Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Krajina, kde je vražda dvoch ľudí lacnejšia, ako auto vyššej strednej triedy, speje do záhuby

Miloš MajkoDátum01. 10. 2018 15:14:31TémaTak to vidím ja...
200

Posledných niekoľko dní slovenská verejnosť, okrem neobjasneného titulu JUDr., ktorý si pred menom píše predseda NR SR Andrej Danko, žije aj priam ukážkovou policajnou akciou elitného komanda NAKA, pri ktorej bolo zadržaných a následne z objednania a prípravy vraždy obvinených niekoľko ľudí.

Konečne pozitívna správa a posun vo vyšetrovaní tohto ohavného činu, ktorý sa na Slovensku žiaľ asi musel stať na to, aby sa z niekoľkoročného spánku prebudili nielen občania, ale aj samotní politici a žiaľ aj niektorí novinári. Od brutálnej vraždy Jána Kuciaka a jeho priateľky uplynulo asi 7 mesiacov a aj keď mnohí už neverili, predsalen nejaký úspech nastal úspech vo vyšetrovaní. Je ale neskutočnou hanbou pre spoločnosť a politikov, ktorí túto krajinu ovládajú už 10 rokov. Prvotné výsluchy podľa medializovaných informácií zo strany prokuratúry ukázali neskutočnú mizériu a morálny úpadok spoločnosti, v ktorej vražda dvoch ľudí cenovo vychádza na sumu, za ktorú si bežný podnikateľ kupuje auto vyššej strednej triedy.

Tento článok píšem a keby som nemal osobné skúsenosti s cenotvorbou zločincov a im slúžiacich demetnov by som neveril, že publikované informácie môžu byť pravdivé. Pred dvomi rokmi som čítal spis, v ktorom sa nájomný podpaľač Tomáš Anda priznal, že moje auto Mitsubishi ešte  stále v záruke na objednávku tretej osoby podpálil za 200 Eur. Áno, čítate správne. Indivídum nazývajúce sa človekom bolo schopné za 200 Eur zničiť inému majetok v nie nízkej hodnote za čiastku, ktorú zaplatím za dve tankovania na benzínovom čerpadle.

Kto je zodpovedný za takto neskutočný morálny úpadok spoločnosti? Nie sú to náhodou politici, ktorých škandály prakticky každý týždeň vyťahujú novinári minimálne posledných 7 mesiacov na verejnosť?

Pán Danko sa akosi zdráha komunikovať o vysokoškolskom titule JUDr. Nespustí práve táto kauza oprávnenosť získania vysokoškolských titulov  hlavne u zamestnancov štátnej správy na vysokých školách, kde vedomosti nie sú až tak podstatné, ale dôležitejšie je mať zaplatené ročné školné a správnych známych?

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
ako Ficove hodinky | 05-10-2018 10:00:34
Krajina, kde je vražda dvoch ľudí lacnejšia ako Ficove hodinky,prostitutky na urade vlády,štetky- poradkyne a podobné smerácke vý-kali.
názor | 02-10-2018 22:31:33
Nuž, keď máme také zákonodarstvo. Keď trestný čin vraždy sa pomenuje priestupkom, keď niekokoľkonásobný vrah je odsúdený na 10-15 rokov a potom prespustený na slobodu za dobré chovanie, keď odsúdený po vynesený rozsudku behá po slobode a keď sa spamätajú, je už dávno preč, dohoda o vine a treste... To všetko sa vymyká zdravému rozumu. Je to výsmech poškodeným. Akými pocitmi odchádzajú ľudia zo súdu, keď vrahovi svojho syna alebo dcéry dajú taký nízky trest, že tak urážajú poškodených? Kto vie, ako by zareagovala p. sudkyňa, keby sa mohli poškodení jej opýtať, aký trest by dala vrahovi jej syna alebo dcéry? Či taký istý?
Pre Tony | 02-10-2018 18:29:38
O čom to vlastne točis,v akom prípade?
tony | 02-10-2018 16:00:30
v tomto pripade jednu vec by som chcel,to co by policajt spravil v amerike vytiahol zbran a jednoducho ho zastrelil.myslim si ze to iste by sa stalo aj za komunistov.
Halo | 02-10-2018 13:05:22
Ja tvrdím,že kriminalita,vraždy a násilie existujú a existovali v každom spoločenskom zriadení a samozrejme aj v demokracii,bez ohľadu,či je vláda v pravo alebo vlavo.Je to smutné,ale je to tak.Este smutnejšie je,že keď sa zneuziva takáto tragicka udalosť na politické ciele.Ja si myslím,že toto si ľudia čoraz viacej uvedomujú.
Pre Tony | 02-10-2018 12:59:18
A čo by si rád chcel komunizmus?
tony | 02-10-2018 12:19:28
ako nazveme taku krajinu ako je nemecko,ked prasivy migrant vytiahne za bieleho dna noz a vrazi ho do policajta?(a to je jeden pripad zo sto) je to vobec stale demokraticka a bezpecna krajina?vidim to tak,ze vrazdy budu sucastou modernej demokracie,bohuzial horsie ako v rusku.
obcan | 02-10-2018 10:29:19
havran a kde si zobral taku sprostost ze amerika prosperuje? Prosim daj sem link kde si to nasiel. Vies o tom ze amerika ma dlhy niekolko bilionov dolarov s ktorych sa uz nukdy nedostane? Amerika v podstate uz skrachovala len si to nechcu priznat. A s vymozitelnostou prava a demokraciou to tam neni tiez moc ruzove.
Eva Válkyová | 02-10-2018 09:35:36
Pre p.Kurbela a pre p.Majka

Obdivujem Vašu odvahu a vytrvalosť. Je ťažké ísť proti mocným, držím palce.
havran | 02-10-2018 09:32:04
Je zarážajúce,že USA,kde je denne niekoľko desiatok vrážd tak prosperuje a nespeje k záhube.Alebo že by podľa autora bombastického nadpisu áno ?
demokracia | 02-10-2018 08:15:57
...presne takto to funguje - titul Dr. ziskany za peniaze (nie za rozum - IQ), potom teple miestecko sudcu bez potrebnej guraze a sebavedomia, nasledne neodsudzovanie (netrestanie) zlocincov i ked bol zlocin riadne zdokumentovany a dokazany vystrovatelom, potom to presne takto vyzera.
Upadok moralky - zlocinci si robia co chcu a ludia neveria uz nikomu a nicomu, ani v spravodlivost.
...cisty humus!!!
Pavol Kurbel | 01-10-2018 23:06:03
Keď sme pred pár rokmi zbierali podpisy proti miestnym grázlom, podpálili firmu bratom a potom aj mne. Na kriminálke v Galante mi policajt vtedy povedal, aby som si dával pozor, lebo za 50 000 Sk, to znamená ani nie 1700 eur, ma zabijú a zakopú. \"Som rád, že cena ľudského života aspoň trochu stúpla.\"
Mudrlant | 01-10-2018 19:51:38
Slušný občan, o tebe a tvojom charaktere svedčí už len to, že si dovolíš nazvať sa \"slušný občan\", takže moralizovanie od teba má ozaj váhu :D
Slusny obcan | 01-10-2018 18:55:25
Aka krajina ? Veď to je obrovská suma oproti iným krajinám.
Jediná skupina ludí ktorá je nešťastná ze ludí zatkli je opozícia. Padla im vlna na ktorej sa viezli 7 mesiacov. Zneužili vraždu na politický kapitál. Matovič povedal: „Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou

anonym | 01-10-2018 18:54:21
Zaujímavý nadpis. Ak by vražda dvoch ľudí nebola lacnejšia ako auto vyššej strednej triedy, krajina by nespela do záhuby?
sused | 01-10-2018 17:00:05
Pán ex minister Peter Plavčan je rektorom Vysokej školy Danubius v Sládkovičove. IQ hupacieho konika.
Martin | 01-10-2018 16:09:27
Miloš, presne toto napadlo aj mne. Samozrejme, že normálny človek disponujúci aspoň štipkou svedomia nevezme druhému život ani za miliardu. Ale, dajme tomu, keď už niekto svedomie a charakter nemá a je niečoho takého schopný, tak čisto pragmaticky, ako môže zrealizovať úkladnú vraždu renomovaného novinára za pár tisíc eur??? Veď také riziko na seba predsa nevezme nikto s IQ väčším ako je veľkosť jeho topánky. A samotný objednávateľ na tom so svojou inteligenciou zrejme nebude o nič lepšie. Osobne som sa domnieval, že sa jedná o profesionála s medzinárodnou pôsobnosťou, ktorý SR opustil ihneď po čine a peňažná odmena na osobu sa pohybovala v stovkách tisíc EUR...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign