
Michal Hanus | 09-02-2016 14:06:06
Osobne si myslím, že na politikov treba tlačiť stále, hlavne však pred voľbami a nie po voľbách. Potom už voličov nepotrebujú, a preto sa domnievam, že štrajk bol načasovaný správne. Je to presne tak, ako keď politici pred voľbami otvárajú veľké kauzy, prezentujú sa projektami, zaplatia si \"dobré správy\", otvárajú kiná, divadlá, amfiteátre,... Tiež je to hra na voliča.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-02-2016 11:22:33
sefl | 09-02-2016 09:27:35 | - pisal som Vam, ze lepsie je diskutovat rano, ako vecer. Vacsinou to ludom lepsie mysli.

Aj tu su vsak vynimky. Vyzera to tak, ze ste jedno z nich. Evidentne je uplne jedno, kedy diskutujete.

Prispevok o ktorom si myslite ze je zmazany, ste napisal pod iny clanok. Kedze neviem ci ste ho schopny najst (nechapem, preco by mal byt zmazany), rad Vam prikladam lin na clanok. Verim, ze prispevok pod nim uz najdete. ;-)

http://www.seredonline.sk/clanky/krajina-pokut-a-byrokracie/
sefl | 09-02-2016 09:27:35
Váš článok som si vytlačil a s mojou kritikou ho uverejním v inom médiu.Dakujem za zrušenie príspevku;bojíte sa pravdy !!!!
citatel | 08-02-2016 21:59:30
pre čitateľa | 08-02-2016 21:43:07 - ani ty nedokazes uznat nazor ineho. Zakze ten blbec si tu ostal jedine TY!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-02-2016 21:55:05
Myslim si, ze aj sukromny nazor obcana Veselickeho je dolezity. Nepochybne ano. Pre jeho rodinu, ci blizkych znamych.
Po dohode s nami ho dokonca ma moznost publikovat tu na SOL. Skusenosti ma dost, stale patri k najvyraznejsim osobnostiam SOL. Ved nik iny ako on nedostal moznost napisat predslov k mediu. A stale je svojim obsahom platny!

Ked vsak Lubomir Veselicky posiela e-mail adresatom, ktorym ho poslal s obsahom ktory sme do redakcie obdrzali, jedna sa uz o vec verejnu.
pre čitateľa | 08-02-2016 21:43:07
Teba dodrb..i ešte pred tým ako si sa dostal na tento svet.
Blbec čo neuzná iný názor patrí iba k blbcom.Čitajúc tvoje príspevky ty si výkladný kus.
citatel | 08-02-2016 20:45:29
na sukromny nazor nasho mytologa nie je nikto zvedavy. Skor by si mali spytovat svedomie, ze dod*bali skolu PO Hviezdoslava a deti z tej skoly poslali do horsieho.
anonym | 08-02-2016 20:12:48
Lubomír Veselický napísal svoj súkromný názor pretože píše nie ako viceprimátor,ale ako seredan.To už demokratom nevonia že si dovolil napísať svoj názor? Akým právom je to zakázané?
Naozaj by ma zaujímalo,či a komu v týchto novinách ide o pluralitu názorov alebo o urážaní a mudrovaní najmä ambíciami nenaplnených a komplexami trpiacich ľudí.

Zmizne | 08-02-2016 17:55:02
tá hlava stb-trafikanta hned po 6-tom marci, dovtedy sponzor danový podvodník OLaNO predplatil inzerciu. Dúfam že takéto kreatúry konečne zmiznú na smetisko dejín.
naka | 08-02-2016 16:21:12
Tu sa pise o smere ale hlavna vec ze tato stranka je silno spolitizovana a hlava Budaja tu strasi na kazdom kroku. Budaj ktory to tiahne spolu s MAtovicom tunelarom podvodnikom S.R.O.
Paavol Kurbel | 08-02-2016 15:33:55
Ľuboš iba popísal, ako to v skutočnosti funguje. Včera som čítal, koľkým smeráckym starostom dal Fico zo svojej rezervy, koľkým nezávislým a koľkým opozičným. Schválne, skúste hádať...
Jozef | 08-02-2016 12:23:11
Smer pochopi
Mytolog pochopil
a richtar sa este rozhoduje.
Čitateľ | 08-02-2016 09:40:30
Pán Veselický bude nabudúce žiadať aby sme svoj ranný prd pred vypustenim konzultovali s vedením mesta. Štylizácia listu bola ako po preflamovanej noci. Keď to tak zoberieme, tak z nášho úradu opäť len zastrašovanie a vyhrážanie.
Pavol Kurbel | 08-02-2016 08:33:40
Chybička se vloudila.
Pavol Kurbel | 08-02-2016 08:32:29
Typické zastrašovanie, odhalené a v plnej nahote. Ak nebudete poslušný, na budúce nedostanete nič. Smer totiž rozhoduje a dáva iba poslušným.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign