Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kotleba je produktom nečinnosti politikov, nie samotných občanov

Miloš MajkoDátum11. 11. 2013 01:23:19TémaVoľby do VÚC 2013

Normálne sa usmievam nad vyjadreniami niektorých politikov plnými označení - morálna kríza v spoločnosti a pod. Dôvodom je úspech  extrémistu  Mariána Kotlebu vo voľbách do  VÚC v Banskobystrickom kraji. Nemusím azda pripomínať, že hlasmi prekonal aj popularitu  Ľudovíta Kaníka, ktorý na rozdiel od Kotlebu za svoje hlasy bojoval s oveľa väčšou kampaňou.

No a prečo ten úsmev? Nuž, oni  (rozumej politici) sa totiž tvária, akoby sa Kotleba len tak vyskytol a oni s tým nemajú nič spoločné. Chyba! Je to ich produkt a je to výlučne ich chyba, za ktorú žiaľ znovu a znovu bude trpieť ten, kto po takmer štvrť storočie výdatne platil volených zástupcov naprieč celým politickým spektrom a to za chabé až nulové výsledky práve v oblasti, ktorá je pre ľudí ako Kotleba  nosnými témami.

Dnes zalamujú rukami aj na najvyšších miestach. Nie je na mieste otázka, kde mali oči doteraz? Nie je to o úplnej ignorácii občanov a o neskutočnom odtrhnutí sa od reality nášho každodenného života?

Bude horšie. Nepochybne. Totižto, politici majú stále iba plné ústa rečí a konkrétne činy a opatrenia skutočne riešiace aj napríklad Kotlebovu agendu úplne chýbajú. Nečudujme sa teda, že ľudia siahajú  po stále krajnejších riešeniach svojich i možno susedovych problémov.

Výborné výsledky vo voľbách zožal aj Oskar Dobrovodský, ktorý naozaj rukolapnými dôkazmi presviedča svoje okolie, že pri určitých ľuďoch sa žiť jednoducho nedá. Riešenia ani v tomto prípade akosi neprichádzajú. Je na vide legislatíva, vysoká tolerancia, či jednoducho ignorácia kompetentných?

Nech je tomu akokoľvek, v momente kedy občania zoberú spravodlivosť do vlastných rúk, budú musieť nastúpiť už len riešenia zlé, horšie a úplne zlé. Musí u nás všetko byť dohnané naozaj až do extrému?


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-02-2015 13:01:29
anonym | 24-02-2015 12:40:05 | - a prave to je problem nasej spolocnosti. Normalneho cloveka uz ani len nenapadne, ze by snad mohol niekto z volenych funkcionarov konat cestne, v sulade so zakonmi a bez korupcie a klientelizmu.

Je to smutne, ale na drohej strane sa snazim pochopit. Sme na Slovensku...
anonym | 24-02-2015 12:40:05
Chcel som sa zastat Mariana :-), ale mi zijeme na Slovensku takze taka moznost ma uprimne ani nenapadla :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-02-2015 12:29:01
anonym | 24-02-2015 12:22:31 | - volim moznost c. 3:

- na poziciu vybrat najschopnejsieho uchadzaca v transparentnom vyberovom konani a nie zlodeja kamarata, ci neschopneho pribuzneho ;-)
anonym | 24-02-2015 12:22:31
...čo je lepsie? Dať tam kamarata a kradnut, a potom vykladať, že ja tam nemám nikoho z rodiny, alebo mat tam rodinného prislušníka a robit to bez kradnutia za plat....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-02-2015 08:37:30
http://www.topky.sk/cl/100535/1458381/Odvazny-a-nekompromisny-boj-proti-rodinkarstvu-u-zupana-Kotlebu--Flek-pre-pani-Kotlebovu--19--
anonym | 29-11-2013 18:01:01
Ktoze nam to zacinal s rovnakou temou ako Kotleba, ale namiesto fakiel mal J&T a namiesto uniformy Flasika?

Ficov protiromsky volebny spot 2002:
http://www.youtube.com/watch?v=FsOLL3FPGT0
Dobrý názor | 29-11-2013 12:54:07
Nedávno som sa vrátil z Etiópie, ktorá je jednou z najchudobnejších krajín sveta. A predsa som tam nič také desivé, ako sú niektoré rómske osady, za celý čas nevidel. Dediniek, v ktorých ľudia žijú oveľa chudobnejšie a ťažšie než naši Rómovia, sú tam tisíce. Sociálne dávky sú pre ich obyvateľov neznámym pojmom, rovnako ako prídavky na deti. Každý sa musí postarať sám o seba, a ak je starý či chorý, tak sa o neho musia postarať jeho deti.

Ten najväčší rozdiel je však v tom, že v etiópskej dedine, či už je vysoko v chladných horách kdesi na severe, alebo na teplom juhu, sa ľudia nebrodia v kopách špiny, okolie obydlí nie je zahnusené ľudskými exkrementmi a chatrče, postavené zväčša z obyčajného prútia a omietnuté hlinou pomiešanou s plevami, sú rovnako ako ich okolie pomerne čisté.

A takmer všetci stále pracujú. Buď sa starajú o kozy či kravy, alebo o políčka, ktoré obrábajú ako v stredoveku, pomocou dreveného pluhu, ťahaného ľudskou silou. Neposedávajú pri kartách a pri fľaške pálenky a nenadávajú na zlý sociálny systém, ktorý im dáva málo peňazí na živobytie. Ženy a deti vláčia do osady vyťaté stromy, aby bolo na čom variť a čím kúriť, no zároveň vysádzajú nové stromy, pretože dobre vedia, že keby všetky vyťali, tak by už nemali drevo.

Spoliehať sa na to, že im tie stromy vysadia bieli, priveľmi nemôžu. Pretože žiadni bieli tam nie sú. Ešte aj títo na pohľad zaostalí dedinčania vedia, že odpadky treba zakopať, aby sa im nerozkladali v dedine. Nikomu z nich ani len nenapadne ísť na potrebu rovno pri chatrči. A ukradnúť čosi niekomu inému sa odváži málokto. Keď ho prichytia, chlapi ho poriadne zmlátia a potom ťahajú na povraze po dedine, aby každý videl, ako dopadne ten, kto si prisvojí cudziu vec. Či by však bolo u nás na takéto výchovné lekcie dostatok motúzov…
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-11-2013 09:47:57
pre p.Majka | 29-11-2013 09:34:07 | -14 rokov mam za susedov socialne byty mesta Sered a aj nasich spoluobcanov. Ubezpecujem Vas, ze som posledny, komu je potrebne vysvetlovat ako sa veci maju.

Napriek tomu, mozno prave preto, tvrdim, ze vsetky jednoduche riesenia na zlozite problemy su omylom.

Ak mate zaujem o serioznu diskusiu na tuto temu, nemam s nou problem.
pre p.Majka | 29-11-2013 09:34:07
Pán Majko, v čom Vy vidíte zložítý problém v cigánskej otázke?
Ja v tom problém nevidím. Viete, lebo väčšina cigáňov si predstavuje riešenie ala Letanovce. Dostali nové domčeky alebo byty, zo starého sa vysťahovali a za sebou nechali bordel ..... viete na čo myslím. V tom je problém, že tento štát ich nedokáže donútiť robiť ani poriadok po sebe?? Čo a takým štátom. Poslať ho do p .. i .. č . i.
ke´d to Kotleba chce ukázať zrazu je s neho podľa demokratov Hitler. No fain. Ale rodiť panghartov tie 13 ročné čierne devy nemajú žiadny problém. Veď štát sa o nich postará.Štát možno áno, ale KOTLEBA URČITE!!!!!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-11-2013 09:06:01
Zase jednoduche riesenia na zlozite problemy?
súhlasiteľ | 29-11-2013 06:14:24
Držím Vám palce v tom, aby sa Vaše slová NAPLNILI do ....
/ samozrejme do bodky/
Pavel | 29-11-2013 05:12:41
Ani vo sne by ma nenapadlo, že práve Kotlebovi zatlieskam zato, že odštartoval definitívny pád súdruha Fica...!
anonym | 27-11-2013 20:05:55
Po páde strechy na supermarkete odstúpil lotyšský premiér....u nás niečo nemysliteľné.
Makoty | 27-11-2013 19:45:35
Tieto voľby ukázali a dokázali presne to, čo tvrdím už dlho. Súdruha priemera dokáže poraziť len podobná figúrka, ako je on sám. A ja vidím veľa podobných čŕt nášho "skauta" a docenta Roba. Obaja ponúkajú jednoduchú demagógiu svojim obdivovateľom a obaja reprezentujú extrém. Momentálne sa mi však javí oveľa nebezpečnejší a zákernejší ten s tou červenou kravatou, spolu so zástupom nadržaných banditov...

Viac sa pobavíte na http://boriskacani.blog.cz/1311/ancikrista-tu-uz-mame-sudruhovia
gulak | 26-11-2013 19:58:21
Aj v novembri 1989 komunisti pálili dokumenty v kotolni na mlynárskej ulici-majú v tom dobrú prax...
film Obecní škola - diskusia o voľbách | 26-11-2013 16:39:09
Fanouš Souček: Kdo myslíte, že zvítězí ve volbách?
Igor Hnízdo: Tipoval bych komunisty.
Fanouš Souček: Já taky. A proto jim hlas nedám. Voni nemají špatnej program, koukněte: "Jsme proti zavádění kolchozů a proti jakýmkoli formám násilného združstěvňování. Komunisté jsou pro zdravý rozvoj řemesel, živnosti a maloobchodu." Já jsem je před válkou volil, aby měli víc hlasů, protože pro demokracii je nejlepší, když jsou ty síly vyrovnaný, nemyslíte?
Igor Hnízdo: Ehm, jistě.
Fanouš Souček: Ta největší strana musí mít pořád strach, že se to přehoupne a v příštích volbách už nebude největší. Nemám pravdu? Voni by se komunisti jinak začali strašně naparovat a nebylo by s nima k vydržení. Voni dokážou bejt i panovační. My jsme slované, pane učiteli, ale západní, západní! U nás žádná diktatura nemá živnou půdu, to je proti přirozenosti národa, nemám pravdu?
tak to má byť | 26-11-2013 15:38:53
takže župan Kotleba sa vďaka židoboľševickému spolku zvanému SMER ešte ani nedostal do úradu a veci začínajú meniť.Určite k dobrému. Vy pakáž Smerácke, kedy odtiahnete na Sibír. A najviac sa mi páči Miro Číž, ako študent za socializmu obdivovateľ taliankej kinematografie a potom boľševický riťolízač. To Ti Mirko ostalo doteraz. Tvoj foter ako riADITEĽ čsad v Štiavnici mal v časoch normalizácie rovnejší chrbát ako Ty.Môžeš sa akurát aj s tým svojim Smerom len hanbiť. No a tu je postoj Cigáňov v Bystrickom kraji. BEZ KOMENTÁRA.


BRATISLAVA - Členovia Strany rómskej únie na Slovensku (SRÚS) vyzývajú nového predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja Mariana Kotlebu (ĽSNS), aby sa s nimi do Vianoc stretol a predstavil im svoje plány s Rómami v tomto kraji. Chcú mu ponúknuť aj vlastné návrhy, ako zlepšiť situáciu marginalizovaných komunít. Na tlačovej besede v Bratislave to dnes vyhlásil predseda strany František Tanko.

Rómovia zároveň dúfajú, že Kotleba nezačne preverovať nájomné zmluvy v obytných domoch a nezačne nelegálnych obyvateľov vyhadzovať na ulicu, hovorí Tanko. Dúfa a verí, že tak, ako ich prijal prezident SR Ivan Gašparovič, spraví aj nový šéf Banskobystrického kraja. Konkrétne návrhy Tanko na dnešnej tlačovej besede nepredstavil, spraví tak až po tom, ako jeho stranu Kotleba prijme.

Tanko zároveň skonštatoval, že voľby do vyšších územných celkov neboli transparentné a čestné. Podľa jeho informácií sa Rómovia v mnohých osadách stali obeťami zastrašovania a tiež si ich hlasy politici kupovali. Najčastejšie im hrozilo vypísanie z aktivačných prác. Tanko spomenul Vranov nad Topľou a obec Bystré.

Aj Kotleba sa do svojho úradu dostal aj vďaka hlasom Rómov. Tanko hovorí, že šlo len o jednotlivcov, ktorí ho podporili. Tí podľa predsedu SRÚS ani netušia, komu vlastne odovzdali svoj hlas.

Po nedeli padlo v SRÚS rozhodnutie, že Rómovia postavia vlastného kandidáta na prezidenta. Od nedele sa v rámci rómskych komunít začali zbierať aj podpisy, hovorí Tanko. Meno kandidáta a počet podpisov zase prezradia až na pôde Banskobystrického vyššieho územného celku, ak ich Kotleba prijme. Bude to vysokoškolsky vzdelaný a medzi Rómami známy. Agentúra sa so žiadosťou o stanovisko obráti aj na Mariana Kotlebu.
pokračovanie | 26-11-2013 15:31:52
Súd dal tento týždeň za pravdu vodičke a v plnom rozsahu ju oslobodil. Podľa oficiálneho stanoviska nemohla Lahm v žiadnom prípade predpokladať, že jej Berman uvoľní podprsenku a hlavnou príčinou havárie je rušivé správanie pána Bermana.
Takže páni úradníci, ministri a iná pakáž, dobre čítajte
demokracia | 26-11-2013 15:29:32
Panstvo, takto má fungovať demokracia. Nie ten je vinný na ktorého zaútočia, ale ten kto útok vyvolá. A nech pri tom aj zdochne.


„Žalobca tvrdí, že odporkyňa Brittany Lahm mala spomaliť vozidlo, držať obomi rukami volant a opustiť diaľnicu, až potom si mala skúsiť plavky zaviazať. Obyčajný fakt, že ju mohlo obnaženie jej hrude strápniť pred pasažiermi v aute, neospravedlňuje, že tak neučinila,“ vyhlásili pred súdom Pelletierovi právnici.

Žaloba sa opierala aj o to, že Berman sa správal rušivo počas celej cesty. V aute otváral dáždnik a pchal nohy do tváre vodičky. Vzhľadom na to sa teda nejedná o nepredvídateľné okolnosti, podobne ako poľadovica alebo oslnenie slnkom, a vodička na ne mala byť pripravená.
nič nové | 26-11-2013 15:24:57
Takže tie skurvené sociálno demokratické svine začínajú za sebou páliť mosty. Ako jednotky SS pri ústupe zo Sovietskeho zväzu. Takže kto nosí na kravate hákový kríž? Kotleba určite nie. Ficko a Báthory company s.r.o. smer
brnco | 26-11-2013 14:30:06
Nie som sympatizantom Kotlebu, ale treba si povedať na rovinu, že červený mor reprezentovaný KSS Smer Sociálna Demencia je stokrát horší ako samotný Kotleba.
smer je obyčajná žumpa | 26-11-2013 12:30:11
Ako potvrdil člen predsedníctva Ľudovej strany Naše Slovensko Miroslav Belička, Marian Kotleba ako novozvolený predseda BBSK v tejto súvislosti podal v pondelok vo večerných hodinách trestné oznámenie na neznámeho páchateľa na polícii.

Príkaz na skartáciu dokumentov a mazanie údajov z počítača vydala jedna z vedúcich odborov BBSK. Podľa Beličku to oznámil človek, ktorý mal príkaz vykonať, no bolo to v rozpore s jeho svedomím.
anonym | 26-11-2013 12:24:00
Keby bola bývala možnosť v TTsamosprávnom kraji, tak ho volím. Čo sme zvíťazili pánom Mikušom. Volil som ho len preto, že TT kraj už ovládlo dosť maďarských poslancov, tak táto voľba bola menšie zlo.Kotlebu sa vôbec neobávam. Tie radikálne roky mladosti má už preč, určite teraz všetko vníma inak, s väčším rozhľadom. Držím mu palce. Je to inteligentný človek s patričným vzdelaním.Len to treba nechať pokojne pracovať. Výsledky určite budú.
pre anonym | 26-11-2013 11:05:12
Kurnik ale ich je!Pomaly tri štvrtiny slovenska!Aké je riešenie podľa anonyma?
Robo Horvath :) | 26-11-2013 10:40:26
http://www.topky.sk/cl/1000693/1369713/Kotleba-podal-trestne-oznamenie--Podozrenie-zo-skartacie-dokumentov-na-urade

Vsetci politici a na uradoch su proti nemu,preco asi?
Coho sa vlastne obavaju? Pravdepodobne toho co prave zacal a dufam ze sa to zacne vsade a co najskor.
anonym | 25-11-2013 18:34:21
Ani ja sa Kotlebu neobávam, lebo nežijem v BB kraji :-) Výsledky volieb však naznačili túžbu po zmene a ak len v BB kraji mal 71000 hlasov, tak v parlamentných voľbách to bude veľmi zaujímavé. Je na ňom ako sa ukáže a podľa toho sa ľudia zariadia aj v iných krajoch.
od nóóóóóóó | 25-11-2013 18:18:43
Ja sa pánaKo tlebu vôbec neobávam. Toto by si mali najprv prečítať všetci tzv.demokrati a potom skutočne na večné čase odísť prepáčte za výraz do piče. Podľa nich je potom 50 % Britov náckov, fašistov len preto, že ochraňujú svoje záujmy. Určite nie pred bielymi rumunmi a bulharmi , ale úprec cigáňmi z Bulharska a Rumunska.

V Británii silnejú obavy z migrácie Bulharov a Rumunov
ČTK | 25.11.2013 15:38

Takmer polovica Britov si myslí, že Bulhari a Rumuni by nemali mať možnosť žiť a pracovať v ich krajine. Vyplýva to zo zverejneného prieskumu televízie Channel 5.
pre ale nóóóó | 25-11-2013 18:13:46
Nechápem Vašu poznámku k predchádzajúcemu vtipu. Ako keby nebola pravda, že poslanci za HZDS, Smer, SNS, ale aj niektoré iné strany sú prefarbení komunisti. Vo verejných vystúpeniach sa tým ani netaja, sami prehlasujú, že sú orientovaní doľava. Ten vtip je veľmi dobrý, aj by bol na pobavenie, keby nebol pravdivý. Pravda predsa nie je smiešna. Čo sa týka Kotlebu, nemáte sa čoho obávať. Moja mama zažila časy, keď sa zdravilo "Na stráž!" a spomínala na ne oveľa lepšie, ako na tie po tom, keď sme všetci zaravili "Práci česť!"
ale nóóóó | 25-11-2013 17:47:55
a chýba tam ešte... A robote pokoj!
práve som čítal dobrý vtip | 25-11-2013 17:06:50
ako sa bude odteraz zdraviť v úradnom styku na jednotlivých VUC-kách:
Bratislavský kraj: Dobrý deň.
Banskobystrický kraj: Na stráž!
Ostatné kraje: Práci česť!
dodatok | 25-11-2013 15:42:44
.... skurvená!!!!!!!!!!!!!!
Martin | 25-11-2013 11:17:52
Jana Laššáková je predsedníčkou krajskej organizácie strany SMER v BB -so svojou suitou môže leda tak analyzovať ,tovar v obchodoch typu, Louis Vuitton a Bulgari ,v Petrohrade ,za peniaze danových poplatníkov.! Banda jedna rozkrádačska !
anonym | 25-11-2013 08:52:45
Gratulujem Kotlebovi.
anonym | 25-11-2013 05:27:00
Podla prieskumov smer volia najma nezamestani a ludia s nizsim vzelanim,z menších miest a dedín, komunistickí prospechári a ich pohrobkovia....
re re anonym | 24-11-2013 15:45:20
To akože okrem Bratislavákov sme všetci nerozumní? Je tam celá sebranka z celého slovenska čo sa cítia byť hviezdami v šoubiznise pofidérnymi umelcami a čo sa neuplatnili v bežnom živote a platiť dane z príjmu sa im neráči ako akože umelcom,tak na tom všetkom stojí podpora Frešša a celej slávne neslávnej pravice!Ked budú mať tieto umelecké kreatúry také isté odvody ako robotník pri páse celá akože pravica sa vytratí ako smrad!
re anonym | 24-11-2013 12:37:17
To by malo trápiť obyvateľov Ameriky ak by ich to malo trápiť a nie mna alebo teba!Bývame tu alebo tam!Volíme tu alebo tam a či je prezident USA slobodomurár alebo žid alebo satanista alebo nejaký sektista nič nemení na princípe volieb v USA!Prečo si neponúkol svoje služby opozíčnému kandidátovi ked boli voľby v amerike a neupozornil ho že Obama je slobodomurár?To si akože objavil niečo ,čo bolo doteraz strašne utajené?Dobre beriem vieš hľadať na internete ale zasa nevieš kde máš svoje nájdené poznatky prezentovať!
re:anonym | 24-11-2013 12:16:23
Fico neškodný človek? inteligentnejšia čast národa si to nemyslí(pozri voľby VUC v Bratislave, 1 posranec smeru a herečka prehrala až ostudne).
anonym | 24-11-2013 11:50:30
Rozdiel medzi Ficom a Obamom je ten, že Obama nemá potrebu prezentovať sa hlúposťami. To však neznamená, že Barack je svätý. Vieš o tom, že Obama patrí k slobodomurárom? Vieš kto sú slobodomurári? Vieš o tom kto všetko ho podporuje a o čo im v skutočnosti ide? V tomto smere je Fico ešte v porovnaní s Obamom neškodný človek.
Vysvetlenie | 24-11-2013 11:41:02
B.Obama vládne celému kontinentu demokraticky zmýšlajúcich a o svojich právach dobre informovaných ľudí!Komu vládne Fico?Obama určite nemá jedny hodinky za pár euro,a nepotrebuje sa ukazovať na verejnosti s tými najdrahšími lebo má celkom iný pohľad na veci okolo seba a vie čo kde a ako!Za Obamom stoja verejne najbohatší,teda polovica najbohatších podnikateľov a verejne sa tým chvália a prezentujú kde sa dá!U nás to je korupcia najhrubšieho zrna!Porovnávať neporovnateľné nie je moc múdre a šikovné!
anonym | 24-11-2013 11:28:24
Ďakujeme za vysvetlenie. Kotleba vyhral v BB preto, lebo Obama má hodinky za 250 €.
Neuveriteľné! Ficove hodinky sú o 19 750 € drahšie ako Obamove | 24-11-2013 11:25:23
Ten nosí pánsky doplnok za 250 € (7 531 Sk), kým Ficov šperk stojí neuveriteľných 20-tisíc eur (602,520 Sk). Právomoci oboch mužov sa však podstatne líšia. Kým slovenský premiér rozhoduje o osude malej päťmiliónovej krajiny v strede Európy, Barack Obama je právom považovaný za najsilnejšieho muža sveta.Ešte sa niekto zamýšla prečo vyhral v BB Kotleba.
pre anonym | 24-11-2013 11:22:36
Keby mal Kotleba v každom kraji svojho kandidáta,tak vyhrajú na celom území!Mám tam osobne priateľa a my tu nemáme ani tušenie čo sa tam deje z cigánmi,ako terorizujú pracujúcich slušných ľudí okrádajú a verejne sa na tom smejú!Správy v TV sú tendenčné a neobjektívne a ak sa to netýka bytostne nás nie je to pravda!OMYL!!!!!Ako môže nezávislý novinár robiť diskusnú reláciu s politikmi objektívne,ak sa za pol roka stane členom konkrétnej strany!Hnus ani novinárčina mu nejde a o politike ani nehovoriac!Takýto vychcánci majú vládnuť tebe mne a ostatným slušným ľudom?Mne teda veru nie!
Trnavcan | 24-11-2013 11:00:28
banujem, že nie som volic banskobystrického kraja, lebo Kotleba bymal môj hlas: Nie preto že si myslím, že niečo zmení, ale preto aby sa zbadali tí hore, naši mocní, že nie sú až takí mocní,a zrazu pravica a lavica spolu začne zrať z jedného válova?? lebo sa zbadali, že je zle?? ze si uz nebudú kryt navzájom chrbty a ze niekto to môže odhaliť?? A comu sa vlatne divia?? to je obraz ludí, ktorí vytvorili oni, títo prasivci nenazraní, nazývajúci sa politici, ktorí sa pravidelne menia pri korytách a potriasajú si rukami. Ti, ktorí na obed zaplatia tolko, čo má jeden občan na výplatnej páske na mesiac. Hanbiť sa môžu, vsetci aj pravica aj lavica, ale asi to slovícko vôbec nepoznajú, bohužial.
re:anonym | 24-11-2013 10:58:05
čo za stranu??? zlepenec zodejov,oligarchov, komunistov a stb
anonym | 24-11-2013 10:49:35
Čo je vlastne SMER za stranu, keď aj ten akože extrémista ich dokázal poraziť?
super nazor | 24-11-2013 10:07:11
V Bratislave 75% volilo proti tej pani pre všetko, čo reprezentuje. A čo vlastne reprezentujete aj vy, Smeráci s Ficom na čele. Novozbohatlíka a popíjanie Dom Perignon s oligarchami 200 EUR za fľašu po drahých hoteloch. Bentleyoví socialisti. Ste len nová šľachta. Vlastne Vás v Bratislave nevolil nikto. Tých 25% vášho zisku, z toho mála, čo prišlo k voľbám pravdepodobne nejak profituje z vašej vlády – asi by to zodpovedalo počtu oprávnených voličov v rodinách, ktorých benefity tečú z toho, že ste pri moci, že ste ich nainštalovali na úrady, rozdali trafiky. Bratislavskému voličovi nerozkážete, veď zvolil vašeho kandidáta za primátora, keď jeho pravicový predchodca tiež len obsluhoval oligarchov a nie občana.

Ale Vám tí Bystričania strelili za ucho. Porazený ste boli vlastnými zbraňami, Bystrica volila rovnako ako vždy. Bašta mečiarizmu, neskôr bašta vašej partaje, vždy volila niekoho, kto pridal trochu národného a povedal, že sa o ľudí postará. A Kotleba neurobil nič iné. Varil rovnaký Eintopf (Sýte nemecké jedlo so základom aj prílohami varenými v jednom hrnci, ktorým nacisti v Nemecku kŕmili hladných) ako Vy, len bol poctivejší, lepšie okorenený a ani mäsom nešetril.... Ja sa o Vás postarám – znelo z úst Mečiara, zaslúžite si ISTOTY zas z Vašich – a keď si ich zaslúži, spravodlivý človek si vysvetlí, že ich aj dostane.
anonym | 24-11-2013 09:57:37
Tak ten Fico s Mankom sa teraz dobre zhovadili. Vraj uspech Kotlebu je kvoli pravici? On tu bacuje 6 rokov (teda mimo jedneho roka vlady Radicovej) a Kotleba iba ukazal na problem ktory vobec neriesia. CO AK VOLICI ODMIETLI MANKU PRETO ZE JE EUROPOSLANEC A VUCKE SA VENUJE IBA 4 DNI (!!!!) V MESIACI??
michael wittmann | 24-11-2013 09:27:28
Cigosi kradnu menej ako komunisti zo smeru, nasilnu tresnu cinnost maju vacsiu cigosi.
sopornan | 24-11-2013 08:59:45
Neviem,kde beru niektory politici,alebo novinari pravo nazyvat Kotlebu extremistom.Neviem,co presne je extremistiscke na tom,ze vyzaduje,aby zakony platili pre vsetkych,aby sa stari ludia nemuseli bat byvat sami,aby sa rolnici nemuseli bat ist na vlastne pole atd....Extremistami nazyvam tu cvargu,ktora 25 rokov ozobracuje a okrada tento narod,extremista je ten,co musi vyzit z 350 eur,ktore zarobi,extremisti su ti,ktori stanovili najvyssie dph na potraviny v celej eu,extremisti su ti,ktori pustaju,samozrejme "omylom" z basy vrahov,dilerov a podobnu chamrad, ale u mna Kotleba urcite extremista nie je.
PS Ludia vyslali jasny signal,ze vsetkeho moc skodi,dufam,ze sa to zopakuje aj v parlamentnych volbach a z parlamentu vyletia niektory extremne zakoreneni jedinci,ktory urobili z pracujucich ludi extremnych zobrakov.
anonym | 24-11-2013 08:51:39
Volil som pána Mikuša, ale keby bola možná iná alternatíva ako v BB tiež by som volil pána Kotlebu. Nie preto, že by mal výborný program, ale že konečne očakávam zmenu. Verím, že sa pozrie aj na financovanie všetkých projektov a toky peňazí.Bude to mať ťažké, pretože nebude mať nikde podporu, lebo všetky dôležité posty a inštitúcie má v hrsti Smer a ťažko bude klopať na takto Smerom zavreté dvere. No ale uvidíme.
Obcan | 24-11-2013 08:39:20
Co si dovoluju ti chrapuni co tam boli cele stvrtstorocie a za celu dobu NIC nespravili,to je sila !
Vyzyvali volit obcanov a ked sa obcania vyjadria a zvolia niekoho kto im nesedi,tak to nieje dobre ???
Takze demokraticke volby su len ked vyhra ten koho urcia oni ???
To akoze teraz desiatky tisic ludi v BB kraji su extremisti ?
Babicka ktoru okradli cigosi a dovolila si volit zmenu dufajuc v napravu je extremistka ?!
A vlastne kazdy slusny clovek co rano vstava do prace aby robil na taku cvargu co v zivote nepohla prstom ?
Pekny priklad bol teraz v CR.
Na Ostravsku kde je velka nezamestnanost ponukli (len) cigosom so zakl.vzdelanim pracu za nast.mzdu 16 000 kc (cca 640e) a ANI JEDEN ju nevzal s tym ze za to sa im neoplati vstavat,lebo doma maju viacej,pritom vela ludi by tam taku pracu vzalo hned,lenze neboli ,,opaleni,, kedze projekt bol zamerany len na nich.
To uz co je ked niekto ma doma viacej ako ten co chodi do prace a drie na takeho hovada ?!!!
Ano,Kotleba vyhral na zaklade toho ze ludia cakaju ze konecne niekto zacne nieco robit s tym ciganskym problemom.
Teraz nemam na mysli neake nasilie,ani niesom rasista (v Seredi je kopa vietnamcov,ako to ze nikomu nevadia,pritom su to ,,zlti cudzinci,, a je tu kopa cigosov a ti piju kopa ludom krv,ako je teda mozne ze ludia nemaju radi len ich ? )ani nemam na mysli ze Kotleba bude niekoho posielat do plynu ako sa snazia vyvolat dojem politici,media...atd.
Ocakavam ze spravi zmenu v ramci zakonov,alebo ludovo povedane ,,kto nepracuje nech nezere,,
Bola voci nemu vedena stvava kampan a napriek tomu vyhral.
Treba to respektovat a ma teraz 4r cas aby ukazal ze konecne sa na Slovensku zacnu diat neake zmeny.
pre šoporňan | 24-11-2013 08:18:27
Aj keď som ateista, nech Boh požehná Vaše slová. Aby sa stali skutočnosťou. No uvidíme, či ich pán Maňko vypočuje. Keď sám Veľký Ficko všetkých označuje/ samozrejme mimo jeho verných/ Hitlerovcami, Musolinovcami a čo ja viem čimi, treba sa ho spýtať, či v rodine nemal niekoho z Hlinkovej gardy.Aj keď ma pravdu povediac dva krát víťazstvo Kotlebu neteší ,je to naprosto demokratické a je to skutočne len výsledok aroganie našej dnešnej moci. Určite bude prielomom v slovenskej politike a dúfam že zavelí k odchodu do dôchodku všetkým tým Hrušovským, Nehrušovským a ostatným nenažratým sviniam.
sopornan | 24-11-2013 08:03:17
Tu su slova nasho milovaneho vodcu.
"Premiér Robert Fico sa oboch porazených kandidátov Smeru zastal. Maňka ani Smer podľa neho za prehru v banskobystrickom regióne nemôžu, vinu za to nesie SDKÚ, SaS a všetky médiá, ktoré o Kotlebovi písali.
"Podstatná časť hlasov, ktoré dostal pán Kotleba, boli hlasy slovenskej pravice. Pravice, ktorá si povedala, Antikrist, Satan, Hitler, Mussolini je lepší, ako je Smer. Určite voliči pravice volili Kotlebu, aby prehral Smer," vyhlásil premiér.
Maňka tvrdil, že ak prehral aj vo Zvolene, kde bol kedysi primátorom, tak končí v politike.
rozčarovanejší | 24-11-2013 07:35:19
Nuž tak toto je vyjadrenie Smeráka Maňka po voľbách:

"Myslím si, že keby Kotleba kandidoval v ktoromkoľvek kraji, tak dosiahne podobný výsledok, snáď okrem Bratislavy. Je to problém celoslovenský a naozaj ho bude potrebné riešiť," boli prvé slová Maňku na výsledky volieb, v ktorých sa očakávalo práve jeho víťazstvo.

Ako ďalej uviedol, výsledky banskobystrických volieb sú "určitým protestom občana". Kotlebovi voliči sú podľa neho v prvom rade jeho skalní, potom sú to ľudia, ktorí majú pocit, že niektoré veci sa neriešia tak, ako by sa mali a tretia skupina sú mladí ľudia, ktorí si povedali poďme voliť Kotlebu, nech je zábava.

Podľa neho bude musieť nastať zvrat v politike smerom k občanom. "Ľuďom budeme musieť hovoriť veci, ktoré majú pocit, že sa neriešia," pripomenul.

Nuž sami posúďte, čo je to za sviňu a chrapúňa - doslova dva v jednom s podporou svojho fúrera Fica. Tak teraz mu dochádza. Teraz chce zvrat v politike, keď ho voliči poslali do p i ... e. Ty Muňko, čo sirobil doteraz? Napchával si svoje vrecká? A sral na ľudí, keď teraz chces zmenu. Neboj súdruh Smerák, Marian Kotleba poriadne preverí Tvoje hospodárenie. A určite Ti dochádza, ako to skončí.. Milí Slováci, aspoň vidíte, aké svine sa pohybujú v politike. A akých svinstiev sú tie nenažraté svine schopné.
rozčaroavný | 24-11-2013 06:03:36
zaujímavé pán Majko. Na v inom Vašom článku sa podľa môjho názoru pcháte pánovi Mikušovi do riti? Jeho sa teda to odporúčanie odchodu do análov dejín alebo do análnych otvorov netýka? Alebo akosi ten Vás názor mám vysvetliť? Veľmi sa teším na vašu odpoveď.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-11-2013 00:25:35
Marian Kotleba spolu s volicmi nastavili vsetkym politikom ktori ovladaju krajinu od roku 1993 krasne naglancovane zrkadlo!

Od sucasnych politikov by som smerom k obcanom ocakaval uz len ospravedlnenie a porucanie sa do analov dejin...
obcan | 24-11-2013 00:00:15
Kotleba je novy zupan!
Peter | 18-11-2013 19:58:23
Možno to tak nevyzerá,ale Smer má na dosah daľší tiumf a to veľkolepé víťazstvo nad bujnejúcim extrémizmom!Ludia sa ľaknú ako vždy ak ide o to ako sa rozhodnúť a Kotleba v úvodzovkách neuspeje /už uspel/ a vsadia na osvedčené/otrepané/ksichty!A budeme sa baviť o tom ako by to asi bolo keby ten Kotleba vyhral!
anonym | 18-11-2013 19:15:28
Ľudia potrebujú istoty...
Obcan | 18-11-2013 15:48:29
anonym- len 265e ? Tak to bola neaka zaciatocnika,amaterka...

Bezne beru od 500 hore,vsak nech neaka pracovnicka posty napise.

V takej CR je to este lepsie:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Starosta-Dubi-Romska-rodina-tu-na-davkach-brala-92-tisic-kazdy-mesic-208774

z clanku stoji za pozornost: ,, Není možné, aby si běžná rodina došla jednou měsíčně na úřad pro 28 tisíc čistého a přitom tam ještě tropila boží dopuštění, kdy se musí volat městská policie. Celá generace nikdy neviděla své rodiče pracovat. A oni do té práce ani nepůjdou, protože speciálně tady na severu nikdy v práci nedostanou tolik peněz jako na podpoře.,,

alebo: ,,Na kolik si rodina na dávkách může přijít, máte ta čísla k dispozici?

Mám, a obávám se je vyslovit. Měli jsme tu rodinu, staří a mladí žili pohromadě, a přivezli si nemohoucí příbuzné ze Slovenska. Se všemi příspěvky tato řekněme dvojrodina pobírala 92 tisíc korun měsíčně.,,

O com su tie zakony potom,ked prispievajuci do systemu ma menej ako pijavica co z neho zije ??!!
O com to je ked sa niekomu nevyplati pracovat,lebo ma viac ako ten co maka ??!!
anonym | 18-11-2013 14:11:27
Dnes ráno som bola nútená ísť na poštu zaplatiť šek za plyn, nakoľko to bol deň splatnosti, takže ma nemohli odradiť ani davy čakajúcich r---v. A tak taká jedna mladá šumná dievčina stojaca predomnou, tipujúc jej ani nie 20 rokov mala dnes krásny deň 265 éčiek. Určite dobre zarobila pred materskou dovolenkou. Vivat Kotleba!!! Nie jedného treba, ale treba ho naklonovať a posadiť do kresla každého kraja!
hombre | 18-11-2013 12:22:49
Venujte prosím trochu času tomuto blogu: http://citaj.blog.pravda.sk/2013/11/13/nechcel-som-o-kotlebovi-ale-media-ma-prinutili/
Lekcia | 14-11-2013 21:08:19
Drzim Kotlebovi palce ... Nezdielam jeho nazory ani s nimi nijako nesympatizujem.. Mam iba uctu k jeho volicom... Na rovinu : Mali sme tu uz jedneho co chcel pre ciganov rezervaciu a do Budapesti chcel posielat tanky... Jeho strana bola najmenej 2 x v parlamente a aj sucastou vlady.. A vysledok ? Ani rezervacia ani tanky na Budapest iba rozkradnute fsetko co rozkradnut v ramci svojich ministerstiev rozkradnut mohli... Kotleba je zbytocne demonizovany... Na urovni VUC netvori zakony a tak aj keby bol zupanom vela toho co hlasa naplnit nemoze.A ked uz ma CHARIZMU ktorou dokaze oslovit volicov moze ju vyuzit aj pri inych temach zaujimavych pre ludi, ktore nebudu take uletene...
anonym | 14-11-2013 19:59:06
Pevne verím, že sa Kotleba stane županom. Po rokoch neriešenia problémov Rómov sa situácia dostala do štádia, kedy je potrebné ju naozaj začať riešiť. Tá chvíľa je tu. Všetky doterajšie (ne)riešenia zlyhali, preto je potrebné dať možnosť realizácie iným riešeniam.
Peter Klokner | 14-11-2013 19:41:13
Po zverejnení výsledkov volieb do VÚC v BB kraji zaperlil Fico tvrdením, že žiadny extrémizmus neporazí ľavicovú politiku. Toto tvrdenie možno platí v SRN, Francúzku alebo Rakúsku, rozhodne však nie v našom kocúrkove. Nekonečné podceňovanie cigánskeho problému sa 9.11.2013 stalo konečne problémom nielen pre jednoduchých ľudí ale aj pre populistov a verbálnych socialistov.
A to je v tomto momente tá najlepšia správa pre občanov.
Nie dennodenná drobná cigánska kriminalita, nie permanentný kakáč na zákony vďaka faktickej priestupkovej imunite, nie trauma osamelých dôchodcov žijúcich v permanentnom strese a strachu o holý život kdekoľvek v blízkosti cigánskeho ghetta, nie systematické obťažovanie a okrádanie pred nákupnými centrami a dokonca nie ani trend 14-ročných rodičiek a s tým spojené plodenie potomkov predurčených ešte pred pôrodom stať sa invalidom. Nič z toho nebolo dostatočnou motiváciou. Tou bude určite až tento šok z preferencií pre Kotlebu.
Perfektným marketingom /a samozrejme vďaka horšiemu chápaniu súvislostí tretinou voličov/dokázala táto vláda politicky ale aj prakticky znefunkčniť a rozložiť pravicovú opozíciu. So skutočnosťou, že frustrácia občanov sa len tak ľahko nevyparí zjavne na Súmračnej nekalkulovali. A to by bol v marci ale aj v nasledujúcich voľbách prúser. Lebo extrémisti neprivatizovali a dokonca nemali žiadne aféry a proti takým sa kampaň robí naozaj ťažko a obzvlášť ak majú tak jednoduchú a geniálnu nosnú tému ktorej rozumie aj volič Smeru.

Osobne sa domnievam, že Kotleba sa županom naozaj nestane. V kútiku duše mu však držím palce, ab prehral o vlások. V opačnom prípade budeme totiž zasa iba svedkami žvástov o uvedomelom voličovi a sľube ďalšej porcie nedefinovaných imaginárnych istôt.
Jozef | 14-11-2013 12:28:25
ich sused, ktoreho sa to tykla dokonca aj poziadal o vystupenie na zastupitelstve a to mu umoznili. Ostatne by asi mal povedat on. A myslim, ze stavebne konanie este bude vyhlasene a tam sa mozu vyjadrit dotknute strany. Ale ci to pomoze?
Peter pre Jozef | 14-11-2013 12:24:38
Nikto sa nikoho nepýta?Nikto nemá pripomienky z okolobývajúcich?Vytiahnu to až po voľbách?Prečo je okolo toho pomerne ticho?Na Trnavskej budú znehodnotené všetky pozemky a nehnuteľnosti a nepredajné!Nech tam policajti urobia v Akume služobnu!Lutujem obyvateľov okolo tohto Geta!!
anonym | 14-11-2013 12:15:12
Zadĺženým cigánom z fc Barcelony a realu fandi cele Slovensko, ešte aj cez euroval posiela do Španielska peniaze.
Jozef | 14-11-2013 12:14:32
je to pravda. na zastupitelstve to schvalili.

http://www.mz.sered.sk/materialy/vo_11_14/20131112/20131112_Z10A4_dovodova_sprava.pdf
Peter | 14-11-2013 12:07:26
Neviem čo je na tom pravdy,ale dopočul som sa že na Trnavskej chcú nadstavovať nad sociálnymi bytmi!Je to pravda?
gulak | 14-11-2013 10:39:52
Myslím si,že časom na východe-bude druhé Kosovo-čo tak použiť heslo zufalých daňových poplatníkov z r.1938--dejte nám zbrane,dali sme si na ne---
postavme Titanic | 13-11-2013 21:45:26
prispejem. pošlime ich na výlet okolo grónska...
vždy pripravený | 13-11-2013 20:19:05
Politici, tá špinavá a zkorumpovaná banda darmožráčov??? Nech si Gigáni berú ich nakradnuté majetky. Tunel Sitina, samozrejme klasický Dzurindotunel Branisko , jeho pár bytíkov, Ficov maličký vihohradík a čo ja viem čo..... a potom nech páni politici zdochnú. Takže Cigáni, viete, kde Vás čakajú nebesia, keď Vás Angličania pošlú do pôrodných ciest Vašich 12 ročných matiek.... Tu to voláme do p í č e. Češť Vašej práci!
čo je toto za štát? | 13-11-2013 19:32:19
práve som pozeral TV správy na markíze,"neprispôsobiví"na východe zaútočili na domáce zvieratá,ošípaným zaživa dolámali nohy,odrezali hlavy,zabíjali hydinu,majitelia plakali na kameru,starosta prosil aby sa prijali aspoň tvrdšie zákony,ľudia už neveria nikomu a že vraj radšej už ani nebudú nič chovať,keď ich nikto nevie ochrániť...
A ja sa len tak na okraj pýtam,čuduje sa niekto,že o chvíľu Kotlebovci vyhrajú nielen voľby na župana ale v parlamentných voľbách prevalcujú všetkých - je to už len otázka času,budíček páni politici,nie len vlasné korytá!!!
vždy pripravený | 13-11-2013 04:44:06
Nie je tomu tak dávno, čo u nás tá chrapač v Anglicku písala akí sme národ rasistov a Cigáňom v kuse robíme zle a čo ja viem ako ich diskriminujeme. Vteda sme si viacerí želali odchod týchto našich počiernych,usilovných a pracovitých ľudí do lona demokracie do Londýna.Veď v Anglicku aspoň trochu aj priberú na váhe, keď zo Slovenska ochdádzajú vychutnutí a sú samá kosť a koža.Takže naši milí zakladatelia demokracie vo Veľkej Británii dostali možnosť s týmito ľudmi spolunažívať v mieri a pokoji. No a ich skúsenosti sú takého.Toto píše ich bývalý minister vnútra. A tu si pár hajzlíkov dovolí napádať pána Kotlebu.Však sa preberte, Kotleba robí len to a správa sa k doteraz ešte Rómskej menšine tak ako demokrati v Anglicku.Vo Francúzsku ich majú dávno plné zuby. Asi prečo? Nech sa Cigáni najprv zamyslia sami nad sebou a potom žiadali aj primerane práva.

Úvod
»
Zahraničné

Britský exminister žiada slovenských Rómov, aby zmenili svoju kultúru: Hrozí explózia!
David BlunkettDavid Blunkett
pred 5 hodinami

LONDÝN - Bývalý britský minister vnútra David Blunkett vyzval slovenských Rómov žijúcich v Británii, aby "zmenili svoju kultúru". Znečisťovanie okolia odpadkami a odmietanie posielať deti do školy spôsobuje podľa jeho slov "pochopiteľné napätie" v jeho rodnom Sheffielde. Píše o tom dnes britský denník Daily Mail.

Obyvatelia Sheffieldu už zorganizovali pouličné hliadky, ktoré majú "bojovať proti antisociálnemu správaniu Rómov", píše denník. Podľa neho žije v Británii viac ako 200.000 Rómov, najmä z východnej Európy. David Blunkett varoval, že príval rómskych migrantov môže v britských mestách vyvolať nepokoje. "Trenice" medzi Rómami a miestnym obyvateľstvom môžu podľa neho viesť k "explózii" rasového napätia.

Exminister konštatoval, že kultúrna priepasť medzi komunitou v Sheffielde a Rómami je oveľa väčšia než medzi "bielymi Britmi a pakistanskými imigrantmi". "Rómska mládež pochádza z prostredia, ktoré je kultúrne oveľa odlišnejšie, pretože žili na okraji lesov, nechodili do školy, neboli zvyknutí na pravidlá každodenného života. Musíme to zmeniť," zdôraznil Blunkett.
Exminister zároveň vyzval políciu, aby presvedčila Rómov "netráviť celý čas na ulici" a neznečisťovať okolie odpadkami. Britskú vládu obvinil z toho, že "strká hlavu do piesku" v súvislosti so skutočným počtom Rómov v Británii. V roku 2011 totiž oficiálne odhady hovorili o "relatívne málo" Rómoch žijúcich v krajine.

Daily Mail citoval aj starostu dvoch rumunských dedín. Gabriel-Adrian Koller povedal, že polovica obyvateľov sa chystá do Británie, keď v januári padnú príslušné obmedzenia. Je presvedčený, že 50 percent z 1100 obyvateľov chudobných obcí Berini a Uliuc zrejme odcestuje do Británie za vidinou vyšších platov a štedrého sociálneho systému. "Jediné, čo v januári v dedine zostane, bude koza," dodal starosta.
pato | 12-11-2013 16:29:04
Z vysledkami volieb Robko spokojný nebol,
to bolo na ňom vidieť on býva väčší frajer. Pravica na to, že nič dokopy nerobia, nedopadla tak zle.Ludia konečne začínajú mať smeru dosť, ale neviem či niekto túto energiu dokáže uchopiť.
anonym | 12-11-2013 15:02:09
Fico je lavicový extremista a demagog.
Spoznaj výrok extrémistu | 12-11-2013 13:55:05
"Rómsky problém nevyriešime bez ústupkov v ľudských právach.

....buď povieme všetkým, že situácia na Slovensku je extrémna a na extrémnu situáciu sa musia prijímať extrémne opatrenia, alebo budeme ďalej len bľabotať...

Nám neuveriteľne deformuje číslo nezamestnanosti obrovský počet Rómov, ktorých na Slovensku máme. Dobre vieme, že ide o ľudí, pre ktorých sa ťažko hľadá práca, ktorí sú ťažko rekvalifikovateľní, kde sú veľmi ťažké pracovné návyky a pracovná disciplína. Keby sme tento problém nemali, tak je naša nezamestnanosť na úrovni možno 8 či 9 percent.

Je jedno, či to je menšina rómska, inak orientovaných ľudí, menšina názorová, alebo etnická,“ vyhlásil v Martine.„Stáva sa módnou zvyklosťou, že od menšín na Slovensku vídame najmä požadovačnosť, ale nijaké povinnosti voči štátu. Skôr natiahnuté ruky, zato takmer minimálne pestovanie občianskych cností.

Náš nezávislý štát sme prednostne nezakladali pre menšiny, akokoľvek si ich vážime, ale najmä pre slovenský štátotvorný národ, lebo práve Slováci nemohli v bývalom spoločnom Československu rozvinúť všetky svoje schopnosti a talent.

Máme obce, kde nám tak prudko stúpa počet rómskych spoluobčanov, že zrazu zisťujeme, že budú môcť voliť vlastných primátorov, vlastných starostov.

Hovorili sme o tom len hypoteticky, poďme dávať prídavky len po tretie dieťa. Všetci predsa vieme, že rómske rodiny majú veľa detí len kvôli príjmu peňazí. Ako náhle sme tú tému otvorili, poďme diskutovať na tému rodinné prídavky len pre tri deti a dosť, už som mal na krku ľudskoprávnych svätuškárov z celej Európy."

Toto sú výroky R. Fica. Prečo je Kotleba nazývaný extrémista?
pre Jozef | 12-11-2013 10:12:05
napísal ste to veľmi presne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-11-2013 08:16:00
sereda | 11-11-2013 23:19:31 | - uz Vase rozmyslanie je smutne. Nie v moj neprospech, aj ked sa cudujem, ze mozete napisat to, co ste napisali. Je to vo Vas neprospech, lebo Vy robite zo seba pre uplnu neznalost Vasich prav (a povinnosti) ustanovenych zakonmi otroka vsade, kde to je len mozne. Pripadne vsade tam, kde kde to ini chcu.

Jozef ma predbehol. Ale citoval Vase prava naozaj kvalitne.

Este tu je SBS. Aj pracovnik SBS ma iba prava stanovene zakonom a verte mi, ze ak som si vedomy, ze som nic v obchode neukradol, tak ma neprehlada ani SBS-kar a ak ma niekto z kradeze obvini, rad pockam na prichod hliadky PZ.
;-)

No to sa samozrejme tyka len ludi, ktori fakt nic neukradli. Preventivne prehliadky tasiek su jednoducho nepripustne!
Jozef | 12-11-2013 08:06:00
takto to vyzera, ked ludia nepoznaju svoje prava.
Takemuto narodu sa potom velmi dobre vladne.

Prezeranie tašiek spotrebiteľom predávajúcim je svojvoľným aktom predávajúceho. Žiadny predpis obchodníkom nedovoľuje kontrolovať zákazníkovi obsah jeho nákupnej, či inej tašky. Ani pred vstupom do predajne, ani vtedy, keď zaplatil a z predajne odchádza. Ak tak urobí neoprávnene, zasahuje do osobnej imunity zákazníka - občana.

Ak má predávajúci podozrenie, že zákazník v predajni kradol, môže ho vyzvať, aby počkal na príchod policajtov a zatiaľ ho zadržať ako osobu podozrivú zo spáchania trestného činu. Toto však môže urobiť iba vtedy, ak zákazníka pristihol pri krádeži. Nemôže spotrebiteľa svojvoľne zadržať iba preto, lebo odmietol ukázať obsah svojej nákupnej tašky.

V prípade, že predávajúci zadrží spotrebiteľa, musí ho odovzdať orgánom činným v trestnom konaní. Len tie majú právo vykonať osobnú prehliadku zadržanej osoby.

Ak predávajúci zadržal spotrebiteľa iba preto, že ten odmietol ukázať obsah svojej tašky, mohlo by sa stať, že kupujúci ho zažaluje za porušenie základných ľudských práv, pričom by mohlo ísť aj o trestný čin obmedzovania osobnej slobody.
sereda | 11-11-2013 23:19:31
pan majko to nesrandujem pri pokladni ste poviny ukazat tasku no vi asi nie lebo ste majko pokladnicka vas vyzve ukazat tasku vy asi nechodite do obchodou
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-11-2013 22:06:22
seredan | 11-11-2013 22:04:28 | - nesrandujte. Nikdy odo mna tasku nik nechcel a ak by chcel, tak urcite nie predavac. Ale to je na samostatny clanok.
seredan | 11-11-2013 22:04:28
pan majko aj v lidly musite pokladnicke ukazat tasku tak kde je pravda
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-11-2013 20:02:28
gulak | 11-11-2013 19:41:52 | - ziadna pokladnicka nema narok nazerat Vam do tasky. Nikdy!
gulak | 11-11-2013 19:41:52
Cigáň je len cigáň-na takých platí-len malý dvor a veľký bič-je to časovaná bomba,ktorá čoskoro vybuchne-politici a boháči si postavili sídla,kde sa cigoši nedostanú-a je im jedno,že mladíci s cigánskych osád kradnú a niekedy aj zabíjajú...ked idem do Kauflandu,alebo navštívim Billu-tak tam malý cigoši veselo jedia čokoládu,alebo iné fajn dobroty-a najviac ma serie,ked mi pokladníčka povie,aby som jej ukázal nákupnu tašku-tak jej poviem,že tašku jej neukážem,pretože tam vzadu,cigáni žerú čokolády-a ona povie,že to nie je jej vec- a tak jej oznámim,že ukazovanie tašky tiež nie je moja vec-na cigošov by platil taký Lukašenko a jeho milícia...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-11-2013 19:21:51
Seeker | 11-11-2013 18:15:48 | - Kotleba nikdy nemusel mat ziadnu zgendu, keby Romsky problém - a ten tu naozaj je roky - systematicky riesili vlady pocas aspon poslednych 10 rokov.

Dnes jednoduche riesenia jednoducho nejestvuju.
Su riesenia zle a este horsie.

Staci pozriet sa okolo seba. A to u nas je dituacia uplne odlisna od vychodu, juho vychodu ci severovychodu Slovenska.

U nas su mnohi Romovia na tom fiancne ovela lepsie, ako bezni pracujuci ludia.

Na vychode je vsak situacia ina. Vie povedat ten, kto niekedy isiel okolo Rómskych osad, v ktorych deti nemaju zakladne hygienicke navyky a pod. Kde ludia ziju v odpadkoch a v podstate bez vzdelania.

Je potrebne uvedomit si, ze aj toto su obcania SR s pravami, no plnenie si povinnosti od nich vymozeme iba tazko. Bud na to nemaju alebo na to nemame my.

Aj u tychto ludi funguju zakladne pudy sebazachovy a ked raz budu hladni, nechcem s rodinou byt v ich blizkosti.

Tu naozaj pomoze iba radikalne (nie rasisticke ani extremne) zakrocenie zo strany vedenia statu, samosprav a ich zamestnanie aj za cenu, ze budu naozaj robit prace, ktore by inak bolo mozne vykonat ovela rychlejsie, kvalitnejsie, lacnejsie a teda efektivnejsie s technikou.

Jednoducho nesmu dostavat zadarmo uplne nic, nakolko nik z nas zadarmo nedostane nic.

Jednoduchy pohlad - zakony pre kazdeho rovnako a ziadna negativna, no ani pozitivna diskriminacia.

Toto ponuka legislativa a su dovodne obavy, ze prave Kotlebove predstavy su ine.

Plne schvalujem jeho postup na svojich pozemkoch v Krasnohorskom Podhradi. Nie je predsa tolerovatelne, aby bezny clovek musel mat povolenie aj na psacu budu na vlastnom pozemku a inej (akejkolvek) skupine obyvatelov, bolo roky tolerovane postaveni si chjdy bez povolenia a to este aj na codzom pozemku.

Cim dalej budu kompetentni odkladat problem, tym vacsim bude pre nase deti a vnukov.

Takto vaznou pozitivnou diskriminaciou (pozname z praxe) v konencom dosledku ublizujeme samotnym ciganom. Ono raz to totiz bude musiet skoncit, lebo nebude mat kto robit ani na beznych dochodcov, nie to este na tych, ktori su nimi skoro od narodenia.
názor | 11-11-2013 18:51:11
No možno má občas Kotleba reči ale zase ved kopec rečí majú aj ti šialenci čo sa nazývaju poslancami NRSR a mi ich tu musíme trpieť darmošlaopov radšej Kotebu ako ich.
zakon | 11-11-2013 18:40:00
presne tak, konečne treba ukázať tým pánom v bielych koseliach, že už kypí hrniec trpezlivosti. Nesúhlasím s rasistickými názormi, ale treba raz a navždy porobiť poriadok s ciganmi a nielen nimi, tiez by som volil Kotlebu, škoda že nie je v Trnavskom kraji .
Seeker | 11-11-2013 18:15:48
Ludia, spamatajte sa, cigani nas okradaju a špinia, politici to iste a ešte viac, a vsetci idete osierat Kotlebu !!!
Sme obycajne ovečky - podme sa trosku popásť na asfalt !
Rasisticke je davat byty a domy ciganom zadarmo a my slovaci si musime brat dozivotne hypoteky ! Hanba - skorumpovany stat...
Občan | 11-11-2013 16:57:13
Držíme mu palce !!!!!
anonym | 11-11-2013 15:34:15
Keby som bol v BB kraji taktiež volím Kotlebu. Má vysokoškolské vzdelanie, teda nie je hlupák a vie čo robí,teda len to, na čo ľudia už dlho čakajú. Dúfam, že v druhom kole vyhrá a bude sa zasadzovať za poriadok v tomto štáte.
Peter | 11-11-2013 14:17:52
A ja som tam nenašiel žiadne extrémistické počínanie Kotlebu!Ved už sa neskovávajme a verejne si priznajme,že robí to čo si prajeme všetci!Poriadok a práva a povinnosti pre všetkých rovnako je extrémizmus?Tí čo sú tam už dvadsať rokov si myslia,že tam povinne dalších dvadsať rokov budú odrbávať a nič sa nikomu nestane!Ludia čo ho volili tam bývajú,žijú a vedia prečo ho volili!Konečne otvoril niekto oči na slovensku!Nejaké drísty o extrémizme tu nie sú na mieste!Extrémisti sme potom všetci čo si prajeme konečne poriadok a nejakú disciplínu v tomto štáte!P.Majko ak bude článok o Trnavskej alebo Cukrovarskej,drogách čo sa tam predávajú tak budete vymazávať príspevky alebo blogy z titulu extrémizmu?Držím mu palce v druhom kole!česi nám idú príkladom a zavárajú tých hajzlov čo verejne kradnú a odrbávajú !Poslali ich do .....vo voľbách!Nasledujme ich!
seredan | 11-11-2013 11:54:29
Cigáni traste sa !!!
v skratke | 11-11-2013 10:59:57
veď práve...
re:v skratke | 11-11-2013 10:35:49
"Extrémizmus je definovaný ako neštandardné správanie, prípadne ideológia, ktoré sa významným spôsobom odlišujú od všeobecne akceptovaných a zaužívaných stanov. Extrémizmus nemusí automaticky znamenať kriminálne konanie, ...ved to je o Smere,hzds ,sns
v skratke | 11-11-2013 09:53:30
kotleba našim politikom nevyhovuje z jedného dôvodu: takíto politici by prišli o svoju "prácu". preto ho považujú a vyhlasujú za extrémistu. je to vôbec extrémista?

wiki:
"Extrémizmus je definovaný ako neštandardné správanie, prípadne ideológia, ktoré sa významným spôsobom odlišujú od všeobecne akceptovaných a zaužívaných stanov. Extrémizmus nemusí automaticky znamenať kriminálne konanie, ..."
seredan | 11-11-2013 09:45:25
100 krat by som dal hlas jemu ako madarom. Kotleba je ako tak jediny clovek ktory bojuje tam kde zakon zlyhal a trpia nevinni ludia. Tato krajina potrebuje radikalne riesenia pretoze kazdy kravatak naslubuje hory doly a ked sa dostane do kresla tak rychlo pohopi ze aby sa tam udrzal tak treba hrat na dve strany a zrazu predvolebne sluby padli tak ako aj jeho charakter zalozeny na peniazoch.
Neni mozne aby napriklad rom si postavil dom na cudzom pozemku a majitel pozemka si nemoze pomoct ani zakonom. Kazdy tam hore dava od toho ruky prec aby nahodou nebol oznaceny za rasistu... To kde uz sme ? Problem je v tom ze slovensko dostava velke peniaze na romsku problematiku z EU ktore sa tunuluju kade mozu a za to treba ustupovat romom aby nahodou sa nestazovali tam hore ako sa maju na svk zle...
Sme dopadli !
anonym | 11-11-2013 09:19:55
Extrémistom nazvali Kotlebu iba médiá. Kto sú v skutočnosti extrémisti? Nie tí, ktorí krajinu dohnali do súčasného extrému? Keby som býval v BB kraji, tak ho volím. "Konvenční politici" neurobia nič a ešte raz nič. Dajme šancu druhým.
uzkoprsi Slovaci! | 11-11-2013 09:08:44
1. Iluzia - volim svojho jedineho najlepsieho kandidata na poslanca. Nech je to Majko, Macho, Fero, Miso. Poznam len svojho jedineho.. Vysledok:
napr. 7 volicov zakruzkuje len jedineho kandidata (okrsok GA).
Ini ("juzni") volici zakruzkuju svojho najlepsieho + 6 dalsiec, este podla nich vyhovujucich. Vysledok ? Naskok max. 7:1 v neprospech tych "jedinackov". Nech sa paci..
2. Neschopnost jednoty, jesitnost. Hned prvy smer - navrhne plnu"silu" svojich 7 ksndidatov, ziadny kompromis, podporit aj ineho.Dalej neshopni kandidati- xiadne vysledky ako poslancov (vuc, mesto), ci dokonca hlasovanie proti vseobecne ptospesnym navrhom, podpota uzkych skupin.
3.Revolucia, ci vezmeme do ruk spat moc? ako to pred par dnami odznelo. Zmena vedie ce volby ako poynamenal nedavno p.Majko. A ludia si uz aj vyberaju - vid BB. Je to ich plne pravo a vyjadrenie. Inak nejeden im tu moznest yeraz mozno aj zavidi, voci nasej dileme v kraji urcite. Inak radsej neist volit ako znova smer, aj kby vyhral "Madar" A vobec si to neprotireci s Kotlebom. Proste naozaj alternativa.
PS:
Este nech mi niekto vysvetli extremistu Kotlebu, v com, konkretne.
Nie iba pohlafy, komentate, predpojatost. Inak zaujimave, ze sa s nim nikto neporozpraval z medii.. Zeby strach, ze pride naozaj alternativa, kedy uz naozaj pride k zmene ?
Vobec nie IBA ohladom neprisposobivych mensin, ale aj neprisposobivy h politikov
anonym | 11-11-2013 08:32:52
Kotleba využíva to, že je tu dosť ľudí hrdých na štát, ktorý si ako jediný na svete priplatil za vývoz svojich židov na miesta, kde ani len voda v sprchách netiekla. To Oskar, ten je iný, slušný človek, dokonca až tak, že drvivá väčšina národa by ho bez najmenších problémov akceptovala ako suseda, čo je medzi kandidátmi pozoruhodná výnimka. Tieto pocity sú zrejme vzájomné - aj on by zrejme mal za suseda radšej v zásade hocikoho iného, než aktuálne má.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign