Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Komisia i zastupiteľstvo v záujme poriadku

Mestské zastupiteľstvo na svojom pokračujúcom rokovaní 21.4.2010 súhlasilo s návrhom komisie verejného poriadku, prevencie a ochrany majetku - uzatvorením dvorovej časti domu na Cukrovarskej ulici č. 181/39 zo strany hrádze a uložilo vykonať opatrenia na zamedzenie prechodu z dvorovej časti tohto domu k priestoru hrádze . Termín: 31.5. 2010 , Zodp.: prednostka MsÚ Termín plnenia sa blíži a nakoľko som sa 5.5.2010 nemohol zúčastniť stretnutia k tejto veci na MsÚ v Seredi, vedúci odboru životného prostredia Mgr. R.Gablík ma o spôsobe realizácie uvedenej úlohy informoval telefonicky. Dnes som s pánom M.Majkom navštívil miesto činu, aby som mal úplnú informáciu o najmä o tom, akými cestami-necestami sa za plot a hrádzu môžu dostávať rôzne druhy odpadu. V tesnej blízkosti telesa hrádze sú ako „odpad“ odložené tri nákupné vozíky z niektorého blízkeho obchodu. Tipujem na Kaufland. Odpad to určite nie je a tak touto cestou upozorňujem vlastníkov týchto vozíkov, že sa mýlia, ak si myslia, že tí, čo si v nich tovar odviezli až domov, privezú tieto aj späť. A teraz k vynášaniu smetí. Terajší stav bude v dohľadom čase zmenený a kontajnery budú mať svoje stanovisko vo vnútornej časti dvora. Samozrejme, že všetky „prielezy“ a „pauzy“ v oplotení budú uzatvorené. Podľa finančných možností bude v ďalšom období táto časť mesta monitorovaná kamerami. Ich zakúpenie na uvádzanom rokovaní MsZ schválilo.


Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Robo | 28-05-2010 14:18:43
Ziadna reakcia, ze by ticho pred burkou ? Alebo som moc trafil klincek po hlavicke.
Robo | 27-05-2010 13:51:38
A takychto neriesenych problemov je daleko viac.Ved aj na ul.Pod hradzou je stav.material a panele su oprete o hradzu uz viac ako 10 rokov.A udajne sa tam tiez stavia nacierno.A kompetentni a zodpovedni veduci pracovnici akoze v pohode.Ved plat ide, tak naco to riesit? Treba ich z tychto postov vyhnat a to co najskor,nakolko nie su schopni riesit aj taketo problémy. Ja viem, najlahsie je len podpisovat zakazky a mat z nich percenta a provizie. Potom to tak aj v nasom meste vyzera.
lubo | 27-05-2010 09:25:49
som sa nepodpisal, aj ked v mojom pripade je to viacmenej jedno. :D
anonym | 27-05-2010 09:14:25
Rómsky problém sa dá vyriešiť športom. Konkrétne vodným pólom. Cigáni budú mať červené čapice a krokodíly modré. :-D :-D ospravedlňujem sa za trosku tvrdý vtip. :-P
Feri | 27-05-2010 09:13:29
Jedine z príspevkov p. Veselického sa dozvedám mnoho skutočností, o ktorých ako radový občan by som sa nikdy nedozvedel. Informuje, čo sa riešilo na MsZ, reaguje na diskusné príspevky a z jeho reakcií sa dozvedám ako sa čo rieši zo strany mesta alebo nerieši. Ako to už v diskusii odznelo všetci poslanci majú notebuky, mesačné platy, odmeny a preto by bolo dobré keby tiež reagovali a informovali občanov. Alebo poslancami sú dôchodcovia, ktorí nevedia s technikou narábať
Johnny | 27-05-2010 06:41:29
Nech sa páči, môžeme sa do toho pustiť, prosím mená ktoré majú na starosti úkony týkajúce sa udelovania povolení na stavbu, oslovíme ich nech vyjadria svoj postoj k veci, a ak nebudú mať žiadne argumenty, budeme žiadať nápravu a prípadne aj ich odstúpenie.
Ľubomír Veselický | 27-05-2010 00:29:56
Robo! Pozemok patrí spoločnosti vlastniacej cukrovar. Ale výstavba v meste, stavebné povolenie a všetky súvisiace ostatné úkony sú pod právomocou stavebného úradu. A máte pravdu, že za túto prácu beru príslušní zamestnanci naozaj slušný plat.
Robo | 26-05-2010 22:55:40
P.Veselicky a este to vase rozhorcenie trochu dopoviem.Ten oploteny pozemok je mestsky pozemok a cigani maju pozemok len pod domom.To co teraz stavaju,tak to je uz tiez na mestskom pozemku a samozrejme na cierno.A to je akoze v pohode a este na MsU za takuto cinnost berie niekto slusny plat.
obcan | 26-05-2010 21:56:30
alebo obratit sa na vacsie media, nech zacnu do toho rypat. Keby sa pan primator a jeho posluhovaci ocitli v markize, jojke ktovie ako by sa potom tvarili. Je to nehorazne ako podaktory zvoleny ludia zanedbavaju svoje povinnosti a svojimi postojmy a nicnerobenim brzdia ludi, co chcu problemy riesit. Netusil som ze az take zle je to s vedenim mesta.
anonym | 26-05-2010 21:40:11
Pán Veselický, z toho čo ste napísal mi vyplýva jedno - na MsÚ sa niekto snaží za každú cenu zakryť všetko nekalé o čom by sa verejnosť nemala dozvedieť. To už nie je o fazuľkách a dovolím si povedať, že to súvisí nielen so zanedbávaním povinností, ale dokonca so zneužívaním funkcií. A to už by v prípade preukázania bolo iné café. Treba na zastupiteľstve rýpať do všetkých a do všetkého, inak sa veci nikam nepohnú.
Ľubomír Veselický | 26-05-2010 21:23:25
Občan! Prepáčte. Áno, som podráždený. Nejednotnosť názorov poslancov a primátora i rôznosť názorov medzi samotnými poslancami je žiaľ faktom. V tomto máte pravdu, a tú pravdu neviem vnímať s úplným pokojom. Je pravdou aj to, že sme komplexne problém na Cukrovarskej 181 neotvorili v plnej nahote. Tie informácie o už nevymáhateľnom dlhu na dodávkach vody boli dosť silnou kávou a snaha rýchlo na tú sekeru zabudnúť a nepripomínať tento problém je zjavná. Máme pár mesiacov pred komunálnymi voľbami. Očakával som že aspoň kvázi zásadovosť a radikalizmus pre otvorenie sporných, resp. nedokončených vecí porastie. Opak je pravdou. Na rozdiel od Vás nie, že verím, ale som presvedčený, že o vo veci možno niečo spraviť. Napríklad vo veci nepremlčaných dlžôb. Sústavný tlak na spoluobčanov? Pri našom primátorovi? Nežartujte. Už ma to naozaj prestáva baviť otvárať nové kauzy. Dva roky sa snažím dosiahnuť odstránenie čiernej stavby na mestskom pozemku na Trnavskej, ktorú postavili pred xy rokmi rodičia dnešnej vlastníčky rodinného domu. Dodnes tá stavba stojí. No a pri zisťovaní stavu postupu nového oplotenia na Cukrovarskej 181, zistím, že v tejto lokalite nám stoja 2 čierne stavby a tretia vo dvore vzniká. Keď na zastupiteľstve poviem, že kontrolná činnosť odborného útvaru stojí za guľové, tak sa na mňa všetci pozerajú, akoby som prezradil štátne tajomstvo. Čudujete sa mojej podráždenosti?
obcan | 26-05-2010 20:11:00
p. Veselicky neviem preco reagujete tak podrazdene, nepisal som o vas. A snad mi nechcete nahovorit, ze vy cteny poslanci mesta Sered tvrdo presadzujete riesenie ciganskeho problemu na cukrovarskej. To by inak muselo vyzerat, a nie len napisat zopar prispevkov do diskusii. Vy ste jeden z mala ktory sa aspom snazi riesit tento problem. Ale co vasi sukmenovci zo zastupitelstva? Ked beru platy preco si ich aj nejako nezasluzia? Neverim tomu, ze sa neda s tym daco spravit. Treba na ciganov sustavne tlacit, ako sa hovori nedat im vydychnut kym sa nenaucia robit si poriadok aspom na svojom dvore. Ale to by chcelo ist aj do terenu a nie len spoza stolov konstatovat.
Igor Lehocky | 26-05-2010 19:25:38
Je tu možno jeden problém. Keby spomínaní spoluobčania začali hovoriť, komu a koľko dali a za čo, možno by sa obnažila celá pravda o nevôli riešiť súvisiace problémy. Korupcia je ťažko priestupná, ten kto bere musí urobiť to o čo je požiadaný a ten kto dáva bude mlčať ako hrob, lebo sa plní to čo si prial.
Ľubomír Veselický | 26-05-2010 19:07:32
občan! Máme byť jednotní v čom! Prehliadaní a neriešení problémov? V súvislosti s touto lokalitou mám ďalšie vážne informácie. A som zvedavý, aká bude reakcia výkonných orgánov mesta, keď predložím svoj návrh.
obcan | 26-05-2010 13:53:57
myslim ze stav ktory je teraz sa ani menit nebude. Blizia sa volby a ciganske hlasi mozu pomoct. Vola zmenit sucasny stav s ciganmi je takmer nulova. Cest par vinimkam ktore sa o to usilovali. Ale kym nebudu poslanci a vedenie mesta jednotny, zmena sa ocakavat neda.
anonym | 26-05-2010 13:46:26
Ak sa teda žiadny kompetentný človek nebojí zatočiť s cigánmi, tak v čom je potom problém? Prečo to teda nejde? Prečo si dovolia neplatiť rôzne poplatky a mesto to zoberie na seba? Len aby bol kľud? To nie je riešenie. Ak ja prestanem platiť za vodu alebo za odpad, narobím si dlhy a o pár týždňov som mi príde na návštevu exekútor. Alebo aj v mojom prípade by mesto zobralo na seba takýto záväzok? Pochybujem. Jednoducho tu nie je vôľa zatočiť s nimi a donútiť ich dodržiavať zákony a VZN.
pracovnik | 26-05-2010 13:37:47
Erik je to pravda ze cigani na cukrovarskej ul. neplatia za odvoz KO a vodu. Bohuzial mesto musi smeti odpratavat nakolko je to jeho povinnost. Trebalo by aby sa vedenie mesta uz rozhybalo a daco s tym zacalo robit. Treba ciganov prinutit aby si robili poriadok sami a nie aby sme stale na nich doplacali mi, poctivo platiaci obcania tohto nasho krasneho mesta.
Človek | 26-05-2010 12:02:45
Samozrejme, že sa platí. Všetko sa platí. Akurát sa to rozráta medzi nás pracujúcich - platiacich. Na druhej strane sú nepracujúci, neplatiaci a poberajúci. To je spravodlivosť na európsky spôsob - sprostý gadžo platí a múdry Róm(božechráň použiť slovo Cigán) sa smeje. Len tak ďalej bratia Slováci...
pre Robo 09:03 | 26-05-2010 10:46:49
nebolo by jednoduchšie sa opýtať,či sa NIEČO VOBEC PLATÍ? :-)
Robo | 26-05-2010 09:03:56
Erik tu je reč o neplatení smetí,vody a možno aj daní.
Erik Štefanek | 26-05-2010 06:45:35
Nechápem prečo by mesto malo platiť za vodu a elektrinu, zdá sa mi to na hlavu postavené a pochybujem že to tak je. Ak raz neplatia, tak im tú vodu a elektrinu vypnú, nie? Alebo sa mýlim? Pokiaľ sa mýlim, tak by ma zaujímalo kto o tom rozhoduje že sa to za nich platiť bude.
Miloš Majko | 26-05-2010 02:37:29
Myslim si, ze v kazdom pripade je nutne uplatnit zasadu rovnakych prav a rovnakych povinnosti. Udrziavanie poriadku, platenie za odvoz odpadu a dodrziavanie beznych standardov, je mozne zabezpecit iba sustavnym tlakom zo strany autority. Model je odskusany na Trnavskej ulici a osvedcil sa. Inak to nejde...
Ľubomír Veselický | 25-05-2010 17:33:29
anonym! Oslovte osobne toho povinného, o ktorom si myslíte, že sa bojí. Ak sa pravdaže nebojíte.
anonym | 25-05-2010 17:27:23
Obávam sa, že plot nič nevyrieši. Pokiaľ nebude dostatočne vysoký na to, aby cez neho nedokázali prehodiť smeti, dovtedy tie smeti cez neho prehadzovať budú. Mestskí mocipáni by radšej mali pohnúť rozumom a prinútiť tých diskriminovaných plnoprávnych občanov, aby dodržiavali zákony, prinútiť ich platiť za odvod KO, za vodu a pod. Keby sa, pravda, nebáli...
Ľubomír Veselický | 25-05-2010 17:11:08
Odpoviem aj na prvú otázku. Plot bol postavený práve z takých istých peňazí z akých sú opravované ulice, polievané a kosené trávniky, platené verejné osvetlenie. Teda z peňazí mesta a na základe každoročného mestského rozpočtu príjmov a výdavkov. Viete to aj sám. Nevyťahujte na mňa prosím takú otázku či viem iba teraz pred voľbami, že ľudia o okolia si zaslúžia lepšie prostredie. Ak by ste sledovali moju činnosť v zastupiteľstve, tak by ste pri troche objektivity takú volovinu, že som na to prišiel až teraz, napísať nemohli. v
Ľubomír Veselický | 25-05-2010 16:54:34
xxx! Na otázku Dokedy sa tu budeme .....Vám odpoviem. Dovtedy, kým ľudia, ktorí chcú zabezpečiť nápravu nevylezú z ulít anonymity a osobne formou žiadostí, petícií a sťažnosti nebudú sústavne bombardovať výkonne orgány štátnej moci a samosprávy. Lamentovať a nadávať tak, ako ste to predviedli vo svojom príspevku dokáže viac ako 50 % občanov. Zasadiť sa za vec a spolupracovať pri odstraňovaní nešvárov, tak tých by som spočítal veľmi rýchlo.
Robo | 25-05-2010 16:54:33
Johnny 2-metrovy plot uz je hotovy,takze uz len ten beton a ideme nato :-D
power | 25-05-2010 16:19:16
johnny. *yes*
Johnny | 25-05-2010 15:03:28
Ohraničiť 2-metrovým plotom a zaliať betónom ;)
xxx | 25-05-2010 13:17:36
Pan Veselicky je sice pekne co sem pisete len by ma zaujimalo z akych penazi sa ten plot postavil a teraz dostavia CIGANI takto budu hadzat borel za plot stym ze sa ich to uz tam dalej netyka alebo to mame my obcania brat tak ze aby to drogove GETO BOLO OHRANICENE A BOL TAM LEN JEDEN VCHOD??? Vyvoz tychto a nielen tych smeti co vyhodia za plot plati mesto???? ANO PRESNE TAK!!!!D okedy sa tu budeme danovy poplatnici zberat na tuto chamrad ktora sa vozi na drahych autach a pri tom nemaju ziadny prijem ak sa jedna pri pokutach tak casto sa upusta od opkut pretoze to je nevymozitelne dokedy???? Alebo to je tak ze idu volby a niekto sa chce ukazat ciganom ako dobry sluha aj na dalsie styry roky Pisete tak isto aj otom ze si zasluzia ludia z okolia na lepsi zivot to je pravda ale na to ste prisli zase az teraz pred volbami vzdy sa vytahuju chulostive veci ked treba *headbang* Cela Sered vie z coho ziju ake auta tam parkuju co si chodia kupovat asi lentilky len nasa policia ma na starosti iba merat rychlost a sikanovat normalnych ludi vracajucich sa na bycikly z prace vo vecernych hodinach za nejake reflexne veci nasledne prejde okolo neprimeranou rychlostou auto a pani sa pekne pozdravia na toto ich tu mame a mestkych policajtov to ani nepovediac *headbang*
lubo | 25-05-2010 12:58:50
ja som na Novomestskej byval a rodicia m tam ešte bývaju, je to tam hnus, ked vždy, vždy kedy tam idem na návštevu vidim, taxiky s NR značkami, auta z inych okresov a podozrive individua ako idu za "titeš", určite sa tam nechodia pozerat na kone, a toto polícia nevie?? Sama ku.., sami feťák, nechápem, že to policajti nevidia, alebo nechcú vidieť? toť otázka
sereďanka | 25-05-2010 12:54:15
Každý deň si chodím pre obedy do vývarovne pri Cukrovare. No ja žasnem, že mesto nemá na pokosenie zeleného pásu pri Židovskom cintoríne, kde je burina vyššia ako kríky, ktoré sú tam vysadené akože na okrasu. A Niklová ulica to už ani nehovorím. Tam sa nachádzajú ešte zhnité suché listy z jesene a chodník zarastený burinou. A takto na autobusovej zastávke pri Cukrovare. Ja sa chcem kompetentných spýtať, či táto časť Serede nepatrí do kompetencie mesta?
obcan | 25-05-2010 12:27:47
tie razie by sa zisli ako sol v seredi. A nie len na cukrovarskej ale aj na novomestskej. Kedy sa uz konecne zacne policia starat z coho maju cigani peniaze na ich drahe fara?
obcan | 25-05-2010 12:27:06
je to ako v tom vtipe: "Malý cigán se ptá otce: "Tatóóó, co je to DEMOKRACIE?" Demokracie je, že dostáváme od státu podporu, ... prostě # peníze!" Aha, rozumím! ...Ale když je pak za dva dny utratíme, tak Potom co?" No, pak si od bílých vezmem, co chceme." A oni za to na nás nejsou nasraní ?! " Ale jsou, to víš, že jo. Ale tomu už se říká RASISMUS " :-D
kiwi | 25-05-2010 08:56:08
99% príspevkov *yes* *yes* *yes* *yes* *yes* *yes* *yes* *yes* *yes* !Len bacha na slová,aby Vás nejaký eštébák-demokrat alebo "biely" róm nenatrel!!xi
Jaro | 25-05-2010 07:55:10
To, čo som videl včera v televíznych novinách, ako na východe vtrhla do cigánskej osady (hneď do troch) kolóna vozidiel polície s 20 príslušníkmi a urobili raziu tak to treba aj tu. Aspoň by sa trocha báli a polícia by tiež zistila z čoho majú takú vysokú úroveň, s čím kšeftujú, z čoho chodia do herní, z čoho tak nakupujú, z čoho si všetko doprajú, z čoho na všetky technické veci majú, teda mnohí
žužu | 25-05-2010 07:01:45
pre pozorovatel *yes* *yes* *yes* *yes* ale ako napad to je fakt dobry s tym murom a aj ked to ide z nasich penazi, tentokrat a pre tento napad mi to vobec nevadi, len dufajme, ze aspon nejaky ten rok to tam vydrzi.. a co sa tyka toho kameroveho systemu, ked bude treba, tak vam nato aj prispejem, len aby uz boli tie **** pod kontrolou *loony* ja osobne sa tam uz bojim chodit po hradzi *headbang*
pozorovateľ | 25-05-2010 06:15:30
Tzv. cigánsky problém je predsa jednoduché vyriešiť. Stáčí "iba " dodržiavať zákony tohto štátu. Nepozerať na farbu pleti, či je niekto čierny, alebo zelený. Kradneš ? Pôjdeš sedieť. Nestaráš sa o svoje deti ? Odobrať ! Vyhadzuješ smeti ? Pokutovať ! Nemáš na pokutu? Odpracovať na VPP ! Neprídeš tam ? Odsúdiť ! Že EÚ do toho bude strkať nos? A rôzne mimovládky, ktoré sú pofidérne financované z "cigánských peňazí " budú protestovať ? Obúchať im fascikel s príslušným zákonom o hlavu ! Že nemajú prácu ? Tak čo robia cez deň pred herňou pri parku? Tam ju hľadajú?
pripomienka | 25-05-2010 05:24:43
pan Veselicky!Ale o to ciste prostredie,ktore si zasluzia-nech sa pricinia aj oni sami.Nie ze mesto im to ciste prostredie bude vytvarat a oni tam budu robit len bordel.Maju casu dost,aby si tam mohli udrziavat poriadok-su vsetci nezamestnany.Tam by mal byt najvzornejsi poriadok.KEBY.......
Robo | 24-05-2010 23:52:56
Len lutujem smetiarov co tam budu musiet cuvat. Ale vsimnite si ked ide po chodniku slusny clovek a nieco doje tak papier pokrci a hodi do najakeho smetiaka, ale ak nieco dozere cigan, tak tam kde to dozere,tam zahodi aj papier. A na toto mam najvecsie nervy. Treba dat kazdemu ciganovi udrziavat v cistote jednu ulicu a az potom,ked ta ulica bude cista mu dat socialnu davku. Inak tu poriadok nebude.
Robo | 24-05-2010 23:29:13
Ale je to pravda, ze to ciganske geto treba uzavriet.Cim menej otvorov,tak oto menej bordelu.
Človek | 24-05-2010 22:05:31
Viem, že to tu čítajú aj predstavitelia mesta,niektorí poslanci aj pracovníci mesta, tak by sa mohli vyjadriť ako je to s tou vodou a smeťami. A viem si predstaviť, keď nemusia platiť za vodu, ako poctivo zatvárajú kohútiky, aby nedajbože neplytvali. *no* *no* *no*
Ivan Sklenár | 24-05-2010 21:54:44
p.Veselický, necítim sa byť prorokom, ale ak má byť ten plot prekážkou na vytváranie rôznych skládok komunálneho odpadu pod hrádzou, tak túto investíciu považujem za vyhodené peniaze (aj na kamery). Komisia Verejného poriadku spolu s MsZ by sa mali asi viac zaoberať tým, ako donútiť užívateľov týchto "bytov" aby platili za odvoz KO a vody, než stavať nové oplotenié, ktorého životnosť, hoci je z betónu, sa mi javí ako krátka. Doterajšie skúsenosti s touto skupinou obyvateľov Serede navádzajú ku skepse.
Človek | 24-05-2010 21:37:55
Konečne niečo rozumné! Ešte by ma zaujímalo ako to je s platením za vodu a smeti. Počul som, že obyvatelia tejto kolónie neplatia. Keby to boli gádžovia, už by mali na krku exekúciu. Ale sú to Rómovia( po slovensky Cigáni), tak to za nich podľa všetkého platia tí sprostejší - teda my. Hlavne, že majú na benzín, mobily a satelity...Zhrniem to: na základe rasovej príslušnosti je jedna skupina obyvateľstva zvýhodňovaná. Ako to nazvať ak nie RASIZMUS?
Ľubomír Veselický | 24-05-2010 19:10:34
Shelley! Nemyslíte, že lepšie je dnes zaplatiť za znepriechodnenie oplotenia ako o rok likvidovať skládku odpadu s niekoľko násobne vyššími nákladmi? Obyvatelia v okolí si zaslúžia čisté prostredie.
shelley | 24-05-2010 18:46:11
Kua, zas to zaplatíme my všetci za tých "diskriminovaných" chudáčikov!

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign