Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kolízia osobného vozidla a chodkyne na Cukrovarskej ul. - AKTUALIZOVANÉ

redakcia SOLDátum05. 04. 2018 21:56:27TémaDopravné nehody
417

Podľa informácií od našich čitateľov malo prísť dnes vo večerných hodinách na Cukrovarskej ul. ku kolízii osobného vozidla s chodkyňou, ktorá mala prechádzať cez cestu v blízkosti bývalých potravín Vrava ku kinu.  Na miesto udalosti bola privolaná hliadka OO PZ a RZP.

Viac informácii o dopravnej nehode prinesieme po obdržaní tlačovej správy od KR PZ.

Čitateľovi ďakujeme za zaslanie fotografií.

- - -

AKTUALIZOVANÉ - tlačová správa KR PZ Trnava + fotografie z DN

Dopravná polícia bola včera, 5. 4.  po 21.00 h privolaná k dopravnej nehode v meste Sereď. 49 ročná žena vošla pri nákupnom centre na Ulici Cukrovarskej na priechod pre chodcov, kde vzápätí došlo k zrážke s osobným autom VW Golf. Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu chodkyne, ktorá bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice.  24 ročný vodič sa pri nehode nezranil. Orientačná dychová skúška bola u muža negatívna. Podľa svedkov mala žena náhle vojsť na priechod pre chodcov. Okolnosti nehody ako aj mieru zavinenia polícia naďalej vyšetruje.

Polícia upozorňuje vodičov, aby v blízkosti priechodov pre chodcov dbali na zvýšenú opatrnosť a najmä v obciach prispôsobili rýchlosť jazdy tak, aby dokázali bezpečne zastaviť. Vodič v zmysle zákona nesmie ohroziť chodca. Zároveň apelujeme aj na chodcov, aby nezabúdali, že nemajú na priechode pre chodcov absolútnu prednosť. V zmysle zákona nemôže chodec vstúpiť na priechod pre chodcov, ak vzhľadom na rýchlosť a vzdialenosť prichádzajúcich vozidiel nemôže cez vozovku bezpečne prejsť Zvýšenú opatrnosť by mali vodiči venovať na cestách najmä deťom. Náhly vstup na vozovku, najmä predškolákov a menších školákov, býva často nepredvídateľný. Ako dospelí a rodiča však viete tieto situácie predvídať. Venujte svojim deťom pár minút na to, aby ste si s nimi pohovorili o nástrahách na cestách.


Fotogaléria k článku:

417
Autor: čitatelia SOL
417
Autor: čitatelia SOL
417
Autor: čitatelia SOL

Zobraziť všetky fotografie
417
Autor: čitatelia SOL
417 autor fotografie: KRPZ Trnava
Autor: redakcia SOL
Popis: autor fotografie: KRPZ Trnava
417 autor fotografie: KRPZ Trnava
Autor: redakcia SOL
Popis: autor fotografie: KRPZ Trnava

417 autor fotografie: KRPZ Trnava
Autor: redakcia SOL
Popis: autor fotografie: KRPZ Trnava
417 autor fotografie: KRPZ Trnava
Autor: redakcia SOL
Popis: autor fotografie: KRPZ Trnava

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
obcan | 11-04-2018 15:53:01
ten debilcek letel jak blazon. Furt tak lieta aj spolu s dalsimi potkanmi, lebo vedia ze v Seredi ich nikto nezastavi. Kedy ste tu naposledy videli dakoho merat? Prevezte sa vecer po meste a uvidite furt tie retardovane ksichty ako sa tu vozia jak keby boli na pretekarskej drahe. A kompetentny sa radsej robia ze o tom nevedia. Toto je seredska realita.
pre obcan2 | 11-04-2018 15:27:12
Tá pani nezomrela, žije....
pre obcan2 | 11-04-2018 15:13:17
Tá pani nezomrela, žije....
pre znalca | 11-04-2018 10:25:21
Je vidieť, že si si dal námahu, ale si zabudol v tej tvojej teórii znaleckej spomenúť, že auto vie prejsť aj po osobe. Vodič by ju mal zaregistrovať a reagovať keď to bolo z lavej strany cez pol cesty, ktorá neni taká úzka. Iná vec je ako to bolo. Nechcem tu konšpirovať. Je to skrátka smutné ako kruto sa dá zrazu prísť o život. Uprimnú sústrasť rodine.
Pre pre atd | 11-04-2018 09:45:27
No,takže čo teraz,napr.stary človek alebo dieťa sa rozbehne,a radšej bude usmrtene,len aby som ja na aute nemusel znížiť rýchlosť.O to tu ide,vzájomná ohľaduplnosť.
pre vsetkych dopravnych znalcov | 10-04-2018 12:21:21
pre odbornika podomnou nikto tu nikoho neobhajuje tak necitaj medzi riadkamy snazil som sa len poukazat na iste veci ktore si ani ty nepochopil lebo ked ty mas vodicak neviem odkial my sme ho ostatny robily v mongolsku asi ale ako vidim ty si jeden z tych co potrebuju sirit famy a nepravdy otom ako kolko kto letel a podobne dal som si tu namahu a dnes rano som aj z kamaratom vyskusal tam zabrzdit pri rychlosti pozn.na tachometri 60 km/h a vysledok zodpovedal zhruba tomu co uvadzaju odbornici je samozrejmost ze sa musi vodic venovat jazdeniu ale nezabudaj ze nemozes ani ty ako sofer predvidat ze sa ti niekto na tom prechode rozbehne a zrazit a zachytit su dve ty sofer z NASA kED UZ MAS TEN VODICAK TAK SI NASTUDUJ NOVU VYHLASKU KTORA SA ZMENILA A CHODEC UZ NEMA UPLNU PREDNOST NA PRECHODE KED SME PRITOM
Obcan2 | 10-04-2018 09:24:36
Tá Pani včera zomrela , myslím že tu už žiadne špekulácie jej život nevrátia ...
Pre odborníka podomnou | 10-04-2018 08:22:27
Rátate,rátate a ešte raz rátate.Prechod pre chodcov,je na to,aby tam prechádzali chodci.Vodic je povinný zvýšiť pozornosť a znížiť rýchlosť,už keď vidí,že niekto sa ešte len chystá ísť cez tento prechod.V iných krajinách,zrazený chodec na prechode,je už skoro zločin.O čo vlastne tu ide?Je to take strašne byť ohľaduplný,radšej niekoho zabijem,len aby som ubral plyn?,Tak ako sa jazdí na Slovensku sa čudujem,že sa nestane o moc viacej!Ja som robíl vodičák v inej západnej krajine.Na prvom mieste a vždy je zdôrazňovala
pre vsetkych dopravnych znalcov | 10-04-2018 00:04:16
Jeden tu pise ze ju nabral druhy ze za polovickou cesty treti ze brzdil az na zastavku citate co pisete?Po prve keby ju nabral tak ma predok auta poskodeny plus celne sklo co dava zmysel pri takych nehodach fyzikalne veci nikto neoklame a hlavne pri takej rychlosti ako tu pisete.zranenia by boli daleko viac horsie a mozno smrtelne.Ak sa chodkyna nahle rozbehla tak kvoli comu? videla auto? pocula auto?alebo pozerala len pred seba a prichadzajuce auto neregistrovala?skuste si vypocitat kolko trva prebehnut takej zene cestu v danom useku a potom vypocitat kde bolo asi auto ked minimalne dve sekundy trva len do polovice cesty prebehnut kolko metrov mohlo prejst auto pri rychlosti 50 km teraz vsak netvrdim ze islo 50.Vsak to nedava logiku kedze ju zachytil zrkadlom zo strany vodica.Sirka auta sirka cesty obrubnik poskodenie auta trosku sa treba pozriet aj z ineho uhla ako to mohlo byt.Ak by ju zachytil ako pisete ze uz na druhej strane chodniku tak prave koleso minimalne ma rozseknute od obrubniku a aj keby mal tak nemohla byt este skoro na druhej strane jedine ze by vodic siel po chodniku.Tymto nechcem nikoho urobit vinnika nehody alebo obhajovat ale zamyslite sa co pisete minimalne polovica z vas nesedela za volantom.Ak uz mate ten internet skuste si pozriet kolko je brzdna draha pri 50km/h je to cca 14 metrov to pre tych co nevedia pocitat je to zhruba od stredu prechodu do urovne zaciatku zastavky cize ak priratame reakcny cas vodica na brzdenie podla odbornikov tato draha sa natiahne az na 25 metrov reakcny cas je dokazany 1,6 az 1,8 sekundy u normalneho zdraveho triezveho cloveka teda ak by letel 90 tak len reakcny cas brzdenia je plus 45 metrov a 14 k tomu je minimalne 59 metrov to je viac ako polovica dlzky futbaloveho ihriska zda sa vam este stale ze mohol ist 90?ak ano tak odborne skupiny ktore toto vypracovali by mali ihned vratit diplomy totiz tieto udaje su za predpokladu suchej vozovky z minimalnou teplotou cesty teda jej povrchu na dane obdobie ake bolo pri nehode.Preto nech si kazdy uvedomi pred tym kym vkroci na prechod ze aj ked je auto este zdanlivo daleko pre tri sekundy ponahlania to mozu byt jedny z poslednych nehladiac na to kto je vinny prajem vsetkym vela stastnych kilometrov a tolerancie nielen na cestach
Názor | 09-04-2018 23:15:56
Ako môže niekto náhle vojsť na vozovku.. nepoviem pri krajnici.. ale v polke cesty? Pani je mŕtva. RIP
Tam neni žiadna kamera? Umna vodič 100p víný. Nepozornosť

Zuzu | 09-04-2018 20:06:32
Velice ste mudri ja som isla do prace a pani si pekne isla po prechode este v polovice sa chuda rozbehla ze prebehne a mlady panko ju nabral uz skoro pri chodniku.Takze ak niekto vstupi na prechod znamena to, ze auto ma zastat a nie ist aj cezmrtvoli.
Martin | 09-04-2018 13:32:25
Denno denne sa stretávam s chodcami ktorí mi vyletia priamo do prechodu, je to katastrofa jak aj dospeli učia svoje deti ... nemalo by to byt len tak že je tam prechod tak sa neobzeram ale celkovo pozrieť či naozaj to auto bezpečne zabrzdi... okolo tejto nehody som išiel hneď jak sa stala a golf stal hneď pár metrov za prechodom a na zastávke stal až asi po pól hodine keď to tam spisoval s políciou tak že mne sa to nejavilo že by nejako letel a to si ho nezastávam.
Peter.N | 07-04-2018 16:31:06
To nebola náhodou Serafa?
Verte mi | 07-04-2018 09:21:34
Poznám veľa krajín v Európe,ale ako niektorí bezohľadne jazdia na Slovensku,to je vrchol.
ja len toľko | 07-04-2018 08:26:32
nviem, čo tu niektorí riešite. Žena bola zrazená na prechode pre chodcov, na ktorý nevstúpila náhle, ale prekonala na ňom už jeden a pol jazdného pruhu. Aj článok je tendenčný, keď píše (zrejme vjadrenia vodiča), že žena mu \"náhle\" vstúpila do jeho jazdnej dráhy, ktorú si pomýlil s pretekárskou
jano | 07-04-2018 07:42:30
Isiel nehorazne rychlo uz od krizovatky a zrazil zenu uz v skoro ked bola na druhej strane prechodu takze rychlost a nevenovanie sa cestnej premavky spravilo s;v;oje lstacila sekunda a zena je na chodniku a nic sa nedeje .a zena isla po prechode keby isiel 50 km neskoncil by v zastavke zaparkovany
ja som tam nebol a neviem o tej nehode aboslutne nič | 06-04-2018 20:44:42
...mne stači len VW Golf a 24-ročný vodič, neviete či nemal červené strmene? Ak by mal žltý Seat Leon, vedel by som nehodu vyšetriť aj na dialku a ušetril by štát peniaze za procesné úkony.

A ešte pre tých čo tu následne budú písať na moje samosudcovské schopnosti, keby mne presiel decko na priechode, tak je jeden mrtvý a jeden vo väzbe na 25-rokov.
tttt | 06-04-2018 17:38:27
ak by isiel dotycni podla predpisov tak sa to nestane musel letel jak blazen.
pre Lulu | 06-04-2018 17:17:10
Davali to v správach o 12stej na TV JOJ. Večer to bude asi aj v krimi. Hovorili tam že to bolo ťažke zranenie.
Lulu | 06-04-2018 15:05:55
A neviete co je stou panou???
Mečiar | 06-04-2018 14:59:27
Skutok sa nestal .
Papalaš | 06-04-2018 14:56:31
Ja som mal roztiahnutu trojnožku zo zabijačky na zastavke a nameral som ho 49,6km/h .
obcan | 06-04-2018 14:08:26
Suhlasim stebou je to tak 50/50 kazdy nesiel podiel viny
pre obcan | 06-04-2018 14:04:08
Je možné, že išiel rýchlo, ale o mnohých chodcoch platí, čo som napísal.
obcan | 06-04-2018 12:57:09
mas pravdu ale na druhu stranku som bol na balkone a auto islo z krizovatky strasne rychlo a brzdnu drahu skoncilo az na parkovisku na zastavke takze rychost zahrala ulohu .
to je to... | 06-04-2018 12:49:35
...že si chodci myslie , že sú nesmrteľní. Vidia, že ide jedno jediné auto, ale nepočkajú, vrhnú sa rovno pod kolesá, lebo vodič nesmie ohroziť chodca. Chodec sa môže bezhlavo vrhať pod idúce auto?
obcan | 06-04-2018 12:36:20
išiel som okolo zena isla behom po prechode ale z krizovatky sa rutil obrovskou rychlostou golf
občan | 06-04-2018 12:14:54
zaujimava tlacova sprava...chodkyna ležala na zemi tesne za prechodom, ale uz v druhom jazdnom pruhu... takze nie ze vošla nahle do cesty. vodič mal tušim poškodene lave predne zrkadlo..tak ju asi zachytil max. v strede cesty..či?
Registrovaný redakcia - tlačové správy redakcia - tlačové správy | 06-04-2018 10:31:40
AKTUALIZOVANÉ - pridaná tlačová správa KR PZ Trnava a fotografie z nehody

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign