Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kauza Váhostav, teta Anka a ďalšie upadli do zabudnutia. Dominujú utečenci, ktorí však so Slovenskom nechcú mať nič spoločné...

Miloš MajkoDátum09. 11. 2015 07:11:29TémaAktuálne témy

Kauza Váhostav  a okradnutí podnikatelia úplne upadla do zabudnutia. Slávna teta Anka, ale aj  predrazené CTcko tak isto. Témou sú migranti, ktorí ale na Slovenko ísť nechcú - ak už musia, tak jedine tranzitovať z Balkánu do Nemecka alebo niektorej zo severských krajín. A chudáci podnikatelia sa môžu aj rozplakať. Nuž čo, keď  sme už takí a problémy iných nás trápia oveľa viac, ako tie naše vlastné...

Po niekoľkých mesiacoch sme sa opätovne stretli s jedným z poškodených  Váhostavom, Milanom Blahom a dali sme mu priestor povedať nahlas, kam kauza Váhostav smeruje...


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-11-2015 08:32:26
Sulik je momentalne jediny z nasich Europoslancov, ktory je vobec schopny vyjadrit sa k teme tak, ze o neho zahranicne TV stoja.

Osobne som s nim bol niekolkokrat a to som ho nazivo sledoval aj v debatach s kolegami napr. Mankom. Odvtedy chapem, preco vyhral Kotleba...

Sulik je dobry, ma svoj nazor a az cas ukazuje, ze spravny.

Ale kludne ludia mozu zostat spolu s nazorom svojim a mysliet si, ze sa z neho smeju...
pre Seredan | 10-11-2015 05:22:14
Preco klamete,vobec to tak nebolo,JA SOM TO ViDEL!!!!
seredan | 09-11-2015 21:50:16
ine je robit politiku doma na svk kde ako tak mu staci to co vie, pretoze bezny slovak si uz zvykol na kulturu od neho a Matovica a ine je s tym ist do nemeckej TV kde mu tie jeho krcmove reci uz nikto nezozere. Sulik neni a nikdy nebude politik na urovni. Jednoducho nemal sa trepat do nemeckej TV kde si ho podavali ako 18 rocnu slapku na bratislavskej. Odporucam mu ked chce vyjadrit svoj nazor tak nech to skusi pisomne, pritom nebude vyzerat az tak debilne ako v TV.
pre Seredan | 09-11-2015 20:25:59
Vazeny pan,je vzdy potrebne sa aspon trochu drzat pravdy.Sulik mi moze byt fuk,ale v nemeckej televizii si z neho nikto srandu nerobil a ani sa tam nepchal,do tohoto programu su ludia pozyvani.Ja som ten program videl a Sulik tam nic ineho nerobil,len obhajoval stanovisko Slovenska k emigracii a vlastne stanovisko vacsinu Slovakov k utecencom takze nie Sulik je vinny ako sa na Slovensko diva Europa,tak si nevymyslajte,vlastne skoro ako pokazde.
oprava - no krasa | 09-11-2015 18:36:24
omylomm skopirovana ina linka
toto je spravna: http://www.aktuality.sk/clanok/307814/plnu-halu-dochodcov-strasil-fico-utecencami-kalinak-vypocital-kolko-ich-pride/
no krasa | 09-11-2015 18:29:38
https://www.youtube.com/watch?v=fTO-5RtrknE&feature=youtu.be
seredan | 09-11-2015 18:11:26
SAS ? No tak to ano. To je jasna ukazka politickej strany ktora je na smiech. Bohuzial taha do toho aj slovensko. Sulik ktory nikdy nebol politik a jeho vyjadrovacie schopnosti su na urovni Petra Kacera je sna smiech nielen na svk ale aj v nemecku kde si z neho v priamom prenose robili srandu a on chudak skoro sa rozplakal v priamom prenose. Potom sa necudujme ze europa sa na slovensko pozera zhora ked sa takyto clovek pcha do zahranicnych TV.
https://www.youtube.com/watch?v=ClTSzWTYWvg
Peter Klokner | 09-11-2015 12:58:30
Tak sa zdá, že budem musieť zodpovedne prijať fakt, že súčasný predseda vlády je jediný človek, ktorý dokáže z prostého ho....na urobiť narodeninovú tortu.
Akokoľvek ale nad tým my kritici bezbrehého populizmu premýšľame a snažíme sa to aj s ohľadom na jednoznačné fakty pochopiť, dostávame sa vždy a znova iba na začiatok a ten je jednoduchý tak, ako jednoducho ho vnímajú tí, ktorí situáciu dopustili.
Môj otec bol ficoid telom aj dušou....do momentu keď mu ako invalidovi na príspevky ktoré mal za zlého Kaníka siahla súdružka Tomanová. Pochopil na vlastnej koži.
Možno aj jemu podobní skalní začínajú chápať až teraz že sranda končí. Lebo je naozaj tragédiou ak dôchodky stúpnu o 1,9 Euro čo tu doposiaľ ešte nikdy nebolo a zároveň sa dôchodci aby veľa nad tým nepremýšľali nechajú zatiahnuť do hry na agentov-špehov aby bonzovali ceny v obchodoch.
Kto z nich asi tak chápe, že maslo dnes v permanentnej zľave za 1,19 Eura bude po znížení DPH drahšie, lebo jeho deklarovaná cena je reálne cez 2 Eurá? Kto z nich si uvedomuje, že z nich urobil handry a dokonca si nimi vytrie zadok hneď dvakrát, pretože to jeho pseudozníženie cien potravín (niektorých), ak k nemu v reále naozaj dôjde bude dôvod na smiešnu valorizáciu dôchodkov o rok ?
Majú to vymyslené geniálne a zjavne to funguje a preto sa asi ani nemožno diviť, že vlaky zadarmo si pochvaľujú aj bytosti v Dvorníkoch, Pate či Bojničkách, ktorí ich vidia pri dobrej viditeľnosti maximálne z okna autobusu cestou do Hlohovca.
Alebo príspevok \"jaja\" podomnou.
Dotyčná/ý nemá nebyť TV ani šajnu ako vyzerá utečenec, netuší že tí čo putujú Európou dali tisíce dolárov či Euro, ktoré ona možno v živote nevidela pohromade, prevádzačom aby sa sem dostali a ani v stave absolútneho zúfalstva nepredpokladajú, že by mali zakotviť v krajine, kde je štátom garantovaná sociálna dávka na prežitie 66Euro a na pomoci zúfalým ľuďom sa podieľajú tí menej zúfalí a Vilo Rozboril ale rozhodne nie sociálny štát.
Dotyčná/ý ani netuší kde je Gabčíkovo a že je tam situácia úplne iná ako bola pôvodne avizovaná premiérom.
A zjavne netuší, že najväčším kritikom prístupu k utečencom je SAS ako súčasť toho povestného zlepenca.
Už vôbec nedokáže sústrediť informácie a vyhodnotiť si ich, aby dospela k tomu, že predseda strany Smer je tiež predsedom zlepenca ešte rozmanitejšieho. Funguje ale dokonale vďaka 83násobnej lobotómii. Veď takú jednotu názorov ako u nás za 4 roky nám môžu závidieť aj v Pchjongjangu.
Ale inak paráda....práve o5 vyšlo slniečko :-)))
nitram | 09-11-2015 12:56:55
Viem ze to sem asi nepatri ale pozrite sa na nadr.aneho sefa europarlamentu

https://www.youtube.com/watch?v=vFnpZm5vESQ
gulak | 09-11-2015 12:46:14
Ficiak robí,len veľké ramená,ale ked EU ozaj zatlačí,tak sklopí uši..vždy je lepší zlepenec,ako toto neskutočné rabovanie vedené birmovaným komunistom...a to,že tu vládne jedna strana...to nie je zásluha dôchodcov..na nich to nehádžte,si myslíte,že dôchodci sú blbí,že nevedia,čo si z dôchodkov kúpia..väčšiu vinu majú tí,čo nejdú voliť a potom priatelia,priateľov...ktorým vyhovuje...toto rabovanie,tunelovanie..
Jaja | 09-11-2015 10:16:32
Ano Moslimov tu nikto nechce a asi sa tu zaspala doba ale EU tlaci na prerozdelenie utecencov !! A kedze kazdy den prichadza 8 tisic ludi o ktorych nikto nic netusi tak to problem jednoznacne je. Neviem si predstavit keby teraz bol pri moci zlepenec ako by to dopadlo. Velkou pravdepodobnostou by hadali cele mesiace a po roku by zistili ze na slovensku mame 50 tisic moslimov ktore nam Eu poslala. Potom by mokre kura od regalov Galko vyhlasoval ze za to moze Fico.
Je to dobre ako to je v tomto pripade budme radi.
shelley | 09-11-2015 09:41:02
Prostý slovenský ľud ho aj tak bude voliť. Aj keď sa mu vy.erie na hlavu. Komu neni rady, tomu neni pomoci.
daniel | 09-11-2015 08:52:36
Marek dobre si to napísal. Títo alahisti vláde iba nahrávajú. Ficko si zistil aké stanovisko k tomu problému zaujíma verejnosť a hneď sa nechal počuť že alahistov nepríjmeme aj keď dobre vedel že sa sem nijaký nehrnú. Idú voľby,treba niečo robiť... ale aj tak ho voliť nebudem. Vlastne nikoho
Sladky Marek | 09-11-2015 08:46:04
problemy s utecencami nahravaju nasej vlade aby zakryli svoju zlodejinu a pred volbami este zaslepia oci (dochodcom) vladnymi balickami, ktore zatazia len pracujucich a podnikatelov ktorych zderu danami z koze.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign