Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kto je vlastne prezidentský kandidát Helena Mezenská?

200

Dnes Vám prinášam čerstvý rozhovor s pani Helenou Mezenskou, prezidentským kandidátom „pre ľudí“, ktorý sa chce oprieť o podporu občanov a konať v ich záujme. Zistil som a nieje to žiadnym tajomstvom, že takíto ľudia sú v tomto režime zámerne potápaní pod vodu v médiách nedostanú priestor, aby „zišli z očí zišli z mysle „ a to nesmieme už dovoliť!

Pre to Vám prinášam dnešný rozhovor s p. Mezenskou a ďalšie aktuálne budú nasledovať. Dozviete sa, pre čo sa rozhodla kandidovať, čo dosiaľ robila, aké má možnosti ako nezávislý poslanec NRSR. Aj ja vidím a vidí to už zrejme celý národ, že dnes poslanec NRSR, ktorý má vlastný názor, nehlasuje podľa dirigenta, myslí to pre občanov naozaj dobre a úprimne, nebalamúti navrhuje a koná, je de-facto nežiadúci. Nemá šancu nič presadiť. Je to veľmi zle, je to katastrofa, je to cesta do pekla. Z rozhovoru vidím, že p. Mezenská sa práve pre toto rozhodla, i keď to nie je ľahké rozhodnutie, lebo márne už vyčerpala všetky možnosti poslanca NRSR. Verí, že by mohla byť ako prezident Slovenskej republiky pre tento národ oveľa prospešnejšia a mohla by kormidlo pootočiť správnym smerom.

Pozrite si aj predchádzajúce videá, ktoré som tu zverejnil a utvorte si svoj vlastný názor. Pozor! Je tu jeden háčik, do 9.1.2014 treba zozbierať 15 tisíc podpisov, aby mohla kandidovať. Ak Vás tieto informácie oslovili kľudne si ich preverte, či sú pravdivé. Petičnú listinu si môžete stiahnuť tu, pod týmto článkom.

A ešte raz pozor!!! Nepíšte na petičnú listinu žiadne skratky obcí miest, a mien, lebo podpis bude vyhodnotený ako neplatný. Viem že dátum 9.1.2014 možno vymyslel sám diabol, aby sa to nepodarilo ale ja verím, že sa to napriek tomu podarí. 


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Ladislav | 28-02-2014 10:27:20
Helena Mezenská presne definuje skorumpovanosť našich politikov. Sme malý štát ,zoberme si príklad z islanskej revolúcii a poriešime si všetky propblémy ,ktoré trápia naše Slovensko
Pištol | 26-02-2014 19:54:26
Len nech to nedopadne ako v Čechách: Dvaja top Švejci
gabo | 14-01-2014 14:17:15
páni Mezenská nech ide do ZŠ a potom nech kandiduje na prezidentku.Nech sa opýta dcéry na odpovede na ktorých totálné vyhorela !!!!!!!
Občan | 29-12-2013 10:36:31
Ja si myslím,že p.Mezenská,pokiaľ nebude mať 15 000 podpisov,nemôže sa dostať do médií,aby hovorila o svojom programe.Dozvieme sa to len na internete-keď si naklikáte jej meno.Ja tiež neviem o veľa zo 16 kandidátov skoro nič.To sa dozvieme až teraz,keď sa budú dostávať do médií a budeme spoznávať ich "sľuby".
pre Ombréééééééé | 27-12-2013 13:17:57
da paňátno
pre hombre | 27-12-2013 12:40:08
nechápeš o čo nám ide a budeš mudrovať!Nikto z nás nepovedal o p. Mezenskej krivé slovko!Ja osobne tvrdím že ju je za prezidentku škoda ak chce nadalej plniľ svoje predsavzatia!Ak smer bude posilovať kompetencie prezidenta,tak určite NIE svojmu oponentovi!PONIATNO?
abas | 27-12-2013 08:23:43
"Bud ludia poznaju pracu kandidatov, ich kredit, ci roky prezentovane vizie, alebo nie. Ak nie, mozu sa pytat ci zistit."................od koho zistit?ked skorumpovane,kupene media a novinari neinformuju o nicom co by mohlo byt proti tejto vlade Smeru.Informovanie slovenskych medii su casto nepravdive, tendencne, podsuvajuce nazory, neobjektivne v tych najdolezitejsich veciach, podsuvanie lahostajnosti (sak my to aj tak nezmenime/ a zvysok moze byt aj pravda, ale su to nepodstatne veci,ktore neublizia komunistom zo Smeru.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-12-2013 00:29:42
Asi to bude choroba | 26-12-2013 23:53:36 | - nebudem Vam nijako pripomienkovat Vase nazory.

Dobolim si vsak poznamku:

hovorite o neuspechu vo volbach do VUC - koho to je neuspech? Myslite ze moj? Keby som za kazdu cenu cenu chcel funkciu, sluboval by som nerealizovatelne a daval by som vizie obcaanom jedna radost. Presne tak, ako to pocuvaju 23 rokov.

Ked do politiky nebudu zvoleni novi a politikou nezatazeni ludia, je to na skodu obcanom a ich detom. Vobec nie je podstatne, ci tam budem ja! Dolezite je, aby tam neboli ti, ktori 24 rokov prave len slubuju a na sluby par hodin po volbach tak radi zabudaju.

Bud ludia poznaju pracu kandidatov, ich kredit, ci roky prezentovane vizie, alebo nie. Ak nie, mozu sa pytat ci zistit.

Problem nevidim v tom, v com ho vidite Vy. Skutocny problem vidim v chceni vodcu, ktory prevezme aktivitu za obcanov, bude konat za nich, bude ich viest a na ktoreho budu mat nasledne moznost nadavat.

Je to chyba a ja tvrdim, som o tom presvedceny, ze v sucasnej dobe uz vodcov netreba. Su potrebni ludia, ktori chcu komunikovat s ludmi a ich predstavy a potreby v ramci moznosti im danym mandatom a okolnostami, pretvarat do realneho zivota.
Netreba zachadzat daleko, staci tuto na urad. Kolko volenych funkcionarov realne je ochotnych s obcanmi verejne komunikovat? Nemam na mysli, kolki to slubovali a kolki to omielaju este aj teraz. Nemam na mysli teoreticky, ale prax. A ta je viac ako zufala. Vyckajte, pripravujeme samostatny material, ktory ukaze fakty.
Asi to bude choroba | 26-12-2013 23:57:15
Vypadlo mi v príspevku v poslednej vete "TO", tak opravujem:
Nehnevajte sa, ale pre mňa je TO doslova odstrašujúca referencia...
Asi to bude choroba | 26-12-2013 23:53:36
"Sposob akym sa to snazi pan Kukla presadzovat je proste mizerny" - napísali predo mnou. Je to tak... rovnako ako drvivá väčšina závažných politických tém tu prezentovaných.. Je to choroba tohto média.. Vyťahovať fekálie zo žumpy /autor článku trpel predstavou, že žije v žumpe, súdiac podľa nejakého tu zverejneného článku/ môže byť dôležité, ale samo o sebe to na úspech v politike nestačí. Snáď sa o tom presvedčil po posledných voľbách do VÚC aj majiteľ tohto média. Ľudia potrebujú riešenia, šancu na lepší život a nie nekonečné smrady o tom, čo všetko je zlé..to predsa vie každý. Ak má pani Mezenská 15 000 člennú rodinu, ktorá ju pozná ako človeka vhodného za prezidentského kandidáta, nebude mať problém získať potrebné podpisy. Ak ju však nemá, potom by sa mala snažiť presvedčiť aj tých, čo ju nepoznajú.. V tom prípade však nemôže zostať "zakuklená", ale mala by predstaviť minimálne svoje vízie o tom, čo by chcela ako prezidentka urobiť. Na základe čoho mám pridať svoj podpis pod jej kandidatúru ?? Lebo ju odporúča negatívne naladený človek na rovnakom médiu ?? Nehnevajte sa, ale pre mňa je doslova odstrašujúca referencia...
J.R. NemPre Hombre | 26-12-2013 14:04:52
Tak ako ste to opisal tomu teraz dostatocne rozumiem a akceptujem,inak celu tu dobu co diskutujeme som sa ani slovickom nezmienil ze by pani Mezenska nemala kandidovat. ma na to plne pravo.Sposob akym sa to snazi pan Kukla presadzovat je proste mizerny a mne to nieco pripomina z casov minulych
Registrovaný hombre hombre | 26-12-2013 12:40:56
Vážení diskutujúci, J.R.Nem & pre p.Kukla | 26-12-2013 11:08:35 a im podobní. Asi ste nečítali resp. ste nepočúvali pozorne videozáznam. Pána J.R. Nem trochu ospravedlňuje azda len to, že žije v cudzine a teda nemusí byť tak celkom „in“ v našej domácej politike. Pani poslankyňa Mezenská sa však na pôde NR SR doteraz prejavila celkom čitateľne a svojimi doterajšími vystúpeniami dala jasne najavo to, o čom väčšina médií najradšej mlčí. Áno, takmer všetci poslanci (viac ako 95%) v NR sú len obyčajní pandrláci, ktorí stláčajú predvolené tlačidlo, ako im ich stranícky boss vopred nakáže. A práve ona je jedna z tých, ktorí túto prax nie len nepoužívajú, ale ani nie je zošnúrovaná straníckymi direktívami. Možnosť slobodne sa rozhodovať pri hlasovaní poslancom OĽaNO bola deklarovaná už vopred, pred voľbami do parlamentu. Rád by som pripomenul, že každý poslanec po voľbách skladal sľub, v ktorom sľubuje, že sa bude riadiť slobodne podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Ak ho ale niekto núti robiť iné a nekoná tak ako mu prikazujú, slúži mu to len KU CTI! Takže potom výrok „A potom tzv. nezávislí poslanci sú v parlamente úplne zbytoční, pretože v parlamentnej demokracii sa len motajú...dať sa zvoliť v rámci jednej strany a potom ju opustiť...“ mi pripadá dosť farizejsky, a v tom lepšom prípade ako nekompetentný v pojme demokracia. Ešte malá poznámka ku volebnému programu: Pani Mezenská doposiaľ neprehlásila, že sa uchádza o funkciu prezidenta a preto nemá prestavovať (zatiaľ) aký volebný program. Ona iba vyhlásila (viď video) že ak sa nájde dostatočná podpora občanov v podobe nutných 15 tis. podpisov, vstúpi do boja o kreslo prezidenta. V tom prípade bude „na ťahu“ ona, aby predložila jej volebný program. Ja v tom vidím dosť značný rozdiel než ako to vníma pán J.R.Nem. Mimochodom, čo by mala p. poslankyňa urobiť, aby mohla prehovoriť ku občanom cez médiá? Poraďte, ak viete.
J.R. Nem. | 26-12-2013 12:30:59
pre pana Kuklu,je to presne naopak
pre p.Kukla | 26-12-2013 11:08:35
Pre boha živého,už ste sa nad sebou zamyslel?Opakujete stále dookola to isté,už ste trápny!Nič okrem celého mena ste diskutujúcim neponúkol.Ten kto rozmýšľa racionálne nie je pre Vás akceptovateľný!Rozumné vysvetlenie Vám nič nehovorí,na obhajobu svojich názorov používate urážky a nadávky a osočovania!Naplnate znaky toho všetkého z čoho obvinujete iných !Vlastný názor nikde,teda rozumný!A mna môže uraziť človek mne rovný,alebo inteligentnejší odo mna,čo sa Vám nepodarí!
anonym | 26-12-2013 10:31:48
Ja som to už písal a napíšem to znova - takáto kampaň môže p. Mezenskej len uškodiť.
J.R. Nem | 26-12-2013 10:25:55
Pre pana Kuklu.Pytal som sa slusne na jej volebny program,Vy zase trepete nieco o platenych agentoch.Viete mne a vela inym ludom nestaci ked sa pouziva absolutne negativna volebna kampan(to znamena aky su ti druhi hnusni a neslusni a ze maju vymyte mozgy atd.)Napiste nieco pozitivne o nej,s cim by mohla ludi zaujat.Doposial ste uz napisal vela,ale dozvedeli sme sa nieco len o platenych agentoch,a ze vsetky media su podplatene a Vy ste ti spasitelia,ktori dokazu tento hnus dat do poriadku,lebo ste slusny.No prosim,ked by ste to dokazali vsetka cest,ale je to uz dopredu klamstvo.A potom zabudate na jednu zasadnu vec:prezident na Slovensku ma ludi spojovat bez rozdielu stranickej prislusnosti,a nie hned od zaciatku volebnej kampane nieco ludom slubovat,co nikdy nemoze prezident v demokracii splnit.To je prave to co odraduje ludi od politiky,ze sa naslubuju hory doly,vzbudzuju sa falosne nadeje a po volbach je zase vsetko pri starom.A potom,takzv.nezavisli poslanci su v parlamente uplne zbytocny,pretoze v parlamentarnej demokracii sa len motaju druhym medzi nohami.A o ich moralnej kompetencii,?dat sa zvolit v ramci jednej strany a potom ju opustit,na to ma vela ludi tiez svoj nazor.Takze nepiste o druhych ,aki su vsetci nemoralni a neslusni,napiste o sebe ake mate prednosti,hlavne netarajte v suvislosti volby prezidenta o nejakej zasadnej zmene v politike,lebo je to nehorazne klamstvo.Ja viem ze zase budem napadnuty ako plateny agent,ale na to mam len jedine slovo.Scizofrenia!
anonym | 25-12-2013 21:43:55
A niekto je zas nechápavý :-)
Robo Horvath :( | 25-12-2013 21:34:02
Ked je slusnost a nerozkradanie na co ona upozornuje dusevna choroba, tak potom uz mame nacisto vymlete hlavy.
OĽaNO | 25-12-2013 20:51:41
Nepochybne je tu niekto zjavne duševne chorý.
Juraj Kukla | 25-12-2013 20:32:52
Vážení priatelia, ďakujem Vám. Aj ja Vám prajem pokojné sviatky. Zúfalým anonymom, Vám prajem, aby ste sa v novom roku nehanbili podpísať pod svoj názor, aby ste sa zamysleli nad sebou, nad svojimi výkrikmi do tmy. To že Vás privádza do zúfalstva, že kandiduje slušný človek a nebudeme musieť voliť menšie zlo, mi horí len jedno. Že do boja sú už naplno nasadení platení agenti, no našťastie každý rozumný človek z Vašich príspevkov ľahko odhalí, čo ste zač a o čo Vám v skutočnosti ide.
pre občan | 25-12-2013 18:18:52
Bože už to pochopme,sama môže chcieť zmeniť aj vodu na víno!Ak si nezaloží stranu alebo nejaké hnutie tak sa do parlamentu viacej nedostane!Ona chce aj my chceme ale......
J.R. Nem | 25-12-2013 17:07:34
Pre obcan,pan Kukla.aku zmenu systemu mate na mysli.Mozete prosim Vas v kratkosti napisat aky ma program?Dakujem
Občan | 25-12-2013 10:42:00
Jediná Mezenská zo všetkých kandidátov má v programe-ZÁSADNÚ ZMENU SYSTÉMU:potrebuje sa dostať do médií,ale musí mať 15 OOO podpisov od občanov.Zrejme by prebrala a pritiahla do politiky mladých ľudí,ktorí sú potrební ako soľ.
presne... | 24-12-2013 21:48:33
Keby ludia v skutocnosti poznali sposob fungovania veci verejnych na Slovensku, oslovovali by sa navzajom doverne "cau hovado".
Pridať komentár
Milos Majko čo ty na to? | 24-12-2013 21:09:19
Bez slov...
sedláci neurážajte sa... | 24-12-2013 20:08:12
Juraj Kukla iba uplne presne a neomylne pomenoval tych, ktorych najvacsim vitazstvom sucasneho politickeho systemu je "SLOBODA"a zakernost. Keby ludia v skutocnosti poznali sposob fungovania veci verejnych na Sklovensku, oslovovali by sa navzajom doverne "cau hovado".
fero | 24-12-2013 15:04:34
Smeracki brigosi(plateni disuteri smeru)
boli niekedy s tou svojou snahou az smiesni. Hlavne ked sa zavesili nad sebou dvaja, traja, vzajomne si pritakavali a viedli akoze konstruktivnu diskusiu.Jeden smeracky odhaleny brigos je aj zo Serede "lubos zo sme".


Občan | 24-12-2013 14:51:26
P.Mezenskú vyzvali občania,ktorí poznajú jej prácu ,odvahu,zmysel pre česť.Bola vyzvaná na internete,kde sa vyjadrila,že ponuku príjme,ale len keď si to budú želať občania.Pri jej vyhlásení neboli ani kamery,ani všetký média,ani veľvyslanci. Odmietla podporu akejkoľvek strany a preto sa začala petícia na jej podporu.Začali to občania,ktorí ju vyzvali a ona chce pre občanov pracovať.Preto musí do 9.1 zozbierať 15 OOO podpisov.Chce byť kandidátom všetkých slušných občanov,ale len keď si to budú želať.Myslím si,že by mala dostať šancu,aby ju ľudia lepšie spoznali.Želám pokojné sviatky.
geco | 24-12-2013 14:38:44
pan Kukla, dobre som sa na vasom prispevku zasmial:-)ten, kto s vami nesuhlasi, urcite musi byt plateny agent:-)
Noteda | 24-12-2013 13:02:22
Jurko nech je aktivista až pokiaľ vládze ale bez urážok tých čo majú iný názor,lebo škodí sám sebe a hlavne veci v ktorej sa angažuje.Potom to nevyzerá celkom profesionálne a vyvolá to opačný efekt!
Dôchodca | 24-12-2013 12:53:56
Je dobré,Miloš,že si ju predstavil.Keďže sa nemôže dostať do médii,len ako kandidátka a preto musí zozbierať 15 OOO hlasov,lebo zatiaľ odmietle hlasy OLANO,pretože nechce byť zaviazaná žiadnej politickej strane.Má môj hlas a aj podpis pod petíciu.Musí byť odoslaná 7.1,,aby sa to stihlo do 9.1.Netreba sa rozčuľovať,veď každý si môže voliť podľa svojej predstavy/zatiaľ/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-12-2013 12:21:56
Chapem pohlad niektorych diskutujucich na niektore Jurajove prispevky.

Juro Kukla 24 rokov naozaj otvorene zapasi najskor s byvalym starostom Brunoviec (2 x odsudeny za zneuzivanie funkcie vdaka Jurovi) a dnes so sucasnou starostkou.
Juro je i ked niekedy svojsky, no naozaj vytrvaly aktivista a pri troske zamyslenia sa nad jeho predchadzajucimi materialmi na SOL, mozno diskutujuci pochopi jeho postoje.

Nepotrebujem ho obhajovat, len on do mnohych spinavosti vidi naozaj doverene a poznam to podla seba - ak ma clovek prehlad taky, ako on alebo ja, niekdey vyzvracat sa je malo. Pretoze o niektorych veciach vieme vsetci, len verejne o nich pisat nemozno - dokazovanie je totiz az prilis problematicke ci dokonca nemozne. Prave preto je vela veci vyzlucne na rozume a cite obcanov. Na vnimani prava a spravodlivosti, cti a charakteru a na jednoduchom musleni vsetkych ludi.
anonym | 24-12-2013 11:49:31
Obávam sa, že takáto agitácia môže pani Mezenskej skôr uškodiť ako pomôcť. Dá sa preferovať jej osoba aj inak, bez urážok a osočovaní. A aj rešpektovaním iného názoru.
OĽaNO | 24-12-2013 11:42:30
Pre Kuklu: tým, že ju ľudom podstrkujete a pritom ešte nestrpíte iný názor a urážate jej robíte medvediu službu - len skrz Vás ju voliť nebudem.
Peter pre p.Kuklu | 24-12-2013 11:37:36
Ja to tvrdím od začiatku,že prospešnejšia bude v parlamente ako čisto náhodou prezidentka§Nie je na mieste urážať ľudí,ktorí sa prezentujú odlišným názorom ako máte Vy!Za to kritizovanie terajšej vlády naozaj prezidentský palác je demagogia!Robí si len svoju robotu aj ked na akože nezávislích poslancov mám svoj názor!Viete koľko kritikov súčasnej vlády je na slovensku?Bojím sa že p.Mezenskú ani dve tretiny voličov nepozná!Budme trocha ohľaduplný voči iným názorom,lebo takto si demokraciu neradno prisvojovať!Príjemné prežitie sviatkov prajem všetkým !
Seredan | 24-12-2013 10:22:54
Nic nedokazala v zivote co by nieco znamenalo. Taka ako je ona stretnem pri bille za den sto.
Prezident by mal byt clovek co ma zasluhy a nie volaky jeden krcmovy prejav v parlamente.
pre pana Kuklu | 24-12-2013 09:10:43
Jediny ktory ma vymyty mozog ste Vy,ak by nahodou pani Mezenska nedostala potrebny pocet podpisov,tak si to pripiste na svoje konto.Ked uz robite volebnu kampan,tak sa naucte ako sa to robi.Inak aj vam prajem prijemne prezitie vianocnych sviatkov.
Juraj Kukla | 24-12-2013 08:40:13
Vim, že keď sa niečo takéto deje a skutočný človek, ktorý to myslí vážne a svojou prácou to aj dokazuje je nebezpečný tak súčasná skorumpovaná lúza dostáva strach. Ovládajú televízie, tam to majú vybavené. Súkromné ale zatial nie, tak sem nasádzajú platených agentov, ktorý akože debatujú a majú za úkol prekrúcať, urážať, trepať nezmysly a vymývať ľuďom mozgy. Špinavci ktorí idú len za peniazmi a mocou urobia hoc čo. Takže nič si znich nerobte, takéto príspevky hneď spoznáte. Prajem všetkým pokojné sviatky J.K.
geco | 23-12-2013 22:44:37
nadherna baba na 40 rokov...ale, nerobte z tej volby prezidenta az taku frasku...tato pani sa zviditelnila jednym prejavom, ale inac nic...myslim, ze z tejto kandidatury sa najviac potesi pan osusky, aspon nebude posledny...
názor | 23-12-2013 21:51:12
páči sa mi "súdruh Fajkou". s úsmevom na tvári pri voľbách odrbal väčšinu národa. "páni poddaní", nezabúdajte na to, že "oni" majú už dávno vysnívaný komunizmus a vy driete v kapitalizme, aby sa mali stále lepšie a lepšie. /niekto má hodinky len v lacnom mobile a niekto má hodinky za 32.000€!!/
pri súčasnych kandidátov na prezidenta, má táto kandidátka pri voľbách môj hlas.
fero | 23-12-2013 20:21:07
Skoda ze tato sympatacka je "jednofarebna" a ze jej videnie je iba kritika terajsej vlady nie rezimu ako takeho a statneho systemu, to ma trocha sklamalo.
Juraj Kukla | 23-12-2013 20:05:07
Buďte bez najmenších obáv! Helena Mezenská je nezávislá poslankyňa, hlasuje podľa svoho vedomia, presvedčenia, a pre prospech ľudi.Je naozaj aktívna, nechodí si pre výplatu za to, že popíja v kancelárii koralku a Palculienka jej ukáže, kedy má dvihnúť ruku. Stačí si dať do youtube Mezenská, vypočuť jej príspevky alebo kliknúť na predchádzajúci článok o nej, kde sú nejaké videá.
onanym | 23-12-2013 19:56:48
Zase dalsi kandidat? Kto nekandiduje, nech sa ohlasi u sudruha Zincicu... aneb cim viac pravicovych kandidatov, tym vacsia sanca na vitazstvo Fica...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2013 19:18:49
Mam pocit, ze Vami spomenuta strana ma 4 clenov. ;-)

Zial kandidovat do NR SR bez miesta na kandidatke nejakej politickej strany, nie je mozne...
OĽaNO | 23-12-2013 19:03:09
Aká nezávislá? Je členkou a kandidovala do parlamentných volieb za OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (predtým len Obyčajní ľudia). OĽaNO je slovenská politická strana zaregistrovaná od novembra 2011, ktorej predsedom je Igor Matovič. Hnutie sa prezentuje ako prúd odborníkov, v ich politike je značne zastúpený neokonzervativizmus – spojenie kresťanskodemokratických a konzervatívnych názorov s umierneným pravicovým prístupom v ekonomickej a sociálnej sfére.
Pre mňa je nezávislý ten, kto nikdy nemal nič spoločné s akoukoľvek politickou stranou.
one man | 23-12-2013 18:08:10
nezávislý posranec NRSR. ide vám to...:-)
konštatovanie | 23-12-2013 17:23:50
No vyzerá to tak, že do budúcnosti bude mať každý občan svojho kandidáta... Fico sa určite teší...
na smiech | 23-12-2013 17:14:46
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign