Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Každý normálny človek dvojnásobnú vraždu musí odsúdiť. Kotlebovci to asi vidia inak...

Miloš MajkoDátum02. 03. 2018 18:06:14TémaAktuálne témy
200

V súvislosti s brutálnou vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky dochádza k mobilizícii verejnosti, čo sa odzrkadľuje aj v názoroch občanov a politických strán prezentovaných verejne. Sociálne siete sú zahltené vyjadreniami rozhorčených ľudí a dnes je možné povedať, že každý normálny človek jednoducho musí takto hrozný čin odsúdiť. Teda, mal by. Sú však aj ľudia - jednotlivci, ale aj skupiny, či politické strany, ktoré veci vidia inak.

Na sociálnej sieti sa objavilo aj vyjadrenie Bratislavskej organizácie strany KOTLEBA - ĽSNS, ktoré zverejňujeme.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Vladimír Herega Vladimír Herega | 05-03-2018 19:42:00
Miloš, nedovolil by som si takto zľahčovať situáciu tvrdením, že moc v krajine môže prevziať ktokoľvek. Lebo reálne, keď napredoval vo voľbách Kotleba, istí jedinci sa stavali na zadné a volali ho zrušení strany, zatváraním jej členov a pod. Teraz by zrazu nevadil ktokoľvek? Nedokážem si predstaviť ako by vyzerala naša krajina pod vedením týchto preafektovaných zaslepencov z opozície, ktorým nejde o nič iné než o moc. A až priveľmi okato to dávajú najavo. Nicholsonová volá po prevrate. Aký prevrat bude pre nich zadosťučinením? Ďalšia sametová revolúcia, či rovno nový Majdan? Súhlasím, že mal odísť Kaliňák aj s Gašparom ale plne dúfam, že ľudia ako Matovič, Nicholsonová či Sulík sa k moci nikdy nedostanú. I keď Sulík tu už raz bol a tiež spravil pre národ veľké kulové. Trošku sa nad tým zamyslime. Padne vláda, budú predčasné voľby a teoreticky znovu dostanú najviac hlasov tí, čo sú tam teraz. Potom čo??? Zase prevrat? Lebo ani OLANO ani SAS nebudú mať toľko hlasov aby zopstavili vládu a budú sa musieť sčuchnúť dokopy s ďalšími. A zase vznikne koalícia, kde bude chcieť byť každý pri najväčšomk koryte a nedohodnú sa ani na tom akej farby je lajno!!!Bez ohľadu nato plne dúfam, že človek alebo ľudia, ktorí zavraždil/i Jána Kuciaka a jeho priateľku, budú potrestaní.
Jano | 05-03-2018 19:39:58
Pán Majko vy ste tiez pekný pajac
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2018 01:10:48
Vladimír Herega | 05-03-2018 00:13:59 | - Vlado, poznas ma dostatocne dolho a dobre na to, aby si vedel, ze nie som zavisly od ziadnych politikov a je mi uplne jedno, co si kto o nich mysli.

Co sa tyka prevzatia moci - po tychto priatelu - ktokolvek...

To iste u nas v meste.
Vladimír Herega | 05-03-2018 00:13:59
Miloš, súhlasím, že napísať takýto status mohol len totálny magor. Rovnako však považujem za choré aj vytĺkanie politického kapitálu, tak ako to predvádzajú niektorý opozičný politici. Slušne povedané je až moc okaté ako sa trasú o prevzatie moci v krajine. Nie som fanúšik Smeru, nikdy som ich nevolil a voliť nebudem ale mať v čele krajiny Matoviča a spol tak to si radšej ani nepredstavujem. Alebo máš pocit, že oni sú nejakou zárukou návratu statusu právnej krajiny pre Slovensko?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-03-2018 23:36:46
xnxx | 04-03-2018 15:24:30 | - v com konkretne spociva zaujatost a neobjektivnost?
havran | 04-03-2018 17:38:33
Tak,ako sa Dano ním cíti,tak poznám aj iných čo sa týmto označením hrdia a zdôrazňujú.
konstatovanie | 04-03-2018 16:37:55
Ze Dano je investigativny novinar :-D :-D :-D Tak to je v tomto pochmurnom case najvacsia perla!
havran | 04-03-2018 16:13:31
Super demokrat chce rozbiť hubu investigatívnemu novinárovi za to isté,čo on vykrikuje už týždeň na druhých.Mali by ho ihneď zatknúť a vyšetriť,či náhodou on nemá v tej vražde prsty,aby sa povalila vláda a on sa dostal k moci.Verzií vraždy je zasa viacej.
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 04-03-2018 16:12:24
Miloš, ešte raz, ty si ako novinár , ktorý sa roky prezentuje, že zverejnuje len info len z overeného zdroja (ja som tomu až do dnešného dna verila !!! ) zverejnil text s titulkami že je to stanovisko strany.( pri overovaní pravdivosti stačilo ma len slovkom osloviť, bola by som ti poslala oficiálne stanovisko šmahom ruky z oficiálne stránky LSNS ) Naštastie ako vidím, diskutujúci na tejto stránke majú o oficiálnom stanovisku strany správne informácie, nie ako redaktor. V podstate všetko zlé je na niečo dobré, budem už vedieť, že pri čerpaní informácii z tohto zdroja už budem veľmi opatrná.
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 04-03-2018 16:12:22
Miloš, ešte raz, ty si ako novinár , ktorý sa roky prezentuje, že zverejnuje len info len z overeného zdroja (ja som tomu až do dnešného dna verila !!! ) zverejnil text s titulkami že je to stanovisko strany.( pri overovaní pravdivosti stačilo ma len slovkom osloviť, bola by som ti poslala oficiálne stanovisko šmahom ruky z oficiálne stránky LSNS ) Naštastie ako vidím, diskutujúci na tejto stránke majú o oficiálnom stanovisku strany správne informácie, nie ako redaktor. V podstate všetko zlé je na niečo dobré, budem už vedieť, že pri čerpaní informácii z tohto zdroja už budem veľmi opatrná.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-03-2018 15:26:11
Oľga Radimáková | 04-03-2018 14:45:41 | - Olga, zasadnym problemom pre vas vzdy zostane NULOVA sebareflexia a totalna NEDOSPEDNOST.

Vsetci sa vyjadrujete, odvolavate sa na stanovisko Uhrika a - ANI LEN SI HO NEPRECITATE !!

Preto Ti z neho vyberiem len to, co Ty sama popieras. Tvoj sefino to napisal v plnej parade:

\"A preto sa od akýchkoľvek blbých názorov a cynických komentárov, ktoré na Facebooku žiaľ publikoval aj človek s naším logom na profilovej fotke musíme jednoznačne dištancovať. Nikdy by sme v súvislosti s vraždou novinára Kuciaka žiadne morbídne stanovisko nedali a ani nikomu nedovolili dať.\"

Olga, jedinym slovom som nepovedal, ze stanovisko toho magora (autora prispevku) je stanoviskom uplne vsetkych clenov strany. Viem, ze tam mate aj rozumnych ludi - minimalne natolko, aby vedeli, ake ohlas taketo stanovisko na verejnosti vyvola.

Ani Ty si ani JEDINYM SLOVOM NEODSUDILA text uverejneny Vasim clenom.

Ale zato aj Ty sa pre mna nepochopitelne (Ty mozno vies preco to robis) radsej obuvas do mna a kritizujes medium, ktore si len SPLNILO POVINNOST a ten vyplod chorej mysle jedinca, ktoremu ste dali pravo uverejnovat materialy na FB Bratislavskej organizacie uverejnil.

Olga, cele zle.

Chce to VEREJNE OSPRAVEDLNENIE a nakopanie magora do zadku!

Alebo sa bojite, ze by sa prilis zuzila clenska zakladna?
To uz ale nie je problemom verejnosti.

A este dorobnost - preco povinnost uverejnit ten nezmysel? Lebo uz nie ste krikluni kriciaci fasisticke hesla po ulici, ktorych rozhanaju policajti (mam dokumentaciu v archive).

Dnes ste PARLAMENTNOU STRANOU a vasi poslanci patria medzi 150 ZAKONODARCOV prijimajucich legislativu ZAVAZNU aj pre na normalnych ludi...

Chapes? A precitats si najskor stanovisko sefa a nasledne zareagujes?
xnxx | 04-03-2018 15:24:30
Pan Majko, pod celym tymto prispevkom je vidiet obrovsku zaujatost a neobjektivitu z Vasej strany.. toto by som teda od Vas necakal takyto detinsky pristup
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 04-03-2018 14:45:41
Miloš, dobre vieš, že doteraz som toto médium považovala za celkom objektívne. Síce párkrát mi bolo naznačené, že skutočnosti manipuluješ, ale nejako som tým rečiam nevenovala pozornosť, a hladela som si svojho úsudku . Týmto článkom si sa zaradil u mna medzi tú stoku Smatanu a Benčíka a podobné presstitútky, účelom tohto článku nie je nič iné, len hodiť špinu na LSNS hoc dobre vieš, že ten komentár je len fotošop (FB skupina Bratislavského kraja mala logo vo fotke krajinky a nie samostatné logo, ako je v tom fotošope.) Tento text nie je vôbec vyhláseným strany aj to dobre vieš. . Strana vydala vyhlásenie na svojej stránke aj vo videu ktoré je možné nájsť na youtube a to tiež vieš veľmi dobre, neexistuje aby si to nezaregistroval, pretože si na fb členom minimálne jednej skupiny, kde toto stanovisko bolo donekonečna uverejnované. Ten text nie je súčastou žiadneho profilu zo stránky LSNS. Stanovisko strany Kotleba LS NS si môžu čitatelia nájsť tu http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/vyhlasenia/vyhlasenie-ls-nase-slovensko-k-vrazde-novinara-kuciaka/
Janko | 04-03-2018 11:31:07
No od pravdy daleko su neni.
havran | 04-03-2018 09:15:07
Veru,politika je špinavá vec,pre neskutočnú túžbu dostať sa k moci sú dobré aj tie najšpinavšie metódy.Pri tejto stáročiami overenej pravde mi nie je jasné,že komu táto hnusná vražda politicky ublížila a komu prospela.Veru,politika a mocibažní politici je hnus,ale niekto musí byť pri koryte.Najviac neverím tým politikom,ktorí sa oháňajú prácou v prospech obyčajných ľudí,čiže oni sa považujú za vyvolených a neobyčajných.
Ubohy pokus | 04-03-2018 08:51:05
Ako vzdy ked sa stane nieco mimoriadne kazdy sa toho chyti pre svoj osobny prospech. Nikomu nejde o skutocnu pravdu, ale iba o to aby sa zviditelnil. Nikto nevie co sa tym dvom stalo ale novinari maju jasno, ako vzdy ked musia nieco vydolovat pre svoj prospech. Ubohe zvlast preto, ze vysetrovanie este neskoncilo, nevie sa preco sa to stalo, ale z mrtvoly treba vydolovat vsetko, vsak? Je ten komentar oficialne stanovisko LSNS?
Urobil si pan Majko svoju pracu a preveril si zdroj a stanovisko predtym nez sa vydal na Krîžovú výpravu proti LSNS?
Ako zvycajne nic ine ako hyenizmus a parazitovanie na nestasti inych len aby bola citanost strwnky. Ubohe.
s.i.n. | 03-03-2018 18:01:27
v škole nás učili, že ak sa chceme dopracovať k objektívnemu výsledku či poznaniu skutočnosti, treba sa na jednu a tú istú vec či problém pozerať rovnakou optikou a zistené skutočnosti aj merať rovnakým metrom. To platí rovnako ako o pobočke Bratislavskej organizácie ĽSNS tak aj o SOL. Ako sme sa mohli presvedčiť, dementi sa vynoria z tmy vždy a všade.
konstatovanie | 03-03-2018 17:03:42
Mam jednoduchsie riesenie, netreba konspirovat. Stavovska solidarita Vas nenapadla? Keby bol zavrazdeny policajt, policajti budu pobureni. Teraz bol zavrazdeny novinar, tak su pobureni novinari a zahranicni vyjadruju solidaritu domacim. V kazdom pripade vrazda novinara je v nasich koncinach bezprecedentna situacia!
marek | 03-03-2018 16:11:28
Politika je špinavá vec. A je to vidieť i teraz. Každý jeden sa silou mocou snaží výjsť z tejto situácie, buď ako spasiteľ-že všetko vyšetrí alebo ako pokorný kajúcnik -ktorý sa vzdáva funkcie. Ľudia by si mali uvedomiť, že naozaj v prvom rade ide každému politikovi o jeho imidž. Vražda 27 ročného chlapca a jej snúbenice ? Sloboda slova na Slovensku ? Ále kdeže. Okrem toho ma prekvapilo, že o tom písali aj CNN aj BBC, že by ohrozilo ich novinársku prácu vražda novinára na Slovensku, ktoré ani nevedia, že existuje, nie ešte, kde leží. Zdá sa, že mocní rozohrali nejakú hru a verbujú davy.
konstatovanie | 03-03-2018 14:47:06
Myslite to protiimigrantske? No to je fakt haluz, vypoveda o inteligencii \"hercov\". http://www.topky.sk/cl/10/1684215/VIDEO-Z-kotlebovcov-sa-opat-smeje-cele-Slovensko--Zakradaju-sa-lesom-a-znasilnuju-blondinku
treba si overiť zdroj | 03-03-2018 14:09:52
až potom písať.Ja napríklad veľmi sa do politiky nemiešam, pretože je v nej faloš a samá pretvárka. Ale odvtedy ako sa začalo útočiť na Kotlebovú stranu začala som sa o ňu viac zaujímať chcela som vedieť ako zmýšľajú a čo od nich môžeme čakať..Pozerám videa z ich mítingov, ale aj zo zasadania v parlamente.Pretože v TV sa nič nedozviem, iba to že sú fašisti, nepriatelia národa a podobné kaleráby ktoré sa snažia média nám vtĺkať do hlavy.napríklad že používajú fašistickú 88 fakt nebezpečné číslo ale mali by aj deťom zakázať učiť sa ako syčí had lebo ten robí SSsss a ako sme sa učili na výložkách tiež fašisti mali toto označenie SS ďalšie nebezpečné písmeno,hľadáte hrozbu tam kde nie je.Ak chcete naozaj vedieť aká je to strana prejdite na ich stránku, pozrite si ich videa,aby ste vedeli akí naozaj sú.Asi najväčšia hrozba je tá že chránia Slováka a chcú aby sme tu žili v mieri,aby sme žili ako ľudia a nie ako otroci
Ešte raz najprv si pozrite videa a potom píšte
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2018 01:06:04
tony | 03-03-2018 00:43:59 | - ak mate zaujem o anonymne utoky na podpisanych autorov clankov, musite si dohodnut individualny diskusny priestor.
tony | 03-03-2018 00:43:59
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-03-2018 00:27:01
dado | 02-03-2018 23:47:26 | - myslim si, ze Vy konkretne ste v zaujme zachrany svojho zadku uz nieco dekladoval - kedze tazsie chapajucich je viac, skopirujem zo stanoviska jedneho z Vasich sefov:

\" A preto sa od akýchkoľvek blbých názorov a cynických komentárov, ktoré na Facebooku žiaľ publikoval aj človek s naším logom na profilovej fotke musíme jednoznačne dištancovať.\"

Nejde o osobny status, z osobneho profilu, ale status z profilu vasej - nie mojej Bratislavskej organizacie.

Neprislusi mi rieist a zistovat, ci mate bordel medzi clenmi, alebo ako to vlastne u vas je, no vysledkom je tupost poskodzujuca vasu stranu.

Utoky na tych, ktori VEREJNY status cloveka od vas sprostredkuju su rovnako primitivne, ako samotny status.

Ako som uz napisal - ziadne vysvetlovanie nema zmysel. Vyzaduje si to OSPRAVEDLNENIE STRANY a predovsetkym OSPRAVEDLNENIE AUTORA STATUSU.

Aby ste to nechapali, ze ja ho chcem. Nepotrebujem, to vasa strana sa tvari, ze s podobnymi tupcami nema nic spolocne.

Zatial to tak nevyzera a skor by som povedal, ze sa mobilizuju dalsi.

Chapem upozornenia prichadzajuce mi od vecera, ze s ludmi od vas proste v diskusii nik normalny neobstoji - ja sa chvilu rad potrapim. A potom si mozno este fakt sadnem k anylyze tych prispevkov.
dado | 02-03-2018 23:47:26
Treba este nejaky clanok o zavrazdenom novinarovi a treba tam zamotat nejaky nezmysel.Pan zadavatel cerpal z neoverenych informacii a nie z oficialnej stranky LSNS a obhajoba ze je tam logo strany???Tak teraz si skopirujem logo Seredonline a dam na facebook stanovisko a tiez bude pravdive?Zacinam mat dojem ze sa to tu ubera presne podla co sa pise na Topky Aktuality a podobne hyenotvorne media.Ked nemate ocom pisat a dokoho rypat zoberte si fotak a cakajte na hasicov kam pojdu najblizsi vyjazd treba nasekat ale 350 fotiek a urobit clanok alebo teraz postavime muzeum novinarov pomniky svieckove pochody lebo nikto doteraz nebol zavrazdeny nepravom len novinar z Velkej mace
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2018 23:25:31
realita | 02-03-2018 23:07:25 | - nie je predsa vobec podstatne, kto sa od vyjadrenia publikovanom na oficialnom FB organizacie distancuje.

Ono to distancovanie dokonca ani neodsudilo konanie jedneho z ich stranickych intelektualov, bolo len inym vyjadrenim ineho cloveka. A to je smutne.

Podstatne je, ci sa od neho distancuje a ospravedlni jeho AUTOR.

Je jedno ako - \"bol som nafetovany, ozraty, nenavidim ludi v okuliaroch ci novinarov\" - dolezite je OSPRAVEDLNENIE.

V takto citlivej veci u tak tupeho cloveka niekolko nasobne viac.

Neodpovedal ste na otazku. Jednoduchu a myslim ze zrozumitelnu.

To len nahodne, alebo umyselne? ;-)

Ak mate zaujem o analyzu textov troch konkretnych ludi - chvilka volna, jedno dobre espresso a je to vonku. ;-)
realita | 02-03-2018 23:07:25
Nie som volič LSNS to ubezpečujem
Ale tento status LSNS bol už tuším v Utorok vysvetlený a veľa iných médií to potom aj doplnilo pod svoje články ze LSNS sa od toho dištancuje. Dokonca počas pojednávania Mazureka tam bolo vyhlásené od člonov LSNS že im je luto Kuciaka.
Chápem že veľa ludom sa tento status hodi aby sokovali spolocnost alebo aby dehonestovali LSNS ale pokial toto je úloha novinárov tak potom sa necudujme ze im ludia nedôverujú.
pre realita | 02-03-2018 22:56:17
Odfoteny status z oficialnej stranky je: Podsúvanie chybných informácií???? No to zijete v zaujimavej realite...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2018 22:39:34
Realita | 02-03-2018 22:36:22 | - nechcete sa opravit?

Spravne to je:

\"zverejnovanie informacii publikovanych chybnymi ludmi\"

Ak si myslite, ze sa mylim, napiste preco.
Realita | 02-03-2018 22:36:22
A takto sa manipuluje. Podsúvanie chybných informácii ktoré boli dávno vyvrátené
Lubo | 02-03-2018 21:33:51
No jo,LSNS... inteligencia naroda...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2018 20:55:44
Vyborne, uz tu teda mame dostatok stanovisk - treba verejne pochvalit, ze podpisanych konkretnymi osobami.

Vyborny vzor pre diskutujucich na SOL. Ale to je tak vsetko.

Chyba toé najpodstatnejsie. Verejne OSPRAVEDLNENIE autora prispevku.

Pokial sa nemylim, pan Urik jasne a zrozumitelne napisal, ze sa jedna o cloveka od vas.

Status bol zverejneny teda z oficialneho profilu Bratislavskej organizacie KOTLEBA - LSNS.

Zatial ste sa zmohli na utocenie proti SOL. Napisal snad status niekto so SOL? Bol status uverejneny v utajenom rezime a nebol urceny verejnosti?

Som ochotny uznat stav, kedy \"negramotna primitivna ovecka usla z kosiara\", no ak nebude ospravedlnenie od tohto standardu sa vymykajuceho jedinca, nevyhnutne sa zacnem domnievat, ze sa zo standardu vymykaju prave ti niekolki ludia, ktori sa uz k veci vyjadrili.

Jasne, ze kazdym svojim prispevkom ocakavam stale tvrdsie reakcie, no kedze sa zakerny a nasilny utok odohral aj voci mne, vnimam vrazdu kolegu novinara a jeho priatelky fakt citlivo.

Myslim si, ze zrovna ludia, ktori tu za Kotlebovu stranu dali vyjadrenie vedia, ze ak sa najde obdobny primitivizmus z pera clena SAS, KDH, OLaNO, SMERu, ci Mostu alebo kohokolvek ineho - uverejnim ho s uplne rovnakym komentarom.

Nie preto, ze mam zaujem skodit - opacne. Ludia musia vediet, co za individua sa v stranach skryva.

Ved viete, mozem si to dovolit - ja som vzdy bol, som a zostanem mimo stran nech su akekolvek.

Takze pan Pulcar - NIE JA SPINIM MENO STRANY, ja nie som autorom toho vrcholneho primitivizmu, ale niekto od vas. Vas kolega musi byt na svoje nazory naozaj hrdy, kedze ich VEREJNE na profile vasej strany demonstrativne prezentuje.

Preto som si isty, ze svoje tvrdenie voci mne upresnite a kludne ma mozete poziadat o zverejnenie OSPRAVEDLNENIA toho vasho intelektuala, ak take ovsem existuje.

zlahcujete | 02-03-2018 20:55:19
Tento status bol na vasej oficialnej stranke a po upozorneni nan na ZOMRI ste ho zmazali. Netvrdim, ze je to oficialne stanovisko, ale tvrdim, ze pravo zverejnovat na vasej oficialnej stranke ma clovek s IQ 5.
Roman Vančo ml. | 02-03-2018 20:32:52
Pekný večer prajem, som okresným predsedom ĽSNS za okres GA a nedá mi už nereagovať na tieto neustále osočovania. Nezvyknem komentovať na žiadnych fórach ani diskusiách, preferujem skôr osobný kontakt. Môžem vás ubezpečiť, že FB príspevok z údajnej Bratislavskej krajskej stránky nepísal nikto z členov ĽSNS. Za ten čas nášho pôsobenia bolo vytvorených mnoho falošných FB profilov, stránok alebo skupín, ktorých jediným cieľom bolo čo najviac uškodiť strane ĽSNS a v tomto prípade sa nejedná o nič iné. Stanovisko strany k vražde novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky, jasne a zrozumiteľne povedal predseda strany tu: http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/vyhlasenia/vyhlasenie-ls-nase-slovensko-k-vrazde-novinara-kuciaka/
Taktiež sa vyjadril aj podpredseda strany p. Milan Uhrík, ktorého príspevok je uvedený nižšie. Pevne verím, že tieto vyjadrenia sú dostačujúce. Je typické pre slovenské \"mienkotvorné\" médiá vyvolávať okolo našej strany rôzne senzácie, ktoré sa väčšinou končia tým, že sa nezakladali na pravde, ako napr. tu: http://www.naseslovensko.net/nasa-praca/pravny-boj/dennik-n-sa-ospravedlnil-za-klamstvo-o-marianovi-kotlebovi/
Na záver si dovolím citovať p. Mariana Kotlebu: \" ĽS Naše Slovensko sa nikdy nepripojí k tým, ktorí si chcú na hroboch nevinných ľudí budovať svoju politickú kariéru. \"
24798 | 02-03-2018 20:20:02
To skôr tento článok pripadá ako keby boly v SOL základni mentalne vyspelí blbci a cynici.
Šup šup treba rýchlo vešať na stránku neoverené informácie.
obyvatel 1 | 02-03-2018 19:31:14
To ze sa vedenie osobne distancuje od tohoto prispevku by malo mat dostatocnu vahu nato aby sa to tu vobec zverejnovalo v takomto pohlade.
Ľuboš Pulčár | 02-03-2018 19:15:26
Ing. Mgr. Marian Kotleba odsúdil vraždu novinára a jeho partnerky ešte v pondelok priamo na proteste v BB. Čiže ešte pred objavením sa vyššie uvedeného screenshotu na FB. Tak tu nezavádzajte ľudí Pán Majko a nešpinte meno strany. Informácie si viete veľmi dobre overovať, takže neverím tomu, že ste o iných - oficiálnych vyjadreniach nevedeli. Len Vám vyhovuje si bezočivo pred komunálnymi voľbami kopnúť do ĽSNS a pošpiniť jej meno. A ak ste o tom nevedeli, stačilo tak málo pred zverejnením - požiadať o stanovisko mailom. Žiaľ, to by najprv nesmel byť za tým určitý zámer, pravda...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2018 19:14:50
Takze \"od akýchkoľvek blbých názorov a cynických komentárov, ktoré na Facebooku žiaľ publikoval aj človek s naším logom na profilovej fotke musíme jednoznačne dištancovať\" - to akoze uznavate, ze za stranu LSNS publikuju verejne stanoviska \"blbci a cynici\".

Srdecne blahozelam k mentalne vyspelej clenskej zakladni.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-03-2018 19:10:41
NEZAVÁDZAJTE!!! | 02-03-2018 19:08:14 | - kto zavadza?

Čo to je, ak nie stanovisko, kedze je publikovane na profile LSNS?

Ak to nie je stanovisko LSNS, koho stanoviskom to je?

Milan Uhrík - poslanec NR SR za K-ĽSNS | 02-03-2018 19:09:53
Dovoľte mi publikovať jednu osobnú, doposiaľ nikdy nemedializovanú výpoveď týkajúcu sa novinára Jána Kuciaka. Pred voľbami do VÚC v roku 2017, teda v časoch, keď sme ešte pôsobili na Úrade Banskobystrického samosprávneho kraja, ma ako riaditeľa Úradu BBSK kontaktoval novinár Ján Kuciak. Prišiel s bombastickými novými obvineniami, o ktorých sa zrejme niekde dopočul. Pýtal si od nás odpovede a súvisiace dokumenty. Poskytli sme mu v danej veci všetky požadované informácie a trpezlivo mu vysvetľovali, že obvinenia, o ktorých počul, sú jednoducho nezmysly. Kolega s ním absolvoval dokonca niekoľkohodinové sedenie, kde mu všetky obvinenia dôkazmi vyvrátil, čo Ján Kuciak napokon aj sám uznal. Napriek tomu sme však pred ním vyjadrili obavu, že si uvedomujeme, že je tesne pred voľbami do VÚC a zrejme dostal zadanie zhora, aby o nás napísal nejaký negatívny článok. Boli sme už psychicky pripravení na to, že sa v médiách objaví ďalšia vymyslená a prekrútená hlúposť, len aby nás mohli opäť za každú cenu očierniť. Ján Kuciak však na to odpovedal: „Mňa nezaujíma, kto mi čo prikáže, ja napíšem len to, čo je pravda.“ Zachoval sa korektne a článok s nepravdivými obvineniami nakoniec neuverejnil. Tento jeho korektný prístup som napokon ocenil aj na predvolebných mítingoch, kde som často uvádzal, že nie všetci novinári sú rovnakí. Na jednom z týchto mítingov bol prítomný aj kolega Jána Kuciaka, reportér z Aktuality.sk Tomáš Kyseľ. Neviem, prečo Jána Kuciaka zavraždili a ani do čoho bol zapletený. Rovnako nie je tajomstvom, že s väčšinou bulvárnych novinárov nemáme zrovna najlepšie vzťahy. Nepáči sa mi však, ako štandardní (opoziční) politici vytĺkajú z jeho smrti politický kapitál. Sú ako hyeny. Z osobnej skúsenosti môžem potvrdiť, že Ján Kuciak bol (aspoň v našom prípade) jeden z mála korektných a objektívnych novinárov. A preto sa od akýchkoľvek blbých názorov a cynických komentárov, ktoré na Facebooku žiaľ publikoval aj človek s naším logom na profilovej fotke musíme jednoznačne dištancovať. Nikdy by sme v súvislosti s vraždou novinára Kuciaka žiadne morbídne stanovisko nedali a ani nikomu nedovolili dať. Nielen z ľudského hľadiska, ale aj z hľadiska našej osobnej skúsenosti. Mrzí ma, že nejaký hlúpy status zverejnený niekde na Facebooku je médiami rozmazávaný viac, ako naša oficiálna výpoveď a osobná skúsenosť, pričom som presvedčený, že o nej nenapíše už zrejme nikto. Z vlastnej skúsenosti verím tomu, že novinár Ján Kuciak by sa takto nesprával. Už len preto si zaslúži dôstojnú pamiatku.
NEZAVÁDZAJTE!!! | 02-03-2018 19:08:14
To nie je stanovisko ĽSNS!!!
ĽUDIA NENACHYTAJTE SA! Toto je oficiálne stanovisko ĽSNS:
https://m.youtube.com/watch?v=oUP3SBfJsxA

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign