Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Kandidát č. 7

 Podpora SDKÚ-DS, Smer-SD.
Nebol a nie je členom žiadnej strany.
Prečo som sa rozhodol kandidovať? Ak máte oči otvorené, navštívite okolité mestá a potom sa prejdete u nás, začnete porovnávať... Prečo to niekde ide a v Seredi nie? Máme horších ľudí? Máme ľudí nešikovnejších? Tvrdím NIE. V Seredi sú takí istí šikovní ľudia, ako inde a trúfam si povedať, že možno aj šikovnejší. ALE... Minimálny záujem o ich myšlienky, názory, postrehy. Aké úprimne myslené stretnutia sa uskutočnili osobnosťami typu prof. Janíček, p.Paldan, p.Matis, p.Králik? Máme mnoho sereďanov, ktorí svojimi radami, skúsenosťami, kontaktami môžu pomôcť. Kedy niekto stál o ich názor? Je to smutné. Jedenkrát, asi pred 6 rokmi sa nám podarilo uskutočniť stretnutie so zástupcami seredských podnikov. A to aj preto, aby sme neotravovali. A tam to aj skončilo. Odvtedy 0. Ako cíti mesto prítomnosť veľkých firiem v športe, v kultúre? Dovolím si tvrdiť, že minimálne až nulovo. Pomáhajú len živnostníci a zástupca malých firiem. Dovolím si tvrdiť, že v každej firme, v každej organizácii najviac závisí od toho, aký je šéf, riaditeľ, majster. Či dokáže ľudí spájať, kolektív utužovať do celku, ktorý môže potom urobiť veľké a dobré veci. SPOLOČNE. Dobrý vedúci počúva názory kolegov a podriadených. JE TO NUTNÉ. V Seredi sa to nenosilo. Píšem zámerne v čase minulom, pretože pevne verím, že sa to zmení. Bez ohľadu nato, kto sa primátorom stane. Verím, že všetci, ktorí zvolení nebudú, pomôžu dobrej veci aj po voľbách. Ak sa podarí splniť čo i len 30% z toho, čo kandidáti na poslancov a primátorov sľubujú, bude to výhra. Čo považujem za nutné presadiť spolu s poslancami, zamestnancami, občanmi? 1. spoluprácu s firmami, podnikateľskými subjektami, komunikácia, komunikácia a komunikácia... 2. zvýšiť pocit bezpečnosti občanov a spoluprácu MsP a štátnej polície 3. pripraviť projekty na voľnočasové aktivity, podpora športu, detí, mládeže i starších občanov 4. budovanie oddychovo-rekreačnej zóny za Raketou, cyklochodník a značené cyklotrasy, objekt kasární 5. informovanosť občanov prostredníctvom internetu (oficiálna stránka mesta, SOL), technicky vyriešiť online prenos zo zasadnutí MsZ do domácností - prípadne na verejnosti velkoplošnou obrazovkou 6. orientovať sa na projekty z EÚ a mimorozpočtové zdroje, posilniť oddelenie projektov 7.vyhlásiť výberové konania na MsÚ pozn. Na mnohé otázky som už odpovedal pri voľbách VÚC (ak vás to zaujíma skúste sa preklikať k rubrike Voľby VÚC), na nové, neanonymné otázky budem odpovedať nižšie, vo večerných hodinách a v prípade záujmu o stretnutie ma kontaktujte na čísle: 0905 601 174

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
carmen | 23-11-2010 23:58:03
Martin je férový človek, ktorý si stojí za slovom a zaslúži si vyhrať tieto voľby. Politika vždy stojí kopec osočovania a nechutností...vyťahovania starých a nepodstatných vecí a špinavostí často aj z nevedomosti...a klobúk dolu, že si sa Martinko na to dal, lebo čeliť ľudskej hlúposti je fuška. Nič si z nich nerob, hlas našich priateľov máš...škoda že nemôžeme pridať svoj, ale akoby si ho mal :))
Martin Tomčányi | 23-11-2010 23:55:52
Nikdy som nikomu netvrdil, že sme basketbalové koše robili zdarma. 30 kusov basketbalových košov a dve detské ihriská (Dolnomajerská, D. Štúra pri SBD) sme robili za peniaze. Prosím počkajte na vyjadrenie, ktoré bude uverejnené zajtra. Logicky, prečo by som tvrdil takýto nezmysel, ktorý sa dá skontrolovať kedykoľvek. V tomto prípade mojou odpoveďou na tzv. ,,spolužiaka" je trestné oznámenie, ktoré som pred polhodinou podal na OOPZ v Seredi. Nie je normálne, aby si nejaký jedinec takto liečil svoje komplexy bez postihu. Ďakujem za pochopenie.
Peto | 23-11-2010 23:05:30
Martin, drzime ti palce cela rodina, nas hlas mas! *yes*
Miloš Majko | 23-11-2010 22:41:20
Ziadame diskutujucich, aby zvazovali, svoje verejne vyjadrenia. Dakujeme.
Miloš Majko | 23-11-2010 20:56:03
Diskusia pod tymto materialom je docasne zablokovana.
oko | 23-11-2010 20:48:53
- preco mesto predalo pozemok vedla svojho kulturneho strediska........... - preco mesto opravilo okna len AB pizza.......... - preco cesta jesenskeho ..... - preco vsetko len okolo sportu........ Chcem sa opytat co robil 4 neviem presne volebne obdobia , ked teraz chce velke ...... a myslim ze je toho este viac na osobu p. Tomcanyi
spolužiak | 23-11-2010 20:41:11
Marin, keď je to pravda s tými peniazmi za tie koše, tak mi je z toho na grc, keď si spomeniem, ako si nám pri pive (a ty pri nealku) rozprával ako si sponzorsky urobil tie koše.
pre pan Veselicky | 23-11-2010 19:45:51
Ked sa ludia pytaju,niesu zato postihnuti.Ale asi ta cena mohla byt realnejsia na uplne centrum.A nehovoriac o tom ze moznost sa k nemu dostat mal len on.Ale pre pokoj a klud to asi malo byt tak ako pisem.A to ihrisko je pekne plus a reklama pre firmu.Len neviem ci tou vasou obhajobou ste sebe a jemu viac neuskodili ako pomohli.
Človek | 23-11-2010 19:37:47
Toto anonymné fórum naozaj stráca úroveň. Každý somár si tu napíše čo chce, kopne si do slušného človeka, že jedna pani povedala.... Poznám pána Tomčányiho dlhý čas ako slušného človeka a trpezlivo si počkám na jeho odpovede. Som si istý, že slušní a premýšľajúci ľudia budú spokojní. A somárov si netreba všímať. Na Tomčányim sa mi páči, že nerobí diskreditačnú kampaň. Niektorý jeho protikandidát evidentne robí.Nevadí: kto čím bojuje, tým aj zahynie! :-*
Miloš Majko | 23-11-2010 19:14:47
Pan Martin Tomcanyi nas poziadal o uverejnenie oznamu, ze na otazky citatelov odpovie v maeriali, ktory bude uverejneny bud dnes v nocnych hodinach, alebo zajtra. Dakujeme.
Ľubomír Veselický | 23-11-2010 19:14:27
Ale pán Anton! Keď mamička príde s dieťaťom na hojdačku, určite pri odchode kúpi dieťatku malý bicyklík a kúpi si aj tri pizze, aby nemusela doma variť. A keď už ste taký hladný po informáciách, prečo túto otázku nepoložíte priamo M.Tomčányimu? Alebo viete komunikovať iba takto, anonymne?
Anton | 23-11-2010 18:53:27
Ale pan Veselicky, ved mi to podporuje biznis a mam otazku: nevyuctoval si aj zato peknu sumu mestu????
Ľubomír Veselický | 23-11-2010 18:49:30
Mnohí vytýkajú Ing.M.Tomčányimu "výhodnú kúpu" mestského pozemku. Ľutujem týchto postihnutých a chápem, že tak píšu. Lebo iba slepý nevidí, že na tomto pozemku vybudoval pred viacerými rokmi detské ihrisko za niekoľko sto tisíc SK a dodnes ho na vlastné náklady aj udržuje.
anonym | 23-11-2010 17:27:27
Samé otázky a odpovede nikde. :-(
Anton | 23-11-2010 17:24:08
Ja to nechapem, ako moze byt Tomcanyi vhodny na primatora ked za 20 rokov NIC moc nespravil, dolezitym hlasovaniam o bezpecnosti sa vyhybal zo strachu, kupil lacno pozemok, vystatoval sa ze sponzorsky robil kose s detmi z domova a slusne si zato zapytal. Pytam sa preto, je toto vhodny kandidat na primatora? Pre mna je Sered tiez miestom, kde chcem zit, ale ak mam mat primatora co sa boji mafie a vyuziva mesto na svoj biznis, to sa radsej fakt odstahujem. Nechapem Vas co mu chcete dat hlas.
pre Fera | 23-11-2010 17:11:25
Čo ešte potrebujete vysvetľovať? Veď je to jasne napísané čierne na bielom. To je predsa oficiálna odpoveď z mesta. Alebo si myslíte, že pán Tomčány kúpil pozemok za 2000 SK/m2 a tí neprajní úradníci mu naschvál tú jednu nulu zabudli dopísať? Nech teda protestuje a žiada okamžitú nápravu. Nič mu v tom nebráni. Tak do toho pán Tomčány.
pani ja | 23-11-2010 17:04:23
Pokiaľ viem, tak Tomčányi inicioval viac stretnutí okolo cyklodráhy,detských,ihrísk,s odborníkmi ohľadne tepla,zariadil a hradil pohostenie.Ale nemusí o tom hovoriť,lebo kto sa o veci zaujíma tak vie.Vie,komu ide o vec a kto sa len tak tvári.Keď vidím niektorých kandidátov,čo prinesú investorov,riešenia,vyriešia drogy,kriminalitu ...A pritom je kandidát nezamestnaný a je finančný expert.Z týchto kandidátov 7. - áno.
FERO | 23-11-2010 17:01:03
Tak sa pre voľbami dozvedám samé nové veci. Pán primátor je básničkár. Tie verše sa mu písali ľahko keď sa obzrel za svojimi dvoma primátorskými obdobiami, niekde vymenil slovo poslanec za primátor (napr. odpusť Pane bože, nebol som dobrý poslanec (primátor) ale len taký, za pecou pohodlný popolvár). Nechcem sa dotknúť pána primátora, ale ak tú básničku naozaj písal on ... Primátorský post považujem za veľmi zodpovednú funkciu. Každý primátor nášho mesta po sebe zanechal kus práce, jeden väčší, druhý menší kus. Myslím si, že pán Tomčányi je vhodný kandidát na primátora. Jeho volebný program, ktorý je síce obdobný ako iných kandidátov, je viac ako reálny. Zámerne som použil slovo obdobný. Radový občan, a nie dlhoročný poslanec vidí čo mesto potrebuje, preto nerozumiem pripomienkam, že p. Tomčányi prebral inému kandidátovi program. Považujem to za smiešne. Pán Tomčányi držím Vám palce a vôbec nepochybujem že otázky, ktoré sú na Vás kladené, pozemok, koše a podobne vysvetlíte. Považujem Vás za človeka, ktorý nemá problém vyjadriť svoj názor aj keď je niektorým nepríjemný. Držím Vám palce.
ja | 23-11-2010 16:00:39
Mna zaujali tie spominane uprimne stretnutia, ktore sa neuskutocnili... pokial viem pan Matis uzko spolupracuje s mestom, mestske muzeum je pod jeho patronatom, ak teda myslime toho isteho p. Matisa. Ked mesto riesilo energeticke otazky, tusim ze napriklad planovanu bioplynku komunikovalo s prof. Janickom a jeho kolegami. Ostatnych spominanych panov nepoznam, ale ak maju skutocne zaujem pomoct mestu a su odbornici preco nekandiduju do mestskeho zastupitelstva? pripadne nie su clenmi odbornych komisii ? Tych si predsa vyberate vy poslanci. Skusil ste niekoho z nich za 20 rokov co ste poslanec oslovit ? Pokusal ste sa iniciovat nejaku spolupracu a niekto Vam v tom zabranil ?
jozef | 23-11-2010 15:27:12
Mna by zaujímalo, či sa niečo s tých 300 000 ušlo aj tým detom s deckého domova, alebo ste ich vybavil kofolou a chlebíčkami.
pre anonym | 23-11-2010 15:25:33
ak mám správne info tak za 300 Sk/m2
anonym | 23-11-2010 15:10:29
Za čo ste toto volebné obdobie s rodinou predal pozemok mestu pod priem. park, keď ako tu čítam kupoval ste lukratívny pri AB za 200 Sk/m2 ?
Alena | 23-11-2010 14:30:52
Pán Tomčány. Chcem sa spýtať, prečo v posledno foreku, nie v tom volebnom máte v "rubrike" dobré veci, ktoré sa podarili spolu s pritelmi... napísané baskedbalové koše. Dozvedela som sa totiš, že za každí koš ste od mesta dostal asi 10 000 Sk. Košov vraj bolo asi 30. To znamená, spolu 300 000 Sk. Pritom vraj jamy na koše kopali deti s deckého domova a stlpi boli z meského verejného osvetlenia.. Všetkým ste však rozprával, že koše ste daroval obyvatelom mesta sponzorsky. Ason tak som to i ja počula. A nie som si istá ale na košoch bola tušim reklama AB.
optimista | 23-11-2010 14:22:53
pre seredan 23-11-2010 12:26 *yes* *yes* *yes* Svätá to pravda, je tu príliš veľa pesimistov. Veľa ľudí hľadá iba to zlé, pričom si nemyslím, že Sereď je nejaká diera. Iste, existujú aj krajšie mestá, ale povedzme si na rovinu aj oveľa horšie. Pre mňa je Sereď dostatočne dobrá na to, aby som tu žil. A bol hrdý na to, že som Sereďan. Komu sa nepáči naše mesto, čo tu ešte robí? Istotne všade naňho všetci čakajú s otvorenou náručou.
anonym | 23-11-2010 13:01:14
Seredan *yes* Presne tak. Je pravda, že každý posudzuje Sereď podľa seba, ale načo to vnucovať všetkým. Ak sa niekomu nepáči nech sa odsťahuje do okolia Rimavskej Soboty, Jelšavy a iných vysnívaných destinácií a môže porovnávať.
seredan | 23-11-2010 12:26:34
anonym 23-11-2010 09:02- preco kydate stale na Sered? Ved sa odstahujte, nikto vas tu nedrzi nasilim. Ked tu nechcete byvat mozte sa porucat. Nikomu chybat nebudete. Nechapem ludi ako ste vy, len kydat, kydat a kydat na nase mesto. Ked tu skapal pes, je to tu diea atd. ako tu mozete byvat? Ja tu zijem cely zivot a nemam nejake problemy. Chodim po vonku cez den, v noci a nic vazne sa mi este nestalo. Nerobte tu z toho Bronx. Mne sa tu byva dobre.
anonym | 23-11-2010 10:45:07
Všetci ostatní len Tomčányi nie. Bŕ..........
anonym | 23-11-2010 09:29:50
Pán Tomčány, mohol by ste nám povedať, ako ste mohol kúpiť pozemok od mesta za 200 Sk/meter štvorcový, ked cena podobného pozemku v centre mesta pri svetelnej križovatke podľa cenovej mapy mesta bola v čase kúpy, ked ste bol poslancom, 1000Sk za meter? Aj ja by som chcel kúpiť pozemok tak výhodne a sám si to odhlasovať. Co mám potom od vás očakávat, ked budete primátor? Možno by ste mohol zvážiť vrátenie pozemku po vzore Jána Figeľa? Ja ho od Vás rád kupim.
anonym | 23-11-2010 09:02:22
Vážený pán Tomčányi, obdivujem Vás, tak isto ako každého iného kandidáta na post primátora nášho mesta. Pri čítaní komentárov som pochopila koľko našich obyvateľov trpí sereďským vírusom. Je to hlavne závisť a nenávisť, ktorá tento vírus šíri. Už dlho mi v hlave koluje myšlienka prečo? Prečo práve mesto v ktorom žijem, v ktorom žili moji predkovia musí trpieť prívlastkami "diera, miesto kde skapal pes atd...Prečo je tu toľko zla? Prečo je tu toľko ľudí nevďačných? Akákoľvek snaha je odmenená osočovaním, nespokojnosťou a ohováraním. Na jednej strane je mi z toho smutno no na strane druhej nestrácam nádej pretože poznám liek na tento vírus, a verím, že nie som sama. Pochopila som, že naše mesto netvorí len primátor a poslanci ale okrem nich aj cca 17 000 ďalších ľudí - a medzi nimi sme aj my. Tak moc si prajem, aby čo najviac ľudí našlo liek na tento vírus. A kde ho hľadať? Iba taká malá indícia - v srdci. Pán Tomčányi, aj ja si Vás vážim a prajem Vám čo najviac síl k zvládnutiu týchto predvolebných dní. Len spolu to dokážeme!
občan | 23-11-2010 07:51:35
Ak sa kampaň proti kriminalite má robiť tak,že sa dvaja ľudia postavia pred obchod a vykrikujú,tak asi naozaj ide o kampaň.Ale o kampaň volebnú.A potom títo chodia od domu do domu ako jehovisti,pri čom sa tvária ako Chuck Norris so Seagalom dokopy.
Maťovi ! | 23-11-2010 07:37:00
Načo si išiel na SOL, dať sa ostreľovať? Inak držíme palce - celá naša rodina. Miro
anonym | 23-11-2010 06:39:50
Mna zaujal tento bob: 7.vyhlásiť výberové konania na MsÚ Koho planujete vymeniť a prečo? Máte už nejakú vnútornú analýzu, alebo len preto, že títo "vybraní" ľudia na odstrel sú tam už dlho?? Vopred ďakujem za odpoveď.
Noro | 23-11-2010 01:25:04
Ja si Martina velmi vazim a verim, ze v pripade ze ho zvolime, urobi pre mesto viac ako ktorykolvek z doterajsich primatorov.Bol aktivny a cinny vzdy, ci uz pri podpore a propagacii kultury a sportu a nemozem zabudnut na jeho cestny charakter a nazorovu nebojacnost, ktoru naplno prezentoval i v prednovembrovom obdobi, ked sa niektori bali co i len mat svoj nazor, nieto ho este verejne vyjadrit a nieco pre pozitivnu zmenu urobit. Takze ma moj hlas. S mojimi nazormi a prispevkom mozete, alebo nemusite suhlasit, ale ja to tak citim. :-)
anonym | 23-11-2010 00:17:50
presne,farizejstvom proti farizejovi.kandidat c 7 este nespi? :-D
Človek | 23-11-2010 00:00:50
No vidím, že je tu ďalší anonymný "hrdina", ktorý hádže kameňom, lebo si myslí, že je bez viny. Keď anonym tyká, je jasné, že je buď primitívny(nevie, že cudzím ľuďom sa vyká), alebo je farizej(pozná Tomčányiho, do očí sa mu usmieva a tu na neho kydá). Myslím, že je to skôr farizej. :-*
anonym | 22-11-2010 23:49:03
je to straspitel bal sa ist robit kampan proti kriminalite v meste.ako chce riesit ine problemi mesta ktorych je tisic?a to vyhlasenie,ze by na noc zamkol mestsky park nema chybu.martin,kasli na to radsej povedz kucharkam v ab nech vyvetraju a nadychaj sa cerstveho vzduchu. *headbang*
Človek | 22-11-2010 23:35:58
Online prenosy zo zasadnutí MsZ by ma naozaj potešili. Konečne by všetci v priamom prenose videli čo kto robí.Len škoda, že tam nebude už súčasný primátor. To by sme mali zábavný program a navyše bez reklamy! Ja Tomčányimu dám hlas aj keď lepší by bol asi Samson. Samson - to je ten český kúzelník. Aby sa tento chliev(drogy, cigáni, kriminalita, špina)dal do poriadku, bude potrebovať Sereď naozaj len kúzelníka.
samson | 22-11-2010 23:03:47
tomčániy nedam vám hlas máte iba plné usta
tiežseredan? šúrovan ! | 22-11-2010 22:17:01
Takéto básničky dokáže písať jediný človek v tomto meste.Píše ich mnohým ľuďom zo školy,písal ich už v Zemianskych Sadoch,na škole Fándlyho,poslancom a vraj napíše aj knihu.Primátor, primátor ....
ja123 | 22-11-2010 22:14:00
Pre basnickara "tiez seredana" a ostatnych: Je jasne, ze vsetky prispevky su viac menej z okruhu blizkych kandidatom. No na zasmiate je ze Tomcanyimu prezradil Lovecky svoje zamery. Sak aj ten ako teraz vysoko obciansky kandidat sa tocil okolo politickych stran a chcel ich podporu - uz aj vrany o tom krakaju. Dva mesiace pred volbami ide zrazu zmenit svet v Seredi. Kde bol dovtedy? Ved vela ludi sa vypytuje , ze kto je to. Ani jeden nezavisly nie je a nebude nezavislým. Akurat tak pri mene na tych plagatoch........Pan Tomcany, Vy ale mate moj hlas !!!
dede | 22-11-2010 21:29:33
Vážený pán kandidát na primatora, hlásite sa ku seredským podnikatelom. Prezentujte sa výsledkami vášho podnikania. Vysvetlíte nám, prečo nie ste nikde v obchodnom registri ani ako jednateľ sro-čky?? Čím sa konkrétne živíte?
anonym | 22-11-2010 19:08:46
Dovolím si citovať diskutéra pod nickom buben z 22-11-2010 12:44 - "... Tomcanyi tie body vo svojom programe presadzuje uz ovela dlhsie ako jedno volebne obdobie". To hovorí za všetko.
ac | 22-11-2010 17:29:07
tento clovek uz davno nemal byt za mesto ako poslanec nieto este nedaj boze primator pre mesto(ludi) nespravil nic za tie roky ako poslanec samozrejme len pre seba v prospech seba toto je zivy priklad slubov a skutek utek neoblbujte ludom mozgy ked to nemozete splnit pan Tomcanyi a vykaslite sa nato raz treba aj skoncit bolo by na case *loony*
D0D0 | 22-11-2010 14:51:09
Vážený pán Tomčányi, mňa by zaujímalo ako chcete v meste bojovať proti kriminalite, keď sám ste dlhodobým platičom výpalného. alebo mi chcete tvrdiť opak?
tiež sereďan | 22-11-2010 14:10:54
Ak tie politické strany ktoré ho podporili /Smer - SDKÚ/ budú spolupracovať tak ako v parlamente, máme sa na čo tešiť ... Keď voliča lapajú pekne mu spievajú, keď voliča dolapia, ako sa mu odplatia ? Zabudnú na všetky veľkolepé sľuby prázdne slová 4 roky pôjdu zas im z huby. O štyri roky opäť to isté, kto to má stále počúvať, no iste! Mali ste čas už minulé 4 roky, tak nech iným smerom, idú vaše kroky. Do kostola na spoveď za oltár, odpusť Pane bože,nebol som dobrý poslanec ale len taký, za pecou pohodlný popolvár. Aj keď sa niečo dobré presadilo, ako ostatní hlasovali ma obarilo. Sedel tam bezfarebný,zelený, červený aj modrý, ale ktorí z nich je vlastne ten, zlý či dobrý ? Pred hlasovaním dohodli si skvelý plán ak vyšlo to, hurá na dobrý flám. Bolo Vám jedno, čo si o tom myslia chorí, veď Poliklinika bude Vaše večné story. A ešte dnes ma srdce z toho bolí, a tak zvedavý som strašne, koho obyvateľ Seredský nám zvolí. A tak prajem všetkým šťastnú ruku, a na papieri ten správny kruh nech mesto naše ovládne čistý vzduch. Nech všetci čo v meste predávajú drogy, z policajných naháňačiek nech sú grogy, nech z ulíc našich zmizne všetka špina, a tam kde ešte bude, nech si žije iba sviňa. Ak k dobrému sa to nezmení, škoda nariekať a plakať nemali sme sa cez voľby flákať. Preto v sobotu ráno treba odhodlaný vstať, ísť s rozumom voliť a počúvnuť aj starú mať, tá vždy mi múdro hovorila, "ako si ustelieš, tak sa aj budeš mať" !!!
Šimon 24-11-2010 08:22 | 24-11-2010 16:45:29
Šimon 24-11-2010 08:22 Dobrý deň pán poslanec,chcem sa Vás spýtať na výšku nájomného ktoré platíte mestu za priestory pizzerie AB a na aké obdobie ste si dal odhlasovať zmluvu o prenájme(veľmi by som uvítal jej zverejnenie). Nemyslíte si, že ako kandidát na primátora a dlhoročný poslanec by ste mali presadzovať záujmy mesta aj v tomto ohľade a snažiť sa aby mesto prenajímalo priestory za trhovú cenu?
Obcan Serede | 22-11-2010 13:57:47
pan Tomcanyi. V tomto clanku http://www.seredonline.sk/index.php?sekcia=clanky&clid=1289942588 na SOL je na zozname prevodov mestských nehnuteľností aj vase meno. Nechali ste si odhlasovat pozemok za 203,82 Sk za m2 - co bola aj v tej dobe smiesna cena. Nie je vam trapne kandidovat na primatora, ked ste sa dostali za taku vyhodnu cenu k mestkym pozemkom v dobe, ked ste boli poslancom MzS
Pre buben | 22-11-2010 13:15:38
Ach jaj padla kosa na kamen. Presadzovat a plnit je ako SDKU a SMER. Su najsilnejsi ale nenavidia sa. Uprimne..... sa nad tym zamyslime.... Ty pojdes kandidovat ja ti slubim podporu a potom ta podrazim. Mam charakter podla teba?
Pre buben | 22-11-2010 13:11:28
Ach jaj padla kosa na kamen. Presadzovat a plnit je ako SDKU a SMER. Su najsilnejsi ale nenavidia sa. Uprimne..... sa nad tym zamyslime.... Ty pojdes kandidovat ja ti slubim podporu a potom ta podrazim. Mam charakter podla teba?
buben | 22-11-2010 12:44:37
Agentura JPP, najspolahlivejsi zdroj. Keby sledujes komunalnu politiku vies, ze Tomcanyi tie body vo svojom programe presadzuje uz ovela dlhsie ako jedno volebne obdobie, tak neviem kto od koho "odpisuje". Co sa tyka podpory, dve najvacsie politicke strany podporili tohto kandidata, to asi tiez nieco znamena.
Pre buben | 22-11-2010 12:21:56
Preto je na 90% rovnaky lebo ako som pocul pan Tomcanyi slubil p. Loveckemu podporu ked pojde kandidovat a pan Lovecky doplatil na doveryhodnost tym ze povedal svoje zamery p. Tomcanyimu. Uz len to je dovod neverit mu. SDKU-SMER na mena si nevedia prist ale ved kabat ma dve strany.
anonym | 22-11-2010 11:38:42
Pán Tomčányi, za jedno z nutných riešení v prípade zvolenia za primátora považujete zvýšenie pocitu bezpečnosti občanov. Ako ste sa v pozícii poslanca MsZ podieľal na zlepšení bezpečnostnej situácie v meste v súvislosti s nedávnou petíciou?
buben | 22-11-2010 11:29:40
Akym mladsim? Ved na post primatora kandiduju uz len dvaja mladsi ludia (pan Veres 46r. a pan Lovecky 40r.), k panovi Veresovi sa nevyjadrujem jeho program som nevidel ale program pana Loveckeho je prakticky na 90% zhodny s programom pana Tomcanyho takze neviem o akych vycerpanych napodoch to tu splietate. A k tomu kinu, keby zavitate na stranku mesta a prezriete si materialy na MsZ tak zistite ze prijmy kina Nova su taketo: Príjmy: cca 138.600,- €, z toho za prenájom a energie 120.000,- €, tržby zo vstupného kina a FTC 18.600,- €
RE Šimon 24-11-2010 08:22 24-11-2010 16:45 | 25-11-2010 00:11:58
niektoré skutočnosti týkajúce sa cien za prenájom podliehajú obchodnému tajomstvu. A už je nemiestne dávať takéto otázky. Akú to môže mať vypovedateľnú hodnotu ?
michal | 22-11-2010 11:18:30
hm... mne sa akosi nepozdava koalicia ktora pana kandidata navrhla... smer-sdku to je ako polnocne poludnie...
Pan Tomcanyi dajte sancu mladsim. | 22-11-2010 11:01:35
Vazeny pan Tomcanyi. V mestskom zastupitelstve ste uz viac ako 20 rokov (ak sa mylim prepacte) a za ten cas ste okrem svojich aktivit na ukor mesta moc toho nedekazal. Ked si to premietnem tych par detskych ihrisk za 20 rokov je malo. Kino Nova to potvrdzuje a to je Vas velky minus. Kolko financnych prostriedkov ide z komplexu Nova do mestskeho rozpoctu? Na Vasom mieste by som ukazal charakter , zavesil to na kliniec a dal sancu mladym a kreativnym ludom. Vase myslienky su pre nase mesto uz vycerpane. Zachovajte sa ako chlap a povedzte si stacilo. Dakujem v mene obcanov.
zvedavy | 24-11-2010 10:13:21
- pre "pravnika" - to mate asi fakt iba nick, inak by ste to nenapisali. - pokial je zname tak viacero subjektov v meste ma prenajate mestske priestory na dlhsie obdobie (AB, Fontána, dalsie prevadzky) - podnikatel moze byt zapisany aj v zivnostenskom registri a nemusi byt len v ORSR - dotacia pre SOL bola asi tak isto v sulade so zakonom ako dotacia na "opravu" travnika na stadione, prispevky na telocvicnu Sokolovna, opravu kaplnky za Zippkou, a mnohe dalsie ..
pre anonym zo 14:50 | 24-11-2010 16:35:08
Nechápem, čo vlastne od neho chcete? Mal sa nato vykašlať ako ostatní? Doteraz by tam tie koše neboli.
anonym | 24-11-2010 10:04:15
Pán Tomčányi, veľmi si Vás vážime, nedajte sa odradiť slovami závistlivých úbožiakov. Držíme Vám palce a prajeme krásny deň!
pravnik | 24-11-2010 09:41:16
to mate fakt nizke pravne povedomie alebo velmi naivneho pravnika, ked si myslite, ze vase trestne oznamenie na cloveka, co tvrdi, ze ste mu nieco povedal pri pive ma nadej na uspech, teda ak nepocitate zastrasovanie. pobavil som sa pan kandidat, napiste este nejaku perlu :).
anonym | 24-11-2010 22:15:21
pan Veselicky,co ma vybudovane detske ihrisko spolocne s kupou lacneho mestskeho pozemku?a to ze stalo ihrisko niekolko sto tisic je snad zly zart.v zmluve s mestom nebolo uvedene ze p.Tomcanyi dobuduje dets.ihrisko.vzdy mate rovnaky meter na kazdeho, preco teraz ste pouzili nejaky bulharsky m?
anonym | 24-11-2010 14:50:16
Teraz p. podnikateľ z 13.07 som z toho mimo, robil to dobrovoľne, v predmete podnikateľskej činnosti asi stavebné,zámočnícke,údržbárske práce nemá,tak ako mohli byť vystavené faktúry. Vychádzam len z toho, čo tu čítam.
podnikateľ | 24-11-2010 13:07:50
Je mi špatne z antikampane istého hnutia, ktoré namiesto toho, aby propagovalo svojho kandidáta neustále útočí na Martina. Neuvedomujú si, že škodia predovšetkým sami sebe. Namiesto toho aby ľudí spájali a zapaľovali pre spoločnú vec (tak ako to robí Martin, ľudí rozdeľujú a sami seba diskreditujú. Na košoch som aj robil niečo pre Martina, riadne mi zaplatil a pre mňa nie je podstatné, že koľko za to dostal, ale podstatné je to, že keby to robil a zabezpečoval MÚ sám (pomocou ľudí, ktorí to majú v náplni práce) trvalo by to dva roky a stálo by to napr. 500 000 Sk. Takto to stálo 300 000 Sk a trvalo to mesiac - dva. Martin to nezváral, nenatieral a nebetónoval sám osobne, ale pomocou svojich alebo externých zamestnancov, ktorých je povinný podľa mzdových a iných predpisov príslušne zaplatiť a odviesť socialne a zdravotné odvody. Tí ľudia boli Vaši bratia, sestry, deti alebo známi, všetci čo tu spolu žijeme. Tie koše robil dobrovoľne mimo svojej hlavnej podnikateľskej činnosti, preto aby Vaše deti mali kde tráviť voľný čas. Nikdy som ho nepočul tvrdiť, že by to robil zadarmo. Čo na tom je nepochopiteľné. Ak niekdo z tých čo to kritizujete chcete urobiť pre mesto niečo zadarmo, prihláste sa je tu veľa takých podobných prác (ktoré sa MÚ nechystá riešiť a bolo by ich treba riešiť). A slušným ľuďom z toho politickéhu hnutia odkazujem: to si neviete zvoliť lepších predstaviteľov, ktorí by takouto antikampaňou neškodili sami sebe a svojmu hnutiu. Ani ušlachtilé myšlienky sa nedajú presadzovať krvou a mečom. Ja budem voliť Martina, bodaj by sme mali oveľa viac takých ľudí v našom meste, vyzeralo by inak.
Šimon | 24-11-2010 08:22:22
Dobrý deň pán poslanec,chcem sa Vás spýtať na výšku nájomného ktoré platíte mestu za priestory pizzerie AB a na aké obdobie ste si dal odhlasovať zmluvu o prenájme(veľmi by som uvítal jej zverejnenie). Nemyslíte si, že ako kandidát na primátora a dlhoročný poslanec by ste mali presadzovať záujmy mesta aj v tomto ohľade a snažiť sa aby mesto prenajímalo priestory za trhovú cenu?
anonym | 24-11-2010 08:14:30
Vážení, zachovajte kľud. Samotné podanie trestného oznámenia automaticky neznamená, že bol naozaj spáchaný trestný čin. Bol by som rád, ak sa tu následne zverejní ako to všetko dopadlo. Nechajte to na orgány činné v trestnom konaní a rešpektujte ich rozhodnutie. Pán Tomčányi ako občan využil svoje legitímne právo brániť sa právnou cestou, ale bol by som rád, keby si našiel čas aj na položené otázky.
pán ,spolužiak | 24-11-2010 02:55:57
Nechcel by som byť v na tvojom mieste.Ak Maťo podal skutočne trestné oznámenie a ak to napísal,tak to urobil,to už musí byť vážne a vie prečo to urobil.Myslím si,že za krátky čas cez policajtov zistí IP a meno.A určite vie, prečo nejde pred Lidl vykrikovať somariny ako páni,ktorí chodia teraz pred voľbami po domoch s cukríkmi ako teplí bratia .
pre anonym 22-11-2010 11:38 | 24-11-2010 00:36:10
celá vaša petícia bol veľký trapas veď je to na výsmech...búchať na bubon a ísť loviť zajacov... Martin len opäť dokázal svoj nadhľad nad vecou a otvorene prejavil svoj názor
obcan | 24-11-2010 00:23:25
pan kandidat, nezastrasujte obcanov trestnými oznámeniami a vysvetlite radsej vsetky nejasnosti. Je ich dost a kym ich jasne neodpoviete, budu sa na vas stale vracat. je to vo vasom zaujme. pripomeniem pre mna tie najzaujimavejsie: 1) ako je to s basketbalovými kosmi a ihriskami 2) pozemok na krizovatke - aka je pravda? 3) ako chcete bojovat proti kriminalite a preco ste to neurobil doteraz/ ak ano ako. 4) cim sa zivite ked nieste v obch registri ale tvrdite, ze ste podnikatel. 5) ci je vami navrhnuta dotacia pre sered online v sulade so zakonom

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign