Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Konečne sa veci menia k lepšiemu. Víťazí logika, právo a občan! Buďme na svoje mesto hrdí priatelia... - AKTUALIZOVANÉ: stále sme v...

Miloš MajkoDátum01. 04. 2015 09:06:23TémaAktuálne témy
200

Naozaj je úžasné, keď človek môže povedať, že dlhoročná práca nielen jednotlivca, ale tímu ľudí nezostane nepovšimnutá. A že spravodlivosť existuje. Konečne!

Dnes skoro ráno sme konečne našli podpísanú nájomnú zmluvu na priestor pre studio  SOL na dobu  25 rokov. Konečne sa nemusíme trásť ako bežní podnikatelia, či si prípadní noví poslanci MsZ nezmyslia vysáčkovať nás len preto, že všetkým občanom za vlastné peniaze umožňujeme slobodne vyjadrovať názory a pýtať sa na prácu ľudí, ktorých z vlastných daní platia na to, ako prácu vykonávajú.  Konečne po 8 rokoch dovrovoľníckej práce sme dosiahli úspech...  Dobrí ľudia existujú a asi sme nevolili až tak zle, ako sme to videli po voľbách.

V e-maili som si našiel aj odpoveď  primátora mesta vo veci predaja budovy bývalého predškolského zariadenia s uznaním, že poslanec Kurbel mal pravdu. Sú tu silné ročníky a mesto naozaj potrebuje do meterských škôl umiestiť skoro 70 detičiek. Ich rodičia potrebujú pracovať, aby nepodochli a deti potrebujú socializáciu a zábavu adekvátnu veku v kolektíve kamarátov  pod dohľadom šikovných učiteliek, nie počítačové hry a FB o malinkatého malička.

Za úspech tiež považujem zmenu stanoviska vo veci územného plánu mesta. Tlak verejnosti, ale hlavne logické argumenty desiatok ľudí aj niekoľkých poslancov MsZ zabrali. Konečne uznali, že nie je normálne presmerovať nákladnú dopravu dnes idúcu okolo domu poslankyne  Vydarenej a firmy poslanca Starečka pred domy obyvateľov inej ulice. Uznali, že logiku má obchvat nie obydlí poslancov, ale obchvat mesta tak, ako to robia v Galante a iných mestách, v ktorých zdravý rozum vyhral už dávno.

Hlavne rady pacientov pred poliklinikou od skorého rána, vlastne noci a ich nespokojnosť so stavom na poliklinike od jej predaja súkromnej firme určite donútili poslancov k tlaku na tých, ktorí sa zaviazali úroveň zdravotnej starostlivosti zvyšovať. Vyzerá to teda tak, že už o niekoľko dní prídu ponuky lekárom roztrúseným po celom meste k návratu do priestorov polikliniky. "Že tak to je logické, ide o dobro pacienta. Je predsa hlúposťou, aby v priestoroch polikliniky sídlili veľkosklady  a firmy a pacient za lekármi aby musel pendlovať kade tade..."

Logika konečne zvíťazila aj v rešpektovaní zákonov našej krajiny. Síce len z počutia, ale predsa som sa dozvedel, že vedenie mesta uznalo niekoľko faktov. Nie je normálne aby volený funkcionár - predstaviteľ mesta verejne obhajoval zjavne protizákonné konanie mesta vo veci stavby bez stavebného povolenia z našich spoločných peňazí a dokonca užívania onej stavby bez kolaudačného rozhodnutia.  Jasné, mysleli sme si že to je blbosť. Ešte ospravedlnenie sa občanom ktorí pod hrozbou pokuty musia konať podľa zákona a bude to kompletné.

No a dorážka - tak oni vedeli, že podmienky vo výberovom konaní na hlavnú kontolórku boli nad rámec zákona! Konečne to aj uznali a vyzerá to tak, že pani kontrolórka si balí osobné veci zo šuflíkov vo viere, že odíde s akou takou cťou, keďže je úplne logické, že aspoň ten kontolór by mal byť zvolený  zákonne, aby mohol  občan aspoň ako tak veriť tomu, že aj jeho kontroly budú vykonávané podľa zákonov SR a EÚ a nie podľa príkazov toho, kto návrh výberového konania spracoval a poslancom MsZ predložil.

- - -

Začínam byť spokojný s mestom v ktorom žijem a vychovávam svoje dieťa. Len sa bojím, že keď to takto pôjde ďalej,  SOL stratí svoj význam a ja sa budem musieť poobzerať po inej  "zábavke".

- - -

AKTUALIZOVANÉ o 13.30 hod.

Dnes predsa len o niečo skôr, ako po iné roky aktualizujem svoj  1. APRILOVÝ príspevok.

Chápem, že nielen ja, ale veľa slušných obyvateľov nášho mesta by sa chcelo ráno (nielen na 1. apríla - vlastne ani v tento deň...) zobudiť do situácie, v ktorej by platili zákony krajiny pre všetkých rovnako. Bez výnimky. Chceli by sme stav, v ktorom by volení zástupcovia nie že len nemohli, ale hlavne  NEDOVOLILI by si spoločné financie prideľovať na základe lobizmu silných záujmových skupín a robiť nie v prospech väčšiny, ale tak, ako rozhoduje menšina.

To by sme ale museli voliť ľudí, ktorým pojmy etika a morálka niečo hovoria. Ľudí, ktorí si nedokážu sadnúť pred občanov v zasadačke a s plechovým ksichtom   pred kamerou sa VEREJNE VYJADRIŤ, že  SCHVAĽUJÚ PROTIZÁKONNÉ konanie, nakoľko PROTIZÁKONNE POSTAVENÁ STAVBA slúži ľuďom.

Áno, vem si predstaviť aj v praxi  VEREJNE SCHVAĽOVANIE protizákonného konania. Ale  maximálne tak  zločincom sediacim v Leopoldove a nie voleným vrcholným predstaviteľom mesta, v ktorom žije a platí dane cez 16 000 obyvateľov.

Priatelia, z môjho článku  ŽIAĽ NIE JE PRAVIDIVÉ ÚPLNE NIČ! 

Ani tá 25 ročná zmluva na štúdio, ktoré kompletným technickým zariadením vybavila súkromná firma a všetku techniku používala na šírenie pravdivých  informácií v našom meste, vlastne v celom regióne. Pre vás, občanov. 

Zo štúdia sme sa odsťahovali túto noc - VYHODILI NÁS (výpoveď z nájmu). Teda, vlastne nie nás, ale vás občanov. Pretože  SOL nie je o súkromnej firme, ale už 8 rokov o nás všetkých. A nevyhodilo nás  MESTO SEREĎ, ale konkrétni volení zástupcovia nás občanov a úradníci, ktorí sú nami všetkými platení. Či sú na výsledky svojej práce hrdí, písať nebudem. Nemám totiž vo zvyku prezrádzať názory ľudí prezentovaných medzi štyrmi očami...

Samozrejme v súvislosti s vyhodením z mestských priestorov tu VEREJNE prehlasujem, že exposlanec  Marián Sidor plní svoje sľuby, ktoré svojim voličom dal. A ja som ho skutočne volil. Koncom roka mi totiž v telefonáte prisľúbil, že sa osobne postará o to, aby som prišiel o všetky výhody, ktoré od MESTA SEREĎ mám. Marián, ja som nemal, nemám a ani nechcem žiadne výhody. Nepotrebujem ich a na rozdiel od iných (aj poslancov), moja firma nemá žiadne dlhodobé zmluvy týkajúce sa biznisu s mestom. Písomne som sa vzdal obchodovania s mestom aspoň 6 rokov dozadu práve preto, aby som si mohol dovoliť písať pravdu.

Takže pán poslanec sa postaral a tejto téme sa ešte budem venovať v samostatnom článku.

Budem však úprimný, mne osobne to vyhovuje. Postupujeme do úplne iného levelu, nakoľko už o dva týždne bude plne spojazdnené štúdio v priestoroch historického centra Bratislavy.  Výhody a možnosti priameho pôsobenia média v hlavnom meste predpokladám, že nikomu zdôrazňovať nemusím.

Sklamem čitateľov aj v prípade balenia sa hlavnej kontrolórky - musíme počkať na zákon. Podnety su na prokuratúre a o takýchto veciach sa nepatrí  špekulovať  dopredu.

Čo sa týka toho územného plánu, nuž, čo myslíte? Ja to vidím tak, že keby sme poslancov na minulom MsZ PÍSOMNE  neupozornili na niekoľko anomálií opätovne v rozpore so zákonom a keby poslanec Karmažín nedal návrh na stiahnutie predmetného bodu z rokovania, dnes by už bolo rozhodnuté definitívne. Takto je aspoň teoretická šanca, že sa zbadajú ďalší poslanci a spomenú si na SĽUB DANÝ OBČANOM  - voličom.

Vážení čitatelia, takže z  tohtoročného 1. apríla máme viac ako polovicu za sebou. Ja sa pomaly poberiem odovzdať Ferovi Čavojskému kľúče od mestskej miestnosti vo viere, že bude využitá lepšie, ako v prospech tisícov občanov - čitateľov  SOL.

A čo sa týka vier v lepšiu budúcnosť je to obligátne -"občania netušia, akú majú moc..."

Miloš Majko


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-04-2015 07:54:12
Prave v takom pripade bude este dolezitejsie, aby kandidovali slusni ludia a aby mlciaca vacsina volila. Ono totiz zmrdi sa dostanu k moci aj vtedy, ked ich zvoli vlastna rodina majuca profit z ich funkcie.

Taketo upravy systemu boli vzdy robene ucelovo.
Robo Horvath | 08-04-2015 01:00:59
To je hroza. Ak toto naozaj prejde tak uz viac nepojdem ani volit lebo to nema zmysel a mozem sa na takto pracujuceho poslanca akurat tak kolektivne vysrat
obcan | 07-04-2015 20:48:03
Marek | 07-04-2015 17:01:36
Sered je ešte mesto?
Jozef | 07-04-2015 19:28:38
pre p. Kurbel
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/351109-posunu-pripomienky-infozakon-dozadu/
Marek | 07-04-2015 17:01:36
ak to prejde tak zbohom Mesto.
Pavol Kurbel | 07-04-2015 16:34:27
Ak je to pravda, tak je to pekné svinstvo. Asi poslanci vládnej strany potrebujú zatajovať, ako hlasujú. Určite vedia prečo.
pozrime sa čo sa chystá | 07-04-2015 15:55:08
Novela infozákona
Zvláštna je napríklad pripomienka ministerstva vnútra, aby sa údaje o výsledkoch hlasovania obecných zastupiteľstiev, o počte poslancov, zverejňovali bez mien. „Obecné zastupiteľstvo koná ako kolektívny orgán, a preto nepovažujeme za vhodné uvádzať informácie o jednotlivých poslancoch osobitne,“ uviedlo ministerstvo.

V národnom parlamente je pritom nemysliteľné, že by s výnimkou tajného hlasovania nebolo známe, ako jednotliví poslanci hlasovali. Bratislavský mestský poslanec Ján Budaj zdôraznil, že v zastupiteľstve každý hlasuje sám za seba. „Tam nie sú žiadne kolektívne orgány. Táto povera sa využívala celé roky. Keď sa ľudia pýtali, kto zodpovedá za nezmyselné predaje a pod cenu, tak páni z magistrátu odpovedali, že to bol kolektívny orgán,“ priblížil Budaj.
Rezort vnútra však trvá na tom, že zastupiteľstvo je kolektívnym orgánom a rozhoduje spoločným hlasovaním. „Nepovažujeme za vhodné zverejňovanie konkrétnych mien poslancov a spôsobu ich hlasovania. Dokonca ani samotný zákon o obecnom zriadení nevyžaduje, aby sa v zápisnici zo zasadnutia obecného zastupiteľstva zaznamenali konkrétne mená a spôsob hlasovania poslancov,“ uviedol tlačový odbor ministerstva. Podľa neho sa volič môže informovať u konkrétneho poslanca, ako hlasoval, a ten je povinný na požiadanie informovať voličov o svojej činnosti.
viem, že sem to nepatrí | 02-04-2015 22:16:22
ale poprosím admina, aby to správne zaradil. Takto funguje naše SLovensko:
v tejto sekcii v celom SME
Za záhadnú opravu školy zaplatí mesto Košice 400-tisíc
Vydané dnes o 0:00 Autor: Jaroslav Vrábeľ
Zdieľať Zdieľať na Diskusia (2) Nahlásiť chybu Tlač

Podnikateľ nasľuboval. Firma urobila. Potom začali hľadať zmluvu. Nenašla sa.
Je nepochopiteľné, že nakoniec zo sumy 700 tisíc dodávateľovi stačilo 140 a na úrokoch sa napakoval a Ďaľších 208 tisc. Právo po slovensko, skutočne do p...i s takýmto štátom a súdnictvom. Spravodlivé a spráne by bolo určite, keby dodávateľská resp.nástupnícka spoločnosť musela zaplatiť škole rozdiel medzi pôvodne požadovanými 700 tisícami a potom uplatnenými 140 tisícami. Tým by sa éra podvodov na Slovensku definitívne skončila. Ale táto vládna zločinná zgerba nemá na tom záujem. Slováci už sa prebuďte a začnite skutočnú revolúciu proti tomusto zločineckému systému. Lebo tu je to fakt organizovaný zločin vládou a parlamentom.Viď posledný prípad. Poslanec Smeru z Prievidze trestne stíhaný pre teror voči vlastnej manželke.Takže nech mi niekto vyvráti, že zločinci nesedia v parlamente. A na slobode je len preto, že má nahrabané/ podľa mňa nakradnuté/ viac ako JAno ze Seredi, ktorého do base pošlú za ukradnutý chlieb v obchode, lebo zdochýňa od hladu. Právo a spravodlivosť na Slovensku. To snáď niekto nemyslí vážne. Nech žije proletárska revolúcia. Len kto ju začne????
Čítajte viac: http://kosice.korzar.sme.sk/c/7730550/za-zahadnu-opravu-skoly-zaplati-mesto-kosice-400-tisic.html#ixzz3WBTW6DKw
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 02-04-2015 19:05:04
anonym | 02-04-2015 18:50:58
Odpovedať ti nemusí. Skús položiť tuto otázku na MsÚ ak si nechceš prečítať zmluvu o podnájme do konca. A nezdá sa mi, žeby v štúdiu robil zárobkovú činnosť ako ju robí Libresso.
anonym | 02-04-2015 18:50:58
Kto ste že si dovoľujete nazývať diskutujúceho retardovaným? Požiadal som Vás aby ste napísal koľko ste platil za prenájom priestoru,keďže viem koľko platí Marek s Romanom za Libreso. Za to mám byť retardovaný. Má úcta velebnosti. Ešte raz otázka od retardovaného koľko eur ste zaplatil za priestory na učet mesta.A nemusíte sa rozčuľovať,nám retardovaným stači číslo.10, 50, 200 € za toľko a toľko rokov.A aký čas trval nájom. Tiě nám retardovaným stačí číslo. Mesiiac, rok ,5 rokov.
pre ejha | 02-04-2015 13:11:36
Z nevinného žartu? Ako žart mi pripadá krok mesta. Smola že nie je.
ejha | 02-04-2015 12:53:42
Riadna diskusia sa tu rozbehla z nevinného žartu
nikdy nevyhovieš všetkým | 02-04-2015 12:52:10
A pomocníček niekde niečo platí? A pri nich nevieš koľko a vyzbierali a koľko rozdali kedže pomáhajú nepravideľne a v rôznych sumách. Modelári šachisti vojaci a podobné - to mi ani nepríde dôležité v meste. No treba si spraviť futbalový klub to by vám bolo úľav výhod a finančnej podpory ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2015 10:32:54
anonym | 02-04-2015 09:57:50 | - vcera o 16.33 ste sa uz naznacili, ze sme priestor mali zadarmo. Slusne som Vas poziadal, aby ste sa pozreli do zmluvy. A nasldne sa vyjadrili.

Na druhy den pisete to iste. Prepacte, nemozem inak - ste retardovany? To si uz fakt myslite, ze ma nejaky zmysel klamat? Nepochybujte o tom, ze su aj ludia, ktori su schopni zmluvu precitat celu.

Okrem toho, ja som chel zmluvu stavat uplne inak. Primator Tomcanyi to chcel mat tak, ako to nasledne aj bolo.
anonym | 02-04-2015 09:57:50
V Librese chalani musia platiť a za taky isty priesstor niekto platit nemusel. Koľko € zaplatil pán Majko za tie roky. Ak je pravda že nič tak prečo? O čo je lepši ako ostatné záujmové organizácie ako šachisti,modelári,pomocníček,fitnesáci,vojaci.Prečo teraz by nemohol dostať ten priestor niekto ďaľší,ktorý robí verejnoprospešnú činnosť v Seredi .
uvedomte si všetci kde žijeme | 02-04-2015 09:48:54
na Slovensku!!!
dnes som si prečítal a hneď mi aj došlo zle:

Oligarchovia ovládajú Slovensko, žijeme vo feudalizme
Vzťah oligarchie, tej pokútnej spoločenskej skupiny, ktorá ovládla štát, k politikom, je najsilnejším princípom a tmelom slovenskej politiky. Ak oligarchia nestála pri vzniku štátu, dnes je jeho súčasťou, riadi ho a ovláda cez priame väzby na politikov alebo dosadených štátnych úradníkov. Má vplyv na legislatívu, personálnu politiku strán.

O tom alebo onom ministrovi sa bez ohľadu na vládu verejne vie, čí je „človek“, čie záujmy zastupuje, je to jednoducho fakt, nepriznaný, no dobre viditeľný na mondénnych fotografiách z večierkov a rokovaní, vždy keď sa otvára niečo veľké alebo sa niečo ešte väčšie oslavuje, sú tam, ako ochranka, v pozadí, v hokejovej lóži alebo na stavbe.
Vláda nezvolených skupín nie je demokraciou, ale feudalizmom. Slovensko zrejme potrebuje prejsť fázou feudalizmu, poznali sme ju iba zdola, prizerali sme sa, ako funguje, ako si delí krajiny a ovláda ľudí, tak si to teraz užívame. Teda ako kto.

Učitelia a zdravotné sestry musia mať pri čítaní správ o tom, koľko peňazí zmizlo, kto žije v Karibiku, čo sa nezaplatí, depresívne stavy. Po neoliberálnych rozprávkach z 90. rokov o tom, že kto pracuje, má a kto pracuje veľa, má viac, prišlo rozčarovanie. Hospodársky zázrak je v krajine realitou iba pre zopár rodín, ktoré sa, na feudálny spôsob medzi sebou pospájali a dnes ovládajú takmer všetko.

http://komentare.sme.sk/c/7730778/oligarchovia-ovladaju-slovensko-zijeme-vo-feudalizme.html

TOTO JE PRAVÉ SLOVENSKO,nie tie kecy o demokratickej spoločnosti!
postrach | 02-04-2015 07:59:43
Bol to prejav strachu z ich strany. Strachu z pravdy a odhalenia. Len ukazali, ze maju co schovavat.
sered s.r.o. | 02-04-2015 01:25:18
Páni si zrejme potrebovali zrušením štúdia pomastiť ego.Čo bude ďalej?Páči sa mi tá seredská transparentnosť čo je v záhlaví webovej stránky tejto sročky.Len keby tak aj platila pre všetkých rovnako.
Jdu blejt velebnosti.
Daniel | 02-04-2015 00:12:00
Dobre sa to čítalo, až som sa prebral.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2015 23:30:15
Este snad drobnost - ste si isti, ze najdolezitejsia z clanku pre obcana je ta zmluva? Ja tam vidim nieco ovela vaznejsie...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2015 23:12:58
Fakt odporucam pred akymkolvek vyjadrovanim sa k zmluve, precitat si jej body.
fíha | 01-04-2015 22:56:37
Ako a čo ked mal priestory zadarmo? Keby ich nemal ,nemal by si čo komentovať teraz, nebol by si toľko informovaný a neboli za to ani platený pokiaľ viem všetko robili na vlastné náklady. Hoci si nemyslím že sú na tie priestory odkázaný - keď niečo chcú uverejniť , tak to uverejnia hoc aj s prepáčením z WC. A je tu viac takých čo majú skoro zadarmo a ešte sú aj platený ako čítam - viď záhradník. Pekne si zarobí a nájom má 1E. No komu lepšie??
obyvatel | 01-04-2015 22:35:36
A nieje ten zahradnik nahodou synovec pana zastupcu?
geco | 01-04-2015 22:26:22
ja som uz skoro na toho smiesneho pana sidora skoro zabudol...
obcan | 01-04-2015 17:28:49
aj záhradníka vyhodili, čo mu prenajímajú byt v kulturáku za 1,-eur? Asi nie ten ich poslúcha. Ja o vás pán Majko vôbec nemám strach , len im to dobre natrite
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2015 17:06:02
občan | 01-04-2015 16:33:44 | - s prvou castou Vasho vyjadrenia zameraneho na zatvu s Vami suhlasim. Niet co dodat.

S druhou nie, pretoze to nie je pravda. Precitajte si zmluvu. Je jednoducha - nasledne prosim napiste svoj nazor.

Dakujem.
hombre | 01-04-2015 16:42:45
Z príspevkov niektorých diskutujúcich je vidno, ako sú \"zorientovaní\" o veciach verejných a o dianí v našom meste.
P.S. p Majko, čo by ste chcel? V Ne si môžete zájsť na futbal. Bude tu hrať Bardejov, čo v Seredi ešte nikdy nebolo!-:D
občan | 01-04-2015 16:33:44
Kto vietor seje,búrku bude žať.
Koľko ste platili za priestor, lebo vraj ste tam boli zadarmo niekoľko rokov.Je to pravda?
Pavol Kurbel | 01-04-2015 16:23:45
Pán Hanus, o tom vôbec nepochybujte.
Michal Hanus | 01-04-2015 16:13:40
Verim, ze priestor, ktory opustil Milos uz ma noveho najomnika. Snad nikto nevyhodi najomnika bez toho, aby mal za neho mahradu. Urcite tam noli vsetky priestory preplnene a nebola ina moznost.
Tu nad obrázkom na samom vrchu. | 01-04-2015 15:37:00
Konečne sa veci menia k lepšiemu. Víťazí logika, právo a občan! Buďme na svoje mesto hrdí priatelia... - AKTUALIZOVANÉ: stále sme v...

Miloš Majko Dátum 01. 04. 2015 09:06:23 Téma Aktuálne témy
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2015 13:53:00
AKTUALIZOVANE

- samozrejme ide o prvoaprilovy zart. No tentokrat musim povedat - ZIAL...
pre pre ale no tak | 01-04-2015 13:12:27
Kde v nadpise vidíš dátum 1. Apríl? Ale ani ja tomu článku veľmi neverím a beriem ho s rezervou.
1.Apríl | 01-04-2015 12:29:49
no do frasa :D
daniel | 01-04-2015 12:17:35
Ale pán Kurbel aspom pochopil,že to je fantazmagória ! Občas treba aj rozmýšľať a nie len zbrklo čítať ! Ja vám tu všetkým verejne sľubujem že od zajtra budem mať rád všetkých buzerantov a neprispôsobivých cigánov. Aj tomu uveríte? Poniektorí tu pochopili aký je dnes dátum,tak to berte trošku s rezervou.
Prajem pekný ufúkaný 1.apríl !
pre ale no tak | 01-04-2015 12:16:12
Nepochopili ste článok? Aj v nadpise je dátum 1. apríl! Ja to beriem celé, ako prvoaprílový žart.
ale no tak | 01-04-2015 11:45:28
Pán Kurbel dlhšiu dobu sledujem vaše príspevky. Osobne voči vám nemám v podstate nič kedže vás osobne nepoznám ale vaše príspevky občas vyzerajú ako od človeka ktorý je ako keby tu mal postavenie dákeho VIP člena. Mal by ste sa nad sebou zamyslieť a začať sa správať ako človek vo svojej funkcii zvolený občanmi mesta ktorý náhodou tak ako pán Majko žijú presne v TOM ISTOM meste ako aj Vy. Vôbec sa mi to nepáči. Váš posledný komentár zosmiešňuje aj mňa kedže verím v článok ktorý tu je že si to snáď p. Majko nevymyslel len abt zvíšil počet svojích tém
nespokojnosť | 01-04-2015 11:30:16
Pán Majko budete spokojný až sa to všetko udeje. Ale ešte je veľa vecí, ktoré znepokojujú občanov. Ale dúfame, že aj to sa časom poddá, len treba za to bojovať a dať im najavo, že oni sú tam pre nás a nie pre nich.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 01-04-2015 09:48:55
Len ma mrzí, že tú zmluvu s SOL nepredĺžili na 50 rokov aby mohol v tvojej práci pokračovať aj tvoj syn a nemal hneď problém s priestorom keď pôjdeš do dôchodku :)
Jozef | 01-04-2015 09:46:42
Ale mozno raz bude cely rok 1. april.
Ci uz je?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2015 09:45:48
Pavol Kurbel | 01-04-2015 09:27:16 | - pan Kurbel, Vy tu nezijete? Vy nevidite co sa deje? Spamatajte sa! Vase stale utocenie a vyryvanie - to je demokracia? ;-))
káder | 01-04-2015 09:38:49
ja som na to dosiel asi :D 1.4
Pavol Kurbel | 01-04-2015 09:27:16
Pán Majko, toto čo píšete sa odohráva v akom meste?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign