Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Každý verejný činiteľ musí dokázať zniesť kritický názor i keď anonymného diskutéra." - hovorí kajúcne viceprimátor a znovu si pýta termín, kedy môže zasadnúť pred kameru v našom štúdiu

Miloš MajkoDátum01. 04. 2017 02:39:58TémaAktuálne témy

Tak to teda vidíme, stačí zopár pripomenutí výrokov volenému zástupcovi a hned otočí kabát. Keď k dobrému, je dokonca jedno, koľko krát za mesiac k tomu príde.

V nočných hodnách hneď po aktualizácii tohto článku o video a fotografie z nahrávania diskusie so štarmi poslancami MsZ k horúcej téme týkajúcej sa prenájmu tepelného hospodárstva som sa trošku pohrabal v archíve príspevkov viceprimátora a verejne sim mu pripomenul, čo na  SOL písal, ked  od čitatelov média dlhodobo zvyknutých na fakty,   somral hlasy do volebnej urničky. Oplatilo sa.

Po necelých štaroch hodnách spánku som tentokrát takmer mobil nedvihol ja. Rozospatý a ešte so yalepenými očami som si musel. Môj starý kamarát hneď ráno uznal, že sa vo víre publikovaných informácií tak zamotal,  až sa konečne rozhodol vrátiť sa znovu k pravde a faktom. Obdivuje tých štyroch poslancov a potvrdil, že nie som žiaden nenormálny novinár, len viem položiť otázku na telo a hlavne - trvám na odpovedi. Potom je pochopiteľné, že aj primátor sa prizná k úmyselnému porušovaniu zákona a keď mu  dôjde čo vlatne povedal, pokúsi sa to hodiť na zamestnankyňu. A tak sa aj on zamotá do vlastných klamstiev dokonca tak hlboko, až si zrazu neuvedomí, že stojí pred súdom ako svedok a tam sa to fakt nehodí.

Ale k veci. Čisto z opatrnosti sa pán viceprimátor rozhodol prehovoriť ešte dnes. (Asi nechce byť pri klamstve nachytaný inokedy)  Trval na verejnosti, s čím som ja samozrejme súhlasil. Preto v tradičnom čase o  18:30 hodine v štúdiu  SOL  o svojich postojoch k veciam verejným s občanmi bude diskutovať ich obľúbený autor, poslanec, viceprimátor a hovorca mesta. Som rád a to nielen tomuto úspechu. On sám mi pripomenul jeho vlastný výrok adresovaný mne, resp. k mojej osobe pod cestovateľským článkom  http://www.seredonline.sk/clanky/mala-fotoreportaz-z-velkeho-mesta-istanbul-brana-orientu-video/:

Ľubomír Veselický | 29-03-2009 18:33:42 | 
Ak raz bude Ministerstvo školstva hľadať niekoho, kto by napísal pútavo učebnicu zemepisu pre 2. stupeň ZŠ, viem koho navrhnem. *yes*
 
Som rád, že pripomínanie verejných vyhlásení a postojov volených zástupcov poberajúcich z našich daní naozaj vysoké platy má zmysel. Keďže oni radi a hlavne rýchlo zabúdajú  na to, ako, kedy a prostredníctvom čoho sa dostali k moci.
 
Niekedy stačí niekoľko trefných príspevkov tam, kde je potrebné, aby občan NEzabudol ! V noci si to situácia vyžadovala pod článkom z diskusie štaroch poslancov  MsZ o tepelnom hospodárstve.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Pre pre dobry den, | 02-04-2017 15:44:47
Mozno ti, s ktotrymi ste sa stretol, nadalej pracuju v Nasej domovej sprave, pracovnici na sprave bytov. Boli prepusteni pracovnici, ktoti pracovali pre tepelne hospodarstvo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 15:23:25
Pre dobrý den | 02-04-2017 15:08:20 | - aj sa predstavite, aby boli sance na posudenie Vami podanej informacie vyrovnane?
Pre dobrý den | 02-04-2017 15:08:20
Vážený pán pani,ja som mal s tými Vašimi dobrými zamestnancami za éry pána Aca,strašne zle skúsenosti.V kancelárií som sa stretol s arogantnymi skorumpovanymi ľuďmi,ktorí so mnou zachadzali ako s onucou.pan AC bol akurát v Afrike na lovu.Takze takto sa veci mali,aspoň čo som ja zažil.Skoncilo to na súde v Galante,ktorý som samozrejme vyhral.
Dobry den, | 02-04-2017 12:55:12
Nie, p.Kacer neporusil pri rozviazani pracovnych pomerov zakon. MsBP nazval zlatym vajcom byvaly poslanec v televizii Krea. Skoda Vam hovorit o vypovedi zamestancov, Seredanov. Pekny den.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 12:44:21
Vážená pani! Porušil p. Káčer pri rozviazaní pracovného pomeru s pracovníkmi MsBP zákonník práce? Ak viete o klamstvách v nejakej správe, vystúpte z anonymity, a preukážte ich. Problematiku rozviazania pracovného pomeru poznám. Trikrát som o rozviazanie pracovného pomeru požiadal sám a raz som stratil pracovnú pozíciu po neúspešnom výberovom konaní. Socializmus končil v rok 1989.
To je aj jeden z dôvodov, prečo vyššie postavený riadiaci pracovník rozhoduje o tom, koho na ktorý post odporučí alebo zoberie, a koho nie. Bolo tomu tak aj pred nežnou a bude tomu tak vždy. Inak s tými zlatými vajcami je to zaujímavé. Na jednej strane je centrálne tepelné hospodárstvo predstavované ako mestský poklad a na strane druhej je v štúdiu predseda Asociácie vlastníkov bytov Miroslav Kantner. Tej asociácie, ktorá presadzuje, aby mal každý bytový dom vlastnú kotolňu.
Dobry den, | 02-04-2017 12:03:53
Pan Veselicky, chcela by som sa vas spytat, ake ste mali pocity, ked ste prenajali MsBP a p.Kacer poprepustal zamestnancov. Boli to sikovni pracovnici,ktori mali dlhodobu prax v MsBP. Pan Kacer sa v sprave vyjadril, ze boli neschopni. On totiz prisiel do podniku a hned povedal, ze v podniku nezostane kamen na kameni, aby si pracovnici nemysleli, ze tu zostalnu do dochodku. V sprave boli klamstva, o com vas moze presvedcit auditor. Bolo to ucelove, aby si p. Krajcovic mohol dosadit svojich ludi, svojich byvalych kolegov, spoluziakov. Viete si predstavit, ake to boli stresy pre zamestnancov, ktori tu s laskou pracovali? Mozno viete, mozno nie, ze jedna pracovnicka po vypovedi mala vyrazne zvyseny krvny tlak a neskor mozgovu prihodu, nehovorila, nechodila a ma trvale nasledky. Kto ju bol pozriet? Ako sa ma? Ma skolopovine deti.Co sme to tym zamestnancom nepravom urobili? Nikoho nikto nezaujima. Hlavne, aby sa ucel splnil, prenajal sa MsBP a ublizilo sa vyssimi cenami vsetkym obcanom mesta,ktori su vykurovani Energetikou Sered, s.r.o. Vy chcete pomahat obcanom mesta Sered? NIE ! Zamestnali ste cudzich ludi a zlate vajce ste dali do ruk im. Ako si pamatate, pan Krajcovic sa vyjadril, ze konatelom musi byt chlap. P.Kacer bol uz davno vybrany za konatela.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 11:26:40
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 09:11:12 | - Lubos, si zufaly - zlyhal si na celej ciare a dnes robis ostudu uz nielen mestu, ale skodis aj tomu, komu mas sluzit.

Staci pytat sa, odpovede su jednoduche.

- SOL preslo na novy redakcny system a tak sme videa od januara 2011 zacali nahravat na YouTube. Dovtedy boli na serveri u Roba - teda boli sucastou redakcneho systemu.
Vsetky videa su v archive - poprosim Ivetku, aby nasla a zverejnila. Samozrejme pre Teba na zakazku. Podmienky dohodneme - SOL si na moje naklady Lubos zneuzil za uplynule obdobie vo svoj prospach dostatocne.

- preto, lebo z niektorych materialov cerpam priebezne to, co potrebujem do clankov - uvedom si uz konecne, ze SOL nevlastnis a v SN sa na to len hras. Zneuzivas na propagandu vsetko, co Ti je zneuzivat dovolene. SOL nezneuzijes, tu sa Ty uz len zosmiesnis.

- peticia ma zatial asi 100 podpisov a nema zmysel predkladat su. Pokracuje, a ludia radi dolozia podpisy vtedy, ked sa im budu znovu otriasat pohariky od delobuchov.
A ked ich nedolozia - zmeny nenastanu. Rozhoduje obcan - obcan aktivny. Ked bude pasivny, zostanu veci po starom. Ja len budem v buducnosti opatrnejsi v tom, do coho investujem svoj cas.

Co sa tyka preslapov primatora - krok za krokom. Vsetko ma cas.

Lubos, Tvoje predstavy su pomylene - na SOL si sa historicky znemoznil a dnes pise kroniku mesta prave SOL. Ze to chapes, si my dvaja vysvetlovat nemusime - ale Tvoja zvysena aktivita je signalom, ze situaciu do ktorej ste sa pazravostou a pocitom neohrozitelnosti dostali nezvladate.
Tak Vam treba.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 11:03:09
Pán Sladký! Je to takto. SOL nie je mojim obľúbeným médiom, ale potrebujem ho čítať z osobných dôvodov. Vždy keď sa cítim zle, otvorím si SOL, prečítam si o sebe aká som sviňa, a hneď mi je lepšie. Prajem Vám príjemnú nedeľu.
Marek Sladký | 02-04-2017 10:15:58
No pán hovorca na to, že hovoríte, že na SOL nechodite mate až veľky prehľad kde čo chýba a kde nie je niečo uverejnené. :)
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 09:11:12
Dopadol, nedopadol.
Kto si celé roky z koho robí skutočne prvý apríl na to skôr, či neskôr prídu tí, čo nedostanú odpoveď napríklad na tieto otázky.
Prečo sa video k článku Vyjadrenie p. Martina Tomčányiho z 24.11.2010 „video“ v prílohe článku už nenachádza?
Prečo dvojhodinové video z rozhovoru uskutočneného po uverejnení Otvoreného listu voleným zástupcom – ANKETA uverejnenom 26.11.2012 na SOL , na ktorom sa zúčastnili aj páni I. Sklenár, D. Lőfler, dnes už nebohý M. Košťany, a ak si dobre pamätám aj pán Herega, nikdy na stránke SOL neobjavilo?
Prečo rozhovor so mnou z augusta 2012 natočený pánom Majkom na novovybudovanom parkovisku pri pavilóne bývalej školy na Garbiarskej ulici nebol nikdy na SOL uverejnený?
Ako skončila petícia organizovaná pánom Majkom proti používaniu zábavnej pyrotechniky?
Prečo? Pretože tieto informácie sa do plánu torpédovania primátora pánovi Majkovi nepasujú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2017 21:06:47
Lubos, vidis, ako si dopadol? Ludia v Teba neveria a odhalia 1.april nafleku.
Skoda, ale sposobil si si to sam...
prvoaprílový žart? | 01-04-2017 15:49:53
no neviem, keď je to zaradene medzi aktuálne témy....
obyvatel 1 | 01-04-2017 12:44:49
pre seredan | 01-04-2017 11:32:44 prosim ta poupratuj si v hlave a skus este raz napisat co ma tento zart spolocne s nejakou stranou:))
seredan | 01-04-2017 11:32:44
Stale a stale neviem preco by mal ist poslanec Serede pred kameru SOL. Prikazuje to azda zakon ? Preco sa tu niekto snazi utlacat slobodu a demokraciu kazdeho obcana ktory sa rozhodne slobodne povedat NIE. ?
SOL je cisto politicke medium jednej strany (Olano). Tolko reklamy na Budaja, Remisovu snad nieje nikde.
obyvatel 1 | 01-04-2017 11:20:10
Este ze je 1 april ale myslim ze uz aj tie jeho vsetky vyroky a aj jeho samotneho beriem ako prvoaprílový zart pre toto mesto. Co nie je bohuzial ziadna vyhra ale tragedia pre toto mesto.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign