Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Keď hovorím o prioritách, tak mám na mysli napríklad toto

200

Dôležité, najdôležitejšie, potrebné či nepotrebné. Aj takto zvykneme hodnotiť veci, činnosť či všeličo iné vo firmách, v rodine, vlastne všeobecne v živote. Hovoríme tomu priority. Stanovujeme si ich väčšinou preto, lebo deň má iba  24 hodín - čas neukecáme, na tomto svete žijeme iba určité obdobie, stíhame iba určité množstvo činností a pod.

Vo viacerých článkoch sme sa aj v súvislosti s našim mestom venovali práve prioritám. Na potrebu identifikácie priorít väčšiny obyvateľov sme upozorňovali v súvislosti s realizáciou umelého trávnika, zvyšovania poplatkov v materských školách, vybavenia nábytkom  ZŠ či škôl znovu pre tých našich najmenších.
A hovorili sme o tom aj v súvislosti s realizáciou cesty do amfiteátra. Aj vtedy sme upozorňovali na priority. Spomenuli sme jednu z ulíc v meste. Dnes hovoríme znovu len a len o prioritách.

Áno, každý z nás má priority inde. Verím tomu, že prioritou obyvateľov  sídliska  v oblasti Vonkajšieho radu  je neničiť si ďalšie roky tlmiče áut na výtlkoch a mimoriadne pofľakovanej a nerovnej ceste popri činžiakoch. Asi aj cyklisti by sa pridali. Alebo sa rovno treba spýtať mamičiek tlačiacich kočíky či ľudí vystupujúcich z auta na parkovisku po členky do vody?

Preto, možno je nad čím zamyslieť sa, koľko obyvateľov denne sa pohybuje po sídlisku a koľko z nich denne pôjde do amfiteátra?

Ako som už spomenul, priority každý z nás vidí inde. My obyčajní ľudia ich však nebudeme hľadať a teda prispôsobovať tomu, čo  sa bude fasa vynímať na predvolebných letáčikoch...

- - -

Tento materiál som najskôr chcel nazvať - "Bez komentára..."  Usúdil som však, že ku vzniku ďalšieho súkromného necenzurovaného mýtu na našom (ne)cenzurovanom  médiu  sa malá úvaha vlastne hodí... Mám aj návrh na názov mýtu - hodil by sa:  "Čakajte, ste v poradí..." Ako podtitul možno: Termín osláv sa blíži. A voľby sú až o rok. ;-)


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
janula011 | 10-08-2013 22:26:23
Zaujimané na tom všetkom je,že nejaký dobrák nechal vyfrézovať vzniknuté výtlky a práce sa zastavili.Nikoho z kompetentných nezaujima, čo bude ďalej. Voda stojaca na vozovke, obyvatelia ničiaci si i ďalej svoju vozidlá pri parkovaní. Inak by to na tejto ulici vyzeralo, keby tu byval niekto z pánov poslancom. Dane chcú aby sme platili, ale aby urobili niečo pre občana? Koho z nich by zaujímali ľudia žijúci v týchto podmienkach.
martina | 15-04-2013 00:17:14
este by to chcelo fotky z druhej strany, smerom k materskej skolke. + foto toho chybajuceho chodnika. ked tam parkuju auta dvomi kolesami, tak musime prejst na cestu, lebo ked je mokro, tak je tam fajne blaticko.
cesta | 13-04-2013 21:33:14
Teda ja byvam presne v tej lokalite kde je to nafotene a poviem vam ze je to otrasne. Nie ze nemame kde parkovat (pol chodnik pol cesta/ este je aj cesta katastrofalna!!!! Vdaka za snahu pana Majka aby sa s tym uz konecne nieco spravilo.
tankodrom | 13-04-2013 17:55:05
jednoznacne najrozbitejsia "cesta" po ktorej som za posledne mesiace isiel (pritom denne jazdim po BA :) )... a to tam este nie su nafotene tie spominane jamy pri Librese, no katastrofa
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-04-2013 10:06:44
Je fajn, ze aj Mato upozornil na stav ciest v inych lokalitach, i ked nie konkretne.

Tak, ako obyvatelia popisanej lokality, maju moznost poslancov verejne upozornit na "priority" ktore vidia denne citia aj obyvatelia lokalit dalsich.

Ak totiz ludia budu vecne ticho, popripade si len dobre zanadavaju pri veceri doma, tak nemozu ani ocakavat, ze niekto bude nieco menit. No a sice primitivna, ale ako tak pouzitelna vyhovorka "o probleme sme nevedeli" bude pouzita. A uz si viem predstavit, ako sa bude tvorit program na letaciky pred volbami. Vazeni, uz BUDUCI ROK!!
pre Mato | 13-04-2013 09:23:30
Mato ja som vcera po tej ulici isiel a dlho som tade nemal cestu a ked som tade isiel som strasne nadaval lebo ta cesta da zabrat podvozku auta velmi vela a davam este do pozornosti terennu nerovnost v useku pred libresom ktora neni vidiet na tu cestu minimalne suvecko terenak ideal.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 13-04-2013 08:49:56
Ale Maťo, Vy nečítate SN a tak "oblúbené" mýtusy? Veď tomuto problému bol venovaný jeden z nich. Aj keď nikto nečítal celý podnet prečo ten mýtus bol napísaný, ale vysvetlenie dostal. Takže poďakujme za vysvetlenie a tešme sa, že radnica má rebríček dôležitosti potrieb občanov dobre prešpekulovaný. Viď už citovaný umelý trávnik.
Maťo | 13-04-2013 00:32:59
Pán Majko to nemal byt ani utok, to bola iba moja myšlienka. Pravdupovediac neskumal som kde byvate, ale mate pravdu napadlo ma ze byvate tam ked to fotite a napisali ste clanok o tom. Trošku som sa zmylil teda, nerobite to pre seba ale pre druhych, takych ludi v Seredi vela nieje. Pravdupoviediac nikoho nezauima ci niekto vystupuje po clenky do vody alebo ako mu trpí auto kym sa to netyka jeho sameho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-04-2013 19:21:40
Maťo | 12-04-2013 18:46:24 | - sice utok voci mne v tomto smere je nepochopitelny, pretoze v danej lokalite nebyvam, nejazdim tadial bezne a dokonca tam ani nemam blizsiu rodinu, no odpoviem Vam.

Ozvali sa obcania a ked chcem, tak to mam v ceste domov.

Vy ste pravdepodobne z inej lokality a pravdepodobne aj Vy ste objavili prioritu, ktora nekoresponduje s menovanymi prioritami nami volenych zastupcov. Aj Vy vystupujete po clenky do vody a neplanujete preto parkovat pred amfiteatrom? ;-)
Takze, ako teda dalej? Chce to fotoaparat, kratucky clanocek, registrovat sa pod menom a priezviskom (sablonu najdete) a urobit to iste, co som urobil ja. Aj ja som iba obcan, obyvatel nasho mesta. Tak isto mam hlavu, ruky a 24 hodinovy den.

Co sa tyka mna a este som to zrovna tak velmi nepisal, ale vlastne preco nie? Je to kvalita chodnika za miliony Sk na Trnavskej - nebite ma! - ja som ziadal vedenie mesta, aby to v zaruke reklamovali. Vykadili sa na mna!! Teda, na chodnik. A aj ja vlastne vystupujem po clenky do vody!! A to sa blbec staram o inych a este sa do mna navazaju.

Takze, dazdik, prs!! Tak o dve hodky snad bude co fotit aj priamo pred mojou branou ;-)) - tak ste si to predstavovali? Pretoze toto bude ucelove, bude sa to tykat mna.
Maťo | 12-04-2013 18:46:24
nechcem nikoho ani nic kritizovat ale preco ste zvolil prave tuto lokalitu? ved po seredi je takychto ciest vela.. preco je tu 24 fotiek jedneho miesta ked sa da pofotit aj cela sered?
asi je to účelove, kto sa ozve tomu sa urobi po voli, viete čo robite kto ej ticho nech si chodi po jamach že?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-04-2013 18:39:47
Je to tak, hodnotenie je dolezite. Cim viac trololov bude, tym lepsi prehlad verejnost ziska o tom, kto teda ake priority uznava.
Povedzte, aako by to bolo bez diskusie? Co by to bol za piatok? ;-)
pre trololo | 12-04-2013 18:35:25
ja sa cudujem ze tam este nezoskocil aj z padaka + nejaka panorama by sa hodila :)
trololo | 12-04-2013 18:12:30
wau... len 24 fotiek? mam pocit ze p. Majkovi sa pokazil fotoaparat
hombre | 12-04-2013 18:10:57
Ale p. Majko, sú predsa "doležitejšie" veci ako taká obecná cesta . Napr. taký umelý trávnik..

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign